VALBORG LUND -video.



Update: Alex hänger också med.

HERE WE COME LUND.

IT'S A SPRING THING.



- Tja bloggen! Nu har jag tränat med mamma, duschat, käkat lunch på balkongen och nu ska jag ner till stan och käka glass med barndomsvännen Rebecca K jag inte träffat på länge.

PEACE.

EN FIN MORGON MED RADIO.



- Godmorgon alla!
Nu har jag varit vaken i över 1.5h vilket inte är likt mig att vakna innan 09. Men men. Jag kunde inte somna om vilket nog betyder att jag är utvilad och det känner jag mig med.

Just nu sitter jag och lyssnar på Metropl 93,8 med mamma och dricker kaffe.
Kände att det var ett måste då vännen Citty är med och snackar förhållanden och dejting. Riktigt spännande faktiskt och har redan lyssnat på halva programmet.

Snart drar jag iväg och gymmar och ja, jag har lovat att köra videoinlägg OM det inte skulle hända något kaotiskt, haha.

PEACE.

SOME FORGOTTEN PICTURES.



- Kom på att jag glömt lägga upp bilder från Daniella och Tims lilla 18års fest.
Men här har ni de.

Imorgon ska jag försöka hinna med ett videoinlägg om hur min Valborg kommer se ut.
De ni!

PEACE.

I wanna mess around.



- All my life I've been good but now, I'm thinking 'What the hell'
All I want is to mess around, and I don't really care about
If you love me, if you hate me, you can't save me, baby.

FRIDAAY.



- Yää! It's friday everybody. Fett skönt. Börjar med en gammal hedlig försovning och en aning kyligare väder än igår. I told ya..!

Imorgon är det valborg vilket jag kom på igår... Så har inte hunnit planera in något. Help! Whatever, det ordnar sig.

PEACE.


3 FROM THE WEEKEND.



- Tre bilder från helgen.
Gud vad skönt väder. Jag behövde inte ens ha skinnjackan med mig till skolan. Dock var det den varmaste dagen på ett bra tag eftersom det står att det ska bli kallare och kallare för varje dag från och med imorgon.. Så kallt som 11 grader bara!

PEACE.

OK.



- Käka choklad, lyssna på sommarmusik, skriva och sola. Helt ok.
Men fuck vad segt det går att skriva en uppsats om något man inte ens är ett dugg intresserad av.. Försöker bara få det gjort.

Tjarrå!

28th.



- Kom hem från projektarbetsmötet och har redan fått idéer om vad jag ska göra för projekt i 3an och kommer börja redan i sommar om allt går som tänkt.
Känns bra att jag inte är allt för vilse för första gången på ett bra tag. Nu ska jag försöka bocka av en läxa innan jag drar till skolan igen.

PEACE.

TIME WILL TELL.



- Så fint väder att man nästan har lust att sova på balkongen.
Just nu sitter jag och väntar på ett mirakel. Finns det hopp? Time will tell.

EASTER IS OVER.



- Nu är påsken över och vädret är lika underbart som det varit under förra veckan. 20+ på kvällen är inte helt fel.
Snart blir det en runda till Willys med mamma som de nyss byggt färdigt två gator bort.

PEACE.

TIMMARNA INOMHUS.



- Seriöst. Detta är fett tråkigt. Har en fotolektion från ca kl 13 till 17. Alltså fyra timmar i en källare när det är sjukt fint väder och halva skolan ligger och steker på gräsmattan..
Ska nog ta och gå på CV-möte.
PEACE.

PÅTAL OM INGENTING.




- Satt och kollade serien Stockholm-Båstad och plötsligt hoppade Patrik (Paradise Hotel) fram i rutan. Lite smått överraskad blev man. What ever.

Snackade om sommarplaner och bartenderutbildningar med Daniel Paris igår och idag tv-produktion med honom och sommarplaner med Patrik. Hoppas på att denna sommaren blir bättre än bäst.

Nu ska jag kolla på sköna Ginas show.
PEACE.

