Best Idol -outfit

Det har ju snackats en del på olika bloggar om gårdagens outfits poå Idol. Jag har tittat igenom en extra gång på alla tjejernas outfits och har valt min favorit. Det var självklart Clara som var snyggast den kvällen och det var tack vare Elin Kling som stylar alla idoler denna gången.


Claras klänning är skit snygg och mönstret är en av höstens största trender.
Tummen upp, eller vad tycker ni? Vilken outfit var eran favorit?

Kram R<3

Fund the best

Efter en lång lektion framför datorn så hittade jag en massa nya favorit bloggar. Det är ju självklart bara modebloggar. Jag har redan fem andra bloggar som jag följer dagligen. Och nu är det ca 2-3 till. Så nu har jag funnit skit snygga kläder och accessoarer. Just want it all! -nu fick jag den barnsliga HSM 2 låten på huvudet. Haha..

Jag ska snart dra till idrotten på skolan och sedan till stan med mamma. På kvällen blir det kanske lite plugg. Kommer med ett inlägg senare idag eller efter att jag varit i stan. Vi hörs!


KRAM R<3



Thanks

Tänkte göra ett litet inlägg nu innan jag går och lägger mig i min sköna säng. Jag fick plötsligt en hel del idéer om vad jag ska blogga om men jag måste verkligen sova. Får ta och försöka komma ihåg det tills kanske i morgon.

Idag kom det ett litet paket hem till mig. Chockad men glad blev jag. Fick nämligen en lite sak som jag bloggade om i fredags som jag nämnde att jag behövde och vipps så harden kommit hem till mig!
Paketet innehöll detta: Cyber Clean!! (y)



Presenten fick mig på lite bättre humör (givetvis blir man glad av överraskningar).
Testade den så fort jag rivit upp den lilla kartongförpackningen.
Tack så mycket X!!

Nej, nu ska jag sova. Hörs i morgon.
KRAM R<3

Homework

Nu har jag suttit lite framför tvn och kollat Gossig Girl. Nu ska jag stänga av tvn, sätta på musik och sedan göra mina läxor och äta massa gott.
Juste! Jag skulle ju visa mina nya örhängen som jag köpte förra veckan. Sorry för att jag glömt det men här kommer de i alla fall.


- Vad tycks?
KRAM R<3

Like we said

Nu sitter jag och mumsar på ett litet päron och ska snart borsta tänderna och hoppa in i sängen. Har nyss kollat på Roast på Berns. Är mycket trött och hoppas hinna lägga min innan 23.45 som jag lyckats med en gång sen sommarlovet var slut.
Förresten så har jag hittat tre snygga plagg som inte skulle ligga fel i min garderob.


Vad tycks?
God natt! Kram R<3

Boring..

Jag har tråkigt och är skit hungrig. Ska snart gå och äta. Har även ont i nacken och ryggen som vanligt. Jobbigt värre... Det ösregnar här och mycket grått. Kan det bli värre? Hmm.. Hur som, man hittar på lite knasiga saker när man segar. Ja, vad är det jag har på huvudet?

Nya modet?  höhö (x


Skola var seg som fan måste jag lägga till. Orkar inte träffa någon idag när det är ett sådant skit väder. Men vad sa man göra åt saken? Jag har bestämt mig för att äta, duscha och sedan blir det väll kanske tv. Kommer självklart med ett nytt inlägg senare.
Kram R<3

Videoinlägg.

Nu har jag bestämt mig för att göra ett litet videoinlägg när jag ändå inte har något att göra på min långa håla. Snacka om massa tråkigt saker, men skit samma.
Sitter självklart och lyssnar på The Sounds som vanligt. Hörs lite i bakgrunden.  (x


Kram R<3

Yes, I win!!

Idag avslutades tävlingen och jag vann ''Veckans tävling''!
Tusen tack alla som röstade, jag uppskattar det verkligen. Nu blir jag länkad ända tills fredag på denna bloggen. Detta blir ju andra gången jag vinner en bloggtävling. Fun fun!!




Nu får jag mera lust för att blogga även fast jag gör det varje dag. Det är ju skit roligt att man även fått kontakt med större bloggare i Stockholm. Happy!   ;D
Kram R<3

Wow, thats good!

Igår la Rebecca ut ett inlägg om att jag leder i ''Veckans blogg'' tävling och det gör mig jätte glad! 
Happy!!



Kram R<3

Jump like you never jumped before


Pic: jag

Nu har jag hoppat rund och sjungit till alla mina The Sounds -låtar i snart en halv timme. Innan kände jag mig lite sjuk och frös som fan. Men efter en kopp varmt rött te och hög musik så kom jag igång och hoppade som en galning på både soffan och bordet.
Fick en energikick som försvunnit lite nu. Måste få lite frisk luft så jag tror att jag går ut en stund på balkongen. Har suttit hemma hela tiden eftersom jag haft alltid något att göra.

Daniella, Tim och Samuel sov över hos mig i natt eftersom jag var ensam hemma.
Så när man sovit över med Daniella vaknar man alltid på något sett som man absolut inte vill göra en söndagsmorgon.
Jag vaknade och somnade om flera gånger och då hoppade Daniella upp i sängen på mig och började jucka på benen och magen. Sedan satt hon och skakade mig och kom med massa konstiga uttryck och frågor. Självklart var det bara vulgära frågor och uttryck eftersom hon är så sexfixerad. Haha! Just kidding Dannnnii! ;)

Nej ju ska jag ta och äta något kallt eller dricka sedan sätta mig i soffan och mysa med mamma och brorsan. Återkommer senare.
KRAM R <3

What to do?


Bild från fredans när jag babblar på.
Nu har jag dammsugit, ätit brunch, klätt på mig och dansat till hög musik. Får se vad jag hittar på idag. Måste göra lite läxor och sedan funderar jag på att träna lit så jag får se om Daniella hinner följa med. Vad gör ni andra denna lugna söndag? Jag ska snart lägga in lite bilder på datorn från igår kväll och sedan uppdatera min bilddagbok lite mera.
Kram R <3

Sunday.

Jag hade en mycket trevlig kväll igår med lite förfest hos Sara och sedan vidare till Fredrik som hade lite folk där. Jag berättar mer om kvällen senare idag. Tänkte bara visa en lite söt bild på mig, Sofie, Pau och My från fredags. Skit härliga tjejer är de. Men nu ska jag äta lite brunch sedan dammsuga lägenheten.
Ha det fint alla läsare.
KRAM R<3


Pau Sofie My och jag (:

Tagga tagga

Nu ska jag fixa mig lite och sedan åter jag till huset i Rotorp och hämtar min dricka och lite andra saker. Sedan tar jag bussen hem till Sara och tillbringar kvällen med massa härligt folk. Blir lite gladare nu känner jag. Yees, äntligen lite fest.
Jag köpte ett par örhängen i dag i stan med Sara men de visar jag i morgon. Ha det fint
Kram R<3


MP09a

Här är årets klassfoto för min klass MP09a. Många brukar skriva ''bästa, älskar xxxxx klassen m.m.'' Men nej, jag kan inte påstå det. Trivs inte i klassen men får hålla ut några månader till 2an och sen kommer vi få nya klasser. (y)
Är den någon annan än jag som inte trivs i min nya gymnasieklass? ''(


Även fast jag är den gladaste tjejen på bilden så trivs jag troligen minst här..
Kram R<3

Work work!

