Testa School.



- Sorry, skulle lagt upp videon innan jobbet men Youtube strulade. Nu är den här i alla fall.
Någon som har prövat den produkten? Kommentera det i sådana fall.

PEACE!

W o o k .



- Står i köket och wookar för fullt samt väntar på kycklingen i ugnen. 2 minutes left.
Ska slänga i mig maten, surfa runt på internet och sedan dra mig ner till jobbet för några timmars slit.

Videoinlägget? Det kommer...

PEACE!

God morgon/eftermiddag.


- Nyponsoppa, fullkornsbröd, naturell Keso, Philadelphia, färsk och torkad oregano, nektarin.

+ Sitter och äter frukost nu. Kanske lite sent va? Men när man börjar 14:10 är det okej. Är hemma igen innan halv 4. Riktigt skönt. Men sen blir det till att jobba som inte är lika skönt...

Amanda sov över här och vi fixade nyttigt snacks och kollade på tv. Sedan blev det till att springa ner till tvättstugan snabbt och köra en tvätt vilket Amanda inte var så glad över, haha.
Nu är jag uppe på fötterna igen och ska göra ett videoinlägg idag istället. Vad det kommer att handla om får ni vänta och se.

PEACE!

Stockholm day 2 Blog Awards Afternoon Tea Party part 3.



Modevisning från Bik Bok på catwalken.

Söta Shire från MTV.                                              De nominerade för Årets blogg.

Angela från... hmm.. Robinson (?) blev intervjuad.

Gulliga och snälla AnaGina blir intervjuad.

Nu har lilla Amanda kommit hem till mig och sitter med sin dator i knät och sin mjukis dress, haha. Blir en aning avis faktiskt... Har typ bara sovkläder från Polen och Bar t-shirts att sova i, haa.

Snart ska jag försöka dra med mig Amanda till Maxi så vi kan köpa lite morrötter till dippen ikväll.
Det blir självklart massa tv-mys med b.la Idol, en film och Kungarna av Tylösand.

PEACE!

Äckelmagad av larv i...



- Sorry för dålig uppdatering. Har varit hemma hos min fotolärare/mentor hela dagen med klassen och fotograferat och käkat.
Mådde illa i princip halva dagen p.g.a att jag hittade en grön/gul larv i soppan! Blääää. Jag brukar inte vara äckelmagad men fy fan vad jag mådde illa efter det. Ucsh för att käka ute på landet. Sen såg jag en orm precis vid mina fötter. Nej, det är storstäder som gäller för min del.

Ska snart ta och se om jag fick några fina bilder i alla fall. Kan även berätta att jag funderar på att göra ett videoinlägg senare idag.

PEACE!

Inspo from Tokyo.



- Lite inspo från Tokyo. En av höstens IT -mönstrade byxor/leggings.

Gräddbullar.



- Daniella drog för en stund sedan. Vi har varit och handlat på Netto, lagat mat, käkat ett helt paket gräddbullar, bloggkollat och massa annat. Min allra äckligaste vän, det är vad hon är.
Ska snart ta en promenad till Maxi och växla lite till parkeringen och sedan fundera ut någon kvällsmat. Gräddbullarna gjorde mig dock ganska mätt. Haha.

PEACE!

Stockholm day 2 Blog Awards Afternoon Tea Party part 2.


Träffade Angelica Blick och sminkbloggaren Linda vid hårstylingen.


DennisM blir intervjuad.


Jag och finaste AmandaVarDet, hur härlig som hälls är du gumman.


TV400 bjöd på galet goda cupcakes.


Snälla Frida och jag på Café Operas toa, haha.


Lilla Foki och jag. Var tvungen att lägga censur på halva ansiktet så att in inte skulle tro att jag är halvt mupp/halvt människa, haha.


En av världens bästa hårstylisten Steve Terry och Linda Bratt och chefsredaktören för VeckoRevyn Louise Bratt.


Yepp, detta var del två av Blog Awards Afternoon Tea Party på Café Opera i lördags.
Enjoy my readers!

C o o l .



- Faux Fur Coat Topshop, Boots Jeffrey Campbell, Tights Topshop, Bag Rebecca Minkoff, Bracelet Asos, Hat Bik Bok.

Heminköp.



- Detta är förra veckans heminköp. Känner att jag måste dra och handla idag med efter skolan, hehe. Börjar bli ganska tomt här.
För tillfället sitter jag och lyssnar på skivor som jag fått från Citty och från Blog Awards. Sedan ska jag dra på en mattelektion och efter det ta en promenad.

PEACE!

Stockholm day 2 Blog Awards Afternoon Tea Party part 1.


Gulliga Daniel blev intervjuad av Alex från finest.se


Trevligt mingel med bloggvänner man äntligen fick träffa.



- Här kommer en bunt bilder från första delen av Afternoon Tea PartyCafé Opera.

Vaknade runt halv tio och började fixa mig. På soffan log Citty och hennes bror Wille utslagna. Tillslut vaknade de med och runt halv ett hoppade jag på tunnelbanan mot Östermalm.

The Letter.




- ååh, det är nästan så att det är bud på att köpa ett par gråa jeans under 500-lappen och göra något liknande som på bilden ovan. En bra idé enligt mig.
Det händer förhoppningsvis någon gång i höst.

The Box Tops – The Letter

Do and Done.



Dagens ''Skulle göra'':
Handla, promenera, dammsuga, träna.

Dagens ''gjort'': Skolfotografering, en extra timme sovandes i sängen, tända ljus, mörk choklad, mysa med filt och mysig musik.

Stockholm day 1.




Ph 1: Packning. Ph 2: Grabbarna jag bilade upp till Stockholm med. Ph 3: Grekisk mat hemma hos Citty med Misse. Ph 4: Jag, hemkommen til Cittys place efter en natt i Stockholms stad.


