INSTAGRAM // BLOGGPAUS // PÅ RESANDE FOT I EUROPA.

 
Tidsinställt inlägg:
 
- Här och nu säger jag det för första gången. BLOGGPAUS.
Jag tågluffar i Europa med min kompis Oliver, för er som missat det och har varit borta i över en vecka. Vi sak vara iväg i sammanlagt tre veckor. Vilket betyder att i nästan två veckor kommer jag ha bloggpaus. Om jag inte lånar någons dator eller hänger på internetcafén.
 
PHOTOS: From my Instagram "Paparazzibecka".
Träning, after beach, egobilder, after work, krogsöndag, polen, vänner, mina fötter och liknande. Ja, ni ser ju själva.
 
Ha det toppen allesammans så hörs vi om senast två veckor.

POLAND PT5.

 
Tidsinställt inlägg:
 
- Nu har jag och min bro, kusin, polackkompis, sär, vad man nu vill kalla honom för... vart borta i över en vecka. För oss går tiden snabbt men antar att ni andra lever igenom veckorna i den vanliga "svenska takten"?
Jag längtar inte tillbaka till det sak ni veta. Men saknar givetvis vissa av mina nära och kära.
 
PHOTOS: En bildbomb från mormors balkong i Polen. Känns nästan som om jag växt upp på själva balkongen. Har gjort konstiga saker där genom åren, haha..


NYTT LINNE.

 
Tidsinställt inlägg:
 
- Passar på att visa upp ett nytt linne från Polen. Eller nytt och nytt... Det är köpt för mer än en månad sedan.
 
En vecka på resande fot och två kvar. Snart tar de tidsinställda inläggen slut.

KNAPPT EN TREDJEDEL.

 
Tidsinställt inlägg:
 
- Fredagen den 20e juli. Exakt en månad sedan jag fyllde år och jag lovade mig att efter att jag tagit studenten och fyllt år ska jag leva mer. Gör jag det? Åh ja, jag är som sagt fortfarande på resande fot och en tredjedel av tiden har knappt gått.
För precis en vecka sedan satt jag och packade backpacking ryggsäcken jag lånat från tvillingarna Elin och Amanda som backpackat två gånger i längre perioder. Kände min genast säker och visste att det var en bra ryggsäck att låna.
 
PHOTOS: Middag och cocktails på Salt i Tylösand, grillning hos Jacob, Club Monday, jag, smygbild på P, Sophie, Joakim, cykeltur, after beach och glass med Joakim.

MY BIRTHDAY FROM MY PHONE.

 
Tidsinställt inlägg:
 
- Jag gissar på att jag är på väg till Prag för tillfället.
Medan jag är på väg till en stad jag har många fina och galna minnen ifrån så får nu nöja er med lite bilder som var tagna med min mobil under min 19års dag. Eller natt rättare sagt...
 
Snart kommer vår tågluff bli mycket varmare. Värmen, här kommer jag!
 

UNDERHÅLLER ER MED BILDER.

 
Tidsinställt inlägg:
 
- För att underhålla er nu när jag ständigt är på resande fot så kommer det bilder ca en gång om dagen i början. Sen lär det avta om jag inte hänger på något internetcafé.
 
Bilderna är från morgonen efter min födelsedag och jag och en kompis gör lite inbrott och leker med andras saker, min och Fridas födelsedagstårtor på jobbet, krogsöndag, AfterWork och jobboutfits.

MY BIKINI FOR 2012.

 
Tidsinställt inlägg:
 
- Vi är fortfarande i Berlin om allt är som det ska. Jag har med mig en anteckningsbok där jag skriver lite till och från och givetvis kommer en del av det upp i bloggen när jag är tillbaka i Sverige igen.
 
Bikinin ovan är köpt i Polen och är min så kallade "Bikini för 2012". Den är nere i ryggsäcken tillsammans med en annan vanlig gammal bikini. Får se om jag lyckas sola i den under resan.

SKOLAN, BAL & STUDENT FRÅN MOBILEN.

