IN MY BROTHER'S ROOM.- Såhär brukar det se ut när jag sitter hemma i brorsans rum. Men nu är det inte lika mycket lyx, eller?
Vi sitter i en ring på golvet och käkar på Malmö Centralhall. Resan började med två timmars tågresa från Halmstad till Malmö och halv tio kommer vårat tåg till Berlin som vi antagligen kommer sova på.

Vet inte när jag kommer uppdatera nästa gång.
Ha det fint i Sverige.

PEACE.

BYE SWEDEN.- Yeah! Snart drar vi. Nästan hela min fotoklass + Joy & de två skönaste lärarna från skolan hoppar snart på tåget här i Halmstad och fortsätter ner mot Malmö. Sen tar vi en så kallad ''båt-tåg'' vid Trelleborg till Sasnitz, därefter blir det Berlin och sedan Kútna Hora. Vi kommer vara i Kútna Hora (jag vet, sjukt namn) två nätter på hotell och efter det drar vi en timme bort från staden då vi hamnar i Prag! Slutstation.

Det blir många timmar, tåg och stop. Men spännande och kul ska det bli.
Så fort jag får internet så uppdaterar jag igen.

PEACE.

PANIK.- PANIK! Kom på att jag ska vara på tågstationen kl 17.00 och inte är färdigpackad. Mat, pass, laddare, kamera, bloggdator, försäkringskort, allt sånt måste fixas NU!

PEACE.

GAMLA MINNEN.- Godmorgon. Börjar dagen med att bjuda på några gamla analoga bilder.
Om bara några timmar drar jag ner till tågstationen för att möta upp tjejerna och sedan börjar vår långa resa mot Tjeckien. More updates later.
PEACE.

SOCKER= DYSTER.- BAM! En dyster bild för att min mage är dyster. Åt två cupcakes efter modelljobbet. Blä, mår illa även när jag skriver det. Min kropp tål verkligen inte så mycket socker. Fan, jag kan inte ens skriva vad det inne håller då jag mår dåligt. Hur som.
Modelljobbet gick bra. Lite kaos med kläder då jag kom på att jag hade en rosa bh, bra Becka... Men det var p.g.a att nästan allt är nerpackat i väskan då jag lämnar landet imorgon.

Nej, nu ska jag förberedda lite tills imorgon.
PEACE.

110929

- Sitter framför en Mac med ett äpple i ena handen och en sjukt seg mus i andra. Multimedia lektionen började för en stund sedan oh jag har inte riktigt kommit igång än. Kan verkligen inte koncentrera mig när många pratar, kollar videoklipp och springer runt.
Fast nu blev det ovanligt tyst. Så tyst att det som härs mest är varje tugga jag tar i äpplet och alla klick och tangentbordsknappar. Nej nu måste jag komma igång.
Om några timmar blir det ett litet modelljobb igen.
PEACE.

PART OF MY ROOM, A PART OF MY LIFE.- Tänkte göra något nytt här i bloggen och drog fram kamera för att ta några få snabba bilder på mitt rum.
Det är inte stort men det är det näst största i vår älskade lägenhet. Ibland res man inte allt man har. Det är oftast när man mister något eller någon som man verkligen inser att man inte tagit vara på det fullt ut eller uppskattat det fullt ut om ens i huvudtaget.

Ibland måste man mista något för att förstå och se saker och ting från ett annat perspektiv. Men det blir lätt att det ''går över'' med tiden och sen är det som bortglömt. Och att små saker som kanske inte är så hållbara eller lyxiga faktiskt kan göra stor skillnad om de försvinner. Speciellt om det sitter minnen i de.

Vi måste mista saker och ting, vi måste fela, vi måste lyssna, vi måste tala, tänka, förstöra och förlåta för att kunna se det positiva och negativa i våra liv. Vi måste lära oss hantera brister samtidigt som vi ska njuta av alla bra. Vi måste acceptera verkligheten och öppna ögonen.

Bara dessa bilder gör en liten del för mig. Speciellt den sista. Det är inte riktigt ord som jag kan uttala men de bara finns där.
Vi måste lära oss att se verkligheten så vi inte går miste om för mycket. Trots allt så lever vi bara en gång.

PEACE.

A FINE DAY.- Hej denna trevliga onsdag. Ingen sol och ingen värme men en bra och rolig dag i skolan med god mat och fika hemma. Snart började de byta fönster hos oss med och om ca två timmar ska vi ha vår andra studenttävling på skolan. Därefter drar jag inte till stan för att hämta min lön och även växla pengar till resan. En riktigt bra dag faktiskt. Onsdagar brukar inte vara speciella men denna dag är och förhoppningsvis förblir fin.

Nu ska jag göra en kopp te och njuta lite av lugnet innan det blir non-stop oväsen när gubbarna kommer.
PEACE.

I'dopenedadoor.- No matter who broke your heart, or how long it takes to heal, you'll never get through it without your friends.
Don't play hard to get with a man who's hard to get.

ME & D/L.- Hittade en bild på mig och tjecken Daniel/Leo när vi hade vernissage. Dag fotograferade oss för Sture och här står vi vid våra egna bilder.

