GOING TO BED.



- Gymmet, check. Breaking News, check. Duschen, check. Mätt, ?!.
Käka lite och sen hoppa ner i sängen med min nuvarande favoritbok.

110831.



- Nu ser man att jag har lite mörkare hårbotten än innan. Men det räckte inte långt eftersom jag har så långt och tjockt hår så nästa gång får det bli ett extra paket när jag ska färga.

Sitter och försöker planera ihop något som min brorsa ska när han ska på något slags Rockkalas i helgen.
Sen får vi se om jag orkar ta mig till gymmet en stund ikväll.

Förresten, Studenttävlingen var rolig. Vi fick 40min på oss att samla ihop en massa saker. Sjuka saker som en gamling, fyrklöver, 70E bh, mamma med barn, någon som kan snacka 5 språk, kille och tjej i underkläder, en vinflaska, korv o.s.v. Sedan fick man olika mycket poäng för varje grej. Får se i slutet av veckan hur det gick för vår klass.

PEACE.


NU JÄVLAR BLIR DET FÖRSTA STUDENTTÄVLINGEN!



- Nu drar det igång! Från och med idag kommer jag känna mig med som en 3a. Har ju inte lagt märket till att jag går i 3an än men idag börjar det på riktigt. Snart cyklar jag ner till skolan för den allra första studenttävlingen och har ingen aning om vad vi kommer utsätta oss för. Men det ska bli spännande.

PEACE.


SOMETHING NEW?



- Satt och funderade på tatueringar för en stund sedan och tänkte bara berätta att min senaste tatuering "Allseende ögat" inte är klar än. Jag har nämligen tänkt mig att fylla i det med färg. Har bestämt en del av det men har fler färger att klura på så vi får se när det blir. Troligen om en månad eller liknande.
Snart börjar religion lektionen och jag är fast på några utländska bloggar. Massa om svenska ungdommar i åldrarna 17+ som åker utomlands som utbytesstudenter och andra som luffar runt och backpackar överallt i världen. Gud vad avundsjuk jag blir och är helt inne i mina dagdrömmar för tillfället. Men nu måste jag sluta för lektionen börjar snart.
PEACE.

califcknfornia.



- I'm someone you'll probably never meet. Just someone, who wants to reach out, and make the world a little better.
I don't care what your reputation is, or how the world see's you.
Your amazing. I know what it feels like to be, alone.
And feel as if no one cares. But, i do. I care more than you can imagine. Your an amazing, beautiful, person.

GÖTEBORG.



- Några bilder från gårdagen i Göteborg då det blev bloggmöte, tandblekning, springa lite i affärer, fika, träffa vänner, träffa syrran, ta farväl till Julia som drar till Oslo lite för länge träffa Linnea som jag vart i Thailand med för några år sedan och hänga runt med Tove och Sara-Klara. En fina dag.

PEACE.

ATT DAGDRÖMMA.



- Läser dagdrömmer, kämpar med huvudvärken, småfryser, låter musiken spela samtidigt som jag är helt inne i boken, viftar lite på fötterna och försöker känna någon frihet. Men resultatet blev noll. Jag är kvar. Kvar i den hårda gelé bubblan. Som har låga uppgångar och djupa nedgångar. Teoretiskt sätt har hösten inte ens börjat. Den är någon vecka tidig men jag känner redan ångest och rastlöshet. Här kan jag inte alltid vara mig själv. Men nedräkningen har börjat. Och jag fortsätter dagdrömma. För framtiden tillhör de som tror på det vackra i ens drömmar.

thefuturebelongstothoeswhobeliveinthe beautyoftheirdreams.



- Nej, nu är jag redan trött på denna tisdag. För det första kan jag inte dricka kaffe, te, juice, varm choklad, och allt annat som har färg.
Kan inte äta frukter med färg, choklad, alla grönsaker som har färg typ, ketchup, soja-,currysåser, andra såser med färg (typ alla då..) o.s.v
Vad ska leva på fram tills på torsdag då?
Jo det blir kött, fisk, sallad (isbergs-, ruccola- m.m.), potatis, ris, pasta, bröd, fil, yoghurt, rena mejeriprodukter, bananer, päron och sånt som knappt har någon färg. Kan inte heller käka färgstark kryddor.
Varför detta då? Jo, för att jag som sagt blekt tänderna och de är ganska känsliga i ca 72h=3 dygn och då ska jag inte äta/dricka syrliga och färgstarka saker. Vilket är det jag vanligtvis lever på. Älskar kaffe, frukter, choklad, te, grönsaker och massa kryddor. Allt detta äter jag ungefär varje dag och nu får jag lite två dagar till... Hjälp.
Men det är det värt sen då jag gjort vad som krävs för att behålla det nya vitare leendet.
Nu ska jag hem från skolan och leta upp något ätbart innan jag dör av hunger.
PEACE.

BRILLIANT SMILE @ ALEXIS KLINIKEN.



- Here it is! Någa halvtnobbade bilder som jag försökte klicka fram under gårdagens tandbleknings behandling på Alexis Kliniken. Det tog ca 1.5h och nu känner jag att jag kommer le lite mer än vanligt.. haha. Iallafall i början.
Kommer lägga ut bättre bilder någon gång. Ska sen om jag kan fixa före&efter-bilder. 
Kliniken ligger uppe i Göteborg mitt i stan och kan verkligen rekommendera det.
Några andra kända som gjort samma behandling som jag gjort är en an de skönaste killarna jag vet Robin Gustafsson (Anna Anka söker Assistent & stand-up komiker), Fortesa (Andra Avenyn), Erik Segerstedt EMD (idol), Isabella Löwengrip (Blondinbella), Carolina Gynning, Petra Tungården (METRO & bloggare) , Bingo Rimér, Natacha Peyre, Sibel, Sean Banan, Idol Eddie, Daniel Afshinnejad (bloggare), tjejerna från Love Generation, KISSIE, Big Brother Martin, BB Minela (bloggare), Yousef Hariri (bloggare), Rosanna Charles (bloggare), Jackie Ferm (Paradise Hotel & Bloggare), Linda Rosing, Viktor Frisk (modell & bloggare) och några TopMode tjejer samt de som kom längst i IDOL 2009 & 2010 plus en hel del andra som ni kan hitta HÄR.
För mer info gå in på Alexis Klinikens hemsida.

S-K T & R



- And I'm back home in Halmstad..
Träffade dessa två vänner utanför Top Shop på NK helt random. Ja, världen är för liten. Om man träffar vänner från Halmstad en måndag förmiddag i Göteborg så är det fan lite folk i Sverige. Fast det är ju dock ingen nyhet. Okej, inte det jag skulle komma fram till i detta inlägg.

