SLEEPTIME WITH A PIC.- Power-walk och body balance samt mackor och frukter i massor är helt tillåtet.
En skön dag med med renskrivning av en läxa, massa levande ljus, läsa om hur vi kan förändra jorden och göra den grönare, serier och snart sova.
& nej då, det är inte alls jag som tar bild på mig själv när jag lådsas sover. It's real, heh.

PEACE & GOOD NIGHT.

AWESOME UPCOMING HAPPENINGS.- Hey folks! Jag ville bara uppdatera er lite om kommande saker.
Fram tills i början av februari kommer det vara som vanligt. Alltså skola, träning, jobb o.s.v.

Men sen händer det grejer!

14e feb -alla hjärtans dag (singel & studentfest)
15e feb Mamma fyller år.
16e åka till Göteborg på spelning med min fina vän Tove.
Sen jobb x2.
19e lämnar jag Halmstad för att flytta upp till Stockholm där jag kommer bo i en månad.
Men vad ska jag göra där i en månad?
Det avslöjar jag när det börjar närma sig!


PEACE.

120130.- Lunch på stan med Sofia, hänga i affärer, gymma, tramsa med min saknade bror, duscha, käka, O.C.
Imorgon är det skola, plugg och träning på schemat.

& nu, några sköna låtar, gammalt som nytt men ändå så bra:
About You Now
Ack, Sundbyberg
Acorn Factory
Acts Of Man
Adrienne

SCHOOL & CYCLING IN SUB-ZERO TEMPERATURES.- Yes, såhär kan man också sysselsätta sig på skolan. Dock är denna charmiga bild från en tråkig lektion i naturkunskap.

Tur att veckan börjar roligare än så. Trams på Turism & Resor med Roxina, Steffi & co, kaffe och lunch.
Att cykla till och från skolan har aldrig varit jobbigare än vad det är nu.
Nog med att det är minusgrader så man blir röd om kinder och näsa men nu ska även växlarna på cykeln frysa fast så att man få ha i 1an hela tiden vilket inte är kul om man vill cykla i mer än 5km/h och det räcker tydligen inte, för då ska man ha punktering i båda hjulen. Yeey..

Nu bär det av tillbaka till skolan för en timmes lektion och sedan är man klar för dagen. Bara lite renskrivande hemma och städa lite på rummet och därefter blir det träning.

PEACE.

THE THURSDAY.- Två bilder från i torsdags på B&B med några tjejer från klassen.
En riktigt bra torsdags kväll sammanfattas såhär: Budweiser, foto, cider, spel, dricklekar, gubbar, poliser, studenter och inbrott. BÄÄM, there you go!

Några bra låtar på det:
A Thousand Miles
A Twist In My Story
A Young Summer's Youth
A'rebours
A-PunkFOOD // SONGS // INSPO.- O.C. frukter, kryddad kyckling, sallad, kaffe, musik hemma är nice. Ikväll kommer Chicca hit en stund och sedan drar vi till Corner innan jag ska jobba för att fotografera lite till ett sidouppslag som kommer vara i POPKORN tidningen. Därefter blir det jobb i baren och några kompisar kommer förhoppningsvis förbi.

Here's som good music, and that's all I have today:
A Message
A Most Peculiar Man
A Night Like This
A Strange Arrangement
A Sunday Smile

PEACE.

STRAIGHT HAIR // GYM // WORK.- Tränat 1.5h, tagit en lång dusch, käkat goda mackor och hängt med mamma och hennes väninna. Helt sjukt alltså, de är ju som två tonåringar, haha. Men det är kul att lyssna.

Ikväll kör jag på platt hår, d.v.s fönat hår. Fönar jag inte det och bara sätter upp det blir det vågigt men idag fönade jag det och nu är det sjukt rakt! Första gången på säkert minst 2år!
Känns konstigt men det är ju kul med lite förändring.

Snart ska jag till jobbet och hänga i baren natten lång. Får se vad för galenskaper som kan hända en natt som denna... Man blir alltid överraskad på något sett.
Vi ses på hörnan!

PEACE.

FRIDAY // COFFEE // MUSIC.- Igår hade jag en av de bästa torsdagarna på länge. Bilder från igårkväll då jag och fyra vänner hade en impulsiv, hektisk men lyckad kväll kommer senare.

