FROM A PHOTOSHOOT @MODETTE.



- Då var det fredag igen. Det är sjukt vad tiden går snabbt!
Tänkte visa upp några bilder från en av plåtningarna på Modette och hur en morgon kan se ut när vi har morgonmöte.
Snart ska jag och klassen kolla på musiktreornas slutproduktion. Det ska bli jättekul att se hur vännerna har utvecklats och vilken show de kan bjuda på.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Skulle du vilja rösta på min bild som jag tävlar med?

Du kan enkelt tjäna på det själv! Kika in här så får du veta mer!



http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se/2012/04/10/7708160-nu-tankte-jag-muta-er/#kommentarer



Vill du inte göra som det står i inlägget räcker en röst. Jag blir glad bara du vill rösta!

2012-04-13 @ 17:26:51
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Rinki

Det ser jättehäftigt ut! :) Coolt att få ha varit närvarande vid ett photoshoot.



Sv: Hej gumman, först och främst, ingen orsak, jag finns här för dig ifall du vill prata ut.



Det här med kärlek är tricky och det är det för många, inte bara för dig, så du behöver inte känna att det har något med dig att göra. Jag önskar dock att jag kunde ge dig facit i handen, eller hjälpa dig på något sätt så att du i alla fall inte behövde känna att det var så jobbigt, allting. Om du vill så försöker jag prata med honom, inte för att jag vet ifall det skulle hjälpa något, men jag har hjälpt andra vänner med sådant, att medla mellan dem liksom. Men jag förstår absolut om det skulle vara konstigt, tänkte bara att jag skulle "throw it out there".



Jag förstår hur du menar med Ryan och Marissa och jag tänkte ju inte så långt att Ryan ändå fick bekräftelse, men ändå...det skulle ju kunna tas som att det blev ännu jobbigare, vet att hon ville vara med honom men att han nu aldrig skulle få chansen? Nåja, båda situationerna är jobbiga, men han lyckades gå vidare -- men jag tror att din vän har rätt, det Ryan fick, som du inte har fått är ju closure och det är viktigt att få, även om det gör ont och/eller är jobbigt.



Jag var kär i en kille på gymnasiet, men jag visste att han tidigare var kär i en annan tjej i vår klass och jag var den som hjälpte honom att prata om henne, jag var på hans sida och försökte få J (tjejen) att välja honom (P)...men ju mer jag stöttade P och visade att jag var på hans sida, desto mer började jag själv att gilla honom, vi kom varandra nära och han delade med sig av saker och ting som han inte talat om med någon annan. När jag då började få känslor mer ordentligt så var jag alltid orolig för att P ändå, på riktigt gillade J och att jag aldrig skulle få hans hjärta helt. Det var jättejobbigt och P skickade mig mixed signals väldigt ofta. Men tillslut så gjorde jag såsom din vän sade, jag tog tjuren vid hornen så att säga och tillslut fick jag ur honom att han var kär i mig också (sedan tog det slut efter ett tag ändå, men vi var ändå tillsammans länge) så ja...ibland kan man få Happy Endings.



Men på ett sätt tycker jag absolut att du ska göra som din vän sade, att fråga honom rätt ut! Men på ett annat sätt så vill jag gärna att du tänker på det, riktigt ordentligt om du vill ha honom i ditt liv. Är han värd dig, med tanke på att han ändå skickat dig mixed signals och inte har varit den som nått ut till dig och försökt ordna upp saker och ting? Kanske är din P bättre ändå?



Oavsett hur du gör, så tänk på vad du själv vill och vad du själv mår bäst av. Jag kommer att göra mitt bästa för att stötta dig :). Lycka till gumman och skriv gärna tillbaka och berätta hur det går, eller hur du tänker. Om du känner att bloggen är för öppen så är detta min mejladress: [email protected]



Förlåt för lång kommentar!

Kram

2012-04-13 @ 17:36:14
URL: http://rhulth.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0