KONSTEN ATT SÄTTA IGÅNG LARMET PÅ SKOLAN.



- Haha.. Jag är ju bara för bra. Efter Sture på Stan så drog jag till skolan för att göra ett prov. Men så kom inte min lärare och en annan kompis kom förbi som också skulle göra prov. Jag väntade i ca 30min och tillslut tog vi och letade för nog tredje gången i byggnaden efter honom. Efter ett tag fick jag damp och började banka och dra i handtaget så dörren åkte upp och sen smög vi in på rummet för att se om någon var där. Då började det låta utifrån rummet.
Gissa vad jag gjorde? Satte igång inbrottslarmet i hela byggnaden så det lär sjukt jävla högt.
Vi fick hålla för öronen och springa ut ur byggnaden. Lika så gjorde några lärare som var där och tack vare mig gick Sture 2 000kr minus. Haha, sorry. Tillslut fick min ena fotolärare vakta mig när jag skulle göra provet.

Drog hem och sen drog jag på Combat-träningen. Därefter värmde jag en stor portion näringsrik mat och sen in i duschen. Nu är jag helt slut för idag och ska försöka lägga min innan kl 23.30 vilket nog inte kommer att hända.

PEACE.

++++


STURE PÅ STAN.


;Ph by me. Rester från askmolnet som blåste förbi från Island.

- Idag är det dags för det 7e Sture på Stan och det ända vi kan hoppas på är att det blir fint väder. Bara det inte ösregnar så är jag nöjd.
Ska springa runt med kamera från kl 09-14 på stan i Halmstad.

PEACE.

LIKE.



- LIKE:
* Åskväder.
* Stockholm.
* Fullspäckade scheman.
* Nattens kreativitet.
* Ösregn på vardagsnätterna.
* Djupa konversationer.
* Je.C skor.
* Oversize jackor.

MIN SÖNDAG.



-Heeey. Skola igen.
Söndag såg ut såhär: Sova ut, hoppa på en full buss till Tylösand med Daniella, Jasmine & Jassie. Kolla Store och friskolornas bal, hälsa på några. Hem och slappa.

PEACE.

STOCKHOLM-JOURNALISTPRISET # 2.



- Här har vi det så kallade del 2 av Stockholmsbilderna.
Under våra två dagar där stötte man på folk som Dessie, Rosanna, Yousef, Sibel, Linda Sundblad, Fredrik från Hjärnkontoret, snygg-viktor från BP och någon skådespelerska.

Gick även till Finest.se-kontoret och hälsade på fina Citty en stund.

THE NIGHT.



-Tjaaa! Var hemma efter 04 imorse och hoppade snabbt in i duschen. Det blev Corner, La Cocoa en snabbis och Asian med Jasmine & co.
Det är sjukt var självförtroendet stiger efter en kväll ute då alla kommenterar och bombar en med komplimanger. Speciellt igår då jag fortfarande har fett mycket volym i håret sen modevisningen och lösögonfransar men även slappa kläder som grå cheap monday jeans, mörkt linne och oversize skjorta.

Now i'm so fungry, heh!
PEACE.

UTGÅNG.


; phs från tove&alex förfest förra helgen.

- Heeey guys! Har handlat med mamma, kollat lite bilder från modevisningen och snart ska jag ta och byta om och sedan blir det utgång med Amanda. Lutar just nu mot corner.

UPDATE: Jassie, Jasmine, Malin & co är det nya partygänget!

LITE OM MODEVISNINGEN.



- Hemma från modevisningen nu. Kl 08.10 började tjejerna tupera mitt hår och sedan sminkade de en del och jag fixade fransarna och läppar. Vi hade fyra visningar och alla gick jättebra. Dock hade jag sjukt ont i fötterna och håret var ganska tungt. Det roligaste var när vi skulle käka i stan och alla kollade pekade och kom med komplimanger till mig, haha. Vissa fotograferade även.

Sedan blev det plåtning och inspelning under modevisningen på catwalken.
Men nu är jag helt trött. Kommer lägga upp bilderna när jag fått de.

PEACE.

ALLT MAN KAN DRÖMMA OM OCH DEN KOMMANDE MORGONEN...


; Allt man kan drömma om finns på dessa bilderna ovan. Man behöver fan inget mer.