Har fått lite inspiration och idéer till min kommande novell som kommer tryckas i POPKORN tidningen och ska fortsätta letandet efter ännu mera inspiration!
Kaffe, musik och levande ljus är mitt sällskap.

Some nice songs for today:
A Certain Romance
A Dream For The Weaker
A Drope In The Ocean
A Horse Is Not A Home
A Man From Argentina

PEACE.

FLUMMIGT.- Fan vilken flummig dag. Jag och Chicca är vällvärst idag.
Fnittrar hela tiden och allt och alla, snackar killar och dylikt, dricker kaffe, käkar kexchoklad, skissar och snackar om ikväll. Vem vet, det kanske blir en liten miniutgång.
Med mycket kaffe, fnitter och lite förmycket avslöjande känns detta som en av de bästa torsdagana på ett bra tag. Återstår att se hur den slutar.

Förresten, angående de två nedersta bilderna... Om det är något jag vill göra nu så är det att tatuera underarmen så som de två tjejerna har. Så sjukt snyggt..!
PEACE.

JUST A NORMAL DAY +MUSIC.- Hey guys. Wednesday today.
Survived the
science lessons and ate vegetarian food for lunch.
Now I'm going to watch a episode
of O.C. with a cup of coffee for company.
Then it's time
for journalism meeting.

And here is the music for today:
32-20 Blues
40 Days Dream
1999
A Beautiful Mess
A Candle's Fire

MY DAY UNTIL NOW.- Hey girl with random pic. Music, photography, school, snow, girl talk, friends and english. That's how my looks like until now. Goning to get something to eat and then I'm going on a powerwalk and Body Balance.

Some pretty good songs:

12:51
20th Century Boy
24-25
24 H
25

SNACK OM TRAFIKSKOLOR.- En bild från när jag och S-K hade frukostfika och myskväll. Igår blev det en timme på gymmet och sedan hem för inte magträning samt kolla Guldbaggegalan med S-K.


Sitter och jämför olika trafikskolor här i Halmstad. Det är så svårt att bestämma sig.. Vet vart jag ska ta handledarkursen med vart jag ska ta själva körkortet är svårt. Har kommit fram till två olika från att ha fyra från början. Dock är det två längst ifrån mig till skillnad från de två andra. Men det är väll bättre att ta de som folk rekommenderaroch åka lite längre än att ta de som är nära bara för att man tycker att det är jobbigt att ta sig fram.

Nu ska jag på dagens sista lektion och sen blir det träning.
PEACE.

START WITH SOME GREAT SONGS.- Heya peolpe! Tänkte lägga upp ett gång låtar jag gillar här på bloggen då och då. Vad tycker ni om det?
Fått några förfrågningar om det men när en kille bad om det idag igen så tänkte jag varför inte?

Här nedan är några sköna låtar:

3's & 7's
4 O'Clock
5 Years Time
8 Dead Boys
9 Crimes

BACK TO THE ROUTINES.- Då är man tillbaka i skolan igen. Kaffe, snö, tidiga morgnar, kyla, promenader, träning och helt enkelt rutin. Både skönt och jobbigt.

Efter en lång lektions trams med Steffi och Roxina så är man hemma för att avnjuta ännu en kopp kaffe. Snart ska jag på nästa lektion och sedan massage av en vän. Det behöver jag verkligen.

PEACE.

MY LOVE TO SUSHI.- Look what my mom's friens came with last night before I went to work. SUSHI!
I can't explain my love to sushi, for real.

PEACE.

THIS WEEKEND SUMMARY.- Bilder från en av våra barer på jobbet, påväg hem på natten efter jobbet, latte med Armin och ännu mer jobb i baren. Enjoy the pictures and have a great sunday.


Som vanligt så är det ''Take-care-of-my-self-day''.
Ansiktsmasken är gjord och S-K kom förbi innan med lite god fika. Blev massa London-snack, kaffe, musik, klänningsletande och snack.

PEACE.

GREAT EVE -SUSHI // O.C. // COFFEE WITH A // WORK.- Oj vilken lyxkväll man haft. O.C. tittande, kaffe, chilla hemma med mamma och sedan kom mammas kompis hit och överraskade oss med sushi. Gissa om jag blev glad?! Så nu är jag proppmätt och ska göra mig i ordning lite inför ikväll.

