L i n n e a s P a r t y # 2.


Här kommer del två av gårdagens bilder. Det kommer även en del tre lite senare.
Jag och mamma sitter med ögonen uppsärrade framför tvn med ostbågar. A Lot Like Love är på kanal 5 och jag sitter här och är fruktansvärt törstig.
Laterooo!

/R <3


L i n n e a s P a r t y .


Här har vi en del bilder från Linneas fest. De tre första bilderna är i från Siri innan jag, Evelina och Sara mötte upp Daniella på vägen till festen.
Mycket lycka kväll med trevligt folk. En heeel del dans och annat kul. Mer bilder från igår kommer!

PEACE! <3

U p d a t e .


Cheap Monday s/s 10

Nu är jag äntligen hemma. Festen igår var mycket lyckad med massa dans och trevligt folk. Sov över hos Daniella och segade hela dagen i dag. Så nu är jag äntligen hemma och ska fixa lite kvällsmat sedan lägga in filmerna och bilderna från kvällen. Hörs som en stund igen!

/R <3

2-4-6-8 Moto....Dålig bildkvalité.
Magnum glassen slank nyss ner i magen och även en del tacos. Musiken har spelat hela dagen ut och beräknas även göra det kvällen och natten ut. Jag ska träffa Evelina och Sara ikväll och sedan festa loss förhoppningsvis.

PEACE <3

T a y l o r M .Taylor Taylor...
Älskar allt med henne. Stilen, hennes personlighet och .... Ja, ALLT!
Nu sitter jag hemma och lyssnar på hög musik och sjunger med. Funderar på vad dagen ska ta mig.
Läste dagens horoskop som löd:

Ditt horoskop för 30/1

Helgen bjuder på stor aktivitet, kanske i förbindelse med en kurs eller en resa.
Din förmåga att organisera större arrangemang står på topp.


Ja... Man kan ju undra sig vad som händer idag då ja.
Nu ska jag små äta lite. Hörs lateroo.

PEACE <3

W e e k D a y S t h l m .


Detta är dagens outfit och även de två plaggen jag köpte uppe i Stockholm.
Nu ska jag klä på mig och dra ner till skolan och kolla den grymma uppvisningen igen, fast nu med några vänner.
Se yaa!

/R <3


D a n c e T r e e .Treornas slutproduktion. Sitta året är snart över för dessa tjejer som dansar i 3år på våran skola. Grymma som fan. Finns inte ord för hur bra de är, men gud vad galen man blev av deras föreställning/show.
Det har visats upp i några dagar och idag kl 18.00 blir det troligtvis sista gången för dem.
Alicia, Carro och alla andra. Det var obeskrivligt, det ni gjorde...

Nu har jag ätit och fixat i köket. Snar ska man slavarbeta lite i badrummet med och få det rent. Sedan får vi se vad som händer. Hoppas på en trevlig kväll med vänner. Hörs senare!

PEACE <3

W i l d F o x .


Pic: wildfox

Ångest... Året har precis börjat och jag börjar redan få ångest av att jag inte börjat leta efter extra knäck. I morgon slutar jag skolan 12.00 och åker genast hem för att skriva ett cv. Hur resultatet blir återstår att se, men jag är ingen höjdare på sådant. Det bästa är väll att prata si till jobb. Jaja, nu ska jag dricka mitt te och stänga av datorn. Ha de!

/R <3

D o i n g N o w .


Pic: Canon 1000d

Sitter och kollar runt på det blogg.se håller på att ändra. Förkylning på top och snart ska jag koka lite te. Förhoppningsvis börjar CIS om en stund och då kommer jag vara som fastklistrad framför tvn.
Nu måste jag fortsätta att skicka iväg några mail till företag och castingar.

PEACE <3

M i s s I t .


Pic: Canon 1000d
Jag saknar redan Stockholm. Buhuu... Halmstad är en jätte tråkig stad som bara är bra på sommaren. Men vad ska man göra åt saken? Vänta tills man gått ut gymnasiet och sedan lämna skiten efter sig. Sounds good!

Jag har varit jätte förkyld och seg idag... På morgonen åkte jag till polisen med Daniella och Tilda. Det gick bra och vi får hoppas på att det blir något av detta. Efter förhöret gick vi och åt lite på Espresso House.
Slutproduktionen på 3:ornas dans vad grym! Slutade tidigare idag. Punks slut.

Nu ska jag duscha och sedan äta och tv mys. Gilla't!
/R <3

B a c k I n H a l m s t a d .


