elle spain & ft.


- hana soukupova elle spain march 2011 and ft.

; Blir lite ändringar. Imorgon kommer det Mobil och Polenbilder. Har tränat Body Pump idag och ätit massa god och nyttig mat. Snart ska jag sova.

PEACE.

ÄNNU ETT ANALOGT INLÄGG.



- Ja, jag vet... Jag lägger upp en hel del analoga bilder nuförtiden med det är mest för att jag älskar gamla bilder på mig, mina vänner och familj samt att jag är lite ego, hehe. ;)
Men det får ni leva med.

Senare ikväll kommer jag börja med bilder från min Polen-resa. Jag börjar med dag 1 med både mobil- och vanliga bilder.
Fick en allergiattack eller allergichock (?) på sista lektionen idag. Så nu har jag tagit tabletter men vet fortfarande inte vad det är jag inte tål. Men lugn Becka-kroppen, några till besök på sjukhuset klarar du av.

Ska plugga lite matte nu och sedan förberedda mig för kvällens träning.

Secondhand Serenade – Pretend
P.L.a.U

RUTINERNA.



- Jaha. Nu är det slut på ledigheter och skolan har börjat.
Det är faktiskt skönt att börja med mina rutiner igen. Träna regelbundet, mindre fika, förhoppningsvis bättre sömn o.s.v.

Hoppas jag överlever första skoldagen, haha.
PEACE.

K.B NYLON & I'M HOME IN SWE.


; kate bosworth nylon march 2011. likelikelike!

- Hej! Nu är jag hemma i svennebanan-landet igen. Resan gick bra men jag är lika rädd för att flyga som alltid.
Nu har jag packat upp nästan allt och käkat. Hoppar i duschen och sedan slänger jag mig i sängen. Är sjukt utmattad.

PEACE.

ANALOGIC PICS.



- Fan vad trött jag är. Igår åt jag med Kamila och Sebastian på en riktigt lyxig och fin Sushi restaurang. Där var det den häftigaste toan, glas med lampor under i golvet och väggarna, en bar med vatten där det flöt små båtar med mat på.

Sen drog vi till en sjukt mysig krog/bar som var lite indie/hippie/alternative inspirerat med gamla möbler, massa olika häftiga fondväggar och en charmigt trachig bar. Handgjorda tavlor med deras drinkar på och mysiga ljusslingor lite här och var.
Det är sådana ställe som jag gillar. Inga lyxiga barer där det bara serveras skumpa och alla går i klackar och kort kort. Utan lite halvt trachiga ställen är något jag skulle välja att gå till i första hand.

För er i Halmstad som vet vad det mysiga stället Morfars är så kan jag säga att det var lite i den stilen fast mycket mysigare. tog givetvis några blider som jag lägger upp när jag kommer hem till Sverige igen.

Efter att ha varit på det mysiga undangömda stället med några trevliga människor drog jag och Kamila hem till henne där hennes mamma och pappa satt och väntade på att få träffa mig. Jag har inte sett dem sen jag var... 12år kanske? Om inte ännu längre bak i tiden.
Snackade lite med de och sedan drog de. Sen kom Łukasz, Mateusz (Łukaszs lillebror), och deras kompis med massa öl, Smirnoff Ice till mig och andra drinkar. Vi gjorde det till en liten hejdå-fest då jag åker hem imorgon och Łukasz åker troligen tillbaka till Frankrike idag där han mestadels bor och jobbar.

Mati körde hem mig och någon snubbe tjatade om att få ta bild med mig om och om igen. Påvägen hem till mormor blev vi stoppade av polisen eller Policja som det heter här i Polen. Mati hade tydligen kört 13km för snabbt men vi lyckades prata bort bötern, haha.


Nej nu får det vara slutskrivet. Ska gå och käka bakis-frukost!
PEACE.

LITE TID FÖR MIG SJÄLV.



- Hi there! Två bilder från imorsen. En helt nyvaken Becka och en pajas till lillebror.
Sitter i det feta shoppingcentret igen. Har spenderat de senaste timmarna här eftersom jag känner att jag behövde komma bort från de äldre i släkten som jag bor hos.



