COZY.

 
- Seier, te, havregröt, musik, poncho, fotografering och mys. Det är min kväll. Nu drar jag en stund till Patrick.
Vi hörs senare!

gbgarkiv.

Ph: Sushi och kön till Joshua Radin med mamma i Göteborg.
 
- Hey favs. Idag har jag lagt ner tid åt att träna, mysa hemma, checka upp saker och ting, planera, sova och köpt en ny systemkamera och minneskort.
Det blev en Canon 1100D.
 
Batteriet laddar fortfarande så jag har inte hunnit pröva den ännu. Men ser fram emot att göra det snart.
Drar till Patrick om en stund så nu måste jag dra.

BEFORE THE DRUNK'S COMING.

Ph: by Michaela in Gothenburg.
 
- En bra dag med god mat, kaffe, Häagen-Dazs glass, One Tree Hill, mys hemma, tagga inför Australien, lite egna affärer, planering och dylikt så är det dags för att dra ut en sväng och träffa lite folk en stund på stan innan alla fyllon invaderar centrum.
Drar och hänger med Roxina ett tag och snackar inte skit.

GÅVOR.

 
- Kolla vad jag fick för några dagar sedan.
Det ringde på dörren och där stodd brevbäraren med ett paket och ett brev till mig. Ibland är det bra att blogga när man får massa roliga gåvor.
Fick trisslotter, presentkort och ett snyggt hårsmycke som jag faktiskt tänkt köpa tidigare.
Ett stort tack till b.la Rapunzel of Sweden!

WHAT A GOOD SATURDAY!

 
- Dagen kunde inte börja bättre.
Efter en sjukt mysig kväll/natt med min vän Sara som kommit ner till Halmstad från sin nya hemstad Skövde, somnade jag med laptopen bredvid mig. Vaknade upp runt halv elva av att mobilen ringde. Det var det tredje personen  som var intresserad av min gamla systemkamera.
Jag la nämligen ut en annons på Blocket igår eftermiddag och för en timme sedan blev den såld. Nu har jag pengar till en ny och bättre kamera som även kan filma. Ska köpa den idag eller imorgon! Den blir perfekt till Australien. Då kan jag filma några sköna videoinlägg till bloggen. ÅH, jag är såååå exalterad.
 
Sedan kom mamma och hennes BF hem. Då hade han en försenad födelsedagspresent som var en ny och grym reseväska!! ÅH VILKEN UNDERBAR DAG!
Nu kan jag packa ner hela mitt liv med säkerhet. :)
En lila/blå 90 liters väska. Perfekt! Kan inte sluta le nu.

BLOGPARTY & THIS NIGHT.

PH: Breeze Blogparty i Göteborg. Tjejerna från HairX fixade mitt hår.
 
- Sådär, nu har man jobbat som demo/eventpersonal i lite över sex timmar. Försöker piggna till med min tredje kopp kaffe innan jag drar ner till stan för att träffa en efterlängtad barndomsvän som hälsar på i Halmstad.

WORKING FOR HÄAGEN-DAZS.

 
- Hey folks. Igår hörde ett eventbolag från Stockholm av sig till mig och undrade om jag ville jobba som demo/eventpersonal i Halmstad idag för Häagen-Dazs. Jag hade ändå inga planer under dagen så då kan man inte tacka nej till att stå och bjuda på världens bästa och renaste glass och få lite cash för det.
 
Kom förbi Maxi Flygstaden mellan 13-18 idag så får ni provsmaka och givetvis köpa denna goda glass.

MOT DEMO/EVENTJOBBET.

 
- Snart är det dags! Häller i mig en kopp kaffe, slänger på mascaran och drar ner till demo/eventjobbet.
Kom förbi MAXI Flygstaden, Halmstad och kolla in Häagen-Dazs glassen som är världens bästa och renaste glass.

WITH MY GIRLS @ TILLSAMMANS.

Ph: me and the girls at Tillsammans.
 
- Börjar dagen med lite mobilbilder från Tillsammans för någon helg sedan.
Idag bli det demo- och eventsjobb för Häagen-Daz glass, och ni kan komma och provsmaka glassen på Maxi Flygstaden i Halmstad idag.
Missa inte det!

SATS IS MY SECOND HOME.

 
- Yepp, that's true. Förra veckan tränade jag fem dagar och denna veckan har jag än så länge tränat varje dag. Dock blir det bila imorgon då jag istället ska jobba för ett eventsbolag från Stockholm som ska ha ett Häagen Dazs glass-demo där jag kommer hänga.
 
Äntligen har andra säsongen av min favoritserie New Girl kickat igång i USA och jag kan inte sluta le. Ingen serie gör mig så glad som den.
Over and out!

COFFE & WORKING OUT.

 
- Tog en kaffe med min saknade vän Sandra idag samt var på telefonkonferens med ett eventsbolag nyss. Imorgon blir det demo- och eventsjobb. Men nu ska jag läsa på lite om eventet för imorgon och sedan dansa av mig lite på SATS en timme innan jag drar och träffar en kompis.

LATE SUMMER DAYS HAVEN'T EVEN STARTED.

Ph: me and Daniella a during a late summer day.
 
- Tänka sig att här har hösten börjat med jag kommer få två somrar på ett år. Vilken lyx! Jag och Daniella flyttar ner till Australien precis innan deras sommar börjar, perfekt!
Oh, I can't wait!

WEEKEND IN GOTHENBURG.

 
- Idag bjuder jag på lite bilder från min weekend i Göteborg.
 
