N y å r o u t f i t .



Här har vi min lilla nyårs klänning. Det kostade 600kr från början men jag hittade den på rean för halva priset och när jag skulle betala så hittade jag ett litet hål som jag sedan klagade på och fick 50kr avdrag. Så det blev 250kr för denna festliga klänning.

Nu ska jag klä på mig och sedan spela GuitarHero med brorsan.
See ya!

R a n d o m .


Pic: random

Aj då! Jag tror att jag har blivit en GuitarHero nörd. Spelar GH ca två gånger om dagen sedan vi köpte det.
Sitter vid datorn då och då och försöker stötta en på msn. Kommer snart börja småäta igen känner jag.

Var i stan igen med Noemi, Bella och Daniella igen. Men innan dess var jag och Daniella med Samuel och Kevin i stan. Har inte mycket att säga mera. En lugn dag och det blir en lugn förmiddag i morgon. Sedan kommer det bli att man packar och fixar sig inför kvällen.

Peace!

M y B r o t h e r .


Pic: Canon 1000d

Morr'gon! Igår sprang jag runt i affärer med Izabelle, Noemi och Daniella. På eftermiddagen drog vi ala tjejer hem till mig och spelade GuitarHero. Sedan drog jag och Izabelle till ett ställe för att hämta mina högtalare. Sedan drog vi hem till Bella och hämtade lite saker. När vi skulle hem till mig igen så fick vi skjuts av min vän Khoudor istället.
På kvällen satt jag och Bella vid datorn och tvn med massa glass och myste ända till klockan fyra på morgonen. Sedan sov vi tills halv ett.

Nu sitter jag i vardagsrummet med mamma och brorsan och ska snart spela och äta lite. Sedan duscha och sltan med tjejerna. Förberedda inför nyår ska vi också göra.

/R <3

Y e s t e r d a y .


Pic: Canon 1000d

Förlåt för en dålig uppdatering. Well, jag har nyss spelat GuitarHero och ska snart äta några mackor och sedan klä på mig. Runt tre tiden ska jag träffa min efterlängtade stockholmare Izabelle som äntligen tågat tillbaka till Halmstad. Just nu sitter jag och planerar nyår med en vän via msn och jag får riktigt damp. Hatar att vara inte på msn, haha.

Igår: Vaknade upp vid tio och spelade GH med ena brorsan.
Runt ett tiden åkte jag in til stan och mötte upp Daniella. Vi kollade på olika snygga t-shirtar och jag hittade en snygg på rean. Den kommer antagligen upp senare idag på bloggen.
En stund senare träffade vi Joper och Hampus. Satte oss på ett café och åt kladdkaka och drack kaffe m.m.
Efter tre sprang Daniella iväg med mig till min överraskning. En skönhetssalong blev det och vi fick pröva olika skönhetsprodukter. Sedan lade vi oss och solade en stund tillsammans, lyssnade på musik i värmen och garvade åt våra dåliga skämt och annat. Haha, jätte kul och jag fick mig allt lite färg. Sedan blev det med ansiktskrämer och sådant.
Vi åkte hem efter denna mysiga dagen till mig och pratade snusk samt åt kvällsmat. Daniella fick sina sexleksaker som julklappar från mig. Hahah, ((:

På kvällen hämtade Joper upp oss med bilen och vi körde in till stan och mötte upp Samuel. Satte oss alla fyra på Roberts och fikade. Sedan körde Joper hem mig och jag nördade mig på FB med mamma och smååt.
En jätte mysig dag/kväll var det.
Tack underbara vän för kladdkakan och besöket på skönhetssalongen, och tack för den andra fikan Joper och hemkörningen. Haha! 
Allt för mig just nu.

Peace <3

F o r H i m .


Pic: modeblogg
Satt nyss och kollade in lite manligt mode. Måste bara få skriva av mig och säga att jag stör mig på en del killar som påstår att det är bögigt att gå i affärer och handla kläder.
Då får jag nog ta och lägga till att då är nog alla som tar hand om sig själv och vill se bra ut bögar? Nej nej...
Det där med att vara bög om man har sinne och smak för kläder och annat är ju helt påhittat och de som säger att det är gay är oftast killar som är osäkra, inte känner sig bekväma bland folk och förändringar, datanördar, ensamvargar och liknande. I alla fall de jag stött på.

För er andra killar om gillar mode, kläder accessoarer och annat snyggt eller ni som vill men vet inte riktigt vad som är ''rätt'' och vill få inspiration vill jag rekommendera den HÄR sidan. Den uppdateras ständigt som en blogg med nytt och snyggt till er killar.

/R <3

I W a n t .