Hade en toppen dag i Göteborg med vänner, möte, behandling, och träffat syrran med.
Mer bilder därifrån kommer imorgon och även om tandblekningen. Nu håller jag på att dö av hunger.

PEACE.

TANDBLEKNING/ FÄNGELSEMAT/ DAGENS PLANER -I GÖTEBORG.



- Heey alla. Bloggar från CONDECO och hade tänkt käka lite lunch. Nu är det så att jag varit på ett blogggmöte och en tandblekningsbehandling på Alexis Kliniken och efter en tandblekning så ska man inte äta och dricka mat med färgämnen eftersom tänderna är väldigt känsliga efteråt i ca 3dagar. Och nu är jag ju vrålhungrig (som de säger i Göteborg) och förklarade var jag inte kände käka och frågade vad de kunde göra för käk. Vet ni vad jag fick? En Shabata (stavning?) med smör, någon olivolja och någon ost som jag inte ens känner smaken av. Och den skulle kosta runt 70-80kr! För fängelsemat? Nu är jag en aning sur och när jag är hungrig blir jag inte på bättre humör...

Berättar mer om tandblekningen och visar bättre bilder senare. Känner mig lite löjlig som sitter och försöker le lite halvstelt till kameran. Ja, ni ser ju hur det blev, haha. Men som sagt. Mer om tandblekningen senare.

Snart ska jag träffa Julia (foxstreet) och säga hejdå då hon flyttar till Oslo om en vecka. Därefter blir det att träffa Linnea som jag vart i Thailand en gång och kanske syrran med senare på eftermiddagen.

PEACE.

LEAVING WITH SOME INSPIRATION.





- Börjar dagen med att trycka ihop några vackra inspirationsbilder som får mig att dagdrömma.
Frukosten är i magen och kaffet snart med. Slänga på mig lite kläder och sen drar jag. Ska försöka ta med bloggdatorn till Göteborg så jag kan slänga iväg ett inlägg därifrån med. Men kan inget lova.

PEACE.

A GOOD SUNDAY - Check!


Ph: by Tove. Exalterad Becka med nål i armen, yey!

  • Fila naglarna - Check!
  • Myskläder hela dagen - Check!
  • Färga håret - Check!
  • Duscha - Check!
  • Läsa - Check!
  • Vila ut - Check!
- En riktigt bra och lugn söndag. Precis vad jag behövde.
Imorgon blir det Göteborg för min del då jag ska på bloggmöte, träffa en vän, hämta min ring som jag glömt, kika i affärer om jag hinner, besöka en klinik (mer berättar jag imorgon), och kanske träffa syrran.

Hoppas att jag hinner med allt men det ska nog ordna sig.
Får se om jag kommer kunna blogga under dagen. Men ett inlägg på morgonen ska jag hinna med.

PEACE.

SNART MÖRKARE HÅR.



- Snart blir mitt hår mörkare! Topparna lämnade jag dock kvar, så det blir mörk hårbotten och så fortsätter det ner lite och topparna i min naturliga blekta färg. Gillar mörkare hårbotten och dels för att ett flaska hårfärg inte räcker till mitt långa tjocka hår.
Ska ta och klippa mig så fort jag har tid och pengar med.
Nu ska färgen tvättas ur!

PEACE.

110828.



- Tja. Ont i ryggen. 9h sömn. Seg. Idag blir det söndags mys. Städa lite, läsa, skriva, duscha, färga håret lite och ta hand om mig själv liksom. Känns helt ok.
Igår var det lite mer folk på jobbet vilket var kul och några vänner sprang förbi och sa hej. Kärlek till er!

PEACE.

WORKING IN THE BAR.



- Ikväll blir det mycket känner jag. Löning och allt. Då går alla igång. Känner att jag kommer slita like fuck bakom baren och hoppas det inte blir så sjukt varmt inne som det var igår.
I natt är det mitt första riktiga pass. Och några vänner har lovat att komma förbi och säga hej. Fun fun!

Nej nu ska jag ta och fixa mig lite.
PEACE.

LUNCH & EUROSTOP WITH S.



- Lunch och en trip till Eurostop med min fina vän Sandra. Nu ska jag ta en kopp te och lägga mig och slappa och läsa lite för att ladda batterierna inför inatt då det blir ett nytt pass bakom baren.

PEACE.

FIKA MED S.



- Mätt, nyduschad och en aning med levande. Snart börjar jag fixa mig och sedan drar jag ut till stan för en fika med Sandra som jag inte hängt med på länge. Ska bli kul att prata av sig om allt som hänt under de månaderna vi inte pratat av oss.

En svart/vit bild bara för att vädret är som det är..
PEACE.

fuckthisimgoningtoeat.



- Heej alla. Nu är jag uppe igen. Inte helt utvilad. Fick ca 6h sömn efter ett pass i baren och vaknade upp av att min mobil ringde. Så nu fixar jag sen frukost/brunch tar en kopp kaffe och hoppar i duschen.

PEACE.

SEE YA ON THE OTHER SIDE OF THE BAR.


Ph: Berså Göteborg.

- Back to the bar tonight. Blir att stå i baren inatt och nej inte Berså på bilden. Drog till men en passande ''bar-bild'' eftersom det var det ända jag hade förutom ett gäng egobilder och några från tatueraren. Lite omväxling försöker jag ändå ha, haha. Hur som, baren inatt. Ska jag vara ärlig så längtar jag redan tills jag kommer hem, tvättar bort sminket och lägger mig. Har inte ett dugg lust att fixa mig nu... Men lite mascara och eyeliner får man väll kleta på bara för att det är ett nattjobb.
Förhoppningsvis blir jag piggare när jag är igång och det kommer trevligt folk. Men det återstår att se.

PEACE.

MY THIRD TATTOO.


Förbereder för min tredje tatuering.


Diskuterar om öndringar för mallen ska göras.


Fixar de sista förändringarna för konturerna.


And lets go!


Happy girl!


Resultatet!

- Jag kommer ta och göra ett inlägg om vad tatueringen betyder för mig och en bättre bild. Men än så länge så får ni nöja er med bilderna från studion.


Glass i stora lass och en grym bok på det. Behöver verkligen vila upp mig för nattens pass.

PEACE.

GIF & TRÖTT.