Nu har jag duschat, ätit, tvättat håret ch städat i mitt rum. Ska bara lägga på lite smink sedan ska jag cykla ner till stan och möta några av mina säljare för Club Experience.
Ska även ta hand om Yoshis säljare (ägare för CE). Eftersom han bor i Malmö så har han svårt att komma upp hit till Halmstad men gör det så ofta som möjligt.
P.g.a detta finns det risk att jag kanske ska hålla i hela Club Experience festen helt själv den 29 okt.
Självklart har vi anställt ordningsvakter om något skulle hända som det ofta gör.
Nej, nu har jag lite tid att skriva så mycket. Ska möta säljarna kl 13.30 i stan. Och även min underbara vän Sara. Bråttom!!
Kram R<3

whaaaaat?


Jag har hittat några konstiga men roliga saker som jag faktiskt skulle behöva. De finns att köpa via internet vad jag vet och är inte alls dyra.
Det är en lite plast apa som torkar naglarna när de är nymålade vilket jag verkligen skulle behöva. Varje gång jag målar mina naglar så tror jag att de nästan är torra och så blir det en massa hack i de. Och det andra är en slags tummi gegge. Haha, man kan dra den på både mobilen, tangentbord, fjärrkontroller m.m. som ni kanske ser på bilden. Något jag gärna vill ha till min mobil och dator.
Är det kanske någon som har något av dessa? Någon som också skulle vila ha det?

FRED

För någon dag sedan fick jag detta i posten. Är det någon mera än jag som fick det? Det verkar va en mycket bra bok och när jag bläddrade i den lite snabbt så fick man syn på fruktansvärt hemska bilder. Fy fan vad sorgligt. Hur som, jag har ingen aning vem som skickat det. Fanns inga papper eller meddelande i paketet och det var bara en lapp med min adress.



Så nu ska jag äta något och läsa någon sida i boken.
Kram R <3

Tävling

Jag fick nyss reda på att jag blivit utvalt i en tävling om ''Veckans blogg''. Så nu hoppas jag verkligen att jag vinner hela tävlingen. Det skulle verkligen vara skit kul och betyda oerhört mycket för mig.
Igår vann jag tävlingen om ''Dagens blogg''. Jag slog även mitt besökare-rekord igår och fick bättre kontakt med några Stor Bloggare. Fun!
Men tänk att jag kan villa VECKANS blogg. Skulle inte vara helt fel. Så alla mina läsare, snälla söta ni. Rösta gärna på mig på denna bloggen.
Tack i förhand!

Kram R<3

Dance!!


Ready for some dance!
Nu har jag ätit lunch och fikat med klassen. Tråkigt rent ut sagt.
Men om 20min då blir det roligt. Jag har nämligen danslektioner på torsdagar och i dag blir det min andra danslektion på sture. Var jätte kul förra gången och jag ser fram emot dagens.
Nu måste ja bara kika på mina favorit bloggar snabbt sedan cyklar jag till skolan och dansar.
Kram R<3

new stuff

Tänkte visa vad jag köpte i måndags som jag glömt lägga upp. Det blev ett armband som jag gillar väldigt mycket och ett nagellack från Depend som stärker naglarna. Något jag verkligen behövde. Någon annan än jag som har flisiga naglar? ''/
Här är i alla fall bilder på mitt lilla inköp.




Kram R<3

Painted by numbers

We'll be the same tomorrow
'Cause we all been painted by numbers
We're dancin' as we borrow
You said it was love
I got what I need to get by...

Så går låten jag nynnat på ett tag och jag älskar den. Någon annan låt som också är bra är ''Seven Days a Week''. Eller om vi säger så här, alla The Sounds -låtar är bra.

På multimedialektionen satt vi bara vid datorn och gjorde animeringar och surfade runt på internet. Jag och Vici snackade om bloggar och annat roligt. Har även snackat en hel del med Jayson ''Dj Baby J'' (en av Kenzas närmaste vänner). Han är verkligen super trevlig den killen.
Nu ska jag käka choklad!
Kram R<3

New design!!


Nu har jag suttit och pillat och pillat och tillslut fick jag till det. Har gjort en helt ny design -bakgrund, header, text i meny, färg i meny samt några små pill som inte syns. ;P
Jag var fruktansvärt trött på den förra så nu passar jag på när det är nya tiden och nu när jag förändrats mycket som person de senaste veckorna så passar det bra med en ny design.
Eftersom jag är urdålig på att fixa en ursnygg blogg så blev jag faktiskt nöjd med denna mycket personliga designen. Helt nya bilder i headern med måste jag lägga till. Bara någon vecka faktiskt.

Här är min gamla design


Här har jag markerat det nya


och även här med både textstil och färg



Vad tycker ni om den nya designen?
Kram R<3

Free falling


Nu har jag bokat tid för klippning och hårfärgning. Jag hade hoppats på att få det gjort i början av oktober som senast. Men eftersom jag vill att det ska bli så bra som möjligt så går jag min favorit salong. När jag ringde dit på förmiddagen idag tappade jag nästan hakan när de sa att de var fullbokade hela denna månad ända tills nästa i mitten. Så då tog jag första bästa lediga tid.
Så nu är jag upp bokad den 14e okt. Men men, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Eller?
Så nu håller jag bara tummarna på att tiden ska gå snabbt och att resultatet blir bra.
Får vänta i tre veckor. TRE HELA VECKOR! Har aldrig väntat så länge på att fixa håret. Det är otroligt vad man kan behöva vänta. Men så är det när man går till riktigt bra ställen.

Om jag nu skulle få välja så skulle jag vilja få mitt hår staylat av Bobby i Stockholm. Han är ju så fruktansvärt duktig. Men nej, jag bor i lilla ruttna Halmstad ju så man får ta vad som finns att erbjudas.
Nu ska jag se om jag hittar lite frukter att mumsa på här hemma.
Kram R<3

P.s. Lägg märket till att jag ofta brukar göra mitt hår mörkare på bilder. Cuz it's how i want it!

