260709 - Libanon dag 6

Idag har jag varit sjuk hela dagen. Efter igår har jag mått allmänt piss.
Jag har faktiskt aldrig varit så här sjuk som dessa två dagar.

Denna dager har bestått av vatten, musik, arabisk tv, illamående, sömn o.s.v.  Ingen rolig dag må jag säga. Den har ju varit helt onödig rent sagt. Jag har ju bara suttit inne på hotellrummet. Om jag skulle kunna så skulle jag bara sudda ut denna dagen.
Det har tagit så sjukt mycket på mina krafter så nu är jag så fruktansvärt seg och tappar och häller ut allt jag håller i.
Tummen ner för denna dag.

KRAM/ Rebecka <3

250709 - Libanon dag 5

Vaknade upp på morgonen och mådde bra.
Jag gick ner mot Junie och skulle kolla in stränderna och caféer. Men när jag väl var påväg fick jag ont i magen och en konstig känsla. Jag mådde inte alls bra så jag gick in till ett café och beställde en kopp te. Resvitören frågade hur jag mådde eftersom jag var jätte hängig. Berättade hur ja mådde och sedan fick jag några droppar av någon arabisk medicin i teet.
Efter 5min sprang jag upp till toaletten och spydde två gånger! Fyfan, jag var helt svag och det kändes som om jag skulle svimma när som. Men det gjorde jag inte som tur
Stod och sköljde munnen och drack vatten i ca 15min på toaletten.
En kille vid 25års åldern kom fram och frågade mig hur jag mådde och ville hjälpa till.
Efter en halvtimme gick jag ner igen och tog taxin hem till hotellet. Drack mycket vatten sedan somnade jag en stund.

På kvällen skulle jag träffa några från familjen Charkas nere vid DownTown. Så jag tog taxin dit. Alla satt och åt och jag var så fruktansvärt sugen men det ända jag fick i mig var lite nötter. Sedan åt jag även några grönsaker och en massa vatten.
Jag var ju helt tom i huvudet så jag åkte hem efter ca 1.5 timme med taxin. Påväg tillbaka till hotellet mådde jag dåligt igen.
Jag förklarade för taxichauffören hur jag mådde och vad som hänt. Sedan mådde jag plötsligt illa igen och bad taxin stanna vid sidan av vägen. Öppnade genast dörren och spydde några gånger till utanför taxin.
Fyfan vad hemskt det var! när jag äntligen var i hotellet somnade jag snabbt.
Ingen lyckad dag alls. ''/


Utsikt från balkongen

KRAM/ Rebecka <3

240709 - Libanon dag 4

Dålig uppdatering igen. Sorry.

Idag åkte jag till Salims ena moster och åt där. Sen gick vi ner mot stan och DownTown.
Hade inte så mycket för oss så vi gick och kollade på bio. Det fick bli Hangover (Baksmällan). Inte så speciellt kul att kolla filmen med arabisk text, men man fick ha öronen öppna och lyssna hela tiden.
Efter bion gick vi och åt på KFC och efter en lite stund kom Nawras, en vän från Halmstad som också var på semester här i Beirut. Åt och pratade lite. Sedan gick vi runt lite så visade Salim och killarna runt i DownTown.
Jag köpte mig en vattenpipa till Sverige, så jag förväntar mig mysiga kvällar i trädgården/balkongen med vänner och vattenpipan.

Senare mot kvällen gick vi till ett café och rökte vattenpipa där. Mysigt var det och oerhört varmt! ;o
Sen åkte vi hem och på natten flyttade jag, pappa och min bror till ett hotell eftersom luftkonditioneringen inte funkade så det var för varmt för att sova där.
Så nu bor vi på hotell Residence. Inget fint och flott med våra vänner här bjuder på det. (y)


Killarna i DownTown

KRAM/ Rebecka <3

230709 - Beirut dag 3

Ett stort grattis till min älskade bror Kristoffer! Nu är du hela 7år, gud vad tiden går snabbt.
Smsade en hel del med Nawras idag eftersom vi ska ses med Salim någon gång inann Nawwe åker till Sverige igen.
Idag hade jag en ganska jobbig huvudvärk som jag kämpade med att dricka vatten.

Det blev stranden första gången idag. Oerhört varmt vatten må jag säga. Man kan ju knappast svalka sig.
Solade lite och träffade på en amerikanare som är född här i Libanon men som sedan bott mer än 15år i NY och nu flyttat tillbaka. Snackade om allt möjligt,mest USA. Mycket intressant eftersom jag siktar mot att flytta dig något år eller fler.

Sen åkte jag tillbaka hem till Hassan och hans familj. Salim hade inte kommit hem ännu. Så jag började smsa honom om vart fan han var och att han skulle komma så snabbt som möjligt. Han var tydligen hos sin mormor och skulle komma på kvällen. Sen tog jag det bara lugnt och åt lite nytt Libanesiskt bröd med ost och kryddor. Jätte goda gurkor har de har. Tror jag å ca tre st på 15min. Jag åkte in till stan med Fathen (Salims mamma) och köpte Kristoffers present. Det blev 2st vattensköldpaddor. De kostade st 15kr st. Köpte till mat och glasskål. Har ett större akvarium sen jag hade ödlor hemma. Så ska fixa det till sköldpaddorna när jag kommer hem.