Om det är någon stad i Sverige jag är tvungen att välja att flytta till så är det nog Göteborg. Vem vet, om jag kommer tillbaka från Australien så kanske just dessa bilderna blir en del av vardagen i hemstaden. Men nu tar vi en sak i taget. det är så mycket jag vill göra i livet och om jag hade kunnat så hade jag gärna planerat livet i 2-3år framöver. För jag vet vad jag vill göra de närmsta tre åren men det är mycket som måste fixas och sparas för att uppnå det. Inget är omöjligt!
 

ELSEWHERE.

 
- I love the time and in between, the calm inside me. In this space where I can breathe, I believe there is a distance I have wandered. To touch upon the years.
Reaching out and reaching in. Holding out holding in...
 
I believe this is heaven to no one else but me.And I'll defend it long as I can be left here to linger in silence. If I chose to would you try to understand.
 
Oh the quiet child awaits the day when she can break free. The mold that clings like desperation.
Oh mother don't you see I've got to live my life the way I feel is right for me, say it's not right for you but it's right for me.

SVULLEN, SEG & HÖSTMYS.

Ph: Evening in Halmstad. // My dip-dyed hair. // Bought my laptop with cash. // Mathildas apartment before moving out. // Me at my longboard. // Me.
 
- Blöööh... Känner mig helt svullen och seg. Visst tränade jag idag, och tro mig, jag kommer få mer träningsvärk imorgon än vad jag fick dag från mina två nya PT-planerade pass.
Ikväll blev det fruktfrossa, One Tre Hill, myskläder, levande ljus och te. Jag vet,  många av mina kvällar låter så. Men man får ju passa på att höstmysa de sista veckorna innan man beger sig till sitt "nya hem" i värmen.

TWO FOR TODAY.

 
- Tips för två sköna core-övningar. Snart drar jag ner till gymmet igen och kör ett av mina tre pass som min PT Alexander lagt ihop till mig. Kommer göra ett inlägg om ett tag ner jag kommit igång mer och kommer berätta mer om min kost och träning.

DAGENS UTMANING.

 
- Kaffe, havregröt, två fullkornsmackor and i'm done. Ska kämpa mot småätandet idag och se om jag klarar av det. Dagens största utmaning börjar... nu!

A PART OF MY SUMMER.


Ph: me at my longboard. // me after a party. // afterparty with the Punch-crew/staff-party at the beach. // my friends Anton and K-J playing at Tillsammans, great show. // Waking up at my friend Samuel from the band Damn Delicious place. // Falkenberg trainstation. // Sushi with Patrick and Charlie.
 
- Sitter och letar lägenheter. Lika så igår, då satt jag och Daniella och letade och letade till midnatt. Och nu fortsätter jag. Hoppas verkligen vi får ordning på vårt nya vuxenliv snabbt när vi kommer ner till Australien.
Jag är så sjukt taggad!
Nu får jag ta en paus och äta frukost.

SOMEDAY.

 
- It's the biggest storm in years they say. Couldn't take a plane so I hopped a train. I'd like to stay, in a stormy winters day, so I'll come back to you someday.

As the states rolled by its all so clear. I'm everywhere but never right here. It's always the same constant change.But I'll come back to you someday.
So close so far, so long the world, spin me away...

I drive all night just to see your face. The way you touch the way you taste. Even if only for a day, I'll come back to you someday.
I speak the truth its all i know, as your tears fall to the snow and we both know that tonight I can't say that I'll come back to you someday.

THE NON-HEALTHY FUTURE // FÖRELÄSNING.

 
- It's time for some workouts!
Först gymmet och sedan föreläsning om kost och träning. Ska bli spännande...
 

AW & SP.

Ph: AfterWorks & staff-party.
 
- Nu hoppar jag i mina Martens, slänger på mig mössan och cyklar ner till stan för att kolla efter lite saker till Australien med Daniella. Det är knappt 6 veckor kvar!!!

MADRID // WAKING UP.

Ph: Madrid.
 
- Idag vaknade jag lagom tidigt igen. försöker verkligen vänja mig vid att inte sova bort dagen eftersom jag är en nattmänniska. Men jag steg upp när alarmet ringde vilket var 08:59 och imorgon ska jag ställa den några minuter tidigare. Jag gick även och la mig liiiite tidigare än vanligt och hoppas på att kunna somna halv 1 på vardagar och vakna halv nio. Helst somna ännu tidigare men det lär bli svårt...
 
Blev en stor och god frukost med mamma och hennes BF. Nu sitter jag och redigerar bilder samt lyssnar på Pete Doherty och The Libertines.

TRAVELING VIA INSTAGRAM.

PH: Me and my brasilian friend Luisa in Madrid. // Palms in Barcelona. // Some healthy food i did at home. // Me and my Dr. Martens in Falkenberg. // My boss dog Charlie at my balcony. // A summerday at my longboard.
 
- I'm forgetting everything. Memories are fading in dreams. All time this time, won't you wait for me?
Let these moments last an eternity. Your rusty fullow on first down, and a few fairy tales is all I have
But he used to say, ''hmmm''..

STRETCHING - IT MATTERS.

- Många säger att stretch är onödigt. Men det är fel.
Stretching skapar rörlighet i leder och muskulatur och mjukar upp kroppen. Det finns även forskning som visar att stretching mellan övningar och efter träningen förbättrar träningens effektivitet. Upp till 20 procent större ökning av muskelstyrka kan uppnås med hjälp av stretching.
 
Generellt ska man stretcha efter ett träningspass då det gör mer nytta än före. Dock finns det ingen forskning som visar att stretching faktiskt förebygger träningsvärk.
 
Glöm inte detta till ditt nästa träningspass. Idag ska jag stretcha ordentligt efter min kommande tunga pass.

