B i o .


Pic: från fredags


Idag vaknade jag med Noemi, Izabelle och Daniella hemma hos mig. Senare på dagen städade jag och lagade mat. Vid sex tiden åkte jag och Daniella ner till stan med Kevin och träffade Tim och Filip. Vi gjorde ett impulsivt beslut och gick på bion Trubbel i paradiset. Har hört dålig kritik om filmen men vi tyckte att den bar bra. Ganska rolig.

Nu sitter jag framför tvn medan Daniella ligger bredvid mig i soffan och sover som vanligt. Ska tvätta av mascaran och gå och lägga mig snart. Måste bara väcka Daniella så att hon inte lägger sig med sminket på som vanligt.
Ha de!

/R <3

Kommentarer
Postat av: PussJorvas

SV: Jaha :o

2009-11-08 @ 23:16:51
URL: http://pussjorvas.blogg.se/
Postat av: NE0 Timeless

Kul blogg, vill du läsa vår engelska blogg, besök gärna vår Secondlife blogg. Det går även att träna engelska gratis via "voice" :)



Nyfiken på Secondlife, ta dig dit :

http://malmoisecondlife.blogspot.com/



2009-11-09 @ 10:41:45

URL: http://earthnightclub.blogspot.com/

2009-11-09 @ 10:43:55
URL: http://earthnightclub.blogspot.com/
Postat av: Malin

Hejsan.

Nej, jag tittade på allt för min syster. Handlade om ett canser sjukt barn. Var väldigt jobbig att titta på. men men, Den var bra :)

2009-11-09 @ 11:01:03
URL: http://mhellsen.blogg.se/
Postat av: shopalicious

Ne tyvärr inte sett den. Har ladrig hört talas om den heller(!) :P

2009-11-09 @ 11:47:23
URL: http://shopalicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0