Fick reda på att Paris Hilton skulle ha fest på Hiton Hotell här i Beirut så jag, Nawras och Salim täckte dra dit. Men det blev fullt upp med arabiskt firande för min bror. Så vi sket i det, tyvärr men min bror går givetvis före Paris.

På kvällen åkte jag, Salim, min bror och hela Saims arabiska släkt till en mycket fin restaurang lite utanför Beirut. Där serverades det en massa rätter som man bara plockade till sig. Jätte trevligt, och kul med helt okänd mat.
Min bror blev jätte glad för sköldpaddorna och delvis chockad med.

Efter den goda maten och tårtan och allt firande med arabisk musik på restaurangen så åkte vi mot Beirut igen. Stannade till vid en lång strandgata med en massa färgglada lampor och vattenpipor. Satte oss vi ett bord och rökte lite.
Jätte mysigt var det. Snackade en hel del med Salim och exakt allt möjligt.
På väg hem var det ca 30-40min bilresa så vi pratade bort den på en sekund.

Nu har jag börjat vänja mig vi Libanon/Beirut och allt här.


Jag och min bror på stranden.  =)


Firande med tårta!


Några från familjen Hassan och dystra Salim där bak.

 

Bror med sköldpaddorna vid strandgatan.


Brorsan fotograferade mig vid strandgatan.


Avslutar med denna gulliga bilden på Salim och hans syster Vivian.   =)

KRAM/ Rebecka <3

220709 - Beirut dag 2

Ber om ursäkt för dålig uppdatering.

Vi landade ca kl 06.30 i morse och våran vän Hassan hämtade upp oss på flygplatsen.
Vi körde ner mot centrala Beirut där vi åt frukost på Café Costa. Sedan körde vi hem till Hassan.
Nästan hela familjen var där förutom Salim som jag hade hoppats att så mycket att träffa, men han var hos sin kusin och skulle komma dagen efter.

Alla grannar runt om kring kom och hälsade mig välkommen och jag fick smaka på arabisk salad som jag nu glömt vad den hette.
Senare på dagen sov jag till kl 15.00 i ca 2h eftersom jag var helt slut efter resan. När jag vaknat åkte jag ner till stan med Salims mamma Fathen och kollade efter födelsedagspresent till min bror.
Köpte även lite råvaror som jag aldrig sätt i mitt liv tidigare. Tycker om att pröva på en massa nya saker eftersom jag är så glad i mat. På kvällen skulle jag åka ner till Roadster Dinner. På väg dit i taxin såg jag en killen gå förbi med sin pappa.
Fy fan vad jag kände igen honom tänkte jag. Efter bara några sekunder kom jag på att det var min vän från Halmstad. Det var nämligen Nawras Kadem som gick förbi med sin pappa så jag öppnade taxifönstret och ropade: Nawwe Nawwe!!
Han upptäckte mig direkt och hans ansiktsuttryck var det roligaste jag sätt på länge. Haha, så chockad han blev. Sedan vände jag mig om när taxin körde vidare och han stod som ett frågetecken och kollade på mig medan hans pappa hoppade och vinkade åt mig. Upplevelse! Spontana saker är så galet roligt tycker jag.  (:



KRAM/ Rebecka <3

210709 - Libanon dag 1

Lite kort om natten.
Vi började våran flygresa mot Beirut kl 01.05 och jag var inte ett dugg trött.
Men efter att jag släpat på massa tunga väskor så kände jag har jag snabbt blev svag i hela kroppen.
På flyget var det 8st som vad det ända som inte var frän Libanon, d.v.s. svenskar eller danskar. Annars var det fullproppat med libaneser.

Efter en skakig kvart så sates barnfilmen Bolt på. Det fula var att alla barnen sov ju och de vuxna ville kolla på något annat, men nej. Det var bara Bolt som gällde. Maten på flyget var jätte konstig men ändå så tryckte jag mig in lite. Man blev helt slö efter en liten stund eftersom att luften var katastrof i flyget. Jag hade skit svårt att andas och folk satt och hostad. Mysigt!
Men en sak som jag tyckte var lite roligt var att alla hade en egen tv skärm som aldrig har hänt mig förut. Lägger till att det var en av de renaste flygplanen jag rest med faktiskt även fast den inte var något nytt och flått.
Om jag inte gissat fel så sov jag knappt en och en halv timme. ''/
Skit jobbigt när det skakade under nästan hela flygresan. Men men, vi blev inte nerbombade i alla fall.  (y)


KRAM/ Rebecka <3

210709 På tåget

Hejsan allesammans!
Jag ber om ursäkt för en mycket dålig uppdatering då jag haft fullt upp de senaste dagarna.
Men nu är jag tillbaka!
Jag sitter just nu på tåget på väg till Köpenhamn då jag ska ta flyget till Libanon.
Är mycket orolig eftersom det händer mycket där, speciellt i Beirut där vi kommer bo.
Jag stannar där i ca 11dagar då jag kommer bo där hos en vän till familjen som har en fin lägenhet på över 400kvm. Inte dåligt det säger jag bara. Pool på taket fick jag även höra att det fanns, men lägenheten är inte helt färdig. Så jag kommer kanske bo på hotell i några dagar. Men det återstår att se.