- Det blev giros till kvällsmat och det inhandlade jag på pizzerian på min gata där de sände polsk tv. De vet vad jag vill ha.  ;)
Efter 20min log jag i matkoma på soffan och en stund senare blev det fredagsmys med J.
JAg borde ha somnat för minst 2h sedan eftersom det inte blir någon sovmorgon för mig. Kommer vara uppe med tuppen kl 07 och en timme senare lutar jag mig tillbaka med en kopp kaffe i handen medan två två tjejer som jag är modell för fixar det galna håret och klänningen. Då blir det sjukt kallt och troligen regnigt på modevisningen, men men. Vi får se hur det kommer gå!

Ska försöka fixa ett inlägg därifrån men kan inte lova något.
PEACE.

PART 1 FROM STOCKHOLM.



- Del 1 från Stockholmsresan med Fotoklasserna 08 & 09 samt graf-treorna.

; Efter hårmodellsmötet och klädprövningen idag blev det en runda på stan med Daniella. Fika och nortalgihäng hemma hos mig. Vi kollade på sjukt gamla blider, drack te m.m.

Nu har hon åkt och jag ska snart ta och käka lite käk.
Hörs senare, like always.

PEACE.

STRESS.



- Heey. Jag är stressigare än stressigast. HAde bara en lektion på morgonen idag och givetvis får man världens värk i magen och kan knappt gå. Så jag fick sjukskriva mig och ligga i sängen och lida ett bra tag.
Men nu känner jag mig som en människa igen och när jag kollar på mobilen har folk spammat mig på alla möjliga sätt. Så nu ska jag fixa frukost och sedan ta mig ner på hårmodellmötet som jag redan är försenad till och därefter träffa en efterlängtad vän förhoppningsvis.

PEACE.

I'M DEAD AFTER 14H IN A BUS.



- She won't make a sound
Alone in this fight with herself and the fears whispering if she stands she'll fall down
She wants to be found
The only way out is through everything she's running from wants to give up and lie down.

- I'm dead. Skriver mer imorgon om Stockholm.
PEACE.

BACK FROM STHLM.



- Heeey! I'm home again. Stockholm var toppen men fan vad utmattad man va efter resan.
Tänkte blogga någon gång där men fick tyvärr inte tid och tillgång till en dator.

Skriver en sammanfattning senare idag eller imorgon eftersom jag är så sjukt trött.
12h Stockholm och 14h bussresa. Det är våra två dagar.

Nu ska jag käka, duscha och fixa lite grejer innan jag tuppar av.

PEACE.

STOCKHOLM-JOURNALISTPRISET.


- Åker upp mot Stockholm nu och kommer hem imorgon kväll.
Ska hinna med att: Överraska en kompis på hans jobb om jag hittar dit, dra till Finest-kontoret och säga hej till Citty, dra till Gröna Lund och vara på Lilla Journalistpriset med POPKORN-gänget.
Av 50st anmälda är våran tidning en av 4st som gick vidare i Sverige och ikväll utses vinnaren.

Ska försöka hitta dator att blogga ifrån.
PEACE.

WHATS LOST CAN BE FOUND.



She never slows down.
She doesn't know why but she knows that when she's all alone, feels like its all coming down
She won't turn around. The shadows are long and she fears if she cries that first tear, the tears will not stop raining down.

So stand in the rain, stand your ground Stand up when it's all crashing down.
You stand through the pain, you won't drown, and one day, whats lost can be found.
You stand in the rain.

TAGGAD INFÖR MORGONDAGENS ÄVENTYR.



- Heey, I'm back. Redigerar lite bilder och småäter som vanligt.
Idag kan jag ta det lugnt och bara packa tills imorgon då jag och POPKORN-redaktionen/gänget tar vår hyrda buss och brummar upp i ca 6 timmar upp till huvudstaden Stockholm och stannar där tills torsdag eftermiddag.
Jag är sjukt taggad lika så de flesta i fotoklassen och några andra. Foto 3an som inte varit med och gjort något i tidningen ska ändå få följa med för typ lärarna tyckte synd om de för de inte lyckats åka på någon rolig klassresa om jag förstått rätt, hah. Men men, kommer bli två feta dagar och sjukt skönt att komma bort härifrån lilla Halmstad.