Om en stund blir det kaffe på Morfars i stan med Arre och därefter jobb i baren.

PEACE.


120121.


PH: From when I was invited to a dinner with S. / A great night at work. / Me in school.

- Heya. Nu är jag vid liv igen. Igår var det en bra natt på jobbet då det redan var knökfullt kl 23. Helt sjukt vad det strömmade in nytt folk och en massa utländska turister och studenter. Det är så kul att få lite variation och snacka engelska med.

Nu ska jag käka brunch och sedan ska jag ut och ta en kaffe med Arre på stan.
PEACE.

CHILLIN' & WATCHING OC BEFORE WORK.- Hi. I'm just chillin' at home watching OC and drinking coffee. Tonight im going to work in the bar again but this time i don't know if it's going to be at The Corner or Club Moon. But we'll see. It's gonna be fun like always.
Now, back to The OC world.O CAPTAIN, MY CAPTAIN.


PH: Mobilbild från skolan.
- "O Captain! My Captain!" stod tjejerna och ropade på religionslärarens skrivbord. Ni som har sett Dead Poets Society vet vad jag snackar om.
Det är fredag, jag dricker kaffe i fotokällaren i min favorit skjorta och ser fram emot lunchen.
Sedan åket jag hem, byter om och därefter träning. Men update kommer senare.
Ha en nice fredag people.
PEACE.

ÖNSKEBLOGGANDE OCH MYCKET PÅ G INOM KORT.- Lyssnar igenom min spotifylista och upptäckte att 80% av alla tusentals låtar jag har är det manliga sångare bara. Hur kommer det sig att det är så? Är män bättre på att sjunga, blir lättare hörda eller lyckas helt enkelt bättre inom musikbranschen? Don't know..
Any way.. Jag sitter och tuggar tuggummi med hörlurarna på och skissar landskap på multimedian. Att skissa känslorna och bilderna för ett tråkigt citat kunde bli så roligt hade jag ingen aning om.
Förresten, sorry för att jag inte bloggade igår. Men ibland pallar man bara inte.
Kände att jag hellre hängde på journalistikmötet på eftermiddagen i skolan, kollade serier hemma i favoritfåtöljen, snackade skit med Tove i några timmar i hennes och Alex lägenhet, cykla i regn och köpa biljetter till en efterlängtad spelning var något jag satte i första hand.
Men nu är jag här igen.
Ska bli bättre på att lägga upp egna bilder med. Har inte blivit så mycket fotografering på senaste då jag mest jobbar, tränar och går i skolan och bara slappar när jag är hemma. Finns kanske inte så mycket att fota då?
Eller vill ni ha någon bättre bild från jobbet? Kanske från självaste baren/barerna jag jobbar i?
Ja, jag ska bättra mig. Och jag kan lova att i februari blir det bra bloggande, lika så mars. Då kommer det hända en hel del ska ni veta.
Nej, nu måste jag fortsätta skissa innan Dennis kommer och jagar mig.

Music.
PEACE.

ON THE INSIDE.- Tänker på allt och ingenting. Jag kan ligga i sängen i timmar och bara drömma mig bort. Dagdrömmer på natten. Jag har en del av det många önskar att de också hade men det finns större drömmar för mig. Jag är i ett bra stadie enligt de flesta men det är inte det jag vill uppnå. I sådana fall skulle mitt liv vara slut nu. Jag strävar efter mer men önskar samtidigt att jag kunde hoppa över saker och ting nu som jag först måste gå igenom.
Man behöver mer mod, energi, impulsivitet, vilja och press för det. Jag biter mig ofta i läppen när jag anstränger mig eller när jag försöker hålla tillbaka.
Det finns så många inspirationskällor här i världen med vi ser oftast bara det ytliga. Det som just nu glänser som fan men som slocknar snabbare än vi tror. Om vi lyckas med en lite den av det som skulle kunna vara en bra början på något häftigt så vill vi inte visa och erkänna att vi inte alltid lyckas gå igenom det till hundra procent.
Snälla, låt mig bara klara detta, överleva för att sedan lämna resten bakom mig och gå dit jag länge velat och alltid drömt om.