Ending day

En mysig dag må jag säga. Jag tar det lite kortfattat.
Efter skolan drog jag till stan med mamma och min kära bror. Köpte lite saker. Vad? Det kommer i morgon. Håll ut!! Halv fem åkte vi fem, hihi det rimmar! ;P What ever... Lille Kevin och Adrian kom hem med sin pappa till oss och vi satt alla och fikade. Mysigt x10. De vuxna och min bror drog till BR för att köpa en ful lite pruttkudde till brorsan eftersom han tjatat på den i evigheter. Då stannade jag kvar hemma med Kevin och Adrian och hade en föreläsning om allt, fixade naglarna och kollade på när syskonen fulade och torterade varandra. (y)
På kvällen blev det plugga, plugga och sedan Roast på Berns med mammi och en massa vindruvor.
Efter att man käkat upp halva skålen med vindruvorna la mamma en kommentar: Du vet väll att vindruvorna är upppiggande?
Fuck.. tänkte jag. Så inte för äns nu är det som jag börjar bli trött.

Goodnight everybody!

Kram R<3

My shoes

Nya skor i garderoben! Vad tycker ni? Köpte de för några dagar sedan. Är inte van vid den höjden på klacken. Men jag får helt enkelt träna och lära mig. Jag måste ju börja någon gång. (:
Vad tycker ni om skorna?


Change

Nu har jag bestämt mig. Jag ska färga håret igen. Det var ett år sedan jag färgade det mörkare och nu gör jag det igen. Mörk brunt ska det bli och jag längtar som fan tills ja skuttar ut från frisörsalongen men mörkare hår. Ska givetvis klippa topparna med för det behövs det verkligen. Får se om jag fixar sne lugg igen eller något åt det hållet. Hur som.. jag ska försöka få det gjort inom en månad. Kanske om två veckor? Ja, jag bestämmer mig för att göra det i början av Oktober. Härligt att kunna planera i förväg.
Jag vet precis vilken färg jag vill ha. Ni som följer RikaUteliggares blogg vet hur snyggt hår hon har. Och det är exakt en sådan färg jag önskar att ha på håret.

NU

Förra året -svart hår var det förra året i november


EFTER (hoppas på detta resultat) - http://rikauteliggare.devote.se/


Vad tycker ni? (:

Sleep tight..

Nu är det nog med nördande framför min kära dator. Ska gå och lägga i mig nu och hoppas på att jag inte får någon träningsvärk i morgon. Ser fram emot skolan faktiskt. Bara två lektioner och den sista blir en helt ny inom media. Så det ska bli riktigt spännande med ''Multimedia''. Innan hade jag fyra veckors Fotografisk bild. Men nu gör vi Multimedia i fyra veckor. Ha det så bra och till återseende.
Kram R<3

Automatisch


Det blev inga läxor gjorda idag. Det får bli i morgon. Nu sitter jag och äter glass, har ansiktsmask och lyssnar på Tokio Hotel.  Det var riktigt skönt med en träningspass i dag och det behövdes det verkligen. Jag tror att jag fått tillbaka suget för träningen. Yees, äntligen!! Så nu har jag bestämt mig för att träna Body Balance varje söndag eftermiddag. Har även dans på torsdag eftermiddagarna på skolan. Så nu hoppas jag att jag får igång träningen på riktigt.
Är det någon annan än jag och Daniella som tränar Body Balance?
Kram R<3

Träning!!


Nu ska jag cykla iväg till gymmet och träna Body Balance med Daniella. Har inte tränat på länge så man får hoppas på att jag får tillbaka suget jag hade i våras. Åkerkommer senare ikväll! Har skit bråttom nu. Rusar!!
Kram R <3

Thinking about something new


Nu har jag tröttnat på min header och har bestämt mig för att göra en ny så fort jag får tid. Dessa bilder jag har nu är ju alla från sommaren och nu har det gått över till höst. Då borde jag fixa något nytt.
Jag är inte alls bra på detta så det blir väll bara några bilder och en text kan jag tänka mig.

Om någon vill så får ni gärna skicka en mejl till [email protected] och skriva att ni är intresserade och då skickar jag lite önskade bilder och så får vi se vem som har ''it''. Den som gör snyggaste får en länkning som jag länkar ut då och då.    ;D

Kram R<3

Believe..


Morrgon alla.
Sitter på soffan och har för jävla ont i mitt knäveck. Har ingen aning om vad som hänt. Igår åkte ja ner till min snygga Izabelle. Hade det jätte trevligt där. Senare mot elva tiden gick vi ner till stan. Eller ja, inte hela vägen men halva åtminstone. Ont i fötterna kanske? Ooohja! Vi drog till NollTreFem och träffade några där. Repade även lite med trummor och sång, haha!!
Träffade Daniella en liten stund och snackade. Bella och jag funderade på att dra till en 18års fest i stan men den hade tydligen fått dåligt rykte om att vara skit tråkig och lam så vi drog aldrig in. Hade ändå en trevlig oh rolig kväll med Bells även fast hon fick totalt damp och hennes hjärta nästan hoppade ur henne p.g.a. några anledningar. Men men, tack för denna trevliga kväll hjärtat. (:

She is

Ja, jag hade ju lovat att lägga ut en bättre bild på min älskade halsduk även fast ni kanske ser den bra på de andra bilderna. Men här kommer den i alla fall. Föresten! Jag var i stan tidigare i dag och då köpte jag min kärlek -de nya höstskorna! De kommer snart! Värt att se ((:


Den är lika mysg som den ser ut att vara.
Kram R <3

Ocean.


Goodmorning!
Nu ska man passa brorsan hela dagen och låta mamma ha en mysig och trevlig dag. Gårdagen var helt okej. Första drog jag med Daniella på en fest. Lite folk men min underbara Amanda vad där. Stannade där i ca en halv timme. Sedan gick jag och Daniella hem till Tim och Kevin. På vägen dit träffade vi några killkompisar. Drog hem vid halv ett och somnade snabbt. Sov som en stock hela natten och tog en lång och skön dusch på morgonen.

Nu ska jag fixa mig lite och sedan åka ner till stan med brorsan. Få se om vi hittar något roligt där. Hör av mig senare.
Kram R<3

A planningsday without plans

En dålig uppdatering. Jo tack, jag vet.
Skolan slutade 12.00 och vid tre tiden kom Daniella hem till mig. Vi försökte lära oss Photoshop som inte gick så jätte bra. Men lite börjar vi förstå. Bilden vi gjorde är helt galen. Men självklart oseriös. Fast den får ni inte se nu, utan senare ikväll förhoppningsvis.

Mamma har lagat massa god mat och vi får trevligt besök hit. Senare på kvällen blir det väll utgång med Daniella som förtillfället är hemma. Får se om vi träffas samma gäng som vanligt eller hittar något annat. Är lite sugen på fest så vi får ju se. (:
Men nu ska jag äta. Vi hörs!

Kram R<3



Jag och min älsklings halsduk.