PEACE.

MOT VERNISAGEN.



- Ont i magen på morgonen, varit duktig på mattelektionen, J kom hem till mig en stund, drog in till stan för att fixa ett ärende, sprang ner till S.A.T.S och avbokade dagens pass och snart ska jag dra till fotoutställningen och se vart de hängt upp min bild.

PEACE.

LITE PERFEKTION.



- It's so late and I don't even have the time to come back around once more. How i feel for you now. Mind astray. I try to figure out how things would be on my own once again how I'd feel for it now.
Come see me again. We go back and forth! I changed my mind. I wouldn't dare to tell you. That while you were down on the street. I was at home in my suffering and I couldn't just skip to the beat.

230511.



- Har legat en timme i solen men nu är det bara skugga så satte mig inne vid datorn en stund.
Kl 19 står jag och Petra på gymmet och biffar oss, haha.
Kom på att denna veckan blir det ju bara två dagars träning eftersom hela veckan är fullspäckad med roliga saker att se fram emot.

PEACE.

BACK FROM THE MEETING.


Ph: Toves bild från när vi var på casting.

- Heeey, I'm back! Mötet gick snabbare än tänkt och jag han springa runt i några affärer. Nu är jag hemma och ska lägga mig i solen en stund och därefter fixa någon lätt lunch.
Ikväll blir det gymmet med träningspartnern Petra.

PEACE.

MOT HÅRMODELLSMÖTE -JB.



- Heeey alla fina. Försöker dra ihop ett snabbt inlägg eftersom jag redan är en aning försenad till hårmodellmötet.
Kommer antagligen var där i några timmar men berättar mer när jag kommer hem.

PEACE.

...




- Såhär grymt bra ser veckans schema ut än så länge. Kan nog inte bli mycket bättre tror jag!

I'M OUT.



- Just smile now, har äntligen skrivit färdig en uppsats om de två åren på Sturegymnasiet. Första året blev längst och det andra blev lite hastigt och mer kortfattat. Men det får fan ta och duga för nu är jag lagom död och har ont i hela kroppen.
Ska ta och käka något litet som belöning för att jag varit ovanligt duktig, haha. Sedan blir det att kolla ett kort avsnitt från en av mina favoritserier.
I'm out!

PEACE.

ÅSKVÄDER.



- Nu har jag skrivit färdigt sammanfattningen av 1a året på gymnasiet och är sjukt hungrig så ska ta och käka lite god mat med levande ljus eftersom det åskar och blixtrar en massa här och på klart.se är det 1-klass varning i Halmstad vilket betyder att man ska dra ut sladdar och dylikt. Så vi hörs antagligen efter åskvädret.

PEACE.

A GREAT NIGHT, BUT NOW: WRITING.



- Tjaa. Nu är det söndag och jag kom hem sjukt sent eller kanske väldigt tidigt igen. Var hemma efter kl 04 och däckade på en sek. Nu är jag iallafall vaken och ganska så utvilad.
Fick en påminnelse på fejjan att det ska skrivas uppsatts om 1an och 2an på Sture för fullt tills imorgon vilket jag och många andra i klassen inte börjat med. Så det är la bara till att sätta sig med en kopp kaffe och börja skriva.

PEACE.

SATURDAY, NOW WE'RE GONNA PARTY.


ALL NIGHT LONG.



- Heeey. Tonight we're going crazy. It's saturday and that means that we gonna party all night long.
Har fått lite BieberFever efter Never Say Never som jag och J b.la kollade på. Så nu är det musik, fixa mig lite och börja tagga lite smått inför ikväll.

PEACE.

MORGON.



- God morgon. Vaknade för ca 30min sedan och är fortfarande fett trött eftersom jag kom hem runt 03 från filmkvällen hos J.
Ska ta och fixa sen frukost och sedan försöka ta mig till mammas vernissage trotts att jag har ont i magen.

PEACE.

FREDAGSMYS.



- Slänga på lite puder och mascara, sedan bär det av på fredagsmys hos J.
Blir troligtvis ett videoinlägg imorgon, so be updated!

ONE THING, CHECK.



