MY NEW HAIRCUT.



- Tadaaa! Here is my new haircut. What do you think?


Igår var det en bra natt i baren, somnade sedan kl 05:30 vaknade upp efter 15 och tog en skön dusch och ansiktsmask eftersom det är ''ta-hand-om-mig-självdagen''. Sedan blev jag bjuden på en god middag på Bulls och nu är jag hemma i värmen igen. Ska ta på mig myskläderna och dricka te i soffan med mamma.



Kommentarer
Postat av: Rinki

Det är mysigt att få ta det lugnt i soffan efter en bra och händelserik dag. :)



Jag tycker att ditt hår blev supersnyggt! Förresten, hur var det med din "Peace Out"-symbol, är det en bild du lägger till i varje inlägg, eller?



Sv: Ah! Jag tycker att piercingen hade klätt dig, men Rebecca & Fiona biljetter låter ju riktigt nice! Det är smart att du lägger undan pengar till sådant som inte är så jätteviktigt, men sådant som du faktiskt Vill göra.



Tatueringen var grymt snygg, du får lägga upp en närmare bild på den vid tillfälle. Vad tycker din mor om tatueringarna då?



Låter som en spännande linje att plugga, när blir du klar?



Kram

2012-01-16 @ 10:01:03
URL: http://rhulth.wordpress.com
Postat av: Dragana

Ansiktsmask är välbehövligt ibland!

2012-01-16 @ 11:30:51
URL: http://iseedee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0