The Long Trip - Prag PT 1.


PH; Första dagen i Prag med gänget.

- HEEYA! Back on track. Efter en kväll med kaffehäng i sällskap av Tove, sammanlagt tre koppar kaffe, krönikaskrivande halva natten så vaknar jag upp 07.00 efter ca 4-5h sömn. Yäy! De två föregående nätterna sov jag över tio timmar och 9 timmar så känner jag jag kan acceptera de få timmarna jag fick idag. Mitt ögonlock skakar av trötthet och stress men man lever ju bara en gång och hallå, det finns ju folk som sover så mycket mindre och stressar mera. Jag klarar detta!
Men just nu vill jag bara att klockan ska bli 12 så jag kan sluta denna överlånga lektionen och dra på lunch. Därefter väntar en timmes matte och sen är jag klar. Om kroppen inte skäller på mig allt för mycket så hade jag tänkt att dra och träna en timme. Kommer jag klara av det? Jaja. Vi hörs.
LATEROO.

Kommentarer
Postat av: - Swedish Source Of The PLL

sv: allt bra? :D

2011-10-18 @ 12:48:04
URL: http://prettylittleliarsserien.blogg.se/
Postat av: sara

jättefin blogg! Är du från Halmstad? :)

2011-10-18 @ 12:56:43
URL: http://lostpersonality.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0