HÖSTVÄDER.



- Igår när jga var ute på cykeln och skulle göra ett litet ärende så körde jag en liten omväg för att slippa allt sus i stan och träffa på folk. Så det blev en väg förbi de finaste lägenheterna och genom den finaste parken vid vattnen. Det var då jag erkände det. Jag hade glömt bort hur fint Halmstad är i början av hösten. Det gäller bara att hitta de där smultronställena för att inse och sedan njuta av det.
Jag tyckte att det var så fint och mysigt med alla höstlöv och den annorlunda miljön blad vattnen och lägenheterna så jag bestämde mig för att ta samma väg hem. Höstsolen var även på som pricken över i:et och jag kunde inget annat än att sluta le och njuta av det. Hållas det håller i sig tils jag åker till Tjeckien.

PEACE.

Kommentarer
Postat av: h a n n a w i l d

sv; Tack så hemskt mycket :)

2011-09-27 @ 11:18:03
URL: http://hannawild.blogg.se/
Postat av: EMMAS!

sv: yes :)

gillar bilderna!

2011-09-27 @ 13:55:15
URL: http://perssoneemma.blogg.se/
Postat av: EMMAS!

sv: ja verkligen :)

2011-09-27 @ 14:19:53
URL: http://perssoneemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0