OBS!!



Jag har haft problem med både datorn och internet under ett dygn. Problemen håller nu på att repareras och vi hoppas på att allt snart blir bra igen då jag kan uppdatera regelbundet som tidigare.
I morgon d.v.s. 1 dec kommer min vän hem till mig igen och ska hjälpa till att återställa alla problemen.

/R <3

When she believes.


Pic: webcam

Oj, nu blev inlägget lite försenat. Sitter och lägger in bilder från helgen på min sega dator. I morgon blir det skola. Ska även redigera alla bilderna och uppdatera mycket bättre får jag hoppas på. Blir en del plugg också.
Hörs i morgon allesammans!

/R <3

N o r t h e r n s T o w n s .


Pic: Vs's gala.


Mycket dålig uppdatering. Varför? Flyttat med några saker från det gamla huset. Sedan drog jag på julskyltning i stan med Daniella E, Paulina N, Sandra H, Jenny S, Viktor O och Max H. Trevligt trevligt. Vi fikade på Halmstads mysigaste café (enligt mig...) Morfar's. Sjukt mysigt ställe med härlig personal.
Kommer uppdatera om ett tag igen innan kl 23.00. Ha de fint så länge.

/R <3

C u t A n d R u n .


Pic: webcam


Jag funderade på att göra en dreads (stavning?) men det gick åt h******e... Så det får bli platt hår ikväll. Ska snart börja fixa mig och sedan ska jag göra några ärenden. Känner mig lite stressad eftersom jag inte ha min klänning här. Glömde den hemma. Men men...Ska åka dit och hämta den snart.

Peace and love!


Who do you dance for ?


Pic: modeblogg.

Sahara Hotnights och Attack in Black är banden som spelar om och om igen hemma hos mig just nu. Äter pepparkakor och sjunger. Snart ska jag upp till huset i Rotorp och sedan en snabbis till stan. Funderar på att experimentera med mitt tråkiga hår senare.
See ya!

T to the shirt .


Pic: från Topshop.


Snygga or what? Är helt såld för dessa t-shirtarna och lika såld är jag för en svart/röd rutig killskjorta och prickiga leggings. Leggingsen ska jag förhoppningsvis ta med mig hem från stan i morgon, men skjorta finns inte i Halmstad längre... Så det får bli Göteborg nästa helg.
Dålig uppdatering p.g.a jag varit på modevisning under kvällen och efter det blev det en välldans planering för både morgondagen och annat.
Jag uppdaterar er om annat kul i morgon. Och då lovar jag at det blir bättre uppdatering.

/R <3

A n o t h e r O n e .


Pic: Canon 1000D


Nu har jag ätit och snackat en hel del i telefon. Har planerat inför en kväll jag och en vän ska ha i stan på en krog. Pratat med band och annat. Hoppas på att det blir bra. Men om det återkommer jag med senare när vi planerat mera.

Om en halv timme har jag dansträning och då ska jag försaka ge järnet.! Efter två timmars träning åker jag hem och duschar och på kvällen blir det modevisning.
Later!

Jesse Williams.


Pic: från förra veckans Grey's Anathomy.


Åååh! Denna snyggingen kommer jag kolla in ikväll. Det blir ju nämligen Grey's A. ikväll på kanal 5. Såg honom även i Rihannas nya musikvideo ''Russian Roulette''. Kan titta om och om igen på den videon. Sjukt vad snygg han är. Har läst om honom för ett tag sedan och fick reda på att han har en svensk mamma.

Snart kommer min vän Kastriot hit och ska hjälpa mig med att fixa några saker på datorn och göra den snabbare. Nu ska jag äta lite och plugga.

/R <3

Born for this.


Pic: jag för några dagar sedan.


Mätt och belåten är vad jag är nu. Kryddiga kycklingvingar, pasta, tomatsås och te. Gott!
That's what you get when you're... Sitter och nynnar till en hel del Paramore låtar. De är grymt bra enligt mig. Någon annan som gillar de?
Jag skulle vilja se de de live i Köpenhamn när de kommer dit. Men biljetterna är antagningen slut. Ett annat band jag också skulle vilja se är The Sounds. De kommer ju till Malmö i december. Men jag är väll för sent ute med biljettköpandet.
Jag har lovat att jag någon gång ska se The Sounds live innan jag dör!
Lateroo.

/R <3

T v n i g h t .


Pic: modeblogg.

Har tittat på Ugly Betty, DHW, Christine och nu Brother and Sisters. Mysig tisdagskväll. Har även mumsat i mig en lite för stor skål glass.
Ska snart ta en snabb dusch och tvätta håret. Jag ska även försöka lägga mig senast halv tolv. Önska mig lycka till. Vad kan jag säga mera? Ont i ryggen har jag. Känner för en liter vatten.
Good night!!