- Dag 1 började med att jag drog från skolan kl 12.30 och packade det sista för helgen. Kl 13.00 ställde jag mig vid Högskolan in inväntade Magnus som skulle komma och hämta upp mig. Sedan började vi våran färd till storstaden.

Det blev två stopp under resan. Stopp 1: McDonald's i närheten av Linköping. Stopp 2: Linköping (Hämta upp polaren Erik W).

Sedan fortsatte resan till Stockholm. Jag blev avsläppt utanför Cittys lägenhet runt kl 19.00 och klampade upp med väskan in i lägenheten. Efter en liten stund kom Cittys kompis Misse och vi beställde grekisk mat och började förberedda oss inför kvällen.

Vi tog tunnelbanan med Cittys bror Willy till några vänner på Söder och senare på natten åkte jag till Stureplan och träffade vännen Patrik från Paradise Hotel en stund.
När jag blev alltför trött tog jag mig hem till lägenheten igen. Sedan blev man bjuden på Patriks kompis efterfest men var dock galet trött och kände att jag behövde få lite sömn inför den kommande dagen som skulle bli lång.

PEACE!




I will tell you everything later.



- Asos does Autumn in Knits and i love it!

Det är sent, jag tittar på Idol i repris och har packat upp en del. Berättar om min lyckade helg i Stockholm imorgon.

PEACE!


Mot Blog Awards!



- God morgon Stockholm!
Nu har jag vaknat och fixat mig. Det är bara frukosten som återstår. Citty och hennes brorsa sitter här bakom och har nyss vaknat. Om en timme går jag mot tunnelbanan och fortsätter upp mot Café Opera och tillbringar dagen och kvällen på BlogAwards.

Igår drog vi till Söder en stund och sedan dror jag in mot Stureplan och träffade Valle från Rhodos, vännen Patrik från Paradise Hotel och några av detas vänner. Har origenterat mig ganska bra i Stockholm under natten tycker jag. Men gud vad galet folk det finns här.
På tunnelbanan hem var det en ung tjej som däckat och så kom det ett gäng som spottade på killen som var sälskap till den däckade tjejen och så blev det massa bråk, haha. Men har även träffat på mång sjukt hjälpsamma människor.

Uppdaterar efter/under BlogAwards.
PEACE!


@ Cittys place.



- När är jag framme i Stockholm. Bilresan tog ca 6 timmar och jag och Magnus hämtade upp min kompis Erik Woxberg i Linköping och fortsatte vår bilresa mot huvudstaden.

Just nu sitter jag hemma hos Citty med hennes kompis och dricker vitt samt käkar giros. Ikväll bär det av mot Söder och sedan från man se om man lyckas träffa lite Rhodos-folk.

PEACE!

Mot Stockholm.



- Nu har jag packat färdigt och ska springa ner till Högskolan där min förra granne Magnus hämtar mig och så bilar vi upp till Stockholm. Hörs av senare.

PEACE!


R.M and Vogue C '10.



- Rebecca Minkoff and Vogue China '10.

God morgon Sverige. Jag har precis haft Rättskunskapslektion och ska när som ta fram noterna och träna med Emsamble-bandet. Efter det drar jag hem, packar det sista. Och sedan...

Update later!

Remember.



- Jag kan vara ganska så glömsk när det gäller att komma ihåg att höra av mig till folk. Så nu ska jag lära mig att använda mina små ''Kom-ihåg'' -lappar. Det funkade imorse i alla fall!

PEACE!

My new love.



- Hemma från jobbet. Sitter och kollar på tv samt packar för Stockholms-weekend.
Mer om Stockholmshelgen kommer snart.

Vad tycks om mina nya snygga skor som jag fixade till för en billig peng. Hur säger jag inte. ;)
Från 699kr till 199kr blev det. Haha.

PEACE!

Spit it out.



- Mätt och belåten.

Nu:
Mot jobbet! Back tonight...

M K & V T '10.



- Duschat, antecknat några grejer, och läst en del på internet. Nu ska jag fixa en snabb och vegetarisk lunch. Sedan bär det av till skolan för en engelska lektion.

PEACE!

C a t s L i k e T h i s .



- Good morning.
Jag fixat en god frukost, gjort lite sitt-ups och ska snart duscha. Efter det blir det att dammsuga lägenheten och packa väskan inför imorgon då jag drar upp till huvudstaden -Stockholm.

PEACE!

Good night everybody.



- Nu har jag kollat färdigt alla mina tv-serier, tvättat bort ansiktsmasken och ska gå och lägga mig när som.
Imorgon börjar jag kl 14.10, sköönt. Men vill ändå vakna ganska tidigt så man får något gjort.
Funderar på att köra på endast vegetariskt imorgon. Får la se vad det kan bli fån något gott. Har i alla fall bestämt mig för att pröva på något helt nytt.


Ha det fint och sov gott alla läsare. Kommer med ny och spännande uppdatering om helgen imorgon och försenade bilder på något snyggt jag köpt med mig hem för en billig peng.

PEACE!

Idol, I hope.



- Idol nu, hoppas hoppas hoppas Alicia går vidare. Jag håller tummarna för dig vännen.
Nu är det reklam så ska leta upp något gott snacks.

TV tonight.



- Guuuuud vad jag stör mig på vissa. Vissa för att de är för bra och andra för att de är omogna eller bara helt enkelt respektlösa. Halmstad är sig själv... tror jag.

Ikväll blir det:
2 1/2 män.
Halv åtta hos mig.
Idol (se min fina vän).
Berg flyttar in.
Kungarna av Tylösand (ett måste när allt händer i min stan och vänner och bekanta är med).



Home from the dark-room.