Här sitter jag igen
, på soffan och glor på MTV, orkar inte lyfta min lilla röv och äta. Vill men orkar inte. Lathet på hög nivå. Noemi kommer till mig och vi ska planera hemliga saker. Dagdrömmer ständigt om nya äventyr det kommande året. Vill massa och det ända som behövs är pengar och tid. Men det ska hända saker har jag bestämt. Och jag ser fram emot det son fan.
Tills vidare! Peace <3

E l i z a b e t h A r d e n .


Pic: Canon 1000d

Frukosten är uppäten och jag lärde mig en ny sak igår. Blanda aldrig Mocca och X-ider. Fyfan vad jag mådde bajs av det. Kvällen tillbringades med Daniella, Ida, Hamza, Gabbe och andra. Roberts först och hade turen med oss och blev bjudna på lite dricka. Träffade några vänner där inne också.
Sedan drog vi vidare.

Bild: en av mina presenter på julafton. Enligt en jämförelse med vilka skönhetsknep som är populärast i kändisvärlden så kom dessa krämer på första plats med vatten. Haha, kul att man alla tre nu. Värda ca 400kr. Inget jag skulle ha råd mig själv kan jag lugnt säga.
Nej, nu ska jag duscha tror jag och sedan får man se vad som händer. (:

/R <3

God överskattad Jul !


Pic: Canon 1000d

Här kommer lite bilder från gårdagen med min mamma, ena lillebror och plastpappa.
Uppdaterar senare. För nu måste jag rusa! Fika med vännerna!

/R <3

T h e D a y A f t e r .


Pic: Canon 1000d
Sitter framför tvn med mamma och plastpappa just nu. Ska snart börja fixa mig och sedan lägga in lite bilder från kameran. Lite senare ska jag in till stan och träffa min efterlängtad marockanska vän Hayat. Vi ska in till mitt gamla hus en sväng och hämta lite saker och sedan ska vi ta en mysig fika någonstans.
Hörs!

Peace!

God Jul och God Morgon!


Pic: Canon 1000d
Kan väll börja med att önska alla en god jul och massa mys och god mat. Jag ska snart äta frukost, sedan klä på mig och mysa. Senare på eftermiddagen blir det mera mys med julfilmer och efter det blir det god mat och klappar.

När man var liten ville man ha så fruktansvärt mycket. Allt man pekade på ville man ha under granen på julafton. Men nu har jag önskat mig några få saker och begär inget mer än det och god mat och en lång jul utan bråk.

God Jul ännu en gång!
/R <3

K o m m e n t a r .



Svar på kommentar: Tack tack! Tycker jag inte själv men kul att höra.
Har fått några kommentarer om att göra en lista på min favorit rocklåtar. Jag skulle kunna lägga in en bra låt per dag. Det kommen nog variera på genre. Men då blir det inte ''bra låtar''. Utan låtar som jag tycker är bra och då för ni inte klaga på min mycket blandade musiksmak.

Två låtar som jag inte hittar på youtube som jag lyssnar mycket på är:

northern town - attack in black
Resist in desire - attack in black


Enjoy!

P a n d a .


Pic: Canon 1000d
Några randombilder på min lillebror Kristoffer. Min lilla panda.

Nu har jag ätit kvällsmat och sitter och lyssnar på musik samt beundrar min nyårsklänning och leggings som Daniella valde ut. Ville köpa prickiga till nyår eftersom jag råkade ta sönder mina första efter en galen partykväll. Men två veckor senare bloggade Elin Kling om de och alla tog genast slut. Så det blev zebra mönstrade istället.
Snart ska jag hoppa i mina myskläder och kolla på tv tror jag.

/R <3


Min blogg blev vinnare ännu en gång.


Pic: Prt Scr från bloggen jag vann som veckans blogg.
Nämen vad kul! Här blev man utvald till veckans blogg.
Nu ska jag äta en sen frukost och sedan klä på mig samt fixa till mig lite Efter det åker jag in till stan och träffa min vän Daniella. Vi ska leta upp de sista sakerna inför nyår. Wow, det är otroligt. Att det redan är julafton i morgon känns overkligt. Hoppas på att det blir en lyckad jul.

/R <3


I n T h e G u t t e r .


Pic: modeblogg
Sitter och kollar en film med mamma och plastpappa. Är nyduschad och letar samtidigt efter olika snygga frisyrer på internet. Men hittar ingen bra. Jag har panik och vet inte hur jag ska fixa håret på nyår.

Hur ska ni ha ert hår och har ni något tips om man vill ha lite uppsatt men ändå nersläppt mycket. Mer åt det rockiga hållet?

/R <3


8 m m .


Pic: Canon 1000d

Sitter och gör en försenad skrivning till skolan. Här är en bild på min älskare uttöjning. 8mm och jag älskar den. Precis som jag velat ha den. Jätte nöjd är jag.

Snart ska jag äta, är hungrig som en varg. Var i stan med Daniella idag och köpte den sista julklappen. Sedan åkte vi och hämtade några saker från huset jag bodde i tidigare. Efter det blev det en mysig julfika med glögg och kakor.