För tillfället sitter jag och dricker en sjukt god Mocha som ni ser på bilden. Ska kanske ta och lägga någon video ikväll eller någon gång imorgon om jag får tillgång till snabbt internet.



Om en timme drar jag till ett annat shoppingcenter som kallas för Drukarnia och träffar Kamila sista gången på ett bra tag.

PEACE.

SAKNAR.



- Hej. Nu börjar jag längta till min sköna säng, till att kunna sova ut till efter kl 10 utan att bli störd, till mina små vanor, vänner, svenska pengar, svenskt kranvatten, gud vad jag längtar tills jag kan dricka ur kranvattnet igen.
Det kliar överallt på mig. T.o.m i ögat just nu... Troligtvis är det något jag utsätter mig för som jag inte tål. Men vad kan jag inte komma på... Huden blir även sämre här. Både jag och mamma har lagt märket till det...
Men på söndag flyger vi hem.

Förresten, min morbror kom hit och hämtade upp mig för att inhandla en present till mig vilket blev något jag verkligen behövde, träningsbyxor och även handskar till tyngdlyftning.

PEACE.

IGÅR I MIN POLSKA STAD.



- Okej. Nu tar jag och sammanfattar gårdagen lite kort som vanligt.
Bilderna ovan tog jag igår när jag väntade på att åka till FOCUS. När jag väl kom fram och kollat i några affärer så träffade jag min efterlängtade ''kusse'' Kamilka, eller Kamila som hon rättare sagt heter. Som sagt, här kallar vi varandra kusiner och inte syssling, pyssling kyssling tyssling och allt vad det nu heter.

Träffade även hennes nyfödda dotter för första gången. Vad kul att släkten växer.
Efter att ha fotograferat bebisen Z och druckit en stor latte så köpte jag två sminkborstar och en napp till ungen. Vi hoppade in i taxin och åkte hem till Kamila, Z och Łukasz. Det blev massa lek med den gulliga lilla flickan, beställning av grekisk mat och när ungen somnat så började vi festa till det lite. Łukasz kusin höll oss även sällskap. Efter lite drinkar lämnade vi killarna och Z som sov och drog till Kamilas kompis föl lite Smirnoff Ice och vin. Någon gång på natten tog vi taxin hem till K och sa däckade jag ganska så snabbt på soffan.
Men lite innan dess han jag ha konstiga konversationer med folk i Sverige på FB, haha.




- Nu ska jag ta hand om mig själv med b.la lite ansiktsmasker.

Eddie Vedder – Society

PEACE.

Sverige och Polen, en blandning mellan helg och vardag varje dag.



- Jacket Monki, Bag Nancy Gonzalez, Bracelet Topshop, Hat Forever21, Boots Scorett, Ring Fashionology, Necklace Topshop.

Ska jag vara ärlig så saknar jag faktiskt Sverige lite. Visst älskar jag att byta miljö och se något helt annat, något man inte ser i sin egna vardag men det är ändå skönt med lite rutiner.
Nu menar jag inte skolan, åååh no way. Syftar mer på t.ex träning, vänner, helger man vet blir något extra tillskillnad från vardagarna. Men nu när det är lov och man är i sin andra lilla hemstad i Polen är alla dagar en blandning av svenska vardagar och helger skulle man kunna säga.

Varje dag är en dag då man träffar släkten, äter ute en gång om dagen oftast, springer i affärer och testar olika cafeér dagligen. Men inga nära vänner och inte fester här inte. Visst finns det fester men här är de mer noggranna med åldersgränsen är hemma i Sverige. Eller ja det beror ju självklart på vart man går.


Igår fick jag träffa min morbrors tjej för första gången och min nya lilla kusin. Bilder på det och annat najs kommer när jag kommit hem eftersom nu bloggar jag bara från blogdatorn och jag orkar inte lägga in bilderna på båda datorerna sen, hehe.

Idag ska jag träffa min mammas kusin som är som en kusin till mig. Vi brukar umgås mycket när vi ses och hon är ganska ung.. skulle gissa på 89a.
Är så dålig på det här med åldrar, haha. Men hur som... Hon har också gått och född sig ett litet barn. Så idag drag jag hem till henne, hennes lilla dotter och pappan som nyss kommit hem från Frankrike. ska bli kul att träffa de alla.