/R <3


R a c e r .


Pic: Gabriel och Kevin, lånade bilder.


Nu sitter jag och äter lite choklad samt lyssnar på mysig musik som vanligt.
Anledningen till varför ja inte uppdaterat tidigare är för att när jag kom hem från skolan så funkade inte internet. Precis när jag var tvungen att nämna lägenheten för att ta bussen in till stan så började det fungera igen. Nu är jag hemma i alla fall.

Var i stan med Kevin och Gabriel (se bild) idag och kollade efter kläder. Gabbe och jag var ute efter samma skjorta som vi slogs om. Tyvärr fanns inte våran storlek annars skulle jag haffat den. Skulle även köpa en oversize tröja på H&M men den fanns också bara i large... Suck.

Nu ska jag snöra på mina Converse och sedan gå till bussen och träffa Izabelle. Vi ska till något ställe och lyssna på när våran vän Noemi sjunger. Ska bli jätte kul.
Ha de tills vidare!

/R <3

C o l o r B l i n d .


Pic: fredags hos Sara.


Nu ligger jag i sängen och lyssnar på världens mysigaste låtar.
Hade radio-lektion som sagt och det var jätte roligt. Jag och killarna i klassen gick runt på Hemköp och intervjuade fyllon och andra gamlingar. Frågade om tomten fanns och varför/varför inte. Haha, skumt folk vi träffade på. Men ful var det.

När jag kom hem blev det matlagning med mamma. Nu är jag proppmätt men funderar ändå på att trycka i mig en skål vaniljglass men massa O'boy pulver på. Beroendeframkallande.
Sitter och planerar den kommande helgen med Daniella på msn. Diskuterar även nästa Göteborgs-tripp med Wille. Säger bara en sak: Jag hatar msn.
Det är så sjukt segt och osocialt... Men men, så är det när en del är lata bakom den andra datorskärmen.
Hörs!

/R <3

H a n d O v e r F e e t .


Pic: modeblogg.

I dag har jag på mig en randig skjorta (inte som på bilden) och kom på att jag har blivit helt galen i skjortor. Har hittat en ny snygg skjorta som snart sa inhandlas som mitt sista plagg nu innan julhadlingen. Ska nämligen julhandla i Göteborg och då måste jag börja spara.

Halv ett har jag Radio-lektion för första gången och det ska bli jätte spännande.
Berättar mer efter åt om hur det var.

/R <3

N e w M o o n .


Pic: modeblogg.

Nu sitter jag och äter några frallor och kollar på tv. Jag var på bio innan med Daniella. Helt såld är jag.
Vi kollade på New Moon och det var sjuuukt bra! Kan inte vänta tills nästa film kommer ut. Men det lär ju ta ca ett år... Men väntar man på något gott väntar man aldrig för länge.

Men en sagt var förjävlig, och det var att det satt ca 10 st små tjejer på samma rad som vi på ca 14-15 år som satt och kommenterade varenda scen. Fyfan vad jobbigt det var.
Både jag, tjejer bredvid mig och några andra som satt ett par rader nedanför fick skrika åt de att hålla tyst. Fyfan vad jag/alla andra störde sig på dem. Att de inte kan visa lite hänsyn på en offentlig plats är ju bedrövligt.
Men filmen var ur bra i alla fall.

Nej, nu ska jag äta färdigt och sedan tvätta mig. Ha de fint!
/R <3

T i m e l e s s .


Pic: random.

Vaknade mycket sent.
Jag har varit väldigt slö under hela helgen och inte fått så mycket sömn. Igår bliv det sent igen. Efter att jag gåt ut ur biosalongen tårögd med alla andra så var jag en stund i stan med Sarah, Senad och några andra. Bion slutade lite innan midnatt och vid halv ett så var jag nästan hemma.
Då ändrade jag riktning och gick mot Elinas lägenhet. Hon bor bara några gator ifrån mig och jag var ensam hemma. Jag hittade henne tillslut hemma hos hennes granne och där tillbringade jag en del av natten med några andra.
Massa musik och lite dricka under den natten. Jag var hemma igen vid halv tre. Satte mig vid dator snabbt en stund och sedan sov jag i mer än 10 timmar. Har inte sovit så länge sedan jag var liten. Så nu är jag utvilad men ändå lite slö.

Ja har ätit lite, duschat och kollar på The City. Snart ska jag torka håret och fixa lite käk igen.
Vi hörs lateroo.

/R <3

T h e M o v i e .


Pic: sthlmSS

Sitter och kollar på tv och har nyss ätit lite. Ska börja fixa mig om en stund och sedan bä det av till stan. Ska nämligen ta mig en myskväll med Sarah och Senad. Vi ska kolla på 2012. Får se hur mina åsikter om undergången kommer att vara efter filmen. Oroligare än nu?
Är det någon annan som sett filmen 2012?