Idag har jag varit med Sofie. Vi gick ner mot stationen och träffade Rasmus och Rasmus.
Den ena Rasmus skulle hem till Falkenberg. Så vi följde honom till tåget. Kommer sakna honom. ''/
Men det blir kul när man ses igen efter ett tag.
Senare på dagen var vi i stan och träffade Pau med Rasmus från Halmstad då ja. Sedan kom även Daniella, Tim och Kevin in till stan för att säga hejdå till mig.
Skit jobbigt var det verkligen och sorgligt. Men blev jätte glad ändå.
Älskar er alla som kom.  Gulligt av er. :')
Fick tårar i ögonen när vi sat oh snackade alla och när jag satte mig på bussen iväg från dem. 

Nu har jag suttit har i snart en timme på tåget och lyssnar på två små pojkar som sitter och pratar franska. Skit gulligt verkligen. Äter lite lösgodis då och då även fast jag slutat med det. Men har ju glömt att ta med frukter ch anna fått så det får bli den skiten ändå.
Jag börjar få ont i rygge eftersom jag måste böja min fram för att stolen är en bit från bordet.
Lite kul med internet på tåget som jag faktiskt aldrig prövat tidigare. Det funkar jätte bra faktiskt. Har börjat bli lite hostig nu sedan några dagar tillbaka. Lite för lite kläder och regniga nätter är ingen bra kombination, Med en hel del blåsiga moln på köpet.  ''/


Men men, nu ska jag lägga in lite bilder på bilddagboken som har blivit försenade.
Ha det så bra alla läsare och mina vänner.
Ska försöka uppdatera ofta i Beirut.
KRAM/ Rebecka <3

180709


Hallo bloggen och alla läsare!
Nu sitter jag och passar min jobbiga bror. Inte världens roligaste när man är bakis. Men men, det var värt kvällen i alla fall. Jag fotograferade, stod vakt och fixade en hel del där och sålde biljetter.
Massa festande och annat kul. En helt galen kväll och mycket lyckad.

Det började med att jag och Daniella åkte hem till Babbi och fixade oss. Sedan tog vi bussen till folkparken där vi började förfesta med några andra. Sedan kom allt olk och ställde sig i två köar vid 21.00 då fixade jag lite iordning och sedan stod jag vakt. Inte så lätt när man har svårt att stå på sina egna ben.   (x
Men men, nu ska jag duscha snabbt och sedan sätta på lite mascara och träffa Daniella.
Har legat och snackat och camat med Zebbe ett tag.
Vi hörs senare!
KRAM/ Rebecka <3

170709


NU ÄR LILLA JAG hemma och pustar ut efter att jag varit i solen några timmar på stan och sålt de sista biljetterna.
Jag har även lämna in alla 5500kr som jag fick ihop till. Mycket stolt är jag eftersom jag fick reda på av chefen idag efter ett litet snack att jag är deras bästa säljare och jag har sålt upp till 55st biljetter.

Paue har nyss hoppat ur duschen här hemma hos mig och nu ska jag sätta på lite musik och hoppa i duschen jag med.
Chefen nämnde även att jag har fått jobbet som arrangör och kommer då jobba med de nästa gång det blir party för gymnasieelever. Jag ska även få stå vakt ikväll ett tag så 94 och yngre inte kommer in. Har ju lovat en del att hålla redan på det så då för jag givetvis hålla det med.

Nej, nu ska jag duscha sedan äta mat. Paue kommer antagligen sitta vid datorn en stund nu.
Ha det bra alla.
KRAM / Rebecka <3

God natt


NU SKA JAG GÅ OCH tvätta bort mascaran och sedan gå och lägga mig.
Har kämpat med min huvudvärk ett tag och inte lärt mig vart tabletterna ligger nu när vi flyttat.
Haden har varit helt okej och kväler si sådär. Nej, nu hinner jag inte blogga.
Ska upp tidigt och träffa Johannes A snabbt vid Högskolan sedan in till stan och sälja de sista biljetterna.
KRAM / Rebecka <3

Nu ska jag...


NU SKA JAG springa ner tillstan och träffa Daniella. Har låvat att hjälpa henne med att hitta ett linne till morgondagens party.
Sedan kommer Felizia in också och då ska jag sälja mina sista biljetter till b.la.Spagge, Paue m.m.
Men nu måste jag dra, ha det bra läsare.
KRAM / Rebecka <3

God morgon...


I DAG VAKNADE JAG lite tidigare än vanligt eftersom jag har tid kl 11.15 för en vacinationsspruta.
Inte alls något jag gillar och är ganska spänd. Men det är skönt när det är över. (y)
Mamma tog samma spruta igår och hon berättade att det knappt kändes någonting utan bara några timmar efter. Aj aj aj!

Nu ligger jag i sängen och snackade nyss med Daniella som ringde från jobbet. Barapapappa papapaaa låten. Ingen ning vad den heter men sönerspelad är den i alla fall. -.- Herre gud, det känns ju som om den aldrig tar slut.
Nej, nu måste jag gå och klä på mig och sedan äta frukost så jag hinner till sprutan.
Kanske drar till stranden efter det.
KRAM/ Rebecka <3

Work in sun!