- Idag har jag tillbringat lite mer tid i mörker. Varför? Jo, jag har nämligen varit i mörk-rummet och framkallat och gjort några tester. Det är så galet kul att man aldrig vill sluta. Nu har jag med mig två tester, två färdiga bilder som jag tog i Grekland (galet nöjd) och några avklippta filmrullar.

Nu blir det matlagning och sedan lite skrivande till skolan.

PEACE!

Perfect.

- VILL HA Hilarys stora tjocka sjalar. Skulle vara perfekt för detta höstvädret.
Just nu sitter jag på fotolektion och ska förhoppningsvis fortsätta med att framkalla mina bilder i mörkrummet m.m.
PEACE!

Från festlighet till renhet.



- Japp. Såhär kan en soptunna se ut efter att ha städat från helgens festligheter.
Tvmys med Amanda nu och sedan sova.

PEACE!

F a k e L i k e H e l l .



- What can I say...? It's fake. All of it. Don't you see?

Trash.



- Tja. Har käkat och städat i köket och snackat en del i telefon. Snart kommer Amanda hit och sova över här. Det kommer bli en mysig kväll känner jag på mig.

Men hur mysiga är inte dessa bilder? Typ lite 80-90- tal över det hela och ganska ungdoms-trashigt...

reserved fall 2010.



- Nu har jag varit en snabbis på Netto igen och sedan fått min 20mins sol.
Glad att det är så fint väder nu, perfekt höstväder med andra ord.

PEACE!

Pasta & min egna tomatsås.

- Gud vad hungrig jag är nu! En lektion till och sedan inom affären och ett ärende. Sedan hem och laga mat.
Detta tillagade jag för någon dag sedan. Mättade, lätt och otroligt gott. Pasta, kokt skinka, min egna tomatsås och lite oregano på det. Lite goudaost passar också bra.
Now: Samhällskunskap -politik.

Chilling at my place.


- Bilder från chillfesten hos mig med födelsedags''barnet'' Anton, Joper, Hampus, Simon och Amanda.
Nu har jag lagat mat och käkat upp allt. Mummms!
Funderar på att göra en ''Mat''-kategori här på bloggen. :p

PEACE!

uk vogue october 2010.



- Home again!
Cyklade till Netto för att handla lite. Självklart var det bara nyttiga saker som följde med hem.
Vad som mer följde med hem fast tidigare idag från stan visar jag upp imorgon.

Now: Cocking supper.
Later: Tv, comics, writing reportage.

tfs wrangler.



- Home from the city.
Now: Calling E-H
Next up: Cocking

+++


Båstad second day at Madison part 2.



- Här var de sista bilderna från dagarna i Båstad i somras.
Den näst sista bilden är från en intervju med tv4.

a heart r.



-Mitt och Amandas fina verk.


Nu är jag mätt och belåten och ska ta och städa undan i köket efter matlagningen och sedan ge mig själv en spark i baken och försöka få igång läxorna...

PEACE!

Myskväll med Amanda i fredags.


- Haha, charmig bild längst ner. Sådana här bilder kan man få till när man har en myskväll med vännen Amanda som jag hade i fredags.

Nu har jag städat för fullt och ska försöka fixa någon pasta rätt till mig. Galet hungrig är jag!

RL & AS '11.



- Lägger upp två favoriter från Ralph Lauren och Anna Sui's kollektion för 2011.
Man kan inget annat än älska det.

Nu: Two And A Half Men
Sen: Läxor.

What a night.



- Oush vilken natt/morgon!
Hemma hos mig blev det en mysig kväll med musik, dricka, vattenpipa, snacks och annat kul.
Sällskapet var Amanda A, Joper L, Anton W, Hampus L och Simon B.

Runt 02 tiden satte vi på några serier och chillade. Det blev att man gick och la sig runt halv 06. Hur död tror ni att jag inte är idag då eller? Haha.
Vaknade två timmar senare av att Amanda kom in och kollade på mig och skrattade åt mig, haah.

Eftersom att jag sällan somnar om när jag blivit väckt fick hon ge mig något i gengäld.
Guess what? Frukost på sängen! Hur lyxigt är inte det. Och hon gjorde exakt den frukosten jag gillar mest.
You're great girl!

Nu har man fått ut alla ur lägenheten och snart är allt städat. Idag blir det att bara ta det lugnt och försöka göra lite läxor.

PEACE!

Båstad second day at Madison part 1.



- Här kommer ett gäng bilder från modevisningen/dolce vita under en kväll/natt på Madison.

Har nyss ätit mig mätt på min hemlagade mat. En aning stolt. Snart kommer Amanda hit och då startar vi vattenpipan och sedan kommer det några vänner hit och så ska vi festa till det.
Får se hur det kan sluta. Var över en månad sedan man drack. Inte ens tagit en klunk läsk sedan Rhodos. Guuuuuud vad jag saknar Rhodos nu.

PEACE!

Misslyckat.



- Ett misslyckat videoinlägg från igår med Amanda hemma hos mig, haha.

Enjoy!


Like this before.



I've never felt like this before.
A bad feeling I've been trying to ignore. So this is it? we won´t give it another chance do you say.
No explanation only silence and it's tearing me apart.

So tell me, so tell me. What i've don.
I wonder , I wonder how it got so wrong. It hurts so bad all those things you said.
I feel so cheap, used and untidy
It's all the small things adding up. I've been burning bridges just felt like giving up
That burning flame is not the same, it never felt like fire.
A tiny voice is whispering your name and I'm going insane.

Everything i do, reminds me of what´s you. Maybe we had too much in common.
I can not feel love , and I can not feel pain. That of course is all the same and killing time is still my favourite game.

Soo late.




- Goodmorning everyone!
Today I ate lunch instead of breakfast because I woke up sooo late.


Blablabla, orkar inte skriva på engelska, haha. Well... Lyssnar på musik och dricker kaffe i myskläder och funderar på vad jag ska hitta på ikväll. Om man kanske ska dra hit några vänner.