- Yää, back from school. Blev en fotografering med Tove och träffade även på Frida. Tove sminkade mig lite, like u see. Sen en lite kortare dansträning och fika som avslut på kursen. Duschat och ikväll blir det fredagsmys.

PEACE.


SCHOOLDAY.



- IT'S FRIDAY AGAIN!
Jag skulle ha samhällsprov nu men läraren som skulle fixa det är helt borta och har väll glömt bort mig.. Så nu blir det kaffe i fotosalen och snacka lite med Lina. Sen ska jag bli fotograferad av Tove i studion.
Lunch och dansträning på det och hemma och duscha.
PEACE.

TO DO.



DAGENS:
Plugga, träna Body Balance, fixa bilder till utställningen på tisdag, skriva massa, duscha.

LIST FROM THE GLAMOURAMA-GIRLS.



Dagens humör: Ganska pigg och glad..? En aning flummig.

Dagens borde: Plugga, kanske träna.

Dagens frisyr: Väldigt ofixat... Slarvig knut.

Dagens smink: Lite brunpuder och ögonprynspenna.

Dagens klädsel: Sjukt slappt, Jeans, linne och svart cardigan.

Dagens favoritlåt: Private Party - Vanessa Falk

Dagens planer: Kanske träna, fixa bilder till utställningen, plugga.

Dagens vill ha: Allt gjort i skolan.

Dagens längtan: Fredagsmys tomorrow.

Dagens beroende: Tuggummi.

Dagens tråkigaste: Plugg och engelskalektion.

Helgens bästa: Fredagsmys med J och att sova ut.

Helgens mest efterlängtade: En redig lördags-utgång.

Helgens pinsamaste: Återstår att se...

Dagens motto: Don't let today's disappointments cast a shadow on tomorrow's dreams.


SISTA FOTOLEKTIONEN.



- God morgon Sverige. Jag är tillbaka i fotosalen efter en aning kortare sovmorgon.
Håller på med de sista bilderna på fotolektionen eftersom detta är våran sista fotolektion i 2:an.  Nästa vecka ska vi nämligen till Stockholm, men varför berättar jag när det börjar närma sig avgång.

PEACE.

NO LAST..



- Yäyy, nu är jag en riktig biff! ...eller?
Jag och träningskompisen Petra har iallafall tränat i nästan 2h på gymmet och jag känner mig som en ny människa efter gympasset och en skön dusch. Dock tror jag att jag fått allergiska utslag på halsen eftersom det kliar.. Får la ta och behandla de lite snabbt.

PEACE.

FRYSA, PLUGGA, TRÄNA.



- Fan vad jag fryser! Har bara lust att ta på mig myskläder, hoppa in under täcket och skriva skolarbetet och lyssna på musik. Men nej, istället får man sitta och träningskläder på golvet, frysa och plugga till ett tråkigt prov.
Ska försöka dra till gymmet lite tidigare än planerat med får se hur det blir med det då min träningskompis is busy..

PEACE.

MOBILEPHOTOS.



- Ett gäng mobilbilder.
Från vänster, högst upp: Jag färgar hårbottnen, Sara & jag på Corner, Eve & Siri på Corner, Sara & jag på Corner, Kevin försöker bli coolare med hjälp av mina ringar, SaraKlara, Hampus & Jasmine på Corner, SaraKlara & Jasmine, min potatisgubbe i skolan, Frida, Tove och jag på Corner.
Gud vilka toppenhelger man haft de senaste tre veckorna. Hoppas det fortsätter så.
PEACE.

TODAYS.



- Heeey. Onsdag igen och jag fick sova ut för tredje gången denna veckan, underbart!
Idag blir det hard work at the gym. Men nu blir det några timmar i fotokällaren, musikshow och fika med klassen.
PEACE.

FRÅN EFTERFESTEN OCH DAGEN.


; Bilder från i lördags på efterfesten hos Hugo och den sista bilden är när jag kom hem kl 05 på morgonen, se så ljust det var ute. Ångest!

- Har varit en runda på stan och visar givetvis upp någon dag vad jag fick med.
Förresten! Har namnsdag idag och fick en låda med galet god choklad, yääy. Så jag behöver ju inte säga vad jag gör just nu.. Dock känner jag att jag kollat förmycket på Gamlourama och blev fett sugen på vin. Vitt, rött, rosé, allt!