I TV?



- Wow! I'm so HAPPY and excited! Kan inte säga mer än att ni kanske kommer få se mig i tv-rutan!
Berättar mer när jag vet mer, hehe. Snart träna Body Combat.

PEACE.

FIRST SCHOOLDAY.



- Första skoldagen börjar med att man får plocka skräp på skolans gräsplan... Men inte ska jag behöva göra det, haha även fast Kevin mobbade mig. Med hade andra som gjorde jobbet och så gick jag bara bredvid och höll sällskap med alla mina konstiga kommentarer om allt och alla. ;)

Nu har jag håla fram till kl 12:50. Så det blir att vila hemma käka lite lunch och leta fakta till dansläxan..
PEACE.

SLUTET PÅ LOVET.



- En eftermiddag i vårsolen med Amanda och Emil. Det var slutet på mitt näst sista påsklov. Imorgon börjar verkligheten igen. Kill me..

PEACE.

GRILLNING #1.


; Tre bilder från årets första grillning i Grötvik.

- Tja. Idag har jag solat och slappat. Käkat Ben & Jerry's i bikini och bara njutit av ledigheten.
Snart ska jag klä på mig och dra ner till Picassoparken för lite häng i vårsolen med en vän eller fler.

PEACE.

MORE.



- Jag vet, jag har blivit beroende av min egna nyttiga version av pizza.

PEACE.

BBQ AGAIN.



- Såhär. Lite eyeliner och mascara sedan springa ner till bussen med gatugrannen Emil och köpa mat i stan. Därefter möta upp Isak och sedan ner till stranden och grilla med ett gäng.

PEACE.

KALLASTE -SISTA?



- Två bilder från den senaste kallaste utekvällen med Linda. Hoppas det var den kallaste på länge och att det bara blir varmare och varmare.

Nu har jag solat ca en timme och käkat glass och ska snart klä på mig för att dra ut och åka inlines och longboard med Linda.

PEACE.

AWESOME NIGHT.



- Tja bloggen. Igår var det en toppen kväll! Först grillning med Burre, Malibu, Mallew, Alex, Marcus, Annie och några andra och därefter gick vi en snabbis till ett annat grillgäng.

Sedan var det av till stan och tillbringade mestadels av kvällen på The Cornen där vi dansade så att knäna gjorde ont. Träffade en massa fina vänner och galna fyllon.

Jag träffade även på Halmstads bästa bartender (av det jag sett) som showade och första jag tänkte var att jag kommer bli minst lika grym om inte grymmare än honom efter sommarens bartenderutbildning. AWESOME!

Utanför Corner kom det en galning (Adam S) och hoppade på mig och skrek ''Halmstads kändis, Papapaparazzzibeckaaa!'', hahah sjukt jävel.

Och förtfarande kör jag mitt race, 100% nykterist och ändå så hade jag fett kul. Vilket betyder att man inte behöver alkohol för att ha en bra festkväll.

PEACE.

GRILL PÅ G.



- Nyduchad. Nu ska jag bara fixa mig och gå ner till Netto för att köpa grillmat och därefter grillning på stranden med vänner.

PEACE.

FÖR BRA.



- Igår blev det pizza, tårta och 18års firande för Daniella och Tim. Därefter stan och hem. Idag blir det grillning med ett gäng vänner.
Påsklov är fan för bra!

A SUNNY DAY.



- Wow, vilket härligt väder. Har solat på balkongen i ca en timme. Men sen tröttnade jag och började fixa lite hemma och satta mig vid datorn.
Jag har iallafall fått lite färg.

Nu ska jag fixa lunch som kommer ätas på balkongen givetvis.

Rolling Stones – Sympathy For The Devil
PEACE.

HELT OK MORGON.



- Sol, värme, balkong, underkläder, musik och kaffe. Helt ok morgon.

KVÄLLENS PLANER & OUTFIT.



- Alltid lika fin stillbild...

FAST AND GOOD.



- Godaste och snabbaste lunchen. Here it is!