Something new

Idag var man ledig från skolan och då passar man ju självklart på att sova tre extra timmar. Hoppade upp ur sängen mellan tio/halv elva. Vid fyra tiden åkte jag in till stan och kikade på höstskor och halsdukar m.m.
Ni som vet, vet ju att jag blir mycket inspirerad av både Kenza, Citty och Bella A. Men det är ju bara ni närmaste vänner som vet. Hur som.. Jag kollade in på Kenzas blogg och blev käri något jag letat efter ett bra tag. Där var den, som från en saga! Ok... nu överdriver jag lite.. (a) Den halsduk jag drömt om. Hon hade den på sig! Så självklart springer man in och köper den idag. Det var den SISTA!! Hade verkligen tur där. ;o

Dagens köp blev min nya favoritalsduk utan ändar.

Ja, jag vet.. Man ser inte den bra alls. MEN! -det kommer än bättre bild i morgon.

NU -mot kylskåpet.
SEN -tvätta mig och hoppa in i sängen.
KRAM R<3

Jag och Viktor dansar loss!

Nu har jag äntligen gjort en lite video. Galet rolig tycker jag. Tog självklart en bild på mig o sedan Sveriges så kallat snyggaste kille Viktor Pipenburg. (stavning?) Vad tycker ni? Lite rolig är den väll allt och de ursnygga kläderna passar perfekt på oss.

Try JibJab Sendables® eCards today!

KRAM R<3

Smoking

Nu sitter jag äntligen i mig härliga säng och sminket är borta. Kom nyss hem från kylan och drömmer om O'boy som ska drickas i morgon bitti. Ikväll var jag ute med tre tjejer från min mediaklass. Våran klass fick nämligen ledigt i morgon från skolan och det borde ju firas. Så jag och Marra drog med Viktoria och Michelle ut på kvällen och rökte vattenpipa. Trycke även i oss lite chips. Mums!
Apropå rökning! Jag är verkligen helt emot rökning. Jag vill verkligen inte att mina vänner ska röka för deras egna bästa. Så i början när den tiden då tonåringar i min ålder började röka blev jag verkligen förbannad på mina vänner när jag såg de röka. Har flera gånger sparkat ner, fimpat och brutit flera cigg från kompisar och jag har absolut ingen skuldkänsla. Jag står för vad jag gör.
Men nu har jag vant mig all rökning och orkar inte kämpa emot alla. Självklart gör jag allt för att min allra bästa vän inte ska röka för det skulle verkligen såra mig. Så det är ju tur att hon inte dratt sin in i det.

Men vattenpipa, det tycker jag är helt okej. Om man inte gör det för ofta så är det okej tycker jag. Själv äger jag två stycken men det är bara en som fungerar. Jag vet inte varför jag inte är emot vattenpipa men vanliga cigaretter. Det är väll för att man hör mer om allt negativt med att röka ''cigg'' och då fastnar det hos mig. Men vattenpipa har mer varit som en ''fest-grej''. Något som förekommer på fester och andra firande kvällar.
Men men, nog om all denna farliga skit. Något jag tycker är bra är att jag ångrar varje gång jag röker vattenpipa, eller inte ångrar men tänker att jag skulle har rökt mindre.
En till sak! Jag tycker att det är jätte fint på olika photoshoots när både kvinnor och män röker. Tycker faktiskt att det ser riktigt snyggt ut, men jag harar vanliga rökare. That's me.  ;)


Är inte desa bilderna ursnygga? Tänk bilderna utan deras cigg..

My look


Jeans: Cheep Monday l Skor: Convers l T-shirt: Motel l Skinnjacka: 365 Sunshine l Väska: Zara i Polen

Yes or No?!

My firts PS CS4 pic.

För några dagar sedan installerade jag Photoshop CS4, det allra nyaste programmet. Och eftersom jag aldrig använt Photoshop innan så fattade jag ingenting alls. Men ny, efter några tips så har jag äntligen börjat lära mig grunderna. Så här kommer min förta Ps bild som jag gjorde för någon dag sedan.
Kommentera gärna vad ni tycker. Har ni några tips om PS eller vet någon bra sida som man kan få mer info från så dela gärna med er av de.


Vad tycker ni? (:

Completed!



Äntligen! Nu har jag duschat, ätit och kollat på Idol. En sak till, innan allt detta så är det färdigpluggat med den ena svenska läxan om minne! Hade verkligen ångest och trodde att det aldrig skulle bli av men det blev det! Så nu har jag bara en svenska läxa till och sedan läsa lite i engelska boken. (y)

Vid fyra tiden cyklade jag ner till stan och träffade min bästa vän Daniella. Vi kollade på skor och kläder och sedan köpte vi fika på Espresso House och satte oss utanför kyrkan vid torget och åt som vanligt. Men jag är ju så duktig så jag sätter mitt finger i fågelbajs. När jag ska torka av det på Daniella bara för att hon inte tyckte synd om mig så råkade jag sätta andra handen i förmodligen kiss?! Den luktade svinäckligt och det var bara blött på ett ställe så det måste väll har varit kiss då. Men men, jag har ju alltid med mig lite saker för nödsituationer eftersom jag är så pedantisk. Plockar fram en våtservett och sedan fortsätter vi vår mysiga fika.
Jag är så glad att både jag och Daniella har fått prata ut om våra problem idag. Kändes riktig bra för oss båda och vi förstod varandra till hundra. (:
Nu ska jag lägga upp lite bilder på min bilddagbok.
Kram R<3

Just chilling



Ligger och slappar i sängen som vanligt. Känner mig ovanligt lat just nu. Solen sken mig i ögonen i ca 10min och det var verkligen jätte jobbigt. Men jag orkade inte dra ner persiennerna så jag satt med huvudet på sne och fick nästan nackspärr. Men nu har solen gått ner bakom husen.
Jag har en del läxor i svenska som jag måste göra, men orkar inte börja med dem. Det jobbigaste är ju att börja för när man redan har gjort det så är man inne i det och då går det bra. Men men, nu måste jag verkligen försöka påbörja de. Önska mig lycka till! (a)
Kram R<3

It's tuesday -rast



Nu sitter jag hemma och har nyss kokat upp lie polsk soppa och sitter och lyssnar på musik i soffan.
Jag har en 2.5h rast nu och börjar om ca en timme. Då blir det matte och sedan hem igen. Mamma står och babblar på en massa som vanligt och jag ar ont i ryggen som vanligt. Funderar på at vräka i mit frukter och hälla i mig vatten. Är super törstig. Men det blir man väll efter 3h mediekunskap i skolan. Fast denna lektionen var ganska slapp. Gick i ca 1.5h i stan och skulle undersöka och skriva om reklam och skillnader mellan män och kvinnor på reklamer m.m. När man var fördig hade vi 50min över och då satt jag med de andra från de olika mediaklasserna och smygfotograferade varandra. Eller ja det var ju mest jag, Christoffer och Rasmus. Bilder kommer kanske senare.
Kram R<3

Goodnight.