Pic: Canon 1000d
Hemma! Nu sitter jag med mysiga kläder i mig härliga säng. Kämpar med förkylningen och ska snart gå och tvätta mig. Sedan sova lugnt i min efterlängtade egna lilla himmel (sängen). I morgonska jag sova en extra timme eftersom det inte bli någon skola för mig på morgonen. Ska nämligen på förhör med Daniella och Tilda angående torsdagen förra veckan då vi blev bestulna. Hörs i morgon!

/R <3

S o o n I t W i l l B e G b g .


Pic: Canon 1000d
Nu börjar jag närma mig Göteborg. Det verkar vara snöstorm i hela Sverige. Det skakar riktigt mycket p.g.a vädret och de hala spåren. Jag hoppas inte att vi blir allt för försenade till Göteborg, för då missar jag mitt nästa tåg.

Dagen i Stockholm:
Vaknade runt halv sju och åt frukost. Lämnade värmen halv åtta och fick byta bland några spårvagnar för att komma till DI. Tränade i en timme och sedan skulle jag in på castingen. Det var både fotografering, inspelning och intervju och de var nöjda med mig efter ca 40min. Det är bara att hålla tummarna inför resultatet.
Tog mig in till stan och åt lite Kina-mat samt friterade bananer med glass. Efter det försökte jag orientera mig runt de närmaste gatorna vid T-Centralen.
När jag kom till shoppinggatan blev jag galen men var tvungen att hejda mig eftersom jag hade tåg att passa. Så det blev två plagg från Weekday. De kommer antagligen upp i morgon på bloggen.
En timme innan tågets avgång tog jag mig en varm chocklad och snackade en lång stund med Daniella i telefon.

Yeeah... Det var mig dag. Är i Göteborg om ca 30min och sedan springer jag på nästa tåg som åker söderut. Blir framme i Halmstad lite efter åtta.
Nu ska jag trycka i mig lite ostbågar. Ha det!

PEACE <3

B y e S t o c k h o l m . . .


Pic: Canon 1000d
Bye Stockholm... Nu sitter jag på tåget till Göteborg och lyssnar på musik medan jag redigerar lite bilder jag tog idag. Små äter som vanlig och ska kolla efter några saker på nätet.
Uppdaterar senare om hur det var under dagen.

/R <3


I V ä n t a n P å C a s t i n g .

01e1238eb491760fee7a02e999ac2df7.png

Kolla varifrån!

I V ä n t a n P å C a s t i n g . Nu sitter jag och övar in replikerna och har gått igenom hela manuset. Är spänd och förväntansfull. Om endast 15min ska jag gå in och ge järnet. Önska mig lycka till!

/R<3


I n S t o c k h o l m .Stockholm City! Nu är jag äntligen här! Efter sex timmars tågresa (en timmes försening) så har jag äntligen kommit fram till våran huvudstad. Jag åt massa olika mackor och te och nu har jag tvättat mig och ska snart hoppa i säng med manuset. Bara öva in mina repliker ännu en gång tills morgondagens casting. Jag är sjukt nevös och har inget annat på tankarna än detta.
Gick igenom min lilla orientering på kartan nyss och hoppas verkligen på att jag kommer fram till DI i tid. Att åka bussar och spårvagnar samt tunnelbanor på kort tid i en storfrämmande stad helt själv med massa tunga saker blir inte det lättaste.

Nej, nu måste jag gå och lägga mig. Om jag inte hinner pilla upp datorn i morgon på morgonen blir det väll ett inlägg med mobilbloggen. God natt!

/R <3

Närmar mig S t o c k h o l m .


Pic: Webcam

Sitter fortfarande på tåget upp i landet. Har ätit lite chips, TuttiFrutti, klementin och chocklad. Just nu sitter jag och lyssnar på Melissa Horn eftersom de roliga stockholmarna har lämnat mig för att äta på bistrot. Businessmannen bredvid mig har somnat in och jag sitter och klagar mig igenom tankarna på min värkande rygg som kommer att anstränga sig lite till idag.
Ska snart börja drömma mig bort och sedan köra en till omgång av manuset.

/R <3

I'm on the train to Sthlm .


Grey is the new black! The IT!


Nu sitter jag på tåget i Göteborg. Vi väntar på fyra tåg som blivit försenade så vi kan inte köra.
På första tåget till Göteborg från Halmstad satt jag och tryckte i mig chips samtidigt som jag läste igenom manuset till i morgon. Är jätte nervös inför castingen men med allt stöd från några vänner och massa lärare hoppas jag att det kommer gå bra.

