MY BODY & OTHER STUFF.

 
- It's all about health!
Idag frös jag mitt medlemskap på mitt kära andra hem S.A.T.S, i ett helt år! Det är det längsta man kan frysa det. Så efter ett år för jag höra av mig till de igen.
Men såhär såg det iallafall ut efter träningspasset. Två timmar på gymmet idag och farväl till Sats.
 
Detta två bilderna var de sämsta, tänkte att jag börjar med de och sparar de lite bättre till sist.
Hur som så ska jag göra allt för att kunna fortsätta träna i Australien. Hoppas verkligen att jag kommer kunna hålla mig fitt under hela tiden.
 
Snart ska jag hem till Patrick på avslutningsceremoni. Käka sushi och säga hejdå.
Blandade känslor.

EMIL AND OTHER FRIENDS.

 
- Hängde med min lilla fina vän Emil igår. Gud vad jag kommer sakna alla fina vänner.
Idag har jag tränat, packat, fått sällskap av ena syrran och Ariana.
 
Nu är alla kläder nerpackade. Det börjar närma sig nu...! Lite mer än ett dygn kvar tills jag lämnar Halmstad.

HAIR COLOR.

 
-  Nu har jag äntligen tagit tag i bilderna från när jag färgade håret.
Efter den här gången ska jag låta det vara ett bra tag. Sedan blir det mycket ljusare av solen i Down Under.
Trivs mycket bättre i det nu!

GRAPH BY ME // A DAY WITH THE BOYS.

Ph: ett gammalt graf/multimediaarbete jag gjort.
 
- Hello world. Sorry for bad update.
Har haft fullt upp de senaste dagarna och vill verkligen ta vara på den sista tiden jag ha kvar i Halmstad.
 
Igår var det ingen tid för vila. Jag fikade med min fina kompis och ''polack-kusin'' Philip i någon timme. Snackade förhållande och allt sånt. Vilken toppenkille. Han är verkligen som en bror för mig.
 
Därefter drog jag hem till grannen Emil som jag inte hängt med på sjukt länge trots att vi bor så nära. Snackade om folk som förändras ut det negativa hållet. som väljer fel val i livet, musik och drömmar. Tramsade hemma hos honom och jävlades med hans katt som vanligt.
Därefter var det dags för bankmöte med mamma.
 
Slängde i mig lite käk, pustade ut en stund, fixade lite bankgrejer inför Australien och drog iväg och handlade på Maxi.
 
Sedan avslutade jag kvällen hemma hos Jimmy. Tiden bara sprang iväg och jag hade lite ont i halsen på väg hem efter allt pratade. Vi snackade konstant i nästan fyra timmar säkert.
Somnade efter en skål havregrynsgröt och bananer i sängen.

BLUE GIFT.

 
- Look what I got! Fick en fin present från bästa Max. Denna Amerikanska jackan får följa med mig till andra sidan jorden for sho'!
Har kollat på liknande jackor i alla möjliga vintage-butiker men vet inte riktigt varför jag aldrig köpt en och nu har jag fått denna.
Tusen tack Max, kommer alltid tänka på dig när jag har på mig den!

MY LAST MONDAY IN SWEDEN.

 
- Tandläkare, avskedspresent från Max, thailunch med Sara, träning, dusch, ansiktsmask, myskläder, regn, vinterjacka, film.
En helt okej sista måndag i Sverige, eller vad säger ni?

BYES AND TATTOS.

 
- Har hittat äckligt snygga tatueringar som jag dör för lite. Är helt fast i det nu.
Kollat en mysig film och ska nu ut i regnet. Träffa Max en stund, sen ska jag springa in på Carlings och vänta tills Sara har lunchrast, därefter blir det träning och sen träffa Emil.
Fullt upp hela dagen!
 

PROM MEMORIES.

 
- Vilken natt.
Balen, det kommer aldrig glömmas. Hena dygnet var... galet men givetvis en underbar upplevelse.
 
Nu är tandläkaren avklarad och idag kommer jag träffa lite vänner som jag ska ta farväl av. Sedan ska jag bocka av min packlista och se vad jag fått med mig än så länge.
 

A LOT OF GOODBYES.

Ph: Siri, me and Daniella.
 
- Godmorgon Sverige. Startar dagen med tre bilder från den senaste avskedsfikan med lite fina gamla vänner. Det blev Roberts (för första gången på säkert ett år) med Daniella, Evelina och Siri. Snackade lite minnen, framtid, vuxenvärlden och dylikt. Det är aldrig kul att säga hejdå, men sådana vänner som de vet man att man kommer ha långt framöver.
 
Nu bär det av till tandläkaren!
 

LUNCH WITH KEVIN.

 
- Ny dag, nya tag. Det blev en lite utgång igår igen trots allt. Denna gången med Chicca, Leo och hans gäng. Han säga hejdå till ännu fler vänner och arbetskamrader.
Från och med nu ska jag inte lämna lägenheten mer efter kl 23 i kylan. Det var fruktansvärt igår!
Nästa gång jag går ut sent i kylan blir på torsdag och då tar jag tåget till Köpenhamn flygplats.
 
Sitter just nu och kollar på en inspirerande och drömmande film. Det är som att kolla på sitt framtida drömliv i tv oh veta att man är ett steg närmare imon några dagar. Yey!
 
Men nu får jag sluta skriva. Ska ta cyklen ner till stan för att luncha med Kevin. Det var oerhört länge sedan. För länge sedan! Well... time is money! Gotta go!

XX & SÅNT.

 
- Okej, nu tror jag att jag är hel igen. Någorlunda iallafall! Ska träffa lite vänner ikväll. Hänga, krama, säga hejdå och sånt.
Men först, KAFFE!