/R <3


M y t h i n g s .


Pic: Canon 1000d
Mackorna är uppätna och rocklistan spelas om och om igen på iTunes. Snart lägger jag på lite smink och tar undan kläder här hemma. Om ett tag tar jag bussen till stan för att möta upp Daniella och då ska vi leta efter de sista småsakerna till jul och nyår.
Efter det åket vi raka vägen hem till mig och gör en mysig julfika med glögg och annat gott.

/R <3

M o d e v i s n i n g .


Pic: Canon 1000d

Här kommer äntligen bilderna från gårdagens modevisning. Jag tog med mig Daniella och vi fick perfekta platser, längst fram.

Ph 1: Tilda & co dansuppvisning. Ph 2: Tina och Sara arrangörer för modevisningen. Ph 3: Kristian. Ph 4: Hayat. Ph 5: Daniela. Ph 6: (?) Ph 7: Alicia. Ph 8: Johanna. Ph 9: Hayat. Ph 10: (?) Ph 11: (?) Ph 12: (?) Ph 13: Marcus. Ph 14: Daniela. Ph 15: Sara, Linus och (?). Ph 16: Johanna. Ph 17: Kristian. Ph 18: Alicia. Ph 19: Besim.

Sitter och planerar nyår. Klänningen är köpt och nu är det bara småsaker kvar. Hoppas på att nyår kommer bli toppen. Hur ska ni andra fira nyår?

/R <3

Fall away.


Pic: Canon 1000d
Nu har glassen och middagen åkt ner i magen och då är jag belåten. Ska snart börja packa ihop alla klappar och sedan redigera bilder från modevisningen. Sedan ska jag försöka hinna göra lite till skolan som jag inte gjort än.
Talk to you lateroo.

/R <3

The finger to you.


Pic: Canon 1000d

God morgon Sverige! Jag ska snart hoppa i duschen och fixa mig. Sedan blir det en snabb runda in till stan med brorsan och kolla lite. Efter det får vi se vad som händer.
Måste leta upp en svart kjol till nyår eftersom en idiot har bränt upp min!

/R <3

S E F G .


Pic: Canon 1000d
Bilderna ovan är från igår hos mig då jag tillbringade kvällen med vännerna  Sofie, Kevin, Daniella, Samuel, Pece, Axel och Elin. Det blev massa musik, prat och glögg.

Sitter hemma på soffan med chips och julmust framför tvn och pratar med mamma samtidigt som jag tittar på den nyaste skate filmen Gang of Fourstar. Har kollat på den fyra gånger i rad nu under kvällen. Haha, den är beroendeframkallande.

Ska ta och äta lite vanlig mat och sedan tvätta bort smink och tårar. I morgon kommer jag lägga upp bilder från kvällens modevisning. Så det är bara att hålla ögonen öppna.

/R <3

B e l l a a n d B e c k a .


Pic: Canon 1000d

Här kommer lite bilder från i fredags med min underbara Stockholmare Izabelle. Hon kommer tillbaka till Halmstad om mer än en vecka och jag saknar henne redan. Förhoppningsvis kommer hon någon dag tidigare.

I kväll blir det modevisning som jag nämnde tidigare. Jag kommer inte gå modell utan bara titta på denna gången. Kul ska det bli.

/R <3


F i x .


Pic: Canon 1000d

Nu sitter jag hemma och har dammsugit hela lägenheten. Har en hel del kvar att fixa och efter det sa jag duscha.
Igår hade jag en trevlig kväll med några vänner hemma hos mig. Vi tog det bara lugnt, lyssnade på massa musik, drack lite glögg och snackade. En sådan lugn kväll sitter aldrig fel.

Jag fick nyss ett samtal från kvällens modevisning. En modell hade inte dykt upp och de undrade om jag ville hoppa in i kväll. Men då var jag tvungen att komma med det samma. Har massa att fixa och behöver en rejäl lång dusch. Så jag får nöja mig med att titta på ikväll på modevisnigen.
Men nästa gång, då får man hoppas på att det blir av!

/R <3


Idol-Mariette avslutning/ sammanfattning.


Pic: Canon 1000d

Bilderna ovan är från igår på skolavslutningen då Mariette/Idol MaryJet kom och överraskade oss på skolan. Hon gick på Sturegymnasiet innan och det var anledningen till varför hon kom till just min skola. Det är en av de sakerna som är bra med Sture. En kreativ skola med ständiga överraskningar.

Nu sitter jag ensam hemma och lyssnar på en massa grymma rocklåtar och glor ständigt på min nya uttöjning som jag äntligen fått i nu för någon dag sedan. Är kär i den och jätte nöjd. Precis som jag ville ha den.
Hade några vänner här hemma över kvällen som åkte hem för en liten stund sedan. En lugn myskväll är en bra början på lovet.

