A PERFECT SATURDAY.

 
- Heya! Vilken underbar dag. Vaknade upp runt 12.00 av att telefonen ständigt ringde. Käkade frukost och satt ute med datorn en liten stund på balkongen. Kl 13.00 började jag och Joakim cykla hemifrån till Tylösand.
Efter 25min stannade vi vid Söndrum för att äta glass på glassbaren som är i närheten av där jag växte upp. Nostalgiskt var det.
 
Sedan fortsatte vi vår cykeltur mot Tylösand och hängde på Solgården vid hotellet med massa andra sommarglada människor. Därefter drog vi till vårt andra hem (jobbet) Punch och hängde lite där och drack kaffe. När Joakim sedan skulle jobba passade jag på att njuta av min lediga dag och drog till premiären av Leffes After Beach och träffade lite vänner och gamla bekanta.
 
Sedan cyklade jag hem och slog mitt personliga rekord på exakt 30min från Tylösand till Högskolan på andra sidan stan. Om det inte hade varit för alla rödljus och folk som gick mitt på gatan så hade det gått på max 20-25min.
 
Duktigt jobbat Becka! Cyklat över 2mil är inte helt fel. Jag som skulle gymma idag, men det hoppar jag över då jag nu är helt slut i kroppen.
Ska hoppa in i duschen och sedan käka lite god mat.
 
Hoppas på att kvällen fortsätter lika bra som dagen varit om inte bättre.

PERSONALMÖTE @ PUNCH PT2.

 
- Slänger in ett till gäng bilder från vårt personalmöte med Punch.
Är ni sugna på någon av dessa goda drinkarna så är det bara att ta sig till Tylösand och springa in på Punch.
 
Nu är jag nyduschad och snart är det jobb som gäller trots det tråkiga väder. Men det är en hel del folk som väntas komma och spela äventyrsgolf samt dricka hos oss. Ska blir spännande och stressigt.
 
Nu ska jag fortsätta förberedda mig.

PERSONALMÖTE @ PUNCH.

 
- Tänkte visa upp ett gäng bilder från personalmötet med Punch. Dock glömde jag fotografera menyprovningen av all god mat och alla desserter.
 
Det är Tylösand som gäller med Sophie & Jockeboi, sedan jobba jobba jobba.

LAST PROM PHOTOS // LAST NIGHT // BEACH TODAY?

Ph: Ove Cervin.
 
- Ja, jag vet att jag är sjukt seg när det gäller att lägga upp bilder i tid, men jag fick dessa igår. Så nu är de sista balbilderna uppe.
 
Från vänster: Viktor, Linn, Simon, jag & Max.

- Igår fick jag och Jockeboi sluta tidigare och satte oss då på baksidan av jobbet med två stora skålar musli, torkade frukter och yoghurt och käkade samt lekte lite med chefens hund, eller "Punch-hunden" som vi kan kalla honom för.
 
Sedan drog vi in till stan och satte oss på Morfars och Bulls med ett gäng arbetskollegor och några till för att fira Sophie som nu fyllt hela 22år.
 
Idag vaknade jag tidigare än förväntat vilket är sjukt skönt då jag även känner mig utvilad.
Funderar på att dra till stranden för första gången i år. Blir väll jag och några från jobbet som lägger oss på Tylösand någon timme innan vi börjar jobba.

ABOUT THE NIGHTCLUBS.

 
- Godmorgon folks. Är ja guppe med toppen tro? Nej, jag sover antagligen fortfarande. Idag ska ajg unna mig lite på förmiddagen innan jag drar till jobbet och kör i baren till stängning.

Det är även premiär för KRÄM och även fast jag är VIP där så känner jag inte att det lockar mig.
Samma med Club Monday. Hade inte gått in dit om jag behövt stå i den vanliga kön och betalt för att komma in. Men gratis är gott så vi får se om man drar förbi och kollar läget efter jobbet..

ABOUT LAST NIGHT'S CELEBRATION // MIN LEDIGA DAG.