I'M ALIVE // HEALTH.

 
- Heyyyyya. Lever jag, frågar många efter gårdagens bravader. Tro det eller ej men jag börjar komma tillbaka till mänskligt mood. En kopp kaffe, lite frukter och så är jag nog på benen.
Idag är det lördag vilket betyder att det är tillåtet för mig att äta sötsaker. Faktum är att jag inte känner något större sug.
 
Tack till PT:n Alexander Hallafors som hade lite pepp-talk med mig senast och fick mig till att verkligen ta tag i saker och ting. Nu gäller det bara att hålla sig på rätt spår.

A CRAZY NIGHT OUT I HALMSTAD.

 
- Åh shit.... Vilken spårad kväll. Jag och Cristina fixade oss hemma hos mig, hade massa mysigt tjejsnack och drack White Russian. Sen bar det av till Max på förfest med champagnen. där skålades det, applåder, frieri, tårar och vackra tal. Jag blev lite emotional av de fina avskedstalen men hade en fantastisk kväll.
 
Sen bar det av till stan. Vi sprang in på Morfars för att dansa av oss, träffa lite snygga vänner och shotta absint. Efter det blev det en snabb runda till mina två senaste arbetsplatser för att krama om chefer och arbetskamrater. Blev lite emotional där också och därefter blev det efterfest hos Daniel och Jamil.
En promenad hem i kylan med sällskap av Cristina och Nur för att sedan däcka i min underbara säng.
TACK ALLA FÖR IGÅRKVÄLL. Kommer sakna er sjukt mycket! <3

LAST FRIDAY NIGHT IN HALMSTAD.

 
- Tja! Njuter av en liten matkoma i väntan på besök. Tar en fördrink och sedan beger vi oss till en förfest i närheten med en flaska champagne för att skåla in avskedsutgången. Sorgligt och underbart på samma gång.

BACK FROM THE GYM.

 
- Back from th gym! Åh vad skönt. nu har man kört power walk samtidigt som jag läst en bok och tränat bröst samt rygg.
Nu blir det dusch!

LAST FRIDAY IN SWEDEN.

 
- Okej, ska se om jag kan styra upp min sista fredag i Sverige på något bra sätt.
Började med att jag åt brunch med mamma, dricker kaffe till lite skön musik. Jag ska snart ta mig ner till gymmet och svettas någon timme. Därefter blir det en ordentlig dusch och sedan får vi besök här hemma.
På kvällen kommer det lite vänner från min gamla gymnasieklass för lite förfest innan vi går ut tillsammans en sista gång. Jag ska troligen klä ut mig lite om jag orkar dra mig till den där Halloweenfesten i stan.
 
Okej, detta kan bli en riktigt bra fredag.

SKRIVA.

 
- Igår satt jag och skrev och skrev. Lyssnade på musik, gjorde en ny spellista (andra gågen på Spotify) och skrev igen. Åt nyttig mat hela dagen, kollade ut genom fönstret, lät några tårar rinna ner för kinden och skrev igen. Har kommit in i någon slags fas där jag bara skriver och skriver, så som det var ett tag förra hösten.
 
Vem vet, någon dag kanske jag delar med mig av texterna här på bloggen.
Nu blir det film och frukost!

ME AT AMIGO INK.

Ph: Amigo Ink blog.
 
- Mat i magen och dagens träning avklarad. It feels good. Nu ska jag snabbt hoppa in i duschen och senare ikväll ska jag roligen träffa lite kompisar.

CARTILAGE PIERCING.

 
- här har ni min lilla cartilage Har bytt smycke nu. Hade en tråkig stav innan som man alltid får i början. Gjorde den i Madrid för 9 euro. Nu satte jag bara in ett vanligt örhänge som jag gjorde om lite.
Får se om jag byter sen om jag hittar något bättre men jag vill ha i denna stilen fast lite mindre. Dock hittar jag inget här i Halmstad och inget i Bydgoszcz heller för den delen.
 
Får se om det kanske finns i Melbourne. Synd att jag inte köpte det jag hittade i Valencia. De var perfekta.
nu ska jag dra och träna med Sofia.

ONE WEEK LEFT.

 Ph: my room.
 
- Gud vad jag kommer att sakna mitt rum...
Just nu tar jag vara på allt. Andas in allt som har med mitt hem och liv att göra. Dricker extra mycket ur mina kaffekoppar, njuter av att ha ett fyllt kylskåp hela tiden och försöker även njuta lite av kylan då jag inte kommer träffa på den på länge.
 
Mötte upp Chicca och Ariana en stund ute och nu ska jag försöka sätta på någon bra film på det där nya programmet på PS3. Jag är så oteknisk när det gäller tv då jag aldrig kollar på tv vanligtvis.
 
Igår hade jag och mamma filmkväll och jag dräglade lite över Josh Radnor som var huvudrollen samt världens sötaste mullat.

OUR FIRST PLANS I AUSSIE // DARK HAIR.

 
- Hey heyy! Idag kom Daniella till mig för att snacka lite Aussie.
Vi kollade lägenheter, drack kaffe och te samt skypade med en kille vars rum vi ska hyra de två första veckorna i Melbourne som vi ska ha tills vi hittar vår egna lya.
 
Allt gick toppen och vi är så sjukt exalterade! Nu ska jag bara skriva till min andra vän i Melbs ang. en australiensisk välkomstmiddag som vi blivit bjudna på.
Redan massa planer innan vi ens hunnit lämna Sverige!
 