IDAG HAR JAG jobbat på stan. Delade ut flayers med Felizia på stan och lite på Äventurslandet.
Mycket varm dag i dag. Sålde en hel del biljetter också!  Goooddie! (y)

KRAM/ Rebecka <3

140709


NU HAR JAG ÄNTLIGEN duschat, ätit en god frukost och klätt på mig.
Ska bara slänga på mig lite mascara och sedan cyklar jag ner till stan för lite work work.
Jag ska stå med Felizia på hennes pappas jobb en stund på torget och sedan dela ut flayers inför Club Experience som är på fredag. Jag har ganska bråttom nu så det får bli ett kort inlägg nu på förmiddagen. Sorry!
KRAM/ Rebecka <3

130709

Hejsan bloggen!
Idag vaknade jag vid tio tiden. Helt borta var jag. Det snurrade i huvudet på mig och jag ille barasova ett dygn till.
Men så hoppade jag upp ur sängen ändå eftersom mamma hade kommit hem till pappa för att hämta min bror och våra väskor. Jobbigt att packa ihop alla grejer på morgonen, men men. Får ta och börja packa kvällen innan, men jag fastnade vid datorn iger då jag satt och diskuterade Palema Andersson och bröst med Zebbe.

Nu är jag hos mamma och ska åka ner till stanoch träffa Felizia.
KRAM/ Rebecka  <3

Blogga upp?

Nu har jag ätit mig någorlunda mätt men ska givetvis smaska i mig något annat gott snart.
De senaste dagarna har min blogg verkligen gått upp, som jag är överlycklig över. Men ändå så är det för få läsare enligt mig. Nu kan jag ju inte önska mig att jag kommer med på Mest Aktiva listan, för sådan tur har aldrig Becka...
Men om det åtminstonde kunde höjas lite mera så blir jag glaaad.
För er som följer mig blogg kan väll vara så gulliga att tipsa folk om min blogg. Eller?
Skulle blivit skit glad, och glöm inte att kommentera vad ni har för åsikter om inläggen.

Har fått kommentarer om att någon tyckte att jag ska ha en så kallad ''Frågestund'. Kan tänka mig att det är något liknande som Kenza hade för några dagar sedan. Och ja, jag lovar att jag ska ha det men i så fall får ni bli bättre på att kommentera, och så önskar jag min lite fler läsare.
För då! Då gör jag det.  (:

Hittade en låt som jag fastnat för.
Jag tycker inte att den är någon höjdare men kunde inte sluta lyssna på den konstigt nog. (x


Komentera vad ni tycker om låten!
KRAM/ Rebecka <3

Efter träningen

Hej hej! Nu har jag precis duschat och ska snart äta lite.
Jag har tränat nu på eftermiddagen med Daniella. Vi gick på Body Balance som vi brukar göra på söndagarna.
På gymmet innan passets start träffade vi Axel och Pappa Pece. Axel köpte biljetter från mig till lub Experience. (:

På tal om Club Experience så har jag fått sålt 10 biljetter idag, så nu är jag happy.
I morgon ska jag sälja några till biljetter som är förbokade och även hämta några till hos CE admistern i morgon.
För er som fortfarnde inte köpt biljetter till den kommande fredagen tycker jag ska passa på nu de sista dagarna eftersom fr.o.m. onsdag (15/7) kommer vi höja priserna på biljetterna med 50kr.
Alltså är det kommande priserna vanlig 150kr och VIP 200kr.
Visst är det onödigt att betala 50kr mera än de andra som redan varit smarta och köpt det billigt? KOMIGEN DÅ!
Hör av er till mig på min msn: [email protected] eller på 0703708862.


Nej nu är jag jätte hungrig! Ska springa upp och äta mig mätt.
KRAM/ Rebecka <3

120709

I dag var jag på stan med Daniella, Kevin, Tim och Max.
Vi gick mot stora torg där de hade en hel del tävlingar.
Jag har otur i både kärlek och spel men denna gången hade jag tur i spel! (:
Vann lite grejer.


Klick plastväska, Klubbmedlem på Sofies Model och 100kr rabatt på JC!


Jag vann 50kr att ringa för på Telenor, och 2st fribiljetter på bio!


Klick klubba, godis och bonaqua emotion.


MaxFactor Foundation, MaxFactor False Lash Effect Mascara och dagkräm från Regenerist.


Aftonbladet, Klick och Sofies Mode (:
Inte dåligt va? (:(:

Nu ska jag gå och träna Body Balance med Daniella.
KRAM/ Rebecka <3

110709

Hello! Jag kom hem från stan nyss. Var där med Daniella och vi åt Thaimat. Förr var det mit favoritställe (Nelly's) men nu har de bytt ägare. Så maten smakar helt anorlunda. Synd att det inte är lika gått, me då får jag äta någon annastans i fortsättnigen. Det finns ivetvis flera andra ställen man kan välja på.
I stan köpte jag en svart bh på H&M som var på rean. Alltså bara 79.90kr.  (y) Gooddie!