Tortillabröd, salsasås, tomat, tomatpuré, svarta oliver, skinka/korv, halloumi, oregano och gräslök.
TADAA!

MYSKVÄLL MED BRORSAN.


- Efter dagens parkour-träning var jag helt död. Skulle ut och mysa på uteserveringen med några kompisar men orkade inte och mamma skulle iväg så blev en mycket mysig hemmakväll med brorsan då vi kollade Hancock, snackade engelska, var inne på barn-community och busade.

PEACE.

VÅRDAG & VÅRKVÄLL.



- Tja. Igår blev det vårhäng med Amanda, Emil och Oscar sedan grillning nere i Grötvik med ca 30 pers. Därefter chillkväll hos Emil. En liv vårdag. Det ser det ut att bli idag med.
Hoppas vädret håller i sig.

Ikväll blir det parkour träning och efter det kanske lite häng på någon mysig uteservering.

PEACE.

SAKNADEN SOM SNART BLIR VERKLIGHET.



- Åh vad jag saknar värmen och Grekland. Men det är inte långt kvar. Om mindre än 3 månader så flyttar jag ner och lever ett liv lite utöver det vanliga.

PEACE.

DENNA FINA VÅRDAG.



- Tjaa. Har hängt på Skatteverket i över en timme (fett kul faktiskt) och ska nu gå och köpa mig en skrotig cykel. Försöker komma på idéer hur jag kan pimpa till den. Sen träffar jag Amanda och så ska vi fixa mat till kvällens grillfest.

PEACE.

GRUPPBILDER.



- Här har ni ett gäng gruppbilder från i fredags efter våran konsert.
Nu drar jag och gör några ärenden med mamma.

See ya!

19th.



- Nyduschad efter sammanlagt 2h träning på S.A.T.S. Tänkte dra på grillkväll med ett gäng men jag var så seg efter träningen och det skulle bli så stressigt så stannade hemma och slappar. Ska kolla lite Big Brother-klipp, knarka halstabletter, banan och choklad. Ha en bra kväll/natt.

PEACE.

TJAT SOM SNART BLIR GRYMT.



- Det börjar närma sig! 2 månader och en dag tills jag är myndig och där efter är det bara 2 veckor kvart tills jag har min första bartenderlektion på ön jag bosatt mig på inom 2 månader. Jag vet att jag kanske tjatar en del om det men det är det ända som sitter i mitt huvud just nu. Live with it!

Sen blir det förändring på bloggen då ni kommer kunna följa mitt liv som bartender och elev på den grekiska ön Kos och lite på Rhodos hos kompisarna.

PEACE.

PHOTOS FROM ENSAMBLE AND MY DAY.


; Bilder från ensamble-konserten på Sture i fredags. Jag spelar tamburin, congas och piano på bilderna.

- Solat en del med brorsan, laggt nytt fint golv på balkongen och nu ska jag ner till någon arab-affär där de säljer tattar-cyklar och se om jag hittar någon som studenterna kan låta bli att stjäla hela tiden.
Sen blir det två träningspass.

PEACE.

THANKS MUM AND SATS.



- En solpuder från mamma. Perfekt till sommarkvällarna.



- Som tack för att jag tränat minst två gånger i veckan i 12 veckor i rad på S.A.T.S i Halmstad så fick jag detta fina av personalen. Passande färg till mina svart-rosa skor, rosa vattenflaska och rosa linne.  ;)

COACHELLA FASHION 2011.



- En lite snabb uppdatering.
Te vid Nissan med Linda, kebab på stan med Noemi och kvällssnack med Linda.

God natt!

VÅRKVÄLL.



- Passat brorsan under eftermiddagen och nu drar jag till Linda för att dricka lite te utanför henne vid Nissan och därefter träffa Noemi. En bra vårkväll.

PEACE.

TACK REDKEN.



- Som jag berättade tidigare så var jag och min fina vän på casting för hårmodeller och det var några från REDKEN som tog emot oss under castingen. Som tack för att vi tog vår tid att komma dit så fick vi REDKEN-produkter. HAPPY!