Lyssna på lite mer pepp? Then do it HERE.
PEACE.

THE RESULT OF MY FOURTH TATTOO.- There's the result of my fourth tattoo. What do you guys think?
Now i'm just gonna chill a bit home and later maybe met up my friend T and talk some bullshit. After that I'm going to work out in 2h.

PEACE.

120116.


- Fuck vad trött jag är. Överlevde turism och mattelektionen men nu sitter jag som en softpotatis i vår nya sköna fotölj med en kaffe och Kinder choklad. Har inte vart så här trött på länge men ska tvinga mig fram till träningen ändå.

Nu serie och kaffe, snappa snappa snappa.
PEACE.

MY NEW HAIRCUT.- Tadaaa! Here is my new haircut. What do you think?


Igår var det en bra natt i baren, somnade sedan kl 05:30 vaknade upp efter 15 och tog en skön dusch och ansiktsmask eftersom det är ''ta-hand-om-mig-självdagen''. Sedan blev jag bjuden på en god middag på Bulls och nu är jag hemma i värmen igen. Ska ta på mig myskläderna och dricka te i soffan med mamma.MOT JOBBER -CORNER.- Lägger upp en några veckor gammal bild och med den vill jag säga: Kom till hörnan ikväll. Nya barmöbler, Happy Hour till 01:00 o.s.v.

PEACE.

TODAY, LAST NIGHT AND SOME GREAT MUSIC.- Heya folks! Lyssnar på youtube där en bekand sjunger massa låtar från några av mina favoritband, The Strokes, Beirut & Arctic Monkeys. Helt sjukt vad grym han är på att sjunga och spela gitarr. Lyssna på låtarna här.

Har käkat, sovit ut, och dricker kaffe och snackar bullshit med mamma.
Idag var det en bra kväll på Corner. Helt sjukt vad mycket folk det var för att vara en fredag. Kan det bero på att vi renoverat och fått in nya barmöbler? Hur som, grymt var det och jag hoppas det blir minst lika mycket ikväll.

PEACE.

WHAT DO YOU THINK? YES OR NO?- Okej. Jag har en random fråga till er.
Svara här, på e-mail, FB och what something like that.
För ett år sen funderade jag på en ''tjurring'' och nu ett år senare fick jag en annan idé.
Vad tycker ni? Skulle jag passa i en medusa piercing?
På bilden har jag limmat på en fake bara för att se hur det skulle se ut och ge mamma lite panik. ;)
YES OR NO?

Och nej, bilden är över en vecka gammal så jag har inte så långt hår längre. Ni som bett om bilder på hur det ser ut nu säger jag, vänta lite till. Kommer väll idag eller imorgon!

A MEMORY FROM PRAGUE.


PH: Lånad från Klara, i think.


- Sitter och kollar några bilder från när jag och detta gäng var i Tjeckien och tågluffade, fotograferade, gick i sommarkläder i oktober och drack vin varje dag. Det var grejer.
Kolla bara denna bilden. Den beskriver mer än tusen ord.

Här hoppar vi upp i den varma luften en kväll efter att ha förfestat i en mysig park i centrala Prag och var påväg till en nattklubb med vin, vodkaflaskor och juicer i handen och drack det på gatan samtidigt som vi promenerade igenom de mysiga och vackra gatorna. Saknar det..

PEACE.

110112.- Häng på stan med Sandra och Julia, Espresso House med S, J, Oliver & co, leka med mig korta hår, hänga på hörnan och girltalk med Sandra & Sofia, Entourage, chokladyoghurt, skriva o.s.v.
En fin onsdag. Imorgon ska jag vara duktig!

PEACE.

BYE BYE MY HAIR.- Idag gjorde jag det. Skulle klippa det enda som var slitet men har klagat så mycket på mitt hår för att det är så tjockt och långt när jag har det nedsläppt så idag klippte jag av en del. Nikolina gjorde ett bra jobb då hon klippte 7-8cm och klippte även upp hela håret. Ska bli spännande att se hur det ser ut efter att jag tvättat det med. Återstår att se imorgon.

