BBQ DINNER.

Ph: Farewell-bbq-dinner for Alma.
 
Torsdag 16:55
 
- Några timmars jobb, grym sallad till lunch, cykla hem med massa gratis mat och juice från jobbet, hänga med min älskade cock Daniella. Snart hoppar jag på cykeln och drar vidare till nästa jobb. Äter lite staff meal och sen jobba i några timmar på Bills Bar med Naomi.
Egentligen borde jag bara gå och lägga mig men polacken måste tjäna pengar så sova får jag göra i graven. Får nöja mig med de 4-5h jag fick inatt.

MY NOSE PIERCING // THE DAY.

 
Onsdag 20:05
 
- Jobb, träffa Valon och de andra killarna från Halmstad i stan, sola på balkongen en liten stund, dusch, laga mat, kolla HIMYM och GG.
Snart ska jag och Matt gå ner till Jay, Toby & co för att kolla boxning.

130130.

 
 
 
Onsdag 07:30
 
- Just nu är det kallt men om bara några timmar, efter att jag slutat jobbet på cafét i stan kommer det vara tio grader varmare. Jag börjar vänja mig vid tidiga morgnar nu. Daniella ligger och sover och kommer väll göra det några timmar till.
Nu ska jag dra till jobbet, äta lite frukost och jobba runt 7h.
 
 
 
 

SUNDAYS @ PEOPLES MARKET // FANTASTIC TUESDAY.

Ph: Sundays at Peoples Market.
 
Tisdag 16:40
 
- Vilken bra dag jag haft. Började med över 8h sömn, frukost på sängen (soffan och täcket jag sover på), cyklade till gymmet och tränade i 45min, simmade 200m, hängde i jacuzzin, bastade, duschade, cyklade hem, fixade tvätten på balkongen i solen, åt lunch på Lentils, solade 20min rygg och nu sitter jag och skriver med vänner som ska komma hit till Melbourne och hälsa på.
Snart är det dags för staff meal på jobbet och därefter jobba inne på Bills Bar.
Några killkompisar från Halmstad har landat här i Melbs nu och jag ska försöka visa de runt lite här inom de närmsta dagarna.

lovingyouiskillingme.

 
Tisdag 10:48
 
- Godmorgon Australien. Så skönt att få sova över 8h.
Igår var jag, Daniella, Matt, Toby och ett gäng på Moonlight Cinema. Det var så himla mysigt att sitta under en bar himmel och kolla på en gigantisk bioduk. Vi såg filmen Flight som var otroligt bra och gripande.
 
Nu ska jag hoppa in i mina träningskläder, träna ett tag och sedan simma.

A NIGHT AT LENTIL // A GOOD START FOR THIS WEEK.

Ph: Häng på Lentil.
 
Måndag 18:30
 
- Klockan 10:00 satt hela Huxtaburger och Bills Bar crewet inne på jobbet och hade årets första möte med ice piccolo och croissant. När vi kom hem tog grabbarna Toby och Matt som vi bor med, med oss på en liten roadtrip runt till några av deras kompisar. Därefter handlade vi lite käk och lagade lunch som vi sedan åt på den enorma balkongen i solen.
 
Idag har det varit en riktigt chill dag. Det behövde jag verkligen efter ca 50h jobb. Har tagit en skön dusch, bytt näspiercing till en ring och nu sitter jag i soffan och chillar med killarna medan Daniella fixar sig.
Ikväll blir det utomhusbio en av de finaste gardens i Melbourne.

STREETART // SAMMANFATTNING AV VECKAN.

 
Söndag 23:58
 
- Nu tar denna veckan slut.
Vad har jag hunnit med under de senaste sju dagarna då?
 
Flyttat in till vår snygga killkompis och andra grabbar i deras lyxlägenhet på två våningar, slagit mitt personliga rekord på att jobba 49h och 35min, sovit på madrass och soffa, fått gratis cider, organic juice, lasagne, paj och dylikt från mina jobb, ätit lyxfrukost två gånger, testat djungle juice, slagit rekord på högst dricks under en kväll i Melbourne, tränat två gånger, ätit froozen yoghurt med Tom, druckit vin, haltat av allt spring på jobben, haft ett möte ang. den kommande rumbaren på populära Brunswick Street, träffat tre svenskar, haft otur med min cykel ett x antal gånger, haft några små cruchs på några jobbarkompisar, tvättat mina gympaskor för första gången, köpt kärlek= en t-shirt från ZOOYORK, ätit kinamat och druckit med min chef och två jobbarkompisar, blivit kallad workocholic 123456 gånger, varit utelåst, smugit in hos grannarna, träffat massa nya fina vänner, hängt bland läskigt höga människor, jobbat i 38grader och massa annat galet.
 