 
- Heya. Igår blev det en kort dag på jobbet så jag , Frida och Sara drog till våra vänner och working-mates som var på Restaurang Salt för att fira våran nya "Jockeboi" som fyllde 22år igår. Därefter blev det premiär för Club Monday och givetvis drog hela Salt och Punch från Tylösand dit för att se Adrian Lux och massa annat trevligt folk.
 
Runt tre drog jag, Jockeboi, Calle & co hem.
Idag vaknade jag upp kl 13:00 och var lagom utvilad. La mig några minuter på balkongen ochs lappade och därefter blev det en timme hård Body Combat träning. Nu har jag fått i mig lite mat i magen och ska hoppa in i duschen. Senare blir det Body Balance och yoga. Avslutar även med en skön meditation. Det var länge sedan sist. Snart tre veckor sedan om jag inte minns fel och jag känner verkligen att jag behöver det nu.
 
Efter det drar jag till P en stund.
Helt ok dag. Njuter till fullo av lite ledigheter. Men imorgon är det jobb som gäller igen!

THIS IS MY LIFE.

Ph: by me.
 
- Den senaste tiden har det varit dåligt med träning, uppdatering på bloggen och höra av sig till några fina vänner. Jag jobbar så mycket jag kan och är alltid den som ber om att få stämpla ut sist efter ett arbetspass. Jag lever helt enkelt för mitt jobb och vill ta del av varje minut.
 
Men jag ska försöka bättra mig på det jag inte haft tid med.
Hur som helst. Nu är jag på jobbet (ja, detta är ett tidsinställt inlägg) och jobbar till stängning. Hoppas på att det blir lite mer att göra än igår.
 
Ikväll är det premiär för Club Monday i Tylösand, Adrian Lux kommer och givetvis drar jag dit efter jobbet med mina working-mates.
Vi ses kanske där..!

MY FAV SALAD.

 
- Detta mina vänner är den godaste salladen och den är gjord av mig!
 
Gör såhär:
Stek halloumi, champinjoner och delade tomater. Krydda tomaterna och champinjonerna.
Skär och blanda i de stekta med rädisor, valfri sallad, feta, vanliga tomater, grön och gul paprika samt rödlök.
Rör om med salladskryddor och olivolja.
 
Voala! Nu är det bara att njuta.

MY SUNDAY.

 
- En skön förmiddag med en lång dusch, ansiktsmask och lite träning.
Nu bär det av mot jobbet på Punch och sedan blir det krogsöndag på vårt andra ställe, Boom Boom Room!

12.06.23.

 
- Detta är inte okej. Tog en bild då jag lyfte armen och när jag sedan fick syn på den på datorn blev jag nästan rädd. Det där sen inte okej ut. Speciellt ådran..
 
Nog om det. Igår var det midsommar som firades med några gamla jobbarkompisar hos Roxina på landet vilket var sjukt mycket. God mat och somrig dricka.
 
Sedan drog vi en snabbis till mig och därefter gick vi till några kompisars lägenhet här i närheten för att förfesta innan det bar av mot stan.
Från om med igår kan jag inget annat än att säga att det är skönast att dra ut på vardagar. Då är det inte så mycket dräggit folk och man kan socialisera sig mer med vänner och bekanta.
 
Nu ska jag sitta på balkongen i tio min innan jag förbereder mig inför jobbet.
Solen skiner och då lär det bli mycket folk idag. Vi ses nere på Punch i Tylösand!

TROTSAR // IGNORERA ÅRETS MIDSOMMARVÄDER.

 
- Vilket sjukt tråkigt väder för att fria midsommar... Jag kör ändå barbent eftersom det är midsommar en gång om året. Blått blir kvällens färg, svarta Dr Martens och lite extra makeup på ögonen.
 
Så länge får ni nöja er med denna bilden som jag tog för någon vecka sedan då det var lika tråkigt väder som idag, om inte bättre.
 

FÖDELSEDAGSFIRANDE NR 3-4.