Wow, vilket långt inlägg jag fick ihop. Nästan lite Kenza-style på det haha.
Gissar att skriva men dock dålig på att sätta mig i lugn och ro och skriva av mig. Men ska bli bättre på det!

PEACE.

Me and my brother at COSTA.



- Nu har jag och brorsan sprungit i varje affär som verkar rolig och vi är fett mätta. Men ändå så kunde vi inte låta bli att gå in och sätta oss här på COSTA. Vi beställde Cheescake och Tiramisu, men fyfan vad jag känner mig fet nu efter allt jag tryckt i mig. Känner att S.A.T.S kommer vara det första stället jag besöker när jag kommer hem igen.

PEACE.

INSP 1



- Tja allesammans. Kör ett litet snabbt inlägg ni i väntan på maten i shoppingcentret med brorsan. Vi ska köpa någon kebab liknande grej med grekisk inspiration.

Bloggar med lite senare.
PA!

I'M AT CAFÈ MOON RIGHT NOW.



- Tja alla där hemma i Sverige.
Här sitter jag, on café MOON och lyssnar på skön musik och har nyss käkat en fett god grekisk sallad. Cafét är i ett shoppingcenter som heter FOCUS och här finns det en massa spännande affärer och det är på tre våningar. Helt OK här nere i Polen, haha.
Dock är det typ kallare här än vad det är på västkusten i Sverige... så jag håller mig nog till shoppingcentrerna här i stan, haha.
Min efterlängtade morbror kommer hit om en stund och han har blivit pappa. alltså så har jag fått en liten kusin!

Funderar starkt på att beställa en kaffe nu eller något liknande.
Ha det fint!
PEACE.


HEJDÅ SVERIGE, HEJ MITT HEMLAND.



- Nu är allt packat och klart och jag är mätt men stressad.
Om några minuter stänger jag ner allt och lämnar Halmstad för att bila ner till Malmö och därefter hoppa på flyget som tar oss ner till mitt lilla fina Polen som jag saknar så. Hälsa på släkt och vänner, springa i stora shoppingcenter och äta mormors goda polska mat ett tag är helt OK.

Skönt att få komma iväg. Uppdatera kommer jag givetvis göra men hur aktiv jag blir kan jag inte säga.
Ska göra mitt bästa!

PEACE!

EN GALEN FREDAG.



- Sammanfattar fredagskvällen med ett ord: Galet!
Jag och Noemi promenerade till Pontus på förfest där det blev en del whiskey för min del. Sedan sprang vi till bussen och hade turen att åka med den snällaste chaffisen som släppte av oss så nära den andra bussen som möjligt. Bussresan med lantbussen och det festglada folket var inte den normalaste resan. Bussen stannade flera gånger och då var det en chaffis med sjukt liten stubin som gick bak i bussen och skällde på varenda en som öppnade sin mun.

När vi var framme flödade vinet och shottsen och det blev galet mycket dans och sjuka toabesök. Dock blev Noemis HTC mobil stulen och laddare så vet ni något är det bara att höra av sig.

När jag vaknade upp imorse hade jag inte det trevligaste baksmällan. Men nu är det över och jag är på topp igen.
PEACE.

FEELING GOOD TODAY.



- Idag mår jag bra. Har ringt brorsan och snackat lite, gymmat med Noemi, duschat, blivit förföljd, käkat god och nyttig mat med mamma, sjungit till låtar, lyssnat på polsk punk med mamma för att tagga inför imorgon, fixat på rummet och packat lite.

Nu ska jag fixa mig lite och ikväll kommer Nonno hit och så ska vi göra oss snygga inför kvällens festligheter.

Explosions In The Sky – Your Hand In Mine
PEACE.

Lördagsträning.


- Coat Weekday, Watch Asos, Wedges Topshop, Backpack Urban Outfitters, Leather Pants Topshop, Top Bik Bok.

- Hej! Jag har bestämt mig för att träna en extra gång, nämligen idag innan jag intar en hel vecka utan träning.
Från och med imorgon kommer jag inte vara superaktiv eftersom då lämnar jag den nuvarande skiten jag bor i och byter lite miljö för ett tag.