- Haha, här har ni en gif-bild jag fixade ihop lite snabbt innan under lunchen.
Idag är jag sjukt seg och att jag t.o.m ska vara uppe till ca 04 gör mig inte piggare.
Sitter på journalistiken men mitt huvud tan inte arbeta när det handlar om tråkiga grejer. Jag menar, vi ska sitta och skriva om en nyhetstext om... Rödluvan. How boring is'nt that?!
När jag kommer hem så slänger jag mig på soffan direkt och ska slappa slappa slappa. Och dammsuga med ju! Juste fan..
Hah, jag är så trött att jag t.o.m skrattar åt mig GIF. Då är man nog ganska övertrött. Fast jag har ju ändå fått minst 9h sömn. Vafan.. Need more coffee!
PEACE.

justkillingtime.



- Fresher than the ocean, connected through time and space, a silent act disobedience
your honesty is killing me.

FOUND ME IN THE MAGAZINE.



- Good morning everyone! Kolla vad jag hittade när jag bläddrade i en tidning.
Min reaktion: Oj, Heej mig själv!

Yes, förra plåtningens resultat är publicerat. Och inte bara det, jag pryder en helsida! Trodde att det skulle kanske vara två små bilder på en halvsida eller en fjärdedel.
Dock ser jag blekare ut än jag var då och mitt hår är nästan rött med ljusa slingor. Det var det som gjorde att jag knappt kände igen mig själv om det inte hade varit för min klänning.

Denna sidan hittar ni i nöjestidningen Entré.

PEACE.

ididit. workingout -check!



- Hey people! I did it! Lyckades sparka mig i baken och tog mig till träningen idag. Nu känns mitt huvud som en tegelsten och jag ska käka lite och slappa. Läsa lite och sen sova. Imorgon ska ni få se vad jag hittade i en tidning... Happy.

PEACE.

BLACK/WHITE.



- Multimedian var helt okej. Lite seg eftersom det inte är min grej. Men läraren var trevlig och vi fick en lite fikarast med. Vädret gör mig en aning lat och deppig. Eller deppig ska jag inte säga. Men lat, slö, trött och sånt. Ska försöka ta och träna med mamma men just nu känns det som om jag hade kunnat somna vilken minut som helst. Gäspar hela tiden.

Därför får ni en svart/vit bild. Bara för att jag känner mig så som på bilden. Fundersam och trött.
Nu ska jag lägga mig en stund och vila och läsa någon journalist grej och kolla på Weeds.

PEACE.

110825.



- Heey. I'm in school. Nyss käkat och nu väntar en lång multimedialektion framför mig. Ska bli kul att se hur vår nya lärare är då det är vår svensklärares 21-22åriga son som vi kommer ha.
Kommer med en lite bättre update senare. För nu måste jag ringa lite samtal.
PEACE.

ANDREAS WIJK & THIS EVENING.



- Here we are! Me and Andreas Wijk today.
A hängde i här i stan med Kenza då de filmade för Modelljackten och då passade jag på att dra förbi och snacka lite. Var ju snart ett år sen sist. Se bilderna HÄR.

Har duschat käkat, fixat lite hemma, kollat på tv, fixar med tvätten, käkar frukter och choklad och det är väll min kväll? Snart börjar Breaking News vilket jag måste kolla på för att få in lite nyheter i huvudet. Annars är det så tråkigt att kolla de vanliga nyheterna på tv.

PEACE.

DIREKT FRÅN MODELLJACKTEN.



- Jahop. Då har man varit och kollat på Modelljackten då några vänner var med och tävlade. Kenza och Andres Wijk var ''programledare'' för det kommande programmet.
Det var fem tjejer som gick vidare och en av de var min kompis Hayat. Dock vet jag inte vem av de fem det nu var som ''vann'' och får dra till Stockholm eftersom jag drog lite tidigare. Men det ska kollas upp! Annars om någon vet får ni gärna skriva det i kommentarsfältet.

Andreas var där som sagt så gick och snackade med honom ett tag då det var snart ett år sen vi sågs sist. Vilket var på BlogAwards förra hösten. Blev två bilder på oss som jag lägger upp lite senare.

PEACE.

110824.



- Hi! Going to the city for a while. Uppdaterar när jag är hemma igen.
Kan tänka mig att det blir en hel del folk i stan då Kanal 5 är där och filmar för Modelljackten då de letar efter tjejer låga träd (172cm minimum) långt om man jämför med mig, haha.

PEACE.

REGN & FLUMMIGA LÄRARE.



- Fan vilket pissväder det är.. Skulle dra till skolan och så fort jag öppnade dörren öppnade även himlen sig och det började ösregna. Efter några meter var mina Converse genomblöta, yeeey.
Kommer antagligen vara så hela dagen.

Idag hade jag min första naturkunskapslektion och religion vilket var kul då båda lärarna var sjukt flummiga. Den ena var bara pinsamt konstig och den andra var fett rolig och flummig. Onsdagar kanske inte är så jobbiga trots allt.

PEACE.

110823.



- Sitter och diskuterar drinkar med en kompis som också jobbar som bartender och har än inte fått i mig någon mat. Eller ju, en kanelbulle. Räknas det..?

Ikväll blir det Breaking News igen och jag tyckte faktiskt om det igår när det vart premiär. Får se vad de kan bjuda på för roliga nyheter ikväll. Det är ju så mycket roligare att lyssna på sånt när Filip och Fredrik håller i det och speciellt Fredrik eftersom han var så trevlig och skön när vi träffades.

PEACE.

I ONÖDAN.



- Heyy heeyy. Börjar med att lägga upp tre söta bilder på min bror som jag inte kommer att få se på en vecka, buhu. Hur som, Varit hos optikern eftersom att tanten på skolan tyckte att jag borde kolla synen. Resultatet var perfekt. Inga problem med synen bara 350kr och he****te...

Tog en runda på Eurostop med mamma och inhandlade display skydd till mobilen som åkt i marken några gånger och träffade på en kompis som jag inte sett på ett tag. Nu är jag hemma igen och ska ta och käka något.

PEACE.

THAT'S HAPPENING IN THE TATTOO STUDIO?



- Vad är det nu jag håller på med? Att planera att bara snacka om några idéer kunde leda till att ens fina vänner peppar en och sen så stannar man kvar hos Räven lite längre än planerat trodde jag inte när jag vaknade upp idag. Men nu är det gjort. Tack Tove & Kevin för ert stöd. I'm so happy!

BLEKT HÅR - SKOLBESÖK - NY TEE - TATTOO.



- Alltså.. Nu är jag trött på mitt hår. Denna veckan måste jag färga om det. Om ni kollar på bilderna ovan så ser ni hur solblekt håret är uppe och runt ansiktet men topparna är mörkare. Snyggt... Om något ska vara ljusare så är det topparna inte tvärt om. Nej, jag får väll ta och köpa hem någon mörkbrun färg.