/R <3

Y o u a r e t he o n l y o n e .


Pic: modeblogg

Förlåt för dålig uppdatering. Anledningen till det är att jag sov över hos Sara med Siri.
Kvällen var mysig med Evelina, Sara, Siri och Mia. Blev mycket sent igår. Somnade vid ca halv 4 om inte senare. Träffade även några killar från våran förra klass en stund.

Nu är jag nyduschad och ska leta upp lite mad i köket. Sedan blir det kanske fotografering av tavlor. Men tror inte vi hinner det i dag. Återkommer givetvis sen igen.
Ha de!

/R <3

R e d a n d b l a c k .


Pic: Charlies blogg

Denna killen har sjukt fin stil. Hittade in till hans blogg för några veckor sedan och följer den ständigt nu. En kille med sinnet för mode. Killar! Ta och kolla in hans blogg och få lite inspiration för det vill man inte gå miste om!
Carlie, fortsätt så! Grym kille! (y)

I kväll skulle jag egentligen på spelning i KP men var alldeles för sent ute med att planera. Så istället ska jag, Sara, Evelina, Siri och Mia hitta på något roligt. Får se vad det blir för galenskaper. Haha...

Har nyss suttit och planerat nästa fredag med Sara i telefonen. Kommer bli skit kul! Men vad som händer avslöjar jag inte en hel vecka innan. ;P Nu ska jag sätta mig med min ena bror och plastbröderna, mamma och plastpappan och trycka i oss massa gott innan jag dra iväg.
Vad ska ni andra göra ikväll då?

/R <3

O v e r a n d o u t !


Pic: några veckor sedan.

Lyssnar på galet bra mycket dricker vatten för att lura bort huvudvärken och funderar på vad min lunch kommer att innehålla.
Skolan slutade efter svenska lektionen kl 09.50 Efter det stod jag och pratade lite med mina galna vänner S E M. Skulle dra in till stan i dag och köpa busskort och annat. Men en vän till mig har försenade pengar som skulle in för några veckor sedan. Måste få den NuNUNU för annars får jag inte min försenade lån. Har panik!! Sitter och får ut min aggreisivitet på msn på honom. Jävlen är nämligen Oliwer och han är sjuk. Inte bara i huvudet och fysiskt också. Får väll se om mamma kan vara snäll och göra mig hem till honom och hämta pengarna. Men det tvivlar jag på... ''/
Hörs senare!

/R <3

Y o u n g L e a v e s .


Pic: modeblogg. Vilken? Don't remember..
Nu sitter jag och äter något så obeskrivligt gott. Korn Flakes, yoghurt, banan och russin. Love it! Snart börjar Glee på tv och då ska jag sätta mig i soffan med filt. När min brorsan har somnat så springer jag och hämtar chili nötter. En mysig kväll blir det.

I morgon blir det en mycket kort skoldag för mig. Kortare än i dag faktiskt. Jag har bara en lektion och det är svenska på morgonen. Börjar kl 08.10 och slutar kl 09.50 Härligt med ett stort H!
Ha det fint folk!

/R <3

L e g g i n g s .


Pic: don't remember. ursnygga, I want them!

Ny duschad och mätt. Har haft ett långt danspass. Svettigt men nyttigt. Gjorde verkligen järnet idag. Underbart. Nu småäter jag choklad som vanligt. Lider av mammas indian-musik och ska snart sätta på min egna. Försöker små planera Gbg-trippen i huvudet.

Skulle promenera med Elina ikväll vid sju-halv åtta men fick nyss reda på att hon har planer för annat. Wiiee... Jag bara älskar när folk ändrar planer i sista stund... not
Men då får jag ta och göra läxor och senare ikväll blir det Glee på tv.

/R <3

A d a y o f f ?


Pic: modeblogg


Gud vad snyggt! Detta skulle jag absolut inte tacka nej till. Gick och la mig en aning försent igår så nu är jag dödstrött. Hostattacker under natten och medicin plus te för att komma på bättringsvägen.
Är hemma nu efter att jag haft en timmes mattelektion. Kollar tv och dricker te. Halv tre blir det dansträning och då kommer jag och tre andra visa upp våran Swing/Rock dans som vi gjorde förra veckan. Kul som fan var det. (:

Lateroo everybody!

S o o n I w i l l s a y b y e f o r a w h i l e .


Pic: amanda berg

Dena fina tjej med denna grymma stil... Suck... snart och då menar jag SNART bär det av till Göteborg där hon bor. Neej, åker inte dit för att träffa henne.
Haha, men för att köpa julklappar och annat kanske.
Någon annan som ska till någon annan stad för att julhandla? När börjar ni med det?
Jag ska göra det någon gång mellan 1:a - 15:e december. Tror jag...