Update:
Yes, nu har vi börjat köra mot Stockholm. Köpte nudlar med wook i Göteborg men såsen rann ut i påsen och det var jätte dåligt wookat. Smakade inget alls. Så maten åkte ner i soptunnan och jag ska leva på chips, ostbågar, vatten, choklad, risifrutti och frukter i ca fyra timmar.
Hörs senare!

PEACE <3

A x e l & P e c e 1 7 å r .


Pic: Digitalkamera
Här kommer lite försenade bilder från lördagsfirandet. Vi firade Axel och Pece som fyllde 17år. Wille fyllde också år så han blev lite extra firad han med. På några bilder ser man SuperMan kalsonger som jag, Daniella och Sofia köpte till killarna. Haha!

Nu har jag packat lite inför i morgon och är ganska så nervös. Ska ta något litet att äta och sedan försöka somna runt elva tiden. Uppdaterar kanske igen om ni blir duktiga på att kommentera inlägget. ((:
Glöm inte att jag kommer ha med mig datorn på tåget så uppdaterar ständigt vad som händer och ny information.

/R <3

Tomorrow it will be S t o c k h o l m .


Pic: Canon 1000d
Skolan var helt okej idag. Efter skolan åkte jag in till stan och lämnade in mina stövlar. Imorgon ska jag hämta de och då har de nya fina kedjor hängandes. Träffade även Daniella några minuter och berättade om min tripp.

Yees, i morgon händer det. Jag har varit i Stockholm endast en gång i mitt liv och det kommer jag knappt ihåg. Men i morgon gäller det. Då ska jag ta tåget själv upp till Stockholm. Jag har nämligen blivit kontaktad av ett bolag för en novellfilm och de vill att jag ska komma på en casting. Så i morgon eftermiddag tågar jag upp i 5 timmar och dagen efter (onsdag) drata jag in på casting för en av huvudrollerna. Det ska bli jätte spännande och jag har aldrig tackat ja till något inspelning förr.

Jag har blivit erbjuden att vara med i en kortfilm för en utställning i Göteborg och en annan novellfilm för en hemsida. Men har tackat nej till båda. Men nu gäller det. Jag har fått manuset och ska sitta och råplugga in det på tågresan samt givetvis blogga. Tar ju med mig datorn när det är en sådan lång resa dit.

Nu ska jag ringa upp till institutet i Stockholm och planera mer. Sedan duscha. Återkommer senare!
Ha det fint!

PEACE! <3

Vi gjorde modet för DIESEL!Pic 1: Jag och Daniella sommaren 2009. Pic 2: Diesel s/s 2010.
Kolla in vad jag fick syn på nyss. Jag oc Daniella har lyckats! Vi har gjort det! De nya modet av oss har kommit in! Nej, nu ska myskläderna på och teet ner i magen.

/R <3

I L o v e F a k e .


Mitt huvud är segt och jag har bara suttit inomhus hela dagen så ska ta några djupa andetag. Sedan ska jag göra lite grönt te och efter det ta en härlig dusch. Jag ska även lägga lite bilder från gårdagen.
See ya!

/R <3

P a r t y @ H o l m !

Har har vi då två videoklipp från fredagens festligheter i Holm.
Jag, Daniella och Izabelle plus annat folk på dansgolvet.
Enjoy!

PEACE <3

F r i d a y O u t f i t .Här är fredagens outfit.
Gårdagens fest hölls lite utanför stan i en lokal där vi firade Pece och Axel som fyllde 17år. Wille fyllde också år så det blev lite firanden för honom med. Jag drog hem lite innan tolv och var hemma runt halv ett. Nu ska jag äta frukost och hoppas på att får svar på en mail jag skickade iväg för en stund sedan.

Ha de!
/R <3

H o l m P a r t y .
Pic: Digitalkameran
Gårdagens fest var lyckad. Jag fixade mig hemma med Daniella, Noemi och Izabelle hos mig med hög musik och förväntningar. Sedan tog vi bussen till Holm. Det var en hel del folk och massa musik och discolampor. Putte och Samuel J hade festen och vi hade det mycket trevligt.
Daniella sov över hos mig och idag på morgonen tog jag en snabb dusch och så åt vi frukost, ganska så sent... Sedan körde vi ner till stan och köpte födelsedagspresenter till killarna som vi ska fira ikväll.