Trotts att jag fortfarande går på antibiotika så känner jag för att försöka träna lite en sista gång innan jag reser iväg. På fredag kväll drar jag och ett gäng från fotoklassen för att b.la hälsa på killen på bilden och en massa andra galna tjecker. Det ska bli riktigt spännande men ett nytt land och nya städer!

PEACE.

VARIT DUKTIG IDAG.


PH: Solen skiner minst lika mycket här som på bilden, dock kör jag no-make upp istället för de där emoögonen.

- Vilket underbart höstväder det är idag. Det är över 23 grader på balkongen men tyvärr så kan jag inte sitta och slappa där eftersom det är några gubbar hos grannarna ovanför oss som byter fönsterna och då regnar det ner en hel del sågspån på våran balkong. Men om några dagar är det vår tur att få nya fina fönster.

Idag har jag varit riktigt duktig för att vara mig själv. Men hjälp av en kopp kaffe, en stor kopp te och musik så har jag storstädat hela lägenheten. Dammat i vardagsrummet och mitt rum, dammsugit överallt, putsat i köket, bäddat sängen, strukit lite kläder, och t.o.m varit uppe på vinden (det tar dagar för mamma att tjata för att jag ska gå upp dit och hämta något) frivilligt och hämtade min reseväska. Jag hittade även mammas gamla poncho och en stor sjal/halsduk som jag tänkte ta och använda i höst. Känns som om jag fyndat på en second-hand affär idag, haha!
Har även börjat packa lite inför den kommande resan. En klapp på axeln förtjänar jag verkligen nu känner jag *klappar mig själv*. Dock är min rygg en aning förstörd, så får se om jag lyckas få någon att massera den några minuter.

PEACE.

HÖSTVÄDER.- Igår när jga var ute på cykeln och skulle göra ett litet ärende så körde jag en liten omväg för att slippa allt sus i stan och träffa på folk. Så det blev en väg förbi de finaste lägenheterna och genom den finaste parken vid vattnen. Det var då jag erkände det. Jag hade glömt bort hur fint Halmstad är i början av hösten. Det gäller bara att hitta de där smultronställena för att inse och sedan njuta av det.
Jag tyckte att det var så fint och mysigt med alla höstlöv och den annorlunda miljön blad vattnen och lägenheterna så jag bestämde mig för att ta samma väg hem. Höstsolen var även på som pricken över i:et och jag kunde inget annat än att sluta le och njuta av det. Hållas det håller i sig tils jag åker till Tjeckien.

PEACE.

WHEN I WAS 16.- Hittade två bilder på mig från skolfotot när jag var 16år.
Jag måste säga, shit, jag har trots allt förändrats mer än vad jag trodde under de senaste två åren. Och att mitt liv skulle se ut såhär och att det jag upplevt, kämpat igenom och lärt mig skulle påverka mig på detta sätt och att, ja det här var livet hade jag ingen aning om när jag satt på den där träpallen i fotosalen och klämde fram ett osäkert leende efter att ha försovit mig samma dag.
- Ja klassen, det började redan då, haha!

Att mitt liv skulle vändas upp och ner två knappt två månader efter att dessa bilderna är tagna hade jag inte heller den blekaste aning. Men ack vad jag lärt mig mycket genom åren, vuxit som person, felat, förlåtit, förträngt på så kort tid.
Man vet aldrig vad som händer imorgon, om en vecka, tre månader, ett år, fem år.
Vi får helt enkelt ta vara på den tid vi har.

PEACE.

EN TIDIG MORGON.- Ny vecka, nya tag, nya upplevelser, nya äventyr!
Börjar dagen med att (tro det eller ej) vakna upp och cykla i racerfart till skolan för att hinna köpa den där efterlängtade biljetten till min livs första studentfest.

Men när jag kom fram till studentkomittén så var det ingen lång kö som jag förväntade mig. Nooo, det kan inte vara sant. Jag var ju där 5-10min efter att de börjat sälja och de var redan slut?
Och så var fallet, men då sa min vän Sasha som sitter i kommittén att hon lagt undan en till sig själv fast hon inte ska på festen och om jag verkligen vill ha den får jag ta och börja gråta eller liknande.

Så jag berättade lika stressad som vanligt på morgonen att jag inte fått i mig varken kaffe eller frukost och att jag t.o.m hade min pyjamaströja på mig och fick visa den. Då började de skratta och tyckte att jag då var värd den sista biljetten. Så nu är den min, yey!

Hem och vila, äta frukost och kolla på Vakna med The Voice, morgondrägla lite över Martin Björk och sedan tillbaka till skolan för dagens Fitnesslektion. Lunch med tjejerna därefter och nu är jag hemma igen!

PEACE.

JAG IFRÅGASÄTTER ALLT.- En negativ egenskap jag har är att jag har svårt att bestämma mig. Det är så sjukt svårt för mig att bestämma om jag ska ta den första eller andra, berätta eller inte, ta första steget eller vänta, gå eller vänta, och i detta fall: Sova ut eller vakna tidigt för att kunna köpa biljetter till den första studentfesten.

I vanliga fall börjar jag kl 09.30 på måndagar men imorgon säljer de biljetterna mellan 07.50-08.05! Vilket blir jobbigt för mig. Oj, vilka problem..! Det är ingenting om sånt händer då och då men jag ifrågasätter allt och alla. Iallafall när jag är på hemmaplan. Det vill säga Halmstad/Sverige. Kolla, jag kunde inte ens bestämma mig om jag menar Halmstad eller hela Sverige. Suck...