Oh, and by the way! Jag färgade håret mörkare idag, och JA, nu är jag äntligen nöjd!
Jag vet.. håret ser svart ut men det är mörkmörkmörk brunt. Lovar. Ska ta några bättre bilder imorgon som jag lägger upp i veckan!

MORGONPLANER.

 
- Hej världen! Vaknade av att mamma tappade massa saker som gjorde så att jag flög upp ur sängen några gånger. Har fått i mig frukost och ska snart fixa en kopp kaffe.
När mamma kommer hem ska vi färga mitt hår igen. Jag är inte nöjd med färgen som jag färgade efter att jag färgat bort mina lila dip-dyed. Nu är topparna ljus, beige, guld med nästan lite gråa inslag. Så idag blandar vi två nyanser av brunt och hoppas på att det blir ett bra resultat.

HEALTHY & HAPPY.

 
- Power walk och gym är nu avklarat. Idag vad det fokus på biceps, triceps och axlar. Testade även magövningen som Christopher visade igår och jag dog efter 10 x 3. Men nästa gång kommer jag vara bättre och nästa igen!
Jag vet inte hur jag ska överleva utan ett gym i Australien... Jag måste lösa det där med träning på något sätt. Men allt ordnar sig med tiden!

CORTADO & TRAVEL TALK.

 
- Kom nyss hem från Espresso House. Blev cortado och massa travel talk med Dan. Det är antagligen det bästa man kan göra en sådan dag som denna. När det är grått och kallt ute så är det bara att dra till ett mysigt café med en vän.
Dan ska förmodligen komma och hälsa på i Australien om några månader. Det är sjukt va många som dras dit, men det är inte ett dugg konstigt. Varför sitta i här i kylan hela tiden om man kan åka till värme istället?
 
På väg hem drog jag förbi Sara på Carlings och snackade lite hederlig skit som vanligt.
Nu ska jag styra upp lite käk innan träningen.

COFFE WITH DAN.

 
- Handlat, druckit kaffe och kollat inredning med Ariana. Snart är det dags att ta sig ner till stan för en fika med Dan och lite skitsnack. Sedan blir det att köra hårt på gymmet!

MY ROOM.

 
- Tog lite bilder i mitt rum igår då några vart intresserade av hur det såg ut.
Just nu är mitt rum väldigt stökigt med reseväska, en hög med grejer jag ska plasta in och packa, massa pappershögar och dylikt. Men här är iallafall några saker som avspeglar min toutch och stil i inredningen. Kan man säga så? What ever, jag gör det.
Enjoy!

PLATFORMS.

 
- Morning people! Börjar dagen med att visa upp mina nya älsklingar. ett bar svarta platforms, fynd från Göteborg. De ligger på 7cm vilket gör mig till hela 171cm.
 
Snart får jag besök av en vän och vi ska troligen dra ut och fotografera lite.

WORKOUT MAKES ME HAPPY.

 
- Gud vad skönt med träning. Började med 30min power walk som uppvärmning samtidigt som jag läste en bok.
Sedan blev det en timme styrketräning då jag fokuserade på bröst, rygg och squats.
Sedan snackade jag med PT:n Christopher som gav mig riktigt bra tips för mage. Nu kommer jag köra mycket mage den sista tiden jag har kvar i Halmstad.
 
Jag blir så taggad av alla komplimanger jag fått på gymmet den senaste tiden och peppen. Älskar verkligen träning även fast det är jobbigt ibland men ack så glad jag blir i kroppen och mår bra.
 

NEW WEEK, NEW WORKOUTS.

 
- Dags att dra och träna igen. Svettas i en timme. Bröst och rygg på SATS!

10 DAYS LEFT.

 
- Det börjar närma sig. Nu är det endast tio dagar kvar.
Sjukt vad tiden går snabbt. Jag vill hinna träffa så måna fina vänner och krama om de innan jag åker men det super lite när många av de bor på andra ställen i Sverige. Jag ska ta vara på varenda minut nu.
 
Är själv hemma för tillfället och fixar lite saker. Ska träna ikväll och ska lägga mig tidigare så jag kommer upp tidigare med.
Tio hela dagar kvar av kyla. Men bara tio dagar kvar med mamma, och en vecka med Kristoffer. Och någon dag med några vänner. ÅH.

VOLCANOES.

 
- What I am to you is not real. What I am to you, you do not need. What I am to you is not what you mean to me. You give me miles and miles of mountains. And I'll ask for the sea. Don't throw yourself like that in front of me.
I kissed your mouth, your back. Is that all you need? Don't drag my love around. Volcanoes melt me down.
What I give to you is just what I'm going through. This is nothing new, no, no just another phase of finding, what I really need is what makes me bleed.

BITCHKRAM.

 
- Hej alla fina. Kom hem från en skön avslutning på denna veckan.
Det blev Chai Latte på Espresso House med Valon och sedan drog vi på bio. Givetvis valde jag filmen Bitchkram då min väns bror spelar i filmen. Den var annorlunda men bra. Väckte olika känslor och inspirerade.
Bra jobbat Antoni!

HÄNG & SÅNT.

 
- Drog med Chicca hem till min fina kineskompis Son som fyllt år, och även han ska göra samma grymma g´rej som jag..flytta ner till Australien!
 
Bilderna är dock inte från igår utan från en skön efterfest hos grabbarna med massa gitarrspelning och häng.

NEW RECORDING -TEST.


GOODLOOKING PEOPLE // WHATS UP IN MY LIFE RIGHT NOW?

 
- Lite bilder på snyggt folk jag hängde med för inte så länge sedan. Favoriten Sara, Gustavo, Jonatan, Manoel & co.
 