That's all for now.

SUN.



- Nu har jag fått mig en liten linje runt bh:n och drar och kollar grejer till balkongen med mamma.
Min förkylning börjar gå över!

PEACE.

+++


; Fika på Espresso House med Tove efter castingen i onsdags.

- Åh vad underbart. Det är 24 grader på balkongen just nu och solen skiner so aldrig förr. Dock har jag en så liten balkong så det går bara att sitta på stolar och inte ligga rakt..

SÖNDAGS-SJUK.



- Fan vad jobbigt att vara såhär förkyld som jag är. Massa te, kaffe, halstabletter, näsdukar, serier, filtar, kuddar och Ben & Jerry's blev det. Helt ok det med men vill inte bara sitta inne och slappa...

PEACE.

COUNTING DOWN.



53 dagar till sommarlovet.
63 dagar tills jag fyller 18år.
Ca 80 dagar tills jag flyttar till Grekland.
84 dagar tills jag har min första bartenderlektion i Grekland.

SICK.



- Hej. Ville bara säga att jag har gått och blivit sjukt förkyld och ligger hemma idag och drömmer mig bort genom att kolla Scrubs och bilder från olika resemål.

@ Lindas place.



- Tjaa! Sitter hemma hos min polska göteborgare Linda och vi ska snart till en förfest där min vän från Göteborg är just nu.

PEACE.

CAN'T GET ENOUGH.



- Top T by Alexander Wang, Bracelet Asos, Bag Proenza Schouler, Ring Topshop, Boots Jeffrey Campbell, Sunglasses Topshop.

16th.



- Lördag och jag vaknar med den värsta träningsvärken på månader tror jag. Har käkat goda mackor, druckit kaffe och sitter i morgonrock och lyssnar på 70-90-tals musik.
Dock sjukt trist väder. Får hoppas på att det blir lite bättre.

a-ha – Take On Me
PEACE.

DOING LINES AT THE BAR.



- Har hoppat runt och dansat i både skolan och hemma i timmar. Även spelat med bandet.
Nu ska jag käka något gott och planera kvällen.

PEACE.

SNART SKA VI SPELA MED ENSAMBLE-BANDET.



- Guess what?
Om ca en timme ska vårat ensamble-band ha våran första spelning med ett par låtar i Medieteket på våran kära skola Sturegymnasiet. Är ganska så nervös eftersom jag ska spela tre olika instrument under våran spelning.

Önska min lycka till!

POPULÄR SPORT I USA.



- VAD ÄR DET FÖR SPORT JAG SKA TESTA...?


Update: Nu har jag testat den och alla mina ben är hela. Mer om sporten imorgon.

SOMETHING NEW.



- Nu drar jag och tränar med Petra. Ska testa på en ny sport idag. Vad det är berättar jag sen.
Gjorde en video som jag skulle lägga upp här nu angående den sporten jag ska testa idag men så hittade jag inte sladden till kameran så ni får hålla ut lite.

PEACE.

x



- I went to the woods because I wished to live deliberately, to front only the essential facts of life,
and see if I could not learn what it had to teach, and not, when I came to die, discover that I had not lived.
I did not wish to live what was not life.

THE TIME - NO STRESS.



- Jag och tider alltså... Stressade till skolan eftersom jag skulle ha webbdesign kl 09.30 men när jag kom fram så ringde en klasskompis och sa att kursen var slut förra veckan och att vi inte börjar för ens kl 14... Så då fick jag gå tillbaka, haha.

Ska snart dra till mammas utbildning och fotografera lite och sedan hem igen.
PEACE.

GÅ NER I VIKT MED KAFFE OCH FÅ BORT FRUTKENS GIFTER MED...

 

- Vet inne riktigt om detta är "News", men för mig är de det iallafall eftersom jag fick reda på det för någon minut sedan och jag är säker på att en hel del av er inte visste om detta.