 
Tidsinställt inlägg:
 
- Eftersom detta är ett tidsinställt inlägg vet jag inte exakt vart jag befinner mig nu. Men om allt har gått enligt planen så befinner vi oss fortfarande i Berlin.

INSTAGRAM PT1.

 
Tidsinställt inlägg:
 
PHOTOS: Instagram photos från b.la. balen, studenten, shopping, häng med vänner, camping, fest och mat.

MIDSOMMAR PT2.

 
Tidsinställt inlägg:
 
- Hey. Nu är jag antagligen nära Hamburg som är vårt första stopp på denna tre veckors långa tågluff.
Bara för att jag är på resande fot betyder det inte att det kommer vara helt dött på bloggen. Eller jo, längre fram kommer det bli så om jag inte har tid för att springa på internetcaféer vilket jag tvivlar på.
 
ABOUT THE PHOTOS: Ett gäng bilder tagna med min slitna HTC från midsommar.

MOT HAMBURG.

 
Tidsinställt inlägg:
 
- Nu har min och Olivers tågluff kickat igång. I tre hela veckor kommer vi vara på resande fot. Det känns helt obeskrivligt. Jag har längtat såååå länge efter att få göra en sådan resa, och nu äntligen händer det.
 
Vi sitter i bilen på väg mot vårt första stopp som är Hamburg. Där stannar vi tills imorgon och sedan drar vi vidare till underground-staden Berlin.

SNART BÖRJAR JAG TÅGLUFFA.

 
- Snart gäller det! Upp och hoppa becka. Snart lämnar du svennebananlandet!!
 
Runt kl 08 kommer en god vän,  Oliver från Göteborg och hämtar upp mig . Vi bilar ner till vårat första stopp -Hamburg. Därefter ska vi tågluffa i Europa i tre veckor. De tre första planerade stoppen är Hamburg, Berlin och Prag. Efter det drar vi ner till söder och öst för att leka luffare i värmen.
 
Allt kan hända när två konstiga polacker med stora ryggsäckar ska ta sig runt i Europa.
Jag har lagt upp så ni får ca ett inlägg om dagen på bloggen trots att jag inte kommer blogga. Men de tidsinställda inläggen varar en vecka fram.
Om det inte blir besök på internetcaféer vilket jag faktiskt inte hoppas så blir det en bloggpaus på två veckor. Jag är tillbara någon gång mellan 4-6e augusti.

KROGSÖNDAGAR.

 
- Krogsöndagarna är mina festdagar. Det är då jag unnar mig någon drink, öl, champagne eller liknande. Här ovan ser ni lite bilder från de tre senaste krogsöndagarna på Boom Boom Room. Bilderna är tagna av både mig och Sophie.

Snart är allt klart inför resan imorgon. Ska ta mig ner till Netto och köpa lite käk att ha på resan den första dagen. Sedan ska jag packa ner alla grejer som jag ska bära på i tre veckor. Får se hur det slutar..

CLUB MONDAY.

PH: lånad av Sophie.
 
- Lite bilder från premiären av Club Monady i Tylösand. Adrian Lux bokade bort på Punch på kvällen och var givetvis på måndagsklubben och spelade. Jag trodde att jag skulle vara mer exalterad när jag såg honom men det var knappt så jag brydde mig. Tog inte ens en bild. Kände att jag hellre hängde med kollegorna och vännerna ute vid baren.
 
Nu är alla viktiga saker köpte inför min resa imorgon och jag har nyss kollat på filmen Eat Pray Love. Det var fantastisk. Jag vill åka iväg ännu mer nu efter att ha sett filmen.

POLAND PT4.

 
- Att Polen är ett svart/vitt land är någon många har hakat upp sig på. Men så är det inte nu längre.
När det var krig för många år sedan var det en annan grej. Men kolla nu på bilderna ovan.
Alla är tagna i Bydgoszcz, mitt andra hem. Och jag kan lugnt ta och säga att staden är så mycket vackrare än en del städer i Sverige och speciellt Halmstad.
Det finns så mycket mer där och det är en stad värd att besöka.
 

MY LAST DAY IN SWEDEN FOR A WHILE.