Bjuder på denna knasiga bild.  ;)


Nu går jag och lägger mig. Har ätit paj med underbara mamma och glufsat i mig sallad sedan borstat tänderna och lagt på ansiktskräm. Nu är jag förberedd för sängen. Ska bara smörja in mig med hand- och fot kräm sedan skicka ett litet sms och sova.
I morgon har jag tre lektioner och mer än två timmars rast mellan en två av de så då åker jag hem och äter och bloggar.
Goodnight.

Monday night



Nu är det snart natt och jag ska äta paj med min underbara mamma och sedan sova.
Jag får verkligen ångerst när jag tänker på att jag inte gått och lagt mig tidigare är 23.45 på vardagarna ända sen jag började den nya terminen. Tänker alltid: Jaa, Becka nu ska du lägga dig senast halv 12. Men det blir inte så... Brukat sträva efter att gå och lägga mig åtminstone 15min tidigare men det funkar inte.
Om jag lyckas stänga av datorn tidigare än vanligt så slutar det alltid med att man sitter och pratar med mamma en lång stund efter. Men det är ju så mysigt så man vill ju inte sluta!

Nu ska jag röra lite på mig så jag inte får allt för ont i nacken och axlarna.
Hör kanske av mig senare om jag hinner.
Kram R<3

Pics from NollTreFem

Nu kommer det äntligen bilder från lördagskvällen på NollTreFem i Halmstad.
Det blev en del men de var inte så jätte bra.
Enjoy!


Petter inviger NollTreFem



Navid Modiri & Gudarna


Navid Modiri & Gudarna


Navid Modiri & Gudarna


Navid Modiri & Gudarna


Navid Modiri & Gudarna


Navid Modiri &
Gudarna


Navid Modiri & Gudarna


Navid Modiri & Gudarna


Navid Modiri & Gudarna


Navid Modiri & Gudarna


Navid Modiri & Gudarna


Navid Modiri & Gudarna


Publiken var som gladast när N M & G var på scen


Träffade på några vänner från min grundskoleklass


Träffade på några vänner från min grundskoleklass


Publiken


På slutet avslutade Petter kvällen med 3-4 låtar. Han fick mycket kritik eftersom han var otacksam enligt vissa och var max 15min på scen.

Sleep tight Mr White var också på scen och gjorde mycket bra ifrån sig.

Gloria

Vaknade halv 8 med en konstig känsla i magen. Så jag log kvar till kl 8 och då var det försent för att gå till skolan. Skulle inte hinna klä på mig och äta. Då missar jag mins halva lektionen så jag stannade kvar här hemma. Har bara tagit det lunt och ätit och druckit citronvatten med honung. Jätte gott tycker jag och det är super nyttigt!
Nästa lektion börjar jag 12.30, riktigt skönt. (:

Nu ligger jag bara och lyssnar på musik och ska snart fixa en ny ringsignal till mammas mobil. Det blir den som jag lyssnar på just nu, Gloria - Mando Diao. En av mina favoritlåtar och den är ju jätte inne i musikvärlden nu. Ni som kanske inte hört den innan är väll bara sådana Hip-hop och RnB lovers.


Jag gör kanske ett inlägg om lördagens konserter och band.
Kram/ Rebecka <3

Sunday

Jag fick en lugn och skön söndag, precis vad som behövs.
Vaknade kl 10.00 och satt vid dator ett tag. Åt lite och sedan kom Daniella in springandes i mitt rum och överaskade mig med Tim. Fan vad jag har saknat henne och fan va brun hon har blivit! Det är helt otroligt bar brun man kan bi på bara några dagar. Men i för sig så var hon ju i Alanya (Turkiet) så det är självklart man blir brun där.
Vi satt alla tre och lyssnade på musik, snackade kill- och tjejsnack och kollade på gamla bilder på mig och Daniella.

Senare på dagen packade jag mina kläder och drog till mamma med min bror. Åt, snackade, fixade ansiktsmask, lyssnade på musik m.m. En härlig söndag, eller vad säger ni?
Mammas kompis kom även förbi en stund fixade Photoshop CS4 på min dator. Yees! Nu ska jag bara lära mig hela programmet som kommer ta lång tid utan hjälp.


Haha, jag vet. Scary! Jobbigt att man ine kunde le eller prata. Bjuder på den. (x
Nu ska jag uppdatera min bilddagbok och småäta lite. Sedan blir det hopp in i sängen och sova.

Kram/ Rebecka <3

Längtar!

Nu är det inte länge kvar tills premiären på New Moon kommer. Vill bara se den nu nu nu!
Hittade en video med en sjuuuukt bra låt. Man blir bara mer och mer supen på att se filmen nu.


GALET VAR JAG VILL SE DEN NU!!

Kram /Rebecka <3

Last night was crap, can it change tonight?

Jag har mått skit de senaste dagarna. Det är därför jag inte uppdaterat så bra.
Men nu är jag ju här igen. Igår var det en fruktansvärd kväll/natt. Tror aldrig att jag gråtit så mycket i hela mitt liv, vad jag kan minnas. Ingen idé att ni frågar om vad som hänt, eftersom ja absolut inte tar sådana stora saker på min blogg.

Idag som jag länge. Till ca 12.00 och sedan tog jag en lång och varm dusch för att fräscha upp mig sen den jobbiga kvällen. Åt på BurgerKing vid halv två. Inte alls sugen på det, men man tackar ju inte nej om man blir bjuden. Äckligt var det som fan, så aldrig mera BurgerKing!
Nu sitter jag och lyssnar på hög och skitbra musik. Funderar på den kommande kvällen. Blir kanske att man drar till NollTreFem ikväll med några tjejkompisar och lyssnar på banden som spelar och kikar runt på invigningen. Det är ju två band som är mycket bra som ska spela ikväll. Ena bandet är Sleep Tight Mr White med fyra killar här ifrån Halmstad. Har gått i samma skola som alla de och går i samma med en eller två. Ska blir kul att höra de live. Det andra bandet/gruppen är Navid Modiri & Gudarna är en grupp med sju stycken härliga killar. Har set de live redan och en av medlemmarna i bandet är från Halmstad  (gick i samma skola för ett par år sedan) och resten av killarna är från underbara Göteborg. De har speciell musik med jag gillar de verkligen.




Ska lägga in lite nya bilder på datorn. Hörs senare!
Kram/ Rebecka <3

no plans..

Vad händer? Jag har suttit i mer än en timme och bara skrattat och skrattat i telefonen. Snackar nämligen med Tim och Kevin. Eftersom jag är övertrött och har den sämsta humorn så går det inte att sluta. Har både ont i kinder och magen. (: Får se om man hittar ågot roligt ikväll.