Vad har man mer att dela med sig av..? Ska sitta och översätta mitt CV när som, dricker kaffe, lyssnar på indierock och är nyduschad. Klagar inte. Sen ska jag träffa lite fina vänner. Bra det med.
Hörs senare eller något.

NEW LIFE, NEW HEADER.

 
- ÄNTLIGEN!! Nu är min nya header uppe!
Efter att ha samma heade i över tre år så kände jag att nu när jag flyttar hemifrån, drar till andra sidan jorden med min vän, helt enkelt startar ett nytt liv så var det dags för en ny header.
Tro mig, ni vill inte missa bloggen när vi är där nere och lever livet i down under.

TOO LATE FOR AFRO.

 
- Hej hej, lever ni? Vaknade av att Valon ringde och somnade om igen. Sedan vaknade jag upp en stund senare och inser att jag blir försenad till Afro-träningen... Fan alltså, varför? Jag älskar afro mer än någon annan träning men  de är ju inte världens bästa tid på en lördagmorgon när man vart ute sent kvällen innan.
Det blir iallafall en timmes yoga och gym efter det.

GOTHENBURG // TONIGHT.

Ph: me and mum in Gothenburg.
 
- Äntligen har jag fått gjort de ärenden jag skjutit fram på. Var en stund med Chicca i stan i regnet och sedan promenerade vi hem. Sista biten till min dörr cyklade jag och bara kollade runt omkring mig på alla vackra färger. Hösten är fin, även i Halmstad. Jag får passa på att njuta av den då det är knappt två veckor tills jag kommer ha sommar igen.
 
Middag med familjen och mammas bf's familj. Mätt oh belåter förberedder jag mig för en högskolestudent-förfest i närheten av mig. Ser fram emot det.

HEJ GAMMALT.

 
- Nu drar jag och möter upp Chicca. Sedan promenerar vi ner till vår gamla gymnasieskola för att kolla på en dansuppvisning och kanske hälsa på någon gammal favoritlärare.
Sedan ska jag få gjort två ärenden i stan som jag skjutit upp på.

INTERNATIONAL FOOD.

Ph: Japan, Tyskland, Italien, Kina, England & USA.
 
- Det är så kul och sjukt att så hur stora skillnader det är bland de olika länderna i deras kök. 
På bilderna visas det vad som äts under en veckan hos de olika familjerna i de olika länderna. Vilken passar du bäst ihop med?

DO TODAY // ANALOG.

Ph: analog by me, Bydgoszcz, Poland. 
 
- God morgon alla fina. Ny dag, nya tag! Göra ett ärende i stan, träna, svettas och duscha är vad som står på listan just nu!

HAPPY BODY.

 
- Jaha, då har man tränat en timme, prower walk en timme och ätit nyttig mat. Bra gjort Becka! Tredje dagen med 0% socker. Får se om jag klarar en vecka..!
Nu blir det dusch och mys med min nya drog, havregrynsgröt.
Ciao!

SOON - NEW LOOK AT THE BLOG.

 
- OBS OBS OBS!
En ny header är på gång. Efter ungefär 2-3 år med samma header på mig i mitt rumsfönster kände jag att det är dags för något nytt till mitt nya liv!
Headern kommer antagligen ut någon gång nu i helgen. Så håll utkick!

16KG.

Ph: analog by me.
 
- Hej världen. Hoppas ni mår bra. Igår provpackade jag min väska för första gången och det blev 16kg. Nu låter det inte så mycket men någon tunn jacka, smink, smycken och lite skönhetsprodukter samt elektroniska laddare ska också få plats. Sedan vill jag inte ha maxvikten utan lite över då jag givetvis kommer köpa en del under det kommande åter i Australien och även i Indonesien.
Men men, det löser sig nog.
 

MORNING GLORY.

Ph: analog by me.
 
- Ååååh, jag smälter när jag ser denna bilden. Min lillebror för lite mer än ett år sedan skulle jag gissa på. Det är sjukt hur snabbt han växer och det är galet vad jag älskar analoga bilder...! Det var så kul att hitta en gammal filmrulle där det finns bortglömda bilder på och sedan, något år senare framkalla de.
Minnen. <3

BY BOYS.

 
- Kolla vad några killkompisar hade fixat när jag och Chicca kom till deras lägenhet i fredags..!
Hur fint är inte detta? Dukat upp allt och rego för att hugga in. En fin kväll med fint folk var det. Och bra jobbat med maten killar!

ON FIRE.

 
- I'm on fire today! Har fixat en hel del. Skrivit packlista till Australien på tre A4 uppdelat i tre olika kategorier. Fixat med ren tvätt, aktiverat mig ICA-bank-kort till Australien.
Nu ska jag dra ner till stan för att göra en kopia på mitt pass hos polisen och sedan på vaccinering nr 2. Sedan blir det träning med Paulina.

BUENOS DÍAS.

Ph: analog by me, Halmstad.
 
- BUENAS DÍAS A TODOS. Idag ska jag försöka fixa småsaker som jag skjutit upp. 
Måste skriva en To-Do lista, träna hänga med Jacob och börja packa lite. 

SOME ANALOG PHOTOS.

Ph: analogt, pree party at Tove & Alex's place, Halmstad.
 
- Usch vad jag saknar den blonda tjejen på den nedersta bilden. Tove, hoppas du mår bra och får allt du behöver. Miss you Toveeey. Let me know you're alive girl.

I'M ON THE EDGE.

 
- Träning på gymmet med Paulina och träning hemma med brorsan är nu avklarat.
Har lärt mig dricka kaffe utan socker och idag har jag inte ätit något onyttigt på hela dagen. I'm on the edge now! Nu är det bara att försöka hålla detta. 
 
