F r o m J a z z .


Nu ska jag slänga i mig något innan jag hungrar ihjäl och sedan gå och lägga mig.
Jag tillbringade kvällen på Morfars Café där jag träffade Sara och Mia en stund. Tog en mysig ficka med Siri (Malibu-internt) och snackade om allt mellan himmel och jord. Kvällens tema var jazz och banden spelade på för fullt.

/R <3

H u l t S o o n .


Det börjar närma sig med små steg. Om ca tre månader drar folket med bäst musiksmak på Hultsfredfestivalen och lever galet i 4 dygn. När det är exakt tre månader till Hultsfred kommer jag lägga upp en spotifylista med alla Spotify tillgängliga band som kommer gästa oss under festivalen. Sounds great?

Nu: Äter vegetariskt och lyssnar på någorlunda hög musik. Försöker släppa tanken på träningsvärken.

H i t & R u n .


Men en kopp kaffe i handen, grym musik i bakgrunden, min snygga hit&run tee, träningsvärk, en kort skoldag gör denna onsdagen till en ovanligt bra onsdag.
Kan det bero på att jag har kvällsplaner på en vardag? Eller att det är sista skoldagen imorgon och sedan ett långt härligt lov? Eller är det bara ren tur för första gången på länge?
Tror det är allt och lite till.

Snart ska jag och mamma sätta oss och kika på lite inspiration på bloggar och annat. Lära henne lite vett och etikett. Men först ska jag försöka dra mig tillbaka till skolan och lyssna på Khoudors och hans fotoklass redovisning om deras projekt. Ska bli intressant bara det inte börjar ösregna när jag drar dit. Tror att jag tar en promenad istället för att cykla. Haa, vad är det för problem jag har? Det är ju bara en gata bort, fast den är ju ganska lång. Hii, tror jag ska räkna hus på ena sidan av gatan för att veta hur långt/nära skolan jag egentligen bor.

Återkommer med lite snygga bilder när jag kommer hem. Ha en fin onsdag.
KRAM!

H a p p y F o r I t .


Tjaa! Vill ha sommar och dessa härliga outfits!

Träningsvärken i benen har börjat komma med stora steg och jag ligger dödstrött på soffan och äter nötter. Ska ta och göra mig like extra glad med varm choklad. Haa, det rimmade nästan. Haha.
Det blev fika på Morfars med Sara och Siri efter thaiboxningen. Snackade massa, b.la. om Hultsfred och annat roligt privat, haaa. Sedan lyssnade jag på när de repade med sitt band.

Blev även kontaktad av en modellagentur. De ville att jag skulle komma på en uttagning för deras agentur nu i april. Det ska bli jätte kull men även ganska nervöst. Kommer berätta mer lite längre fram.

/R <3

B o x & T a t t o o ?



Har slutat skolan för dagen nu. Ont i magen och seg som fan. Jag somnade på datorkunskapen, inte ett dugg förvånande.

Det planeras för fulla rullar för det kommande lovet. Om ni har tips på billiga ställen man kan sova på i centrala Göteborg för ni gärna dela med er av det. Skulle varar till stor hjälp!

Ska fixa lite te för min stackars mage och försöka sova lite. Vill verkligen inte missa thaiboxningen idag. Efter det åker jag in till stan svettig och fin för att möta upp två vänner. Sedan åker vi till deras boxningsträning och så ska jag fotografera lite där. Funderar även på att börja där. Har gått och grubblat på det i snart ett år.

Känner även en stark känsla av att hoppa på telefonen och slå numret till tatueraren och boka dit. Det verkar vara ett bra ställe eftersom det är fruktansvärt långa väntetider.

Tatueringsbokning?
Boxning?
Det återstår att se ikväll.


PEACE!

V o g u e P a r i s 1 0 .



Vogue paris april 2010 - Natasha Poly by inez van lamsweerde & vinoodh matadin.


P l a n s .



Planerar och planerar. Jag älskar att ha saker och ting planerat i förtid.

v. 13
Tisdag: Skola, thaiboxning, kolla boxning.
Onsdag: Skola, planera för fotografering.
Torsdag: Skola, dansträning.
Fredag: Påsklov!
Lördag:-
Söndag:-
v.14
Måndag:-
Tisadg: Träna?
Onsdag: Fixa (.)
Torsdag: Jobba på RSTD i stan heldag, backstage med kompis på Shan Atcis show. Fotografera.
Fredag: Göteborg med gänget. +övernattning.
Lördag: GBG IDOL med gänget.
Söndag:-

Ser fram emot dessa två veckor! Kommer bli riktigt kul.
Nu ska jag ta och äta och träna några minuter hemma.


PEACE!

S u n d a y .



Sitter och trycker i mig chokladkaka. Tvn är på och jag har sååå ont i ryggen.
Har en så dålig hållning, måste bättra mig. Nu hoppar jag i myskläderna.
Ha en fin kväll!

To the reality.


I just want to wave goodbye and go away to the real life, the really, there you can live in truth and not feel tied down.

B a d M e m o r i e s .


Ph: Mobilbilder.
Brukar ni också hitta olika videoklipp och bilder på era kameror och mobiler som ni har dåligt minne av efter en vild partykväll? Jag brukar hålla reda på vad jag tar för bilder med kameran med mobilen hoppar upp då och då utan att jag tänker på det, vilket gör än överraskad morgonen därpå då man bläddrar förbi olika sms, samtal och filer från kvällen.

Här ovan satte jag ihop fem bilder på mig och en på min vän Daniella. Sådana här småroliga bilder kan man hitta på min mobil efter helgen. Ganska underhållande när man sitter på bussen på väg hem från ställen man festat och sovit på.
Om ni undrar vad det är Daniella har på hatten är den min kompis Saras lillebrors kallingar. Undra om han blir glad när han får syn på detta, haa.

