MY ARTICLE ABOUT REBECCA & FIONAS...



- Här har ni en artikel jag skrev om Rebecca & Fionas nya musikvideo, som jag helt glömt bort. Men bättre sent än aldrig.

Idag tränade jag i 1.5h och ska snart bege mig ut för att träffa den så kallade grannen, Emil. Får se vad vi hittar på idag.

Kommentarer
Postat av: Louise (Foto & Vardag)

Måndag idag & ny vecka!

Några roliga planer denna veckan? :D



Kram!

2012-04-02 @ 17:25:17
URL: http://elsalouise.blogg.se/
Postat av: Rinki

Jättebra skrivet!

Duktigt av dig att vara ute och träna så länge, hoppas också att du får det riktigt trevligt med Emil.



Sv: Skönt att du och han bor nära varandra i alla fall, det underlättar. Jag kan tänka mig att det är jobbigt att K hänger kvar i ditt medvetande, men det är sådant han får ta (den nya killen) och det är något som du kommer att komma över. Alla har vi våra baggage, så är det bara och det är svårt att bara komma över någon, men det kommer. Ge det bara tid, fortsätt att umgås med denna nya kille, ha kul, må bra! Tänk på dig själv, sätt dig i första rummet så att säga. När jag började träffa E, som jag bor med nu, så var jag inte heller över mitt ex...han hade knappt varit mitt ex vidare länge, snarare så överlappade dem. Men så kan det bli, jag var typ tvungen att träffa E för att riktigt våga erkänna för mig själv att jag inte trivdes med mitt ex. Så kan det vara, vi är alla olika och bara för att du har en ny kille, så länge han får dig att må bra och är den som du förtjänar så kan ni bara ta det sakta och förr eller senare kommer du att inse vad du känner och utifrån det så kan du göra det du känner är bäst :).



Jag tror på dig gumman <3.



Puss!

2012-04-02 @ 20:05:22
URL: http://rhulth.wordpress.com
Postat av: Bella Davis - MODELL BLOGG

dom är så grymma! allt bra med dig idag? kramis

2012-04-02 @ 20:11:30
URL: http://blogg.veckorevyn.com/belladavis/

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0