 

Många tror att kaffe är dåligt för kroppen och vår vikt men det är faktiskt tvärt om. Visst kan kaffe vara dåligt om man dricker på tok för mycket och även om man är en smal liten människa. Men dricker du på rätt sätt så kan du gå ner i vikt. Kombinationen är varmt kaffe och mjölk vilket kan hjälpa dig på traven till din sommarform.

 

Alltså i våran kära kaffelatte finns det viktiga ämnen som inte bara hjälper dig att hålla vikten – utan också får dig att gå ner i vikt. Det finns b.la nyttiga antioxidanteri kaffet som skyddar kroppens celler och det kan gynna fettförbränningen och minska risken för diabetes typ två och bromsar även upptaget av kolhydrater i tarmen.

 


 

- I affärer besprutas alla frukter och grönsaker för att de ska hålla längre. Men det betyder att vi måste vara noggrannare med att tvätta och rengöra råvarorna som besprutas så att vi inte får i oss all den gift som sitter på ytan.

 

Jag har alltid trott att det räcker med att skölja av t.ex frukten lite snabbt under kranen men nu är det så att gifterna sitter mycket hårdare än så. Faktum är att det bara är den synliga smutsen som b.la jord vi lyckas skölja av.


Om du vill ta bort resten av kemikalierna från bekämpningsmedel, emballage eller förorenade partiklar från luften måste du gå mer effektivt till väga.
Studier
visar att om du gnider och gnuggar ordentligt samtidigt som du sköljer får du bort fler pesticider från ytan.
Tillsätter du vinäger eller koksalt i sköljvattnet kan du reducera eventuella colibakterier, salmonella och virus med 90–95 procent vilket jag tycket är värt ett försök.


CASTING OCH FIKA MED TOVE.



- I'm back! Efter medlemskväll i Tre-butiken med mamma (vilket inte var lyckat eftersom det var över 150 pers där), casting för hårmodell med Tove och en mysig fika på Espresso House med Tove så är jag äntligen hemma med datorn i knät och myskläder.

Jag börjar redan bli exalterad när de på castingen berättade om den kommande modevisningen i maj. ÅÅÅHHH VILL HA MAJ NU!!!
När det är aktuellt så kommer jag uppdatera er mera om det.

PEACE.

++



- Någon gång denna veckan blir det ett till videoinlägg hade jag tänkt mig. Men nu måste jag ringa några samtal och förberedda mig inför kvällens utgång. Mer om det när jag kommer hem.

PEACE.

I'M HUNGRY.



- ÅÅÅÅHH. Jag käkade lunch för 1.5h sedan och är redan hungrig igen. Inom en timme blir det lite tilltog som en i klassen kommer bjuda på men kommer inte släcka min hunger känner jag...
Bara för att så lägget jag upp en bild på något som släcker min hunger som jag käkade för några dagar sedan, haha. GE MIG MAT!
PEACE.

FÄRGAT HÅRET.



- Tadaa! Här har ni resultatet från i fredags då jag färgade hårbottnen mörkare. Den ljusa delen av håret är min naturliga färg.
Jag ska även göra några ljusa slingor i håret om någon vecka. Kommer visa upp det här med när det är klart.

PEACE.

FOR THE DREAMERS.



- she brags that she can write poetry like dylan
i said are you crazy girl are you out ya damn mind
she dances all night to the sound of his guitar
under psychedelic lights doin lines at the bar.

SATURDAY WITH THE BOYS.



- Ett gäng bilder från chillkvällen i lördags med Emil och Sean.

Kom hem från Body Combat träningen för en timme sedan och om mindre än en timme blir det Body Balance.
PEACE.

ONE FAVOURITE IN MY ROOM.



- En av mina favorit saker som händer i mitt rum.
Mamma har även gjort en egen drömfångare som jag kan visa upp någon gång.

PEACE.

A GOOD NIGHT.


; Daria Werbowy and other beautiful things.