Hur som... Käkar mackor och träningskläderna är redan på. Ska åka och träffa Noemi och försöka träna med henne. Sen kanske jag kör lite pilates här hemma till vår elektroniska tränare som jag ser på tvn. Alltså en Pilates-film.

Nej nu har jag lite bråttom.
PEACE.

MOBILEPICS AND MY FRIDAY


Ph: Sasha & Pontus på lektionen. Sasha och hennes vän i Meddan. Martina på Bulls. Min cupcake. Förfest hos Sara 18år. Bulls. Min tatuering.


- Ja där hade vi förra och förrförra helgen samt denna veckan i bilder.

Ville bara säga hej, igen och berätta om hur denna fredagen är och består av.
Bestämde mig redan från början att denna kväll skulle vara lugn och fin. Så det blev ostbricka serier med mamma, chips (som jag sedan fick ångest av och tycker redan synd om min hy), planering inför morgondagen, massa vatten, Mon Chéri choklad med alkoholhalt 6,5% bara för att det är helg, och sjukt grym musik.
Ansiktsmask och myskläder i sängen med.

Låter som en helt OK fredagskväll right?
PEACE.

VIDEOBLOGG FRÅN TATUERAREN.



- Från mig till er.

Fredag.



- Tja. Idag är det fredag igen. Har för första gången på länge noll planer för kvällen.
Kom nyss hem från ett 2.5h danstränings pass och ska leta upp något att käka.

PEACE.

-.-.-.-


Ph: Jag, Kossan, fotostudion.


- Tja. Dagens träningspass är avklarat och det blev Body Balance med Mikaela. Sedan bokade jag in min personliga tränare och tog en skön dusch hemma. Nu har vi lite besök här hemma och ska käka lite god mat som mamma lagat. Vänner på kanal 5 underhåller mig just nu.

PEACE.

Hi my Thursday.


- Hi there! Now I'm going to write an e-mail to my english teacher.
And then write some lists in my book.

BYE.

Jag är bra på: ATT SKÄMMA UT MIG FÖR KILLAR.



- Nu har jag tränat i 1.5h med Petra på S.A.T.S, duschat, lagat och käkat mat och sitter nu i fåtöljen och äter ett äpple. Snart är det lov och då ska jag byta miljö ett tag.

Apprå på S.A.T.S... när jag och Petra efter ett träningspass skulle gå till gymmet stannade vi till vid väggen med bilder på alla som jobbar där för att kolla in några. Jag hade berättat lite om en av de som jobbade där och Petra började gå från väggen  och ropade: Beeecka...!
Jag: Väänta.. Samtidigt som jag fastnat med ögonen på några bilder och dreglade, haha.
Tror ni inte att den jag snackat mest om under träningen kommer när jag står och dreglar över bilderna kommer precis när jag vänder mig om. Haha!
Jag lyckas alltid skämma ut mig när det handlar om att jag berättar om någon kille så skämmer jag alltid ut mig samma dag...

PEACE.

WE WILL BECOME SILUETTES.



- Har sovit i över 9 timmar och kollat på den tråkigaste föreställningen på länge med Chicca och Helia. Vi sysselsatte oss med att spela spel på mobilen, lyssna på musik och halvsova, haha.
Nu har vi fotolektion och har nyss fikat. Kl 17 ska jag hänga med Kossan till min tatuerare igen för då är det hennes tur att tatuera sig, igen.
Timmen därefter ska jag träna och sen hem.
PEACE.

Mamma fyller 43år -mot HARRYS



- Grattis ännu en gång mamma på 43års dagen.
Nu drar vi ut och käkar på Harry och jag vet redan vad jag ska beställa!

PEACE.


TATTOOVIDEO.



- Åsa/Kossan filmar mig när jag tatuerar in min text på armen.
Enjoy!

En fin morgon och en mamma på 43år.



- Började min tisdag med att ge mamma ett presentkort i födelsedagspresent. Hela 43år är hon nu.
Ska ringa jobbet och säga att jag inte ska jobba och tillbringa dagen med mamma istället.

Har nyss kommit hem från en jujutsu-lektion och sitter nu på soffan med en kopp kaffe och snackar med mamma samt sjunger med till några fina låtar.