Igår kväll tilbringade jag både kvällen och natten med Daniella hos hennes pappa. Vi kollade film och satt vid datorn och lyssnade på musik. Sedan fulade vi oss lite innan vi gick och la oss. När Daniella sommnade först som vanligt så satte jag min och snackade med Sebbe på msn på min mobil. Helt galen men skit go kille är han.
Med den sjukaste humorn med måste jag lägga till.
Han gav mig även en lite busig idé om vad jag skulle göra på Daniella. Hon log ju och snackade i sömnen som vanligt och snarkade så hon förtjänade lite hämd.
Inte nog med att jag fick sparkar i magen och att hon klämmdesönder minna fötter men så jag til en penna och ritade en kuk och strev KUK och PAPARAZZIBECKA över hennes ansikte. (x



Gissa om hon blev förvånad i morse när hon tittade sigi segeln? HAHAH, riktigt roligt var det.
Men hon hade inte min finas målning bara i ansiktet utan hon hade fått avtryck både på händerna och ena armen. HAHA galet galet må jag säga. Famlijen tittade glatt på henne när vi sate oss vid frukosten. (y)


Nu ska jag gå ner och ta några foton till en grej. (hemlis)  (x
KRAM/ Rebecka <3

100709

Nu har jag suttit i tingsrätten i ca 3 och en halv timme. Intressant (y) Synd Claudia att du inte fick mer för det.
Men du gjorde ett jätte bra jobb ändå. (:
Nu ska jag springa ner till bussen och åka hem till Daniella och kanske kolla på en film.
Ha det så bra!





KRAM/ Rebecka <3

Supermodell 400 o. framtiden

Igår såg jag reklamen för Supermodell 400 på bildagboken.se och bara för skoj skull så tryckte jag på den för att kicka runt lite. På Supermodell 400 kan man anmäla sig/eller en vän till att bli modell.
Själv har jag inte riktigt varit så insatt för att bli modell. Jag menar, jag har aldrig tyckt att jag har kroppen för at vara modell. Dels för att jag är under 170cm som beräknas vara ''min. längd''.
Men att söka till modell för sojs skull då och då är ju inget fel.

En gång blev jag kontaktad av en så kallad ''nystartad agentur'' som ville träffa mig och att jag skulle skicka några bilder. Men innan jag verkligen sögs in i det hela projektet så kom jag på dem och de var fejk!
Så jag brydde mig inte om den skiten mera efter det.

Nu har jag även lite kontakter inför min framtid i det gällande vimmelreporter och vimmerfotograf m.m. Det är ju mycket svårt att hitta sådanna drömjobb nu när man inte har fyllt 18år än. Men om två år då hoppas jag på sådanna jobb efterso jag redan har en del kontakter till det som nu skulle behövas.
Fast det är ju givetvis inte i Halmstad. Nej, för här finns det igen framtid.
Så jag flyttar upp mot Göteborg om några år och där ska jag kämpa för min buissnes. Det blir väll om 3-4 år förhoppninggsvis. Då jag gått ut gymnasiet.

Själv har ja tänkt att jag ska plugga utomlands i ett år efter gymnasiet. Men vi får se hur det blir med den planen.
Jag menar, man måste ju ha pengar till boende och allt.
Jag tänkte mig USA, dels för att det är ett stort och brett land med många möjligheter, och för att jag altid dratts till det landet. Jag har aldrig varit är tidigare men är mycket förtjust i USA ändå. Jag ska försöka åka dit någon gång innan jag sluta gymnasiet så jag hinner lära känna landet inann jag flyttar dit.
Efter att jag pluggat och jobbat ett år där flyttar jag kanske till Göteborg eller Stockholm som jag haft i baktankarna.
Men jag dras mest till Göteborg.

Yes, så det blir Göteborg förhoppningsvis om jag nu inte stannar i USA längre än planerat.
Oj, nu blev det mycke text. Skulle egentligen komma fram till en helt annan sak.
Och det var att jag blivit antagen till Supermodell 400!
Now i'm happy! För att se mina bilder m.m. tryck bara på länken nedan.

http://supermodell400.tv400.se/?rebecka-g-2

För att söka på mig är det bara att skriva Rebecka och sedan på de Populärast så kommer jag upp där.

Om Supermodell 400
Vad krävs för att bli supermodell? En som verkligen kan svara på det är Caroline Winberg som just nu är Sveriges i särklass största stjärna på modellhimlen. Vid 23 års ålder är hon ekonomiskt oberoende, bosatt i New York och har nyligen lanserat en egen hudvårdsserie i sitt namn.

Nu är Carolines uppdragsgivare på jakt efter ytterligare en supermodell som ska få sitt namn på en skönhetsprodukt.

Stockholmsgruppen Costmetics och TV400 letar med ljus och lykta efter framtidens modell, Supermodell 400. Har du det som krävs? Varför inte försöka? Och du, vi söker en tjej den här gången.

