Skönhets tips

Äntligen är våren här och vad passar inte bättre än att ge den trötta vinterhuden lite fukt och ny lyster. 

En rejäl peeling sätter igång blodcirkulationen och tar bort döda hudceller, regelbunden torrborstning av låren minskar även celluliter.


Börja med att torrborsta hela kroppen innan du går in i duschen eller hoppar i badet, massera sedan in peelingkrämen i cirkelformade rörelser, glöm inte fötterna.
Avsluta med en riktigt återfuktande bodylotion eller en bodyolja. Även ansikte behöver en peeling då och, välj då en mer finkornig mild variant som är anpassad för din hudtyp.
En djurengörande lermask ger också ansiktet en fin lyster,  återfukta sedan huden med ansiktsvatten och en fuktmask.

Hoppas ni har nytta av tipset!
KRAM / Rebecka <3

Något nytt?

Tjaa!

Nu är jag sugen på något nytt. Självklart så ska jag försöka fixa en ny header som jag haft så lite tid att fixa eftersom vi haft en hel del i skolan. B.la. Nationella Prov... Me nu har jag funderat över en anna grej som jag inte vet om det är min grej precis. Men vad skadar det att pröva?

Jo, jag har funderat på att börja göra små videoblogg eller vad man nu kallar det för.
Vad tycker ni? Skulle det vara en lite kul grej?
Jag vet att en hel del redan gör det. Men har varit lite osäker.
Har fått en lite tankeställare. Jag menar, varför inte? Endel kanske tänker. Men guud, jag set helt fuck't up i videoklipp.
Men om jag själv tänker hur det skulle vara om jag själv skulle göra något så tror jag att det kommer bli av!
Jag menar, det är inte så att jag kommer lägga in en massa sådana video men någon gång kan man ju göra det.
Jag har ju inget att dölja, eller hur?
Oavsett om jag är nöjd eller inte med mitt utseende så kan jag ju inte ändra på det hur som helst. Och om ni kanske kommer tycka att jag har en konstig eller störande röst, så lan jag inte ändra på det häller. Lika så med mina rörelser.
Eftersom jag är jag. Jag är Rebecka, och inte vilken Rebecka som helst utan just mig själv.
Visst har vi alla komplexer som vi tänker på ofta, men vi är alla annorlunda och jag accepterar mig för den jag är. 
Men men... Nu får vi bara hoppas och hålla tummarna på att jag får en liten kick och verkligen orkar lägga in ett videoklipp.
Om ni kommenterar detta inlägget så är det självklart att jag kommer få större ´lust för det om ni tycker att det är en bra idé.


Ett foto på mina ögon som jag tog för någon dag sedan.

Ha det bra!
KRAM/ Rebecka <3

220409

En Pau -dag!
Idag fotograferade jag lite med Paulina N ere vid Grötvik. Jätte mysigtmed lite oseriösa bilder och massa skratt. Fick även höra på Paus underbara röst när hon söng sin egna skrivna låt! Jag blev tårögd, så bra det lät.
Nästa åt blir det ju IDOL för henne och några andra goda tjejer. Så då har man diskuterat att jag följer med henne och blir hennes personlita paparazzi.   ;)

Här kommer några härliga bilder från fotograferingen!  <3










Tack hjärtat för en underbar kväll.
Älskar dig Paulina Nilsson <3

God Natt allesammans!
KRAM/ Rebecka <3

Make up tips!

Helllllu!
Här kommer jag med ett skönhetstips igen. Men denna gången blir det de snygga skuggade ögonen. Ett busengelt tips som trollar fram dina ansiktsdrag.



Ljus eller mörk make up?
Ett par enkla grundregler är att ljusa färger: förstorar, ljusar upp, ger volym, och förhöjer ett ansikte. Mörka färger ger intryck av förminskning, ger djup och markerar. Jobba gärna med både ljusa och mörka färger för att framhäva eller tona ner vissa ansiktsdrag.

Har du en bred näsa kan du få den att se smalare ut om du lägger en mörkare pudernyans på varsin sida.

Hoppas ni uppskattar tipsen!

Nu ska jag sova.
God Natt bloggare och läsare.
KRAM/ Rebecka <3


Flytta?

Jag har funderat en hel del på när jag ska flytta hemifrån. Dels har det vari en del problem i familjen som gör att jag ibland bara vill flytta med det samma! Men ändå så är det så mysigt när man ibland kommer hem ochkänner lukten av nylagad mat.

