PISS.



- Tjaa people! Hemma fram tills ikväll då jag drar och tränar. Vädret är piss, regn är piss, kyla är piss, trötta ögon är piss, Halmstad är piss, dålig ekonomi är piss, och piss är piss, typ. Nu orkar jag inte.  Peppat med lite musik men drar och käkar mig fet istället.

Tjarrå!


Kommentarer
Postat av: HANNA

detsamma !

gillar du min blogg btw? bevisa det och gilla den med facebook, så får du en stor fet puss!

http://www.facebook.com/pages/HANNALOVISASOLSE/213270798739544

2011-10-18 @ 16:57:51
URL: http://hannalovisasol.se
Postat av: Rose

AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH. Jag ÄLSKAR din blogg!!!!!! Helt random, förlåt. Jag satt och letade tatueringsstudion i Halmstad och hittade Andys Tattoo(?) Och sen ville jag kolla upp dem lite och hittade till din blogg. GOSH vad du är fin och din blogg...... usch. Men fina du, jag har en fråga.. jag bor i Stockholm, ska åka ner till halmstad under höstlovet, v44, tar det lång tid att få tid hos Räven, han som tatuerade dig? Och vad kostade din tatuering ungefär, min är dock 4 gånger så stor då det är ett helt stycke... Svara gärna till min mail. GODE GUD, fortsätt blogga. Här har du en som kommer följa den!!!

2011-10-18 @ 18:56:45

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0