Får fortsätta grubbla på det medan jag och mamma kollar på film men en kopp te i handen.
PEACE.

ME & MY THOUGHTS.- You're the one that makes my world go around. If there is anything that I am sure of. Then it's my love for you. If there's anything that I want more of It is you. Don't laugh but maybe we can be each other's soulmates.


TA VARA PÅ DET SOM ÄR KVAR.


PH: Från vernissagen i onsdags.

- Detta blir nästan ett god morgon för mig. La mig strax innan 05 efter nattens pass och somnade på en sekund.
Men nu är jag uppe på benen och blev glad när jag ser solen skina. Kanske man ska ta och våga sig ut på balkongen med än kaffe tro?

Sitter och tänker på att jag verkligen måste ta vara på den tid som är kvar innan jag lämnar Halmstad på ett tag. Jag menar, t.ex alla loven jag har framför mig är de sista jag kommer ha i mitt liv. Inget mer sommarlov för mig inte, och snart började det närma sig det absolut sista höstlovet och därför tänkte jag att jag måste passa på att åka iväg och njuta av lovet. Så tror att det möjligtvis kan bli en trip till Oslo i några dagar för att hälsa på lite vänner som bor runt om i Norge.

Men först får jag ta och ladda inför Tjeckienresan till Kútna Hora & Prag. Det är faktiskt bara några dagar innan jag åker, yey!

Nej nu ska jag ta inta balkongen med den där goda koppen av kaffe.
PEACE.

110924.- Om ca en timme drar jag till det så kallade ''Rävlyan'' där min mentor/fotolärare bor. Nästan hela klassen och alla tjecker hänger där ikväll och det blir käk och lite party. Efter det åker jag och Anna in till Halmstad igen och det blir ännu ett nattpass i baren. Men nu ska jag käka och göra mig i ordning.

PEACE.


EN BRA KVÄLL & ÖVERRASKNINGAR.


PH: Min bild från vernissagen i onsdags.

- Han inte uppdatera innan jag skulle dra ut igår då jag glömde bort tiden och fick lite panik.
Men det var en fin kväll. Visade tjeckerna runt i vår döda stad, hängde en stund på Corner och träffade roliga och konstiga människor.
Kl 00 var jag tillbaka i baren och hade ett riktigt roligt pass. Först blev jag överraskad av massa fina vänner från skolan och några som jag gick i samma klass med i grundskolan. Sedan kom en kompis jag inte träffat på månader och berättade om vad som hänt under denna tid, kul kul. Blev kvävd av kramar och pussar den natten.

Vid ett tillfälle taggade jag hakan. Stod och fixade ihop några drinkar då plötsligt två blonda tjejer kom in i baren och stod och kollade på mig med en blick om förväntan att jag skulle reagera galet. Vilket jag gjorde.
Det var ingen mindre än självaste Sofia och Andrea som jag gick tillsammans i bartenderskolan i Grekland med! Och de hade kommit och hälsat på i Halmstad och vipps så stod de framför mig!

Sist jag såg de var en suddig halv sekund då jag försökte öppna ögonen när de skulle lämna lägenheten på Kos och åka hem. Inte ens då fick jag mig en klar blick och nu så stod de med stora leenden framför mig. Det var länge sedan jag blev så överraskad!
Tack tjejer och alla andra fina som kom och hälsade på mig i baren igår natt.

PEACE.

MAMMAS UTSTÄLLNING & KVÄLLEN I K10.


PH: Lite bilder från när klassen och tjeckerna kollade på mammas utställning. Även ett par från en rolig impulskväll nere i K10 med de partyglada tjeckerna.

- Ikväll blir det en liten utgång med några tjejer från klassen och några av de tjecker som kommit hit på besök. Sen får man hålla tummarna för att gänget ska hinna förbi mig på jobbet med vilket lär bli svårt. En sak är säker. Jag ska jobba så mycket jag kan. Pallar inte med att sitta i denna lilla stad som ni redan vet så jag ska jobba så mycket jag kan, bita ihop vid jobbiga tillfällen, försöka tänka possitivt och hoppas på att tiden går snabbt!

PEACE.

110923.


- Förmiddagen bestod av en trip till Tylösand med tjeckerna där vi kollade på utställningen och chillade på hotellet.
Snart drar jag hem och tar min medicin som precis flyttat in i köket. Ikväll blir det en liten utgång med klassen och tjeckerna. Vi ska visa hur tråkigt nattliv det finns i Halmstad och sedan drar jag till jobbet kl 00 och står hela natten bakom baren.
PEACE.

THIS DAY -check!


PH: Party in town.


- Skolan -check.
Vernissage -check.
Läkaren -check.
Halsfluss -check.
En dusch i regnet -check.
Myskläder, levande ljus, sallad, tv, te & serier - CHECK!

110922.- Old friend, why are you so shy?
Ain't like you to hold back or hide from the light.

I hate to turn up out of the blue uninvited. But I couldn't stay away, I couldn't fight it.