Idag var jag och Chicca på vår gamla grundskola Hallägraskolan. Lika kul som vanligt och vi träffade på några gamla lärare, och jag fick en vink av en favvo och snackade lite med en annan favorit. Happy, yey. Varför vi var där var för att vi skulle lämna de nya skoltidningarna som delas ut på olika skolor runt om i Halmstad och vi valde givetvis att lämna på vår gamla skola som faktiskt håller på att rivas och byggas om.

Idag fick jag på mig min nya tröja som jag köpte i en Amerikansk inspirerad affär i Göteborg och idag vart det första gången jag använde den.
Nej, nu ska jag käka lite och sedan dra till min tatuerare ett tag och snacka om några idéer.

PEACE.

GIVE ME THE TATTOO.



- Omg. Jag är helt fast vid trianglar med ett öga i. Hittade denna tjejen i en tattoo magazine och skrev upp namnet, googlade och bam, here she is! Gillar hennes stil men skulle själv inte kunna bära upp den men tatueringen.. vill ha. Kanske inte med tegelstenar som hon har och inte på samma ställe, någonstans på armen typ. Ja tack!

PEACE.

110822.



- Sådär nu tror jag att jag gjort allt rätt när det gäller bankkort och sånt. Skulle installera den där dosan så vi får se om allt gått som det ska.
Snackade nyss med Chicca som ringde och märkte att jag är lite trött. Skrattade åt precis allt, typ. Blir alltid så flummig när jag snackar med henne, haha.

Nej nu ska jag testa om alla bankgrejer funkar. Och sen lägga mig och vila lite.
PEACE.

FROM THE FITNESS.



- Hey, I'm home. Då har man slutat för dagen. Måndagar består endast av en fitness lektion och Daniella går samma kurs så det är extra roligt. Vi har inte träffats på över en månad, en och en halv nästan. Så det var jättekul att träffa henne igen, dansa lite tillsammans och lunch och snacka massa. Men snart reser hon iväg en vecka så då kommer vi inte ses på ett tag igen.. Men men, åket till Göteborg över dagen igen nästa vecka troligen så det ska bli kul.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen.
PEACE.

UTTÖJNING.



- Tjaa! Ville bara stolt visa upp min nya uttöjning jag köpte på Kos hos en tjej jag tänkte tatuera mig hos. Fast tatueringen blev inte av så det kanske blir här i Halmstad istället. Eller det kommer det ju blir men kanske snabbare är planerat.

Uttöjningen kämpade jag att få i på Kos men hålet var för litet så efter att ha tryckt i två stycken gamla uttöjningar i mitt öra när jag kom tillbaka till Sverige så fick jag äntligen i det.
Sen en randombild från idag med. Jag i myskläder på balkongen.

Har nyss käkat tortillia-pizza som jag lagade ihop lite snabbt och trycker i mig minipäron nu. Ska snart ta och leta fakta om tjeckisk mat till ett litet skolarbete.

PEACE.

110821.



- God morgon (för mig)! Vaknade upp någon gång efter 14.00 och har lyckats sova ca 5h. Igår blev det längre städning än jag hoppats när vi skulle stänga baren. Jordnötter överallt... Att folk inte kan låta bli att ha jordnötter i skålen eller munnen, nej golvet är roligare tydligen.

Hade ingen bättre bil för tillfället så får bli en från när jag vart i Göteborg påväg till Berså.
Idag ska jag verkligen försöka ta mig till gymmet en stund och sedan blir det att skriva en grej till skolan. Mycket mer händelserikt än så blir det nog inte idag.

PEACE.

BACK IN THE BAR.



- Här har vi det. Baren jag hängde bakom hela natten igår. Saker som ska vara i batteriet/frontbaren står i backbaren o.s.v. Allt är på hel olika ställen än vad det var där jag jobbade på Kos och skolans barer. Det gör mig fett förvirrad, men inatt kör jag igen. Hoppas jag snart kommer in i det.
Ska försöka hinna med ett ärende innan och kanske förbi kompisen Oliver på hans förkrök och säga hej. Och sedan vara i baren från kl 23.45, men det ordnar sig. Just nu känner jag mig en aning stressad. Vi hörs.

PEACE.

OTUR. TACK.



- Jahopp.. Då hade man äntligen hoppat i träningskläderna och gett sig själv en spark i rumpan och cyklat ner till gymmet trotts huvudvärken. Men då möttes man av låsta dörrar och ett svart gym... Fan, varför har man sån tur för..? Aja, nu känner jag att jag måste träna imorgon annars blir jag arg på mig själv.

Huvudet värker och de nya grannarna under oss gör det inte mycket bättre för mig då de är högskoleelever och har nollning vilket betyder att de klär ut sig, dricker och tjuter som idioter. Tack.
Nej, nu ska jag ta och käka något och ta en värktablett.

PEACE.

ABOUT THE BAR & NIGHT.


Ph: From Gothenburg.

- Heey dudes! Idag som jag över 10h, helt otroligt. Natten bakom baren var rolig men det är väldigt annorlunda till skillnad från när jag jobbade i Grekland och i skolan på EBS på saker, drinkar, ordningen och allt. Men men, har lärt mig lite nytt och inatt är jag bakom baren igen. Och då blir det betydligt mer folk kan jag tänka mig. Igår var det väldigt lugnt och det tycker jag i försig vart bra då jag han ta och kolla olika grejer och lära mig vad det mesta står.

Nej nu ska jag ta mig en kaffe och sen försöka dra mig till gymmet.
PEACE.

ALL NIGHT BEHIND THE BAR.



- Heey people! I'm on my way to work now. All night behind the bar for the first time i Sweden. Already done it in Greece. It's gonna be fun and I'm so excited.

Eller ja, ska på praktik på ett ställe i stan inatt så vi får se hur det går. Var någon vecka sedan jag jag jobbade bakom baren. Tänk om jag tappar det helt. Måste hålla igång!
Önska mig lycka till.

PEACE.

I HAD SUSHI TODAY & A FUN VISIT AT MY DENTIST.



- Dagens tröst på vädret var sushi på lunchrasten med Chicca och en sjukt massa skratt och trams (som vanligt när jag ska berätta något för henne..). Som jag längtat efter sushi när jag vart i Grekland, herregu.. Men nu är jag glad. Fast är hungrig igen... Även fast jag käkade soppa, två glassar, frukter och smååt annat. Vad är det för fel på mig. Jaja, får la fortsätta tömma kylen.

Vart även hos tandläkaren eller borde jag skriva BFF istället? Hmm.. kanske, kanske inte. Hur som, roligaste tandläkarbesöket ever! Gud, vad kul det var!! Massa utropstecken..

