IT'S OVER NOW, YEAH!



- FUCK YEAH IT'S OVER!
Inget med julklappsshopping, julpynt, julafton, nyår, raketer, ekonomiångest och granen åkte äntligen ut idag.
Givetvis jobbade jag på självaste julafton från kl 22. J
ag menar, vem gör något kl 22 på julafton om ens släkt är utspridd över Sveriges västkust och andra ställen i världen? Juldagen vart det också jobb.
Men nu är att som kallas julstök över. Skönt!

PEACE.

Kommentarer
Postat av: Emmababy

Gokväll, haft en bra dag idag då? :D kramis

2012-01-03 @ 18:32:47
URL: http://emmababy.se
Postat av: Rinki

Ja, på något sätt är det skönt att julen är förbi och över! Jag längtar till vårkänslorna och solen. Just nu regnar det som fan och blåser ca. 20 sekundmeter. Antar att ni inte har det bättre, snarare sämre?



Sv: Hm, det är ju svårt att veta att det är en diss när man skriver över nätet, man hör ju inga tonlägen. Men han borde ha fattat tycker man, men i så fall kanske han bara låtsades som han inte fattade och inte brydde sig.



Förstår att det är jobbigt när han uppdaterar saker på FB, jag hade samma känsla när jag fick känslor för en kille från Finland, slutade inte vidare bra heller...bara liksom rann ut i sanden. Då kändes det också jobbigt när han uppdaterade saker på FB med jämna mellanrum.



Du är stark gumman, jag vet att du fixar att gå vidare och du kommer att hitta en mycket bättre kille som förtjänar en sådan fin tjej som du!



Kram på dig!

2012-01-03 @ 22:24:58
URL: http://rhulth.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0