I had hoped you'd see my face and that you'd be reminded. That for me it isn't over.
You know how the time flies. Only yesterday it was the time of our lives. We were born and raised. In a summer haze. Bound by the surprise of our glory days. Don't forget me, I beg, "I'll remember", you said.

NO MATTER WHAT.- I'm losing my friends for you tonight. Cuz' there is no one. But you who makes me feel alright. We've had our times of ups and downs. But after all it's worth it. You're the one that makes my world go around. I'm leaving this town with you tonight. It don't matter where we're heading as long as you hold me tight. To you darling I am chained and bound. And nothing's gonna change that.

PARTY PEOPLE & CRAZY CZECHS.- Börjar med att bjuda på lite festbilder från någon helg sedan.
Lyssnar på Spotify då jag äntligen fått två timmar till att spela lite musik med reklam i jämna mellanrum. En stor skål sallad står bredvid datorn och jag gungar till musikens takt samtidigt som jag redigerar några bilder från kompaktkameran.

Igår kom tjeckerna och vi hängde en stund. Sedan blev det träning med Pau och Jenny.
Idag lärde de flesta av oss känna tjeckerna lite bättre. Eller kanske lite för bra? Det visar sig att de gillar att festa och har inget emot att dricka öl på en onsdag på skolan efter kl 14. Mer om de lär vi väll få reda på ikväll då några av de vill festa till det lika mycket varje dag så vi tar med de ner till våran fotokällare (i hopp om att Fritzl inte ska besöka oss) och hänger.

PEACE.

INTE LIKA PARTY IDAG.- Bjuder på en bild från troligen förra helgen. Och nej jag är inte lika party. Jeans, over size weed-t shirt, poncho och en ruffsig knut är vad som klär mig i just detta tillfälle då jag sitter och räknar ner tiden tills jag måste byta om för att bege mig ut i kylan och sedan till träningen. En annan grej jag funderar på om man ska göra ett eller två pass idag bara för att inte har ångest över all skit jag trycker i mig.

PEACE.

KYLAN TAR DÖD PÅ MIG.- Jag kan redan nu erkänna att jag är trött på kylan. En skinnjacka räcker inte och hemma sitter jag med filt eller poncho om inte både och! Allt oftare sitter jag ihopkuren i fåtöljen eller soffan för att mina tår inte ska frysa till is och min näsa har nog lägre temperatur en självaste kylskåpet.
Men titta, det är september.
Det är vanligt att vädret går upp och ner men inte ska man väll behöva frysa med alla kläder på när man sitter hemma? Hur ska jag överleva ännu en vinter i Sverige tro?

Redan i augusti månad så började jag frysa. Sommaren började tidigare i år och lika så slutade den. Att värma något är en tanke. Men kan en tanke som att jag förhoppningsvis tillbringar den sista hela långa vintern i Sverige för sista gången på ett bra tag, värma en själv som min?

Nej, jag tror inte det. Jag behöver mer än så. Fullspäckade scheman och nya äventyr. And i'm working on it!
PEACE.

EN SPECIELL VÄN & MÅNGA TJECKER.

PH: För et som blir skrämda av den lagom störda tjej och den andra ganska så emoliknande tjej som försöker se en aning orolig men seriös ut, så kan jag säga, lugn. Vi är inte såhär i verkligheten. Eller min vän vid sidan är dock oftast så här trots sina lugnande tabletter. Men dessa bilder är bara någon dålig improvisation till ett gäng bilder vi tog igår.

- Nu är man här igen. Lagom rödspruckna ögon, några lite för få timars sömn och en ruffsig knut mitt på huvudet. Jag sitter nere i fotokällaren och ska skriva ut en bild till vernissagen samtidigt som jag och fotoklassen inväntar ett gäng tjecker som är framme i Halmstad när som. De är som oss -fotoelever och kommer att hänga här fram tills på söndag. Får se om vi lyckas underhålla de under denna veckan då det inte finns mycket roligt man kan hitta på i en sådan här lite småstad på självaste hösten.

Undrar hur de kommer se och uppfatta Halmstad. Med tanke på att de kommer från det kulturella Prag så tror jag inte att lilla Halmstad är så häpnadsväckande.

& nu vidare till att skriva ut min bild.

PEACE.


TÄNKER. FUNDERAR. FILOSOFERAR.- Tänker. Funderar. Filosoferar. Det som just nu spelas ur de små halvt sprängda högtalarna vid datorns kant är lite skön soulmusik jag inte upptäckt förens ikväll. Selah is the singer. Det får mig att tänka bättre. Just nu iallafall.

När jag är kluven brukar jag oftast omedvetet sätta på lite alternativ musik. Spela sönder det tills jag kan texten utantill och bara låta tankarna dras in i det mörka hålet där all oro ibland lyckas gömma sig. Men nu känner jag att jag får ta paus från de låtarna ett tag.
Vill inte fastna i ett av de många tänkanden jag lätt snubblar in i. Slutar jag tänka på det så går tiden troligen och förhoppningsvis snabbare. Vilket jag absolut inte tackar nej till nu.
Fast jag ska inte sitta och säga att det inte händer något. För det är nu det kommer hända. Lite mer extra i vardagen. Nytt och efterlängtat.
Men ändå så sitter det små frågetecken på mina axlar och min trötta nacke. De frågetecken som jag inte vet när jag kommer få svar på, om jag nu får svar på de. Och ja, det är väll det som får mig att dras in i det där hålet igen. Då jag börjar fundera igen. Försöka analysera vad felet är. Vad som är driftkraften och om det ens finns svar på alla frågorna.