Har inte haft så här kort hår på flera år. Innan hade jag exakt en halv meter långt hår, 50 hela centimeter var det. Det är ju sjukt. Men nu är det av. Så sjukt skönt och jag trivs verkligen i det.

MY FOURTH TATTOO.- Here it is, my fourth tattoo. Me and Chicca went to Tattoo-Andy where ''Räven'' tattooed me.
This
time, i wanted a word below the elbow.
It says ''Karma' 'and I'm
so satisfied. It was not the last tattoo you should know.. ;)

I'll show you soon a better photo of it.TO THE TATTOO STUDIO WITH C.- Sådär, nu är man mätt och belåten efter en vegetarisk lunch och ska snart dra mig till Chicca (nästan granne säger vi) som bor några hus bort. Därefter drar vi oss vidare mot Hallands mest omtalade tatuerar, min kära räv som ska spruta in lite bläck i huden på mig igen.
Fjärde tatueringen är snart ON. Tagga tagga!!

PEACE.

FIRST DAY IN SCHOOL.


- Back in school! De två första timmarna i skolan är redan avklarade och vi har inte gjort mer än att gå igenom lite planering, prata om projektarbete, om jullovet, galna fyllor och praktik. Kan inte klaga.
Juste, kom få för några dagar sen att jag snart ska tatuera mig igen och det var tydligen idag jag hade tid. Så om några timmar sitter jag under nålen igen. Yeey!
PEACE.

SISTA JULLOVET EVER.- Dammsugit, tvättar, dammat av lite, käkat lunch, Kings Of Leon, frysta bär med socker.

Bilderna är mitt sista jullov. Sista någonsin! Idag är det sista dagen och imorgon börjar verkligheten igen. En pistol är laddad i säkerhetsskull.

PEACE.

TAKE-CARE-OF-MYSELF-DAY.


PH: Toves photo. Me at work behind the bar.

- Idag hade jag en ''Take-care-of-myself-day''.
Jag gick i pyjamas till kl 16, tränade Afro en timme, tog veckans längsta varma dusch, la en ansiktsmask, åt lite god mat, kollade serier och hade framtidsdiskuttioner med kompisar.
Nu ska jag fortsätta med ett avsnitt av Entourage och därefter försöka läsa mig till söms.
Målet är att somna innan 01 vilket inte har hänt på länge då jag jobbat natt.


WORK -check. NOW: AFRO.

 

- Vi hade en toppen natt på jobbet igår. Bra med folk, mycket att göra och en nya kille till bartender har vi med.

Tre nätter i rad har man jobbat och nu blir det att ta sig ner till träningen för lite Afro. Därefter en lång dusch och slappa. Need to go now.

 

PEACE.


VIT MÅNAD vs. VIT VECKA?- En vit månad var första tanken efter nyår och min livs jobbigaste baksmälla. Sen tänkte jag: vänta lite, kommer det inte var en skön krogsöndag i slutet av månaden med alla krögare här i stan? Jag kortar ner den vita månaden. Sen fick jag höra att mina jobbarkompisar ska festa till det lite innan jobbet då de också drar iväg och festar i storstan. Då tänkte jag: ett glas vitt vin skadar väll inte? Jag har ju ändå vilodag nr 2 från träningen p.g.a träningsvärk vilket inte är bra att träna hårt igen efter det.

Blir det ens en vit vecka?
Återstår att se...

PEACE MAN.

WOKE UP AFTER 16:00.. & ABOUT TATTOS.- Ja, jag kan inget annat än att säga att jag har gjort något av det värsta på ett tag idag.
Jag vaknade efter kl 16.00! Hur sjukt är inte det? Usch vad jag inte gillar att sova bort dagen. Ställde klockan två gånger på halv två och två. Men somnade om ändå... Vaknade sedan upp och kollade ut genom fönstret och min första syn var soluppgången (trodde jag), men nej det var solnedgången... Och min träning missade jag givetvis med.

Men så kan det bli om man jobbar som bartender, ska käka nattmat på donken med kompisar och sedan dela bil med jobbarkompisen och några fyllon, haha.
Men nu är jag uppe på benen igen och om några få timmar bär det av mot jobbet igen. Jag lär ju inte kunna somna efter jobbet känner jag nu så det blir inget kaffe för min del idag även fast jag så gärna vill.