Godnatt världen.

TORQUAY WEEKEND // GOOD NIGHT.

Ph: A weekend in the surf city Torquay.
 
Lördag 23:44
 
- Ska går och tvätta mig och sedan ska jag försöka lägga mig innan 00:00 för att försöka sova ikapp det jag missat. Imorgon blir det frukost på Lentil med Daniella. Lyx på en söndag. Därefter ska jag till gymmet. Fan vad jag längtar. Har ju inte tränat mer än en gång p.g.a allt jobb.

CHILLING TRIPPING WORKING SURFING.

Ph: Surfing i våtdräckt och skyddade oss från hettan och brandvarningen på över 40 grader genom att chilla hos A med god och nyttig lunch,
 
Lördag 23:10
 
- Efter en utekväll efter jobbet igår med Amelia och grabbgänget så kände jag bara för att chilla ikväll efter jobbet. Det är sjukt vad jag jobbar denna veckan. Mitt nya smeknamn är numera workocholic.
 
Jag och Daniella drog hem till Jarrod och Amelias hus och hängde där hela kvällen. Musik, värmelampa, soffor i trädgården, vin och trippin'.
Nu är vi båda hemma och har den lyxiga lägenheten för oss själva medan några killar är på festival och de andra håller sig onyktra på andra sätt. Men jag och Daniella behöver vila, speciellt jag som jobbat röven av mig varje dag och haft en hel del dubbelpass.
 

SURF // COZY NIGHT.

Ph: Surf session i Torquay med Daniella, Matthew, Sara och Anders. Bra dagar.
 
Onsdag 23:39
 
- Nu har jag sett Hungry Games. Ja, jag vet att jag är efter men jag brukar vara emot sådana filmer. Dock fick Tom mig att se den medan han själv somnade. Sedan kom Toby, Mathew och en tjej (dålig på namn) hem. Chillade lite och nu har alla gått till sina rum. Jag ska snart tvätta mig och lägga mig med.
Hoppas inte jag vaknar när Daniella kommer hem om jag hinner somna.

LIKE A HIPPIE.

Ph: jag i morse runt kl 07:20 på våran enorma balkong.
 
Onsdag 20:46
 
- Ungefär såhär kan jag se ut i det härliga vädret i älskade Melbs. Har numera två dreads, en med garn, en piercing i näsan (nej, ska inte ha pricken, den är bara där för att näsan ska läka. Kommer byta till näsring om en vecka tror jag), lite solbränd och min fina hippie t-shirt jag fick som avskedspresent från Patrick när jag lämnade honom i kalla Halmstad. Lite hippie över det hela men vafan, det är Aussie, sommar, kultur och alla är vi unika och vackra här. Älskar staden, älskar allt.
 

RANDOM TORQUAY.

Ph: stars, spider, breakfast och dogs in Torquay.
 
Onsdag 20:30
 
- Kort om min dag för alla nyfikna där hemma.
Vakna upp 06:10.
Jobba 08-15 på Café Cavallino.
Gymma en timme efter jobbet, dusch, cykla hem och äta kvällsmat på Lentil med hippiekompisar. När jag kom hem tom Tom (en av killarna vi bor med) med mig till Port Melbourne för att visa mig ett Frozen Yoghurt café, vilket jag älskar obeskrivligt mycket. Tog en promenad och nu är vi hemma och ska blåsa upp en queen size madrass som jag och Daniella kommer sova på, kanske. Sen ska vi la bara chilla och kolla på film. JAg orkar inte göra så mycket efter 4h sömn och jobb tidigt på morgonen. Skönt att bara ha ett shift idag iallafall.
 
Imorgon ska jag jobba på min kompis (som blivit min chef) andra café i stan och då börjar jag en halvtimme tidigare, alltså 07:30am, fett jobbigt...

NIGHT JAR MARKET PT 2 // MOVE AROUND.

Ph: Night Jar Market in Torquay. The burger on the photos in kangaroo meat! SO DELICIOUS!
 
Onsdag 07:15
 
- Jag vet att jag är sämst på att uppdatera men det är så mycket bra runt omkring mig så jag vill inte sitta vid datorn hela tiden.
Igår jobbade jag 11.5h åt god staff food på båda jobben, kom hem till killkompisarnas lägenhet som vi nu bor i tills vi får vårt andra ställe, kommer in genom dörren och i soffan sitter killarna som bor här plus deras snygga kompisar. Tro det eller ej men det är både himmelrike och jobbigt på samma gång.
 