Lateroo!

Tills vi somnade.



- Bild från repet med Emsambel-bandet. Timmy och Kevin på elgitarr.

Amanda åkte hem för en stund sedan. Vi filmade ''ett videoinlägg'' som jag lägger ut imorgon, eller rättare sagt om några timmar för skojs skull. Gud vad vi ständigt garvade. Fick nog ta och filma om minst 20 gånger.
Sedan kollade vi på Two And A Half Men tills vi somnade, haha.

Nu ska jag borsta tänderna och redigera lite bilder innan jag däckar.
PEACE!

A&R.



- Jag har dammsugit, tvättat kläder, lekt med brorsan, ätit och andra smågrejer hemma under dagen/kvällen.
Amanda är påväg hit, äntligen. Efter många omständigheter och trafikproblem så är hon äntligen på rätt spår igen.

PEACE!

.....................................



SVAR: Tja Leyla! Nej, tyvärr. Det snackades om att det skulle öppnas en här i Halmstad i våras, men det blev tydligen inget av det.
Weekday finns endast i Göteborg, Malmö, Stockholm och Uppsala. Sedan finns den i andra länder med.

Turn BackTime.



- Det ösregnar och jag är hemma med brorsan. Ska dammsuga och sedan tvätta tusen kilo kläder.
Sedan kommer Amanda hit och då ska vi sätta igång vattenpipan och sedan får vi se vart kvällen tar oss.

Deportees – Turn BackTime

Today It's a better day.



- Tjaaaa. Igår var det en depp-dag. Idag är det en mycket bättre dag.
Har hämtat min nya cykel eftersom min andra blev stulen... Så nu har jag en begagnad men bra cykel. Rör du, så dör du! Haha.

Har lånat en systemkamera från skolan som kan filma. Så om jag hinner så gör jag ett videoinlägg senare.
Nu ska jag ringa Amanda och se när hon kommer.

PEACE!

Båstad first day part 2.



- Kom nyss hem från jobbet. Att jobba som marknadsundersökare är nog en av de värsta jobben jag vet. Inte nog med det, man får ju knappt något betalt för skiten.
Jag hade tänkt mig att jobba 34 veckor till så jag kan få råd med en utbildning jag vill gå nästa sommar. Men jag klarar psykiskt inte av att jobba 34 veckor till på det skitstället.

Mitt Word-program fungerar inte hemma, så imorgon på rasten ska jag sätta mig vid en dator och skriva om mitt CV och sedan försöka hitta nya jobb. Vet dock inte hur det ska gå i denna lilla stad.

PEACE!

Men.



- it has always seemed strange to me... the things we admire in men, kindness and generosity, openness, honesty, understanding and feeling, are the concomitants of failure in our system. And those traits we detest, sharpness, greed, acquisitiveness, meanness, egotism and self-interest, are the traits of success. and while men admire the quality of the first they love the produce of the second.

-steinbeck.

Värk.



- Usch, mensvärk hela morgonen tills nu. Äntligen kan jag står på benen igen. Legat med täcke, en kudde fylld med kokande vatten och har druckit någon polsk grej. Nu mår jag bättre. Blir till att jobba ikväll om värken inte kommer tillbaka.

Nu ska jag äta lunch och vila lite till.
PEACE!

Båstad first day part 1.



- Här kommer några efterlängtade bilder från när jag gjorde några modelljobb i Båstad på tennisveckan i somras.
Mer kommer!

Bilder till reportage



- Fotograferade och intervjuade söta Alicia och Philip på Espresso House samt personalen till ett reportage.

Things changed


H&M.



- Varför ska allt snyggt på H&M vara slut? Och varför ska allt man behöver från Weekday också vara slut? Skyller på att jag bor i en småstad och bara går i tvåan...

Sitter och redigerar bilder från Båstad och hjälper brorsan med läxorna.
Om en halvtimme kommer jag och mina vänner skämma ut oss i IDOL. Om vi sjunger? Yes, fast i en så kallad ''musikvideo''. Ser ni en tjej i svart/röd skjorta så är det jag, haha.

PEACE!

Kulturnatten.



- Här kommer lite bilder från Kulturnatten i lördags.

Har haft val i skolan, fotografering, fotolektion i några timmar och fika. Framkallade några bilder och längtar redan till nästa veckas fotolektion då vi kan fortsätta med bilderna.

Nu ska jag hoppa i myskläderna och käka.
Senare ikväll lägger jag upp massa bilder från modelljobben i Båstad som jag hämtade idag.

PEACE!

Better.



- God morgon Sverige.
Idag vaknade jag med fruktansvärt ont i magen. Men nu dricker jag te och käkar frukost, så det känns bättre.
Ska ta och ringa ett samtal och sedan klä på mig och fixa mig för skolan.

PEACE!

Give me this for...



- God, give me this for the next week.

Nu har jag kollat färdigt på filmen från skolan och ska snart gå och borsta tänderna.
Härligt att börja kl 10.40 varje onsdag. Samhällskunskap och Foto hela dagen. Toppendag.

PEACE!

Schoolmovie.



- Kolla skolfilm nu...

On the roof.




Umgås man med dessa två tjejerna lever man farligt. Under vårat gympass drog de ut mig på taket för att röka. När vi skulle gå in genom fönstret igen så kom Zigge (han som har hand om gymmet). Jassie gömmer sig på bild 2, haha.

Amanda var här nyss. Vi planerade en liten fotografering och gjorde narr av folk, haha. Nu blir det ombyte till mys-outfit. Skulle vara toppen att ha en sån här under höst och vinterkvällarna.

PEACE!

Gympass.



- Ett litet gympass med Jassie och Tove på morgonen och nu är jag nyduschad.
Ska föna håret lite snabbt och packa ner lite frukt i väskan och bära av mig till skolan för två lektioner.