I morgon ska jag dammsuga och då ska jag verkligen göra det. Brukar alltid skjuta upp det senare och senare och sedan blir det aldrig av. Men nu behövs det verkligen att dammsugas här. Sedan blir det även en lång dusch och mat. Ska uppdatera här och fixa lite till skolan som jag missat.

Nej, nu ska jag tvätta bort sminket och ta något att äta. Hoppas ni haft en lyckad kväll allesammans.
Hörs i morgon.
/R <3

M P 0 9 a & b .


Pic: Canon 1000d

Nu är jag hemma igen. Har handlat den sista julklappen nu. Var i stan med Daniella och Izabelle. Bella är nu påväg till Stockholm och jag dör av hunger. Ska snart slänga i mig lite mat.

Här ovan är lite bilder från våran avslutningsfika med våran klass MP09a och vår delklass MP09b.
Axel, Pontus och några andra killar rusade in i klassrummet och började sjunga och hoppa runt. Alla blev helt chockade men det var kul!

Mer bilder från igår kommer snart och då blir det b.la. på Mariette från Idol. ((:

/R <3

L u c i a .


Pic: Canon 1000d

Här kommer två bilder från min brorsas lucia. Kristoffer är den lille tomten i mitten.
Nu är jag färdig fixad och ska ta bussen in till stan om några minuter. Träffa Izabelle och köpa den sista julklappen. Sedan ska jag även fixa lite andra saker.

Efter det får man se vad som händer. Izabelle åker til sin hemstad Stockholm ikväll och kommer vara borta i över en vecka. Så vinfår se vad jag hittar på senare. Ska givetvis uppdatera bloggen bättre och lägga upp gårdagens bilder från skolavslutningen och MaryJets spelning. Några oseriösa bilder på mig och Bella och troligtvis med.

Nej, nu måste jag klä på mig och ta bussen. Ha det tills vidare!
/R <3

J u l L o v !


Pic: webcam

Hej hej! Jag kom hem från skolavslutningen för en stund sedan. Riktigt bra var den. Först fikade våran och parallellklassen och spelade roliga spel. Sedan blev det julkonsert i Bergmanssalen på skolan. En del lärare sjöng och spelade, lika så elever. efter det kom överraskningen alla väntat på. Mariette/ MARYJET!! Alla jublade och hon sjöng rakt in i alla våra hjärtan. Big love to her!

Bilder kommer senare. Nu ska jag in till stan och träffa Izabelle och Noemi. Ha de!
Peace & love <3

G l a s s e s .


Pic: modeblogg
Usch vilken dag! Tar inte upp vad som hänt på bloggen eftersom det är alldeles för privat.
Hur som helst... Jag fick VG+ på dansen. Eller ja.. Min danslärare bollade mellan VG och MVG men sa att jag skulle ta i mer och att hon var helt säker på att jag får MVG till vår! Yeey! Foto har jag MVG och snart kanske dansen med? Wow, det är inte likt mig. (x

Varför jag la upp denna bilden på massa glasögon är för att jag är helt galen i glasögon. Skit snyggt och charmigt på killar och tufft på en del tjejer. Ja, på de som passar i de.

Nej, nu ska jag duscha och sedan sova. I morgon är det skolavslutning och då måste man vara lite pigg.
Ha det fint alla underbara och generösa människor ute i världen!

/R <3

A l i k e i t d a y .


Pic: lördags firandet hos en vän.

Snart drar jag iväg till årets sista danslektion och då blir det ingen dans. ''/ Istället blir det film och betygssnack. Hoppas det går bra. ;o Efter det blir det nog att man hjälper mamma med lite saker och sedan duscha betydligt tidigare idag. Myskläderna ska på och te ska drickas i mängder. Lika så glögg och pepparkakor. Låter som en mysig kväll va?
Vad ska ni andra göra under kvällen?

/R <3

I J u s t W a n t O n e T h i n g .


Pic: webcam

Jag har druckit en hel del glögg nu ikväll. Vid sex tiden var jag på min brors lucia och efter det drog jag, mamma och brorsan till RS Tryck. En liten affär i centrala Halmstad. Snygga t-shirtar och mycket bra kvalité.
De säljer även t-shirtar från Miami Inc och trycker vad du vill på kläder och annat.

Ska snart duscha sedan läsa bok och tv.
Förresten! Snöar det hos er? Här är det snötäckt och isigt.
Ha det fint Peace. <3


W a k e U p .


Pic: modeblogg

Nu sitter jag hemma på soffan och tar det lugnt. Hade radiosändning i dag vid tio tiden och det var kul. Jag var musikproducent så det blev en massa mysiga jullåtar. Snart ska jag in till stan och hämta en sak och ta spruta. Usch, jag gillar verkligen inte sprutor... Men men, de är något som bara tar någon sekund. Sedan har man ont i armen någon vecka efter, enligt en del. -.-
Man får helt enkelt hoppas på det bästa.