KRAM/ Rebecka <3

<3

Nu sitter jag och dricker Pepsi, inte för att jag absolut inte gillar det utan för att Coca Colan är slut.
Trycker även in en massa annat gott i mig. Det känns som om jag börjar få ont i huvudet lite grann.
Sofie och Kasse har precis åkt hem fån mig. Vi satt och pratade en stund. Mysigt var det. (:

Idag kom Sofie till mig och vi bloggade, åt glass och annat (se tidigare inlägg). Sedan blev det att ta det lungt framför tvn. Det var jätte länge sedan jag kollade på tv. Eftersom hos mamma har vi inte tv i huvudtaget p.g.a att vi nyss flyttat i i den nya lägenheten oc inte hunnit köpa en tv. Och hos pappa så blir det mest att jag siter vid datorn då jag är hemma som är väldigt sällan.

Vid sju tiden kom Tim till oss och vi cyklade in till stan för att möta Samuel Bark, Calle Voss och NettoAlex. (:
Vi gick mest runt och pratade m.m. Sofie fick en hel del skrattanfall som vanligt, men idag var det extremt!
Här är en video på en liden del av hennes anfall, lille Tim är också med i filmen och mina fina Converse. (y)



Jag, Sofie och Tim drog tillbaka mot Rotorp/Mickedala där vi alla tre bor.
Satt och snackade och mobbade Sofie lite.  (:
Sedan gic jag och Sofie hem till mig och satte os vid datorn. En stund senar kom Kasse som också bor i närheten av oss. Tror jag redan nämnt det någon gång tidigare.
Men nu har de åkt.
Bilder fårn idag ble ca 3st som jag fick ta med min mobil eftersom jag glömde kameran hemma.  ''/

KRAM/ Rebecka <3

090709

Nu sitter jag och Sofie och äter choklad. Mmm Marabou... Vi ska snart gå ner till stan och kolla läget där.
Sedan får vi se vad som händer.
Det är solit och fint nu, men fyfan vad det regnade igår. Det var sjukt. Efter att jag varit hos en komis så kom jag hem och bloggade lite. Efter ett tag började det ösregna. Det dånade sjukt mycket men nu är det fint igen.
Vi älskar glass och jag mest, och chokladsås (y)











Men nu ska vi ta något att äta och sedan drar vi ner till stan.
Ha det så bra!
KRAM/ Rebecka <3

Paparazzibecka!!

Haha, riktigt kul de senaste dagarna då folk kommer fram till mig och frågan om jag är bloggaren paparazzibecka.
Tycker att det är jätte kul att folk läser bloggen och uppskattar den.
T.ex. i lördags kom det fram oerhört många som presenterade sig och sa: paparazzibecka va? innan jag själv han presentera mig själv.
Även några från Göteborg hade hört talas om min blogg. Hoppas det går uppåt.
De senaste dagarna flyter det på bättre men fortsätt att läs den och kommentera gärna så blir jag glad.
SÅ FORTSÄTT LÄS MIG BLOGG OCH OFTARE!  Tack  (:


God natt på er igen!
KRAM/ Rebecka <3

Nu ä jag äntigen hemma...

Nu är jag äntligen hemma och ska snart gå och tvätta mig.
Jag tillbringade kvälle först en stund hos Daniellas pappa och sedan gick ni ner till Etienne. Där satt det lite folk och snackade. En mycket lugn kväll. Blev mest att man tittade på när killarna brottades och en liten pratstund med Claudia.
En hel okej kväll.







Nej, nu ska jag gå och tvätta mig. Sen lägger jag in litebilder på min bilddagbok: paparazzibecka
Ha det så bra och god natt!
KRAM/ Rebecka <3

MJs dotter ''/

Detta är så sjukt fint och sorligt.  Det var vid detta ögonblick som jag och Sofies tårar flödade ner för kinderna.
Såå sorligt var det. Var det någon mera som såg begravningen?

 

KRAM / Rebecka <3

Morgon?

Jag vakande vid halv två. Sedan hoppade jag in i duschen. Så nu sitter jag här och bloggar igen.
Jag hatar verkligen att vakna soppas sent. Och även att gå och lägga sig för set som jag gjorde igår. Tänkte: Åhh nej! Bara jag som sitter uppe och några lanarkillar, känns förjävligt... Men då gick jag snabbt in på Kenzas blogg för att bara kolla in den en sista gång innan jag kulle gå och lägga miog. Men då fick jag syn på att hon också satt uppe sent. Yeees! I'm not alone.   ;)

Men men, igår hade jag en mycket trevling kväll. Först kom Sofie till mig och vi satt en lite stund vid datorn och kollade mina bilder. Sedan gick vi upp och kollade på Michael Jacksons begravning. Mycket sorlig. Jag och Sofie började gråta lite i slutet när MJs bror och dotter skulle säga sina sista meningar till honom. Frkutansvärk jobbigt måste det vara för alla hans nära och kära.
När det programmet var slut och satt vi och snackade med Samuel i telefonen sammtidigt som vi smsade med Tim och Kasse. Sen bestämde vi oss för att gå ut oc träffa Tim och Kasse. Vi alla bor ju så nära varandra så det är skönt nä man an räffas impullsivt utan att bestämma tider eller åka buss.
Vid tolv tiden gick vi hem till Adel som också bor i närheten av oss. Trevligt trevligt. Vid halv två drog alla hem till sitt.

