12 09 06 .

 
- Hey världen! Snart bär det av till gymmet igen. Sedan blir det lite häng med Sara & co på Amigo Ink, bästa tatuerarstudion ni kan hitta. Kaffe, tatueringar och planering med S och grabbarna.

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Hej, eftersom du jobbar som bartender kanske du kan svara på min fråga om hur länge man kan ha det som heltidsjobb? För vad jag hör så ha de flesta det som jobb när dem är unga tills dem "vet vad dem vill göra" ? Liksom till vilken ålder bör man sluta???:) tacksam för svar!! P.S din blogg är så jävla inspirerande!!!! PEACE!

Svar: Åh, tack! Beror helt på dig själv. Har du ett heltidsjobb som inte sliter ut dig allt för mycket som du försörjer dig på är det bara att köra på så länge du vill och kan. Jag har haft bartenderjobbet so extrajobb när jag pluggade men därefter jobbade jag upp till 5 dagar i veckan efter studenten. Nu extrajobbar jag bara eftersom Halmstad är en liten stad och sommarsäsongen är slut, men även för att jag flyttar om några veckor och söker därför inga jobb i Sverige. Personligen känner jag att jobba som bartender på heltid på en nattklubb är inget jag skulle orka eller vilja göra.
så framöver blir det extrajobb på nattklubb utöver det andra heltidsjobbet eller kanske heltid i en lugn bar/krog.
Jag kommer hålla på så länge jag vill och orkar både psykiskt och fysiskt i baren men givetvis vill jag inte vara 40+, tvåbarnsmamma och hänga i baren, haha...
Peace.
Paparazzibecka

2012-09-06 @ 14:57:12

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0