PEACE!


L o o k A L i k e ?


Look a like? -Hayden P.

Hmm.. No, I don't think so.
Det började med att Dusko sa att jag var lik henne och för ett tag sedan fick jag några kommentarer om att jag påminde om henne.
T.o.m mamma tyckte att vi hade några likheter. Galet! Jag ser inget alls. Denna bilden kanske inte är så lik men men. :p
Vad tycker ni?

F r on T h e L B .


Inspiration: lookbook.


I'm sorry earth!


Detta har nog varit den tråkigaste lördagen på länge. Visst sov jag ut ordentligt men jag har inte gjort något vettigt alls under dagen. Sitter t.o.m fortfarande med sovkläderna på och en ruffsig bulle mitt på huvudet. Har bara ätit frukost och massa nötter, majs och choklad. Undra hur bra min kropp mår...
Värmer varm choklad nu och snart kommer mamma och brorsan hem. Hoppas de har några ideer för vad jag kan äta, eftersom mitt huvud är tomt just nu.
Ska ta och öppna balkongen och ta några djupa andetag av luften utanför min lilla värld.

Det är Earth Hour och jag har inte lyckats så bra med att uppfölja planeringen. Datorn är på laddning, tvn är på, lika så lamporna i tre rum. I'm sorry earth!
Det ska ändå bli spännande att se resultatet  sen. Hoppas många var duktigare än mig.
Har ni varit duktigare än mig och släckt ner all ström?


/R<3

P e a c e ?



Sitter och kollar lite inspiration och annat spännande nu. Har fortfarande inte klätt på mig och lyssnar ständigt på banden som kommer till Hultsfred i sommar.

Funderar även på varför folk försöker göra värre av saker och ting som glömts bort för länge sedan. Saker ingen bryr sig om. Saker och ting behöver inte sägas högt om man vet att det sårar folk. Alla har vi våra fördomar mot alla, tjock och smal, stor och liten, tjej och kille, svensk eller invandrare.
Alla gör misstag och det är mänskligt att fela, men när man inte vet de hela historierna om någon ska man inte öppna munnen. Folk misstolkar, folk sårar, folk älskar, hatar, kommer och försvinner, skrattar och gråter.
Det finns så mycket skit på vår jord, så varför sparka in en liten negativ stöt på någon när man inte vet allt i själva verket? Varför inte förbättra saker på jorden istället för att förlänga eller förvärra det dåliga?

PEACE!

R y d ö b r u k .


Ph: Lånade fb bilder från gårdagens lokalfest.
Igår var det en lång kväll med blandade känslor på alla håll. Det var mer bråk överalllt på gator, gårdarna, trappan, ja... I stort sett överallt. De flesta var beredda på bråk och slagsmål och andra inte. En del var värda det och andra inte. Annars var det trevligt. Tackar Shkodran (blå skjorta på bild 4) och Adam (rutig skjorta på bild 2) för kvällen. Det var mycket blandat folk som gjorde att man fick se några nya ansikten som alltid är kul.
Kom hem lite innan tre på natten och däckade genast på soffan. Vaknade upp igen runt två tiden och var hungrig som en varg.

PEACE!

H e n n a .



Jag, mamma och brorsan lekte lite med henna här hemma.
Så blev mitt resultat. Ska snart ta och äta och sedan fixa mig inför ikväll. Hoppas på en trevlig kväll.

/R <3


C u p B e a u t y C a k e .


Ph: Canon 1000d.

Nu är det fredag! Yees! Underbart väger, och det kändes nästan som sommar när jag cyklade till thaiaffären för att handla. Nu har det blivit molnigt men ändå är det fint och 15 grader här ute.
Hultsfredmusiken rullar på som vanligt och jag småtaggar här hemma. Ska snart ta och öppna chipspåsen och sedan ska jag, brorsan och mamma experimentera med några saker som vi köpte i Turkiet en gång. Resultatet kommer upp senare. ;)

PEACE!

W e e k D a y s/s 10


WeekDays vår/sommar kollektion. Gillar't!

Massa långa telefonsamtal bestod kvällen av och lite serier. ska ta mig en kopp te och försöka göra som alltid, lägga mig i tid. Imorgon är det fredag och då blir man ju lite extra taggad.
Det som gör fredagen bra är: två partyställen att välja mellan, slutar kl 12.00 och det är superfint väder!
Invigde även min skinnjacka idag. Kändes härligt att inte äns behöva stänga den när jag cyklade.

Hörs av imorgon!
PEACE!

M o r e B a n d .


Här har vi också bilder från två duktiga band. Det översta gick vidare. Grattis Sam, Jonathan och ni andra.
Det nedersta gick tyvärr inte vidare men killarna vad bra! De som är med i bandet är Johan, Pontus, Adam och Rasmus.

Idag var det en lugnt danslektion när jag hade hoppats på en hård. Men kul var det ändå. Nu ska jag äta lite och sedan koppla in högtalarna och plugga glosor.

/R <3

Jag har aggresionsproblem.


Ville slå sönder min mattelärare idag...
Jag tog med mig en Sannarpstidning till lektionen och la den vid min väska. Sedan började jag läsa i matteboken. Läraren kom fram och drog bort tidningen från mig och la den på några bord bort. Jag fick adhd!
Jag: Vad fan gör du? Jag läser ju inte tidningen!!!
Läraren: Näheee... Såg ut som det, hehe.
Jag: Lägg tillbaka den då!
Läraren: Men om du nu inte läser den kan den väll ändå ligga där borta? *små flinar bögigt som vanligt*
Jag: Öhh... Idiot :@


Efter det knöt jag ihop knogarna och pressade de mot varandra. Störde mig så j*vlar mycket! Mina händer började skaka av ilska och jag knäckte en penna av ilska när han bara stod där och stirrade på mig.
Gjorde inte en ända tal i boken på 40min för jag bara satt och stirrade rakt fram och tänkte hur mycket jag ville slå honom.  Var sååå nära att skrika bögjävlen till honom och kasta något på honom.

