UT OCH FIRA H.



- Efter skolan drog jag och P till Willys och sedan gjorde vi goda tomatciabatta och käkade jordgubbar i stress innan min Combat-träning. Nu är jag nyduschad och ska snart iväg och fira det svarthåriga fluffet på bilden ovan. Hon är hela 19år nu, gammal och grå. Blir kanske en sväng in till stan med.


PROM/BALEN 2012.


- Några bilder från förkröket hos Viktor med Simon, Viktor, Max, Martine och Linn samt alla päronen och dylikt innan vi alla drog till balen.
Mer bilder kommer inom kort!


Snart blir det träning för min del. Ska svettas i en timme, hem och duscha, käka och sedan dra till en vän för att fira en annan vän med lite folk.

late-nightadventure&music.




MUSIC:
Between The Lines
Between Two Dreams
Audience Of One
After Midnight
Abraham's Daughter

MY LIFE LAST WEEK IN PHOTOS.



1. SaraKlara & me. // 2. Måns & Kevin. // 3. random at P's place. // 4. SaraKlara & me at Bm. // 5. Dinner with Kevin, Måns & SaraKlara. // 6. Måns & Kevin at Bm. // 7. Daniella at the demonstration. // 8. P showed me elephants here in the town. // 9. Me with blonde hair? // 10. P. // 11. Cristina and the elephants, happy like a child in a candyland. // 12. Friends at the demonstration.



- Hey! Lämnade nyss i ett Turism & Resor-arbete på 13 sidor. Är helt utmattad men jag fortsätter kämpa.
Skickade även in en hemtenta på fyra sidor och snart ska jag göra ett reklamarbete. Dock behöver jag bara pusta ut i tio min med en kopp kaffe. Sedan sätter jag igång igen.


FOOD FROM MY PHONE.




1. Halloumisallad & kaffe. 2. Thai/fisksoppa. 3. Musli, flingor, skogsbär, yoghurt & kanel. 4. Random.

- Sova ut, skola, stan, mat & snart träning.
Nu har man inte tränat på över en vecka och jag känner att min förkylning nästan är helt borta. Så nu kör vi igen efter all vila, fest och bal.

PROM 2012.



- Jaha, då är man utvilade efter ett dygns festligheter.


Vi började med att dricka champagne och äta jordgubbar hemma hos Victor med ett gäng vänner. Sedan tog vi bilarna till Tylöbäck, hängde där ett tag och sedan drog vi mot Tylösand för att ta plats på röda mattan och därefter mingla, fotograferas, äta, dricka och festa på Hotell Tylösand och Leffes Louge.

När de stängde kl 03 tog vi alla bussen till stan och därefter åt vi frukost på skolan kl 04 och även där hade vi fest i Medieteket. Det slutade med att jag och några från min klass däckade uppe på Medieteket på golvet i ett hörn.
Sedan var jag tillbaka hemma på mitt rum kl 06 då jag slocknade på en sekund.

OFF TO THE PROM.



- En av de största dagarna på länge är här!
It's time for prom!!
Jag kan avslöja att jag kommer bära en lång och tunn rosa klänning på röda mattan. Det blir nog den simplaste klänningen av alla, men som jag tidigare sagt så är klänningar och glamour inte min grej.
Till klänningen blir det ett par svarta 14cm höga klackar och nedsläppt vågigt hår. Min snygga balis kommer antagligen ha kläder från Filippa K om jag inte mins fel.
För er i Halmstad säger jag: Tylösand kl 16-18, ladda kamerorna för nu är det Sturegymnasiet och friskolornas tur!

ATT STOPPA EN STÖLD I NATTEN.



- Jag och Chicca hängde på vår kära skola Sture igår natt och fotograferade.

Det är sjukt vad konstigt det känns att inte jobba på Corner och James längre. För er som inte förstått det än så är det så att ja har sagt upp mig.
Så vill vi beställa något gott från mig eller bara hänga och snacka som man gjorde med de kära stammisarna så får ni leta efter mig i två andra barer.


Hur som... Igår när vi var ute med kameran på skolan så ställde jag cykeln på ena sidan av skolgården men olåst. Vi såg den hela tiden och den var knappt 100 meter bort.
Men så kom det tre killar på 25+ skulle jag gissa på. Lite lagom fulla och försökte stjäla den från mig.

Gissa om jag fick värsta adrenalinkicken och sprang själv i detta mörker på en skolgård mot dessa tre stora killarna och skrek som en galen man.
De backade genast bort samtidigt som de råkade välta cykeln och sedan rusade de därifrån.

Vet inte riktigt vad det var som flög i mig, jag bara sprang som en galning mot de med armarna flaxande och skrek i hopp om att en ensam liten tjej skulle skrämma tre stora berusade killa i mörkret.
Och kolla nu, jag har min kära cykel, (även kallad motorkross) hemma hos mig och inga studenter som försöker stjäla den, än!

SO FU*KING STRESSED OUT.



- Förlåt för dålig uppdatering. Det är så äckligt stressigt just nu. Egentligen har jag inte ens tid att blogga men för bli ett snabbt inlägg.

Imorgon är det balen som gäller för min del vilket betyder fullt upp med hår, smink, planering o.s.v.
Jag vet hur jag ska ha mitt hår nu tills imorgon och hopas på att jag lyckas fixa det tillräckligt bra för att känna mig nöjd och fin. Och viktigast av allt, att det ska hålla! Åtminstone till middagen på Hotell Tylösand efter röda mattan.