Jag ska filma och ta lite bilder från hur det ser ut här någon dag. Helt fantastisk lägenhet!
Men nu ska jag dra och jobba om en stund.

NIGHT JAR MARKET PT 1.


Ph: Night Jar Market in Torquay.
 
Tisdag 06:54
 
- Godmorgon Australien. Jag har precis fixat mig och är snart redo för att hoppa på cykeln och dra ner till stan för att jobba på cafét. Därefter har jag ett möte på Brunswick St (stans hippaste gata som vi kommer bo väldigt nära och som jag jobbar en 4min ifrån) då de kommer öppna en ny bar. Får se om det är något för mig och om jag kan byta ut det mot exempelvis caféjobbet beroende på salary.
 
Sedan väntar ett kvällsskift för mig på Bills Bar.
Lång dag... Jag kommer däcka så hårt när jag kommer hem igen.

SURF // NIGHT // PLANS.

Ph: Surf session in Torquay.
 
Måndag 12:44
 
- Efter lite drinkar och snacks på Bimbo Delux och Black Pearl med E avslutade jag kvällen genom att slänga mig i sängen bredvid en redan sovandes Daniella runt 01.
 
Idag vaknade jag vid 10:30 och fick reda på att allt ska vara packat och klart samt städat kl 11.
Men nu är allt klart och frukosten har landat i magen. Ska ta mig till gymmet och svettas i en timme. Därefter blir det den sista duschen i detta huset i Collingwood. Senare idag ska vi på en lägenhetsvisning i kära Fitzroy och därefter kommer Toby och hämtar våra saker. Kommer bo hos honom några nätter tills det andra boendet är ordnat.

OUR FIRST SURF SESSION // SUNDAY N

Ph: Mine and Daniellas first surf session ever. In Torquay.
 
Söndag 22:40
 
- Här har ni några av de första bilderna från vår surf session. Allra första gången vi testade att surfa, och givetvis måste man börja i självaste surfstaden då.
 
DJ:n Matt hämtade upp mig efter 19 och vi drog till en studio ett tag och hängde med några där. Därefter drog vi alla till Brodies launch party, ett fashion event i Williamstown.
Där var det snacks, live band, djs, catwalk och fotografering. Efter det började drogfesten och då lämnade jag och make up-artisten Hanna stället direkt.
 
Nu är jag hemma ogen och ska snart dra ut och ta en drink med E på Brunswick Street.
Verkar som om det lutar åt Black Pearl, ett av de bästa cocktailställena i Melbourne.

MATTHEWS PLACE IN TORQUAY.

PH: Lite bilder från när vi var hos Matthew i surfstaden Torquay.
 
Söndag 17:25
 
- Ja, vi lever. Varför uppdateringen varit dålig är för att vi mest lagt tid på att jobba, hänga med hippies, göra två dreads och en garn-dread i mitt hår av japanska och franska hippies, skrattat och en kille som firat sin födelsedag i parken med weed och öl, haft myskväll, ätit gott och fått besök av Julia från Halmstad som gick på samma gymnasium som oss! Daniella tog henne till vårat jobb och därefter drog vi ut på gatorna i närheten och kollade in lite barer.
Åt nattmat henna hos oss och somnade i vårat gypsy home. I morse tog vi henne givetvis till kära Lentil för frukost och lunch i solen.

NEW YEARS DINNER // TONIGHT'S PLANS.

Ph: Photos from out New Years dinner before the party.
 
Torsdag 18:47
 
- Nog med vila hemma. Naglarna är nerfilade och nymålade och jag ska hoppa in i bikinin som en stund och cykla ner till stan för att hänga lite med Richard & co.
Ikväll ska jag sedan chilla i E's (en av modellerna jag tidigare nämnt, Ari du vet..) pool och ha en lugn myskväll verkar det som.
Ska försöka komma hem i lagom tid så jag hinner få lite sömn då jag ska upp kl 06.15 imorgon bitti och jobba kl 08.

OUR ROOM.

 
Torsdag 18:16
 
- Exakt såhär brukar det se ut i de rummen vi bott i.
Min sida och Daniellas sida, det går inte att ta fel på vem som bor vart. Och ja, hon har somnat ett par gången på golv eller andra konstiga ställen.
Mamma, hoppas di blir lite stolt nu, haha.  :)

LORNE ROADTRIP // A DAY OFF.