Snart bli det Grey's Anatomy på Kanal 5.
NU: Duscha!

/R <3


P r e c i o u s .

Så sorglig. Sitter och tittar om och om igen på denna trailern.
Jag måste se den! Verkar vara hur bra och spännande som helst!
Vad tycker ni om den?




/R <3

T h i s i s i t '


Pic: modeblogg


Lagat mat, lyssnat på härlig musik, ätit, fixat i köket, tänkt, ångest.
En helt vanlig onsdag... Snart ska jag dusch och sedan lägga in mina två första beat på dator som jag gjorde färdigt i skolan i dag. (y)

/R <3

F f o r t h i s .


Pic: cam
Heyaa! Nu har jag lagat mat och ätit upp allt på talriken som för några minuter sedan var full. Men ändå så är jag fortfarande hungrig. ;o Vad ska jag trycka i mig mera då? Får bli en ölkorv och något till det.
Det är sjukt vad jag kan äta och äta utan att jag blir mätt eller går upp i vikt... ''/

Lateroo people!


T e l e v i s i o n .


Pic: modeblogg

Ugly Betty har nyss slutat och jag har även duschat och ätit några mackor. Om vilken minut som helst börjar DW och jag ska sätta mig med en filt och yoghurt och spärra upp ögonen framför tvn.
Ska ni också titta?

/R <3

U r a r k i v e t .


Pic: sommaren 2008

Japp! Så här såg man ut för ca år sedan. Ljusare hår, betydligt brunare av sommarens långa lov och lite annorlunda stil än vad jag har idag.
Sitter och kollar igenom gamla bilder samt mejlar några. Får fane mig ta och börja plugga nu!

/R <3


A m a n d a B .


Pic: Amanda Berg

Inspiration, musik, mode livsstil och massa annat. Hon inspirerar mig en hel del och är en mycket bra skribent enligt mig. Hennes stil och allt annat som gör det lilla extra gör henne så annorlunda. Love it!

Hade prov idag igen... Hoppas det gick bra. Just sitter jag och lyssnar på lite nya låtar och även gamla härliga favoriter. Myskläderna är på och jag hopar snart in i duschen. Sedan blir det till att plugga inför matteprovet i morgon.
I baktankarna har jag en mening: F:class return!
Jag och min barndomsvän Malle fick upp tanken om ännu en klassfest. Nu har vi alla splittrats, men gud vad kul det skulle vara om alla hade lika kul igen som vi hade för ett halvår sedan. Vi har snackat med några, och de som fått reda på detta än så länge är jätte taggade. Hoppas det blir av inom kort.
Laterooo!

/R <3

S o m e h e l p ?


Pic: random

Fan fan fan. Hostar och hostar ständigt. Oroar mig för om det skulle kunna vara svininfluensan som börjar krypa in i mig? Den tanken slog mig för en stund sedan och jag oroar mig verkligen. Folk får feber, kallsvättas, spyr och går ner i vikt. Det vill jag absolut inte göra. Är glad att jag äntligen lyckats gå upp lite nu och vill inte tappa det. Vad ska jag göra? Dricka mycket te och ta vitamintabletter? Är det bra att träna? Frisk luft? HJÄLP!
Vad vet ni om detta?

/R <3

H a p p y !


Pic: google.se
Nu sitter jag hemma, lite smått stolt faktiskt. Hade Lm i dag och jag gjorde provet på 10min. Otroligt. Något annat som också är otroligt är att jag fick mitt omdöme för Foto i dag. MVG! Stolt som fan om jag ska vara ärlig. (y)

Funderade på att dra till gymmet idag, men det bli inte av eftersom jag har en del prov och läxar som måste göras. Får ta gymmet på söndag kanske.
Nu ska jag ta lite mat från kylen och sedan plugga.
Ha de!

/R <3

M o n d a y .


Pic: några veckor sedan hos mig.

Nu har jag ätit frukost och lite choklad. Ska snart göra mig en kopp te och kolla kläder och annat snyggt på internet med mamma. Halv ett har jag Ljud -och Musikproduktions prov. Önska mig lycka till!
Talk to you later.

/R <3

S o g o o d .


Pic: fashionpage

Jag tycker att denna bilden är så härlig. Vill bara shoppa, resa och fotografera när jag tittar på den. Underbart. Sitter och funderar på när jag ska tag mig en shoppingdag i Göteborg. Tror att det blir då jag julhandlar och då blir det nog inga pengar kvar till mig för shopping. Men men, vi får väll se.
När ska ni börja julhandla?

/R <3

I w i l l f i n d i t .