Men jag måste bara lägga til en sak. Xzibit från ''Pimp My Ride'' är här i Halmstad nu och dejtar Kasses mamma berättade han igår! GALET!! Han ska nämligen uppträda på Moon ikväll och Kasse ska förfesta med sin syster, mamma och alla andra som är bjudna på Xzibits förfest. Sedan drar de lla till Moon. Jag vill också träffa honom! Han får ta oh dejta min mamma med.  ;)



KRAM / Rebecka <3

Nattbloggare

Jag är sjukt trött, men ändå så jag jag inte slita mig från datorn.
Måste verklige sova nu men Sebastian Atas håller mig uppe. Den jäveln (x
Vi sitter och kickar amatörbilder på varandra. Jag har alltid haft något emot hans porrbilder han gjort om men då kom han med en fettobecka-bild. Inte för att några av mina närmaste vänner kallar mig fettobecka eftersom jag är jävigt glad i mat, men nu gör folk bilder på det med! Sebbe då...
Men bara för att jag är så avundsjuk på den bilden så gjorde jag en till honom med.


Så här blev fettobecka bilden av Sebbe.


Efter första försöket blev bildenpå gay Sebbe såhär!
Vilken var bäst tycker ni? Själv är jag ritigt stolt över min första Sebbe-pic bild :)

NU ska jag sova. Godnatt
KRAM /Rebecka <3

Härliga göteborgare!!

I lördags träffade jag två göteborgare som var på samma lokalfest som jag.
Vi bytte nummer och träffades med några andraa dagen efter.
Nu har vi umgåtts två kvällar i rad och fan vad jag kommer sakna er!
De tog tåget tillbaka till Göteborg idag. ''/ Jobbigt jobbigt me vi ses snart igen! Dessa kvällar med er har det varit massa skratt och suk humor. Ni är glada, söta, roliga och helt galna killar som jag aldrig kommer glömma.
Nu har jag bestämt att jag ska upptill Göteborg och träffa de i augusti (förhoppningsvis) med Amanda som varit med på några kvällar.
Massa shopping och galna grejer ser jag fram emot.
Krille och Wille, ni är underbara säger jag bara. Visste inte att det fanns sådanna härliga kllar som ni.
Tummen upp för göteborgare! (y)


Filmkväll (Wille och Krille)


Middag på La cocaracha (Amanda och Oskar)


Krille äter (x


SmsWille (x


Paparazzibecka trycker i sig Cheez Ballz medan hon smsar med Cheezballz-Samme


Wille, Oskar och Krille hos mig (:


Krille coh jag när jag försöker ta bort ala bilder han har på mig (x
Fan vad jag saknar er redan...  ''/

Nu ska jag upp och kolla MJs begravning med Sofie.
KRAM/ Rebecka <3

Innan jag cyklar iväg...

Hej hej! Känner att jag bara måste skriva några rader innan jag cyklar in tll stan på tandläkarbesök. Inget man längtar till... Vi får ser vad som händer men på kvällen ska jag ut och äta med några härliga vänner. Gårdagen var mysig och bättre blir det ikväll. Men fan vad jag kommer sakna er Krille och Wille när ni åker hem igen.  ''/

Men men, nu måste jag knyta mina Converse och cykla till stan. Önska mig lycka till!
Ha det bra.
 KRAM / Rebecka <3

Hej bloggen

Nu sitter jag och lyssnar på musik och fixar lite med bilder.
Har Amanda bredvid mig liggandes i sängen som leker med min mobil. Som vanligt!  ;)
Idag vaknade jag bredvid Daniella med onstig känsla i magen. Bakis med andra ord. Vi båda hade ont i huvudet och mådde lite illa. Min värsta bakismorgon ever. Men men... Det blev bättre när vi vinglat ner för trappan och ut til trädgården där Daniellas mamma och Mac satt och åt.
Vi fick i oss lite frukost och te. Jag hade en lång konservation med Mac om kameror. Jag menar, det finns inget bättre än det i min konstiga värld.

Nej, nu ska jag och Amanda åka till min pappas hus och hämta lite grejer.
Sen ska vi träffa någragöteborgare jag träffade på gårdagens fest.
Ha det så bra allesammans!
KRAM/ Rebecka








040709

Hej bloggen!
I dah har jag varit och badat på Tylösand med Felizia Kodjo. Riktigt varmt i vattnet var det faktiskt.
Har även varit hos min granne vid pappa och hämtat lite dricka. Världens bästa ganne må jag säga.
Har precis lagat och ätit upp all mat och ska fixa till mig lite innan jag åker och hämtar Daniella. Sen drar vi till stan där vi tar bussen mot ett efterlängtat party!
KRAM/ Rebecka

Stranddag

Hej hopp!
Jag har varit på stranden til halv fyra i dag. Log med Babbi, Carro, Emma, Tilda, Moa, Stina, Issa m.m. Trevligt var det.  (: Sen åkte jag till stan och köpte mina älsklings Converse. Happy Becka! Nu ska jag springa ner till bussen och träffa Daniella och Pece. Det blir förhoppningsvis strandfest ikväll.
Ha det så bra läsare.
KRAM/ Rebecka