Efter en stund kom han fram igen och frågade om jag ville gå ut och ta lite luft med honom. Svarade kort och kallt NEJ och knäckte pennan igen.
Efter fem minuter reste jag på mig och tog min mobil och gick ut ut klassrummet med stora steg. Tillbaka till bordet där tidningarna log och tog en ny och läste färdigt den där jag hade avslutat bara för att jävlas med läraren när han skulle ge tillbaka tidningen.

När jag kom tillbaka till klassrummet så verkade det inte som om han vågade titta på mig. Han hade säkert gått fram och läst min köplista som log på bordet. Där stod det: -Tyngder, boxningskudde, handskar, och boxningsband. Han förstod väll att jag hade lite aggresionsproblem.

Så skönt det var att skriva av sig!
Nu ska jag boxa på något och sedan äta lunch och byta om till träningskläder.

PEACE! ...eller?

W a n t & N e e d .



Gud vad trött jag är nu! Innan var jag mest seg efter fixandet hemma men nu när jag gjort några övningar på golvet så tror jag att jag tuppar av när som!

Det har varit massa serietittande ikväll, både på tvn och datorn. Nu ska jag dricka vatten och sedan borsta tänderna. Ha en fin kväll!

PEACE!

F u n k e n s t e i n .


Här har vi Funkenstein uppträdandes på scenen i söndags!

J a n N e w Y o r k .

Dagens härliga outfit. Har fixat lite hemma och har en sak kvar, tvätta några plagg.
Men problemet är att jag inte får igång tvättmaskinen.
Mamma ligger och sover så det känns dumt att väcka henne men vår tvätt tid går snart ut!
Hjälp, vad ska jag göra...? ''/

M u s i k D i r e k t # 2 Funkenstein.



Ph: Canon 1000d

Här är bilder från MusikDirektFunkenstein var på scen. Det är super att de gick vidare! Grattis Alicia, Ibrahim och ni andra. Kämpa på!
Man blir så glad av att höra de spela och sjunga så att de fick hela publiken gunga och le.
Jag kommer lägga in två videoklipp imorgon, men annars är det bara att lyssna på de här.

God natt!


@ M i k a e l a s .



Här har vi lite försenade bilder från lördagskvällen.

Åkte hem till Mikaela B på fest med Sarah och Elina efter att jag varit på MusikDirekt med några vänner. En lugn och trevlig kväll med lite nytt folk.

Sooo Off.


En för dyr drömoutfit.

Sorry för att jag varit lite off men tisdagar tar mycket på mina krafter. Inga långa pauser, långa dag, thaiboxning och sedan är man ju dödstrött. Men idag var jag extra trött eftersom jag stressade i onödan på morgonen, var på ett fruktansvärt tråkigt studiebesök på Hallands Posten för tredje gången om inte mer...

Nu ska jag tända lite mysbelysning och lägga mig och vila med skön musik. Har fått ont i ryggen av allt sökande efter studier och jobb utomlands.

Återkommer med videos och bilder senare!

PEACE!

M u s i k D i r e k t # 1.




Här kommer lite bilder från lördagens MusikDirekt.
Var där ett tag med Siri, Noak och Sara. Det fanns en del riktigt duktiga band. Efter det drog jag iväg och mötte upp Elina och Sarah för lite fest.

/R <3

Intervju med MaryJet.


Här är de två videoklippen från a&as designer Angela. Jag intervjuar Mariette från idol och Hayat är i bakgrunden.

Drar ut lite text från Angelas blogg här nedan:

Film från när Mary-Jet blev intervjuades av a&as modell Rebecka.
Rebecka och Hayat bär kläder från a&a angela alexandersson och klänningen går att
köpa på TRETTON i Halmstad.

Det är lite svårt att höra vad hon tyvärr men hennes favorit outfit var i alla fall
hennes jeans och tröja ihop med sina italienska skinn boots.

De andra frågorna var -
Vilka bloggar hon läser - Alicas (MaryJets flickvän)
Vilka tidningar läser hon - MMs tidnings som är en musik tidning.



G u y A c c e s s o r i e s .


Killar borde också våga bära mer accessoarer.

Fick en lite extra lång rast idag så sitter hemma och lyssnar på musik för tillfället. Ska ta och försöka slänga ihop till en liten lunch. Får se hur det kommer gå. Jag är ju inte mästerkocken precis.
Halv ett börjar min nästa lektion och då är det foto. Sedan slutar jag igen kl 15.00 och då bär det hem och äta, hoppa i myskläderna och försöka få något gjort av skolgrejerna. Känner mig extra trött idag så ska ta och lägga mig lite tidigare. Eller mja... Försöka. :P

PEACE!

D a n c e F l a v a .





Dance Flavas uppträdde på 035 i fredags. Medlemmar: Sh'Nay Nay Hani (före detta danslärare), Robin Dahlberg (nuvarande danslärare), Viktor Nyiry Lundgren, Wladimir Silva, Leyla Tatlicioglu (före detta danslärare), Patrik Chibban Andersson, Kastriot Morina.

Tänkte lägga upp två videoklipp på när de dansar men det gick inte att lägga upp de på youtube så för försöka senare igen.

A&A modevisning +intervju.


Ph: Designern Angelas kamera.


Nu har jag varit uppe på kontoret hos a&as designer Angela. Har alla bilderna från intervjuerna, backstage och träningen inför modevisningen.

Senare idag kommer det även videoklipp från min intervju med IDOL stjärnan MaryJet. Håll utkik allesammans!

PEACE!

F r o m T h e G i r l s N i g h t .