PEACE.

EN BRA ALLA HJÄRTANS DAG.



- Dagen kortfattat:
Börjar med att ha en slapp engelskalektion som består av att flumma runt med Helia i biblioteket.
Sedan drog jag och Cristina till våran gamla högstadieskola Hallägra för att lämna tidningen vi gjort och hälsa på våra gamla kära lärare.

Sedan bar det av till våran nuvarande skola, Sturegymnasiet och åt vaniljhjärtan efter lunch.
Efter det åket jag hem och läste lite om olika universitet och därefter blev det Alla Hjärtans Dag-fika med Erik som kom ner till Halmstad.
En timmes Body Pump med Mikaela på kvällen och massa tjejsnack därefter.

Nu är jag mätt och belåten efter en god kvällsmat med mamma och en varm dusch.
PEACE.

Happy Singel Awareness Day..



- Lite förmycket vaniljhjärtan gjorde min mage ledsen och det får den ju inte bli nu när jag ska träna idag...
Jaha, nu är det alla hjärtans dag. Jag mins förra året. Då satt jag, Sarah, Musse och grannen Amir i min soffa och hade en mysig kväll framför tvn. En singel-kväll, haha.

Nu sitter jag här igen. Ett år senare. Det är inte mycket som har förändrats när det gäller kärlek. Två tatueringar rikare, en större uttöjning i örat, längre hår och.. ja. Det är nog det. Sen får jag la kalla 2010 får ''dejting-året''. Får la se hur detta år blir för mig.

Kram till alla i samma sist som jag.

BILDER FRÅN TATTOO-STUDION.



- Tja, Måndag igen. Började dagen med engelska och nu bär det av till att hälsa på min gamla högstadieskola med Chicca som också gick där. Vi ska lämna tidningen Popcorn som vi gjort och hälsa på några lärare. Ska bli sjukt kul. Sedan drar vi tillbaka till våran skola på lektion vilket inte är lika kul, hehe.

Hur som, här ovan har ni några bilder Kossan/Åsa tog på mig och Anders/Räven i studion.
PEACE.

THE WORLD WOULD RATHER HUG YOU THAN HURT YOU.



Peace Love and Understanding



- Here it is. My new and second tattoo.

Jag är galet nöjd och ja det gjorde mer ont än min första.
Nu gäller det bara att smörja in den hela tiden tills det läkt.

OGILLA DENNA DAG.



- Fuck... Min kaffemaskin funkar inte, jag har huvudvärk sen igår kväll, och ska jobba kl 15. Help me...

Igår lagade Linus och Pontus från Göteborg fin middag till mig och Lindag och sedan drog vi + Mikan på förfest hos Nina. Därefter blev det stan och Bulls. Jag fick fett ont i huvudet och var otaggad så drog hem lite tidigare än vanligt.

Nu: Duschen.
PEACE.

What I Want.



- This is what I want now.

Beirut – Postcards From Italy

In the tattoo studio.



- Såhär såg det ut idag när jag och Kossan var hos den grymma tatueraren Anders/Räven på morgonen.

Ikväll blir det förhoppningsvis utgång med med ett härligt gäng göteborgare, haha.
Nu ska jag komma på något att käka till kvällsmat.

PEACE.

A NEW TATTOO.



- Peace Love and Understanding
Nu är den gjord! Min andra tatuering gjorde jag idag kl 11.00 och min vän Kossan/Åsa var med och höll sällskap.
Räven som tatuerade mig var fett trevlig och jag är galet nöjd med tatueringen.

Mamma föreslog hur ''L'':et skulle se ut och vi valde det.
Sen kommer det ut bättre bilder och även videoklipp!

PEACE.

Mot Andys Tattoo.



- Gooooood orgon. Lite halvt bakis? Yes, men what ever? Nu käkar jag och fixar mig och sedan drar jag ner och möter upp Kossan vid studion därefter ska jag sitta med en lån i armen ett tag.
Exakt.. Ska tatuera mig idag! Fett taggad.

Det ska fotograferas och filmas med mobil. Kommer upp på bloggen sen givetvis.
Nu måste jag skynda mig.

PEACE!

PARTYFRIDAY!