 
- Hej läsare och stalkers. Igår blev det födelsedagsfirande nr 3 med P och sedan jobb. Sushi, blommor, presenter, sol och värme, käk på filt i gräset när man är bakis var inte helt fel.
 
Därefter drog jag till jobbet (Punch) och blev överraskad med tårta! Jag och frida fyllde år på samma dag och i köket stod det två stora chokladtårtor och väntade på oss. Sång och käk med de fina arbetskamraterna och sedan jobbade jag fram till stängning i baren som vanligt.
 
Nu sk ajag hoppa in i duschen  och sedan käka och förberedda inför ikväll.

HAPPY BIRTHDAY TO ME, 19 YEARS!



- HAPPY BIRTHDAY TO ME! STO LAT! Nu är det min födelsedag!
19 bast är inget hallelujah år, men det betyder inte att det blir ett tråkigt år.

Igår jobbade jag till 23:59:50. Sedan skrev jag ut mig och så drog jag, chefen och en jobbarkompis till mitt gamla jobb, The Corner för att fira lite. Där firade jag även min 18 årsdag.

När vi kom dit så kramade gamla jobbarkompisar om mig och gratulerade, det bjöds på Jack Daniel's, Budweiser, en fin partydrink och annat gott. Häng i baren i någon timme med fina människor var en bra början på mitt 19 åriga liv.

Tack för inatt, ikväll fortsätter jag fira!

MUSIC:
Black & Blue
Black and White
Black Celebration
Black Eyed Blues
Black Eyes

PROM/BALEN 2012 pt4.


PH: Sista bilderna från balen på Tylösand.

- Kom nyss hem efter en strandpromenad med Jacob.
Igår kom jag igång med träningen igen vilket var sjukt skönt. Nu är det jobb som gäller till midnatt. Ska ni kolla matchen får ni komma till Punch och hänga här med en öl eller drink.
Nu måste jag rusa!


ATT LURA MAGE & HJÄRNA.


PH: mina kära mackor.

- Jag har skärt ner på en hel del saker som jag bestämt mig för att inte stoppa i mig av olika anledningar.
Ex. hålla vikten, för hudens skull och dylikt.

Under en tid har jag lyckats hålla mig på god nivå och nu när jag testat stoppa i mig något av det jag "lagt på hyllan" eller liknande som är onyttigt så mår jag dåligt av det. Och då är det inte lite heller. Jag får sockerchockar, ont i magen, blir seg och känner mig svullen. Känner mig även smutsig ibland.
En del är för att kroppen blivit van vid bra mat och varnar när jag trycker i mig "giftig" mat.

Men jag tror även jag lyckats lura både magen och hjärnan. Jag har ställt in mig på att vissa produkter är så dåliga och skadliga, så att kroppen nu reagerar extra mycket när jag äter något onyttigt.

Uppdraget slutfört!

A DAY OFF.



- Igår blev det all in på Boom Boom Room. Det var toppen stämning, härliga människor och goda drinkar. Vad mer kan man begära?
I morse var jag dock lite bakfull. Men en del vatten, frukost och sol på balkongen gjorde susen.

Nu är det dåligt väder och jag fick även ledigt från jobbet idag. Så jag ska ta och käka lite snart, sedan träna som jag inte gjort på över en vecka. Som jag längtat!! Därefter blir det till att läsa lite i den tråkiga körkortsboken.

PREMIÄR -NY KROGSÖNDAG!



- Hey hey heey heeeyy! Efter en lugn dag på jobbet, ett busskort rikare och lite huvudvärk så är det dags för söndagspremiären på Boom Boom Room! Nu blir det krogsöndag med ett gäng från jobbet och andra krögare.
Bossen står i baren så då får man väll passa på att beställa någon grym cocktail!
Ha en fortsatt nice söndag!

MY OWN NUTS.



