OUR FIRST TRIP // VIEW FRON J's BALCONY.

PH: a night at James balcony in CBD, Melbourne. How great isn't this?
 
Söndag 00:35
 
- Hi mates, nu är jag tillbaka och har tillgång till min kära dator igen.
Vi kortade av vår trip lite och är nu tillbaka hemma i Melbourne.
 
Började med att ta tåget till Warrnambool med en kille från Argentina som fixade gratis attraktioner på ett litet nöjesfält till oss i den lilla staden. Vi handlade lite mat och tog långa strandpromenader, sov i ett konstigt hippiehus som vi hyrt 5min från stranden där toastolen var utomhus, en massa grafittiburkar, ateljé, indiangrejer i trädgården och dylikt. Var i staden i två daga och betalade uthyrningen av huset genom att måla några fönster. Blev bjudna på middag och fika av ett gammalt par som var grannar till huset, fick skjuts av de till stationen, lämnade Warrnambool efter två dagar och hoppade på bussen för att ta del av nya fina saker.
 
Började vår Great Ocean Road trip och utöver det besökte vi Apollo Bay och stannade sedan ett dygn i Lorne.
I den lilla staden Lorne där koalor hänger i skogarna, där den feta festivalen Falls Festival pågår, spelar August Stone, Beach House, Best Coast, Matt Corby, Bombay Bicyckle Club, Boy & Bear, Coolio, First Aid Kit, The Hives, The Vaccines, Two Door Cinema Club, Dinosaurs och många andra grymma, dock hade vi inga tickets.
 
Istället utforskade vi staden och alla dess surfingaffärer, blev bjudna på pastamiddag av ett gäng italienare på ett hostel, hängde i hängmattan sjöng till killarnas gitarrspel på verandan, drack rödvin, hängde på en nattklubb med pyjamasshorts, hippiebyxor, ryggsäckar och osminkade under fredagskvällen, couch surfing hos en bartender, vakna upp efter 8h sömn och se turkost hav glittra i solen, åka på äventyr med ett gäng nya vänner ut i skogen för att hänga vid ett av Lornes vattenfall, hitchhikeing från Lorne till Marshall med en galen rasta,surfare, snowboardåkare och sjunga oss hesa till The Beatles, grova skrattattacker på tåget till Melbourne med en kille från Perth som befann sig på Arvika Festivalen för 2.5 år sedan då jag var där, ta sig från Lorne till Melbourne gratis och slänga oss över maten när vi kom hem till ett nystädat hus. En lång dusch och lite Paolo Nutini på det. Bra dagar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0