Pic: modeblogg


Fan! Jag har segat alldeles fööör mycket. Kollat på tv, bloggat, redigerat bilder, msn m.m.
Nu MÅSTE jag laga mat och plugga.
Laterooo!

/R <3


T r y t o f i x i t .


Pic: Noemi och mobilen.


Mycket som behövs att fixa just nu. Skolan är det bara att kämpa på med.
Sedan får man bara hålla tummarna på att alla de andra problemen löser sig. Har kämpat länge nu men ger inte upp. Är stark och ska klara det. Även om det är det svåraste jag gått igenom i mitt liv så jag jag inte upp..

Föresten... kolla in vad jag försöker lära mig. (Se bilden ovan) Jag börjar på igång det. (y)

/R <3

G o o d s u n d a y .


Pic: från i fredags. Ja, man får ju ta och bjuda på sig själv ibland. ;)
Sitter och kollar på repris från Idol. Har missat nästan alla de 100000 sista avsnitten. Men Maryjet, Calle, Erik och Tove är gryyyyma!
Idag blir det matlagning, dammsugning och pluggande. Låter som en bra söndag. Kommer uppdatera bloggen igen om en stund när jag klätt på mig och fått lite mat i magen. ((:
Ha de noooice tills vidare.

/R <3

T h i s i s f r o m f r i d a y !


I N R

N R I

N R I

I

I N

Pic: från i fredag med Noemi och Izabelle.
Såå.. Det kommer lite mer bilder i morgon. Nu måste jag tvätta bot sminket och ta något litet att äta. Sedan ska jag sova. Blev väldigt lite sömn förra natten så får lägga mig snart.
God natt!

/R <3

I D E A S .


Pic: modeblogg
Hittade inget i stan idag. Förjävligt... Men jag ska shoppa rejält efter jul i Stockholm. Då jävlar!! (y)
Just nu sitter jag och biter på en penna. (life..) Sitter och funderar på vad jag ska göra ikväll. Myskväll eller dra på någon av de få hemmafesterna som är planerade? Hmmm.. Får se vad det blir.

Jag ska försöka få i lite information om ljud till provet i måndag nu. Hörs senare dudes!

/R <3

S e a r c h i n g ?


Pic: Lisas
God morgon/dag Sverige! Nu sitter jag och tittat på tv och har nyss ätit lite frukost. Noemi sov över hos mig inatt och åkte för ett tag sedan. Så jag har städat för det mesta på morgonen.
Ska börja fixa mig snart och sedan åker jag ner till stan och träffar en vän. Ska försöka hitta något snyggt smycke.
Hörs senare!

/R <3

G I R L S !


Pic: Izabelle för en stund sedan.

Nu sitter jag och tycker i mig choklad. Izabelle och Noemi var här en stund men drog för några inuter sedan. De skulle hämta lite stuff och sedan kommer de tillbaka och då ska vi fixa oss. Blir kanske lite förfestande hemma hos mig. Sedan får vi se vart kvällen tar oss. Ni borde älska Bellas seriösa bilder! (;

/R <3

R o c k t h e w o r l d .


Pic: Kiss, black, silver, nitar -Rock!

Det är sjukt vad sur man blir när man sitter och kollar in ursnygga kläder och inget av det finns i denna lilla hålan... En sak kanske men då ha flera den och då är det inte kul att ha det.

I dag har jag gjort en del engelskainlämningar. Det är skit skönt att jag har fått något gjort!
Ikväll tillbringar jag kvällen men några underbara väninnor. Vi får se om det blir hemmafest, myskväll eller utekväll. Man får helt enkelt hoppas på det bästa.
Vad har ni andra för er ikväll?

/R <3

H o m e w o r k .


Pic: Cam
Nu sitter jag med en kopp kaffe i handen och pluggar. Jag har fyra prov nästa vecka, en läxa och tre inlämningar. I'm dying!
Så nu måste jag verkligen komma ikapp i skolan. Hörs senare allesammans!

/R <3


W o r k o u t d a y !


Pic: från när jag bodde med Daniella.

Jaa, jag bjuder på lite oseriösa bilder på mig och min vän Daniella. Det är mycket sällan vi är seriösa. Haha...!
Tog en lång promenad med Elina på kvällen efter min och mammas myskväll. Nu äter jag mackor och yoghurt. Ska snart göra engelskan.
Lateroo!

/R <3

B l a c k a n d w h i t e .


Pic: modeblogg -nät, svart, vitt, lack, oversize, nitar, axlar. The best!
Nu har jag rast in några timmar. Kom hem från stan för en stund sedan. Har nämligen varit och hyrt Twilight på Hemmakväll. Mamma har inte sätt den ännu, så då är det självklart att vi ska titta på den tillsammans.
Skulle få sällskap från mammas särbo och min ena plastbror, men han har tydligen blivit mycket sjuk. Får hoppas på att det inte är svininfluensan som har attackerat honom.