- Ett av de godaste snacksen du kan göra är detta!
Jag tog en näve mandelnötter, (ta de du gillar men givetvis ska det vara nyttiga nötter) lite skalade pumpafrön, en matsked honung, två teskedar sweetchillisås och en tesked farinsocker.
Blanda bland blanda tills det ser någorlunda bra ut. Sätt ugnen på ca 125 grader och håll koll på nötterna därefter tills de får färg när de ligger på plåten.
Du kan även strö på lite farinsocker (alt. krydda, ex. kanel istället).

Låt det sedan svalna lite och tadaaa, så har du grymt gott snacks.


PROM/BALEN 2012 pt3 // BACK TO WORK.



- Idag säger jag godmorgon med ett gäng försenade balbilder.
Ja.. Jag vet att jag är sjukt seg men nu har jag suttit i Polen ett tag utan tillgång till mina bilder och innan dess har det vart så mycket med studenten och dylikt som man vill ta del av. Men bättre sent än aldrig, right?

No worries, nu är det dags för nya tag. Idag drar jag igång och börjar jobba igen. Från kl 11:00 hittar ni mig i Loungebaren på Punch i Tylösand. Mer updates at the blöööög kommer någon gång på eftermiddagen då jag är tillbaka från jobbet.


BACK IN SWEDEN.



- Hey people! Heyy folks!
Nu är jag tillbaka på det så kallade "hemmaplan".
Jag tog tåget från Gdansk kl 15:00 och landade en timme senare i fina Göteborg. Där hämtade Oliver upp mig och tog mig sedan på seesighting. Drog hem till honom en stund och träffade hans gulliga mamma och därefter bar det av till tågstationen för att hinna med tåget exakt innan de stängde dörrarna.

Nu har man packar upp, rensat och gjort i ordning bland både nya och gamla saker i över två timmar. Därefter flytt från en sjuk bror och nu kom jag nyss ut ur en lång dusch. Den nya ansiktsmasken jag köpte igår i Polen är på och snart ska jag fixa en polsk Varma Koppen.



STILL IN POLAND // HANGING OUT WITH FRIENDS & SHOPPING.


- Hey folks. Still in Poland.
Lite shopping och häng med Andrea och en gäng norrmän på Drukarnia och stan. Käkade på Coffee Photo och och snackade svenska, polska norska och engelska.
Idag har jag köpt det sista plagget (tror jag) och lite pills som jag blivit beroende av. Nu kommer lite släkt hit för att fira mig då jag fyller år om några dagar.
Efter det drar jag till grannarna som jag alltid hängde på gården med i mina yngre dagar. Har ine träffat de på ett par år nu...

TRÄNINGSSKOR.


PH: Mina nya älsklingsträningsskor. 

- Lite update från polacklandet.
Igår var det shoppingdag två och jag drog till Toruń. I morse färgade jag min hårbotten mörkbrunt, resultatet blev nästan svart! Men jag är nöjd med det förutom att de smuttsade ner mig Miss Sixty tunika med hårfärg! Vi får se om mormor lyckades tvätta bort fläcken...
Nu sitter jag och skypar med mamma som sitter hemma i Sverige och snart drar jag till det några våningar höga shoppingcentret och på eftermiddagen ska jag träffa Andrea från Halmstad som pluggar här.
Det är kvaft med varmt, jag springer runt i shorts och t-shirt och passar på att njuta så mycket jag kan, för sedan blir det kallt när jag kommer tillbaka till blåsiga västkusten...

22:31 10-06-12 IN MY HEAD.



Polen (i bilen) 22:31 10-06-12

Ligger i fosterställning i baksätet. Jackan och väskan är det skönaste jag lutat mitt tunga huvud mot under det senaste dygnet. 
Nu har jag flytt landet. Äntligen får jag göra det jag verkligen gillar -byta miljö, resa. 

Efter ett par polska låtar spelats på radion kommer sedan "Big girls don't cry". Då börjar minnen, tankar och funderingar jag stött bort komma tillbaka. Det finns ingenting som jag nu kan göra för att distrahera mina tankar. Åkrar, vägar och tjock grön skor så långt ögat kan nå. 

