KVÄLLEN/ NATTEN/ HÖJDPUNKTER/ NOSTALGI.



- Heeey people. Igår hade jag min första day off på jobbet. Vilket betyder no working in the bar that night. Så jag passade på att ta tillfället i akt och festa till det lite men några vänner.
Har ju inte festat sen bloggeventet i Göteborg några dagar efter att jag kom hem från Grekland så det är klart man vill ut och se om Halmstad har något att på nu när hösten är här typ.

Det blev att jag drog hem till Mathilda och några tjejer i klassen där vi drack lite och spelade spel. Därefter satte vi oss på en uteservering och sedan kom kom två fina vänner till. Då blev det en större utgång. Vi gick förbi mitt jobb för att titta till hur det gick för den nya praktikanten, sen till några lugna vanliga ställen och därefter blev det studentkrogen/nattklubben Corner där det alltid är mycket folk och billigt.

Kvällens höjdpunkter var när jag träffade Killian, killen jag flög till Kos med och bodde granne med under månaden där nere som sedan flyttade ner till Halmstad. Och när Harald W kom till Corner då han precis landat i Sverige samma kväll. Hem kommen från några månader på Kos han med. Fick en riktig nostalgikänsla när jag träffade de igen, riktigt kul var det!

Nej nu måste jag få i mig något i magen.
PEACE.

Kommentarer
Postat av: hanna ♡

japp :D

2011-09-03 @ 13:48:03
URL: http://heaa.blogg.se/
Postat av: hanna ♡

japp :D

2011-09-03 @ 13:48:18
URL: http://heaa.blogg.se/
Postat av: angelica; photo&FASHION ♥

vad har du för tatuering på underarmen? :) ser snygg ut!

2011-09-03 @ 17:33:55
URL: http://onlyangelica.blogg.se/
Postat av: anna

Frågastund på bloggen, va gärna med å ställ en fråga ! :)

2011-09-03 @ 17:44:17
URL: http://annaamarjamaa.blogg.se/
Postat av: hanna ♡

råkade :)

2011-09-04 @ 09:24:31
URL: http://heaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0