INSPO // BOXING.

 
- En timmes boxningsträning med Pau nu. Fan vad jag ska svettas och köra hårt, hoppas jag... haha.
Önska mig lycka till, har längtat efter denna träningen länge nu.

DID I SEE YOU OR WAS IT JUST A SAD DREAM?

Ph: me at Espresso House // my last staff-pizza at my summer work // Champagne with the Punch-crew // me working in the bar // me biking from the beach // a nightclub/bar in Madrid.
 
- Idag tar jag tag i livet igen. Ska på boxningsträningen med Paulina och därefter hänga i tvättstugan och tvätta kläder.

TAKE-CARE-OF-MY-SELF-DAY.

 
- En filmkväll med mamma och brorsan, fika, ansiktsmask, myskläder, levande ljus, snacka med fina vänner, ständig nyhetsuppdatering, serier och dylikt.
= "Take-Care-Of-My-Self-Day".
 
Imorgon ska jag träna så att svettet rinner! Längtar redan...

NIGHT AND DAY.

Ph: work at Boom Boom Room and me.
 
- Middag med fina vänner, efterfest i studentlägenheter, gitarrspelning, expositioner och idag blir det 100% myskväll med familjen då man inte behöver ha ångest över att inte göra något eftersom allmänheten uppmanas att stanna hemma och stänga alla fönster och dörrar p.g.a. nattens exposition och den farliga röken som sprider sig över stan.
Alltså inget jobb för mig ikväll.

OTH & COFFEE BEFORE DINNER WITH FRIENDS.

 
- Kaffe, musik och One Thee Hill.
Sitter i mina leopardjeans och poncho, kollar ut på den gråa himeln genom de regndränkta fönsterna. Sex veckor till... sen så, då är jag i solen igen. Men just nu ska jag passa på att frysa lite och huttra i höstkylan.
 
Om en timme ska jag börja fixa mig inför middag med vännerna. Ska bli mysigt. Får se om det blir utgång efter det med kanske.

120921

 
- Ycan run, you can run but you can't hide from my love. You hear me on the radio Comin' through so clear on the stereo. And you know there is nowhere to go, from my love, you try to forget about me. But I told you to never doubt me.
How's your life right now without me?
 
From my love, you tuned me out. Now you're turning me up, I tried so hard but you just gave up.

NIGHTS IN MADRID.

Ph: nights in Madrid with my brazilian girls.

- Saknar värmen, vännerna, resor, äventyr och allt det där.
Snart blir det värme, resor, äventyr och nya vänner. Inte helt fel det med.
 
Men nu är det dags för mig att dra mig till träningen. En timme på gymmet, dusch, träffa en vän och sedan middag med några tjejer från mig gamla gymnasieklass. Bra dag.

PÅ ALLVAR.

 
- Nu är det på allvar. Har tagit en fika med PT:n Alexander och vi har diskuterat kost, träning, muskler och mina mål ect.
Snart kickar jag igång med mitt nya träningsschema inför Australien.
Kommer berätta med om hur m in träning kommer se ut inom kort.

HIPSTERS IN GOTHENBURG.

 
- Häng på da Matteo, höstshopping på Weekday, öl och barhäng på Linné, hipsters, rock och nagellack.
En skön fredag i Göteborg helt enkelt.

Har haft lite besök av Chicca idag och nu drar jag ner till stan för att snacka kost och träning med PT:n Alexander. Berättar mer när jag kommer tillbaka.

AMIGO INK & SARA.

 
- Hey folks. Tänkte dela med mig av tre bilder från när jag hängde på Amigo Ink och Sara gaddade magen. Halmstad, eller kan jag säga Hallands (?) top number one tattoo studio. Grym musik, grym studio, grymma tatuerare och avslappnad stämning. Bättre blir det inte.
 
Snart är det min tur att sätta mig under nålen!

THREE OF MY SISTER & HER CHILD.

Ph: Sandra & Alice.
 
- Tre bortglömda bilder från när jag var i Helsingborg på överraskningsmiddag och firade brorsans 18års dag.
Bilderna är dock från när jag, syrran och mitt systerbarn tog tåget hem.
 
Dagens träning är avklarad och ikväll blir det myskväll. Det är nog det bästa med hösten. att det är okej att sitta hemma i myskläder, levande ljus och film.

MY ARTICLE.


Ph: Cristina Savina, Popkorn-tidningen.
 
- Hej folks. Tänkte bara tipsa er om krönikan jag skrev ett tag sen för POPKORN-tidningen. Webbtidningen hittar ni HÄR. 
Och för att komma direkt till min krönika så är det bara att klicka HÄR.

EVERYTHING.

 
- Same old place as the last year, waiting for the morning. How do we end up here, speaking the same story.
Half the world is sleeping, half the world is quiet. Same old place as the last year, tomorrow we will try.

Cause there's the sun, don't go away, It isn't done, until we say everything we mean to do. All of it, we thought we knew, what are we supposed to do. We want everything
Promises were spoken, all has been forgotten. Plant the seeds you're holding
Another year to grow them.

PERFECTION.

PH: perfektion överallt.
 
- One Tree Hill, sallad, mys hos Patrick, promenad, bodybalance, meditation, levande ljus, mysiga kläder, Joshua Radin, stickat, nyttig mat, dusch, te.
Det är ungefär så min dag sett ut idag. Fin.

COUNTDOWN.

 
- Mindre än tre veckor tills jag ska göra min femte tatuering hos en kille som är känd i Brasilien, som kommer hit dom gästtatuerare. Mindre än sju veckor tills jag flyttar till Australien.
Nedräkningen har börjat!