Jag tänker tillbaka på det jag förlorat, det jag saknar och de misstag jag gjort. Alla dåliga beslut och hur det påverkat mig. 
Men nu har jag tagit studenten. Då är jag väl lite mer vuxen? Då kan jag förbättra framtiden med ändå inte få negativa saker ogjort. 

Morfar läskade mig med en cappuccinokaramell. Min morbrors GPS visar att vi har fyra timmar och nitton minuter kvar tills jag är framme. Jag har i princip sovit igenom hela resan. Från halv nio på morgonen. Så mycket sover jag inte ens när jag är sjuk. Men jag är utpumpad. 
Det har varit mycket stress de senaste dagarna och nu är det slut. Nu ska jag njuta av min andra hemstad Bydgoszczi nästan en veckan. Sedan hoppar jag in i arbetslivet. 

Jag tror att jag kommer bli den där personen som försöker jobba sig ifrån personliga problem och depressioner. Den där som stöter bort allt och försöker ignorera den fruktan som man bär på genom att sysselsätta sig, jobba, träna och dylikt. 
Jag har redan som 18 åring gjort det, så varför skulle det inte vara möjligt i framtiden? 

Musik gör mig lätt sentimental men obehagligt nog älskar jag det.

HAR LÄMNAT SVERIGE FÖR ETT TAG.


PH: My old school.

- Dessa bilderna kanske inte är de mest passande bilderna för detta inlägget. De föreställer min skola på natten. Eller rättare sagt min förra skola... Jag saknar den redan faktiskt.
Hur som, det är inte det jag skulle snacka om i dagens inlägg. Jag ville bara uppdatera er om att jag inte befinner mig i Sverige längre. Kände att jag behövde byta miljö så fort som möjligt efter studenten.
Vart är jag i världen tro? Polen är det rätta svaret.
Jag kom hit inatt och kommer bo i Bydgoszcz hos släkten under den närmsta veckan.
Idag ska jag antagligen till en marknad/torg för att gå loss på massa goda frukter och grönsaker. Sedan ska vi till mitt kära shoppingcenter Galeria Pomorska.
Galeria Pomorska:
Nu måste jag rusa. Vi hörs senare eller imorgon!

50% AIN'T THAT WRONG.



- Tänkte bara visa upp lite fynd jag fick med mig hem för ett tag sedan. Det var någon som ville se det, så här är det!

Igår var det en bra dag/natt. Nu har man tagit studenten, men det känns fortfarande overkligt.
Jag vill alltid vara en Stureelev och hänga i fotokällaren och på skolans gräs i solen med vännerna från skolan och klassen. Sjukt att jag gått ut gymnasiet. Kan verkligen inte förstå det!


IDAG TAR JAG STUDENTEN!



Tidsinställt inlägg:

- Äntligen är dagen här. Den dag man sett fram emot i så många år och dar.
Idag tar jag studenten och redan nu är jag i full gång med att fixa mig inför ett dygns fest. Kl 07:00 ska jag vara på plats hos Malins föräldrar för lite champagnefrukost med klassen och sedan blir det fotografering kl 09:10 på skolan.
Kl 12:30 springer vi ut från Medieteket på Sturegymnasiet och har då officiellt tagit studenten.

Kommer köra lite hippietouch över min studentoutfit. Hoppas bara det inte kommer regna allt för mycket på dagen!

IDAG TAR JAG STUDENTEN!!

07.06.12.



- Morfar och min morbror har nu landat hemma hos oss från Polen. Köket är fullt av mat, vin, champagne och sötsaker. Morfar sitter i soffan och babblar på om PH-värden och bakterier i snart en kvart.

Jag har fixat lite med tvätten och ska snart ner till stan för att leta efter en bh till min studentklänning vilket blir svårt då man inte kan ha vilken som helst för att klänningen har en lite annorlunda modell.

MUSIC:

Bird Guhl
Bird Of Prey
Birthday
Bixby Canyon Bridge
Bizness

CITAT // QUOTE.

It was a while ago...

A while ago since I searched for a dream.

The day came that I found my dream.

It was the same day that I realised my dream.

Because I found that my dream is here - living.