Nu har jag ätit gott och är super mätt. Ska snart börja fixa mig och städa undan lite här runt omkring mig.
Så...Nu måste jag sluta!

/R <3

R o c k A w a y .


God dagens!
Två prov på raken och efter skolans slut blev det stan med mammi.
Nu sitter jag och lyssnar på massa rocklåtar och ska snart kolla kläder inför kvällens festligheter.
Återkommer! PEACE <3

B e s t u l e n !


Tummen upp för killar med stil! (y)
Tummen ner för idiotiska killar. Anledningen till varför jag inte uppdaterat mycket idag är för att det hände en hel del. Jag hade dans träning och vi körde Beyonce-dansen igen. Kul vad det när minna söta vänner från dansklassen var med. Mindre kul var det med träningsvärken efter gårdagens box.

BESTULEN!

Yes, så sant som sagt. Jag har inteblivit bestulen någon gång innan, men nu blev jag det. Alla mina pengar försvann och även mitt busskort. På dansträningen blev jag, Daniella och Tilda bestulna. Vi hade alla våra saker i lougerna. Runt halv fyra blev jag och två tjejer bestulna. Alla mina pengar, även varenda krona försvann och mitt busskort ville de också ha. Daniellas och Tildas mobiler försvann med.
Polisen har kört runt skolområdet och letat och vi har anmält händelsen. Vi misstänker två stycken... Men men, finns inget mer än att hoppas på att de ska mogna och lämna tillbaka det som jag inte tror kommer hända.

Just nu kollar jag på Glee och snackar Hultsfred med Mia.
Peace! <3

B a n g B o x !Bang!
Efter hundratals smällar i ständigt en timme är jag helt svag och skakig i kroppen.
Boxnings träningen var jätte jobbig men mycket härligt. Det var det mes ansträngande jag gjort i hela mitt liv. Man blir så peppad at det.
Idag fick jag boxas under hela träningen med en man! Han var 35+ kan jag tänka mig... Kort för att vara man men mycket snäll. Trodde inte att han skulle ta i eftersom ''ååh nej, en ung tjej. Jag kan inte slå henne!'' Men så var det absolut inte. Han körde på riktigt hårt efter ett tag. I början testade han mig och kollade hur mycket jag klarade av. Till slut kunde han ge järnet och boxade samt sparkade sönder mina händer. Haha, neej men de gjorde jätte ont och jag var alldeles för spänd i axlarna. Men som sagt... Jätte kul och jag älskar det!

Nu ska jag ta en kopp te och sedan drömma om Hultsfred som jag hoppas blir av i sommar.
Ha det fint alla! God natt!

PEACE <3

L a r s W i n n e r b ä c k .


Love thoes outfits!


Just n sitter jag hemma på rasten och ska snart till idrotten med min mage som värker... Åt lite snabbt min lunch nyss och lyssnar på spotify. Daniella skickade sin lista till mig igår och gissa vad som hände?
Daniella -Grattis till dig säger jag. Du har lyckats göra något jag aldrig trodde skulle hända mig. Jag har börjat lyssna på Lars Winnebäck nu!!! Helt sjukt ju. Jag gillade verkligen inte honom innan och nu spammar jag hans låtar ;o
Hörs senare dudes!

F a k e .Heey there!
Music music musiic! Nu har jag fixat Spotify. JA, jag vet att jag är något år efter med det men har aldrig behövt ha det innan. Behöver ändå vanliga mp3-filer till min iPod. Men nu fixade jag i alla fall. I morgon ska jag boxas på kvällen men innan dess blir det skola och sedan stan en stund med vänner.
Nu ska jag äta kvällsmat. Herre gud! Tiden bara försvinner ju.  ;o

PEACE <3

F r o m T h e T o p .


Här kommer en bild med ihopklippta Rebeckor och Daniellor från modevisningen. Haha!
Idag hade ja en extremt lång skoldag. Slutade runt 16.00 eftersom jag gick på läxstuga... När jag kom hem blev det bara en massa telefon snack. Jag är super sugen på att åka till Hultsfred i sommar. Har snackat en del med några nära vänner om detta och vill alla vill dit som faaan! Men det hänger på två stycken... Så det är bara att hålla tummarna får att det ska bli av. Får lite damp att Hultan bara har lagt upp fyra artister/bans som är klara på deras hemsida... Vill veta alla nu nu nu!
Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, right?

NU: mot köket!
PEACE! <3

N e w H e a d e r .