NIGHT PHOTO // MY DAY.

Ph: Rebbe, Michaela and me.
 
- Heya! Höstsolen har vart igång i princip hela dagen, jag har tränat mig svettig, köpt hårfärg, lyssnat på Joshua Radin med mamma hela dagen och snart ska jag färga hela håret för första gången på länge.
 
Brorsan kommer hem om några minuter och då ska jag kasta mig över honom, krama och pussa sönder honom.
Idag har jag en "take-care-of-my-self-day". Det blir en perfekt mysig höstkväll.

BRB @ THE GYM.- Under min helg i Göteborg har jag unnat mig lite väl mycket. Det har vart allt från kladdkaka, chips, vin, öl och andra kolhyderater.
Nu ska jag kämpa lite på gymmet istället.

TOMORROW IS GONNA BE BETTER.

 
- Sometimes its easier to hit the road when the world has given you a heavy load. If you stay and face it I know, tomorrow is gonna be better.
Let the rain fall, let the rain fall, until the day is new. And all thats left is just me and you.

The best part of us is part of me, so with you is where id rather be.
But if you cant I understand I still believe tomorrow is gonna be better.
I know its just one of those days. But you stay strong, Im gonna find a way to take it all and make it all ok.
Tomorrow is gonna be better...
 

ME & CHARLIE // WHAT I LOVE ABOUT JOSHUA.

Ph: me and Charlie.
 
- It was magical. I don't know how many times I got teary-eyed... Joshua Radin, I love you, your eyes, smile, music, hair, hat, stories, voice, moves, everything...!
 
Behöver jag säga något mer? Nej, ni förstår nog hur fantastiskt det var. Och givetvis var kameran med. Så bilder kommer när jag hinner lägga in de.


JOSHUA RADIN.

- Sedan 2006 har amerikanen Joshua Radin satt mammas och tonårshjärtan i brand. Om någon timme ska vi äntligen få se honom live. Dessa indiestråkar med folkmusiken nära tillhands har figurerat i såväl Grey’s Anatomy som Scrubs.
Ser verkligen fram emot denna kväll även fast det varit en oerhört känslosam dag.
 
Först middag i centrala Göteborg och därefter är vi på plats. Endast någon meter från Joshua.PERFECT BOYS // WHAT'S UP IN GOTHENBURG.- Dagens första blogginlägg blir inget bättre än bilder på ett gäng snygga killar med perfekt stil.
 
Igår var jag och Michaela på Breeze BlogParty och det bästa av allt var ju det stora fruktfatet som vi kastade oss över samt goodiebags och massa juice som vi fick med oss hem, haha.
 
Därefter blev det födelsedagsfirande av Michans kompis Carro och sedan utgång.
Kom hem runt halv fyra kalla som fan och skakade mig till sömns efter en kopp te.
 
Nu har vi mest suttit och fixat lite blogg stuff, druckit kaffe, käkat mackor, gått igenom våra goodiebags och lyssnat på Joshua Radin.
Om mindre än 5h kommer jag få höra honom live och drunkna i hans ögon när han ska spela på Trädgårn här i Göteborg.

BREEZE BLOGPARTY.

 
- Stressad som fan! Nu drar jag och Michaela på bloggeventet som ni ser ovan. Därefter på ett annat event och sedan träffa upp några vänner på Yaki-Da!

@ da Matteo.

 
- @ da Matteo i Göteborg. Ett av mina favoritställen. Dock lite rörigt vid lunchtid. Men nu är det lagom. Bara massa bra musik, snyggt folk, gott kaffe och himelska mackor. Boho-stämning och fullt av hipsters.
Jag klagar inte.
 
Snart drar jag och träffar Linnea som jag var i Thailand med för... många år sedan. Därefter blir det bloggevent och nattklubbsevent om jag inte är helt ute och cyklar.
 
Fick även nyss reda på att jag har en Australien-telefon. Det börjar närma sig nu...!

DAYS WHEN YOU CAN'T WORK OUT.

 
- God morgon Göteborg!
Igår blev det lite fest på Haga/Linné tills jag blev alldeles för trött och tackade nej till ett ställe jag så länge velat dra till. Kanske hinner med det ikväll istället.
 

Gud vad jag känner starkt träningsbehöv när jag inte tränar på lördagsmorgonen. Det räcker med två pass sen är jag fast. Hade så gärna velat träna Yoga och Afro idag... Men har man inte tillgång till det får man göra annat. som t.ex. bilden ovan. Är nyttigt, grönt, drick mycket vatten, ta kanske en promenad eller något liknande och le! Även fast du inte är glad lurar leendet hjärnan att du är glad och då blir du lite gladare även fast det kanske låter löjligt.

OUT IN GOTHENBURG.

Ph: me in Madrid, Spain. 
 
- Det blev lite höstshopping med mamma på Weekday, sedan käk på da Matteo med Michaela som jag jobbar på ett bloggevent med och ny sitter jag hos min styvsyster och hennes kille i deras lägenhet med ett gäng. Blev lite pizza och snart drar jag ner till Linné för att möta upp Emilia & co. Sedan blir det en liten utgång.

VI KOMMER GÖTEBORG.

 
- Nu kommer vi Göteborg!
Ska se om jag hinner hämta min mobil som vart på lagning, därefter en snabbis inom Patrick för att hämta en grej till mamma och sedan tar vi tåget till Göteborg. Vet inte hur jag ska hinna träffa alla jag bestämt med under helgen. Men jag har en tendens till att hinna med mycket på kort tid så detta löser sig nog på något vänster.JAG SKA HA EN JÄVLIGT BRA HELG I GÖTEBORG.