PEACE.

A DAY OFF.



- Heey allesammans! Idag har jag en day-off från skolan. Sjukt skönt att vara ledig en hel vardag då jag kan passa på att sova ut, dricka kaffe i lugn och ro och pyssla om mig själv lite extra.

Kollar givetvis på Glamourama och dagdrömmer som vanligt. Ska fixa till naglarna och sedan klä på mig så det känns som om jag tar tag i livet lite iallafall.

PEACE.

DAGEN.



- Brorsan har kommit hem och det första jag gör är att puss sönder honom och kittla honom.

Hur kommer det sig förresten att man alltid träffar den man minst anar när man ser ut som fan och bara vill gå under jorden? Hände mig idag. Fast ändå så blev dagen en aning bättre efter det.. ;)

Snart ska jag ta något att käka och ikväll blir det att hänga på gymmet med Petra.

PEACE.

NEW SANDALS.



- Här är ett av inköpen från i fredags.
Ett par sköna sandaler perfekta att springa runt i på Greklands varma gator i sommar. Fann dem på Scorett.


Har kollat några avsnitt av Glamourama och ska snart ta och fixa mig lite titta igenom papperna inför dagens prov i MDK.

PEACE.

A NEW DAY.



- God morgon. Så här såg man ut för 10min sedan. Men nu är jag uppe på benen igen och ska fixa frukost.
Börjar sent idag men ändå så vaknade jag sådär några minuter innan 09. Något av det bästa jag vet är att vakna upp av sig själv och inte sin ringande mobil. Vilket jag gjorde idag. Och det måste väll betyda att kroppen är utvilad? För jag kunde inte somna om.
Nej nu börjar jag bli riktigt hungrig.


PEACE.

BE FREE.



- We could let this love be the fading sky, we could drift all night untill the new sun rise.
Pass me a drink or maybe two, one for me and one for you, and we'll be free.

Here comes corner winds and the changin' tide, we better drop them sails and get inside.
When will the weather ever let us go
I guess we'll have to wait until the trade winds blow..

VIDEOINLÄGG- SLITEN.



- VideofyMe har haft lite problem sedan videoändringarna, så om ni inte kan se videon Let me know!

ANOTHER AWESOME NIGHT.



- Tja och god morgon (för mig)!
Sorry för att jag inte gjort något videoinlägg men jag har haft fullt upp hela helgen och just nu är jag för sliten för det.

Yesterday was legendary. Började med lite födelsedagsfirande hos Sandra som är 18 fyllda år nu. Massa tilltugg, tipsrunda i regnet om henne och spel.
Sedan drog jag vidare och Tove hade kört på cocktailparty så alla goa och glada drog sig sedan in till stan för att fortsätta festligheterna och det gjorde vi genom att festa loss på The Corner. Träffade vänner från olika ställen i Halland och Göteborg som jag inte sett på ett bra tag.
När alla ställen stängde i stan fortsatte vi på efterfest en gata bort från Corner och hamnade i den fetaste lägenhet jag varit i.
Tappade hakan så fort jag kom in innanför dörren. Och givetvis passade jag på att ta några bilden i den galet kreativa lägenheten som jag ska försöka få upp i bloggen så fort jag hinner.
Grabbarna på efterfesten spelade musik och det var skön stämning.

Jag vart hemma i sängen kl 05.16 då jag slocknade på en sekund.
Tack alla underbara människor som gjorde mig grymma kväll.

PEACE.

EVERYTHING.



- GIVE ME EVERYTHING, please?


ABOUT LAST NIGHT WHICH WAS GREAT.



; I know, min arm är fett normal på bilden.

- Fuck what a great night! Igår var det en riktigt lyckad utekväll med Tove på The Corner.
Träffade massa fina vänner, gamla ansiktet man saknat, galna fyllon, killar med de stördaste "raggnings taktiken" och en massa dans och skratt.
Sen fick vi en förfrågan om efterfest hos Basshunter vilket hade varit fett kul att se hur han är som person men vi var för trötta och hungriga för att orka ta oss över stan.

PEACE.

ME & TOVE TONIGHT.



