Always on my mind.



- Nu slänger jag på lite puder och mascara och promenerar ner till stan för att träffa Daniella en stund och kika i affärer.

Joel Alme – Always On My Mind

PEACE.

Kommentarer
Postat av: Rinki

Hoppas att du hittade något nere på stan! Det förtjänar du. Älskar tröjan i ditt inlägg, den med månskäran; månen har alltid varit något som jag fascineras av och älskar.



Sv: The beauty is in the eye of the beholder, finns det ju ett uttryck som heter och jag tycker att det stämmer till 100%. Han var vacker och perfekt för dig, det spelar ingen roll ifall han inte var den universella "hunken" som alla tjejer vill ha. Faktum är att jag oftast dras till lite mer egna och nördiga killar, men det är jag.



Usch, det låter jobbigt. Jag har varit med liknande och man känner sig så vilsen när man får höra det där. Som att man inte vet hur man ska gå vidare, som att vägen man går på; bara rycks ifrån en. Jag hoppas verkligen att du snart mår bättre, men jag tror att du gör rätt: att du sörjer! Det måste man få göra, men såklart hoppas jag också att du får finna kärleken. Kanske borde han ändå inte få ha dig, du är för bra för honom ifall han lämnar dig på det sättet. Dessutom är det hans loss, du verkar vara en jättefin tjej och du är supervacker. Även om det känns mörkt just nu, så kommer du att finna kärleken; det är jag säker på!



Kram

2011-01-07 @ 18:11:12
URL: http://rhulth.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0