 
- Good morning sunshines! Idag är det min sista dag i Sverige på ett tag. Om mindre än ett dygn börjar en av mina efterlängtade resor.
 
Igår blev det fika på stan med Roxina, sedan hängde vi på Shotluckan med Johan och därefter drog jag till P där det väntade Misosoppa och sushi på mig.
 
Idag ska jag enbart packa, köpa lite snackas att ha i början av resan, packa igen, handla andra viktiga resesaker, packa, packa, kanske träffa en kompis jag inte sett på två år som ska ner till Halmstad och sedan packa och krama om mamma och Kristoffer extra mycket.

POLAND PT3.

PH: by me, in Poland/Bydgoszcz.
 
- Nu har jag börjat leta upp lite kläder som jag ska packa. Sådär två dagar innan en tre veckors tågluff och jag har inte packat. Men det ordnar sig alltid. Jag har en tendens till att göra allt i sista hand och titta, jag lever fortfarande.
 
Nu måste jag återgå till packandet och avboka lite träffar med vissa bekanta. Hinner bara med två idag känner jag.

NEW ACCESSORIES // TODAYS TO-DO-LIST.

 
- En hippieinspirerad fotlänk och ett par örhängen, billigt som fan, från Polen.
 
Idag har jag hunnit göra detta:
  • Vakna i tid
  • Träna
  • Ändra konto på SATS
  • Käka nyttig lunch
  • Hämtat ut min Interrail biljett inför min kommande resa
  • Göra två bankärenden

@ SALT.

Ph: by Sophie.
 
- Börjar dagen med att visa upp tre bilder från när vi firade Joakims 22års dag på Salt.
1: Frida, jag och Sara Testar cocktails. 2: Frida, jag, Smarris jobbar och Sara. 3: Anna och min barchef Mårten.

Det var en väldigt sorglig dag på jobbet med massa hejdå-kramar. Jag saknar redan alla på Punch & co.
Frida och jag passade på att dra på en sista AfterWork tillsammans efter jobbet och hamnade hos kollegorna på Bulls. Därefter blev det Nudelbar för min och Fridas del i väntan på CJ i regnet.
 
Idag ska jag försöka göra så mycket ''viktiga'' grejer som möjligt. Jag börjar med en kopp te och sedan en sista sväng till gymmet som jag inte lär besöka på den närmaste månaden.

FIRST DAY AT BEACH.

 
- Innan jag springer till bussen vill jag bara dela med mig av trå bilder på mig och Joseph, lånade av Sophie. Detta var min första stranddag på Tylösan detta året. Undra om det blir fler än så.
 
På lördag lämnar jag Sverige ett tag. Nu har jag tagit studenten, nu är jag fri och även fast jag älskar mitt jobb oerhört mycket och lika så mina kollegor så måste jag göra detta. Inte bara för att jag vill utan för att det är nyttigt. Luffa runt i Europa med en kompis, träffa massa spännande människor och leva i nuet. Det ska jag göra de kommande veckorna. 

Nu ska jag till mitt jobb, Punch, sista gången på länge. Ska njuta av varje minut jag kan, äta massa p-mat och dricka kaffe ur sugrör, skratta åt min tramsiga chef och krama om kollegorna. 

PARTY PHOTOS // LAST DAY.

 
- Här är två bilder från en utgång med tjejerna från min gamla gymnasieklass.
Första bilden fisar en förfest hos mig och andra visar en...efterfest(?) hos Mathilda, haha. Lagom trötta.
 
Igår blev det sista Tisdagsklubben för mig på ett bra tag. Tisdagsklubben är en interngrej med jobbet (Punch) då vi drar på afterwork på mitt gamla jobb The Corner.
 
Idag blir det sista jobbdagen på Punch innan jag lämnar landet ett tag.
Känner på mig att det kan bli en ganska sorglig dag...

MIDSOMMAR.

 
- Nu känns det verkligen som om sommaren är över. Inte ens midsommar var soligt. Apropå midsommar... här har ni några bilder från middagen hos Roxina med ett par vänner från mitt gamla jobb. Riktigt mysigt var det. Sedan blev det utgång och jobb för oss alla.
 