Och angående bilderna på alla dessa äckligt snygga tattoos? Jag har en ny tid för gaddning nu i månaden.
Blir en väldigt lite tatuering men inte den sista!

PEACE.

STAN, GYMMET, BAKOM BAREN -WORK.- Back to work tonight! Känns som om det var länge sedan bara för att jag var ledig på nyår men ikväll gäller det igen. Förhoppningsvis kommer en kompis som flyttat utomlands att hälsa på och några till.

Idag har jag avklarat en timme på gymmet, köpt lite nya träningskläder, och snart ska jag göra mig i ordning inför kvällens arbetspass bakom baren.


Ikväll har vi även nedervåningen öppen för er som vill dansa av er nu när det är Trettondagsafton.
Ses på hörnan!NEW YEAR PARTY '11 -2012.- Photos from the New Years eve and the morning after.
Great party, great music, great people & (I hope) a new great year!

Bilderna får tala för sig själv. Enjoy!
PEACE.

040112.


- Sova ut, träna, planera, räkna, duscha, äta, måla naglarna, kolla serie, det är så min dag har sett ut idag.
Ska snart ta och fixa te när mina naglar är färdiga och fortsätta kolla serier tills jag blir trött.

Imorgon är det träning igen, åka in till stan och hälsa på min vän på hennes nya jobb, göra lite ärenden vilket jag redan glömt bort och på kvällen blir det jobb i baren.

PEACE.

LOVE SUSHI.- Det är plågsamt att kolla på denna bilden nu. För några få veckor sen åt jag detta. Mindre än tre veckor sedan och nu vill jag äta ett helt bort med sushi. Att jag skulle börja älska det så mycket för ca ett år sedan hade jag ingen aning om förut och nu drömmer jag om sushi varje dag.
Som tur har jag den bästa sushistället i stan bara 7min ifrån mig. Får ta och köpa årets första sushi snart känner jag, och det ska vara väldigt snart!


SOMETHING NEW IN MY FUTURE?- Käk, rockmusik, kaffe, skriva, fundera, planera och utvärdera. Förbereder för ännu ett steg in i framtiden och nya spännande saker på gång. Håller tummarna på att det ska bli lärorikt, spännande, roligt, äventyrligt och öppna nya dörrar för framtiden. Inte långt kvar tills jag börjar på något nytt. Men kan inte säga något än!

PEACE.

IT'S OVER NOW, YEAH!- FUCK YEAH IT'S OVER!
Inget med julklappsshopping, julpynt, julafton, nyår, raketer, ekonomiångest och granen åkte äntligen ut idag.
Givetvis jobbade jag på självaste julafton från kl 22. J
ag menar, vem gör något kl 22 på julafton om ens släkt är utspridd över Sveriges västkust och andra ställen i världen? Juldagen vart det också jobb.
Men nu är att som kallas julstök över. Skönt!

PEACE.

crazyvibes.- but now I can't control myself from grooving. It is time for me to sho-ow .
It's the day ooh I show ya I'll blow ya m-ii-nd, ooh until the vibe goes crazy 'til the vibe goes crazy .
I was always on the run i tell ya it was not an easy roa-ad, but now i'm ready to be enjoyin' fire. The best things in life are sure .
Cuz i do know what it's like to feel sad, all the time but you see wicked vibes bring the joy in your life.

The rhytm is magic and it gets me ou-out again and again and I feel like i'm flying it lifts me up-up again and again. Did you know what it can do, to you?
Crazy vi-i-ibes
you must know, what it can do, to you crazy vibes..NYÅRSNATTEN // BAKIS // KLACKARNA.- Man mår som förtjänat right?
En toppen kväll/natt/morgon har jag haft med galet och skönt folk. Slutade med att jag, Sandra, Jasmine och någon annan däckade hemma hos Oliver.

Har inte mått så bra sen jag kom hem igen vilket var från tre till sju. Men efter att ha sovit lite till är hemma, fått i mig lite mat och tagit en värktablett så känner jag mig en aning levande igen.

Juste ja, skorna på denna bilden hoppade jag runt i ca tio timmar. Första  gången jag hade de på mig och inte haft så höga tidigare så tycker att det var bra jobbat av mig.

PEACE.

RSS 2.0