A dream is something to follow, it is not an final destination.

Therefore I walk the roads toward my dreams today and always.

-Sharly Lonami


THE BEST STAFF MEETING.




- Igår gjorde jag klart ett prov på 10min, sprang därefter till biblioteket för att lämna tillbaka några skolböcker.
Med stressens flytandes från topp till tå i kroppen  sprang jag sedan vidare mot busshållplatsen.

I väntan på bussen drog jag fram mitt Dry Schampoon för att rädda mitt rufsiga hår i sista stund innan jag skulle hoppa på småstadsbussen ner mot Halmstads populäraste sommarställe, Tylösand.
Det är där jag kommer hänga för det mesta. Inte för att sola och bara som många turister kommer hit för att göra. Utan för att utvecklas ännu med som bartender, men även som person.
Tillsammans med ett härligt gäng jobbarkompisar känner jag redan att jag kommer tillbringa många härliga stunder där nere.

Kl 12:00 började personalmötet med Punch/Boom Boom Room-gänget.
Först gick vi igenom regler och dylikt och sedan kom vi till det bästa. Menyprovning!
Vi fick alltså smaka av all förrätter, huvudrätter och desserter som finns på årets meny och det var något av det godaste jag ätit.

Sedan gick vi vidare till vinprovningen. Vi började med vita viner, röda viner, rosé och till sist dessertviner.
Efter en kort paus kom vi till det sista momentet, där jag kommer hänga som mest i sommar. BAREN! Det blandades och skakades drinkar och när personalmötet var slut passade jag och några andra från jobbet på att dricka upp några av de goda drinkarna.

Strax innan 18:00 var jag hemma igen för att snabbt packa väskan inför personalfest och Camp Sture.


PROM/BALEN 2012 pt2.



- Hej vänner och fiender. Här kommer jag igen, med en bortförklaring till 0% uppdatering på snart två dagar.
För er som missat det tar jag snart studenten och just därför vill jag passa på att ta vara på den tiden som är kvar, ta del av alla festligheter men samtidigt förberedda mig inför en bra kommande sommar.


Här ovan ser ni några bilder från balen som jag gick för snart två veckor sedan. Det är sjukt vad tiden går fort.. Det kändes som om det var igår.

Och ännu en gång vill jag tillägga som tidigare att fler balbilder kommer. Jag har så mycket jag vill hinna med men jag lovar att försöka få upp de så fort som möjligt.


SECOND DAY AND NIGHT AT MY NEW BARTENDER JOB // KROGSÖNDAG.



- Nu är jag på benen igen. Efter ännu ett bra arbetspass på det nya jobbet så är jag trött med glad.
Igår när jag kom till jobbet käkade jag någon god kött och championgryta som kockarna gjort och därefter bytte jag om och hoppade in i baren. Fick även göra mycket mera drinkar och vi testade fram oss till nya recept.
Det var så lärorikt och kul.
Senare mot kvällen kom barchefen in med en creme Brulee som jag aldrig ätit tidigare. Det var obeskrivligt god, speciellt karamellagret.

De som gick balen igår på Tylösand kom även in till oss och dräggade ner. Då vart det lite kaos.. De var vana vid att beställa Mintushots, Redbull Vodka och P2. Sånt får de beställa på någon lite bar i stan för på Punch är det riktiga cocktails som görs.


När vi städat upp efter de stökiga studenterna och stängt så taggade vi till på jobbet och tog sedan en taxi till stan. Där festade vi till det lite för mycket på Morfars då det var krogsöndag.
Riktigt trevligt var det då jag träffade gamla jobbarkompisar, vakter jag jobbat med, gäster som kom fram och gav komplimanger för mina cocktails, chefen och blivande jobbarkompisar.

När jag kände att det var slutfestat för mig så körde en bekant och vakt hem mig och nu är jag uppe igen.
Lite sliten, men det är sällan jag festar till det.


TORTILLAPIZZA -REPRIS // DAGENS PLANER.