Mormor skickade ett packet till mig med mina analoga bilder på posten som kock hem idag. Yeey!
Kommer visa några senare ikväll.

TIME TO SWEAT.

 
- Igår hade jag vila vilket betyder att jag ska tillbaka till gymmet idag och svettas lite. Det blir mage, kondition och rumpa nu.

MANOEL NETO.

Ph: from Manoels FB.
 
- En del har frågat vem den här Maloen Neto är.
Så har har ni lite bättre bilder på honom. Han är en grym tattoo artist som har gaddat folk runt om i världen sedan han var 17år och är nu bosatt i Brasilia, Brasilien. Han var i Halmstad, Sverige i några dagar hos grabbarna på Amigo Ink som gästtatuerare och jag var en av de lyckliga som fick chansen att bli tatuerad av denna killen.
 

POLAND - GOODBYE.

Ph: me and grandma. // at the airport in Gdansk, Poland. // In the air/heaven. // At the train on my way home.
 
- Var på min gamla grundskola och kramade om gamla lärare, käkade lunch, drack te och skrev packlistor med Daniella idag.
Därefter blev det massa framtidssnack och drömmar på Espresso House med Klara och tog sedan en promenad bland höstlov. Snart ska jag ta mig till gymmen även fast jag är alldeles för trött... Dock har jag lite ont i magen. Så funderar på om jag ska ha lite kvalitetstid med min bror istället och sedan ta en promenad med en kompis i mörkret. Time will tell!

Q&A.

 
Var tatuerar du dig någonstans?
 
- Den senaste tatueringen gjorde jag på Amigo Ink. Dock var det ingen av killarna som är på studion utan deras gästtatuerare från Brasilien som är grym. På Amigo Ink brukar de ha internationella gästtatuerare med jämna mellanrum.
 
Åh, ska också till Australien, när åker ni?
 
- Vad kul! Vi tar farväl av Sverige den 1a november och flyger från Köpenhamn tidigt på morgonen den 2a november.
 

POLAND - NIGHT OUT.

Ph: some nordic friends & students at bar crawl. // Me home at grandma's after a night out with friends in Bydgoszcz.
 
- God morgon Sverige. Idag är det grått och trist som vanligt när det är höst. Men denna dagen ska bli bra.
Om ett tag ska jag ta mig ner till mig gamla grundskola med Daniella för att hälsa på. Vi ska berätta om våra framtidsplaner, berätta att de två flummiga ''tvillingarna'' som hoppade runt i korridorerna och drev lite med lärare för några år sedan ska bli sambos. Och givetvis krama våra favoritlärare.

LIFE.

 
Life is what happens to you while you are busy making other plans.     -John Lennon

SEE YA AT S.A.T.S.

 
- Off to the gym for some workouts! See ya at my second home, S.A.T.S Center in Halmstad.
Gotta be fit..

POLAND - SUSHI WITH FRIENDS.

 
- Lyxsushi med studentvännerna i Bydgoszcz från Halmstad och Norge.
Åh, blir alltid lika sugen på sushi när jag ser dessa bilderna...
 
Har fått en rejäl dos av The Ellen Show och ska snart bege mig till gymmet för att svettas lite.

MY FIFTH TATTOO - BUDDHA.

 
- BÄÄM IT'S HERE! My fifth fucking tattoo. And I'm sooo happy.
 
I ca 2h satt jag under nålen medan Manoel Neto gjorde armen snygg samtidigt som han satt och sjöng.
Grym studio, Amigo Ink, grym gästtatuerare från Brasília, Brasilien, grym musik och fet tatuering.
Finns inget jag kan klaga på.
Thanks Manoel for the tattoo, see ya in Australia.

DEPENDS ON WHO'S ASKING.

 
- I sorta have a boyfriend, it's kinda depends on who's asking me. You are pretty cute, what's your name? It's been a long time, that's so lame. I sorta have a boyfriend.
We took a break, a break of time, not a break of heart but it's breaking mine. You are here and she is not. I don't know, you know I like you a lot.
And you don't ask, when I won't tell. Jealousy, oh I'm in hell.

Well, I'm digging you, but your friends digging me, then let's mix three.
Oh you sorta a hava a girlfriend. What ever..

So you broke up but you're still see eachother, that's okay cuz we can keep in undercover. I sorta have a boyfriend...  We took a break, a break of time, not a break of heart but it's breaking mine. You are here and she is not. I don't know, you know I like you a lot.

MY STRESS.

 
- Hahah.. Såhär kan det se ut om jag vill vara snabb och smidig och vinna tid när jag har stressigt. Ett vattenskydd till kaffet så jag kan dricka kaffe samtidigt som jag duschar. How smart?
Det funkade toppen.
 
Idag blir det ingen träning eftersom jag känner mig förkyld och frusen. Det ösregnar och blåser. Så jag ska bara ta en lång varm dusch, tända levande ljus och dricka te i soffan med massa kuddar och filtar runt omkring mig.
 

LATE.

Ph: breakfast and me at grandma's.
 
- Hej världen. Igår blev det middag och vin med fina vänner efter en lite ungång. Kvällen avslutades med en lugn efterfest och jag somnade runt 05. Gillar verkligen inte att gå och lägga mig efter 03 men men, ibland blir det så. Idag ska det bli träning då jag hoppat över det två dagar nu.

HOLLYWOOD SMILE @ ALEXISKLINIKEN.

- Yeah, I got it!
Well... hello Hollywood smile. Big THANK YOU to AlexisKlinigen in Göteborg, Drottninggatan 25.
 