Ett frågetecken blir till två så fort jag tänker mig in i det en aning djupare och desto längre in jag kryper in i det desto fler frågetecken blir det. Snart blir man väll knäpp med. Men det är just därför jag måste få annat på tankarna så att tiden går snabbare och så att alla dessa frågetecken snart visar sina små svar, som säkert är väldigt simpla, som lättar mina axlar och nacke.

Det var allt för mig. Just nu iallafall.
PEACE.

110919.- Tjaa! idag var det fitness och sen drog jag och Daniella hem till mig och fotograferade lite. Därefter blev det lite skönt häng med kaffe, te, musik och lite girltalk.

Nu ska jag ta och käka något och redigera lite bilder.
PEACE.

INTE I MINA PLANER.- Fan.. Regnet kom inte då jag behövde det för fotograferingen. Får la hoppas att det kommer efter kl 12 imorgon så att jag kan ta någon bild till den där vernissagen jag fruktar.. Men så ler jag lika mycket på bilden ändå.
Söndagsmyset fortsätter(!)

PEACE.

110918.


PH: Bilder från förberedelsen till visningen i torsdag.

- Igår var det en bra kväll/natt i baren. Lagom med folk och städningen gick snabbare på slutet.
Påväg hem tog jag följe med Mogley och träffade på en och annan full vän, haha. Nästa helg blir det också jobb!

Nu ska jag ha söndagsmus och även försöka fotografera lite.
PEACE.

LÖRDAGSMYS.

 

- Heey. Lördagsmys hemma med mamma och brorsan. Om ett tag ska jag förberedda med för nattens arbetspass. Inte jättepigg men det är bara några få timmar. Fast känner att de timmarna hade jag gärna sovit istället.

 

PEACE.


A GREAT PARTY NIGHT.


PH: VIP night -Angela Carrasco & Salong Monique.

- Tja alla. Det blev mer ''All in'' än planerat igår. Först en riktigt trevlig förfest hos Viktor och hans brorsa och därefter utgång. EN riktigt lyckad kväll men däremot inte morgon. Vaknade vid 09 och hade sjukt ont i magen och mådde en aning dåligt. Kröp till köket där jag fixade en macka och en varm kopp te. Därefter somnade jag om igen och vaknade efter kl 15:00. Huvudvärken var på G och jag kände mig ganska död men nu känner jag mig lite mer levande efter kaffe, frukter och äppelpaj. Mys hemma med familjen så länge jag kan och i natt så blir det jobb i baren.
Tack alla för igår. Det var toppen.

PEACE.

SNART FÖRFEST.- Nu har man kämpat på gymmet en timme, duschat, fönat håret och fått i sig lite mat. Snart tar jag och förbereder mig inför vad det nu är Halmstad kommer bjuda på. Drar på någon förfest där några fina vänner väntar och sedan utgång antagligen.

PEACE.

THANK GOD IT'S FRIDAY.- Friday, friday.. Skolan är slut för denna veckan och jag hade tänkt både gymma och njuta av lite värme men verkar inte som om min kropp vill resa sig ur soffan efter en lång skoldag.
Nej jag ska fan ta och käka lite Ben&Jerrys och sen dra och träna! I WILL!

PEACE.

OM NÄSTA VECKA & RESA.- Nu har vi suttit hela morgonen och planerat hur nästa vecka kommer se ut. Vi kommer få besök av ett gäng fotoelever från tjeckien som kommer hänga med under veckan med min fotoklass och hitta på massa saker hela tiden. En av grejerna blir även mammas utställning. Så det ska bli kul! Nu ska vi kolla på massa bilder från Tjeckien så vi kan få inspiration till vi drar på fotoresa om två veckor.
PEACE.

MODEVISNING- Here they are. Var modell för Angela Carrasco på salong Monique.
Nedersta bilden är på designern Angela och snälla Linus som stylade mitt hår.
Mer bilder från ikväll kommer och det väntar ännu en sådan rolig kväll men inte förens om två veckor igen.

PEACE.

SOME SORT OF MODEL JOB.- Back home from school. Snart ska jag dra på något modelljobb som jag inte är ett dugg taggad för... Men men, hoppas det går bra och blir kul! Uppdaterar mer efter det. Just nu är jag en aning stressad.

PEACE.


SCHOOL AND TONIGHTS PLAN.


Ph: Två randombilder från skolan igår, hah.

- Snart närmar skolveckan sitt slut och man kan få sova ut. Min inte än. En tidig morgon kvar.
Idag är det en helt ok dag förutom att den snart kommer bli ganska så stressig. Efter skolan ska jag snabbt hem, slänga i mig något ätbart, fixa till mig, packa lite grejer och sedan iväg och förberedda mig inför kvällens visning som jag ska gå.
Jag har ingen aning vad det är jag kommer ha på mig och hur kvällen kommer se ut förutom att det är modevisning, bjudna gäster, jag ska vara modell and that's it! Resten återstår att se.
PEACE.

IMAGINE.


- Huvudvärk och magont har gått hand i hand med mig idag men nu är dett över.

i don't know why i say the things i say, but i say them anyway.