Vi pratade om tandblekning och jag berättade och att jag fått hem gratis tandblekning för 1 000:- och att jag samarbetar med en klinik vilket betyder att jag kanske ska fixa tandblekning på själva kliniken till ett värde av fyra gånger så mycket som den hemma.
Tandläkaren blev sjukt intresserad och jag berättade om andra företag jag samarbetat med och hon ville att jag skulle samarbeta med ett företag hon kände till som hon fått massa tandkräm ifrån. Och den tandkrämen köper min mamma ständigt och är sjukt bra.
Så hon och jag satte och komiskt nog ner vid tandläkarens kontor, eller vad man ska kalla det för, what ever.. Och började skriva ett mail till den här kvinnan på företaget som skickar tandkräm till henne och nu får vi se hur det slutar. Men fan vad kul, och jag kvävdes av komplimanger så att det räcker över... helgen? Haha, nej men ni förstår.... eller inte. Fan vad flummigt detta blev. Hände så mycket mer roliga grejer ''i detalj'' men det tar jag inte upp här.
Min tandläkare är grym.

PEACE.

ARGUMENTERA.



- Har läst på drinkar, lyssnat på kärlekslåtar, varit en aning nostalgisk, käkat glass, letat inspiration och ja.. That's pretty much it.
Skulle ta mig till gymmet idag men vet inte om jag pallar. Antingen gymmar jag en timme, eller så ligger jag i sängen och fortsätter småäta. Hmm... det sista lät ju ganska lockande men om jag gymmar idag så behöver jag inte ha mer ångest i helgen. Vafan, jag kan ju inte argumentera med mig själv på bloggen. Aja, får fortsätta i huvudet.

PEACE.

TREANS FÖRSTA FOTOLEKTION.



Ph: Jag i Köpenhamn efter flytten hem från Kos.
-Såå.. Här sitter man igen. Fotokällaren på Sturegymnasiet och rullar tummarna. Vår första fotolektion började med att vi planerade vår Tjeckienresa lite, vernissagen och dylikt. Sen var det inte mer om det, jag satt och läste på lite drinkar till ikväll då jag ska praktisera på ett ställe i stan och sen drog sig alla till varsin dator. Och här sitter jag nu. Snokar runt på Facebook och lider av att min Spotify har slut på timmar och undrar vad jag ska göra fram till kl 11.00, då jag drar ner till stan  för ett årligt tandläkarbesök. Därefter tillbaka till skolan och fortsätta fotolektionen med att surfa på nätet och kanske skriva lite om tjeckisk mat. Ja, det blir nog inte mer än så.
På eftermiddagen blir det ännu mer skrivande, troligtvis. Då kör journalistkursen igång och jag vill inte ens veta vad vi kommer tvingas skriva. Snälla, vara det inte är skoltidningen. Då vill jag bara göra intervjuer eller skriva eget. Nåja, återstår att se.
Fått skriva av mig lite iallafall.
Uppdaterar när jag är hemma igen, efter skolan alltså.
PEACE.

A NIGHT IN GOTHENBURG.



- Well.. My night in Gothenburg last week looked pretty much like this in pictures.
First some drinks at a fancy bar. Then some shots at a feew nightclubs and then some nightfood. After that
we ended up at a strip club, but don't ask my why! And then it was sleeptime in Julias bed.
Love Gothenburg!

PEACE.

FIKA NOSTALGI & VUXENGREJER.



- Tjaa! Två bilder från i måndags och tisdags. I måndags var jag hos läkaren igen, så där fick ni en bild på min arm efter några tester, haha. Och den första bilden är från när jag fikade på Espresso House med Erik från Falkenberg som kom förbi en sväng till Halmstad.

Idag vart det ju ''skolstart'' som varade i knappt en timme. Om man ändå hade det så blra varje dag i veckan.
Drog ut på stan och gjorde lite ärenden, lekte vuxen och hängde hela två gånger på min bank och sedan kollade jag lite höst/vinterskor och därefter kom min vän Killian in till stan och det blev nostalgifika på Skånskan. Killian är en av de jag flög ner till Kos med och vi bodde även grannar och gick på samma bartenderskola där. Och nu så har han flyttat till samma stad som jag. Ja, världen är liten! Så vi satt och snackade massa minnen från Kos och saker som han missade då han drog en vecka tidigare än mig.

Nu sitter jag på en filt och leker vuxen, igen! Fixar en del med banken och sådant. Man får la ta och ta tag i vuxengrejerna när man är myndig, eller?

Jaja, nu ska jag fortsätta.
PEACE.

FIRST DAY -CHECK.



- Första skoldagen är avklarad, vilket knappt var någon skola alls. Det blev lite information i 10min på ett ställe sen gick vi till fotosalen med klassen och fyllde i lite papper och pratade och sen var det över.

Så jag gick hem och dammsög, käkade och ska snart iväg på lite ärenden.
PEACE.

SCHOOL STARTS TODAY.



- Time for the last year in school. Idag börjar jag trean vilket inte känns så märkvärdigt just nu men sen kommer det hända betydligt fler saker.
Lägger upp en bild från när jag skulle plåtas (resultatet kanske kommer upp på fredag!) eftersom jag inte hinner ta någon nu plus att jag är helt svullen och nyvaken. Så tro mig, ni vill inte se en annan sida än denna på bilden av mig just nu. Känner mig fortfarande sliten...

Nej, nu ska jag fortsätta med min frukost.
PEACE.

CYKEL I SÄKERHET = ...?



-Nu är den i säkerhet.
Efter att min cykel blivit stulen två gånger i rad efter vadje nollning (jag bor precis vid Högskolan) så tänkte jag att nu fan ska jag ha kvar min nya.
Not this time again!

Så sprang ner i den mest tattiga outfiten, blött hår, och lagom sliten och trött efter träningen för att rädda min älskade. Och som ni flesta känner till så brukar man ju träffa som flest folk när man vill det som minst, right?
Så först kommer grannarna mitt emot med pizza och därefter när jag springer upp från källaren kommer de nya grannarna och får det först intrycket av mig som säkert vart typ.. Osminkad Becka= ser ut som en 15åring, slitet hår, virrig och stressad tonårsgranne kanske? What ever, det är ju inte så att jag brukar springa sunt i trapphusen och de konstigaste myskläderna och stressa runt...eller?

Hur som, cykeln är i säkerhet så inatt kan jag sova lugnt om jag nu kommer få någon sömn av allt skrik och festande. Ja, men sånt får man ta om man är omringad av Högskolan och studentlägenheter.

PEACE.

LIKE A NEW PERSON.