- Hemkommen efter ett Body Pump-pass mas Mikis och promenad.
Träffade även på Linda och hennes killkompis.
Nu är jag mätt och nyduschad och har nyss kollat på Bachelorette där kompisen Christian var med. Lycka till nu!

Nu är mamma sugen på att kolla Weeds.
PEACE.

KARMA IS A BITCH, AND I LOVE IT.



- Karma is a bitch, and goooood, I love it!

Har länge tänkt på att tatuera in karma-symbolen eller bara texten "Karma". Och idag fick jag höra att karman gjort ett bra jobb. Efter att man blivit såra (tänker inte ta upp vad det är) så har den personen fått tillbaka exakt samma sak och nu hoppas jag verkligen att personen fattar. Halleluja" Gud så bra det känns.

Sjukt fint väder och att jag fick sluta tidigare är också ett fint litet plus. ;)

I'LL TEACH YOU BROTHER.



- Igår kväll efter att jag och brorsan varit hos Emil för att lämna busskortet jag lånar så skannade vi ute en stund. Jag försökte tuffa upp honom och lära honom några grunder i boxning. Detta är bara början, ska försöka få honom till att bli en liten tuffing, inte bara mot mig vilket an redan är utan andra som behöver läxas upp med. ;)

HOME FROM WORK.



- Heey! I'm home from work now.
Helt ok arbetspass. Inte lika många självmordstankar denna gången, haha. Men klart blir det roligare när man har vänner som jobbar med som vilket Daniella gjorde idag.
Hoppas nart i duschen och även kolla Big Brother.

PEACE.

Going to the boys for a cup of coffe.


; my accessories.

- Tja. Idag har jag solat i ca 30min och fått en fin liten rand runt bhn, haha. Märkte nyss att jag inte har någon mjölk vilket betyder ingen kaffe för Becka som sedan blir sömn på jobbet. INTE OKEJ.
Så jag går över gatan till Emil och Sean igen för att dricka upp deras kaffe så jag kan överleva dagens/kvällens pass på jobbet.

PEACE.

@ Emils place.



- Tja. Sitter hemma hos Emil med Sean och har nyss käkat pizza. Testade nyss att spela något fotbollsspel men fattade typ inget, såklart... Haha. Så låter killarna nörda sig.
That's all for now.
PEACE.

DAYDREAMER.



- Vad är jag bäst på?
Att dagdrömma!


Har gjort det sjukt mycket den senaste tiden. Senaste månaderna faktiskt. I'm a real dreamer. Men what to do? Tiden är inte inne än. Men det närmar sig..

BAAM!


; my accessories.

- BAAM! It's saturday and it's so sunny.
Dock ligger man i sängen med Big Brother, lite huvudvärk och magont. Tagit en tablett och ska nu ta tag i livet och klä på mig och dricka massa vatten.
Jag fick ialla fall ca 30min sol när jag käkade frukost.

Åh, kom nyss på att jag blev fett sugen på kaffe.
PEACE.

EXAKT SOM BB MARTIN.



- Idag har jag sjukt ont i magen. Kan knappt gå. Det ända jag gjort är att förflytta mig från balkongen och till datorn några gånger. Nu stannar jag nog inne eftersom jag måste lägga mig och vila.

Igår kväll drog jag till Roberts med Amanda en stund och sedan vidare till en chillfest. En av killarna som var där var från Hörby. Och vem vet vi som håller oss uppdaterade i media kommer från Hörby?
Jo, självaste Big Brother Martin! Och självklart var de vänner. Det roliga är att om man inte tittar på Robin (från Hörby) så kan man trå att det är Martin som snackar. De låter exakt lika dant. Helt sjukt vad chockad jag blev i början, haha. Och när vi satte på tvn så kom självklart Big Brother upp och där var Martin, haha!

Efter det drog jag och Amanda till gatugrannen Emil där även Sean, Felix, Oliwer och några vad.
PEACE.

LF Stores Spring 2011 Collection.


; MY NEW LOVE. GIVE ME!!

- Snart drar jag in till stan och träffar ett gäng vänner.
PEACE.