Back to work now. Pissväder med moln, regn och kyla. Inte jättepepp om jag ska vara ärlig. Men det är alltid trevligt ändå.
Igår drog jag på måndagsklubben (Club Monday) en sväng och även Punch för att käka lite gratis p-mat och dricka kaffe.
Jag var sjukt deppig på dagen och kvällen så kände att jag behövde dra iväg och rycka upp mig.

PERSONALFEST MED PUNCH.

Ph: mina egna och lånade från Sophie.
 
- När jag började jobba på Punch tog det endast två arbetsdagar tills vi kickade igång med personalfest. Det var då jag visste att sommaren kommer bli fylld med massvis av AfterWorks. Och jag hade helt rätt. Välkommen in i den riktiga krogbranschen Rebecka!
 
Kan ju inget annat än att säga att jag stortrivs med gänget och har aldrig älskat att jobba så mycket som nu.
Kommer sakna jobbet sjukt mycket när jag är ute och tågluffar i några veckor.

NEW SHORTS.

 
- Fick med mig dessa tre nya favoriter från Polen. Helt kär i de.
Något av dessa lär ju hänga med när jag drar och tågluffar. Vilken är er favorit?

BREAKFAST.

 
- Detta var min frukost varje dag i Polen hemma hos mormor.
Om jag saknar det lite..? Svar JA.
 
 Igår blev det jobb som vanligt. På natten stängde jag baren och slängde ut jobbarkompisarna som krökade. Därefter drog vi och ''representerade Punch och visade upp oss'' på Boom Boom Room som vi alltid gör på krogsöndagar.
När det var slut bjöd någon snubbe mig på chorizo. Han vann mitt hjärta i en minut, haha. Därefter hoppade jag in i taxin med några från jobbet och drog hem till Sofie en stund. Skönt att vi bor en gata från varandra bara.
 
Nu har jag vart i stan och gjort lite ärenden och ska snart dra till S.A.T.S för att träna och fixa lite grejer där.
 

POLAND PT2 // WORK AT BOOM BOOM ROOM.

Ph: by me, in Poland.
 
- Det är söndag och solen skiner. Jag åt frukost på balkongen i solen, och en underbart god vegetarisk lunch med mamma och har kollat lite grejer inför min tågluffarutflykt som snart kickar igång.
 
Igår blev det middag på Gastons med en kompis. Jag käkade den godaste Frutti di mare! Rekommenderar den starkt för havsdjurälskare.
Därefter blev det jobb på Boom Boom Room. Stod och öste på i baren på övervåningen/balkongen. Det var obeskrivligt varmt och svetten bara rann, t.o.m varmare än när jag jobbade i Grekland under högsäsongen. Men det var ett skönt tryck och DJn var grym.
 
Nu bär det av mot mitt andra jobb i Tylösand på Punch. Kom förbi vettja!

STUDENTEN PT4 // ABOUT LAST NIGHT AND TODAY.

Ph: STUDENTEN.
 
- Hey! Igår drog jag och Sara till Morfars uteservering för att hänga lite över ett glas vitt och öl. Sen kom Gustavo (grymmaste tatueraren i...Sverige?) och ett annat gäng tatuerare från b.la Argentina. Blev lite käk, snack på svenska, spanska och engelska och mer öl.
 
Därefter drog vi till Tillsammans, Morkva/Mårtenson och James Rockbar. En riktigt fin kväll.
Avslutade den med att käka nattmat och sedan somna hos P.
 
När jag vaknade upp fick jag frukosten serverad framför näsan, kom hem runt lunch, tagit en skön dusch och snart drar jag vidare. Riktigt underbart med lite ledighet faktiskt, även fast jag blev lite ledsen när jag kom på att jag inte skulle jobba igår...haha.

+*+*+

 
- Nu har man fixat sitt korta får för första gången. Får se om jag kommer trivas ikväll. Ska förbi Grand Hotell och träffa en kompis som kommit till Halmstad för att spela på B&B ikväll.
 
Snart ska jag dra och träffa Sara som har ett jobb jag såååå gärna vill ha... CARLINGS! Men men, ikväll blir det som sagt lite utgång. Men nu måste jag dra.