Fuck alla tandkrämer ni ser på tv-reklamerna. Tänk på vad ni äter och dricker och är ni kaffeälskare som jag eller röker sönder ela lungor så får ni göra som jag, Big Brother-Peter O, min snygga vän Julia W, Bingo Rimé, Martin Lidberg, killarna från Dead By April, massa andra IDOL & Big Brother-deltagare m.m. och dra er till AlexisKliniken där självaste Alexis fixar ett skinande leende på max en timme.
 
Ni hittar honom HÄR och på FB-sidan HÄR.

EVENING IN BYDGOSZCZ.

 
- Har ni vägarna förbi Bydgoszcz så är det ett måste att besöka MOZG. Det bästa stället i stan. Där samlas många konstnärer och andra artsy people i den treliga, lite underground miljön för att dricka, umgås och lyssna på livemusic som spelas till och från.
 
Sista bilden är på min norska vän Alen som bor i Bydg. Det var första gången jag presenterade MOZG för honom och är säker på att han kommer bli vän med hela crewet fram tills nästa någon jag kommer dit. För han gillade verkligen stället!

WE'RE GOING TO GOTHENBURG.

 
- Göteborg it is! Ett bloggmöte med mamma. Bleka tänderna på Alexiskliniken, lite kvalitétstid och lunch med mamma, men även träffa en gammal jobbarkompis från Punch, Josef!

VINTAGE IN BYDGOSZCZ.

 
- Hey hey! Tänkte börja dagen med att visa den bästa affären i Bydgoszcz. Min kusins vänner har öppnat den bästa vintageaffären där jag fyndade två plagg som jag kommer visa upp någon dag här på bloggen.
 
Idag blir det en trip till Göteborg med mamma. Vi ska på ett bloggmöte och sedan ska jag träffa en gammal jobbarkompis.

absent-minded.

Ph: the first photo with my new camera.
 
- Idag har jag inte vart mig själv. Har läst en bor om vampyrer, legat i fosterställning med det största gosedjuret i lägenheten till meditationsmusik, tagit en kvällspromenad själv för att rensa tankarna, haft myskläder på mig hela dagen och vart allmänt frånvarande.
Vädret håller på att göra mig knäpp igen. Hoppas bara inte jag hinner bli deprimerad innan jag flyr landet.

JAKTEN.

Ph: Joshua Radin och vi i publiken. // Jag och tjejerna från min gamla gymnasieklass. // Scars on 45's bild på publiken där även jag kom med i ena hörnet.
 
-  Morgonen tillbringas med havregröt, frukter och kaffe.
Musiken spelas ur högtalarna, höstsolen värmer upp balkongen och jag sitter och mailar runt till olika Rentals och lägenheter i Melbourne, Australien.
Jag hoppas verkligen vi hittar en lägenhet snabbt som fan. Och att den är fräsch, central, med de viktigaste möblerna klara och ett bra pris. Jakten fortsätter...

DREAMS & HOUSES.

 
- Your faith was strong but you needed proof. You saw her bathing on the roof. Her beauty in the moonlight overthrew you. She tied you to a kitchen chair. She broke your throne, and she cut your hair. And from your lips she drew the Hallelujah...
Baby I have been here before. I know this room, I've walked this floor. I used to live alone before I knew you. I've seen your flag on the marble arch. Love is not a victory march, it's a cold and it's a broken Hallelujah...

ROCKING ON A WEDNESDAY.

Ph: me, Harald & Emilia in Gothenburg.
 
- Det är onsdag vilket betyder lill-lördag!
Massa högskolevänner, miss Mattson, tatueraren Manoel från Brasilien och Amigo Ink crew.
Det kommer bli en bra kväll.

ZOSIA & I.

 
- A few photos of me and my little angle, 2nd cousin Zosia in Poland.
 
Gymmat, duschat planerat, funderat och sånt. Nu skiter jag i det där jag grubblat på och lever livet. Snart blir det även hejdå till kylan. Good.
 
Sa någog utgång idag? Jodå, med min grymma vän miss Mattson, min tatuerare från Brasilien och Amigo Ink-gänget.

OFF TO MY SECOND HOME.

 
- I love to work out! And now it's time for me to go to my second home, S.A.T.S Center.
Honey, I'm coming!
 

POLAND - BYDGOSZCZ TOWN.

Ph: Mormor och jag på Sowa. // Bydgoszcz town.
 
- 6c grader ute, svullnaden på armen har lagt sig, morgonkaffe och massa dagdrömmar. Hej världen.

THE COLD IS COMING.

 
- Max 10 grader och ända ner till minusgrader. Är det verkligen tillåtet i början av oktober? Tydligen är det vad vi ska handskas med från och med imorgon. Känner att jag vill gå ner i ide fram tills den 1a november.
Det får väll bli myskläder och en massa lager på lager och man ska våga lämna lägenheten.
 
Träningen är en av sakerna som får mig till att gå ut i kylan nu. För då vet jag att jag cyklar raka vägen mot värmen. Mot bekanta, svett och fysisk styrka som gör mig även starkare psykiskt.

121009.

 
- Hey folks! Sorry för seg update.
Bet blev lite mer än en timme på gymmet. Höll på att skriva jobbet, haha! Det är som en vana att dra och gymma 5 dagar i veckan nu.
 
Därefter blev det mat, dusch och sedan kaffe och onliemöte hos grannen Elaine. Har lite tankar om buissnes online som extraknäck. Får se om det blir en hiss eller diss.
 

POLAND - FOOD // SOWA.

 
- Sjukt god mat från när jag var på Sowa Restauracja sist med mormor och hennes man.
Frossa är väll okej ibland..
 
NU: Leta leta leta information till mina framtidsplaner..!

YOU GOT GROWIN UP TO DO.