PHOTOS FROM LAST WEEKEND.


; Från förra helgens chillkväll hos mig med Max, Alexander, Malkolm, Daniella och Adde.

- Hu har man färgat hårbottnen mörkare. Det blev inte riktigt som jag tänkt mig, men what to do?
Ska la lägga i några ljusbruna slingor i det och föra på vågigt, lockigt hår så ofta jag kan. Tycker inte det är snyggt med rakt hår längre. Ser bara tråkigt och livlöst ut om det bara hänger rakt ner..

PEACE.

BERGSKRISTALL



- Detta halsbandet fick jag med mig hem från mysiga Haga i Göteborg för två veckor sedan.
Det är likadant som hippie-killen har på bilden, fett!

Bergskristallens betydelse:

- Symboliserar människans gudomliga Jag, anden och intellektet.

- Stärker koncentrationen och används vid helbrägdagörelse.

- Visar om det finns oklara eller självdestruktiva tendenser i ditt medvetande.

- Skapar energi som hjälper dig att fokusera på din medvetenhet och transformerar negativitet som hindrar dig.

- Öppnar dörren för det goda och positiva.

- Programmeras för bestämda syften via kreativ visualisering.

- Är närmast oumbärlig vid healing, meditation, andlig utveckling och magi.

- Förstärker healing, meditation och utveckling både på det personliga och det andliga planet.

- Stimulerar intuitionen och är allmänt helande vid fysisk obalans.

- Ingår i ritualer inför en Tarot-läggning och Tarot-Cirkeln, samt besvärjelserna Bantningskur och Livsglädje.

WHAT I'M GONNA DO RIGHT NOW.

- It's friday today! Yeey, that's freaking awesome!
I just had the right knowledge lesson and now I'm gonna drill with the ensamble band. After that it will be lunch and then dye my hair!

PEACE.

THAT FEELING YOU GET WHEN...



- Nighttime is really the best time to work.
All the ideas are there to be yours because everyone else are asleep.

VIDEOINLÄGG 7th.



-

NEW FROM GBG.


; Två grejer jag fick med mig från helgen i Göteborg. Perfect for the summer.

- Tja. Våren är här idag igen.
Ska kanske försöka dra ihop ett videoblogg-inlägg senare. Håll tummarna!

PEACE.

HÖJDEN AV INGENTING.



- Dagens höjdpunkt.
Godnatt..

EXPLODERA.


; Top Monki, Sunglasses House of Sunglasses, Shoes Jeffrey Campbell, Bracelet Fashionology, Bag Proenza Schouler, Shorts Bik Bok, Earring Monki.

- Har exploderat. Och inte slutar jag dagdrömma för det. Sliter och slänger. River och slår. Kastar och knuffar.
Vill att tiden ska gå snabbare. Snabbare fram till de bättre tiderna. Där det finns en mening.

TRÄNINGSVÄRK.



- Good morning blog readers!
När jag vaknade upp imorse hade jag träningsvärk i hela ryggen, bröstkorg, axlar och armar mest.
Men det känns skönt att verkligen känna att man tränat sin kropp. För när jag kör mina vanliga pass känner jag inget längre eftersom de musklerna jag tränar blivit vana vid den sortens träning. Men nu när jag la på BodyCombat kändes det verkligen. Sitter och dricker kaffe och kollar på MTV. Ska snart göra mig i ordning för skolan.

PEACE.

DAGENS TRÄNING.



- God, I'm so dead right now.
Har kört dagens första träningspass som var BodyCombat som är ett pass med massor av kraft och energi! Med tekniker från karate, taekwondo, capoeira, boxning och muay thai.

Om en timme ska jag träna BodyBalance som är en blandning av yoga, tai chi och pilates.
PEACE.

+



- Dear fb, FIRST You take away our Profile boxes,
SECOND you make the writing smaller and make us go to specsavers,
THIRD you change the homepage,
FOURTH, you then force us to change our profile and take our boxxy thing away,
FIFTH, you change the chat sound,
SIXTH you make the picture viewer different and make it slower to load the picture! but really all we want is a friggin dislike button!