Tidigare tänkte jag att min första flytt blir troligtvis i 2:an i gymnasiet. Men jag är lite osäker på min framtid fortfarand. Först tänkte jag att flytten blir i 2:an som sagt. (Går mina 2 sista månader i 9:an.) Men sedan funderade jag på att bo kvar längre hemma och resa till USA efter gymnasiet och plugga där, + ett litet jobb. Efter att jag pluggat där i ett år så kommer jag tillbaka (tror jag) och då flyttar jag hemifrån. Vem vet, jag kanske kommer stortrivas  USA. Men men... Det återstår att se.

Men nu har jag varit inne mer på att flytta hemifrån tidigt. Har kollat lite lägenheter och studentlägenheter på nätet. Men det är ju så sjuk svårt att hitta ett bra boende här i Halmstad. På tal om stuentlägenheter så har det kommit oerhört mycket studenter till Halmstad de senaste månaderna. De är från alla möjliga änder och de väcker lite extra liv i vår lilla håla. Tummen upp för det!

Men om vi ska gå tillbaka till min lilla flytt... Jag har inte börjat gymnasiet ännu. Så jag får nog ta och kolla hur det är där innan jag rymmer iväg med mina väskor.

Är det någon anna här som har haft flytten i baktankarna?
Iså fall så kan jag rekommendera en mycket bra hemsida där du följer steg för steg om hur du ska göra, vad du ska tänka på och lite tips.
Sidan är inte bara för de som flyttar ör första gången utan för alla andra med som vill ha lite tips.
Själv har jag inte läst igenom alla stegen ännu men tänkte göra det nu.
Här kommer den!!: http://www.flyttaguiden.se/

Är det något som nu har tänkt att flytta inom kort så skriv en lite kommentar. Eller varför inte ni lite äldre, kanske studenter som redan flyttat.
Skriv en kommentar om några tips eller varför ni flyttade just då ni gjorde det och hur det gick till.


Foto: Paparazzibecka

Ha det bra!
God Natt  (:
KRAM/ Rebecka <3


Halleluja!!

Halleluja säger jag!
Är överlycklig efter ett underbart besked från igår.
Jag gick in på dexter.halmstad.se som är hemsidan för information om gymnasievalen i Halmstad.
När jag loggat in så stod det att jag kom in!!! Är som sagt överlycklig nu och firade det med några telefonsamtal och choklad. Yeeees!


Här ser man mit intag! Gratta mig ni som vill.  (:

Nu ska jag lägga in lite bilder på bilddagboken.se som jag tyvär är lite nördig av...
Ha det bra allesammans!
KRAM / Rebecka <3

Hårtips

Har du torrt och slitet hår?



Elvital Re Nutrition hårvårdsserie med Bidrottninggelé

-  som  ger intensiv näring och nytt liv till det torra håret.

Håret blir mjukt och vackert glänsande och känns silkeslent. Elvital Re-Nutrition finns som en serie av 5 produkter; för det kompletta hårvårds programmet;

Shampoo, Balsam, Inpackning, Natt Elixir och Dag Inpackning. Värde ca 350 kr.
Själv andvänder jag den rosa och guldiga versionen av Elvital.
Super bra!

/Rebecka <3


090415

Ojojoj... Jag är verkligen dödstrött.
Hade ont i magen idag så det blev ingen skola för min del. Har mest suttit framför min dator och fixat lite med bilder och musik.
Jag vet inte riktigt var jag ska skriva för har som sagt bara legat och vilat.
Om ni själva har några idéer om vad jag kan skriva om så lägg gärna en kommentar.

Nu sitter jag här bakåtlutad mot soffan och lyssnar på Jack Johnsons alla möjliga sköna låtar. Han är ju bara för bra! Ska försöka få i mig en del vatten idag har jag tänkt. Dricker väldigt lite nu för tiden. Jag åt nyss en underbart god italiensk glass. På den hade jag en massa O'boy (pulver) och mycket chokladsås. Smaskens!  :)
Har inga polaner för idag. Funderade på att gå ner till stan och lämna in min mobil på lagning.
Tappade den i golvet, och nu får jag inte igång den... :(  Så jag har en lånemobil för tillfället. Mammas gamla.
Nej nu börjar jag bli en aning hungrig, igen... Det är värst vad jag äter hela tiden men ändå så han jag svårt att gå upp i vikt.

När jag börjar tänka på min framtid så får jag ofta upp tanken om hur jag ska ha råd att betala allt jag äter. Får helt enkelt hitta något bra jobb. Men då får man hoppas att ma har turen med sig. Nej, nu klarar jag det inte längre. MÅSTe äta nu. Får bli lite Taco's!


