E/Stockholm day 4.


Dag 4.
Vaknade upp runt elva och tog en snabbdusch hos Patrik. Sedan körde han mig till t-banan och jag drog in till stan och träffade Petra i Slussen. Det blev en galet god men lång lunch.


Look, Acne! Gissa om jag dog när jag kom inte på Acnes avdelning? Bara kolla alla de snygga kläderna som hänger bakom dessa coola skorna. Eller okej... Man ser typ inget men gud vad jag ville ha allt allt allt.


Härliga Drottninggatan med massa roligt folk och lite shopping.


Fika blev det också. Mums!


Sedan packade jag väskorna och bosatte mig hos denna grymma flairtendern Valle. Det blev fotografering och vin. Snäll som han är så fick jag med min en av hans flairing flaskor så jag kan öva lite hemma.


Sedan blev det fest för hela slanten. Träffade äntligen det gamla Campgänget från sommarens Arvikafestival och självklart ursköna Daniel igen. Man blir så glad av att se honom. Här har ni hans blogg: http://www.finest.se/danielparis

Kommentarer
Postat av: Äveelinaa

åh tack vad du är snäll. då vill jag önska dig detsamma :)

2010-11-11 @ 23:20:20
URL: http://evehedberg.blogg.se/
Postat av: Marcus Å

Härliga bilder!

2010-11-12 @ 08:20:16
URL: http://slipsens.se
Postat av: t

God morgon :)



va gärna med i min dagens blogg som kommer upp kl 12 :) Vinnare dras imorgon :)



Kramar

2010-11-12 @ 09:17:08
URL: http://teresevardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0