 
- Min helg är igång.
The Liberties och Interpol spelas ut den nya datorns högtalare, tre hårdkokta ägg ligger redan nere i magen och jag sörplar upp de sista dropparna av morgonkaffet ur Beatles-muggen.
Småpackar inför en bra weekend i älskade Göteborg.
 
Trots det tråkiga vädret ska jag ändå öra mina små "måsten" samt träffa lite syskon och vänner. Ett bloggevent och lite utgång ska också avklaras är det tänkt. Därefter avslutar jag helgen i Göteborg med att se Joshua Radin live med min älskade mamma. Bra helg helt enkelt.

?

 
- Hej, eftersom du jobbar som bartender kanske du kan svara på min fråga om hur länge man kan ha det som heltidsjobb? För vad jag hör så ha de flesta det som jobb när dem är unga tills dem "vet vad dem vill göra" ? Liksom till vilken ålder bör man sluta???:) tacksam för svar!!
P.S din blogg är så jävla inspirerande!! PEACE!
 
 
- Åh, tack! Beror helt på dig själv. Har du ett heltidsjobb som inte sliter ut dig allt för mycket som du försörjer dig på är det bara att köra på så länge du vill och kan. Jag har haft bartenderjobbet so extrajobb när jag pluggade men därefter jobbade jag upp till 5 dagar i veckan efter studenten. Nu extrajobbar jag bara eftersom Halmstad är en liten stad och sommarsäsongen är slut, men även för att jag flyttar om några veckor och söker därför inga jobb i Sverige. Personligen känner jag att jobba som bartender på heltid på en nattklubb är inget jag skulle orka eller vilja göra.
så framöver blir det extrajobb på nattklubb utöver det andra heltidsjobbet eller kanske heltid i en lugn bar/krog.
Jag kommer hålla på så länge jag vill och orkar både psykiskt och fysiskt i baren men givetvis vill jag inte vara 40+, tvåbarnsmamma och hänga i baren, haha...
Peace.

BYE MY OLD FAVORITE CLASSMATES.

.
Ph: me and my favs from my high school class.
 
- Hey folks. Drar och tar en kaffe med Patrick ute i höstsolen innan jag kör mitt konditionspass och Afro dance. Känner för en lite höstförändring i håret, igen. Vill ha nytt hela tiden. Så vi får se om jag hittar någon nice hårfärg på Willys sen.

SLITEN.- Hey alla pigga oh glada. Dock är inte jag en av de. Hatar att vakna sen vilket jag gjorde idag och är ganska seg. Men sånt får man väll räkna med när man drar ut och festar med högskolekompisarna. Jag gör det ändå så sällan så det är okej ändå tycker jag... Snart drar jag till Willys och sedan in till stan och sen träning.

I FAILED.- Yes, i failed. Det syns knappt på händerna nu, bara lite på fingrarna.
Detta mina vänner ska föreställa henna. När jag tvättade händerna trillade det av tjocka bitar. Och kollar man snabbt ser det mest ut som om jag grävt i jord. Bra där Becka, redo för utgång eller...?
What ever, försvinner väll om... en vecka minst.
 
Nu blir det käk innan Chicca kommer hit.

SÅNT DÄR VANLIGT, YOU KNOW...

Ph: Madrid.
 
- Hey, what up?
Your dick... Övertrött...? JA, mer kaffe, NU.
 
Har skruvat ihop en ny stol med mamma, failat totalt med henna, planerat kvällen o.s.v. Sånt där  för er som vanligt.
Kommer snart lägga upp hennan så får ni se hur dålig jag är på det...
 
Ikväll blir det utgång a la student. Högskolestudenter ska gå loss på Bond och jag drar dit för att hänga med några högskolevänner. Får se om det är en hiss eller diss då jag aldrig vart där.
Ciao!

ME & CHARLIE.

 
- Börjar dagen med några bilder från när jag passade den galnaste och livligaste hund jag träffat, Charlie.
 
Solen skiner trots att hösten redan gett oss tecknet att den är här för att stanna. Höjer långsamt volymen på musiken för varje låt som går för att sakta med säkert väcka både mitt yttre och inre. Det lär väll sluta med att jag hoppar runt och sjunger med en hårborste samt headbangar några gånger. Sen är jag fit for fight.
 
Dagens största beslut:
Yoga på förmiddagen eller gym?
Ska tänka lite till på det, haha.

CLOSING-STAFF-PUNCH-PARTY #4.

Ph: personalfest med Punch-gänget på Söderpiren.
 
- Höstmys med en vän, träning med bekanta, dusch och mys i fotöljen med serier, pyjamas och mat.
Ha en fortsatt fin kväll!
 

.120911.

 
- Morron folks! Drar hem till Chicca ett tag för lite tjejsnack och därefter fixa lite ärenden i stan. Dock vill jag bara ligga i myskläder och kolla serier, dricka te och ha levande ljus. Det är min plan för ikväll!
Nu måste jag kila!

MUCH.

Ph: me in Madrid.
 
- Kondition, Lipstick Jungle, kräftor, frukter, fixa naglarna och lite mys med mamma.
Börjar räkna ner veckor till min nästa tatuering och till flytten. Mycket som händer nu!

NEW LAPTOP // HP ENVY SLEEKBOOK.
- TADAAA! Kolla vem som flyttade in hos mig idag.
 
Köpte en HP ENVY 6-1010 Sleekbook. Äntligen en ny och fräsch dator. Snyggare, lättare, renare och bättre. Snart är jag redo för Australien. Nu kan jag känna mig trygg med att alltid ha en fungerade mic och webcam så jag kan Skypa med vänner och familj runt om i världen när jag bor i Aussie.
 