Ny header har vi här då. Som jag nämnde innan... är usel på detta men men. Blir bättre om ett tag då jag orkar lägga ner tid på detta och har lärt mig PH CS4 bättre.
På bilden ovan ser ni hur min (ca7 månader) gamla header såg ut. Oavsett om den gamla kanske var bättre vill jag inte ha en sådan gammal bild på mig. Folk förändras ju.
Nej nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig.

God natt! <3

B a n g I t .Hey there! Snart kommer det up en ny header. Mycket simbel. Jag är ju absolut ingen höjdare på sådant, haha. Nu ska jag fortsätta få ut min aggressivitet. Se yaa!

PEACE (?) <3

L o o k b o o k .


Pic: lookbook

God dag sega dag. Sitter hemma på rasten och ska ta och äta lite polsk soppa om en stund. Sedan drar jag mig ner till skolan på graf lektion om en timme. Har inte mycket att dela med mig just nu. Är fruktansvärt trött nu. Tror att jag åker in till stan en stund efter skolan och gör något ärende. Ska gå och lägga mig tidigare eftersom jag la mig alldeles för sent inatt när jag fastnade vid CSI Miami.

/R <3

Party @ S a r a s P l a c e !


Ph 1: Mia, Noak och Evelina. Ph 2: Robert. Ph 3: Sara, Carl-Oscar, Filip och Alin. Ph 4: Hannes, (?), Evelina och Mia. Ph 5: Emil, Anton, Max och Hannes. Ph 6: Filip, Anton, Emil, jag, (?), Evelia, Mia och Hannes.
Festen hos den mest efterblivna men underbara vän Sara var mycket lyckad. Trevligt folk och bra musik. Säger bara, en mycket lyckad helg när man sammafattar allt.
Tack till Sara Borta Miss Piggy Rosén och alla andra som var där!

PEACE! <3

Pizzakväll hos Paulina.


Pic: Hanna, Paulina och Tilda.

Var och åt pizza samt lyssnade på musik hemma hos Paulina på kvällen. Det kom även några andra vänner än dessa tre tjejerna på bilderna. Senare drog jag på fest hos Sara! Mycket trevligt var det där. Bilder från Sara kommer senare. ;D

PEACE <3


L e v i s L o v e .Här kommer en bild på gårdagens outfit. Min nya favorit skjorta från Levis som jag hittade på rean. Jag har varit helt såld för den ett bra tag och när jag fick syn på de var det en självklarhet att den skulle bli mig. Fanns bara i st XL men det stoppar inte mig. Det ser inte så stor ut på mig som en oversize skjorta och det är den verkligen, -over size!
Nej nu ska jag hitta något ätbart och sedan redigera några bilder från föregående kväll. Hörs snart igen!

/R <3

S m o k e .Nu är jag tillbaka! Bloggen fungerar som den ska och jag har fått en härlig sömn. Hopade nyss ur duschen och ska antagligen göra lite matte idag. Sen blir det kanske lite läsning i den mysiga soffan.
Jag ska snart äga in lite bilder från gårdagens festligheter.

/R <3

G o d M o r g o n . Bloggen har

30faadff2f843fc825f257e4612e19f0.png

Kolla varifrån!

G o d M o r g o n . Bloggen har inte funkat så bra för mig igår så det blev ingen inlägg. Åkte till Daniella och hade en jätte mysig fredag och fika och massa mys. Nu ska vi kolla på när några vänner spelar match. Ha de! PEACE <3


F-f-f-fuck you right back!


- F-f-f-fuck you right back!

Wow! Hade en mycket jobbig och svettig danstävling. Vi körde ''Beyonce-dance'' och att lära sig stegen vad mycket svårt i början. Men sedan var det en av stegen som vår lärare tyckte att jag gjorde toppen som jag sedan skulle visa upp för alla igen. Men nej nej, tog i så mycket att jag hade svårt att andas. Visste inte att den sortens dans var så svår och ansträngande. Börjar få lite träningsvärk men känner mig pigg och glad. (:

Nu ska jag ta och läsa lite och sedan kanske göra matte. Glee kommer det titta på ikväll och det ser jag fram emot. See ya!

/R <3

H u n g r y .


Pic: Canon 1000d

Äntligen hemma nu. Jag är verkligen skit hungrig och ska snart äta kyckling. Halv tre drar jag tillbaka till Sture för årets först dansträning. Var inne på S.A.T.S tidigare idag och fick lite information. Jag tror jag ska köpa ett årskort där. Komma igång med träningen behöver jag verkligen göra. Är fruktansvärt otränad.
Nej, nu ska jag äta!

