INTERVIEW -CHECK // TRIAL NOW // DET GÅR BRA NU.

 
Torsdag 14.50
 
- Hej världen. Igår var det första gången jag och Daniella träffade hela vårat working crew på restaurangen vi ska jobba i. Vi gick igenom servering, bära glas, information, gjorde serveringstävlingar och massa annat.
Jag känner att det kommer bli många roliga arbetsdagar då vi verkar ha fått ihop ett skönt gäng. ALLA är mörkhåriga, only brown sugar, haha... Men det ska väll se bra ut då det är Melbournes största, bästa och mest omtalade italienska restaurang.
 
Bilderna ovan är från The Lui Bar, Vue de Monde som är den kändaste nattklubb/restaurang/café-kedjan i Melbourne. Jag gick på arbetsintervju för de och skrattade när de bad mig komma tillbaka. Sjukaste att lilla Rebecka på 19 bast hade chans att ens få komma på intervju där.
Baren ligger på 55:e våningen och det är det lyxigaste stället där bara riktigt rika folk hänger. Kan tänka mig att det är ganska bra dricks då!
 
Any way, jag fick ännu ett mail från de igår och då bad de mig komma tillbaka idag på någon eventgrej. Ingen aning vad det handlar om men förhoppningsvis ska jag jobba med event på de där fläshiga ställena.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0