Nu ska jag byta om och senare blir det dansträning. Efter det hoppas jag in i duschen och sedan myys med film och mammi.
Ha de!

/R <3

A t J e n n y s p l a c e . Part 3


Jag, Izabelle och Paulina.

Izabelle, Paulina och jag.

Jenny, Daniella och jag.

Paulina, jag, Noemi, Jenny, Daniella och Bella!

Jenny, Izabelle, Noemi, Sandra, Paulina, jag och Daniella. Love ya girls!

Jenny, Izabelle, Sandra, Paulina, jag och Daniella. <3

Jag, Bella och Pau.
Det var alla bilder jag hade att dela med mig av! ((:

/R <3

A t J e n n y s p l a c e . Part 2


Izabelle, jag och Sandra.

Noemi, jag och Izabelle. (:

Daniella, Paulina, Jenny och Sandra.

Izabelle och jag!

Mer bilder kommer senare.
Ha de!

/R <3

A t J e n n y s p l a c e .

Nu kommer det äntligen lite bilder från i lördags.
Bilderna är tagna hemma hos min vän Jenny. Vi hade Girls Night till midnatt så det kom lite killar.
Kvällen var mysig och trevlig med matlagning och massa tacos i magen. Sen blev det lite drinkar till en del av oss.
Well... Här kommer bilderna.


Daniella, Jennifer, Jenny och Noemi.

Paulina, Izabelle och jag.

Sandra, Paulina och Izabelle.

Noemi och jag. haha!

Jenny, Jennifer och Paulina.

Jag och Sandra.


Det kommer mer bilder från kvällen senare idag eller i morgon. Kommer givetvis visa upp annat snyggt till höst och vintern som jag hittat.
Ha de fint!

/R <3

A d u l t l i f e .


Pic: Daniella och jag från i helgen.
Sitter och kollar på alla galna och knasiga videoklipp som jag och Daniella spelat in under den veckan hon bodde hos mig. Det har verkligen varit jätte mysigt och vi har lärt oss nytt om varandra och om matlagning.
Jag uppskattar verkligen denna veckan då vi fick pröva på att vara i ''det vuxna livet''.

Har nyss druckit upp min kopp te och kollar på alla spännande serier på kanal 5. Snart ska jag gå och lägga. Men först blir det en del småprat med mamma. (:

God Natt!
/R <3

B a c k s o o n .


Pic: modeblogg.

Nu har jag pusat och fixat lite hemma. Kollar på MTV nu och väntar på min mamma och ena bror ska komma hem. De kommer vilken sekund som helst, så jag måste sluta skriva nu. ;P
Hörs snart!

/R <3

I w a n t t o h o l d h a n d s .


Pic: fashion from fashiongirl.

Jag ska alldeless snart ta bussen in till stan med Daniella och sedan byta till 60-bussen mot Rotorp. Vi ska nämligen in till mitt gamla hus och hämta lite saker och efter det möter vi upp Tim. Sedan drar vi in till stan och hämtar ut våra biljetter till New Moon som vi ska se på söndagen den 22:e. Det ska bli jätte kul.

När det är färdigt tar jag snabbt bussen hem och städar lite i lägenheten. Min mamma och bror kommer nämligen hem i dag från Polen, och det ska bli såå kul att träffa de igen. (:

Hörs senare!
/R <3

E v e n i n g .



Pic: sedan fredags med Daniella till vänster.

Nu sitter jag och Daniella i soffan och kollar på någon äckligt och sjukt program på tv. Ska lägga oss om ett tag.
I morgon kommer min underbara mamma och bror hem från Polen. Ska bli jätte kul att träffa de igen och börja tjafsa som vanlig. Haha..!
Hörs i morgon.

/R <3

F r i d a y s P i c .


Harem och Erik

Lite folk i köket

Random kille

Samme och Tim

Sara m.fl

Mickan m.fl

Jag

Erik

Tuffingar
Pic: från Eriks fest i fredags.

Här är lite bilder som jag och Fanny T tog under kvällen.

NU: laga mat med Daniella.
/R<3

D r . M a r t e n s


Pic: google.se
Vart vart vart!? Vart kan man hitta dessa Dr Martens?
Själv bor jag i Halmstad där de troligtvis inte finns. Men vart i Göteborg kan man hitta dessa underbara skorna?
Kom igen och hjälp mig. Jag behöver de verkligen. Dels för att jag har problem med fötterna sedan jag föddes och dessa är jätte bra för fötterna samt att de är varma och jag behöver varmare skon är party skor och Converse.

/R <3

N o p l a n s .


Pic: Daniella och jag i fredags.