Uppdatering

Men nu ska jag logga ut. Vill bara här ifrån. Fort som fan. Lämna skiten. Gå vidare. Börja på något nytt. Något bättre.
Bye bye, hör av mig mycket senare ikväll eller så. Ska träffa min lilla vän Sofie och några andra härliga vänner.


Kram/ Rebecka <3

100909

Förlåt för en dålig uppdatering.
Idag började jag skolan 09.20 och hade lektioner till 12.00 sedan drog jag hem till huset i Rotorp. Där bytte jag om snabbt och fixade lite saker. Sedan cyklade jag ner till stan och köpte lite produkter på KICKS. Åt lite lunch på Nudelbar och snackade med Jonas som kom och höll mig sällskap samtidigt som han väntade på sin tjej. Mycket trevlig och lång pratstund. (y)


Senare vid 14.30 hade jag danslektion som var jätte rolig. Men det tyckte nog inte Mergim eftersom vi dansade modern Jazz och inte Hipp Hopp som är han grej. Men det kommer! ;D

Nu har jag suttit och lyssnat på musik medans jag snackat i telefon med min lilla Amanda som bor lite utanför stan. Snackat i telefon i 55min! Lite lagom strålning i hjärna jaja! ;o Jag har ju alltid så mycket att prata om och berätta samt kommentera allt och alla. Men jag började få ont i halsen så det var dags att lägga på.
Nu ska jag bara uppdatera min bilddagbok och sedan ska jag försöka lägga mig tidigare. Önska mig lycka till.

Kram/ Rebecka <3

Nytt i garderoben

TR31TON - en av mina favoritaffärer i mitt lilla Halmstad.
Man hittar alltid något. Moderna, annorlunda, delvis special designade och ursnygga kläder. Alla möjliga snygga märken och plagg och den snyggast stilen. Hur som, jag var där igår och skulle köpa något nytt till min toa garderob. Har ju rensat ut så mycket så jag inhandlar en hel del nya kläder nu på sistondet.

Här kommer lite nytt i garderoben.


Stentvättade jeans- Cheep Monday        /       Oversiz t-shirt- Motel
Vad tycker ni om dessa kläderna?

Kram/ Rebecka <3

You are the music in me

Hej hej!
Idag slutade jag skolan kl 12.00 riktigt skönt. Åkte till Brunsåkerskola och hälsade på mi vän Sofie. Sedan drog jag hem. Fixade lite snabbmat och satte mig vid datorn. Har läst  en del modebloggar och mina andra favoriter.
Nu sitter jag och laddar ner en masa Tokio Hotel-låtar. Det går snabbt som fan.

Ikväll blir det andra delen av Idol 2009. Men innan dess måste jag dusch och hinna göra ett litet inlägg.
Vad tycker ni att jag ska skriva om? Nu ska jag springa upp och hämta lite choklad. (:


Kram/ Rebecka <3

Idol 2009 Start!

Jag har aldrig följt Idol så mycket. Det var bara vid några tillfällen jag tittade på några program men nu när jag såg den första delen för en timme sedan blev jag helt uppspelt. Det var verkligen sjukt bra sångare och sångerskor denna gången. Tänkte lägga upp några videoklipp på mina favoriter än så länge.



Durna - en skit söt och oerhört pratglad och rolig tjej som var den första som kom vidare.



Jon - skit bra röst och en härlig personlighet. (y)



Felix - urgullig kille med unik röst. Har faktiskt lyssnat på hans låtar tidigare!

Nåå, vilken är eran favorit?
Kram/ Rebecka <3

Sammanfattning av dagen 8/09-09

Idag började jag skolan 08.10 och jag hade bara två långa lektioner. Var skit hungrig hela dagen så efter skolan cyklade jag hem och åt min favorit Thaimat. Sedan åkte jag ner till stan och träffade mamma. Vi kollade lite kläder och skor i våra favorit affärer. Jag hittade två fina plagg som jag kommer visa senare.

Senare på dagen åkte jag och hämtade min bror från skolan. Har passat honom hela tiden sen 16.00 och kommer troligtvis göra det kvällen ut. Vi har precis beställt pizza och hans lilla kompis är här nu. De springer runt och leker och skriker. Själv sitter man i sitt rum och lyssnar på musik och läser mina favoritbloggar.

Våran pizza kommer inom en timme förhoppningsvis, men man vet aldrig med pizzerior eftersom de går oftast efter sina ena regler. Gud vad jag är vrålhungrig. Skule kunna äta vad som helst men nej. Jag ska vänta tills pizzan kommer så jag kan vräka i mig den.
Har verkligen längta efter Capricciosa som är min favorit pizza.
Vilken är eran favorit pizza?


Var tvungen att pröva på denna nya drycken som är full av vitaminer.
Helt okej faktiskt
. (y)

Kram/ Rebecka <3

people changes...

Nu har jag kommit hem från en liten shoppingrunda med min älskade mamma. Mysigt!
Kläderna jag löpte visar jag en annan gång.
Nu har jag suttit och lyssnat på hög musik hemma helt själv och ätit choklad. Riktigt skönt. Men nu måste jag stänga av musiken, sätta på viloläge på datorn och cykla ner till min brors skola och hämta honom. Sedan blir det väll att fixa lite käk till honom med.
Skriver ett inlägg senare.


Kram/ Rebecka<3

Natti natt..

Nu har jag fått ont i ryggen av att sitta vid datorn.
Imorgon blir det ännu mer dator eftersom första lektionen är datorkunskap.
Har uppdaterat min bilddagbok lite och tagit en var och skön dusch samt haft ansiktsmask i 15-20min så nu känns huden super len.  (:
Nu är det slut med dator för mig och snart sovdax. Ska bara springa upp och äta lite thaimat snabbt.


Bjuder på denna söta bilden från min förfest i fredags med hälften av de tjejer som var hos mig. Ni är underbara! <3
GodNatt Kram/ Rebecka <3

Trött..

Nu ligger jag på sängen och halvsover. Kom hem för några minuter sedan. Har nämligen rast till 10.20! Men har fått sms om att jag kanske inte har någon matte nu eftersom läraren är förhoppningsvis sjuk. Men men, åker ner ändå sen och kollar. Annars får jag se om jag kommer hem igen eller pluggar på skolan.

Igår var det film och chips med vännerna som gällde och det var riktigt trevligt förutom att jag hade brottom hem sedan och blev alldeles försenad. Synd... Nu ska jag uppdatera min bilddagbok, ta något att äta och sedan åka ner till skolan igen.