CLOSING-STAFF-PUNCH-PARTY #3.

Ph: some cozy photos from Punch staff-party. Sunset, champagne, summer, jacuzzi and friends!
 
- Morning people! Some breakfast, coffee and good music.
Ska snart ta och hoppa in i kläderna och dra ut för att hitta en ny laptop som kan ersätta min gamla knarriga Asus. Känner att jag behöver en ny och "frisk" dator inför Australien. På denna funkar inte mic och webcam, den knarrar, fläkten är död, spricka i skalet o.s.v...
Men snart ska jag ta farväl av denna plastlådan.


12 HOURS WORK.

 
- Hej  säger en tjej med tränade vader (bilden ovan). Haha..
Igår var det fullt ös. Först menyprovning på Boom Boom Room och därefter var det bara till att rigga upp baren, springa upp och ner för tre våningar med kartonger fulla av öl, cider, spritflaskor och dylikt.
 
Hela Boom Boom lös av glädje när bandet Cotton Club spred sin kärlek genom musik. Det hördes ända ut på gatorna och de körde alla de bästa amerikanska klassikerna med en stor show.
Cotton Club kanske vissa av er känner igen från Melodifestivalen 2004 eller från kronprinsessans Victorias vigsel ect. Jag hade inte hört talats om de tidigare men fan vad sköna de var. När de inte spelade och sjöng på scenen så hängde de uppe vi min bar och roade mig när det var lugnt.
 
Efter tolvslaget smällde det av ännu mer och jag sålde riktigt bra i baren. Det bara vällde in med folk till vårt ställe och vi alla satt i skiten och hade fullt upp. Vilket resulterade 12 timmars jobb och en skön landning i sängen kl 06:00.
Gissa om jag är trött idag..? JA.

A LONG SHIFT AT WORK // INSPO.- Okej nu gäller det. Jobba jobba jobba...! Menyprovning vilket antagligen blir cocktail och vinprovning med om det kommer vara som sist på Punch. Hoppas...
Efter några timmar bakom  baren så stänger vi Boom Boom kl 03 som vanligt.
Lär ju vara hemma efter 04:30... rehab-söndag är givet.

YOUR SATURDAY IS MY MONDAY.- Precis som rubriken lyder så är det så jag känner. En vanlig lördag för er då ni har som mest frihet, iallafall ni vanliga 9-5-workers, är det som en måndag för mig. Det är då det väntar mest "to-do" att göra och vara lite duktig.
 
Även fast jag kommer dra till jobbet (Boom Boom Room) tidigt och vara där i nästan 12h så blir det en rolig och annorlunda dag/kväll/natt på jobbet. Det blir nämligen menyprovning i början, så jag klagar inte.
Min "måndag" är antagligen så mycket roligare än vanligt folks måndagar skulle jag gissa på.
Nog med det. Nu ska jag fortsätta packa flyttlådan i mitt rum.

CLOSING-STAFF-PUNCH-PARTY #2.


Ph: by me. Last one is Sophies photo. Personalfest // Closing staff party at Söderpiren.
 
- Avslutade gårdagen med ansiktsmask och började dagen med Afro dance-träning. Har varit uppe på vinden och hämtat en stor flyttlåda som jag snart ska börja packa ner mitt liv i.
Men först mat!
 
Idag blir det mycket jobb. Rättare sagt det längsta bartenderpasset i mitt liv!

IN OR OUT?

Ph: party night with R & C.
 
- Handlat, fixat käk, slavat åt mamma, kollat tatueringar med Ariana, tränat Body Combat, tagit en lång dusch och nu är myskläderna på. Hoppas på en lugn och mysig fredag. Men kvällen har inte börjat så man vet inte hur det slutar...

NO WORRIES.

Ph: me in Madrid.
 
- Hey hey hey heeey! Efter en skön filmkväll i regnet med Eddie kände jag verkligen att hösten har kommit. Dock är det väldigt soligt nu, men det lär ju inte hålla länge.
But hey, no worries.
 
Tanken att Australiens sommar inte ens har börjat gör mig galen och taggad och oavsett om det inte skulle vara så varmt hela tiden så är det alltid varmare än i Sverige och bara att veta att man befinner sig på andra sidan jorden bland massa nya spännande människor och helt ny miljö gör en hög på livet.
GIMMIE-INDIE-Radion spelar favoritlåtarna, dricker kaffe, kollar på bilder från min blivande ort och tar hand om mamma lite som ligger förkyld i sängen.
Helt perfekt morgon, förutom the last part, höhö..
Hörs snart igen folks!

BACKPACKING - KÖPENHAMN // THE END.

 
4 augusti, Köpenhamn dag 22
 
Klockan 23:50 landade jag i Kastrup, Köpenhamn. Det spred sig en konstig känsla i kroppen när jag såg skylten "KÖBENHAVN/COPENHAGEN". Jag tror jag mindfuckar mig själv en del.Mitt undermedvetna plågar mig ständigt. Ni som känner mig bra vet varför...
 
00:00 haltade jag ut från planet och fortsatte sedan mot rullmattan där min väska, lik en liksäck, rullade ut.
En kort stund senare ringde Michael. Han hämtade upp mig och vi körde hem till hans lägenhet och han har med sin flickvän som också gick Bartenderskolan med oss.
 
Medan vi körde till lägenheten snackade vi Kos-minnen från sommaren 2011 och givetvis nämndes K ett par gånger. Resten ang. det håller vi borta från bloggen.
När vi var framme hos Michael så satt vi och snackade lite innan han gick och la sig. Jag lyckades koppla upp mig på internet innan jag också somnade.
 