STUDENTEN PT3.

 
- Här har ni lite fler bilder från studenten. Bilderna är tagna med lite olika kameror, men men.
 
Idag gymmade jag en stund, tog en lång skön dusch, blev imponerad av hur snabbt det går att föna mitt hår när jag klippt det, käkat god lunch med mamma och ska ta och käka snart idag. Alltid hungrig ju...
 
Får kanske besök om ett tag. Ikväll blir det lite bärs och häng på stan. Ingen vild utgång här inte.

STUDENTEN PT2.

Ph: vänners studentbilder från FB.
 
- Naglarna är målade, träningsvärken sitter i, sovit ut.
Nu ska jag förberedda mig till jobbet. Om 30min går bussen. Så kom till Punch på en god cocktail, alkoholfri eller ej, välj själv. Alla är sjukt goda.

GOOD MORNING FOLKS.

 
- Solen skiner och jag ska strax fixa en proteinrik frukost och sätta mig på balkongen.
Innan jobbet drar jag förbi stan och gör lite ärenden innan man spenderar resten av eftermiddagen/kvällen i baren.

GREAT MUSIC:
Black Flies
Black Keys
Black Part Love
Blank Maps
Bleecker Street

POLAND PT1.

PH: Från min senaste Polen-resa.
 
- Hey hey heeeyy! Igår drog jag hem till Jacob och käkade grillad mat på gården, myste med hunden och drack öl och kaffe. Hängde där med jobbarkompisar från Punch, Salt och Boom Boom Room. Sedan blev det lite spel och därefter en snabbis till gamla jobbet The Corner för att säga hej till några andra vänner och dylikt.
 
Idag var jag på Salong Monique här i Halmstad. Linus färgade min hårbotten mörk, klippte ca 7cm och blekte topparna. Bilder och info kommer senare.
 
Nu har jag bråttom, ska dra till jobbet!
 

12.07.03

 
- God morgon folks! Vaknade upp av att telefonen ringde och trodde att det var väckarklockan.
Igår var det en hel del att göra på kvällen då det kom folk som skulle förfesta innan Måndagsklubben (Club Monday på Leffes).
Även vi från jobbet drog dit och "visade upp oss samt representerade jobbet" som vi brukar säga.
 
Nu sitter jag och äter frukost på balkongen och ska strax till gymmet och träna. Det var en vecka sedan jag tränade sist vilket får mig nästan att må illa då jag vart så onyttig.
More update later!

STUDENTEN PT2.

PH: Bildbomb från studenten.
 
- Drar och möter upp Valon nu. Är sjukt kaffesugen, hah.
Ska bli skönt att dra ut och träffa lite folk som sköter sig hyfsat bra till skillnad från alla drägg som är ute på fredagar och lördagar. Fre-lör och nog de dagarna jag gillar att vara ute mins.
T.ex. igår, jag drack inte ens en hel öl. Blev så sjukt trött på att bara se hur folk beter sig ute.
Ikväll är det krögare som gäller.
 
Nästa vecka blir det massa jobb jobb jobb.

SUNDAY PLANS.

 
- Drar och handlar lite med brorsan nu och därefter blir det kaffe och promenad med Valon.
Ikväll blir det krogsöndag och då får man ju dra dit och representera Superfyran (jobbet: Punch, Salt, Boom Boom Room & Leffes-Tylösand) samt visa upp sig lite.
Boom Boom Room it is, and what's happening there stays there. I hope.. haha.

STUDENTEN PT1.

 
- Bättre sent än aldrig. Här är första delen med studentbilderna.
 
Drog till P ett tag igår kväll och därefter in till stan för att hänga lite med Anna och andra gamla Stureelever. Satt och hängde på favorituteserveringen och därefter drog jag och träffade andra vänner.
Kvällen slutade på gatan med vännen Sandra och sedan en promenad med en annan hem.
 
Nu är jag uppe, kanske inte med tuppen, men det får duga.
Sitter på balkongen och ska försöka få en smula färg och därefter drar jag på powerwalk då gymmet är stängt...

RSS 2.0