- Såhär såg man ut på dagens träning. Men nu blir det fest!
Sitter hemma hos barndomsvännen och födelsedag"barnet" Sara som fyllde 18år igår.
Vi firar med fina presenter, god middag, vitt vin och massa skratt.

Kvällen fortsätter sedan med att hoppa på bussen till en hemmafest och därefter ner mot stan.
Grattis ännu en gång Sara (borta) R på din födelsedag. Nu har vi känt varandra i 13år!

PEACE.

ÅBWK.


Photo 1: by me.
Photo 2: by Kossan.


Åsa/ Brutal W/Kossan har nyss fyllt 21år så tänkte att jag får la ta och lägga upp bilder från firandet.

Fredag idag. Började dagen med att göra ett rättskunskapsrov och sedan hängde jag i Meddan med Sasha och några andra.
Lunch med musikklassen och sedan en mycket rolig dansträning i 2.5h.

Nu är jag hemma och snackar lite skit med mamma. Ska snart in till stan en snabbis och sedan hem och fixa mig.

PEACE.

I don't want to see the same pictures all over.

- I don't want to see the same pictures all over.
And I've been standing on the same spot now since it's been over.
'Cause someone promised me a new chance, yes you promised.
I don't want to wake up knowing I don't have a future.

ANALOGIC.



- Tja. Bjuder på ännu en härlig hög med gamla analoga bilder.
Idag har man varit i skolan och har nu kommit hem lite lagom blöt från cykelturen från skolan.

Är ombytt och ready for Body Balance men inte med Mikaela som det stod utan Linda istället eftersom Mickis skulle till Sveriges mysigaste stad/ hennes hemstad Göteboooorg. Lita halvt avis är man ju. Men men, lite skön träning är kul det med.

Ska försöka få i mig lite käk så jag inte tränar på helt tom mage.
Skriver igen efter träningen.

PEACE.

MOBILEBOMB.


Jag och Amanda på fest. Min och Eriks lyckade middag. Jag på bussen. Annas goda cupcakes. Chicca, jag, jag i skolan. Mina Vitamin Water från Erik på Falkenbergs station. Mina nya träningsskor och vattenflaska på söndagspasset. Kevin på ensamblen. Jag på Kossans års fest. Min lunch efter sjukhusbesöket. I solariat idag- 8min. Min ena arm på sjukhuset.

part two 11'



- part two spring summer 2011 campaign

Sitter på fotolektionen och lyssnar på när Helia, Sofie och Chicca försöker sjunga med till 90-tals låtar, haha.
Sen drar jag och mamma och får oss lite sol så vi blir glada.

PEACE.

Feb. 9, 2011



- Fan vad skönt med sovmorgon. Detta är den bästa sovmorgonen jag haft på länge. Behövde inte ens ställa mobilen utan bara vakna av mig själv.
Så nu har jag sovit ca 10h och ska fixa lite frukost innan jag hungrar ihjäl.

Sen blir det fotolektion från 13-17.
PEACE.

- ca 5cm.



- Tadaaa! Rebecka har blivit duktigare på att ta hand om sitt hår.
Plattar typ aldrig håret längre, använder hårspray och liknande endast på helger och speciella tillfällen.
Och nu har jag, eller rättare sagt Susanne min vän klippt av ca 5cm på mitt hår för att det ska må bättre.

Först sa jag 3cm men så tog vi lite till och klippte upp det på en aning i topparna. Håret känns mycket fräschare nu och det kommer nog inte tova så mycket efter att jag duschat.

Ikväll blev det Cougar Town med mamma och massa torkade plommon. Kanske lite för mycket...
Ska ta och göra mig en kopp te.

Btw! Ser inte mina läppar extremt stora ut på den högra bilden? Haha, lustigt.


Hörs imorgon!

Ett misslyckat videoinlägg.



- Hittade ett videoklipp från i höstas då jag försökte göra ett videoinlägg vilket blev ganska misslyckat som ni ser, haha.

Nu har jag klippt mig hos Susanne. Visar några cam-bilder lite senare.