Nu sitter jag hemma och kollar MTV som vanligt. Ingen bra musik just nu så snart sätter jag på youtube istället. Efter tolv har jag ljud -och musikproduktion tills klockan 3. Efter det blir det matlagning och läxor med Daniella.

Ha de!
/R <3

B i o .


Pic: från fredags


Idag vaknade jag med Noemi, Izabelle och Daniella hemma hos mig. Senare på dagen städade jag och lagade mat. Vid sex tiden åkte jag och Daniella ner till stan med Kevin och träffade Tim och Filip. Vi gjorde ett impulsivt beslut och gick på bion Trubbel i paradiset. Har hört dålig kritik om filmen men vi tyckte att den bar bra. Ganska rolig.

Nu sitter jag framför tvn medan Daniella ligger bredvid mig i soffan och sover som vanligt. Ska tvätta av mascaran och gå och lägga mig snart. Måste bara väcka Daniella så att hon inte lägger sig med sminket på som vanligt.
Ha de!

/R <3

F u c k H .


Pic: modeblogg



Det är sjukt vad jag är trött på Halmstad. Skitsnack är väll det Halmstad är rik på. Man måste bor här länge för t lära sig att hantera alt. Men det är ändå sjukt svårt.

Med skitsnacket i H-stad är ju inte det ända. Här finns ju ingenting. T.ex centrum... Om man vill köpa något snyggt måste man gå till mycket dyrare affärer. Om man nu hittar något i de billigare affärerna så har alla det. Nu börjar Halmstad i för sig bättras med några nya affärer, uppdaterar tekniken och bygger nya gator m.m. Men ändå så ruttnar man bara här.
Nej, nu sa jag inte tjata. Ville bara skriva av mig lite.

NU: städa lägenheten sedan laga mat.

/R <3

O u t .


Pic: Morfar's Café


Snart tar jag och Daniella bussen här ifrån mig hem till Jenny i stan och har tjejmiddag med några vänner. Sedan blir det lite parteey. Vi är äntligen färdigfixade och jag sitter och kollar på olika inspirationsvideo.
Måste packa i hop kameran nu och sedan går vi.
Ha det fint ikväll!

/R <3

We are alone!

Min vän Daniella bor hos mig för tillfället som jag nog redan nämnt. Så nu pssar man självklart på att göra vad man vill! Underbart. Här kommer lite bilder från i torsdags kväll hos mig.


Vår nya kollektion, haha.


Daniella lika normal som vanligt. ;P


Ännu en ny kollektion ;P


När vi stoppade i oss Pamelon skal i munnen skrattade vi i säkert 10min minst (x


Sedan blev det MTV EMA galan på tv och vi gottade oss med choklad och Tiramisu. Love it!

Nej, nu måste jag åka ner till stan. Uppdaterar snart igen.
/R <3

The Row.

Här kommer en liten video där MK & Ashley Olsen inspirerar oss till 100.
Tycker att det är sjukt snyggt. Dock är filmen från 2007 men modet har ju kommit in nu för inte så länge sedan ju.
Enjoy!


the day.


Hello hello!

Nu sitter jag och Daniella och kollar på MTV. Vi sitter och har en lite nedräkning till kl 21.00 på MTV galan EMA börjar. Något man inte vill missa.

Efter dagens dansträningen gick jag och Daniella till Netto och handlade lite mat. Sedan lagade vi kvällsmat. Det blev pasta, skinka, smält ost och italiensk totmatsås. Jättegott var det och jag bara slängde i mig maten.
Sedan har vi hoppat runt och dampat, skrikit, sjungit, klippt sönder och sprayat allt möjligt.
Jag och Daniella har även gjort en ny kollektion av leggings som ni kommer få se senare. Haha!

Nej nu ska jag hoppa i mina mysiga kläder och sätta mig på soffan och glo ännu mera på MTV med Daniella.
See yaa laterooo!

/R <3

Only dancing.


Vill ha ALLT här!

Nu sitter jag hemma och har nyss ätit upp maten jag lagat. Har även dammsugit och annat.
Vid elva tiden cyklade jag upp till tandläkaren. Det var det vidrigaste stället jag varit på så jag bytte tillbaka till City Tandvården inne i stan.

Halv tre har jag dansträning och efter det hoppar jag in i duschen. Får se om jag och Daniella hinner handla lite efter träningen. Nu ska jag trycka i mig något gått för att jävlas med tandläkarna. ;P
Vi hörs senare!

/R <3

this evening.


Lite snyggt man hittat på några modesidor.


Nu har jag och Daniella lagar mat. Wok, ris, chili, kycklingvingar m.m. Det var sjukt gott.
Nu sitter vi och kollar på MTV och snackar om rockband. Daniella ska fixa något till skolan och jag har äntligen läst ut min engelska bok. Yeeeeaaah!!