Klickbara

Hittade några veckor gamla bilder från Saras Girls Night. En mysig och galen kväll med massa sång.
Nu är jag dödstrött efter kvällens fest och ska tvätta mig och sova.

God natt!

B e T h e O n e .



Blev ingen träff med designern idag... Hon var inte på kontoret så man får hoppas på att man får de inskickade ikväll. Har nyss ätit lite och ska snart fortsätta att fixa mig.
Sedan drar jag in på Musikdirekt och lyssnar på banden med några vänner. Efter det blir det förfest och sedan får man se vad kvällen har att erbjuda.
Ha det gött!

T o D e s i g n e r .


Tjaa! Sitter och lyssnar på härlig musik och ska snart fixa mig. Sedan går jag ner till designern Angela en stund.
Ska b.la hämta alla bilder som hon tog igår under mässan.
Ska försöka köra på en annan variant av min slitna hår idag. Får se om det blir en hit.

PEACE!

Från bloggbesökare.



ÅÅÅH! Jag blir så glad när jag få en kommentar eller ett mail om att ni har skrivit om mig på era bloggar.
Nu hände det igen och sådant gör verkligen min dag. Tack så mycket!!
Ett tack till alla fina kommentarer jag fått på senaste tiden.  :)
<3

A Great Day.



Oj oj oj vilken dag! Super med andra ord.

En liten kort sammanfattning kör jag nu.
Var på skola en stund, sedan åkte jag upp till a&a kontoret och träffade designern Angela.
Efter det gick jag modell på en modevisning under en mässa två gånger, jobbade som events personal, intervjuade och blev fotograferad/filmad, b.la med MaryJet (kommer film och mer bilder).
Sedan drog jag hem och vilade samt åt lite snabbt. På kvällen åkte jag in till stan på dansshow för en stor dansgrupp, sedan på mingelkväll på premiär för en affär.
Träffade några vänner och efter det tog jag bussen hem.

Varför kan inte varje fredag vara så rolig?
PEACE!

From Angelas Blog.



Hittade nyss detta i Angelas blogg för a&a. Happy!

Nu ska jag fixa mig och sedan åka ner på premiär för affären O'hana. Efter det blir det dansshow och annat kul.
Take care!

Backstage Catwalk.



Ph: Jag, Hayat, mässan och den underbara designen Angela.

Nu är jag äntligen hemma. Dödstrött och hungrig som en varg.
Modevisningen gick jätte bra och jag och Hayat hade catwalken för oss själva. Vi visade upp fyra klänningar var och en till under intervju-jobbet med olika företagare och Mariette från IDOL.

Har sprungit runt i klackar från halv 12 tills halv fem. Gissa om mina fötter ropar efter massage? Han inte äta lunch heller eftersom det blev så stressigt i början så nu ska jag bara vänta tills maten är färdig och sedan hugga i.

Det kommer mycket mera bilder senare när designern Angela skickat sina bilder. Så fort jag fått de (som blir förhoppningsvis någon gång i helgen) så kommer de genast upp här på bloggen.

PEACE!

New nice stuff & some traning.



Detta är vad jag fick med mig hem från Malmö. Lyckligtvis hittade jag lite julklappspengar som jag hade användning för nere i Skåneland. Skulle ha pengarna till en Stockholms trip, men bara tågresan dit kostar 2000kr. Så hellre åker jag upp till vännerna i Göteborg och får med mig lite mer saker för pengarna.

Har vräkt i mig massa nötter, frön och morötter under kvällen och övade nyss inför morgondagens catwalk. Har börjat lugna ner mig och hoppas på att jag håller mig lugn och avslappnad under hela modevisningen.
Önska mig lycka till!

... så att jag kissar på mig!


OOh fuck... Jag är så nervös att jag skulle kunna kissa på min när som helst.
Ska nämligen gå modell på en modevisning och är jätte nervös för att bli för slet och att jag ska göra bort mig. Försöker andas lugnt och slappna av.
Det var ett tag sedan jag hoppade runt i klackar och ska ta på mig ett par och vänja mina fötter vid de.

I morgon drar jag från skolan lite tidigare för att hinna möta upp min kompis som ska stötta mig och även gå hon med på catwalken. Sedan går vi ner till designens kontor och prövar kläderna. Efter det fixar vi oss och börjar gå på catwalken. Ska be till gud så jag inte gör bort mig eller blir för nervös under modevisningen.

Ska äta upp morötterna och dippen som ligger i sängen och sedan skölja ansiktet med kallt vatten så jag kan slappna av lite.

PEACE!

C h i l l D a y .



Här är några bilder från bilresan till Malmö med mamma igår.
Nu är jag nyduschad och ska äta om en stund. Sedan blir det min lilla kvällsträning.
Det var ingen jobbig dansträning idag eftersom vi filmade dansen. Hoppas på att det blev bra!

/R <3



Inspiration.



Nu funkar inte Photoshop igen...
Så det får bli inte inspirationsbilder så länge.
Blir kanske att man åker inte till skolan tidigare eller drar in i fotosalen efter dansträningen.
Nu när jag går foto så har jag tillgång till alla fotosalar i skolan, inte helt fel. Så om jag gör rätt med dörrkortet så ska jag redigera bilderna i skolan. Fast där har vi CS3 och jag brukar använda CS4. Men det fixar sig ändå!

PEACE!

P e o p l e C h a n g e .



Hell yeah! People realy change...
Jag har en jobbig träningsvärk från gårdagens träning, men självklart ger man järnet på thaiboxning när det är gratis? Eller ja... Jag gav inte järnet igår utan det blev en hel del skratt och trams med Siri som jag boxades mot. Hon fyllde även 17år då, måste ju läggas till.

Nu ska jag kolla ett avsnitt av DW och sedan gå och lägga mig.
/R <3

Home from Malmö.