Ph: roadtrip back from Lorne.
 
Torsdag 15:38
 
- Nu har jag äntligen fått sova ut. Skulle hängt med Daniella, jay och Toby efter jobbet men jag var så trött och behövde verkligen sova. Efter ca 9h sömn var ajg utvilad igen och drog och lyxade till det med en varm och ordentlig frukost på Lentil. Därefter var det raka vägen till gymmet och Hatha Yoga.
 
När träningen var avklarad cyklade jag inom caféjobbet för att småprata lite med Daniella och sen till Woolworths för att handla lite mat.
Nu har jag stått och lagat god mat som jag håller på att slänga i mig för tillfället.
Idag har jag en helt ledig dag och ska bara ta det lugnt.

LORNE // WATERFALL.

Ph: Coushsurfing and forest n' waterfall trip in Lorne.
 
Onsdag 16:20
 
- Efter lite mer än 4h sömn, två koppar kaffe och mat på jobbet skickade chefen hem mig 1.5h tidigare så jag kunde dra hem och vila lite innan mitt nästa jobb. Satt i solen 5min (26 grader), tog en iskall dusch och ligger nu under täcket med underkläder och en vattenflaska.
Skönt att jag kan jobba i shorts i baren ikväll iallafall, annars vet jag inte vad jag hade tagit mig till.
 
Ska blunda i 5min innan jag klär på mig och drar och handlar lite innan mat och jobb på Bill's Bar med Naomi.

INSPO // WORK // IMPULSIVITY.

 
Onsdag 07:20
 
- Efter 4-5h sömn är det dags att gå upp igen. Igår jobbade jag 12.5h med 2.5h mellanrum mellan två jobb.
Under den lediga tiden kickade alla mina kaffekoppar igång och jag var uttråkad så sprang in på en piercingstudio och piercade mig. Visar när det läkt och svullnaden lagt sig.
 
Nu ska jag slänga på lite smink innan jag och Daniella cyklar till caféjobbet.

WORK WORK WORK.

 
Tisdag 15:
 
- Shit vilken tur jag har.
Daniella kom hem precis när jag skulle lägga mig igår vilket gjorde att ajg la mig senare än planerat... 
Imorse skulle jag vakna kl 06:00 men gissa när jag vaknade..? Klockan 07:30!! Och det var min första dag på ett av mina nya jobb som började kl 08:00. 
Jag hoppade in i kläderna på några sekunder, la tio minuter på sminkning och tryckte i mig en kall och torr pannkaka på två minuter. Sedan hoppade jag på cykeln och cycklade allt vad jag hade ner till stan. Som tur hade jag grönljus nästan hela vägen och kom exakt i tid!
 
Det bästa var att det var lugnt på jobbet den första timmen så jag kunde dricka min Long Macciato och äta banana bread i lugn och ro till frukost istället. 
När klockan var 13:15 hade jag redan hunnit hälla i mig två Long Mac och en skinny flat white. Det lär bli en del kaffe igen för mig nu när jag har caféjobb också. 
 
Slutade klockan 15:00 och sitter nu på gymmets datorer. Ska nog hem en snabbis innan jag trar och jobbar på den hemliga baren "Bill's Bar".

.

 
Tisdag 07:30
 
- God morgon Aussie! Då är det bara att bita ihop och dra till jobbet. Första dagen på vår kompis ena café i stan. Om 30 min befinner jag mig på Café Cavallino och ska jobba mitt första pass fram till 2-3 på eftermiddagen. Ser verkligen fram emot det. Därefter har jag ca 3h ledighet och därefter är det dags att åka till nästa jobb, den hemliga baren ''Bill's Bar''.

A GREAT START AT THE WEEK // RANDOM PHOTOS.

PH: Me and my lovely friends in Halmstad, Sweden. Miss u girls... // James, me and Daniella at People's Market for the first time. // Me outside our Meditation Center. // Just a random photo from a friends dinner in Halmstad.
 
Måndag 20:48
 
- En helt perfekt dag och perfekt början på en ny vecka full av arbete.
Kl 10:00 gjorde jag och Veronica i ordning Huxtaburger på Smith St inför öppning och efter kl 14 fick jag sluta och fick en gratis hamburgare till lunch.
Därefter drog jag till mitt andra blivande jobb där Daniella jobbar för tillfället vilket är vår bekants café inne i stan. Hängde där och planerade upp ett roaster. Därefter slutade Daniella och då stötte vi på vår gamla jobbarkompis Callum.
 