PEACE!

Fashion for him.



- Fram med stilen killar. Hittade galet snygg bild på lite inspo för killar. Älskar t.ex jackorna. Men dessa skorna då? Dock är det Prada och kostar inte hundringen.

Nu blir det MTV VMA 10. Man måste ju se hur Gaga chockar oss denna gång.
Sedan in i duschen.

PEACE!

Ta igen.

- Kom hem från ansiktsbehandlingen för ca en timme sedan och har sen dess ätit frukter som jag blivit beroende av, fixat i köket och lyssnat på musik. Ska snart ta och fixa lite kvällsmat och sedan sätta på en film som jag lånat från skolan. Måste ju ta igen lite när man varit sjuk.

PEACE!


-


N j u t a .



- Fuktkräm, ögonbrynspenna, solpuder, slappkläder, hemlagad mat.
Idag är det en Njuta-slapp-dag. Senare idag ska jag på ansiktsbehandling.

PEACE!

Just saying.



- Just saying, give me that guy and give me the girl's hair!
Love it!

Nu är det bokat och klart. Den 24e åker jag bil upp till Stockholm och den 26e flyger jag hem.
Längtar...

A&S



- Hemma från en seg kväll på jobbet. Nu blir det ansiktsmask och serier.

Colorblind.



- Käkat fiskpinnar, planerat ännumer (love it) och ska snart gå upp för denna gatan (på bilden) och jobba några timmar. Maten till rasten är fixad. Uppdaterar ikväll igen.

PEACE!

Tick Of Time.



- The Kooks – Tick Of Time

Inte ett dugg taggad.



- Chokladflingor och kaffe, musik och planering.
Idag bär det av till jobbet några timmar på eftermiddagen/kvällen. Inte ett dugg taggad. Men jag får ständigt påminna mig själv om vad jag ska ha pengarna till och då blir jag glad och ivrig.

Dagens låt.


PEACE!

Beroende.



- älskar all inspo från free people.


Hemma efter en kväll av massa mysig och häng på Kulturnatten. Nu har jag käkat varma mackor och druckit nyponsoppa. Tror att jag blivit beroende av det.
Nu blir det Two and a half men.

PEACE!

Desperado.


- En mysig fika på Roberts med sångfågeln Alicia i onsdags.

Kom hem från stan för en stund sedan. Kikat runt lite med mamma och sitter och målar naglarna för tillfället.
Snart kommer N hit en stund och halv 7 står jag på biblioteket med vänner och kollar på några fina tjejkompisar som dansar loss. Efter det blir det olika spelningar och annat kul på kulturnatten.

PEACE!


När hösten började.



- Nu drar jag och lämnar av brorsan hos en kompis och sedan till stan med mamma.
Kände för av inviga min foundation. Hösten är här så idag är det första gången jag använder foundation sedan sommaren började.

PEACE!

Drömmer mig bort och inspireras.



- Sitter och kollar på en massa snygga inspirerande bilder. Förstår fortfarande inte vad som gör att jag gillar bilder på folk som röker. Jag menar, tänk bilden ovan, fast utan en cigg. Så mycket tråkigare. Den sätter verkligen pricken över I:et.
Har fått i mig frukost och morgonkaffet. Kollar på inredningsbilder och drömmer mig bort till hur jag skulle vilja inreda min egna lägenhet. Med balkong, kök, sovrum, vardagsrum. Det är bara badrummet jag inte kommit på hur jag vill ha det, haha. Men jag har något år på mig att komma på det.

PEACE!

My world of sin.


- Lägg märke till basketkillen till höger med ett barn på axlarna, utgulligt.

Jaha, då var det lördag igen. Solen skiner och jag känner mig lite förkyld som vanligt. Väntar på att mamma ska gå ut från toan så jag kan gå och tvätta mig. Hon är ju inte det snabbaste precis.

Ikväll är det Kulturnatten och jag, mamma och brorsan ska gå och kolla en gjer på teatern. Men innan dess ska jag slava lite på jobbet. Första gången jag jobbar på en lördag. Ogilla'rt.
Blev plötlsligt galet sugen på att kolla på The Hills. Men man har ju serr alla avsnitten och även The City. Hoppas på att det kommer mer.

Låt.

PEACE!

Fredagsmys.



- Bild tagen vid jobbet för någon dag sedan.


Ikväll blev det fredagsmys med Amanda. Film, chips, choklad och tjejsnack.
Nu ligger och och funderar på och jag ska haffa åt mig mammas macka och sedan lite nyponsoppa.

PEACE!

Clean.



- Några bilder från när jag städade i mina extremt snygga indiska byxor för någon dag sedan. Tredje bilden råkade jag hälla ut vatten på magen när bilden togs, haha.


Har suttit och snackat i telefon en del med Evelina. Har hjälpt brorsan att rensa ut försmå kläder och så har han haft en lite modevisning för mig, haha.
Ska ringa en vän och sedan tror jag att jag ska gå och ta fram en skål med chips. Mmmh, det var länge sedan!

PEACE!

Inget varar för evigt.



- Vad är det du gör när du vaknar på morgonen, tar dig upp ur sängen och tar dig för att leva ännu en dag? Slår det dig någonsin att det kan vara det bästa du har gjort? Ta dig själv för givet och andra skall göra detsamma. Ifrågasätt dig själv för att föregå med gott exempel. Inget varar för evigt.

Rumi.



- Give me all this stuff.

Fredag eftermiddag. Slavar hemma, lyssnar på rock och punk, kliar mig i mitt ruffsiga hår, inspireras av galet snygga bilder och äter nötter. Najzzz.

PEACE!

From the work.