Kram/ Rebecka <3

Söndags vanor

Jag har legat hela dagen på sängen och bara lyssnat på musik, planerat en myskväll med film och vänner och ätit massa choklad. Det är något man gjort nästan varje söndag. Måste seriöst börja träna igen. Jag slarvar med det hela tiden. Men jag SKA bättra mig.
Hoppas verkligen inte vi får för mycket läxor den kommande veckan. Jag måste lära mig planera läxor och sådant bättre eftersom det alltid blir stress i sista stunden.
Förra veckan var det en hel del läxor må jag säga.



Nej, nu blir det en snabbis till kylskåpet och tömma det lite till. ;)
Kram/ Rebecka <3

Bye bye my friend

Igår åkte min bästa vän Daniella til Turkiet och stannar där i en hel vecka. Hon kommer bli så galet bru och ha det så roligt med sin freaking galnaste halvbror och de andra i familjen.
Sola och bada, drinkar som rullar in och shopping, kan det bli bättre? Nja, några vänner på plats skulle ju inte vara fel att ha med på turkkällarna. Men men, hon kommer ju hem på söndag igen.

Ligger här i sängen och kollar igenom massa fina bilder på oss. Saknar redan att berätta masa saker för henne. En halvtimme efter att hon hoppat på flyget kom jag på en hel del jag ville berätta och dela med mig till henne.
Fantiserar även om vår kommande resa. Jag och Daniella har ju bestämt oss för att spara, jobba, spara, jobba, och spara igen för i tvåan ska vi ta en sista minuten resa och flyga till något härligt turistland med massa sol, bad och party! Ser det redan framför mig vad härligt det kulle vara. (:

Men men, nu är det söndag och det betyder sega hela dagen inkl. kvällen. Blir nog att åka till huset i Rotorp och kolla på film med några fina vänner på min hemmabio.  (;


I LOVE AND MISS YOU MY BEST FRIEND! <3

Kram/ Rebecka <3

New advance

Yes yes yes! Nu har jag fått min lön. Har snackat lite med Yoshi (CE ägaren) och diskuterat gårdagen och det kommande. Min lön ligger rekan i plånboken och myser. Fick inte min förra lön för den första kvällen så vi har satt ihop den nu med gårdagens. Överlycklig!

I kväll måste jag vara hemma eftersom mamma ska ut. Så jag måste passa min bror.
Folk kommer sitta och kolla på fotboll för det mesta ikväll vad jag hört och min bror är ju en riktig fotbollslover. Så det blir väll en myskväll med tv och chips.
Två av mina vänner kommer hit förhoppningsvis. Hoppas på en rolig kväll med mycket skratt och annat roligt.

Vad ska ni själva göra denna lördagkväll?  (:


Kram/ Rebecka <3

Hello Kitty!

Det är helt galet vad Hello Kitty har blivit stort! Det finns allt möjligt med Hello Kitty och då menar jag verklige ALLT!
Var inne på en sida där det var galet mycket Hello Kitty stuff. Allt från, dammsugare, brödrost, godis, kläder, smycken, mobil tillbehör, dator tillbehör, bilar, accessoarer, köks prylar, toa prylar och glassar!
Plus mycket mycket mer.

Själv har jag: mobilfika, godis, stickers, pyjamas, block, glass m.m.

Kolla in min Hello Kitty-glass som är skit god! ;)

Kram/ Rebecka <3

God morgon/dag?

Nu sitter man och kollar på tv och snackar med Yoshii (ägaren för Club Experience) om gårdagens festande.
Musiken var inte den bästa men kvällen var helt okej ändå. Blev inte mycket jobb den kvällen men pengarna rullar in som de ska. (:

Vi förfestade ca 11st tjejer hemma i min pappas hus och sedan skuttade vi iväg till busshållplatsen.
Men men, bilder kommer senare. Nu ska jag duscha.

Kram/ Rebecka<3

Tagga tagga ...CE!

Idag slutade jag vid 12 tiden. Härligt! Gick och kollade på när mina söta vänner tränade dans i deras dansklass. Sedan åkte jag hem vid ett tiden. Har bara suttit och läst många härliga bloggar och lyssnat på musik. Snart ska jag måla mina naglar svarta och fixa mitt halsband sedan ska jag åka i till stan och sälja lite biljetter tills kvällens Club Experience och träffa några vänner och lägga oss någon minut på Meddo. Sedan blir det att springa hem igen och duscha och fixa sig.

Innan sju tiden drar jag hem till pappas hus och förbereder där och sedan kommer ett gäng sköna tjejkompisar som jag sk förfesta med hos mig. vid nio-halv tio drar vi oss till Club Experience då jag börjar jobba lite smått och festa med härliga människor. Har en hel del förväntningar inför ikväll. En sak jag tycker är synd är att min bästa vän Daniella inte följer med till CE ikväll. Hon blir bara med på förfesten.


Men men, nu ska jag fixa lite saker innan jag drar iväg och gör ärenden.
Kram/ Rebecka <3

Facebook

Nu har jag suttit ett bra tag och fixat en hel del på datorn.
Jag fick ett virus på Facebook eftersom jag tryckte på en länk jag absolut Inte borde göra. Sedan började viruset skriva meddelanden som t.ex: WOW video ?youube.com.

Då fick både jag och alla vänner damp så jag tog bort den och ville registrera den på nytt. Men då behövde man en ny e-postadress så jag gjorde en ny: [email protected]
Så nu sitter jag och fixar på facebook och lider verkligen. Har en hel del läxor tills i morgon som jag måste göra men har fastnat vid datorn. Fan!! Måste fixa lite till sen får jag ta och göra svenska och engelska läxan.

Har ingen av er haft samma problem som jag? ''/



Kram/ Rebecka <3

Konversera

Sitter och småpratat med brorsa medan jag gör engelskaläxan.
Vanliga konversationer mellan mig och min bror:

Kristoffer: Jag är böög. *helt inne i tv-spelet*
Jag: Va? Hur är du när du är bög då?
Kristoffer: Sluta! Varför säger du att jag är bög?
Jag: Du sa ju det nyss? Förklara nu vad det innebär.
Kristoffer: Du är bög Rebecka!
Jag: Hur orkar du? Tyst...
Kristoffer: Matha fucking!! *suckar*


Helt random! Man sitter och pluggar och så börjar han med sådant. Sju år är han. Galet...
Btw; på väg in till stan efter skolan såg jag Dilay (Kenzas bästa vän) för tredje gången. Nooice!
Snart får man väll ta och börja snacka med henne, eller?  ;)



Kram/ Rebecka <3

Härlig kväll

Nu har jag duschat och lagt på en ansiktsmask som jag snart ska tvätta bort.
Kvällen var jätte mysig. Nu har man äntligen kommit ett steg närmatre den nya klassen och det känns verkligen bra. I kväll var jag hos min mentor Carina som jag nämnde tidigare. Var där vid 17.08 och då var nästan hela klassen på plats. Vi började laga mat och det skulle bli Tacos. Jag och Joel höll i köttfärs lagningen. Kände som om jag tog nästa hela jobbet (sorry dude) och även hjälpte till de andra med matlagningen.