Nej, nu ska jag fixa lite i köket medan Daniella är lugnt. För när hon är färdig får man aldrig tyst på henne. Får nämligen inte vara duktig av mig. Hon får damp när jag torkar och städa undan och är noggrann. Haha, hur kommer hennes lägenhet se ut i framtiden då? ;p

Well well, nu ska jag fixa lite som sagt och sedan ska jag hoppa in i duschen en stund. ((:

Ha de!

/R <3

thoes.


Gillar't!

Hej hej! Nu sitter jag och äter mackor till lunch. Lyssnar även på lite Tokio Hotel låtar.
Sov hos Daniella med hunden som sagt. Hade det trevligt som vanligt och det ska vi ha idag med.
Jag vaknade kl 06.00 ca p.g.a den jävla hårbollen började skälla eftersom hon var kissig. Kuul... Sen tog Mac in henne i rummet  som vi sov i och stängde in henne. Det var så nära att jag spottade på henne av allt gnällande.

Nu ska jag äta upp mina mackor och sedan byta byxor och gå till bussen. Ska nämligen på klättring med klassen och bygga upp lite muskler. Haha...

See ya!
/R <3

N-n-n-noice!


Sitter och kollar på olika stora modebloggar. Det är nästan så att man börjar dregla...
I WANT MONEY!

NU: Sitter och kollar på MTV och käkar Ballerina kakor. Ska snart börja läsa min bok som jag inte läste innan. Sedan ska jag fixa lite som jag tar med till Daniella när jag sover där.

Latero!
/R <3

BLACK....


don't worry, ... Skulle inte vara fel alls att äga dessa skönheter.

Nu sitter jag hemma och ska läsa lite i min engelska bok. Har nyss varit på Willy's med mamma och min bror. Handlade en del mat till denna vecka då Daniella kommer flytta in under ev veckar period hos mig i lägenheten. Min mamma och ena bror åker nämligen till Polen i en vecka för att hälsa på våran släkt. Jag kunde inte följa med eftersom vi har en hel den denna veckan i skolan.

Hur som... Jag och Daniella har redan planerat lite som vi ska tillaga under våran ''leka vuxen'' vecka. Det blir asiatisk wok, kyckling vingar samt klubbor, ris, pasta, tacos, you name it!
Det ska bli jätte kul att ha henne här och jag ser fram emot mycket matlagning och annat skoj.

Well... Nu ska jag sätta på mina fyra favorit låtar och läsa min förbaskade bok. Haha..
Kom och tänka på att jag använder ordet ''Well'' väldigt ofta. Men what ever!

/R <3

Helsingborg part 3.


Polly och Danni (:


Glade André


Jonathan

Det var alla bilder jag hade att dela med mig av Helsingborgs trip'pen med Daniella.
/R <3

Coco Chanel


Love love love Chanel!


Sorry för den dåliga uppdateringen, men anledningen till detta är att mitt trådlösa internet har fungerat så fruktansvärt dåligt.
I dag har jag försovit och haft musik produktion. Sedan fixade jag lite hemma och gjorde en läxa som snart är färdig. Har även tagit en låång promenad.

Nu ska jag fortsätta läsa lite och lyssna på min bror som pratar non stop. Haha.. Sedan kommer jag göra ett till inlägg innan jag hoppar i duschen.

Latero!

/R <3

Helsingborg part 2.

Nytt inlägg

Här har ni en del bilder från tågresan till Helsingborg i lördags.
Både seriösa och det motsatta. ;P

Är vi lika varandra som vi hör ständigt?
/R <3

Helsingborg.

Igår (lördags) tog jag och min vän Daniella tåget till Helsingborg. Där träffade vi bloggaren Polly (Jan M.) och några andra. Polly var nämligen också på besök nere i Helsingborg. Vi åt på Subway och det var verkligen jätte gott! Sedan drog vi hem till André och Jonathan och kollade film m.m. Jag och D köpte världens äckligaste choklad-gräddbulla. Stenhårda var de...
Vid sex tiden drog jag och Daniella tillbaka till Knutpunkten och sedan hoppade vi på tåget hem till Halmstad.


Fler bilder kommer senare idag.
Enjoy it!

/R <3

Sunday is..

Nu är det söndag och jag har bott ensam hemma sen onsdags. Har varit skönt men tycker ändå att det är mysigt att bo med mamma och min ena bror. Mamma kommer hem med sin särbo och min ena bror kommer hem i morgon. Glad! Nej, nu måste jag fortsätta och dammsuga lägenheten och sedan lägger jag in lite bilder från helgen. Vi hörs senare!

/R <3

Ph: Från Club Experience kvällen då jag jobbade häcken av mig med mitt snygga ''VÄRD'' band.
Haha..


RSS 2.0