PEACE! <3

C a r o l i n e s M o d e .


Carolines mode

Nu har jag suttit i åratal (känns det som) och redigerat och förminskat en hel del gamla bilder från sommaren 2008. Jag måste överföra de på minnen och cd från datorn om något skulle hända så nu redigerar jag för fullt. Har även tryckt i mig mat som vanligt. Det blev ingen kvällsträning idag *snyft* så det får jag ta igen någon annan dag.
Nu ska jag hopa in i duschen och sedan äta glass. Ha det fint!

PEACE! <3

C a r l i n g s .


Tee
- Carlings Jeans - Cheap Monday

Sitter på soffan och lyssnar på när brorsan babblar på en massa som vanligt. Jag har gymmat i skolan i en timme nu och mina armar är helt slappa. På kvällen blir det antagligen mer träning. En lång dusch väntar mig senare och lite läsning samt läxor.
Lateroo!

When will this end?


Pic: Canon 1000d
Hej hej bloggen! Just nu sitter jag hemma och har nys ätit en god lunch. Ska snart dra tillbaka till skolan och ha idrott. Hoppas på att man får tillgång till gymmet denna lektionen. Runt fem tiden ska jag ner till stan och få ut lite info om ett gym. Det blir även att jag kanske tränar idag, men inte säkert än.
Uppdaterar senare!

/R <3

S o m e t h i n g N e w .Idag har jag gjort färdigt en försenad svenska skrivning. Så nu är en sak avklarad. Skönt! Sitter och kollar på en film samt lyssnar när mamma läser om adhd. Tror seriöst att jag har det. Allt hon läser stämmer in på mig. ;o
Men men, vad gör det? Visst kan jag bli lite aggressiv och slåss även fast jag vet att det är fel. Jag har svårt att koncentrera mig och massa annat som också stämmer in. Nej, nu ska jag fortsätta kolla på filmen.

/R <3

The firs S c h o o l D a y .


Pic: Canon 1000d
Hemma från skolan. Första dagen avklarad. Nu är det ca 35dagar till sportlovet. Haha, nedräkningen börjar första dagen... Snart ska jag äta lite och sedan kolla igenom till grejer till skolan. Lite senare ska jag renskriva en sak till svenskan och skriva en utvärdering till MDK (medialektion).
Återkommer senare.

/R <3

A g a i n .


Hey! Har nyss duschat och ätit frukost. Är lite småfrusen som vanligt. Snart ska jag föna mitt hår. Glömde lägga upp och berätta att jag fick ett meddelande att blivit utvald till veckans blogg ännu en gång på en annan blogg.
Härligt.

Hörs senare!

A n S F o r T h i s .


Pic: lookbook

Sitter och konverserar lite segt på msn samt tittar på en hel del skatefilmer. Man blir som fastklistrad framför skärmen när man väl börjat kolla. Nej, nu ska jag äta någon för O'boyen gjorde mig bara ätt en liten stund.

PEACE <3


V i d e o .Here it is! Jag och min störda bästa vän Daniella filmade lite random på fredags eftermiddagen.
Jag pratar polska med min mamma då och då i videoklippet.
Enjoy!

PEACE <3

I W a n t Y o u .


Pic: Modeblogg

God morgon Sverige. Tv:n är på och jag ska snart ta och fixa lite frukost. Sedan har jag bestämt att jag ska försöka förberedda lite inför skolstarten på tisdag. Jag tror det blir en mycket lugn dag i dag. Det är ju trots allt söndag.
En sak till! På eftermiddagen kommer det en video på mig jag Daniella från i fredags. Titta hit då!
Lateroo!


P R O G R E S S .


Fan! Jag tog en bit choklad och sedan ännu en till. Nu vill jag äta upp hela chokladkakan! Ska jag äta upp hela nu eller bara en lite bit till? Jag tror jag tar hela snart. Eller ska jag kanske dela upp några chokladbitar och trycka in de i en banan och lägga in bananen i ugnen? Hm... inte lätt detta. Haha. Tror ag kör banan grejen.

/R <3

D r e a d s O r N o t ?


Pic: Canon 1000d

Jag funderar starkt på att kanske göra dreadlocks till höst. Så nu vill jag höra er åsikt.
På bilderna har jag några få dreads men har inte nersläppt allt hår så jag har mycket mer hår än vad man ser på bilderna.
Vad tycker ni? Skulle jag passa i det?