Vaknade upp kl 07:30 och tvättade mig. När jag kom ut från toaletten hade Michael ställt fram frukost till oss.
Klockan 08:00 var det dags att dra igen. M körde mig till Köpenhamns tågstation där jag sedan köpte månadens dyraste biljett, 203 DK.
 
Träffade tre äldre polska kvinnor på tåget som gav mig massa komplimanger för mina språkkunskaper. Fick ett fint pepp-sms från Michael som nästan gjorde mig tårögd. Fan vad fina vänner man har...

Dessa 23 dagar/ tre veckor har varit otroligt lärorika och intensiva. Det är synd att jag började resan med O trots att jag kände på mig att jag inte skulle palla. Men efter några få dagar var jag fri och älskade livet varje sekund. Jag har träffat underbara människor och fått nya internationella vänner för livet.
Tack världen och alla underbara människor för tre fantastika veckor.
 
Nu ska jag tillbaka till det vanliga livet men försöka göra allt för att göra det så roligt och annorlunda som möjligt.
Det är inte långt kvar tills jag sitter på tåget till Köpenhamns flygplats igen...
 
PEACE & LOVE WORLD

HANGING AROUND.- Glida runt, hänga runt, låna pengar...
Träningen är avklarad lika så en snabbdusch. Ska cykla ner till stan för att lämna in min mobil på lagning, möta upp Daniella och snacka Aussie-stuff, försöka skaffa fram pengar som jag väntat på från oseriösa krögare och dra ner till Amigo Ink för att lämna in lite cash, dricka kaffe och hänga med Sara och grabbarna då Sara ligger under nålen igen.

12 09 06 .

 
- Hey världen! Snart bär det av till gymmet igen. Sedan blir det lite häng med Sara & co på Amigo Ink, bästa tatuerarstudion ni kan hitta. Kaffe, tatueringar och planering med S och grabbarna.

120905.

 
- Bilder från en lite "reunionfika" med några klasskompisar från gymnasiet.
 
Gym och sånt. Inte tid för att blogga nu. Mobilden är halvt sönder för er som försöker nå mig så... skriv på FB istället om ni kan nå mig.
Nu har Ariana våldgästat mig och snart drar vi mot Patrick. Blir väll käk eller dylikt.

CLOSING-STAFF-PUNCH-PARTY #1.

 
- Några en aning sena bilder från den sista personalfesten med Punch-gänget.
Sista bilden är på våra grymma bossar. TACK ALLA PÅ PUNCH!

BACKPACKING - TRAVELING FROM MADRID/BARCELONA/FLIGHT.

 
Leavin Madrid, Barcelona & Spain:
 
Tog tåget till Barcelona (igen) från Madrid för att sedan kämpa mig fram till Espanya och därefter Aerobus till flygplatsen. Den kostade nästan 6euro och tog 20-30min.
Väl på flygplatsenfräschade jag upp mig och drack cappuccino med en dansk kvinna från Köpenhamn.
 
Efter några timmars väntande var det äntligen dags att checka in. Jag lyckades smuggla med mig en burkjuice på flyget och fick en plats med extra fotutrymme.
 
Dagens teknologi förvånar mig verkligen..! På flyget Norwegian fanns det gratis internet/WiFi! Man kunde även se vädret till destinationen, höjd, tid till landning, hastighet och en karta som visade exakt vart vi befann oss i mobilen hela tiden.
 
Det blev den landning i Köpenhamn där min förra classmate från EBS Bartenderskolan på Kos, den danska/polska killen Michael.
Bye & see ya!

THIS THUESDAY.- Vaknat lagom tidigt, handlat, gjort lite ärenden, skrivit CV, hängt på Carligns och på Saras lunch, tattoo och tjejsnack, bokat in en tid för att tatuera mig för femte gången, redigerat bilder, kollat How To Make It in America, letat lägenhet i Melbourne, Australien och ikväll blir det lite träning.

BACKPACKING - MADRID #8.

PH: Madrid.
 
Att säga hejdå till Madrid var inte kul, lika så Barcelona och hela Spanien..
Men ibland måste drömmen ta slut för att man ska inse hur bra man har det och inte drunkna i paradiset. Jag stortrivs och kan lätt tänka mig att plugga spanska i Barcelona eller Madrid vilket jag funderat över ett tag. Men först ska jag flytta till andra sidan jorden, Australien. Bli sambo med en fin vän, träffa gamla vänner och resekompisar samt leva livet där och jobba. Lära mig surfa, bli en storstadstjej för att sedan leva ett hippieliv på kusten. Ser verkligen fram emot det.
 
De två sista månaderna i Sverige är fullproppade med massa kul varje vecka. Can't really complain now.
Life is so good sometimes.
 

10:01- Upp och hoppa! Lovade mig själv att vakna 09 och det gjorde jag med. Nu drar jag och handlar, därefter sitta och uppdatera mitt CV innan jag drar på lite ärenden.

SOME COFFEE, WORKOUT & FRIENDS.

Ph: me in Madrid.
 
- Vad skönt att vakna tidigare för en gångs skull. Visst sov jag någon timme mindre men om man sover förlänge vänder det åt fel håll och man blir trött och seg. Jag har vänt på dygnet lite p.g.a jobb men idag ringde klockan på 09.00 vilket jag bestämt att den ska göra imorgon med.
 