PEACE.

bitchin'



- En liten snabbis på gymmet nu på morgonen som mest blev massa snack med Chicca och Helia.
Åkte till stan och fixade med busskortet, sedan hem och duscha och nu sitter jag här. Ska fixa mig lite kaffe för jag är sjukt trött...
Snart har jag matte och efter det samhäll. Kl 14:30 sitter jag hos Susanne och klipper mig.

PEACE.

Heeeey biffar.



- Hejdå lägenheten och hey träning!
Snart ska man pumpa sina muskler och bli biff på Body Pump.

Seeee yaaa readers!

AT THE HOSPITAL.



- Har varit på sjukhuset och tagit en massa prover. Över 20st på båda mina armar. Men det gick lätt som en plätt.
Mamma var med så timmarna gick väldigt snabbt när vi satt i väntrummet flera gånger och kommenterade alla, tramsade och snackade skit samtidigt som vi drack te.
En ganska mysig vistelse på sjukhuset faktiskt.

Sen drog vi till stan för att köpa ett busskort men så blev det fel så får åka in och byta det...
Köpte lunch på Hello och sedan promenerade jag till skolan.

PEACE.

THIS WEEK.


SOME ANALOGIC PICTURES



- Jag får nog aldrig nog av analoga bilder.
Älskar när de ser lite gamla ut.


Sitter och kollar Solsidan just nu och har kört ett litet mag- och rygg pass idag. Efter träningen cyklade jag hem och hoppade i duschen. När jag var färdig satt Mickis och Linda på min säng, haha.
Det blev te och fika i soffan i några timmar. Mysig söndag till skillnad från nästa söndag som kommer bestå av slit på jobbet.

VIDEO FRÅN PLÅTNING.



- Här är en lite längre film från en plåning i somras.

.



- Good morning everybody.
Igår blev den en lugn men bra kväll.

Det började med att Noemi var hos mig en stund. Sedan cyklade jag några gator bort till min vän Åsa för att fira hennes 21års dag med några andra. Efter det drog jag ut och träffade Noemi och Adde.
Vi drog till stan och in på Roberts för lite häng. Till min förvånan stod Mico och Alen (de två grabbarna jag åkte till Rhodos med i somras) och DJ:ade för fullt. Träffade på några andra vänner där inne och sedan drog vi och käkade nattmat på något kebabställe.
Var hemma runt halv 01, helt otroligt. Det är första gången på mååånga veckor.
Men en lyckad kväll var det ändå.

PEACE.


SAY YES!



- Tja tja bloggen, haha. Tänker på Daniel Paris varje gång jag ska börja ett inlägg eftersom han brukar börja med: Cha cha Bitches! ;)

Anyway... Har presic filat och målat naglarna svarta och käkat glass. Kliar mig på halsen och kinderna som vanligt men på måndaög ska jag till sjukhuset och då ska vi ta massa tester i över 2 h för att se vad som är fel på mig, hehe.
Noemi kommer till mig nu ibörjan av kvällen och sedan får vi la se vad Halmstad kan erbjuda denna lördagskväll.

Anledningen till att det står ''Say Yes'' på en av mina bilder är för att jag fan ska ta och våga vara mer impulsiv.
T.ex som igår, Erik är impulsiv nog att göra vad som. Så han föreslog kl 22 på kvällen att vi skulle hoppa på tåget och åka till Köpenhamn över natten och festa. Fan vad jag ångrar att jag ballade ur... Slut på sånt trams!
Nu ska jag göra som bilden. SAY YES!

Band of Horses – Dilly
Tjarå!

ANALOGT.



- Gud vad jag älskar gamla bilder.

Sitter och läser några bloggar och avundas på alla bloggares roliga och nöjesfulla liv i Stockholm... Dock vill jag flytta till Göteborg, om jag inte hinner ändra mig tills dess.

Hej lördag.



- Igår tog jag tåget till Falkenberg och käkade pizza med Erik. Sen kom Christopher och Maria och i glodde lite tv.
Tog tåget hem vid 12.40 idag och träffade Petra på bussen hem.
Nu är jag nyduschad och ska käka en massa.

PEACE.

I'M OM VIDEOFYME.



- Har börjat använda VideofyMe nu. Blir nog duktigare att lägga upp videoklipp m.m.
Videon ovan är från en plåtning sommaren 2010 för a&a.

