SAKNAR.



- Hej. Nu börjar jag längta till min sköna säng, till att kunna sova ut till efter kl 10 utan att bli störd, till mina små vanor, vänner, svenska pengar, svenskt kranvatten, gud vad jag längtar tills jag kan dricka ur kranvattnet igen.
Det kliar överallt på mig. T.o.m i ögat just nu... Troligtvis är det något jag utsätter mig för som jag inte tål. Men vad kan jag inte komma på... Huden blir även sämre här. Både jag och mamma har lagt märket till det...
Men på söndag flyger vi hem.

Förresten, min morbror kom hit och hämtade upp mig för att inhandla en present till mig vilket blev något jag verkligen behövde, träningsbyxor och även handskar till tyngdlyftning.

PEACE.

Kommentarer
Postat av: Emma Swärd

allt bra med dig idag? :D

Fin blogg också! :)

2011-02-24 @ 21:56:58
URL: http://emmasward.se
Postat av: Rinki

Fin present du fick :)



Kan förstå att du längtar hem nu, varför tror du att huden förändras där? Men snart kommer ni hem i alla fall, hur har det varit annars då?



Sv: Kan förstå att det är roligt med bebisar! Har du någon annan släkt i Sverige, eller är alla i Polen?



Kram

2011-02-24 @ 21:58:14
URL: http://rhulth.wordpress.com
Postat av: Marcus Å

Händer i helgen då?

2011-02-25 @ 17:24:32
URL: http://slipsens.se

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0