- Hej hej hej, hemskt mycket hej. Jag har nog sagt hej övar hundra gånger ikväll, minst.
Jobbet var segt som vanligt med rasten var betydligt roligare än vanligt. Daniella har ju börjat jobba på samma ställe som jag och även Sam med. Så det blir ju trevligare då. Dock försökte Daniella käka upp all god hemlagad polsk mat som jag hade med mig. Och sedan skyllde hon på att jag tog en näve kakor från jobbet. Men vafan, det är ju så lågbetalt så kakor får de ta och bjuda på. ;)

Tog nyss min sista penicillin. Skönt det.
Sitter och tänker på vilka fina vänner jag har och även en annan söt typ.

PEACE!


From Espresso House.



- Bilder från i måndags på Espresso House med Kevin. Det är galet vad jag fick ont i kinderna sen vi fikade. Skrattade och fnissade så jag fick tårar i ögonen.
Nu börjar det nästa sig arbetstid. Har varit en liten stund hos grannen Victor. En toppengranne som fixar medicin och annat när det behövs.
Med tiden lär man sig vilka man kan lita på och vilka som är värda ens vänskap.

Nu ska jag packa ner maten i väskan och bege mig mot skit jobbet.
PEACE!

Black Keys.



Inget går att genomföra utan ett visst mått galenskap.

Väck mig och vakna själv.


Feeling better.



- God morgon Halmstad, god morgon Sverige.
Hade nyligen besök här hemma och sitter för tillfället på sängkanten och dricker te.
När jag vaknade i morse hade jag fruktansvärt ont i magen, klöktes en gång och kallsvettades. Efter en stund började jag skaka. Armarna och benen kunde inte vara stilla. Sjukt läskig känsla. Har ingen aning vad som händer med min kropp.

Men nu mår jag bättre. Då passar väll denna låten bra?

PEACE!

Resultatet.



- Japp, här har vi resultatet.

Denna kvällen är toppen. Några timmars tjejsnack med fina Alicia på Roberts och nu Kungarna av Tylösand. Dock jävligt pinsamt program. Sjukt äckliga människor, värre än Big Brother.
Anledningen till att jag tittar på det är för att det är kul att se Halmstad och folk man känner/känner igen.

PEACE!

Over and out.



God, i really want this!

Nu ska jag lägga på lite mascara och sedan promenera ner till stan och träffa min fina vän Alicia över en fika och massa tjejsnack. Det var så länge sedan sist så nu har vi galet mycket att prata om.
Uppdatering när jag kommer hem.

Over and out!

Färgat håret.



- Som jag nämnde tidigare så åkte jag och färgade håret i måndags. Samtidigt som jag färgade håret hos mammas kompis så passade man på att dela på en kebabtallrik med brorsan.

Sitter nere i fotostudion för tillfället och väntar på att fotolektionen ska börja. Sedan slutar jag kl 17.:10.
What a long day... Efter skolan ska jag träffa den gladaste tjejen i Halmstad, haha. Mer om det senare.
Dagens låt.
PEACE!

From Roberts.



- Lite bilder från i Måndags på Roberts med Sofie, Saga och Samira.

Idag börjar jag senare. Ska vara nere i stan kl 11:00 och möta upp två från samhällsgruppen där vi gör ett arbete om Miljöpartiet. Bästa partiet. :))

Uppdaterar förhoppningsvis från skolan på fotolektionen igen.
PEACE!

Vitaminerna som håller dig frisk i höst.



Det är förkylningstider och kanske även stress på jobbet och i skolan. Din kropp behöver mer än någonsin energi och näring från bra livsmedel. Detta håller dig frisk.

C-vitamin

Varför: Skyddar cellerna och håller oss friska. Det främjar också upptaget av andra näringsämnen. Är vattenlösligt, därför behöver vi C-vitamin varje dag.
Finns i: Nypon, vinbär, apelsin, citron, grapefrukt, jordgubbar, hallon, guava, kiwi, papaya, persilja, brysselkål och spenat.

D-vitamin

Varför: Kroppen kan tillverka D-vitamin när huden exponeras för solljus, men på vintern är solljuset för svagt. Försök vistas ute minst 30 minuter varje dag under sommarhalvåret, på vintern är det bra att äta D-vitamintillskott eller en D-vitaminrik kost.
Finns i: Fiskleverolja, feta fiskar som lax, makrill, tonfisk, sill och sardiner, ägg och mjölkprodukter.

E-vitamin

Varför: Är fettlösligt och innehåller flera olika antioxidanter som skyddar cellerna och hjälper till i läkningsprocesser.
Finns i: Vegetabiliska oljor, fet fisk, nötter, mandlar, frön, bönor, groddar och gröna bladväxter, mjölkprodukter, ägg, rotfrukter, frukt och bär.

A-vitamin

Varför: Stärker bland annat immunceller i mag-tarmkanalen, vilket innebär att immunförsvaret blir starkare.
Finns i: Fiskleverolja, lever, ägg, feta mjölkprodukter, fisk och skaldjur.

B9-vitamin (folat/folsyra)

Varför: Folat finns naturligt i mat, folsyra är konstgjort framställt och används till att berika mat. De är olika former av samma vitamin. Vitaminet hjälper till i kemiska processer i cellerna och vid matspjälkningen. Är viktigt att äta för gravida kvinnor.

Finns i: Baljväxter, gröna bladgrönsaker, kål, rotfrukter, fullkornsprodukter, fil, yoghurt, lever, röd paprika, majs, apelsin, kiwi, honungsmelon, jordgubbar, hallon, björnbär och svarta vinbär.

finest.se


07-09-10.



- städa, nyponsoppa, nötter, myskläder, matlagning, mysmusik. Det är var som händer här hemma.

Höst.



- Nu känner jag höstkylan. Jag sitter hemma med tröjan på mig och min näsa är iskall.
Tycker ändå att det är mysigt med hösten. Stora halsdukar och sjalar, vantar, stövlar och mysiga kvällar med tända ljus.