Kl 16 var det dags för träning i 2h med en sushi-middag emellan. På väg hem cyklade jag inom Lentil för att äta lite vegetarisk kvällsmat och sedan hem vid kl 20.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan avslutar jag kvällen med Two and a Half Man samt en kopp grönt te i sängen.
Imorgon väntar en tidig morgon och två jobb.

HUXTABURGER.

 
Måndag 09:03
 
- Huxtaburger here i come! Gott ställe, på bästa gatan i favoritområdet i den bästa staden.
Jag klagar INTE! Jag ser fram emot dessa timmarna.

GREAT OCEAN ROAD PT2.

Ph: Great Ocean Road.
 
Måndag 08:49
 
- Daniella har redan åkt till vårt tredje kommande jobb medan jag sitter och lyssnar på musik samk pluggar in Huxtaburger menyn. Baren vi börjat jobba i har ett burgarställe som sagt, precis bredvid. Ett av de populäraste i Melbourne, och där ska jag även vara idag.
Så himla snällt att chefen verkligen gör allt för att jag ska få mer arbetstimmar.
 
Vi får se hur det kommer går idag på min trial.

GREAT OCEAN ROAD PT1.

Ph: Great Ocean Road.
 
Söndag 22:01
 
- Hur har min söndag varit?
Förutom att vi kommer vara hemlösa om en vecka så har den vart bra.
Svettats på gymmet en timme, druckit god protein shake, tagit en skön dusch, hängt i mina hippiekläder, haft en hejdå-middag med BBQ för Alma som bott i huset med våra flatmates medan Daniella jobbar, efterrätt, har fått mer jobberbjudanden, letat boende, lyssnat på Josh spellista och ska snart krypa ner under täcket med en kopp te och lite serier.

HIPPIE HOUSE AND TRICKS.

PH: Our hippie house in Warrnambool.
 
Söndag 19:22
 
- Efter en god frukost och kaffe på Lentils drog jag och tränade en timme, köpte mig en protein shake och cyklade hem för att ta emot dåliga nyheter från Daniella. Asiaterna trickade oss och nu kommer vi bli hemsöka inom kort. Tur att jag inte la in pengar på deras konto än!  Daniella hade dock lagt in 50 dollar.
Vi får se om hon får tillbaka det...
 
Därefter har jag mest suttit och letat efter nya boenden. Och nej, bilderna ovan är ett hus vi lånade i två dagar när vi gjorde Great Ocean Road. Det är inte det vi bor i nu.

PHOTOS FROM THE HIPPIE HOUSE // BEST TRIAL EVER.

Ph: A few photos from the hippies house we lived in for free one weekend in Warrnambool.
 
Söndag 02:22
 
- I'm back home now! Hade det bästa provjobb-passet någonsin. Alumbra kan slänga sig i väggen.
Att jobba i sitt favoritområde i en hemlig lite bar bakom det omtalade Huxtaburger var toppen. Det var bara jag och chefen ikväll utöver Huxta-gänget och det var så kul.
När jag kom i början av passet gjorde vi i ordning stället för öppning och sen var det dags för staff meal. Ordentlig mat, gud vad gott! Det var Jasmine ris med någon kycklig-curry-grönsaks röra.
Skönt folk, skönt jobb, bra timmar och en chef som har världens bästa musiksmak, rolig proffsig, ser bra ut och är hur skön som helst! Love it!
 
På måndag står jag inne på Huxtaburger där hans lillebror jobbar med.
Nu ska jag fixa en macka, planera den kommande veckan och sen sova.

I GOT THE NIGHTCLUB JOB BUT I DON'T WANT IT.

Ph: Karins bilder från julafton.
 
Lördag 14:50
 
- Hej världen. Tänkte uppdatera er innan jag drar iväg.
Var på trial och jobbade i buddha barer med snygga bartenders igår natt. Men det var för crowded, massvis med asiater, rnb samt house (som jag INTE gillar) tinnitus varning och varmt.
Givetvis fick jag jobbet, skjorta och massa blanketter direkt efter men jag tror fan jag ska tacka nej till det. Nattklubbsjobb var en dröm för över ett år sedan men nu har jag gjort den delen och jobbar hellre i mysiga cocktailbarer med skönt folk som kan bete sig bättre.
 
Idag har jag en trial på en lite hemlig cocktailbar där Daniella också haft trial. Ska se om det är något för mig, vilket jag är ganska säger på att det är. Men innan dess blir det vegetarisk lunch på Lentil och därefter lite streetstyle fotografering på People Market.