HELGENS PLANER.



- Fan vad jag är trött på att sitta i denna lilla staden hela tiden... Snart lämnar jag skiten för lite omväxling.
När, var och hur länge återkommer jag senare med.

+ Fredag: skola, dansträning, falkenberg, pizza.
+ Lördag: ta en låååång dusch, ego-time, party.
+ Söndag: förhoppningsvis inte bakis, träna mini-pass, ego-time.

NEIGHBOR.


- // tee organic by john patrick // glasses linda farrow // nailpolish chanel // bag topshop // watch asos // pants weekday // shoes alexander wang //.

HEJ. JAG DEPPADE SÅ MYCKET ATT JAG MISSADE TRÄNINGEN. BAJSDAG.
HEJDÅ

Band of Horses – Neighbor

LIFE IS UNFAIR.



- Två tummar ner för idag.
En tumme upp.


Idag tog jag blodprov eftersom jag ska ta en massa tester på måndag och gud vad mycket blod de tog. Flera milliliter, det visste jag inte. Armen blev helt slö efter det och det gjorde lite ont att böja den.

En vän förlorade sin mamma. Fick träffa henne en gång och jag mins att hon då gav mig ett utländskt snacks som jag älskade. Känns helt sjukt att hon bara är borta nu. Och lider verkligen med min vän/ex.
Hoppas hon har det bättre uppe i himlen.
Vila i fred! <3

Något att se fram emot idag som kanske inte är lika lätt nu efter att jag fått detta tråkiga besked är iallafall att jag ska träna med Mikaela. Vi ska på Body Balance och det ska bli kul nu när jag köpt ett träningslinne med, haha. Har även hittat ett par träningsskor på rean idag. Imorgon är de mina och på måndag inviger jag de med svett.

PEACE.

As good as KISSIE?


Paparazzibecka                                                                      Kissie


- Haha. Jag försökte göra en ''Kissie-ritning'', men är tyvärr inte lika konstnärlig av mig som hon.
Whatever... Bra för att vara första gången. ;)

L.A.M 18th party.



- Ett gäng bilder från lördagens festligheter då vi firade min barndomsvän Lovisa och tjejerna Amanda och Mathilda.


rag & bone/ diss till en fotograf.



- Okej... Nu ska jag dissa någon/något.
En fotograf hade ett projekt på G med några fotobloggare och hon kontaktade mig och frågade om jag kunde ställa upp och vara modell. Jag tackade ja och skulle möta upp henne på stationen kl 09 imorsen. Smsade henne och sa att jag blir lite sen och bussen var försenad så jag kom 09:17. När jag sedan kommit fram och springer runt och letar efter henne ser jag ingen som liknar fotografen.

Vafan.... Vart har hon tagit vägen. Skojar hon eller..?
Så när jag smsar henne igen och skriver att jag var på plats med att jag inte hittar henne så får jag ett svar där hon skriver att hon har möte på förmiddagen och inte han vänta på mig!
Först säger hon att det är lugnt när jag kommer lite sent. Och jag tycker inte att 17min är jättesent.

FAN, kunde hon inte sagt det tidigare att hon dubbelbokat möte?!
Jag gick upp kl 08 fast jag egentligen kunde gå upp 09:30, detta suger.
INTE OKEJ säger jag bara.

Nej, nu har jag skrivit av mig lite. Ska gå ner till skolan nu.
PEACE.

SHOOT ME.



- Tja tjaaa. Kasta hit en pistol om ni har någon. Den skulle vara ganska användbar för tillfället.
Om ni har en lite lägenhet tar jag gärna emot den med. Det skulle göra mitt liv lite lättare och gladare.

Vill spola fram tiden till juni, japp det skulle vara lagom. Sen kan jag leva igenom sommaren i min egna takt. När det är höst igen får tiden gärna gå snabbt igen. Mörka tiden är jag ganska trött på.

Hejdöö.

Analogt från 90's.



- skola, ont i magen, skola, stan.

Tisdag.



- Cardigan Weekday, Shoes Joes, Bag Alexander Wang, Ring Asos, Skirt Modekungen, Sunglasses House of Sunglasses.

Kings Of Convenience – Renegade

RSS 2.0