Lite höstmusik.

Får väll börja nu då.



- Snart promenerar jag till skolan.
Suttit och kollat en massa flygbiljetter till Stockholm ett bra tag nu. Fan vad dyrt det ska vara om man vill ha nära... Får bli flyg från Ängelholm men har ingen aning hur jag ska ta mig dit. Får väll ta och börja gå nu så är jag framme om två veckor.

PEACE!

Vill inte.


- Några bilder från förra helgens festligheter hemma hos Mico.
Sitter och äter frukost för tillfället. Det blev ingen träning på morgonen för mig idag som det brukar vara på tisdagar. Nepp, får ju knappt gå på 10dagar och jag har 3-4 slappdagar kvar.

Senare idag ska jag gå på engelskan och sedan får vi la se var som händer.
Sitter och kollar lägenheter på internet. Halmstad, Göteborg och Stockholm. Vill inte gå i 2an. Önskar att jag bara hade ett år kvar i gymnasiet och kunde planera min framtid lite bättre...

PEACE!

Valet.



- Stämmer!

Good time.



- Nyduschad, mörkbrunt hår, mätt och lättad.


Idag har jag (förutom att varit i skolan) färgat håret mörkare hos mammas kompis, suttit på Roberts efter skolan med några från skolan, duschat och fikat på stan med den bästa killkompisen man kan ha, Kevin. Nu känner jag mig lättad efter att ha pratat ut och tramsat i någon timme.

Ska käka lite och sedan ta dagens sista tablett. Gud vilket tjej det var på dessa tabletter då...
PEACE!

After.



- Sitter hemma på rasten. Ska snart ta min dagliga dos så jag blir lite friskare.
Kl 13 har jag MDK-lektion och sedan ska jag göra ett reportage med Alexander nere på stan.

Efter det blir det ett ärende på stan och halv fem ska jag dra och färga håret.
Uppdaterar efter det då jag förhoppningsvis sitter på ett café med Kevin. Yes, bloggdatorn hänger med.

PEACE!


Update:
Tog bort det föregående inlägget eftersom jag inte orkar förklara allt negativit med IP personen.
Tar inte upp sånt skit på bloggen längre. Vill du IP säga något så kommer du fram eller så följer du kommentarsreglerna.

F o o d .



- Gud vad härliga att man har en mamma hemma som gör ovanligt god mat denna veckan.
Om en timme sitter jag i ett bås och jobbar några timmar. Skönt att det inte är en allt förlångt pass.
Sedan blir det läxor igen. Får verkligen panik av min konstiga läxa...

PEACE!

eat pray love.



- Åååh, jag vill vill vill se denna filmen. Jag menar, kolla bara hur inspirerande den är.
Tygväskorna och allt. Love it!


Igår hade jag en mysig filmkväll med N. När han drog hem blev det nattmat och sova. Mamma var ovanligt fnittrig... Haha.
Nu ska jag dricka mitt efterlängtade kaffe och sedan göra läxor. Blä.

PEACE!

Like M-K.




- Haha. Mamma tycker att jag är galet lik M-K på bilden när hon sitter i bilden. Well... I don't know.
Ska ta och fixa frukost och kaffe, sedan läxor.

PEACE!

Myskväll.




- Ikväll blir det myskväll. Dock inget gott snacks hemma...
Nu är det verkligen höst då man väljer myskvällar med trevligt sällskap före fester. Inte alls ångest.

Bilderna är tagna från mitt fönster. Skriv upp!

PEACE!

M K A V .



- Dammsugit, käkat, dansat.
Nu ska jag lägga mig på spikmattan en stund och ringa några samtal. Sedan får jag ta och klä på mig och börja fixa mig lite.

Citronen.


- Bilder från igår. En dag på stan med Daniella.

Haha, så galet kul det var. Vi gick förbi Roberts och jag snackade i telefon. Då flög det något förbi mig som landade mitt på pannan/huvudet på Daniella. Några killkompisar till oss satt uppe på Roberts och träffade mitt i prick på Danni. En citronskiva! Hahah, som alla skrattade. Galet galet kul var det. Dock tyckte inte hon att det var lika kul om vi andra. :))

PEACE!


Pics from the band.



- Lite bilder från igår när vi tränade med bandet. Dock var inte alla där. Jag satt och övade i två låtar bakom keyboardet.

Solen skiner och jag är nyduschad och pigg. Eller i alla fall lite piggare än vanligt. Blir att fixa lunch snart och sedan dammsuga lägenheten. Ikväll ska jag träffa Noemi och snacka massa skit.

PEACE!

H e m i n r e d n i n g .



- Tidsfördrivning: Heminredning.
Skulle inte tacka nej till att bo såhär vackert. Jag går helt bananas av sådan här inredning. Love love love it!


Känns som om min kropp är fylld till 90% av kaffe. Ska ta och leta efter något gott i köket.
Snart kommer Sarah hit och då ska vi vandra ner till Mico som jag var i Grekland med. Personalfest (+några till) blir det. Jag ska festa med glasen fulla av vatten. Yää!

P.p.p.peace!

Sitting on the dock of the bay.



- Kom hem för en stund sedan från stan. Satt och tog en cappuccino med N på Espresso House.
Nu ska jag ta det lugnt hemma med mamma till kl 23. Sedan kommer min vän Sarah hit och så promenerar vi till en vän som har fest. Men denna helgen blir alkoholfri eftersom jag går på medicin.

En härlig myslåt som spelar om och om igen här hemma. Klick!

PEACE!

Going to the city.



- Haha.


Nu går jag ner till stan och träffar Daniella en stund. Var ett tag sedan, ja mer än en vecka sedan.
Sedan blir det förhoppningsvis fika med en annan kompis. :))

Får se när jag hinner blogga igen.
PEACE!