TRIAL @ ALUMBRA NIGHTCLUB.

 
Fredag 19:05
 
- Hej världen. Ville bara säga att vi hade en toppen kväll igår.
Jag åt middag med Samuel på en lyxig japansk restaurang och drack cocktails på en fantastisk rooftop bar. Därefter blev det whiskey med Daniella, mötte upp två svenska tjejer från Stockholm och hängde sedan med två modellkillar.
 
Idag var jag en aning bakis, drog till den nya lägenheten och skrev på, åt sushi, handlade mat och lagade lite hemma. Sedan log vi bara och vilade inför ikväll.
 
Daniella har nu åkt till jobbet och jag ska snart har en trial Alumbra. Bilderna från stället ser ni ovan. riktigt cool är det. Nu ska jag börja fixa mig inför ikväll.

MORE INTERVIEWS AND APARTMENT INSPECTIONS.

Ph: Sunny day in Warrnambool.
 
Torsdag 08:40
 
- Godmorgon Australien och godnatt Sverige antar jag.
Igår avslutade v kvällen med ett efterlängtat avsnitt av favoritserien New Girl.
 
Ska hoppa in i mina platforms och ta mig ner till Miami Hotel för en second interview as receptionist, kitchen hand and barista. Får se vad de säger och om det går att få endast vardagar på stället. Hoppas hoppas..!
 
Ska vara där kl 10:00 och kl 12:15 ska jag och Daniella kolla på en lägenhet som ligger i närheten.
Därefter blir det arbetsintervju på ett av de populäraste barerna i Fitzroy, Bimbo Delux. Låter kanske lite roligt men det är verkligen raka motsattsen till namner. Ganska ironiskt. Mer old school och hipster skulle jag kalla det.
De skickade två hur fina mail som helst till mig och hur bra allt lät och att de ville ha mig där.

STREETART // IT'S TIME TO CELEBRATE!!

 
Torsdag 18:05
 
- Slänger upp lite streetart bilder och hoppar av glädje till The Strokes.
VI FICK NYSS EN NY LÄGENHET! Och den asfräsch! Mitt i stan på 8:e våningen och på fucking Batman Street. How cool isn't that?
Jag har varit på 7 arbetsintervjuer på tre dagar och alla har varit positiva. Jag har job trial på tre ställen med!
 
Ikväll ska vi fira!!!

BALL IN WARRNAMBOOL.

PH: A few from our trip to Warrnambool. Almost a free trip!
 
Onsdag 19:41
 
- Sitter och spelar kära Bob Dylan och Jonny Cash, redigerar bilder och målar naglarna. Snart ska jag dra och köpa lite käk så jag har någon frukost imorgon. Sitter och mailar för full angående arbetsintervjuer och lägenhetsvisningar. När Daniella väl kommer hem ska vi nog dra och hänga lite med Jay och Toby.
 
Imorgon ska jag upp tidigt då jag gått vidare ''to the next stage'' gällande jobbet på Miami Hotel och de vill träffa mig för ännu en intervju innan de tar ett beslut.
Alumbra ville att jag ska provjobba fredag kväll i baren och Huxtaburger vill ha mig på lördag. Lika så rockhotellet men jag hinner inte allt så ska försöka få en trial i början av nästa vecka.
Det går bra nu.

130109.

PH: Daniella, Trav och jag hos Travs släkt på Aussie-christmas. // Daniella och jag i bakgrunder påväg till stan. Ja, tro det eller ej men det är lag på att använda cykelhjälm här. Nu förstår jag varför, de kör helt galet! // Gratis frukost på Lentil. // Jag i mitt sportigaste tillstånd. // Daniella och jag käkar kvällsmat på Lentil. // Daniella tar smygbilder på mig under min meditation hemma hos Karin. // Smygbild på mig igen, fast denna gången sovandes.
 
Onsdag 18:06
 
- MMA träning med min förra chefs flickvän, lägenhetsvisning och två arbetsintervjuer är nu avklarade. Daniella är på trial på ett av de ställena jag var på intervju och jag ska till samma ställe på lördag! Efter det blir det nog lite häng med några vänner.

WEDNESDAY, BUSY DAY AGAIN.

PH: Jag i Brendans (house mate) snyggaste outfit. // Mina fötter och vår goda frukost på balkongen. // Häng på vårt förra jobb. // Daniella nyvaken i hippiehuset vi hyrde två dagar. // Jag nyvaken hos Karin med fruktfrukost. // Daniella och papegojorna i Lorne. // Vårt gypsy home två veckor till. // Försöker se lite bra ut i ett blåsigt Great Ocean Road.
 