Igår blev de en del pluggande till Matteprovet. Trodde det skulle vara värre än vad det var. (x
Jag och brorsan gjorde även lite egna julgodis på kvällen. Tror att de kommer försvinna innan julafton. Haha. Nej nu ska jag snart hoppa på bussen in till stan. Hörs senare.

/R <3

D for X.


Pic: Canon 1000d
Aj! Jag brände mig nyss på ugnen när jag skulle ta ut mina kycklingvingar. Skolan var mycket seg idag. Ska plugga matte snart och sedan göra julgodis med mamma och brorsan förhoppningsvis.
Hörs senare!

/R <3

A O u t f i t .


Pic: Canon 1000d

Suck... Jag var nästan helt färdig med mitt arbete på datorn tills i morgon och nu bromsar mitt antivirusprogram hela dokumentet. Panik! Får ta och prata med läraren i morgon och hoppas på att vi kan fixa det på något sätt.
Ska snart hoppa i duschen och sedan äta lite. Har lite ideér om var jag ska börja göra. Vill förbättra mig själv, så vi får se om det blir av. Vad, säger jag inte än.

/R <3

T u n g 1 9 #2 .




Lilla jag

Tung, Son och jag.
Pic: Tung/Ilirs kamera.
Här kommer några till bilder från lördagen då vi firade Tung.

Har inte så mycket planer för i dag. Blir att jag kanske renskriver en text eller två och givetvis ska jag uppdatera bloggen. Mellan tolv och ett ska jag på radiolektion och senare på dagen eller mot kvällen ska jag kolla på min nya skatefilm som jag fick med mig hem i lördags. Har lovat min lillebror att han också ska få se på den.

Nu ska jag fixa lite men andra bilder.
/R <3

T u n g 1 9 .


Tung m.m.

Tjejerna

Jag, Jenny och Sandra

Paulina, Noemi och Daniella.

Stefan, Marcos, Dilan och Artan.

Noemi och Izabelle.
Pic: Canon 1000d
God förmiddag. Kan man säga så? Hehe. Jag är fruktansvärt trött eftersom jag la mig för sent igår. Mamma och jag satt och kollade på The Holiday och la mig någon gång efter kl tolv, vilket betyder att jag måste lägga mig tidigare ikväll. Blir väl någon gång vid elva.

Bilderna ovanför är från i lördags när jag om vännerna firade Tungs 19års dag och sedan när vi tjejer drog vidare till en annan vän i närheten.

/R <3

J a d e n S m i t h .



Älskar denna killen. Jaden är så sjukt söt och cool. Man märker verkligen att han är son till Will Smith.
Jag kan kolla om och om igen på denna videon. Jag är helt galet kär i lille Jaden.
Ni har väll inte missat filmen The Pursuit of Happiness? Om ni har missat den är det verkligen ett måste att se filmen. En av de bästa filmerna jag någonsin sett. :')
Well, nu ska jag in till kylskåpet som vanligt. Hörs senare.

/R <3

3:e advent.


Pic: Canon 1000d


God morgon Sverige! Nu sitter jag och äter några mackor i soffan och kollar på nyheterna. Ska snart klä på mig och ta lite fris luft. Sedan ska jag kanske dammsuga lägenheten. Uppdaterar er självklart!
Peace!

S k a t e A n d A l l .


Mössa & skate film på Pinstripes.

Lip Balm och uttöjning. 8mm så snart får jag in den.

Hoppas man kommer passa i den. ;o

Halsband; som jag letat efter i evigheter.
Pic: Canon 1000d

Nu är jag hemma. Sov ganska länge idag men väcktes av Daniella när hon ringde mig. Åkte in til stan en stund efter och köpte en presenter till en vän vi ska fira ikväll.
Dagen på stan tillbringade jag med Daniella, Noemi, Paulina, Sandra och Jenny. Hittade även ett halsband som jag länge velat ha. En vit mössa som jag också letat efter befann sig i skateaffären Pinstripes (hoppas jag stavade rätt nu hehe..) och en lip balm som luktar mycket gott. Den nyaste skatefilmen fick följa med hem till mig och så passade jag på att lägga upp två bilder på min uttöjning som jag snart kommer få in.
Än så länge håller jag på att töja och är uppe i ca 7mm. Så vi får se när jag får in den nya.

Nu ska jag slänga in mig lite mat och fixa mig, sedan ska jag in till stan och äta ute med ett pa vänner och fira en kille som fyller hela 18år.

/R <3

T h e S h o w .