- Tjaa! nu sitter jag och Tove och förkrökar och drar snart vidare. hHur fredagen den 13e slutar återstår att se.

PEACE.

ME I



-i am happy with myself. i am proud of who i am. im a mess but youll get used to it.

FRIDAY THE 13th.



- Good morning everyone.
Fredag den 13e är det idag vilket oroar mig lite (jag har en tendens till att oroa mig i förväg). Men vi får se hur denna dag/kväll blir.

Vaknade iallafall med huvudvärk och försökte sova bort den vilket faktisk gick. Så nu slipper jag trycka i mig tabletter vilket jag inte gillar...

Idag ska jag ta och bjuda mamma på lunch i stan och sedan på en lång dansträning.
PEACE.

CASTING 2 FÖR HÅRMODELL.



- Nu är jag helt slut efter en shoppingrunda med mamma på stan.
Men vad som fick hänga med hem visar jag senare.

Mätt och belåten för tillfället och ska snart ta och göra mig i ordning för ännu en casting.
Mins ni när jag berättade om att jag var på casting för hårmodell? Japp, nu har de hört av sig och villa att jag och min fina vän ska ta oss dig ikväll. Om de kommer raka av håret, göra mig till en blondin eller något annat galet får vi inte hoppas på. Men berättar mer när jag kommit hem.

PEACE.

ÖGONGODIS & ÖVERSVÄMNING.



- Hej ögongodis.
Slut på slappandet and back to school.

Förresten! Igår regnade det så mycket att det blir översvämning i fotokällaren i skolan. Och när vi öppnade dörren komme ännu en decimeter hög flod forsande in och vi försökte rädda så mycket möbler och saker vi kunde.

Tyckte att det var sjukt kul och stod bara och filmade och fotograferade.

Juste, ikväll blir det en spännande kväll sak ni veta.
But I tell ya more late.
See ya!

GLÄDJEDÖDARE.



- Bjuder på min nuvarande profilbild på Facebook.
Igår såg jag fram emot att ha sovmorgon idag fram till kl 14.10 men drömmen gick i kras när jag fick ett sms av en i klassen då hon påminde mig om nationella prov kl 08.20 som skulle vara till kl 11.
Men nu är jag hemma igen och är ganska trött men har legat och vilat i sängen i nästan en timme (försökte sova liket inte gick så bra).

Om en timme är jag påväg till skolan igen och har en kort lektion.
More update later.

PHOTOS FROM THE CASTING IN MALMÖ.



- Tja. Glömde helt bort att jag hade ett gäng bilder från castingen i Malmö för Kanal 5.
Mamma, Tove och Pece är på bilderna.
Vi vet fortfarande inte hut det gått för oss, men berättar mer så fort jag vet något.

PEACE.

11th.


- Top Mirabella, Bag Zara, Hat Asos, Sunglasses Topshop, Ring Asos, Sandals Maison Martin Margiela.

Att sitta inne i en källare i över 4h är inte kul när det är den sista varma dagen på ett tag...
Dock har vi fika kl 15 vilket är det ända att se fram emot. Har varit på modevisning på skolan och hade bara en favorit, HAVET.
Hur som, ska försöka få något gjort på denna långa fotolektionen.
PEACE.

XX DAYS LEFT.



- Nyduschad och mätt efter ett sjukt svettigt Combat-pass.
Idag är den 10 dagar och en månad tills min vuxna ålder är inne och jag kan knappt vänta.

Ska snart ta en skål frysta bär med socker och plugga lite samhällsskit.

PEACE.

SOME LOVE TO SUSHI.



- En del av himmelriket.
Detta åt ajg i stan med Tove och Alex för någon helg sedan och det var sjukt vad mätt man blev på det.
Blev sjukt sugen på sushi nyss men nej, ska ta och käka lite frukter, sola på balkongen, träna med mamma, och sen äta världens godaste soppa. 

PEACE.

ETT FINT AVSLUT PÅ DAGEN.



- 1.5h på gymmet med Petra och en skön dusch gör så jag känner mig renad och som en ny person. Inte nog med det. När jag duschat var mammas grönsakssoppa klar och den var galet god. Vilket bra slut på denna varma dag. Imorgon väntar ännu en varm dag.

PEACE.