Onsdag 09:27
 
- Dagens planer:
  • Äta lyxfrukost på Lentil med Daniella.
  • 11:00-11.45 Daniella och jag har arbetsintervju på ett av Collingwoods populäraste ställe, HUXTABURGER.
  • 12:00 Jag drar på arbetsintervju på rockhotellet The Bendigo.
  • 13:00 MMA Fitness.
  • 15:00 Lägenhetsvisning.
  • 19:15 Intermediate Reformer work out.

BUSY DAY!

PH: Daniella & me at IKEA. // Chilling in the sun. // Two great nights out in Collingwood and Fitzroy. // On of the smaller gardens in the city. // A photo fron our Great Ocean Road trip. // Me, Ben, Yas and Daniella at a house party.
 
Tisdag 21:52
 
- Vilken dag det har varit. Jag har varit riktigt flitig!
Så här såg den ut:
8:00am - vakna.
9:15am - cykla hemifrån.
9:50am - Arbetsintervju och kaffeprov på Miami Hotel.
12:15pm - Body Balance.
1:15pm - Sushi till lunch i solen.
2:00pm - Arbetsintervju på Alumbra(!!!)
2:20pm - Träffa Daniella i stan och fly från stalkers.
3:30pm - Arbetsintervju och kaffe tillsammans med Daniella på en bekants café.
4:30pm - Lämna tillbaka våra arbetskläder på vårt förra jobb (och käka vår sista staff-lunch gratis!)
5:15pm - Body Burn 1h
7:00pm - Vegetarisk kvällsmat på Lentil med Daniella och hippies.
9:10pm - Dusch
& nu är det filmkväll!
Ska visa Daniella en av mina favoritfilmer, Lords Of Dogtown.

SUNDAY, HIPPIE DAY // MY MEETINGS.

PH: Kirthan Meditation. // Flummiga kvällar i vårt förra boende i Carlton. // Ceres Sunday Market. // Lunch, matkoma och häng på gatan en vanlig söndag.
 
Tisdag 11:59
 
- Veckans första arbetsintervju är nu avklarad och det kändes ganska bra faktiskt förutom när de gjorde ett oförberett kaffetest. Om några dagar får jag reda på om hur det gick för mig.
Nu blir det en timme Body Balance, därefter sushilunch och sedan ner på arbetsintervju på ett av de bästa och mest omtalade nattklubbarna här i Melbourne.

RANDOM NIGHTS // OUR WORK STATUS AFTER TODAY.

Ph: Dinner home with D. // Latin Night Market x3. // Sneaking in at The Griswolds gig. // Photos from our ex managers birthday.
 
Tisdag 00:10
 
- Oj vad vi är bra. Daniella fick en work trial på ett ställe någon timme efter att hon lämnat CV.
Själv sitter jag på 4-5 arbetsintervjuer under de kommande två dagarna. Detta kommer bli intensivt! Hoppas givetvis på störst lycka på ställena i vårt område eller CBD (city).
 
Efter vårat jobbletande i ca 1.5h drog jag på Power Yoga och Daniella och Salsa. Därefter hängde jag med lite sköna boho och hippies i en garden och käkade vegetarisk kvällsmat.
 
Nu väntar sägen och min första intervju börjar kl 10:00AM!

NWES.

 
Måndag 15:36
 
- En lyckad lunch hemma med D, köpt nya patroner till skrivaren och nu är det dags för med jobbsökande i Coolingwood och Fitzroy. Därefter drar jag ner på Power Yoga i 75min. Efter det blir det antagligen vegetarisk buffé till kvällsmat ute vid Lentil.

LOOKING FOR MORE JOBS.

 
Måndag 10:39
 
- Ny vecka, ny dag och nya tag! Idag ska jag och Daniella ut och söka mer jobb så vi kan spara mer och resa mer. Efter frukosten är det OfficeWorks som står som prio nr 1 där vi köper patroner till skrivaren och sedan ska vi skriva ut äckligt många CV:n.
Önska oss lycka till!

-

Ph: My weekly streetart update.
 
Lördag 20:20
 
- Mätt och belåten vinkar jag av Daniella från balkongen som drar iväg för att träffa en kompis medan jag sjunger till lite skön musik och fixar mig inför Peoples Market där jag ska hänga med Jonny & co. Sen får vi se vart kvällen tar mig.

TORQUAY, YOU'RE TOO GOOD FOR ME.