Tränade en timme på gymmet, gjorde ärenden på Ica-Posten, banken, drog till Daniellas jobb och snackade om Australien, träffade vänner på stan, hängde hos tjejerna på Carlings, kaffe och favoritserien, drog hem till Linnéa där SaraKlara var på besök från Svalöv och myste lite där. Tog farväl av SaraKlara som skulle tillbaka till sin studentby och sen hem.
Bra dag, igen.
 
Igår var det mys hela dagen och kvällen. Fick besök av Chicca, levande ljus, mysmusik och te samt massa tjejsnack. Halmstad har aldrig vart så här bra. Dock tråkigt att ta farväl av vänner varje vecka då alla drar.
Snart är  det min tur med!

WE WILL DO AUSTRALIA.

 
- Hey! Det är vi som ska göra Australien.
Jag och min blivande sambo Daniella. Sjukt känns det men otroligt kul på samma gång.
 
För över sex år sedan började vi i samma klass på högstadiet och nu, sex år senare så ska vi flytta hemmifrån för första gången på riktigt tillsammans och fixa vårt första egna hem på andra sidan jorden. Ganska extremt i vissas ögon men det kommer bli ett lärorikt äventyr!

BACKPACKING - MADRID #7.

 
3 augusti, Madrid dag 21
 
Igår hängde jag med Chelsea från Australien. Vi drack frappuccino på Café Vingate och pratade kärlek. Därefter provade vi massvis med nagellack på KIKO, piercade Chelseas näsa (tjurrikng), vilket blev skitsnyggt på henne och jag köpte en ny större uttöjning. 12mm i mörkbrunt trä.
 
Inne på VANS hittade jag några snygga kepsar från den senaste kollektionen och köpte en svart/röd till Kristoffer som födelsedagspresent.
 
På kvällen var vi tillbaka på hostellet efter dagens shopping och Frozen Yoghurt. Jag packade inför avresan och duschade. Sedan blev det häng med en av killarna som jobbade på mitt hostel och två japaner som jag bott med. Vi drack varm choklad, te, åt gratis nattmat och chillade. Därefter var det sängdags.

BACKPACKING - MADRID #6.

 
2 augusti, Madrid dag 20
 
 Planen var att lämna Madrid igår men det fanns bara nattgåg vilket inte funkar med tiderna för min kompis Jay som jag skulle hälsa på.
Ja, jag skulle hänga i den franska lilla surfstaden Biarritz från igår fram tills den 4e och sedan flyga hem. Men problemet var att den bara fanns 1:a klass och reservationen log på 43 euro! Sedan skulle det tillkomma massa extra kostnader från Biarritz till Paris som jag skulle flyga från. Det blir helt enkelt för dyrt för mig att hälsa på Jay i två nätter.
 
Planen ändrades till en längre vistelse i Madrid och sedan flyga från Barcelona till Köpenhamn.
I morse vaknade jag innan alarmet på mobilen sattes igång. Igår sa jag hejdå till mina fina vänner från Brasilien. Nu har jag en extra dag i Madrid vilket betyder att jag får tid till att då till det "svarta området" eller immigration area i södra Madrid.
 
Jag tog med mig Eric från Australien och vi sprang runt i massa affärer. Fyndade två ringar, en fin drömfångare och åt den godaste glassen jag någonsin ätit.
Efter att ha sett priserna där nere blev jag verkligen sugen på att starta eget genom att köpa massa där och sedan sälja i Sverige.
 
När vi var klara med utforskningen av det svarta området gick vi till tågstationen för att fixa lite saker där innan det var dags för att ta sig tillbaka till vårt hostel igen.

BACKPACKING - MADRID #5.

 
Madrid:
 
På kvällen blev det gratis spansk öl och tapas på vårt hostel och därefter öl på gatan och i Rockbaren Free Way. Jag blev så sjukt sugen på att jobba när jag såg massa saker som kunde förbättras i baren. 
 
Runt 03 gäspade vi alla lite för mycket och bestämde oss för att gå tillbaka till hostellet och hänga där istället.

BACK IN THE BAR @ BOOM BOOM ROOM.- Har myst med världens sötaste hundvalp, käkat och kollat film med V. Nu bär det av mot jobbet på Boom Boom Room. Lär bli en varm kväll!
 

120901.

Ph: The Barcelona Crew (yeha, don't ask that the fuck I'm doing at the pic) // Our drug-dealer-friend, Leon and...me in Valencia.
 

- Tja folks! Då har man tränat flitigt på gymmet i en timme och tagit en ordentlig dusch. Snart får jag besök från Patrick en stund innan jag drar och träffar Valons nya hund och käkar lite middag innan jobbet.
Ska bli kul att komma tillbaka till baren på Boom Boom Room igen!

BACKPACKING - MADRID #4.1 augusti, Madrid dag 19
 
Idag var jag också utvilad. Hängde med en spanjor i köket och käkade frukost i lugn och ro.
Klockan 13:00 var det dags för Free WalkingTour i fina Madrid. Vår guide Connor berättade om Madrids historia och Tapas födelse. Det var en trevlig och nyttig tour på över tre timmar.
När jag kom tillbaka från WalkingTour drog jag ut på stan med brasilianarna och en baristatjej från USA. Vi drack en annan variant av Sangria samt käkade minilunch för några få euro.
 
Sedan slog min impulsivitet till igen och vi drog iväg till Factory Piercing & Tattoo.
Där piercade en spansk rockkille mig uppe i örat. Eller cartilage som den delen av örat kallas för. Det värsta var ljudet när man hörde hur han körde in nålen i brosket utan någon förvarning. Det ömmade en stund men sen gick det över. Nu är jag en glad och nypiercad Becka med 9 euro mindre i plånboken.
¡Ciao!

RSS 2.0