OFF TO THE GYM.



- Nej nu får jag ta och dra till gymmet en stund så jag inte ligger och småäter hela kvällen.
Lite färg på magen har man iallafall lyckats få!

PEACE.

ATT INTE BLOGGA OCH KOMMENTERA.



- Okej. Fick panik.. Det har inte gått att blogga från kl 15 igår ..typ. Det gick även inte att svara på alla fina kommentarer jag fått vilket gör mig förbannad.
FAN! Har även sett att andra bloggar inte uppdaterat efter kl 15 vilket tyder på att jag inte är den ända, hah.
Blir bättre uppdatering så fort jag ser att det funkar. Men nu verkar det gå igen.

PEACE.

OH HOW I HATE..



- I remember long time ago When my brain didn’t overflow
With thoughts of you and you and me And all the things we’ll never be
I remember long time ago you said baby I love you so
And it was real so real
And the street I walk today it’s a street that’s got nothing to say to me
Nothing that’s real
Oh how I hate this town..

THE LAST FROM VALBORG -HELSINGBORG&LUND.



- Tja. Här har ni de sista bilderna från Valborg i Lund och Helsingborg. Jag vet att jag inte är snabbast men bättre sent än aldrig.

Har legat och solat i ca 2h på balkongen och är sjukt seg nu.
Ska ligga en liten stund till och sedan fundera på om jag orkar gymma efter den starka solen eller om jag bara ska duscha och sedan göra läxor.. Time will tell. ;)

PEACE.

SUN AND B&J.



- Ben & Jerry's (som jag fick från J igår) på balkongen i solen och musik. Så mycket bättre kunde det inte bli för stunden.
Nu är jag nyduschad och inväntar en kompis som snart kommer hit och om vi orkar så går vi över till grannen min som har lite festligheter på gång.

PEACE.

THE MOON.



- The moon. I have always been drawn to it. Connected, in some inexplicable way. A silent kinship. There’s the moon, asking to stay. All my life, I’ve regarded it with a solemn reverence. For the tempestuous storm it brews. The ebb and flow. Love, lust, and longing. Sorrow and anguish. Strength and hope. Brazen resilience. An image of change. Of life itself. Birth and death and rebirth. Continuous incontinuity. Everything amounts to this enormous beauty I know I will never fully be able to grasp. In all this, the moon reflects the heart of life. The kaleidoscope flux of the soul. The moon. It’s a cause for introspection. A mirror of who I have been, and a promise of who I can become.

SOM EN GROTTMÄNNISKA I SOLEN.



- Heey alla glada. Fan vilket underbart väder det är! Perfekt helgväder måste jag säga.
Har sovit ut och sitter nu på balkongen och äter kött med händerna på vårat nya fina trägolv som en grottmänniska. Fan vad underbart.
Hade även en toppenkväll igår, men det berättar jag lite mer om senare. Nu ska jag fortsätta käka och ljuta av solen.

PEACE.

MY FRIDAY -VIDEO.


J.S & V.H



- Jessica S och Vanessa H, vilka vackra inspirerande tjejer. Vill ha allt som de just nu.
Hur som, har solat på balkongen i en timme, dammsugit och fick sjukt ont i huvudet nu. Kanske för solen, men jag har ju druckit massa vatten..? What ever, ska ta och käka lite om en stund känner jag.

PEACE.

FRIDAY.


- Tja. Nu är det fredag igen. Idag har jag haft nationella prov i engelska och käkat ovanligt god skolmat.
Sitter och kollar Big Brother just nu och väntar på att danslektionen ska börja. Sen blir det att dra sig hem och duscha.
PEACE.

TRÄNING & DÅLIGT HUMÖR.



- Tja. Idag är jag inte glad. Vill bara slå sönder något eller någon. Och p.g.a det så ska jag gå och gymma och sedan boxa och sparka av mig på ett Combat-pass.

See ya!

SOME BAYRON LOVE?



- OMG.. I'm in love. Just look at the photot! I love everything here. Some Bayron-love maybe?

PEACE.

AVBRUTEN SOVMORGON.



- God morgon Sverige. Idag hade jag tänkt sova ut till halv elva men så blev det inte. Runt kl halv 09 sprang mamma runt i lägenhet med några kompisar och fixade med sina tavlor till en utställning.