ONSDAG.- Skola, värktabletter, kaffe, natur, religion, flumm, facket, sova.
Så har dagen sett ut en så länge.
PEACE.

HÖSTMYS.- Myskläder, cheescake, choklad, sex and the city, kräftor, popkorn, te, tv-mys. Och så fortsätter det...   ;)

SATURDAY NIGHT.- Saturday night.

110912.- Mötet var vad jag trodde. Något skumt log bakom det. Men mig lurar ni inte, haha.
Hösten är här iallafall och det är jag hundra på. Nej ska inte klaga nu så får sluta skriva.

PEACE.

BOXNING / MÖTE.- Heey heey! Har haft fitness/boxning och tjejsnack med min vän D och är nu nyduschad och ska snabbt föna håret och därefter på ett möte i stan. Har tydligen fått någon värdecheck på 1 000kr på någon träningsgrej...? Får veta mer om det snart. Får la se om det inte är någon PR-fälla, haha.

PEACE.

A GREAT SUNDAY.- Vilken skön söndag jag haft. Kaffe, myskläder, Sex and The City, god mat, bra musik, och nu en kopp te i morgonrocken framför tvn och kollar på Partaj.

PEACE.

SKRIVA / 10år SEDAN.- God morgon för mig. Idag känner jag bara för att skriva och skriva och åter igen skriva. Vet inte riktigt vad. Om det är djupa texter, om det är texter jag bill publicera, noveller eller nyheter. Men jag känner för att sitta vid bordet titta ur genom fönstret, hoppas på att det ska regna lite, dricka kaffe eller en kopp te och bara skriva och fundera och fånga inspiration.

Man kanske blir lite djupare när man är kluven och när alla är lite extra känslosamma nu när det är exakt 10år sedan terrorattacken i NY. Just nu är BBC på tvn och både jag och mamma sitter och lyssnar. De sänder live hela dagen och ikväll kommer Bush sitta och läsa upp alla namnen på de som gick bort den 11:e september om jag mins rätt. Fint gjort.

Återkommer när jag har något mer att dela med mig av.
PEACE.

A GOOD START.- Konjak och päronlikör plus en äppelpaj med vaniljsås är en bra början på en lördagkväll!
Snart blir det förfest i min väns nya lägenhet och därefter utgång.

PEACE.


IT'S SATURDAY.- It's saturday! Och idag ska jag ut med vännerna och festa till det lite. Även fira en fin liten vän som nyligen fyllt år. Får se om Halmstad kan bjuda på en spännande och lyckad natt!

Här hemma målas naglarna, nynnas det till låtar och bakas paj. Självklart är det inte jag som bakar. Inte min grej. Haha! Jag står för musiken och ska snart ta och smaka på någon ny likör. Spännande!

PEACE.

110910.- Heey. Igår var det sjukt lugnt på jobbet men några vänner kom förbi och gjorde det lite roligare för mig.
Vaknade upp med huvudvärk och sen dess har jag småfixat hemma, käkat, druckit en god kopp kaffe och kollar nu på gamla avsnitt av Sex and The City. Skulle förbi stan men orkar inte p.g.a huvudvärken så det får bli i veckan.

PEACE.

REDO INFÖR NATTPASSET +RANDOM PHOTO.- Snart är jag redo inför nattens pass. Alltså psykiskt.. Sen får man väll hoppa ut sina myskläder och det sjukt speciella frisyren jag gått runt med idag. 00-04 är det som gäller. Ni hittar mig bakom baren på ett litet ställe i Halmstad. Men nu blir det Idol!

PEACE.

HERE'S HOW TODAY LOOKS LIKE.


PH: Några tramsiga bilder från Naturkunskapen i onsdags med Chicca.


- God morgon. Vad skönt det är med en dag ledigt från skolan. Speciellt en fredag då det skulle vart en lång skoldag.
Som dagen ser ut idag blir det träning, dusch, fixa lite smågrejer och sedan jobba. Dock börjar jag inatt kl 00.00 så vi får se vad jag gör fram tills dess!
Nu väntar frukosten på mig!

PEACE.

OK ATT GÖRA NARR AV KISSIE I TV?


So, here's this thing about Kanal 5 and Kissie.
Som många redan snappat upp så är det ett nytt humorprogram på gång vid namnet Partaj som börjar nu på söndag (11 september) där Christine Meltzer gör en parodi på bloggerskan Kissie.

Kissie började blogga som provocerande bitch (ursäkta mitt ordval) till snäll bloggerska och därför började jag fundera på en sak. Vi alla har sett parodier på olika slags kändisar tidigare. Men är det lika okej att göra narr av just den delen av t.ex Kissie provoceringsmetod som hon faktiskt lämnat bakom sig?
Om jag får uttala mig i detta så hade jag inte sagt stopp om Alexandra (som hennes riktiga namn är) fortfarande vad den provocerande Kissie. Men nu är det slut på den leken och hon är nu en snäll tjej på sin blogg.

Jag har själv publicerat oseriösa videoklipp på internet med t.ex en vän men det är ju inte så att jag gör det än idag och då hade jag personligen inte tyckt att det vart lika okej att t.ex göra en parodi av något man slutat med.