Pic: Canon 1000d


Yes, jag mår bättre. Innan hade jag 37.8 grader och nu har jag 37.4. Jag känner mig bättre efter duschen och ska snart slänga in mig lite mat. Sedan ska jag fixa mig och efter det åker jag upp till Sannarpsgymnasiet med några vänner och kollar på lite shower. Men det blir vid sju tiden.
Uppdaterar snart igen!

/R <3


F a d e d .


Pic: flickr


Jag är fortfarande sjuk. Jag hade 37.8 grader innan men ska snart kolla tempen igen. Ligger på soffan med en filt ensam i hela lägenheten och tittar på amerikanska serier på Kanal 5. Oj, nu är underbare Will Smith och modellen Tyra.
Snart ska jag ta en snabb dusch och sedan äta lite. Hörs senare.

/R <3

N e w g r a t e t h i n g s .



Shoes; inte så billiga inte...


; fodrade inlägg för att få stövlarna till en mer vintersko.


Uttöjning; från 1mm, 3mm, 5mm till 8mm. När jag fått in hela ska det in en annan uttöjning i samma storlek.


Kavaj; från Zara.
Pic: Canon 1000d

Fy vad jag är sjuk. Har feber för första gången på nästan ett år nu. 37.6¨C och min hals har svullnat upp som jag vet inte vad. Börjar få en ''Kissie underläpp'' och är jätte seg.
Här ovan är i alla fall bilderna på b.la. inköp från Göteborg. Köpte även en julklapp som jag självklar inte publicerar. Nu ska jag äta lite till och sedan duscha.
Ha de!

S i c k .


Pic: Canon 1000d Liseberg

Hej hej! Nu sitter jag hemma och dricker grönt te, äter mackor och känner mig fruktansvärt förkyld. Vaknade med ont i huvudet, ont i halsen, tryck i öronen, konstig känsla i magen, förstorade mandlar och jävligt seg. Jag kunde knappt lyfta min kopp med te och orkade inte prata. Somnade nästan vid matbordet och fick kalla ryckningaR. Så då blir det att man stanna hemma från skolan.

Jag sitter och nyser ständigt samt tänker på vad jag missar för roligt på dansträningen. Faaaaan... Jag har inte missat en ända dansträning och nu gör jag det. Det lir väll att man tar det lugnt hela dagen och köper en gran. Sedan kommer jag och mamma unna oss något som vi verkligen behöver.
Latero!

Burn one down.


Pic: Canon 1000d

Har letat efter en gran hela eftermiddagen med mamma men alla är ju svin dyra. Vi vill ju självklart ha en Kungsgran och den ligger på 360:- som billigast. Snart ska jag duscha sedan äta lite. Ikväll blir det Grey's A. och lite glass. Jag var så fruktansvärt glass beroende innan men det har lagt sig de senaste två veckorna. Så i dag ska jag unna mig några vaniljkulor med O'boy pulver på.

/R<3

We are the world.


Pic: random at me -Canon 1000d


Inspelningen är avklarad. Elever från Sturegymnasiet i alla åldrar och linje hade en inspelning till våran Julshow. De som ville fick vara med och det var faktiskt en hel del. Vi sjöng MJ's låt We are the world. Hopas man kommer synas lite i videon. Men det återstår att se nästa vecka då den kommer sändas.

Nu sitter jag och lyssnar på lite musik och ska snart äta. See ya!



A for this.


Pic: Canon 1000d Liseberg 5-12-09


Mackor och klementiner har just åkt ner i min mage. Men hallaoå? Varför är jag fortfarande sugen på något?
Well... Ska kolla lite till på tv och sedan gå och lägga mig.
Ni som mejlar till mig kommentarer. Ni får gärna kommentera nedanför för det blir snabbare att svara för mig. Och ett svar på en fråga... Om jag kan lägga in bilder på vad jag köpte i Göteborg? Yees, blev inte mycket men självklart kan jag göra det. Ska försöka fotografera sakerna i morgon och lägga upp det hädan efter. Håll ögonen öppna!

/R <3

G e t I t .


Pic: Canon 1000d

Äntligen hemma. Jag har haft en massa små möten i skolan och olika val idag. B.la. Dans, engelska, naturkunskap, ensamble, småföretagande, rättkunskap, turism och resor, teckenspråk, textkommunikation m.m.
Nu ska jag gå och äta en var och god måltid.

/R <3

G ö t e b o r g .


Daniella, Kristoffer, William och jag!

Jag och Daniella
Pic: Göteborg i lördags 5/12

Här kommer äntligen bilder från Göteborgs-trippen. En lyckad dag/natt där.
Nu ska jag äta! See yaa dudes.

/R <3


Taylor Momsen.