Idag har jag bara en lektion och den börjar kl 14.10 vilket är sjukt skönt då jag inte behöver stressa. Varför jag börjar så sent är för att jag gått färdigt kursen jag hade på förmiddagen som var fett lång.

Nej nu ska jag slappa lite framför tvn.
PEACE.

VALBORG -LUND & HELSINGBORG.



- Tja. Ett gäng bilder från Valborg i Lund. Mer kommer!

PEACE.

PS CS5 PROV.



- Onsdag var det igen ja. Vilket betyder att man tillbringar några timmar i fotokällaren och idag har vi Photoshop prov. Får la se hur det kommer gå.
Ps. dog lite när jag så alla dessa jeansshortsen...

PEACE.

A GOOD DAG.



- Häng med Kevin och pizza. Body Balance och dusch, tvkväll. Nu är jag trött.

PEACE.

ANGÅENDE CASTING?



- Tja! Nu har jag kommit hem från Malmö. Castingen gick... ska jag vara ärlig så har jag ingen aning. De från produktionsbolaget hade typ pokerface så det är sjukt svårt att avgöra om det gick bra eller dåligt. Något jag vet är att de var väldigt intresserade av min bakgrund och saker som hände i familjen för något/några år sedan.

Men men, får vänta ca 1-2veckor tills jag får besked och då kan jag förhoppningsvis berätta med om hur det blir om det nu blir något.

Hur som.. Kevin har kommit hit och ska snart käka.
Uppdatering kommer ikväll igen.

PEACE.

Next: MALMÖ -Casting.



- Om 15min åker jag, mamma, Pece och Tove ner till Malmö för att göra något vi inte gjort tidigare. CASTING!
Som jag berättat för en vecka sedan så hörde ett produktionsbolag av sig till mig och frågade om jag + två vänner och förälder kan komma på casting till ett tv-program. Och idag gäller det.
När jag kommer hem kommer jag berätta lite kort vad som hände. 
Är fett nervös.

Wish us luck!

2th.



- Tja. Sorry för dålig uppdatering. Har käkar på stan med Pece och planerat för igår och gymmat. Då kommer det hända grejer. Men mer berättar jag imorgon bitti.
Nu ska jag duscha och sova.

PEACE.

PHOTOS FROM THE TRAIN AND LITTLE ABOUT THE HOSPITAL VISIT.



- Ett gäng bilder från tågresan ner till Lund i lördags.

Nu har jag nyss kommit hem från sjukhuset där jag tog ett par till prover för allergin. Vi vet fortfarande inte vad det är för fel på mig och dagens tester visade inga resultat. Det är nog 3e eller 4e sjukhusbesöket i år..
Men jag träffade fina vännen Jamil där vilket är ett plus.

Nu sitter jag och vilar och har ont i magen men ska snart till skolan och därefter till stan för möte/fika med en vän.

PEACE.

CHILL.



- En chillkväll med tv, Big Brother, småätande, dusch. Yeah, and that's it!
Great sunday, huh?

SAMMANFATTNING AV VALBORG -LUND & HELSINGBORG.



- Gud vad trött jag är. Först blev det Ö-tåget till Lund med Tove och Alex och redan på tåget upphörde mitt nykteristliv... Vi träffade underbara Hampus som gick på Sturegymnasiet innan och massa annat galet folk.
Stadsparken hade förvandlats till en festivalcamping och det var skräp överallt.

Runt 01-tiden tog vi tåget till Helsingborg. Där träffade jag b.la en saknad kompis från Rhodos, Didrik som vi sedan fick sova hos i hans sjukt snygga hus.

Vi vaknade runt 11-tiden och var inne på Knutpunkten redan vid tio i 12 och några få minuter sedan hoppade vi på tåget hem till Halmstad igen. På tåget hem snackade vi om den impulsiva natten och om mat. Det var sjukt så hungriga vi var så att vi hade kunnat äta nästan vad som.
Väl framme i Halmstad drog vi till stan och käkade massa sushi. Förmycket sushi, för mig. Nu har jag en aning ont i magen efter all sushi och slappar i myskläder i soffan med mamma.

PEACE.

RSS 2.0