111020.



- Jaha. Vad ska man säga här då? Jag har börjat knarka Rebecca & Fiona igen. Ungefär som i våras. Har även trånat Shape och varit på gymmet ett tag. Sen drog jag och L till Willys där vi träffade en trevlig polsk kille från Canada. En lång dusch som jag lovade mig själv och tv-häng. Ska försöka skriva lite ikväll.

PEACE.

Kommentarer
Postat av: Faa

Asså nej jag jobbar inte, man måste i så fall skaffa svart jobb här för man får inte jobba på studentvisum. Så jag får alla pengar av mina föräldrar.



Men det är inte svårt alls, nästan alla från sverige som pluggar här (vilket är rätt många) så har dom tagit CSN lån och det funkar jättebra. Visst kanske man får spara ihop några tusen till nöjen och shopping själv, men annars funkar det jättebra! Jag tycker verkligen du borde satsa, så himla värt hela upplevelsen!



Kram!

2011-10-20 @ 22:27:25
URL: http://wuut.blogg.se/
Postat av: Bella

haha fy då aldrig kul med träningsvärk ;) särskilt när man har de i rumpan ;) haha

2011-10-21 @ 06:57:32
URL: http://belladavis.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv: Härligt.)

2011-10-21 @ 09:00:13
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0