Angående den förra fotograferingen.

Nu är det fredagsmyyys. Eller? Inget party party ikväll inte. Inte någon gång denna helg på den delen. Trycket i min medicin i mig som vanligt. Skulle inte gå till skolan idag egentligen men kände att jag var tvungen att repa med bandet i alla fall... Lite lunch med Kevin, Pau och Noemi och nu är jag hemma.

Blir att träffa någon vän nu på dagen och sedan får vi se vart kvällen tar en.
Är sjukt trött, vill vara uppe i varv!

Hittade denna bilden på någon amerikansk modeblogg. Var tvungen att spara den eftersom den påminde mig mycket om en fotografering jag gjorde i somras. Likadan miljö, lång ljusrosa klänning o.s.v
Apropå den fotograferingen... Jag ska försöka åka och hämta några bilder från den fotograferingen och en annan i Båstad någon gång i helgen. Då flyger de självklart upp på bloggen.



Från jobbet.



- Nu har jag kommit från ett segt pass på jobbet. Blir att hoppa i duschen snabbt och sedan kolla någon serie tills jag ska ta min nästa tablett.

Blir förhoppningsvis myskväll med mamma. Imorgon är det fredag. Yeey!

PEACE!

This day.



- Jaha. Då var man hemma igen efter några avklarade ärenden.
Ska käka lite lunch, eller rättare sagt, en ordentlig lunch. Ska nämligen försöka jobba idag. Får se hur det kommer gå med det. Det blir ju helt fel med min medicin nu när jag inte kan äta kvällsmat någon gång emellan. Suck...

Jag känner mig lite piggare i dag i alla fall. Om jag inte mår allt för dåligt imorgon så går jag och tränar med bandet.

Oh noo. Känner att huvudvärken börjar krypa fram igen. Fuck.
PEACE!

2-09-10.



- God morgon Sverige. Nu ska jag äta frukost, klä på mig och senare idag ska jag och mamma ta tag i våra liv.
Vi har ju suttit hemma med med myskläder hela veckan. Men nu har vi tagit medicin i fyra dagar. Då kan vi ta och gå ut en stund, men ändå ta det lugnt.
Det blir att vi gör ett ärende i en butik och handlar lite senare.
Ikväll ska jag slita lite på jobbet. Får se hur mycket jag orkar. Sist jag jobbade fick jag gå tidigare för att jag mådde så dåligt.

PEACE!

From Harrys and the bus.


Här är vi alla goa och glada tillsammans.


Två av de mest oseriösaste jag träffat.




- Detta var då några bilder från förra helgen när vi tjejer hade ätit på Harrys och sedan tog bussen till Saras fest.

Sitter på sängkanten och lyssnar på musik. Käkat några mackor, sjungit med till låtar, dansat lite (måste ta det lugnt när jag käkar tabletter) och har haft lite tråkigt. Facebook har inte förvånat mig de två-tre senaste timmarna ett dugg.
Det jobbiga är att jag måste sitta uppe och vänta till halv tolv, för då ska jag ta min tredje dagliga tablett. Jobbigt när man måste räkna timmar och sådant.

Jag bläddrar lite i min kalender. Fram och tillbaka. Skriver in arbetsdagar och övrig planering.
Räknar även ut hur jag ska kunna tåga iväg lite oftare från Halmstad. Ser inte ljust ut. Känner att jag måste slita lite extra på jobbet. Det tar verkligen kål på mig. Inte hur många dagar, men att tiden går så galet långsamt där och att man bara sitter i ett litet bås i flera timmar.
Ett plus är att Daniella har nyligen fått jobb hos mig. Nu får man bara hoppas på att vi kommer ha några gemensamma arbetsdagar.

Nej, nu ska jag kika på några bloggar och sedan lägga mig på spikmattan tills jag ska ta nästa tablett.
PEACE!

V & E .



- Vogue and Elle '10.

Om jag kunde hade jag gjort det oftare.



- Detta goda åt jag i två dagar. Nu får man vänta tills nästa år eller lämna denna kylan och flyga iväg.

Sitter och planerar min kommande helg i Stockholm. Det finns så många jag vill hinna träffa samtidigt som jag ska umgås med Citty och gå på ett event. Alldeles för lite tid...

Vill bara åka härifrån. Om jag hade mer pengar hade jag bokat en kurs i Grekland, tågat oftare till Malmö, Göteborg och Stockholm. Buhu, mitt jobb suger. Dåligt betalt och så blir man hjärntvättad efter ett pass...

Väntar på bättre tider.
PEACE!

To much.



- We drink too much and fuck too soon. Smoke cigarettes in rented rooms.
We quit our jobs and shoot the moon and cut our wrists and sleep til noon.
There’s a shield around us. We are heady we are groundless & we burn our friends & kill their names.
Build insecure & petty fames & tattoo things that we believe.
Stars & skulls & hearts in half-sleeves.

Buhu.



- Kolla vad som trillade ner genom dörrluckan. Den kastades genast ner i soptunnan.

Ska ta och fixa lite lunch och sedan får vi se vad jag orkar göra. Hålla reda på min dagliga dos av tabletter är jobbigt. Äckligt. Tråkigt.

Funderar på att klä på mig vanliga kläder så jag inte känner mig som en soffpotatis hela tiden.
Huvudet börjar värka. Ska sätta mig på balkongen en stund och få lite frisk lust.

PEACE!

Make me wanna die.



- The Pretty Reckless. För bra är de och deras video är grym. Älskar verkligen Taylos och hennes stil.
Det är sjukt att hon nyss fyllt 17år.

Käkar frukost och dricker kaffe. Skönt att vara sjukskriven från skolan. Något som inte är lika skönt är att hålla reda på timmar mellan alla tabletter jag trycker i mig.

PEACE!

RSS 2.0