Home now!

Matte, foto och sedan Malmö. Mamma och jag körde ner till Malmö över dagen och gick runt på stan.
Jätte mysigt och en lyckad dag. Jag kommer inte äns ihåg om jag har varit i Malmö centrum förr men det kändes som första gången idag.
När jag kom in på WeekDay blev jag helt galen. Ville inte lämna affären.
Gjorde lite ärenden och sedan körde vi hem igen.

Nu är jag jätte hungrig och ska fixa till lite käk, sedan på med myskläderna.
PEACE!

Tomorrow Trip.



God natt allesammans. Nu ska jag gå och lägga mig och försöka sova. I morgon har jag skola till kl 12.00 och efter det åker jag till Malmö med mamma en stund.
Det blir nog mmsbloggning under dagen.

GN!

H i s s a r & D i s s a r !

  • Vårig sallad
  • Converse
  • Alla Kanal 5's serier
  • Kladdkaka

 

  • När planer ändras i sista stund.
  • Skala räkor
  • Allt skräp som kommit fram från snön.
  • Att vara singel

T r a n s N e w .


Nytt i garderoben.
Transparent tee och spetts magtröja/bh. Svårt att förklara, men man ser lite på headern hur det ser ut på. Nu ska jag på thaiboxningsträning. Önska mig lycka till!

PEACE!

W i n k .


Vi blundar för skam, vi blundar för smärta, vi blundar för sorg och försöker blunda för otrohet.
Ständigt stänger vi in oss själva från allt negativt. Men nu är det den enda gången vi kan blunda för något man njuter av.
Natten är ung, men endast två nätter i veckan och det betyder att jag ska sova nu.
Jag måste orka med matten, den fruktansvärt långa MDK-lektionen och även ha kraft för morgondagens thaiboxning.

En gång för alla...
God natt!

@ P e c e s .


Ph: Canon 1000d.
Här är bilderna från lördagens fest hemma hos Pece med vännerna. Nu ska jag sträcka på min innan jag får nackspärr. Ska ta och äta kyckling och annat gott. Sedan duscha en lång stund.

PEACE!

R o c k .



Taggar för Hultsfred, handla mat, ont i ryggen, plugga matte, musik, vatten, serier, läsa.
That's it.

Be right back!

H e l l o .

-9600859c2ce5192c28c53b9be432adf.png

Kolla varifrån!
















Har nyss köpt lunch och ska snart ha fotolektion.
:)

 


T a t t o o S e r c h .



Nu ska jag åka in till stan och möta mamma. Jag ska även in till en tatuerare och få lite information om tatueringar. Är riktigt sugen på att gadda mig nu nu nu. Så vi ska ta och få ut lite info om det. Sedan blir det fotolektion med fotoklassen för första gången. Ska blir kul!

PEACE!

P h F r o m S a r a s .


Ph: Canon 1000d.
Här har vi bilder från i fredags då jag spenderade kvällen och natten hemma hos Sara. Det blev en lyckad kväll för mig och hoppas att många andra tyckte lika så.
-Konstigt nog var jag inte på hugget för att fotografera så man får ta och säga att det var ca fyra gånger så mycket folk än vad bilderna visar.

Några har frågat om bilderna från igår hemma hos Pece. De kommer imorgon.
Håll ut!

PEACE!

N e w H e a d e r .


-New Header-
Nu har jag äntligen fixat en ny header fast bilderna är ganska flummiga från fredagens party. Men den får duga tills vidare. Jag ska fixa bättre bilder om ett tag och då blir det förhoppningsvis betydligt bättre och seriösare.

Vad tycker ni om denna?

F a s t e r .



Har rensat i några lådor, ätit middag och kladdkaka, lyssnar på musik, njutit av solen en stund och ska snart kolla några serier med mamma. Kommer mer bilder snart!

Lateroo.

C u p c a k e .

-Klickbara bilder.

Här sitter jag på soffan som vanligt. Lyssnar på den härligaste musiken. Snackar med brorsan och har på mig afrikanska kläder som jag hittade. Mer som strand och sommarkläder men de är så jäkla härliga och idag är det söndag och då kan man gå runt med sådana myskläder. Hittade även gamla stora hängande öronhängen som blivit moderna igen. Tur att jag inte gav bort dem.

Här ovan set ni de försenade cupcakebilderna som jag berättade om tidigare. Hoppas ni gillar de.
Har börjat räkna ner månader till Hultsfred och det är endast fyra månader kvar. Eller nej, mindre än fyra. Kommer bli en galen upplevelse.

PEACE!

Over and Out.



Nu ska jag fixa mig och sedan dra hem på en hemmafest.
Ska slänga i min lite käk innan jag drar. gårdagens inköp kommer upp imorgon.

PEACE!

Länkad hit.



Jag blir jätteglad när ni länkar och skriver om min blogg. Fick en kommentar om att gå in på en blogg och fick syn på detta. En tjej hade länkat till min blogg. Tack så mycket!
En tack till alla fina kommentarer jag fått på den senaste tiden. Sånt gör min dag. TACK!

Jag stoppade nyss in kladdkakan i ugnen och den är färdig om några minuter. Sedan ska jag väcka mamma och så ska vi fika.

/R <3

T...t


Har umgåtts med brorsan hela förmiddagen tills nu. Ska klä på mig lite och sedan fotografera gårdagens inköp. Något jag verkligen älskar. De nya favoritplaggen i garderoben. En ledtråd är bilden ovan.

/R <3

Morgon.


Morgon! Jag är dödstrött efter igår och har lite ont i huvudet. Inte räknat med... Igår skulle det bli en lugn ''chillfest'' i Saras numera kallat ''Partyhuset''. Men istället blev det er lite galnare fest. Jag hade det jätte kul och nästan alla andra med. Förutom de som log däckade på golvet och som inte var siktigt klara i huvudet att de drack en hel vodka. Hur slutade det då? En låååång stund på toan.