Pic: Taylor Momsen google.se
Jag blev nyss helt chockad. Snygga stilikonen Taylor Momsen från Gossip Girl började sin karriär som Cindy Lou Who i Grinchen -julen är stulen. Jag hade ingen aning om det och tappade hakan när jag fick reda på det. Är det någon annan än jag som inte viste om detta?
Och att hon sjunger vet jag, men inte så gulligt som i julfilmen när hon var 7år.
Nu är hon även en snart färdig vuxen modell. Endast 16år (36dagar yngre än mig) haha...

Well, nu ska jag fortsätta med julprogrammet här på Radio lektionen.
Ha de!


D o l l s .



Pic: Canon 1000d

Här kommer lite bilder från en spontan fotografering hemma hos Daniella.
Vi både dansade och tramsade runt i rummet. En mycket mysig fredagskväll.
Jag: tajs linne och kjol. Daniella: oversize tröja och lila leggings.

/R <3

My Gbg-tripp.


Pic: Canon 1000d från i fredags.


Bilder från Göteborgs trippen kommer senare eller i morgon på förmiddagen.
I dag är det söndag och det betyder att man ska unna sig lite gott och ta det lugnt och låta kroppen må bra (enlig mig). Så idag har jag druckit te, ätit choklad, tagit en mycket lång dusch och vilat en hel del.

Kort sammanfattning om Gbg-trippen:
Gårdagen började med att jag vaknade 07.50 och klädde på mig. Fixade några mackor och la på lite foundation för att dölja mitt tröta ansikte. Sedan hoppade jag på bussen och gick till tågstationen. Träffade en vän på stationen och tio minuter innan tågets ankomst kom Daniella in springandes på stationen. Vi gick till vårt spår och sedan hoppade vi på tågen mot Göteborg.
När vi var framme på Centralstationen i Göteborg vid kvart i 11 gick vi direkt mot Nordstan och sedan fortsatte vi upp mot alla shopping gator. Vid två tiden kom mina två vänner Kristoffer och William från Partille i till stan och vi satte oss alla fyra och åt på en kinarestaurang. Dyrt och inte så gott enligt mig. Men man får ju ta och pröva olika ställen.

Efter att vi gått i affärer och köpt några saker begav vi oss mot Liseberg. Det var ''Jul på Liseberg'' och vi köpte var sin varm choklad och vandrade runt bland alla upplysta träd och hus. Det var jätte vackert och det spelades julmusik vart man än gick. Mysigt.

Runt sju var jag, Daniella och Wille hemma hos honom i Partille och hälsade på hans plastmamma och syster. Vi planerade kvällen och tåg o.s.v.
Vid halv åtta mötte vi upp Kristoffer igen och sedan gick vi mot en fest i närheten hos en kille som hette Kevin C. Vi fick träffa en hel del nya människor och det var trevligt. Klockan tio på kvällen tog jag och Daniella bussen till stan och sedan bytte vi till spårvagn i sällskap med två killar som hjälpte oss komma rätt. Tack ni!

Efter mycket stress satte vi oss äntligen på vårat tåg hem till Halmstad kl 22.42. Vi satt och tryckte i oss massa grill chips som jag vann på Liseberg. För första gången i mitt liv vann jag på ett nöjeshjul. Jag hade lovat Daniella att vi skulle spela på det en gång eftersom vi båda är galna i chips. Innan dess bestämde vi oss för att dela på vinsten om vi vann något.  Sedan kom en tjej fram till mig och räckte mig två påsar chips. Jag förstod ingenting eftersom jag inte var så inne i spelat för jag aldrig förväntar mig något på sådana nöjeshjul. Men sedan förstod jag att jag vann när Daniella hoppade på mig och skrek och jublade om och om igen. Haha!

Hur som... Vi halvsov en bit på hemresan  och sedan hoppade vi av i kyliga Halmstad kl 00.00.
Tio minuter efter det sa vi hejdå till varandra och hoppade på var sin buss hem.
När jag kom hem satte jag på tvn och tvättade bort all smink och all gammal stress. Sedan satte jag mig med en kopp te och kollade på filmen Lords of Dogtown. Det är en långfilm om ett gäng surfare/skejtare.

That's it! Detta var min lilla historia om gårdagen (lördag). Den blev mycket längre än väntat men hoppas ni orkade läsa ändå.
Ha det fint allesammans. Nu ska jag fortsätta fälla några tårar till en mycket bra och sorglig film på Kanal 3.

/R <3


R e a s o n .


Pic: modeblogg

Var i Göteborg från morgon till natt igår. Det var mycket trevligt där. Hinner inte berätta just nu. Men om en stund kommer en kort sammanfattning om Göteborgs-trippen med Daniella.
Plastsysnkonen och en annan från släkten är här under kvällen och jag har bara vilat och tagit en lång dusch i dag. Ska även fixa lite läxor senare idag.
Hörs snart igen!

/R <3


Wille och Krille!