Bjuder på en glad Beckabild.   ;D

Ha det bra tills vidare alla läsare.
Kram /Rebecka <3

Nattskrivaren

Hej alla!
Tänkte försöka få ihop en litet inlägg innan jag går och lägger mig.
Är överlycklig för att jag äntligen har fått en laptop!! Den tar ju inte mycket plats i rummet och är smidig att förflytta. Det är ett extra plus för mig just nu när mina föräldrar håller på att skiljas. Då menar jag att´jag kan ju ta med min laptop vart jag än är. Mamma eller pappa! Det är ju super.
Ni som kanske redan har en bärbar dator tänker: Men hallå, det är väll inge speciellt med det?!
Men hur som helst så är jag överlycklig. Jag har alltid haft en massa problem med min dator. De vill säga att jag har en hel del virus (även fast jag haft två antivirusprogram samtidigt.) Min dator har alltid varigt mycket seg och hängde sig varje gång man öppnade ett större program eller något liknande. Men som sagt, nu sitter jag och njuter av lite High-tech.
Feels good. *Pustar av belåtenhet*.

Annars så har min dag varig väldigt bra föruton min datorlycka.
Jag slutade skolan ca 12.50 idag och det var ett stort plus på dagen. När jag kom hem satte jag mig vid pappas dator, (hade inget annat val...) Smååt en del som vanligt. B.la. 2st chokladpuddingar, Actimeldryck, päron, massa små kakor m.m.
När min bror och pappa kom hem vi halv 5 tiden åkte pappa och jag raka vägen till ONOFF.
Där gick vi runt med en expetid (heter det så tro?.)
Efter en stund kom vi fram till vilken dator som skulle passa mig bäst. Köpte även ett Office packet till skolarbeten. Fick rabbat på det och nu är det bara att hoppas på att allt kommer gå bra med datorn.
När vi åkte hem satt jag nästan och klappade kartongen, så lycklig som jag var.


Här har vi då min nya favorit.   :)


Upptäckte att datorn även hade en inbyggd webcam...


... som jag givetvis började leka med, plus alla dess funktioner.
Nu är jag GLAAAAD!!

Fick ett sms av mamma senare på dagen.
Hon skrev: ;D Vi flyger till Gdansk 16/5 kl 17.00 från Malmö och är tillbaka i Malmö 23/5 kl 16.30.
Kan du hämta ledighetslapp från skolan? :o
Puss o Kram :* <3


Ja, det är presic sådanna sms som jag veeerkligen uppskattar! Haha, så chockad jag blev när jag läste det. Känns riktigt kul att man har något att se fram emot nu förutm skolavslutningen.
Om ni undrar varför vi ska flyga till Gdansk (Polen) så är det för min mamma är polsk (själv är man halvt.)
Plus att det var väldigt länge sedan jag fick träffa min släkt och vänner nere i Polen. Så det ser jag fram emot super mycket!

Nej, nu ser jag att klockan är alldeles för mycket för att sitta uppe nu. Var skit trött i morse och det kommer bli värre i morgon känner jag på mig...
HA det så bra allesammans.
God Natt och puss puss.

/ Rebecka <3

Bullshit

Bullshit...
Jag förstår inte hur man orkar att springa runt och sprida falska rykten.
Jag menar, om jag skulle gjort något sånt så skulle jag väll tuppa av efter 5min!
Förstår inte heller att de som går runt och säger sånt inte får någon skuldkänsla! Jag skulle aldrig hitta på massa och sedan gå runt och säga det till folk utan att må dåligt efter åt.

När man säger: Alla är lika mycket värda. Att man ska visa lika mycket respekt till alla. Det är inte alltid jag kan hålla med om det ordspråket. Ska man visa lika mycket respekt till en som behandlar en som skit och hittar på massa och sedan sprider runt det och sedan behandla personen lika bra som t.ex. sin mamma eller en anna nära person?
Wow, snacka om att ha ett hjärta av sten. Eller? I mina ögon är det helt omöjligt att respektera elaka personer lika mycket som de man älskar.
Jag säger bara: I'm confuse!!!



Ha en fortsatt bra kväll allesammans!
/ Paparazzibecka <3

Time...

Varför hinner jag aldrig skriva i min blogg?
Har så mycket att göra men ändå så mycket tid. Hur kan detta komma sig?
Jag blir ju GAAALEN!
Kände att jag var tvungen att skriva något litet, innan pappa tar datorn så det för väll blir det här...

Jag ska verkligen försöka bättra mig för er läsares skull.
Kanske blir något inlägg imorgon om man har tur!
Ha det så bra allesammans, ska duscha nu.

KRAM
/ paparazzibecka <3


RSS 2.0