- Wow, jag känner min nästan som en ny människa.
Drog mig ner till gymmet första gången på länge, pressade och svettades lite och därefter cyklade jag hem med en banan i handen. Hemma möttes jag av lukten från mammas mat vilket gjorde mig ännu piggare.
Tog en lång dusch då jag skrubbade bort alla döda hudceller och min grek-bränna och därefter käkade jag massa mat. Nu sitter jag på soffan med kuddar och filt framför tvn och käkar den godaste Marabou chokladen som gjorts, -Caribbean "Limited Edition" och ska snart ta mig en kopp te.
Underbart.

PEACE.

whenyoulookathim.



- Sätter mig på balkongen med en kopp kaffe och njuter av att känna mig som en människa igen. På eftermiddagen blir det en sväng till mitt älskade gym som jag inte varit på sen jag packade väskan för Grekland-flytten.

PEACE.

ABOUT THE HAIR.



- Några  random bilder från natten i Göteborg förra veckan. Kolla in den sista bilden.. Ser ni så sjukt ljust hår jag fått? Och långt med för den delen. Snart ska det som blekts i solen bli mörkt iken och även klippa av några centimeter.  Längtar...

jarofhearts.



- Who do you think you are? runnin’ ’round leaving scars
collecting a jar of hearts, tearing love apart
you’re gonna catch a cold, from the ice inside your soul.
ive learned to live, half alive.

BEST MONTH IN MY LIFE. KOS & EBS!


När vi alla hade kramat och pussat på våra vänner som skulle stanna kvar på Kos så hoppade jag och Marita in i vår taxi och hämtade upp våra väskor och därefter fortsatte vi till flygplatsen.


Sen satt vi och mös tillsammans på flygplatsen för sista gången.


Flygplatsen vart ovanligt tyst då säkert alla var dödströtta efter en fullspäckad månad.


Efter att vi orienterat oss runt på Köpenhamns flygplats, hämtat ut väskorna, så blev det frukost på STARBUCKS.


Och sedan tåget hem till Halmstad. Vilket var deppigare än vad jag trodde då vädret blev sämre allt närmare Halmstad jag var.

Och där har ni alla bilderna!

-Bästa månaden. Finaste vännerna. Vackraste platserna. Roligaste minnen. Blandade känslor, och nya känslor man knappt trodde man hade. Har vuxit som person som fan, lärt mig så mycket. Lärt mig hantera olika sorters människor och fått grymma erfarenheter inom Bartenderyrket. Haft de bästa lärarna i världen. De galnaste klasskompisarna, de sjukaste vännerna och arbetskamrater, vet inte vad jag mer kan säga.
En obeskrivlig månad jag ALDRIG kommer glömma.

Tack för att jag äntligen fick leva i en av mina stora drömmar.
Tack alla fina människor jag levt med under hela månaden, och tack EBS!
PEACE & LOVE.

BETTER.



- Jag mår bättre. Fan vad skönt.
En vän från Falkenberg ringde nyss och sa att han var i Halmstad så nu drar jag ut och tar en kaffe på stan med honom.

PEACE.

BLOGGEVENTET I GÖTEBORG.


Tove och jag på bloggeventet i Göteborg. Outfiten bakifrån till högen men den bilden blev ju inte så bra..




- Här har ni några vimmelbilder från Blogkeen eventet på Bryggeriet.
Känner mig fortfarande ganska levande men får hoppas på att det håller i sig. Men nej, nu ska jag sluta tjata om mig kassa hälsa.

PEACE.

NEVER FUN TO SAY GOODBYE.


Sista middagen på Kos.



- Last night.

What a pain in the ass it was to say goodbye to all lovely friends. We were like one big family with roots from around the world. The saddest evening / night ever.
But it's never fun to say goodbye and the worst thing is that we don't know when we will meet again and all will not meet. I just hope that someone will fix a Reunion.

It's coming more pictures from the evening at the friends tonight.

DENNA VECKANS HÄLSA.



- Heeya. I'm not dead!
Efter att ha varit sjuk ända sen jag kom tillbaka från Kos så har jag vart galet sjuk. Har lyckats få huvudvärk, mått illa, varit svimfärdig vid flera tillfällen, har varit så svag i kroppen att jag knappt kunnat stå på benen, kallsvettats flera gånger om dagen, tryckt i mig hur mycket tabletter och dylikt som helst, varit hos läkaren två gånger, tagit några prover, haft feber upp till 38.9C och fjällat bort hela månadens bränna så nu är jag vitare än någonsin...

Men idag är det en aning bättre. Det är första gången jag känner mig så här levande på en hel vecka om inte mer.
Är rädd att det ska bli värre igen eftersom att läkaren sa att det kan hålla i sig i typ 2 veckor till vilket jag inte kommer överleva! Plus att jag inte hinner att vara sjuk nu. Har ju skolan som börjar på torsdag, måste söka jobb, dra igång med träningen och massa annat. Ska iväg en hel i höst också. Fuck...

KOS IN POLAROIDS.



- Heey. Jag lever faktiskt. Tänkte bara meddela er om det eftersom jag inte vart vid datorn på hela dagen. Mådde bättre i morse men nu tror jag att jag börjar få feber igen. Blir väll att man får åka till läkaren imorgon igen...

Hoppas det inte är någon annan som mår så som jag.
Här ovan har ni ett gäng betydelsefulla ögonblick från Kos som jag saknar så mycket.

PEACE.

GOODIEBAG FRÅN ONSDAGENS BLOGGEVENT.



- Heey. Har fått lite mer liv i kroppen. Haft feber hela dagen, igen. Jag har verkligen mått skit och det jobbiga är att vi inte vet vad det är för fel på mig. Just nu känner jag ett starkt sug av tomat, mozzarella, kryddor och chips eftersom jag nästan inte känner några smaker längre.

Mamma hade gjort en ganska så stark saft till lunch och för mig smakade det nästan som vatten..

Hur som.. Här ovan ser ni goodiebagen jag fick med mig hem från bloggeventet med Blogkeen i Göteborg i onsdags. I den innehöll det massa rabatter, prover på foundation och krämer, strass stenar till mobilen och en tandkräm från Brilliant Smile som är värd 150kr.
Den har blivit väldigt populär bland bloggare och kändisar tydligen då den tar bort missfärgningar vilket gör tänderna vitare.

Ni har väll inte missat den roliga reklamen för tandkrämen? Annars är det bara att söka på youtube.

FAREWELL BEACH.


Att säga hejdå till stranden och min Coffee-friend Ilias var verkligen inte dagens höjdpunkt. Att veta att drömmen man lever i är så nära sitt slut är hemskt. Vet inte hur många gånger jag blev tårögd under de fyra sista dagarna.
Saknar allt så fruktansvärt mycket.

- Fysiskt mår jag i allafall en aning bättre. Tror inte att jag har feber i huvudtaget längre och jag känner mig inte svimfärdig heller.