PEACE <3


D i n m y h a i r .


Pic: Canon 1000d

Här kommer några bilder från igår kväll då jag och Daniella sprang runt i kylan och fotograferade. Vi fikade även på Fribergs Café. Jag lärde Daniella lite polska inför våran resa och vi pratade en massa och var sällan seriösa. Eller rättare sagt, Daniella var inte alltid så seriös. (x
Mariette från Idol som bor på samma gata så cafét ligger på kom även i och fikade med en fotograf och blev samtidigt intervjuad.

När vi kom hem gjorde Daniella några dreadlocks i mitt hår. Det blev en mycket kort förfest för mig och Daniella och sedan gick vi till en lokal i närheten av mig här i Halmstad och dansade till musik med vänner.
Ska snart äta.

PEACE <3

L i k e i t .


Jaha, då vaknade man för sent idag igen. Kvart i tolv blev det och och jag hatar verkligen. Nu sitter jag och äter goda mackor och ska snart försöka tvätta mitt hår som har en del dreads hängande sedan Daniella lekte med det igår. Sofie kommer snart hit och då ska vi ha det mysigt.

/R <3

O u t w i t h f r i e n d s .


Pic: Canon 1000d

Maten har lagt sig fint i magen och jag fixar och trixar med mitt galna hår. Daniella är på väg hit och ska fixa sig med mig. Sedan går vi några gator från mig till lokalen där vi hoppas på att musiken dunkar hårt och människor dansar glatt. Men först kanske vi förfestar lite hemma hos mig i sällskap med min mamma och plastpappa. (x
Kvällen tillbringas med b.la Amanda A, Izabelle H A, Noemi W och andra.

/R <3

O ve r A n d O u t .


Pic: modeblogg

Internet fungerade inte tidigare så det får bli ett litet inlägg nu. Har varit i stan och fikat med Daniella. På morgonen var jag på en lång och härlig ansiktsbehandling. Nu ska Danni experimentera med mitt hår. Men jag återkommer om ett tag igen. Kanske lite bilder +video!

PEACE! <3


Y e s t e r d a y s p i c s .Yesterday,
här är några men få bilder från kvällen med Amanda. Har inte mycket att dela med mig här på bloggen. Fruktansvärt ont i ryggen kan jag lägga till. Hehe..
Lateroo

/R <3

I ' m O n .Now i'm on. Amanda sov över hos mig inatt. Sedan hämtade jag min nya Tee och efter det åkte jag upp till sjukhuset med Daniella och kollade hennes fötter och knän. Ja, hon är ju lite cp.
Sedan blev det en lite fika och massa prat om bekymmer och annat.
Nu har jag ätit och ska redigera några bilder. Återkommer senare.PEACE <3

O l d S c h o o l S k a t e .


Sick! Kolla in hur grym han är. Helt otroligt!

W i n t e r .Pic: Canon 1000d

Idag var jag hemma hos Clara och kollade på en mycket bra och rolig film. Innan dess var jag i stan en lite stund och snubblade runt i snön på några gator. Ganska så dött var det. Inget konstigt med det, sådan snöstorm som det var i dag kan jag inte minnas att det varit på länge.
Hoppas på bättre väder i morgon.

PEACE <3

I t ' s a n e w d a y .


Pic: Canon 1000d
Här sitter jag i köket och dricker te, lyssnar på Mtvs alla låtar och funderar på att börja fixa mig snart.
Idag ska jag träffa min vän Clara och antagligen in till stan en stund. Inte så mycket planerat. Ikväll ska jag diskutera Polen resan med Daniella och våra små mammor.

Ett stort grattis till Babbi!
Grattis på din 18års dag. Hoppas den blir super snygging.

Puss <3

S w e a t P a r k .


Pic: random modesida.
Sitter och kollar på någon riktiktigt bra serie. Ingen aning vad den heter men spännande är den. Jag mummsar även i mig lite choklad och kollar lägenheter med mamma. Ska snart duscha och sedan läsa lite.


Bild: Kom igen killar! Ta hjälp at modebloggar och andra modesidor. Finns en hel del killar som bryr sig om kläder och utseende men så finns det även killar som ser ut att ruttna. Men med lite stil kan man bli en helt ny och fräch person med bättre intryck. Do it!

PEACE <3

B e H a p p y .


Nu har jag fixat lite hemma. Ätit och ska snart läsa min bok till skolan eller något annat.
Få ju aldrig något gjort av skolarbetena som jag har kvar.