Jag tackar alla som gjorde kvällen bra och ett stort tack till Sara som alltid ställer upp och har oförglömliga kvällar. Nu ska jag äta frukost och dricka mycket vatten.

PEACE!

Svar på fråga.

Svar: Nej, man fick inte har någon vätska alls i handbagaget. När man väl checkat in så måste man lämna all dricka vid in-checkningen. Om man vill dricka får man i sådana fall köpa i taxfree affärerna eller restaurangerna på flygplatsen. (:


Polens shopping.


Här är min shopping från Polen. Det som saknas är allt godis, choklad och annat gott.
Annars tror jag att jag fick med allt.

Nu ligger jag på sängen och ska snart åka ner till stan och kolla en sak lite snabbt. Sedan blir det kanske bak och fotografering för min header. Men det är inte säkert än.

Lateroo!

Dolce Vita.



Charlie Westerberg
gör en editorial i franska magasinet Spray. Det är Nik Piras som har stylat och Matteo Montanari har fotograferat. Ursnyggt!!

- Polenfilmen -



NOW IT'S HERE!

Den försenade Polenfilmen är färdig och uppe. Dock blev det mycket dålig kvalité på youtube till skillnad från den vanliga filen på datorn.

Höj ljudet och kommentera något gärna.
PEACE!

Polen 26/2



Dag 6: Sista degen i Polen för denna gången. Vi packade och packade om en massa gånger för att vikten skulle stämma i väskorna. Man fick ha 10kg handbagage och 15kg i det vanliga bagaget, vilket blev ett problem för mig eftersom min vanliga väska vägde runt 6kg utan innehåll.

Efter att vi packat färdigt och ätit lunch satte vi oss i bilen med morfar och började den två timmars långa bilresan mot Gda'nsk. Men tiden gick fort med lite filminspelning, småätande och massa galna samtalsämnen.
När vi väl kom fram och hade checkat in så vad flyget lite försenat. Så vi köpte oss lite dricka och började prata med folk runtomkring oss.

Vi fick ständigt reda på att flyget var allt mer försenat och sammanlagt blev väntan i ca fem timmar! De delade ut en check på 2euro som är ca 20kr till var och en som visade upp sin biljett och alla ville köpa sig mat men nästan allt kostade över 20kr som gjorde folk bara mer förbannade.
Tillslut kom flyget och vi kom hem till Sverige igen.
Under bilresan hem åt vi och snackade. Halvsov även eftersom väntan på flyget tog mycket på krafterna.

Polenfilmen kommer upp någon gång ikväll!

G o o d N i g h t I n s p i r a t i o n .


- Inspirationskällan är lookbook och någon annan sida jag inte mins -

Riktigt seg är vad jag är. Ska genast tvätta mig efter inlägget och hoppa i sängen. Imorgon blir det bilder från cupcake fotograferingen. Fick upp photoshop idag och det är ju en av anledningarna till varför det sällan kommer egna bilder som jag tagit.

Good night everybody!

Me and bro.


Nu har jag kollat på serier och ätit frukt och nötter med mamma. Brorsan lånade datorn så att han kunde kolla en match och nu ska jag hoppa i myskläderna och sova. I morgon är det skola igen och en hemmadag.
Ska bjuda på härlig musik och sådant tomorrow, så håll utkick!

/R <3

H i s s a r & D i s s a r A g a i n !

  • Svart nagellack
  • Våren börjar titta fram
  • Studiedagar
  • Skjortor

  • Brorsans fotbollsmatcher på tv
  • X antalet veckor till påsklovet
  • Näsblod
  • Träningsvärk
Här har ni Hissar & Dissar! Nu ska jag köra de oftare för eran skull.
Om det är något annat ni vill att jag ska fortsätta med eller börja med... berätta!
Denna gången blev det mer personliga saker, men det kommer vara blandat.

PEACE!

I wanna live.


Lyssnar på underbar musik och drömmer mig bort. Det finns mycket jag vill ha men visste inte att det fanns en sådan stor längtan av att lämna staden och leva. Leva på riktigt. Det längtan har stigit enormt mycket de senaste månader och som kraftigast de senaste veckorna. Vill säga hej då till allt, veta att det vännerna finns kvar men att jag bara behöver utrymme för att förstå att detta är livet. Jag lever så instängt så det knappt känns som om jag lever.

Tyckte att bilden passade bra i inlägget. Frihet, äventyr, sökan och värme. Vill uppleva, vill bli överraskad. Ge mig ett liv!

PEACE AND SOME LITTLE LOVE..

N o w .



A day off
. Har sovit ut, ätit, fikat, handlat och kollat serier.
Ska redigera lite bilder nu när mitt photoshop är igång igen. Får ta och fixa en ny bild till min header snart.
Har någon tips på vad för foto jag ska ta för ni gärna dela med er av det.

/R <3

T h i s d a y .


En lång dag. Thaiboxningen var rolig men jobbig. En lång dusch och stress är min nuvarande vardag.
När mamma åkte för att fixa datorerna så passade jag och brorsan på att överraska henne. Jag vet själv att jag inte är bra på att baka och det är inget jag skulle göra frivilligt, MEN tyckte att mamma skulle få bli överraskad. Så vi bakade en kladdkaka och dekorerade den med ett hjärta ovanpå.

I morgon har jag en day off. Har inga lektioner så det blir att göra lite matte, idrottsläxan och träna pilates hemma. Sedan gör jag ett ärende i stan och sedan får man se vad som återstår.
Nu ska jag göra i ordning mig för sängen.

PEACE <3

I n s p i r a t i o n .