Ni kan själva se videoklippet här.

Hur hade ni reagerat om detta hade hänt er eller en vän?
Ska ni se programmet på söndag?THANKS GUYS.


- So... Here I am again. Daydreaming in the school like always. I would like to thank everybody how's follow me here in my blog. Especially all outside Sweden. From Denmark, Finland, Norway, Poland of course, Russia, etc.
I really appreciate you taking the time to follow me and don't be shy to comment more. It just makes me happy!

X
Rebecka Lato's

MY TEETH FROM BrilliantSmile.- Här är de. Mina före & efter-bilder från tandblekningen som jag lovat.
Till vänster ser ni resultatet efter blekningen på Alexiskliniken och på höger sida hur tänderna såg ut innan jag gjorde den grymma blekningen.
Rekommenderar starkt denna tandblekning som är störst i Sverige. Gör som jag och andra bloggare och tv-profiler gjort och blek dina tänder med BrilliantSmile!

Läs med och boka tid här!

http://www.alexiskliniken.se/

PEACE.


110907.- Övertrött. Jag har vart så sjukt flummig hela dagen. Satt med Chicca och gjorde ritlekar som slutade i snuskteckningar. Kladdade på varandra, fnittrade heeeeeela dagen. Men nu är jag hemma och känner inte för att lämna lägenheten med detta dygnet. Jag som tänkt träna...

PEACE.

ABOUT MY HAIR.- Tänkte visa skillnaden mellan mina toppar och hårbottnen. Mörkt uppe och ljusare neråt. Sjukt ovant att ha så ljusa toppar och det är det mesta jag ser från håret utan spegel. Det är nästan så att jag känner mig ljusare i hela håret dår jag sällan ser det mörka. Vilka problem jag har, haha. Hur som. Känner att jag vill klippa håret ännu mer då vissa toppar fortfarande är slitna och i höst/vinter är jag sugen på att testa på lite brun/rött hår! Men håller kvar det nuvarande håret till båda visningarna och lite längre fram.

PEACE.

MYS.- Heey. SaraKlara och Tove har vart hemma hos mig på lite fika och tjejsnack. Mycket skratt, funderingar, drömmar, analyser och skvaller. Ett fint avslut på dagen. Nu blir det myskläder och kvällsmat framför tvn med IDOL i sällskap av mamma.

PEACE.

110906.- Laga mat, leta inspiration, försöka få lite idéer till multimedia arbetet som jag ska börja om med. Läsa lite om tjeckiska fotografer och tjeckien till min kommande resa, fixa lite smågrejer här hemma, och ja, det vanliga.

PEACE.

I MISS YOU GUYS.- Swedes, Norwegians, Danes, Finns, English, Dutch, Greeks, Russians, boys and girls, guys, family. Shit I miss you so much ...
Missing all that we experienced together during the time we studied, partied, lived, went to school, laughed, shouted, whispered, cried and lived tillsammand.
Every second..

Lot of love
.
Rebecka L -Blue Team

MÖRKARE/ LJUSARE/ KORTARE.

- And here it is. My new hair for the fashionshow.

Som jag tidigare nämnt ska jag göra ett litet modelljobb och därför behövdes mitt hår fräschas upp och fixas till lite. Det blev mörkare hårbotten, blekte topparna och klippte även topparna lite.
Ska försöka ta lite bättre bilder i dagsljus med. Linus gjorde ett riktigt bra jobb och det är alltid kul att pröva på nya saker. Jamil kom även förbi på slutet.

Nu blir det te och lite mys.
PEACE.

LAST TIME U WILL SEE ME LIKE THIS.- Jaha. Då är det sista gången ni får se mitt hår såhär! Både längden och färgen kommer förändras inom kort. Men hur jag kommer se ut har jag ingen aning om. Ska nämligen göra ett litet modelljobb och idag ska vi fixa mitt hår för de två kommande visningarna. Ska bli spännande. Kommer ta bilder från när duktiga Linus kommer sätta igång med mitt hår och göra en liten make over.

PEACE.

110904.- Ungefär såhär ser jag ut just nu som på GIF-bilden ovan. Helt död. Vill göra massa men orkar ingenting- Får la ta och pyssla om mig själv idag.

PEACE.

A DRUNK GUY IN THE BAR.


PH: A gif-pic of my brother.

- Men tja! Natten bakom baren vart kul och som vanligt kommer det massa konstiga människor som man träffar på och lär sig hantera olika vid många olika situationer.
T.ex igår vart den en kille som köpte shots två gånger från mig och ena gången fick jag välja en av mina favoriter till honom. Självklart tar jag fram Mintu flaskan och häller upp två shots. Lite senare kommer han igen och köper två andra shots.

Det dröjde inte lång tid tills jag upptäckte honom igen. Men denna gången är det inte på andra sidan baren utan i självaste baren där vi jobbar. Jag sa lugnt åt honom att han inte får vara här.
Upptäckte att han var sjukt full och försökte visa honom vägen ut från baren men han ville inte och istället tog han tag i mig och höll fast mig/ett klumpigt försök till troligtvis en kram och ville inte släppa taget.
Jag som har kort stubin fick snabbt fart p armarna och humöret ändrade sig snabbt då det slutade med att jag skrek på honom och knuffade en aning våldsamt ut honom med ilskan på topp.