Maten var oerhört god och även äppelpajen som vi också åt. Jag blev kallad Mäster Kocken nr1 av min mentor. *stolt* hihi, och så började även Felle jävlas lite med mig eftersom jag är så fruktansvärt glad i mat.
- Du skulle kunna äta upp allt här på bordet va? Jag ser hur sugen du är, ser i din blick när du kollar på alla andra som äter!
Höhö, vadådå? Bättre att äta mycket än att inte äta något ;D

Jag och Noemi har nästan planera färdigt förfesten på fredag innan Club Experience. Vilka som kommer är 99% klart och det känns mycket skönt att inte behöva tänka lika mycket på det längre.

Nej, nu ska jag tvätta bort ansiktsmasten och försöka lägga mig innan kl 23.45 som jag inte lyckats med än. I morgon börjar man halv elva, skööönt. (:


Har blivit Actimell beroende sedan några månader tillbaka. (y)

Kram/ Rebecka <3

090902

Nu är man hemma och ska snart ta bussen till stan och sedan byta till en annan buss. Ska nämligen på middag hos min mentor! Inte ofta man blir bjuden på middag, nej. Jag och våran lilla ''speciella'' klass ska hem till Carina som hon nu heter. Hoppas det blir god mat och inte för tråkigt. Vi har ju inte någon speciellt rolig klass.
Jag tror inte jag stannar där så länge me vi får se hur det blir. Blir nog hemma vid sju tiden eftersom jag ska ha en lugn och härlig kväll med en vart och skön dusch samt ansiktsmasker m.m. Ett litet inlägg om middagen måste jag ju även lägga in.

Skoldagen har varig helt meningslös må jag säga. Inga lektioner alls! Men jag umgicks en del med dans-klassen som min bästa vän Daniella går i och flera andra av mina söta små vänner. En hel del pratstunder ned Noemi var det med.

I morgon blir det en härlig sovmorgon eftersom vi börjar 10.30! En lektion och det är engelska. Sedan slutar jag 12.00 (y)

Nu ska jag fixa mig, see ya!
Kram/ Rebecka <3

Rast

Mumms! Har nyss ätit en Hello Kitty glass och ligger bara hemma i sängen och lyssnar på härlig musik.
Första lektionen hade jag matte med halvklass. Vi hade bytt klassrum och jag hade ingens nummer från min mattegrupp. Så självklart hittade jag inte till klassrummet. -,- Då hörde Noemi av sig och undrade om jag var i skolan. Hon hade nämligen glömt bort att hon hade sovmorgon och började halv tio. Så jag gick upp till Medieteket och satte mig hos henne och snackade.

När min nästalektion började (halv tio som Noemi) så gick jag in i fotoklassrummet. Favoritlektionen är ju självklart foto och vi skulle bara leka lite med PhotoShop Cs3. Men då var lektionen iställd och den varar ju i 2 och en halv timme! Efter det har vi mer än en timmes rast så jag gick till Daniella och snackade med henne lite.
Efter en lite stund cyklade jag hem och lagade mat. Sen kom Michelle H från min klass och ett tag senare kom även Felle och Marre från klassen. Vi satt och snackade, fikade, lyssnade på musik oh diskuterade bloggar.

Nu har de gått tilbaka til sklan och det ska jag med göra efter detta inlägget. Ska ta en gräddbulle på vägen till skolan. Hoppas et blir god mat, för jag är fortfarande hungrig. '/
Som jag äter hela tiden. Men men, jag skulle ju kunna sova länge och gå till skolan kl 14.00 då våran lektion börjar. Jävligt onödigt tycker jag...


Blek! ;o  like hello kitty icecream  (y)

Nej, nu ska jag dra mig iväg mot Sture!
Bye bye Kram/ Rebecka <3

Kommunikation?

Jag ha sett en av Kenzas bästa vänner då och då här i Halmstad eftersom hon pluggar här. Då menar jag självklart Dilay som jag skrev tidigare för någon dag sedan. Nu såg jag henne igen utanför min grind idag. Hon pratade i telefon och man hörde verkligen den fina stockholmska dialekten som hon pratade med. Vem vet det kanske vad självaste Kenza i luren eller?

Jag skrev en liten kommentar till Kenza idag. Här kommer den:


Efter ett tag kollade jag in Kenzas blogg igen och då hade hon lagt in detta:



Nå, vad kan man tro? Lite kommunikation kanske? Haha, i don't know.
Men men, kul att Dilay bor troligtvis i närheten av mig!

Kram/ Rebecka <3

Smsa

Jag har aldrig tyckt om att smsa. Förstår mig inte riktigt på hur folk orkar skicka flera tiotal sms per dag till varandra? Galet, enligt mig. Själv föredrar jag att ringa och prata i telefon. Men det är ju alltid kul att få ett gulligt och annorlunda sms då och då. T.ex. i dag smsade Max mig och frågade lite om fredagens Club Experience och till slut fick jag ett litet roligt sms. Ett gott litet skratt på köpet med.

Jag: Om det skulle vara problem med att komma in så ringer du mig bara. (:
Max: Haha tack ;D du är som en lite maffiaboss (x kan fixa allt och har kontakter över allt :P <3


tack tack, eller vad ska man säga Max?  ;)
Nu ska jag äta lite och sedan ska jag ner till stan vid tre tiden och fixa lite inför ClubExperience.   (y)

The party outfit

Tänkte visa upp min lilla outfit som jag bar i fredags på 18års festen. Har även bestämt mig för att ha den nu på fredag med. Eftersom jag ska jobba kväll/natt men även festa samtidigt. Wonderful!

Det är ju Club Experience nu på fredag här i Halmstad och jag jobbar som arrangör för dem. Detta blir då den andra ClubExperience festen som vi har och jag hoppas på en ännu bättre kväll än den roliga senast.
Hur som helst så är det från 21.00 - 01.00 och det gäller från 93+ legg givetvis. Alltså är det en så kallad gymnasiefest med DJ Farre, Halmstads grupp KEDJAN och en massa annan musik och härliga människor.

För biljetter är det bara att höra av sig så snabbt som möjligt på 0703708862. Vi hoppas på att det kommer hrligt folk från andra städer som senast.
Kvällens tema är Black&White och då är det ju självklart att vi på Club Experience hoppas på att så många som möjligt går efter temat. Svart, vitt eller både och! Jag själv kommer köra på en svart klänning och klackar i svart.

Här kommer outfiten:

Outfiten är Kenza-inspirerad eftersom jag verkligen älskar hennes stil och hon är min favoritbloggare.
Vad tycker ni om outfiten då?  (:

Kram/ Rebecka <3

RSS 2.0