Ph: Joshua Radin in Gothenburg.
 
- I've been down this road before, I walk out the door leave you on the floor. Sometimes you run and hide your foolish pride's. What keeps me from giving you more. So the best thing I can give to you is for me to go, leave you alone, cause you got growing up to do.
Someday I'll return when its time...

MORNING WORLD.

 
- Idag är det hela 23 dagar kvar tills jag drar till Australien. Det skrämmer mig samtidigt som jag är överlycklig och exalterad. Ska bli skönt att slippa killproblem, kyla, dryga människor, tomma gator och tråkiga stunder utan äventyr.

BACK TO NATURAL HAIR.

BEFORE:
 
AFTER:
 
- So here it is! Före- och efterbilder på mitt hår. Jag sa hejdå till det gamla dip dyed hair och färgade tillbaka till mitt naturliga hasselnötsfärgade hår.
Det lär bli ännu ljusare i solen när jag vart i Aussie ett tag. Får se vad jag gör med håret då!

NEW HOME IN MY DREAM.

Ph: okej, so here is some amazing photos that I would like to make to my real new home.
We'll see how my and Daniellas home will be... Like junkies i think, haha.
 
- I did it! Min femte och största tatuering på armen är klar efter drygt två timmar. Den grymma tatueraren Manoel Neto från Brasilien flög upp till Sverige för att gästtatuera här och jag var en av de få som fick chansen att låna någon timme av hans tid till att få en grym tatuering.
 
Bilder kommer om någon dag!
Tack till Daniella, Ariana och Cristina som kom och höll mig sällskap på Amigo Ink idag.

STUFF.

 
- Några av de viktigaste materiella sakerna jag äger. Ja, givetvis saknar mig laptop och kameran men ni fattar vinkeln. Nu ska jag göra i ordning på rummet, fixa mig lite innan jag får besök.

ABOUT A FEW HOURS.

Ph: häng hos Patrick.
 
- Nu är jag på benen igen. Om någon timme kommer det några vänner till mig för lite häng. Sedan bär vi av till Amigo Ink där jag ska sätta mig under nålen för femte gången. Åh, jag är så exalterad!

POLAND - EVENING WITH MY 2ND COUSIN.

 
- En massa bilder med mitt kära kusinbarn Zosia på 2.5 år. Smälter man inte i hennes ögon och leende?
Lik en lite ängel...
 
Snart ska jag dra en snabbis till tvillingarna Elin och Amanda för att lämna deras rygga. Sedan blir det nog bio.

BACK IN TRAINING TRACK.

 
- En timme kondition med fat-burning power walk och cross-maskin. Avslutade med core och stretch.
Jag känner att jag är tillbaka.
Det känns verkligen i hela kroppen när man inte tränat på några dagar. och denna gången var det hela fem dagars vila i Polen.

JOSHUA RADIN @ TRÄDGÅRN // SUNDAY-PLANS.

Ph: Joshua Radin at Trädgårn in Gothenburg.
 
- Träning
- Duscha
- Lämna tillbaka lite grejer till vänner
- Bio
- Ansiktsmask
- Lägga mig tidigare inför tatueringen imorgon

SUNDAY IT IS.

 
- Hey världen. Idag sov jag ut efter en sen kväll och börjar dagen med frukost och One Tree Hill.
Idag blir det ''take-care-of-my-self-day''. Det behövs verkligen!

POLAND - DAY WITH MY COUSIN.

 
Day 2: En dag med min kusin Kamila. Sushi-lunch, massvis med kaffe och häng i solen och i affärer.
 
- Nu har jag kommit hem från Polen! Landade 16:10 på Säve flygplats i Göteborg och kom hem 19:10.
Har precis packat upp allt och ska snart slänga i mig en macka innan jag drar på en konsert med Patrick & co.
No time to relax.

POLAND - TRAVELDAY.

 
Day 1: travelday from Halmstad, Gothenburg, Sweden to Gdansk, Bydgoszcz, Poland.
 
- Passar på redan nu när jag sitter på flygplatsen i Gdansk att lägga upp bilder från första resedagen från Sverige till Polen.
Om 30min avgår flyget!
 

THANKS POLAND FOR THIS TIME.

 
- Hello people! Här med vill jag tacka min släkt och vänner för några toppen dagar i Bydgoszcz, Polen. Speciellt de två sista nätterna med de norska och svenska kompisarna från universitetet.
 
Jag är nästan färdigpackad och om ca 30min börjar vi färden mod Gdansk flygplats för att sedan ta flyget kl 15.00 till Göteborg, Sverige.

OUT IN BYDGOSZCZ.

 
- Hey hey! Fan vad stressad jag är! Det blev sushimiddag med Andrea, Alen och Marius och därefter blev det sista-minuten-shopping till mamma och brorsan. Nu har jag skypat med mamma och Kristoffer samt slängt i mig en gigantisk sallad och kaffe. Ska ta taxin in till stan och där ska jag vara fake-student-tvåa med mina norska och svenska kompisar från universitetstvåan.
Det blir barrunta inne i stan ikväll som ett perfekt avslut på min weekend i Polen. Kommer sakna alla vänner och familj här.

EVENING ON THE ROCKS.

Ph: Reunion dinner with the girls from my old high school class.
 
- Hey folks. Igår blev det utgång till MOZG med Andrea och Alen. Slutade med att jag, Alen och en svensk student satt och snackade djupa diskussioner om tatueringar, livsglädje, resor och framtid samtidigt som vi drack några Cuba Libre och Jack on the rocks.
Tog taxin hem till mormor och däckade efter yogan.
 