Ph: Karins christmas tree. // My christmas gift from Karin. // Daniella and me taking a walk and looking for kangaroos in the forest. // Three photos from the ride from Torquay back to Melbs with Daniella, Joseph and Matthew.
 
Söndag 18:05
 
- Så kul att träffa family friends igen som man inte träffat på år. Det är sjukt vad vänner är värda mycket.
Bilderna ovan är från första gången vi var i Torquay under julen. Men givetvis kommer det mer från denna weekend och lite surfing. Dock glömde vi ta in action. Men det gör vi nästa gång.

BACK FROM SURF CITY.

 
Lördag 17:35
 
- Nu är vi tillbaka från två dygn i surfstaden Torquay där vi hälsade på lite vänner och familjebekanta. Vi har hunnit med otroligt god mat, glass i 40+ grader, surfing x2, hänga i Surf City och kika på alla surfaffärer, tränat i gymmet vi bodde i, hängt på hippiemarknaden Night Jar Market, ätit känguru, planerat lite roliga saker i februari och bara njutit i nuet.
 
Har slängt i oss sen lunch, betalt hyran och nu tvättar jag sängkläder för fullt. Vad händer denna lördag tro?
Ingen aning än så länge.

TORQUAY PLANS.

Ph: Torquay.
 
Fredag (auto update)
 
- Gårdagens planer var: tåg hit till surfstaden, surfing för första gången, Surf World International Surf Film Festival och hippiemarknaden med lite vänner.
Dagens planer är: morgonträning, surfing, hänga med nära och kära, kolla in surfrean i Surf City och Surf World International Surf Film Festival.
 
Living the life...

SURF WEEKEND IN TORQUAY.

 
Torsdag 10:52
 
- God morgon världen. Snart är vi färdigpackade för en weekend i surfstaden Torquay där vi ska hänga på hippiemarknader, Surf World International Surf Film Festival, surfa för första gången och träffa lite vänner. Känns som om det kommer bli en fullspäckad och bra weekend där.
 
Vädret kan vi inte heller klaga på!

X-MAS IN TORQUAY THE 24TH.

 
Onsdag 23:16
 
- Avslutar dagen med ett gäng bilder från vår svenska jul (min mest svenska jul någonsin) i surfingstaden Torquay hos några vänner till min familj.

WORK OUT // MEETING.

Ph: Min protein milkshake med chokladsmak.
 
Onsdag 23:05
 
- Vaknade upp 08:35, gjorde i ordning mig inför det mest roliga och intressanta mötet vi haft på länge. En man som jobbar med event och festivaler, som har sjuka internationella kontakter, bra café och restaurangskontakter, och stora artister i USA. Sjukaste.
 
Efter efter 3-4h möte blev det fönstershopping på stan och en timmes intensivt träning och gratis PT på gymet. Så sjukt jobbigt med sjukt bra.
Gratis vegetarisk kvällsmat och skype med mormor. Snart dusch och sedan packa ryggan inför morgondagens äventyr.

130101.

 
-I remember it well. The first time that I saw. Your head around the door. 'Cause mine stopped working. I remember it well. There was wet in your hair. I was stood in the stairs. And time stopped moving. I want you here tonight. I want you here. 'Cause I can't believe what I found...
 
You can hold her hand. And show her how you cry. Explain to her your weakness. So she understands, and then roll over and die. You can brave decisions. Before you crumble up inside. Spend your time asking everyone else's permission. Then run away and hide..

FIRST DAY 2013 // K's PLACE IN TORQUAY.

PH: At Karins place in the surf city Torquay.
 
Tisdag 22:15
 
- Första dagen på året håller redan på att ta slut. Idag vaknade jag och Daniella upp i huset där vi firade nyår igår och fönstershoppade på väg hem. Vi tog långa sköna duschar, skrubbade ordentligt kroppen, vilade, fixade mat och skrattade till alla sjuka saker som hände under nyårsnatten.

Därefter drog Daniella och jobbade medan jag käkade på Lentil, läste en bok till skön livemusik och drack te medan jag skypade med min saknade lillebror.
 
 

NEW YEAR, NEW ADVENTURES.

Ph: One evening with James and Daniella, and... the possum animals.
 
Automatisk uppdatering:
 
- Nytt år, nya tag, nya äventyr. Nyår i Lorne ska  nu vara avklarat and we're heading back to Torquay to a friend to my familys place. The surfing city!
 
Bilderna ovan är från en park i stan i Melbourne. Vi vågade oss fram till alla dessa possums som är nattdjur i träden.

RSS 2.0