Out! <3

030709

Upp och hoppa!
Vaknade ovanligt tidigt idag. Ingen aning varför men så blev det. Är jätte hungrig så ska snart gå och äta. Efter att jag ätit ska jag åka ner till pappas hus och hämta lite av mina gamla och försmå kläder som mamma tar med sig nästa vecka hon åker till Polen.
Vid 11 tiden tar jag bussen till Tylösand med Babbi och steker. Men just nu ser det inte så varmt ut där ute. Vi får hoppas på bättre väder.  (: Jag håller på att lägga in bilder på bilddagboken som jag är lite efter på. Ja lite och lite, ca en vecka må jag säga. Har haft fullt upp med flyttningen så det blir som det bli. Men ska bättra mig. Lika så ska jag bättra mig med bilderna här på bloggen. Uppdatera oftare och med nya bilder! :)
Ha det bra nu går jag och äter.

KRAM/ Rebecka

Skönhetstips

Det är jätte viktigt att smöra in sig med rätt solskyddsfaktor nu när det är så varmt som här i Halmstad.
Själv andvänder jag 6spf i Sverige och 10spf när jag är utomlands dät det är hög solexponering.
Varför jag andvänder en soppas låg faktor är för att jag själv inte är svensk och har mörkare pigment i kroppen.

Har en lite tabell så ni andra kan se vad som passar just er.


Min hudtyp är för den nedersta (4)

Nu ska jag gå och äta, ha det bra alla läsare!

Kram/ Rebecka

KENZA TWIN

Jag har fått en del kommentarer och frågor om KENZA TWIN som jag ständigt striver till Kenza om utan några svar.
Men nu äntligen ska jag lägga ut lite bilder på henne.

Här är hon, Kenzas tvilling! Hayat Bouaouich 94a från Halmstad. KOMMENTERA NU!! Är de lika eller ej?  :)



Här är den senaste kommentaren jag skickade till Kenza.
Postat av: Paparazzibecka
Hej söta du!
Ville bara säga att du är sjukt söt och att jag läser din blogg ständigt. Jag har skrivit till dig tidigare men inte fått något svar så nu skriver jag igen och hoppas på ett bra svar. (:
Min kompis Hayat är halv marocansk och halv fransk. Hon är född 94 och är läskigt lik dig.
Jag säger oftast fel till henne och råkar säga Kenza flera gånger om dagen.
Folk vi inte känner har till och med bloggat om att hon (Hayat från Halmstad) måste vara släkt med Kenza.
Alla vi frågat i Halmstad tycker att ni är läskigt lika varandra.
Så nu undrar jag om du kanske vet om du har någon ung tjej i din släkt om du inte träffat?
Om jag får ett svar på denna kommentaren så kommer jag göra ett inlägg om henne och en bild med efternamn o.s.v. Så kan du se om du känner igen henne eller dina föräldrar hennes efternamn.
Tack i förhand! Kram / Rebecka (:

2009-07-01 @ 11:15:12 URL: http://paparazzibecka.blogg.se/

Kommentera nu vad ni tycker!
Kram/ Rebecka

Morgonseg

Godmorgon!
Nu har jag legat och vridigt på mig ett tag och ska stiga upp och äta frukost. Skulle till stranden med Babbi i dag men blev inte av. Vi åker dit i morgonförhoppningsvis.
Själv tror jag att jag går mer till stan och köper mina efterlängtade skor.  (:
Lite bilder från igår kommer nog senare idag.

Kram/ Rebecka


010709

Nu har jag ätit en massa goda mackor och ska packa ner lite mat i en frysväska.
Sedan ska jag åkta ner till stranden en stund.

Jag fick nyss ett samtal från pappa då han berättade att han har bokat flygbiljetter till Beirut i Libanon! Blev riktigt glad. Det blir jag, pappa och min bror som åker dit och ska lyxa oss och bo i pappas kompis och hans familjs lägenhet.
Jag har en hel del förväntningar och hoppas på en rolig semester med pappa, bror, Hassan och hans familj.
Är även glad att det blir en kille i min ålder som jag kommer tillbringa semestern med. Skulle bli hur segt som hälst om jag skulle vara ensam i min åldersgrupp.
Kommer vara i Beirut  i 11dagar (1v o 4d). Härligt härligt!!  ;D

Men nu måste jag packa all mat.
Ha det så bra alla läsare!
KRAM/ Rebecka


Goodmorning!

Nu har jag äntligen vaknat till. Har sovit med två flätor i håret under natten, så vi vår se hur vågit resultatet blir.
Jag funderar på att dra till stranden men vet inte om jag orkar.

Senare på eftermiddagen ska jag cykla in till stan för att förhoppningsvis köpa nya skor. Sen kanske ett par små saker till.
Vid halv fem ska jag träffa mina underbara tjejer från min förra klass som jag gick ut nu i sommras.
Daniella slutar joba kl fyra och en stund efter det kommer Evelina in och då ska vi ta en mysig liten fika. (:

Men nu ska jag gå och tvätta mig och borsta tänderna sedan njuta av att jag är ensam hemma ett tag.

KRAM/ Rebecka



RSS 2.0