Idag vaknade jag upp lite väl sent (halv tolv) och tog en lång och skön dusch samt tryckte i mig en stund frukost som mormor ställt fram till mig.
Sitter och filar naglarna samt sjunger till No Doubts nya och gamla låtar. Nostalgi.

@ SOWA in Bydgoszcz.

 
- Hej hej Europa och alla andra. Polen chockar mig med fint väder och jag klagar inte ett dugg.
Sitter inne på Sowa och har ätit god lunch/middag samt en himmelsk tiramisù. Nu sitter jag på uteserveringen och klappar min stora gigantiska mage och kollar på folk som går förbi. Letar efter lite nice streetstyle men det är det ont om här... Bydgoszcz är inte den bästa staden för streetstyle, höhö..
 
Om en stund ska jag träffa min kusin Sebastian och därefter lite vänner.
 

MORNING BYDGOSZCZ.

 
- God morgon världen! Just nu befinner jag mig i Bydgoszcz hos mormor. Blir en snabbis till Focus Park, det tre våningar höga shoppingcentret för att se om det finns några platforms eller Vans sneakers som jag funderar på att införskaffa mig till Australien.
 
Efter lunchtid ska jag träffa Andrea från Halmstad som pluggar här i Bydgoszcz. Sedan blir det middag på den fina restaurangen Sowa eftersom det blev en annan igår.

HEALTHY UPDATES.

 
 - Lite healthy inspiration direkt från Polen. Middag med släkten är avklarad och snart bär det av till Kamilka och hennes dotter Zosia för lite kvällsmys.
Ha det fint i svennebananlandet. Här skiner solen i Bydgoszcz.

@ COSTA CAFÈ IN BYDGOSZCZ.

 
- Hey folks. Nu sitter jag inne på Costa och dricker ice cappuccino med kusinen.  Vi har nyss käkat asiatisk lunch på ett mysigt sushiställe utomhus. Det är sjukt vad fint väder det är idag. solen bränner och jag svettas i min tunika och jeansen när jag sitter i solen. Det är över 20 grader ute!
 
Jag sov som ett litet barn igår hos mormor och la mig äntligen lite tidigare då jag var helt slut efter resan.
Snart ska jag dra till en fin restaurang som heter Sowa för att fira mormors namnsdag. Här i Polen är namnsdagen minst lika stor som födelsedagen. Så då får jag träffa lite efterlängtad släkt och äta god mat.
 
Ikväll blir det en lugn kväll då jag kanske drar tillbaka till kusinen och hänger med hennes 2.5 åriga dotter Zosia.
Hörs senare!

TO THE AIRPORT.

 
- Hem - Tågstationen (Halmstad) - Göteborg - Flygbuss - Säve GBG City Airport - Flyga - Gdansk - Bil - Bydgoszcz.
 
Så ser dagens resa ut för mig. Landar någon gång på eftermiddagen i Polen. Sedan kommer morfar och hämtar upp mig. Tur att jag har en ny dator som kan sysselsätta mig mellan de små resorna.

PACKED AND READY FOR POLAND.

 
- Sådär, nu är nästan allt packat. Det sköna med att åka till släkten i Polen är att man knappt behöver packa något för allt finns redan där nere och väntar på mig. Sovkläder, sminkborttagningsmedel, alla former av krämer och dylikt.
Det ända som jag packar ner denna gången är tre outfits, tandborste, smink, mobil svensk/polsk, kamera min gamla laptop som ska lämnas där nere, min nya, kamera och laddare till allt.
That's it!

NYA ÄVENTYR.

 
- God morgon världen. Börjar dagen med lite media, nyheter och frukost.
Idag ska jag på nya äventyr. Var bär det av idag då?, undrar ni.. POLEN, mina vänner.
 
Eftersom jag snart flyttar till andra sidan jorden (ja, jag är sjukt exalterad och tänker inte sluta tjata om det här på bloggen) så är det ett måste att åka ner till Polen en snabbis och hälsa på vänner och släkt i Bydgoszcz samt lite shopping.

SCARS ON 45 -LIVE @ TRÄDGÅRN.

 
- Har ni hört talas om Scars on 45? Det är bandet som var förband till Joshua Radins senaste spelning i Göteborg, och oj vad bra de är. Deras låtar berör verkligen.
 
Scars on 45 har även gjort låtar som vart med i CSI: NY och Grey's Anatomy.
Kolla upp de och njut av musiken.

BRÄMHULTS.

 
- Thirsty? Not after all this!
 
Fick ett gäng Brämhults nyttiga juice från det senaste bloggeventet. Jag och mamma behövde inte vara oroliga över om vi skulle bli törstiga på tåget hem från Göteborg efter Joshua Radins spelning. Istället sprang jag direkt till toan när jag kom hem, haha. Alldeles för mycket vätska på en och samma gång.


HÄAGEN-DAZS DEMOJOB.

 
- Så här såg det ur när jag jobbade som demo/eventpersonal för Häagen-Dazs demo på Maxi Flygstaden i fredags. Världens godaste glass bjöd jag på och givetvis top man med mig en av varje hem efteråt. Mums!
 
Nu har jag fixat tvätten, gjort i ordning hemma lite och käkat. Ska dra ner till gymmet på dubbelpass idag.
Eftersom jag åker till Polen imorgon och stannar där i några dagar så får jag passa på att träna extra idag. Vi hörs senare folks.

121001

Ph: Kaffe, indisk middag och mys med Valons hund.
 
- Idag ska jag träna dubbelt, packa och tvätta.
Imorgon flyger jag till Bydgoszcz, Polen för att hälsa på vänner och släkt i några dagar för sista gången på väldigt länge. Både kul och sorgligt...

RSS 2.0