Pic: lånad från fb


Nu sitter jag och pratar i mobilen med Daniella. Planerar våran kväll. I morgon ska vi upp tidigt eftersom vi tillbringar dagen uppe i Göteborg med Wille och Krille (Wille i svart och Krille i rosa).
Vi tag tågen redan vid 09.00 och är framme runt halv 11. Först ska vi julhandla lite och vid lunchtid kommer killarna in till stan.
Vi ska hitta på massa galet och roligt. Förhoppningsvis kommer vi gå till Liseberg på julmarknad och massa annat.

Nu ska jag packa lite saker sedan tar jag bussen hem till Daniella.

/R <3


Bolibompa 1 9 9 3 .


Video: youtube.com

No life. Har nyss ätit färdig och sitter och kolla på gamla minnen. Hittade denna videon från när man var en lite plutt. Kommer konstigt nog ihåg det så väl.

Nej nu ska jag städa undan maten och sedan läsa min bok till skolan. Hörs senare.

/R <3

F i f t h .


Pic: flickr

Nu sitter jag men min bror på soffan och kollar på tv. Ska snart äta några mackor med lax och sedan gå snabbt igenom en stencil till skolan. Det känns som om jag börjar få ont i huvudet. Får ta och dricka lite vatten med... Ja, som ni ser så har jag inget intressant att skriva idag. Försökte få en snyggare meny men det gick... ja ni ser ju hur förjävligt det blev. Hoppas på att någon kan hjälpa min så snabbt som möjligt innan jag ger upp.

I morgon är det äntligen fredag och då får man hoppas på att det händer något roligt. En mycket kort skoldag också. Då ska jag försöka blogga bättre. Nej, nu ska jag äta och dricka lite.

/R <3

B y M y S i d e .


Pic: Canon 1000d


Ny duschad och trött. Yes, det är nog de orden som passar bäst in på mig just nu.
Jag har haft ett engelska prov, långt danstränings pass och fixat hemma. Så snart ska jag gå ut till köket och se vad min ena bror och plastbröderna hitta på. Tror det bli någon form av bakning. Kanske pepparkakor? I så fall ska jag tjuv ta lite deg, men bara liiite, så jag inte får ont i magen. Sedan blir det väll kvällsmat och senare på kvällen ska jag sätta mig i soffan med en kopp te och kolla på den stört härliga serien Glee. Rolig och händelserik är den, haha.
Hörs later dudes!

M e l e r a d .


Pic: Elin Klings blogg

Nu har den flyttat in till mig. Efter ständiga spring till H&M på jakt efter den så hängde äntligen min melerade oversize tröja á la Kling. Nu ska jag tvätta bort min ansiktsmast och sedan sova. Håller er uppdaterade i morgon.

/R <3

P l a n e .


Pic: flickr

Snobben är på tv;n. Mamma ligger och sover bredvid mig, och själv äter man pepparkakor och snackar med brorsan. En mysig onsdags kväll. Snart ska jag duscha och senare blir det Grey's på Kanal 5. Då får mina ögon äntligen njuta lite av en snygg Jesse Williams.
Gjorde nyss en tabbe och råkade radera några bilder.
Hörs!



S h o e s .


Pic: Carolies feberblogg


Home! Svanskotan skyller jag på igen nu när jag inte är med på dagens idrott. Sitter och lyssnar på härlig musik. Ska snar äta och sedan hämta men ena bror från skolan. Överraska honom! Haha, han lyser upp som en sol när jag kommer till hans skola.
Nu ska jag fortsätta sjunga till olika låtar och plugga lite senare.
Lateroo!

Pics from friday.


Kossa (jag), och Max

Jag och Daniella


Jag, Daniella och Kevin!


Macke

C-J, Olof och jag!

C-J, Olof och jag.

Malle och Hannes

Kevin, Anton, Samuel och Måns

Jag, Malle, Danni och Macke!

C-J, Koffe, Essbjörn.

Danni och jag rockar loss!

Mallew, Dääni, Max och jag!

Mallew, Daniella och jag!!

Jag, Eveburre och Herman

Siri, jag, Noak, Sara och Herman

Random, Hannes och Fabbe

Mallew, jag kossaaaan, Daniella och Herman.

Nu funkat internet äntligen och datorn är nästan färdig. Men inte helt. Min vän Kastriot var här hemma hos mig och fixade med dator i år. Tack!

Dessa bilderna var då från i fredag @ Sara R:s place. Vi hade F:s class return party. Alltså min gamla klass som jag tillbringade kvällen med. Det kom även några andra vänner efter ett tag.
Tack så mycket 9F ex och alla andra. Och ett litet extra tack till Sara som ställde upp på att ha festen hos sig igen och tack till Sandra S för X-cider X-mas!

Kossan? Internskämt sedan några år tillbaka. Eller var säger du Bortas pappa? ;P

/R <3

RSS 2.0