Mammas vän är här på besök och har lagat mat eftersom han tyckte lite synd om oss som sitter hemma hela tiden.
Nej nu ska jag ta och fotografera lite nya grejer och goodiebagsen som jag inte haft ork till tidigare.

PEACE.

placesthatmakeyourealizehowtinyyouare.



- Heey people! Idag vaknade jag innan kl 06 av att jag mådde illa och haltade fram till köket för att fixa en macka och trycka i mig lite tabletter medan jag kallsvettades. Efter ett tag blev det en aning bättre men det vart sjukt obehagligt då det kändes som om jag skulle svimma flera gånger.

Sedan somnade jag om och nu är jag uppe igen. Har duschat och ska snart fixa lite käk. Tror t.o.m att jag inte har någon feber längre. Hoppas att det håller i sig!

Nej nu måste jag ta hand om mig själv.

PEACE.

TEMPERATUREN GÅR UPP & NER.



- De fyra nedersta bilderna är från när jag jobbade på Cactus i Grekland.

Sitter fortfarande hemma och min temperatur går upp och ner hela tiden. Men det spelar ingen roll att det är helg. Känner ändå att jag inte pallar gå ut här i Halmstad. Kind of boring..

Men men, dagens drog är te, tabletter och kakor. Inte det bästa men jag klarar knappt av att äta något annat. Och jag vill även spola fram tiden ett tag. Typ några veckor.

PEACE.

Whenitnearedtheendofmydream.


Luffandet fortsatte och natten innan jag skulle resa tillbaka till Sverige vaknade jag upp i Elli och Haralds hotellrum.

Sen bar det av till receptionen för att packa det sista inför hemresan.


Det blev lite häng på Four Roses som var det första jobbet jag fick nere på Kos.


Sen åt jag och Anna på favvo stället Crepa Crepa.


Sen blev det födelsedagsfirande för Patrik som fyllde 22år på stranden.


På Kos firar vi lite annorlunda. Denna gången blev Patrik levande begravd under plankor, stolar, parasoll, en mopen m.m. Diego tyckte lite synd om honom så han fick en cigg, öl och fishball.


Sedan lunchade vi den sista grekiska salladen på stranden.


Jag tog farväl till mitt favorit hus.


Lika så världens bästa skola, EBS.


Vi gick till vårt favorit Café ISLAND CLUB och drack den sista Freddo Cappuccino.

DEAD OR ALIVE.



- Godmorgon! Idag mår jag inget vidare heller. Hade feber igår och somnade vid 22 tiden efter att ha tryckt i mig en del medicin.
Ena sekunden fryser jag och andra sekunden svettas jag nästan. Det är sjukt jobbigt och jag kan knappt andas och är sjukt svag. Vågar knappt då runt i lägenheten eftersom benen är så svaga och jag har ont när jag hostar.

När jag vart hos läkaren i måndags så sa de att det håller på att gå över, alltså ''Kos-sjukan''. Men nu kommer man hem till kylan och det har bara blivit sämre.

Kommer blogga mer om goodiebagsen från bloggeventet i Göteborg när jag känner mig mer levande.

PEACE.

GBG stuff.



- Heey! I'm home. But sick... Har gått och blivit ännu sjukare än jag vart innan men Göteborg vart toppen som alltid. Det blev bloggevent, shopping, fyllekäk, party och bloggmöten.

Berättar mer när jag samlat mig.
PEACE.

MOT GÖTEBORG -BLOGGEVENT.



- Tjaa alla! Nu drar jag ner till min fina vän Tove för att fixa hennes hår och därefter förfesta lite. Springa ärenden i stan och därefter släpar jag med henne till Göteborg där vi ska på ett bloggevent. Kommer vara ca 50st andra bloggare, mestadels från Göteborg och västkusten och där ska vi hänga och mingla runt lite. Bryggeriet är fastställt, sedan får vi se om det blir något mer. Kommer sova hos härliga Julia (foxstreet) och imorgon ska jag göra några ärenden i stan i Göteborg.

Ska försöka blogga något på förmiddagen om jag får tillgång till internet.
PEACE.

LAST TIME IN THE CITY & WANDERING.


Vart uttråkad en gång och tog lite randombilder. Kolla in den dubbla, så sjukt blekt hår jag fått! Det är ju typ oranga slingor.. Ska färga det mörkare om några veckor.


Sista vändan på stan.


Jag vart tvungen att checka ut kl 12.00 på fredagen och skulle ta flyget hem på söndag kl 05 vilket resulterade att jag fick luffa runt bland vänner som hade längre boende. Här är jag hos Stephanie, Anna, Kajsa och Sebbe.


Sen blev nästa stopp förfest hos en vän från Halmstad -Harald och en fins vän som jobbar nere på Kos -Elli.

- Sitter och lyssnar på Ron Pope och blir sentimental. Snart måste jag ta tag i mitt liv. Eller?
Jodå, snart..

PEACE.

FÖRSÖKER SAMLA MIG.

 

- Nu har jag samlat mig lite. Men jag är inte hel än.

Ikväll tar jag tåget till Göteborg för att dra på ett bloggevent och träffa en fin vän. Ser fram emot kvällen och hoppas att det blir en hel del trevliga bloggare där. Var jag vet nu är det ca 50st bloggare som kommer.

Imorgon blir det även att springa på Göteborgs gator en stund och göra två ärenden. Och om jag hinner ska jag försöka fixa lite saker i stan här i Halmstad innan jag drar.

PEACE.


MINNEN & KÄNSLOR -MED TÅRAR I ÖGONEN.



- En gäng bilder från FB som jag sedan gjort om. Varenda bild betyder så mycket. Så vackra minnen med så underbara människor. Jag är t.o.m gråtfärdig på en av bilderna då det var kvällen alla sa hejdå och åkte hem. Fan vilken jobbig kväll. Försökte verkligen hålla tårarna inne men alla lipade vi och pussade och kramade om varandra. Det känns så obeskrivligt att det är över och att jag inte kommer få uppleva samma sak igen. Vill så gärna göra om det med alla andra. Spola tillbaka och trycka på replay. Även alla stressiga stunder i skolan och på prov. Allt! Det har vart en så sjukt lärorik månad och den har förändrat min som person och även många andra.

Jag kan sitta och kolla på bilderna och få tårar i ögonen hur lätt som helst eftersom det var så underbart. Att äntligen få leva ett tag i en av sina stora drömmar. Shit, jag klarar knappt av att kolla på bilderna nu. Speciellt när det kom en depplåt här på datorn...

Men nu måste jag tycka upp mig.
PEACE & LOVE.