Satt och kollade flygresor till Polen för en lite stund sedan och snart är datumen satta för utresa och hemkomst. Jag och min bästa vän D ska nämligen flyga ner till Polen i några dagar och då ska jag äntligen få visa henne älskade hemland. Eller jaa, jag födde här i hålan Halmstad men är helpolsk i blodet.
Det ska bli jätte kul och hon kommer få en annan uppfattning om Polen. Många tror ju att det är ett ''svart vitt'' land men Polen är inte som Sverige, som stannar utvecklingen utan bara växer och förnyas för varje dag.
Massa kärlek till Polen, säger jag bara.

PEACE <3

Try the hard way.


Pic: webcam

Hemma nu. Varit hos Tim med DSK en stund. Dagen har varit förjävla seg. Sådana dagar vill man bara radera ur minnet. Ska snart hoppa i myskläderna och läsa min lilla bok.
Lägga mig betydligt tidigare än igår. Det blev runt fyra på natten eftersom jag hade en lång konversation med Marko om ekonomi. Hehe.. ja, min ekonomi ligger inte på topp kan jag säga. Måste spara en hel del.
See yaaaa!

Peace<3


To the left .


Pic: Canon 1000d

Lägenheten är dammsugad och jag är nyduschad. Ska snart ta och spela lite och sedan fixa mig. Träffa Daniella senare idag.

Igår var jag med Kevin, Tim, Daniella, Clara, Samuel, Pece, Axel och Harém. Det blev GuitarHero och kul.
Nej, nu måste jag stänga av tvn och sätta på GH, för det finns ju verkligen inget kul på tv.

PEACE! <3


Nyår 2009-10 # 4.


Pic: Daniellas kamera
Ph 1: Izabelle och Louise. Ph 2: Kevin och jag. Ph 3: Kevin, Daniella och jag. Ph 4: Daniella och jag. Ph 5: Kevin och min hand. Ph 6: Jag och Daniella. Ph 7: Daniella, Sandra och Paulina. Ph 8: Daniella och jag. Ph 9: Daniella och jag. Ph 10: Chrille, Harém och Samme. Ph 11: Hanna och Ollie. Ph 12: Julia och Oliwer.

Här är några bilder till som jag nyss fick från Daniella. ((:
/R <3


Nyår 2009-10 # 3.


Pic: Canon 1000d
Ph 1: Niclas, Joper, Simon och André. Ph 2: Jag och Bella. Ph 3: Simon och Samme. Ph 4: Jag och Tilda. Ph 5: Julia, Tilda och Jennie.

Japp, det här var de sista bilderna jag ville bjuda på.
Har nyss städat i köket och sitter och små äter för stunden. På kvällen kommer några vänner hem till mig och jag hoppas på at vi får en trevlig kväll tillsammans.

/R <3

Nyår 2009-10 # 2.


Pic: Canon 1000d
Ph 1: Jag och Daniella. Ph 2: Kevin och Axel. Ph 3: Jag och Daniella. Ph 4: Folk. Ph 5: Jag och D. Ph 6: Ja, Clara och Pece. Ph 7: BN, Marcos, Tom och Kevin. Ph 8: Bella, jag Clara och pece. Ph 9: Tilda, Paulina, Hanna, Clara och Linnea. Ph 10: Jag och D. Ph 11: Pece, Oliwer och Axel. Ph 12: Bella och jag. Ph 13: Joper, Harem och Niklas.

More pics! Enjoy!
<3

Nyår 2009-10 # 1.Pic: Canon 1000d
Ph 1: Jag hos plastpappa. Ph 2: Bror hos plastpappa. Ph 3: Bror och plastbror hos plastpappa. Ph 4: Max och Kevin hos Noemi. Ph 5: Kevin halvt däckad och jag. Ph 6: Jag och min underbara vän Daniella. Ph 7: Oliwer, Philip, Axel och Hanna. Ph 8: Jag och min BestFriend. Ph 9: Folk. Ph 10: Folk. Ph 11: Jag och Daniella. Ph 12: Izabelle, Joper och andra.

Yes, här har vi en hel del bilder från nyår som blev lyckat enligt mig. Visst blev det mindre bra på slutet, men så länge det varade var det kul.
Ett stort tack till Noemi som höll festen  sitt hus och tack till alla andra som gjorde kvällen lyckad. En finger till de som förstörde och var allmänt respektlösa.

Mer bilder kommer!
PEACE <3

RSS 2.0