Inspiration-
Kommit hem från skolan nu. Ska slänga i mig lite mat och sedan byta om. Idag blir det thaiboxning och då ska jag få ut min aggression. Äntligen! Hoppas det känns lättare efteråt. När jag kommer hem hoppar jag i duschen och sedan uppdaterar jag lite.
Så fort jag fått tillbaka mitt photoshop så ska jag fixa en ny header.

/R <3

G o o d N i g h t .


Nog med lathet. Nu ska jag packa till skolan och sedan gå och lägga mig.
Imorgon blir det skola och sedan ska man slåss! Ser fram emot det.

/R <3

D o t .


For a minute.


Relaxing day to 100%.
Idag har jag tagit det riktigt lugnt. Kollat på två filmer, ätit frukter och choklad, lyssnat på yoga-musik, gått osminkad och gnidit mig i ansiktet tusentals gånger, och har precis lagt på en ansiktsmask. Är jätte sugen på avokado men orkar inte gå ner till Netto. Ska ta på mig mysbyxorna och äta lite. Ikväll blir det CSI och det vill man inte missa.

/R <3

R e l a x .


God morgon! Idag har jag studiedag och började dagen med att gå upp runt elva tiden. Satte på yoga-musik och la mig på spikmattan en stund. Igår avslutade jag kvällen med en timmer avslappning och yoga-musiken spelades ständigt under den timmen. Nu ska jag äta frukost och sedan meditera. Det var fruktansvärt länge sedan jag gjorde det. Lär behövas nu.
Funderar även på att träna lite pilates idag. Får se hur mycket jag orkar och hur mycket tid jag kommer ha.
För er som inte visste så är vi lite av buddister här hemma. Massa buddha skulpturer, böcker, smycken, tavlor och annat i den formen. Jag är inte helt troende men en liten tro har jag allt.

Nej nu börjar jag bli riktigt hungrig. Hörs snart igen.
PEACE <3


Update:
Ville bara påpeka att jag skrev tidigare så är vi lite av inte helt troende. Så för den blyge anonyma ''personen'' som kommenterade att vi inte är det för att vi har buddistiska saker hemma säger jag, NEJ jag nämnde att vi är lite av och har en tro i det. Men vi tror inte på allt till 100%. Hoppas du kan läsa bättre nästa gång innan du påpekar saker du inte vet om hur det är i själva verket.

Svar på fråga.

Svar: För det första slutade jag med Hissar & Dissar för att jag fick slut på idéer.
Jag kom inte på så mycket och det var annat som intresserade mig mer. Men om ni vill att jag ska börja igen så kan jag givetvis anstränga min kreativa sida och köra H&D igen.

C h i l l .


Usch vad jag inte gillar att ligga och sega om dagarna. Det kan vara skönt en liten stund men hela dagen?
Neeej, to much... Nu ska jag trycka i mig lite onyttigt. Höööööres dudes!

PEACE!

...


Pic: Canon 1000d.
Tjaa! Jag vaknade mycket sent idag. Halv ett! Men anledningen till det var att jag la mig kl 04.00 som inte var så smart. Kom hem halv två inatt från att ha segat hemma hos Tim med Kevin och Daniella. Sedan fastnade jag vid datorn alldeles för länge. Men nu är jag uppe på benen igen!

Just nu äter jag mackor och ska klä på mig. Imorgon har jag studiedag och då vill man självklart utnyttja dagarna till max. Så man får hoppas på att det händer något kul ikväll.
Nej, nu ska jag fortsätta att äta.

/R <3


S t r e e t S t y l e .



En liten fika stund med Sarah var det idag. Det var en massa folk på Robert's och jag är fortfarande mätt efter min stora mocca. Hoppas på att kvällen erbjuder något roligt. Det återstår att se.
För tillfället smsar jag för fullt som aldrig förr och låter MTV stå på för att dämpa ensamhetens tystnad.
Lateroo..

Polen 25/2



Dag 5: På  morgonen fixade vi oss snabbt och sedan kom min saknade morbror till oss. Vi körde ner till mormor tillsammans runt halv ett och åt en stor middag där. Sedan tryckte vi i oss choklad, kakor och massa frukter. Mätta och belåtna tog jag och Daniella oss en promenad runt mormors område och jag visade runt lite minnen från min barndom. Vi kikade in i affärerna i närheten och sedan åkte vi till en shoppingcenter och växlade pengar och köpte lite saker.

Efter det drog vi till Focus Park för sista gången och köpte lite saker och fikade massa glass i stora lass. Träffade Sebastian som är en släkting till mig och fikade igen. Sedan köpte vi det sista vi ville ha med hem och drog därefter spårvagnen till Galeria Pomorska där vi åt en libanesisk kvällsmat på en jätte mysig restaurang. När vi svalt den galet starka maten träffade vi Kamilka och Mateusz (från min släkt). Drog upp och spelade biljard och kastade pil. En och annan Cosmopolitan drink och annat slank ner i magen och vi hade en mycket trevlig kväll. Ett jätte bra avslut på våran resa.
Sedan åkte vi hem och små åt och sov.

Forts... Dag 6. -Video är på gång!

From Saras.


Bilder från förra lördagen. En trevlig kväll med tjejerna.

God morgon Sverige. Jag känner mig verkligen som en tankesultan den senaste tiden. Vill skriva av mig, men det får bli efter att jag duschat. Hörs snart igen då ja!

PEACE!

N i g h t U p d a t e .


Nattinlägg. Bild från i torsdags. Min livsförsta cupcake. Tack till Linda!
Kom hem för en stund sedan. Spelningen blev inställd så då blev det ändrade planer. Efter att jag ätit hemma så tog jag bussen in till stan och mötte Tilda. Vi gick och satte oss på Robert's Coffee och fikade. Jag ångrar verkligen att jag inte tog med bloggdatorn dit för det skulle absolut inte sitta fel.