GOING CRAZY@ Chatroulette.



- För någon dag sedan kollade jag på för mycket klipp på youtube där de hade filmat när de skämtade med folk på amerikanska Chatroulette och jag fick lust att klä ut mig och tramsa runt på både svenska och amerikanska Chatroulette. Dock han jag inte Print Sc:ma alla roliga reaktioner men här är några ni får nöja er med.

PEACE.

TRÄNING.



- Veckans första träningspass avklarat. Ådrorna börjar synas på armarna... fan.
Käkade ordentligt, tog en lång dusch och har nu ansiktsmask på mig. Ska käka lite banan och choklad och bara ta det lugnt eftersom jag är sjukt trött efter dagens träning. Inte ett dugg lite pigg som på bilden som tog för någon vecka sedan.

PEACE.

SALLAD.



- Käkade nyss en liten god sallad. Gud vad jag längtar tills jag flyttar till Grekland då jag kan leva grekisk sallad. Ska besöka varenda salladsbar jag ser i både Kos och Rhodos!

Har varit på stan en stund och ska snart hoppa i mina träningskläder.
PEACE.

JS.BB.



- Hemma från jobbet nu. Kollar just nu Jerset Shore och ska hoppa i duschen snart. Sen blir det givetvis Big Brother och hoppas på att Vanessa åker ut.

PEACE.

SÅNG MED GÄNGET.



- Här är en video från igår då jag hade besöka av Alexander, Adde, Daniella, Malle och Max.
Det blev en del Guitar Hero och en hel del sång.

UPPSKATTNING PÅ BLOGGEN.

Något som gör min dag lite extra bra är uppskattning. Det är en sådan liten sak men det gör så mycket.
Speciellt när killar visar uppskattning angående bloggen och tar till sig av mina tips och dylikt. :)



CHILLKVÄLL.



- Sitter och kollar lite Big Brother och inväntar Daniella och några grabbar som är här vilken minut som helst. Blir en skön chillkväll här hemma.

PEACE.


VÅRVÄDER.



- Tadaa! Nu har jag dammsugit och dansat runt på möblerna. Detta fina vårvädret gör mig så glad! Hoppas det håller i sig nu. *Håller tummarna*.
Jag ska snart gå och käka lite middag samt göra en läxa.

Noah And The Whale – 5 Years Time
PEACE.

BETTER TOGETHER



- Det blir inget pluggande i stan. Dels för att jag är fika-pank och så ska Noemi jobba allt förlänge.
Käkade nyss ugnsstekt banan med smält choklad och får lite smått panik över att det är så grymt bra artister som ska till Way Out West och jag vill dit!
Nu ska jag dammsuga.

PEACE.

FREE AND SECOND HAND FROM GOTHENBURG.



// Linne - BikBok gratis// Hippie-LSD linne - Beyond Retro// Jeansjacka - WEEKDAYs second-hand avdelning//

Detta är några av sakerna jag fick med mig hem från Göteborg förra helgen.
Vaknade för en stund sedan av att Noemi ringde. Det blir att dra till stan i eftermiddag för lite plugg på ett café.

PEACE.

DAGENS OCH KVÄLL MED EN FIN VÄN.


; Dagens.

- Ikväll kom Tilda hem till mig och hade myskväll. Vi snackade gamla minnen och kollade på gamla videoklipp och bilder från stunder vi saknar. Nu har hon åkt hem och jag ska kolla lite Glee och käka något gott till det.

PEACE.

FREDAGSÅNGEST.



- Tja. Idag har jag fredagsångest... För första gången på sjukt länge. Jag har ingen aning om vad jag är sugen på att göra och nästan alla ska ut på krogen idag, faaaaan. Men det får man ta och man mest hänger med folk som är äldre än en själv.
Har dansat loss i över 2h och käkat jordgubbar. Nu hoppar jag i duschen och tvättar bort allt svett.

PEACE.

RSS 2.0