Men kvällen slutade bra iallafall. Nu blir det fika med brorsan.
Vet dock inte om jag ska välja en stor bit kladdkaka eller Ben&Jerry glass. We will see!

PEACE.

WORKING IN THE BAR SOON.


PH: Från igår på Bulls och Corner.

- Om jag är utvilad? Nej! Visst har jag tagit det lugnt idag men känner att en hemmakväll men snacks framför en bra film hade suttit fint. Men så blir det inte för min del inatt. Snart ska jag fixa mig inför nattens arbetspass bakom baren och hoppas på att det kommer trevligt folk och inte några jobbiga fyllon.
Hemma igen någon gång efter 04 och antagligen kommer jag sova bort halva dagen imorgon so jag gjort efter varje nattpass.

PEACE.

110903.- Vila vila vila hela dagen inför nattens arbetspass. 00.00-04.00 inte jättepepp den sista timmen då vi bara ska städa efter alla stökiga fyllon, så snälla. Ni som kommer till baren inatt, kasta inte runt alla jävla jordnötter så blir jag glad!

PEACE.

ROCK BROTHER.- Snyggaste. Lillebrorsan. Ever.
Kristoffer skulle på Rock-party igår som sagt och vem utav alla barnen vart mest rockig och snyggast på stället? Jo, min bror. Kan inget annat än att älska denna bilden och han trivdes bra i stilen! Bara han inte får för att alltid gå runt med en svart stjärna runt ögat.
Puss på dig kaxiga unge.

PEACE.

KVÄLLEN/ NATTEN/ HÖJDPUNKTER/ NOSTALGI.- Heeey people. Igår hade jag min första day off på jobbet. Vilket betyder no working in the bar that night. Så jag passade på att ta tillfället i akt och festa till det lite men några vänner.
Har ju inte festat sen bloggeventet i Göteborg några dagar efter att jag kom hem från Grekland så det är klart man vill ut och se om Halmstad har något att på nu när hösten är här typ.

Det blev att jag drog hem till Mathilda och några tjejer i klassen där vi drack lite och spelade spel. Därefter satte vi oss på en uteservering och sedan kom kom två fina vänner till. Då blev det en större utgång. Vi gick förbi mitt jobb för att titta till hur det gick för den nya praktikanten, sen till några lugna vanliga ställen och därefter blev det studentkrogen/nattklubben Corner där det alltid är mycket folk och billigt.

Kvällens höjdpunkter var när jag träffade Killian, killen jag flög till Kos med och bodde granne med under månaden där nere som sedan flyttade ner till Halmstad. Och när Harald W kom till Corner då han precis landat i Sverige samma kväll. Hem kommen från några månader på Kos han med. Fick en riktig nostalgikänsla när jag träffade de igen, riktigt kul var det!

Nej nu måste jag få i mig något i magen.
PEACE.

110902.- Dagen i bilder hitills.


Fick hem en gäng Ben&Jerry's for free! Dagen fortsatta lika bra då jag kom hem från skolan sjukt hungrig och där stod mammas hemlagade goda mat!
Sen fixade jag brorsan då han skulle på någon ROCK-party, drog på ett snabbt möte för ett litet modelljobb. Snackade om hur håret skulle fixas och färgas, spännande!
Därefter kom jag hem och käkade B&J glass!

PEACE.

YEY, IT'S FRIDAY.- Heyy. Har vart och hämtat lite gogrejer som jag visar upp senare idag troligtvis. Snart är det lunch, journalistik, och ikväll ska jag på möte. Vad som händer mer efter det återstår att se.
PEACE.

toliveistherarestthing.- to live is the rarest thing in the world. most people exist, that's all.
until they become conscious they will never rebel.

igetdistracted.- Nu har jag tränat och köpt ett par nya jeans! Handlar aldrig något på Gina Tricot eftersom jag inte gillar deras kläder så mycket och så ser man alla unga tjejer gå runt i samma gina kläder och det gör att jag backar ur från affären ännu mer. Men nu var det så att en tipsade om ett par sköna jeans och de var på Gina. Så jag gick faktiskt dit och köpte de. 499kr för ett par jeans som inte ens är ett märke är lite att ta i. 400kr max för ett par slit&släng jeans. Men men, alla jeansen blir mindre och mindre på mig så får hoppas att dessa kommer sitta bra på mig lite längre!

Nu blir det käk och skriva lite grejer till skolan.
PEACE.

110901.


Ph: Me @ Andys Tattoo.
- Nu sitter man på multimedian igen. Börjar bli sjukt hungrig och yoga träningen har blivit inställd för att tränaren är sjuk... Så det får bli Body Balance istället. Efter det tar jag mig in till stan för att köpa ett par jeans då ett par här hemma har blivit försmå.

Förresten, glöm inte kolla in tandblekningen på Alexiskliniken. De använder Ph-neutral gel vilket inte skadar tänderna och skyddar även tandköttet under behandlingen. Läs mer på http://alexiskliniken.se/

FINALLY!- Jaaaaaa! ÄNTLIGEN! Nu kan jag äta och dricka som vanligt! Frukter, grönsaker, såser, choklad, te, vin, juice och KAFFE! Nu ska det flödas! Överlycklig!

RSS 2.0