CONVERSE.



- Heeey! Nu är jag hemma efter en sväng på stan med saknade Noemi. Träffade även Kevin och andra vänner en snabbis vilket var jättekul när man inte sett de på länge. Och jag hade inte missat mycket under tiden jag vart borta. Halmstad kan ändå inte bjuda på så mycket ju..

Men men, igår kom jag hem med ett par Converse fast två höger skor så drog och bytte. Körde på ett par gråa eftersom jag bara haft vita. Töjningen i örat håller på att bli större som ni kanske ser lite på den ena bilden men snart kan jag få i min töjning jag köpte på Kos.

PEACE.

KOS IN HTC.



- BAM! En gäng HTC-bilder från Kos.
Det blev ingen träning för mig idag eftersom jag borde vila nu när jag börjat ta medicin mot Kos-sjukan, hah. Vet dock inte hur länge jag ska ta den.

Ska ta och föna håret, fixa lite käk och sedan drar jag ner till stan.
PEACE.

110809.



- God morgon! Idag vaknar jag med hosta och halsont. Men ändå så vill jag träna. Har ju inte besökt ett gym på en hel månad. Det träningen jag fått på Kos var att cykla genom Kos stad några gånger per dag, simma lite, springa upp och ner på trappor till mitt rum som vart högst upp och... ja det vart väll det ända. Så är väldigt sugen på att ta och gymma en timme innan lunch.
Men först blir det frukost.

PEACE.

Graduation Dinner & Party.


I taxin mot Graduation dinner & party.


Graduation dinner & party. Avslutar Graduation-bilderna med en bild på mig och två av mina favoritlärare, Johannes & Lisa.

PEACE.

GRÅTT.



- Pissväder. Det regnade innan när jag och mamma vart i stan och nu är molnen gråare än.. denna bilden? Så sjukt trist att komma till svennebanan-landet när det är sådant här väder. Jaja, man får la göra det bästa av situationen.
I veckan drar jag på ett bloggevent i Göteborg som jag inte tänker missa eftersom jag missade ett annat bloggevent när jag vart i Grekland.
Och givetvis får ni hänga med på bloggen.

PEACE.

Interpol – The Lighthouse

110808.



- Nu är man en flaska medicin och ett par Converse rikare. Känner att så segt som det är i Halmstad så får jag ta och hitta på något roligare. Så jag har redan planerat in en två dagars tripp till käraste Göteborg nu i veckan.
Nu blir det till att packa upp det sista och käka med mamma.

PEACE.

Mando Diao – Gloria

FlariCompetition,Beach,Dinners,Studies,Bar.


Flair competition på stranden där vänner och några andra vart med.


Killarna fick fotmassage.


När jag kom ut från duschen hittade jag en däckad vän. Så vi vart tvugna att jävlas lite.


Extralektionen i skolan.


Selja hittade Kos vitaste rumpa.


Joakim visade hemliga egenskaper.


I went nuts with donuts.


Körde på lyxmiddag en kväll.


Jag och Erik aka. Partysvensken försökte plugga inför teoriprovet.


Backbaren som vi använde oss av.


Frontbaren/batteriet.


Igår var jag så deppig och utmattad från resan och alla hejdå pussar och kramar så jag somnade runt kl 20 och vaknade upp runt 08 idag.
Nu ska jag ta och fixa ihop lite frukost, en aning nyttigare än den jag haft i en månad och sedan dra till läkaren för att se om de kan bota mig Kos-sjuka då jag hostar så att jag nästan kvävs och är beroende av hundratals näsdukar.

PEACE.

ALBERTO, DRINK NIGHT & PARTY.


Middag på Alberto.


Drink night på skolan och utgång.

- Deppdag. Har varit sjukt deprimerad hela dagen och vill bara åka iväg igen. För att göra mig lite gladare klipper jag sönder kläder och gör om de, käkar Ben & Jerry's till riktig musik, och inte sommarplågor som jag hört varje dag i en månad.

PEACE.

THE TRUTH.



- Fan hur ska jag överleva. Jag har vart hemma i Halmstad i knappt 5h och jag har redan tröttnat. Vill iväg igen på äventyr. Måste ta tag i det riktiga livet nu känner jag. Börja träna igen, leta bartenderjobb och ta tag i allt annat.
Mindre än ett år kvar, sen är jag fri.

PEACE.

The Perishers – Same Old

DAYS AT GRABBARNA.


Fishball blev en vana.


En bildbomb från galna stranddagar på Grabbarna Graus.

- Sorgligt med sant så har jag lämnat Grekland för den här gången. Har haft det toppen och växt som person och kommit hem med massa nya kunskaper efter att ha bott där nere. Saknar redan alla fina vänner och allt annat som jag hade runt omkring mig i en månad. Tänkte stanna längre men blev tyvärr inte så.

Men bilderna fortsätter att droppa in givetvis!

PEACE.

FISHBALLS, SCHOOL & HAPPINESS.


Hittade en fet indian-hippie affär vid stranden där det fanns allt från uttöjningar, bångar och weed rökelser.


Fishball på stranden blev en vana.


Teorin på skolan.

- Nu börjar allt närma sig till sitt slut. Alla examensproven är gjorda och ikväll blir det Graduation Dinner & Party med vänner, lärare och andra elever på skolan. Ser fram emot det men ändå inte.. Kommer sakna det som fan.

Nu måste jag upp och duscha innan avslutningen.
PEACE.

DON'T WANT THIS TO END.


Tränar en söndag inför exanensprov i Freepouring.


Middag i stan.


En ny uttöjning är inhandlad. Nu blir det ett ännu större hål!


Att springa ut på balkongen utan kläder är ingen bra varna. Tillslut blir man utelåst ett bra tag..


Plugg och häng på stranden varje dag efter skolan.


En kväll i gamla stad där man hittar allt från världens godaste glass, creps och dessa feta solglasögon, hah.

- Alla examensprov är gjorda och det börjar kännas sorgligt att man snart ska tillbaka till Sverige. Men allt gott har ju sina slut..

Ikväll blir det party på Barstreet med alla underbara människor!

PEACE.

SOME KOS-LOVE.


Lite partybilder från Barstreet.


En fredag eftermiddag på skolan med drinkprövning.


Middag.


Förfest på hotellet.


A great day at the beach.


Middag på Jackssons.

- Mer och mer ångest för varje dag som går och mer jobberbjudanden med. Igår började jag på Cactus och idag fick jag jobb på Upstairs som är det populäraste stället i Kos Town. Så imorgon kommer jag jobba där. Snart ska jag köpa lite mat och sedan dra till stan för att hämta min lön från igår.

PEACE.

RSS 2.0