PASTALAX.

- Något nytt jag testade när jag bodde själv.
Pastalax 2 port:
2 ägg
3 laxfiléer
1 citron
salt & peppar
2 dl gröna ärtor
1 röd paprika
färsk persilja
Vitlöksdressing:
2 dl creme fraiche
1 stor vitlökslyfta
citronsaft
salt & peppar
Koka äggen och koka upp vattnet till pastan. Medan äggen och pastan kokar steker du laxen i en het spekpanna med en klick smör.
Krydda med saften från en citron (spar ett par droppar till såsen), salt och peppar. Koka ärtorna enligt anvisningen på förpackningen.
Skär paprikan i småbitar och blanda den tillsammans med de kokta ärtorna i pastan. Skär laxen i småbitar och fördela dem jämnt över tallriken,
skala äggen och dela dem
vi halvor, strö sist färsk persilja över.
Finhacka vitlöken, blanda den tillsammans med creme fraiche, lite citronsaft, salt och peppar.
Dock blev det godare när jag gjorde tomatsås till det istället, haha.
Kommentarer
Postat av: Anonym
nice :D
Postat av: Anonym
måru idag :)?
Trackback