From the work.



- Hej hej hej, hemskt mycket hej. Jag har nog sagt hej övar hundra gånger ikväll, minst.
Jobbet var segt som vanligt med rasten var betydligt roligare än vanligt. Daniella har ju börjat jobba på samma ställe som jag och även Sam med. Så det blir ju trevligare då. Dock försökte Daniella käka upp all god hemlagad polsk mat som jag hade med mig. Och sedan skyllde hon på att jag tog en näve kakor från jobbet. Men vafan, det är ju så lågbetalt så kakor får de ta och bjuda på. ;)

Tog nyss min sista penicillin. Skönt det.
Sitter och tänker på vilka fina vänner jag har och även en annan söt typ.

PEACE!


Kommentarer
Postat av: sandra

skönt1

2010-09-09 @ 22:09:45
URL: http://fourclover.blogg.se/
Postat av: A.C

godnatt på dig^^

2010-09-10 @ 02:08:32
URL: http://amychen.blogg.se/
Postat av: FlizanLizan

sv: allt bra idag då? :)

2010-09-10 @ 09:34:50
URL: http://flizanlizan.blogg.se/
Postat av: Majda

Allt bra med dig? =)

2010-09-10 @ 10:47:53
URL: http://mmajda.blogg.se/
Postat av: IZZI

Sugen på lite gratis shopping? http://www.gratis5.se/user/register/megasus87 är den absolut lättaste sidan att få gratis presentkort! Det räcker med att värva 4 vänner för att få 300 kr i presentkort på valfri butik! För 500 kr räcker 7 värvningar. Jag har själv fått ihop 500 kr på bara en vecka!!

2010-09-10 @ 11:12:34
Postat av: ♥Claaaudia ♥

Good ;)

2010-09-10 @ 13:08:19
URL: http://claaaudias.blogg.se/
Postat av: Marcus Å

Vad jobbar du med nu då? :)

2010-09-10 @ 13:43:15
URL: http://slipsens.se
Postat av: sofia

ska du göra denna härliga fredag? :)

2010-09-10 @ 16:33:43
URL: http://sofiajahnkes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0