- Ett av mina favoritrecept på snabbmat i repris: tortillabröd, tomatpuré, tomater, fetaost, valfri skinka, ruccola, oregano, stark salsasås. In i ugnen på ca 125 grader i knappt 6min. Man får hålla ett öga på den och se när de börjar få lite färg.

Snart kommer Jacob och hämtar mig. Sedan drar vi till Tylösand och möter upp några vänner. Kl 16 blir det jobb i baren för mig. Så ni som ska kolla när några ska gå balen får komma förbi Punch och säga hej senare.

ABOUT MY FIRST DAY AT MY NEW JOB IN THE BAR.



- Igår var det min första dag på Punch Restaurang och Bar.

Jag käkade lunch på bussen med händerna i en matlåda påväg dit i stress. När jag väl kom fram gick vi igenom hela lokalen och alla möjliga rum, förråd, koder, program osv. Sedan hoppade jag in i baren med mina nya arbetskläder.

Det var ganska lugnt i baren igår p.g.a vädret med det var väl bra för att vara första gången. Jag fick göra min första cocktail och det blev skitgod! Sedan gjorde barchefen ett oväntat free pouring test med mig som jag inte gjort sedan juli/augusti 2011, men jag klarade det. Hade ju vart pinsamt om jag inte klarat det och har vart en av 9 bästa inom freepouring av 900 elever på EBS.
Jag fick även stänga baren själv, vilket kanske kan vara lite mycket på sin första arbetsdag. Men det gick bra och idag ska jag be om omdöme och se om det var något jag glömde. Det vart ju sjukt mycket knappar och grejer utöver baren som man skulle hålla reda på.

Jag kände verkligen att jag trivdes där när jag stod själv i baren med en kopp kaffe i handen och kollade ut över gästerna samtidigt som Eddie Vedders låtar spelades i högtalarna. Kunde inte bli så mycket bättre just då.
Detta kommer bli så kul och lärorikt!


Vi fick sluta tidigare igår och när jag kom hem fixade jag lite käk, tog ut disken ut diskmaskinen och läste lite i min gamla bartenderbok.


PROM PHOTOS // FIRST DAY @ NEW WORK.


PH: En gäng balbilder. Mer kommer!

- Stress stress!
Igår vart det utgång och jag träffade massa gamla vänner, gamla jobbarkompisar o.s.v.
Nu har jag städat lite sen gårdagens förfest och ska springa till bussen om 2min.

Idag är det min första dag på ett av mina två nya bartenderjobb. Mot Tylösand och Punch!!
Hörs med senare.

GOING OUT TONIGHT.



- *Pust!* Nu har man pressat lite på gymmet, duschat snabbt som fan, lagat mat, ätit, blivit hungrit, druckit tre koppar kaffe, sjungit, städat och nu håller jag på att fixa mig inför ikväll.

Snart kommer tjejerna och då blir det förfest hemma hos mig och därefter kollar vi in var B&B i Halmstad har att erbjuda ikväll som är nytt, hälsa på mina förra jobbarkompisar på hörnan och annat oplanerat.

It's been a really really messed up week. Seven days of torture, seven days of bitter.
We're going at it tonight. I don't know if I'll make it but watch how good I'll fake it
It's all right, tonight!

GER HSTD EN TILL CHANS IKVÄLL.


PH: SK & jag. // Sista jobbkvällen bakom denna baren -Corner. // Plåtning med Modette -Nyheter24 i Stockholm.

- Idag plockade vi ner bilderna från förra veckans vernissage och tömde skåpen. Sjukt att det var mitt sista skåp jag smällde igen.
Nu blir det träning på gymmet en stund sedan kommer det ett gäng från klassen hit då jag styr förfest. Ikväll ska jag ut, tro det eller ej, men jag ska faktiskt ge Halmstad en chans ikväll bara för att jag börjar jobba på mitt nya jobb imorgon.

MUSiC:

Bienvenue Chez Moi
Big Bird in a Small Cage
Big Jet Plane
Big Yellow Taxi
Bigger Than Us

RSS 2.0