Vi satt i flera timmar och snackade om allt. Bytte nummer med någon och hälsade på vänner. Joper, Hampus och Stare han jag även träffa en stund. En trevlig och lyckad fredags kväll. Har inte mycket mer att säga än god natt.
Nu ska jag tvätta mig och sova bort min huvudvärk.

/R <3

L i g h t .


Bad bad uppdate.


Efter skolan åkte jag till stan med mamma. Ett par svarta jeans följde med mig hem från Carlings rea. När jag kom hem mötte jag upp Daniella. Vi började på Polen filmen som nästan är klar. Nu när jag tittade igenom den så började den dampa lite men det fixas i morgon förhoppningsvis.

Nu ska jag äta med mamma och plastpappa. Sedan åker jag på mina vänners spelning med Daniella och Tilda. Det är nämligen Primadonnas Of The Gutter som står på scen och självklart får man inte missa de. Efter spelningen kommer vi kanske dra iväg med de någon stans och hitta på något. Vad som kommer hända vet vi inte än men det är bara att hoppas på en lyckad kväll.

/R <3

B for that.



Vill vill vill ha några snygga tights och den mysiga tröjan. Ge mig....
Anledningen till dålig uppdatering är att jag varit i stan med Evelina, varit på dansträning och fika.
Nu är jag mätt och ska hoppa i duschen. Har inte photoshop för tillfället eftersom jag har rensat hela datorn och får vänta på att en vän till familjen kommer och hjälper. Så det blir inte så mycket bilder ett tag.

PEACE <3

@ Robert's.


Hej hej! Nu sitter jag på Robert's Coffee med Kevin. Vi har gått runt på stan och kollat kläder och även tält. Jag har varit inne på alla möjliga hemsidor och affärer men tält är så jäkla dyrt. Jag behöver ett billigt slit och släng tält som jag ska dela på med två kompisar under Hultsfred dagarna.
Nu ska jag fortsätta dricka min Robert's Mocca och sedan åka hem.

Ha det fint!

N e w P C B a g .


Här är väskan till min lilla bloggdator.
Förlåt att jag är lite efter med bilder men det blir så ibland när man har två datorer och alla lånar allas. Jag kommer lägga på bilder från i helgen. Nu ska jag vila och sedan göra engelska.
En lite sak som gjorde min lite sur idag.
Försov min lite och flög upp och stressade för att hinna till mattelektionen. När jag väl kom dit så sa en kille från min klass att det inte fanns någon där och att det stod att lektionen skulle vara i ett annat klassrum. Så vi gick dit men där var det en annan klass. Vi frågade även i receptionen men ingen kunde få tag i vår mattelärare.
Så vi fick gå hem. Surt att behöva stressa och sedan få rast till halv två.

/R <3

T e l e v i s i o n .



En lugn dag med mycket vila. Nu kollar jag på den där Dating in the dark. Det är ett sådant program som som man bara vill kolla första och sista avsnittet på tror jag. Om en minut börjar Desperate Housewives. Jag ser verkligen fram emot det och ska följa det bättre än vad jag gjorde de sista avsnitten. Efter det sitter jag kvar på soffan och ska kolla på Cougar Town. Känner på mig att jag kommer gilla serien och att den är min smak på serie.

Just nu är jag ensam hemma eftersom mamma är hon en kompis som hjälper att rensa våra datorer. Så det betyder att jag sitter med bloggdatorn just nu och börjar vänja mig vid de små tangenterna.
Nu ska jag hämta något gott att äta. Ha det!

PEACE! <3

Taylo/Longboard.



Jag har suttit och knarkar londboard filmer ett bra tag och vill köpa mig en longboard istället för skateboard. Inte för att jag tror att jag kommer ha råd med det men man kan ju alltid drömma.
Ska tipsa om några bra filmer på youtube någon dag framöver. Man blir helt galen, eller ja... JAG blir helt galen. Longboarg fetich? Yeeah, think so... Well, now i'm gonna eat something.

Seeya! ;)

Polen 24/2



Dag 4: Vi vaknade lite senare denna dag. Så for vi fått i oss frukost satte vi på oss påsar och började tona varandras hår i mörk bruna färger. Jag fick mörkare hår än Daniella eftersom jag hade mörkare hår från början. Sedan duschade vi och tog bussen till Focus Park. Där åt vi på Pizza Hut. Först tog vi varsin pasta rätt och efter det delade vi på en pan pizza. Efter det rullade vi våra magar till biografen i Focus och kollade på filmen Valentinki ''Valentines day''. Det var jätte bra och både rolig och mysig. En perfekt söndagsfilm skulle jag kalla det för. Ska försöka fixa filmen och kolla på den hemma med mamma någon dag.
Efter att filmen slutat åkte vi hem och satte oss vid morfars dator och små åt.

Forts... Dag 5. -Video kommer!

K a t e M o s s .


Gud vad jag längtar till sen våren och sommaren. Jag har bestämt mig för att åka oftare till min framtidsstad Göteborg och vill även åka till Stockholm igen. Men man får ju se hur långt pengarna räcker. Jag ska ju till Hultsfred i sommar och även spara pengar till en resa i höst. Men först måste jag hitta ett sommarjobb.

Nej nu ska jag ligga en stund och vila och sedan leta efter mat i köket.
/R  <3

Rock It.


Dagens outfit får jag väll bjuda på idag. Ganska slappt och rockigt. Jag hade bara en lektion idag så orkade verkligen inte fixa mig. Fick bli lite foundation på de ställen som behövdes och mascara som jag knappt fick upp något. Men idag är det inget speciellt som ska göras.
Det blir lite engelska plugg och sedan en härlig dusch.
Ska ta och fixa lite lunch, men orkar inte laga något. Ska nog lägga mig framför tvn i en kvart och vila.

PEACE! <3

RSS 2.0