Jag har även fixat allt i foto och var nere i fotokällaren på skolan i förmiddags för att lämna in allt. Nu sitter jag med ett av de två sista stora arbetena. Betygen ska vara satta på måndag och imorgon är det ju balen. Vilket betyder att jag sliter sönder idag.



MUSIC:
Best Friend
Best Of You
Bette Davis Eyes
Better Man
Better Together

INSTAGRAM.



- Nu har även jag fixat Instagram.
Om ni vill följa mig eller bara snoka runt lite då och då så är det bara att söka på: Paparazzibecka, givetvis.


SISTA, NERVÖST.



- Har solat och skrivit hela förmiddagen och lyssnat på polsk radio. Det är sjukt vad varm jag blir i kroppen och glad av att höra polska. Saknar Polen en hel del. Men om några veckor drar jag och hälsar på släkten i min fina stad!
Nu sitter jag på min livs sista multimedialektion och snart ska jag ha muntligt nationella tal...!
Är sjukt nervös, gillar inte att hålla stela tal.
Hoppas på det bästa!

MY HAIR BY L. @MONIQUE.



- Här har ni några bilder in progress och en efter-bild. Kan inget annat än att säga att jag trivs riktigt bra i de blekta topparna Linus gjorde på mig.

Vill ni bli lika nöjda med håret som jag blev så kan jag rekommendera salong Monique. Där tar du omhand i lugn med exempelvis en kopp kaffe eller två under tiden de gör dig snyggare.


För att boka in en tid så är det bara att klicka in på deras hemsida som ni hittar HÄR.

MY ARTICLE ABOUT NON-ALCOHOLIC DRINKS IN POPKORN MAGAZINE.



- Nu har min artikel om alkoholfria drinkar publicerats på Stures tidning Popkorn i både pappersformat och i nättidningen.
Mina recept och bilder finns att ta del av redan nu. Du är bara ett klick från att se allt.
Så klicka dig in på hemsidan genom att bara trycka på bilden.


MUSIC:
Beleriand
Believe
Below It
Benoit
Berlin
Best Day

FROM PHONE.



- Två bilder jag tog från min kalender och skolbok. Så brukar det oftast se ut. Massa kladd...
Den nedersta bilden är från en av årets första soldagar. Jag log och solade med mamma och Kristoffer på balkongen.
& ja, jag vet att bikinin är sjukt liten. Men den är bra när man vill sola så mycket hud som möjligt och bara ligger hemma.


MY DAY PLAN.



  • Prov -check!
  • Vernissage -check!
  • Hängt i solen -check!
  • Demostration för de kommunala skolorna (mestadels Suregymnasiet) -check!
  • Svettig -check!
  • Mat -in progress...
  • Yoga -soon...

APROPOS OF MY PROM DRESS.



- Ni som ska kolla balen på Tylösand i Halmstad nu på söndag kommer inte se mig i någon stor prinsessklänning för några tusenlappar.
Jag kör budget på allt. En enkel klänning för ett bra pris, lika så skorna, sminkning och hår kommer jag göra själv och samma gällande studenten.

Jag är inte och har aldrig varit en "klänningstjej", vilket jag antagligen inte kommer bli. Så varför lägga tusenlappar på dyra prinsessklänningar när man ändå inte kommer använda de efteråt?
Min klänning kan jag göra om till en strand/party eller somrig vardagsklänning efter att ha gått balen vilket jag antagligen kommer göra.

Från kl 16:00 är det röda mattan som gäller på söndag. Nu får vi bara hoppas på att det blir fint väder.

FIRST BBQ OF THE YEAR.



- För några veckor sedan var jag på årets första grillning. Den ägde rum utanför Olivers studentplace med massa god mat och trevligt sällskap.


Efter en timmes träning med Dalia, promenad, dusch och lite käk är jag tillbaka i min mysiga pyjamas.
Nu ska jag plugga lite matte med en kopp med honungsvatten och sedan försöka lägga mig innan 01.


MY NEW DYED HAIR.



- Efter många om och men så har jag äntligen lyckats finna tid till att få iordning på dessa bilderna som jag lovat er för ett bra tag sedan.
P.g.a skolan, jobb och sjukdom så har det blivit försenat men bättre sent än aldrig, right?

Tröttnar snabbt på saker och ting och gillar förändringar. Så då kände jag för att säga hejdå till mitt mörkröda hår och bleka topparna.

Före och efterbilderna ser ni klart och tydligt här.
Nu känns håret lite mer somrigt, dock har det växt ut ca 3-4cm sen bilderna togs så nu är jag sugen på att klippa det ca 5cm, igen.

Vill ni bli lika nöjda med håret som jag blir så kan jag rekomendera sxalong Monique. Där tar du omhand i lugn med exempelvis en kopp kaffe eller två under tiden de gör dig snyggare.

Jag går alltid till favoriten Linus eftersom han känner mig sen innan och vet vad jag vill ha direkt.
Han har i princip vuxit upp på en salong och har även tävlat en hel del. Killen är ung, modemedveten och grym på sitt jobb.

För att boka in en tid hos Linus eller någon av de andra frisörerna så är det bara att klicka in på deras hemsida som ni hittar HÄR.


Deras Facebook hittar ni HÄR.


MY FIRST NIGHT OUT // NO WORK // SICK.

- Hey. Igår var jag ledig från jobbet för första gången sedan jag bodde i Stockholm.
Istället drog jag på middag hemma hos Måns med Kevin och SaraKlara. Efter några timmar drog vi ut och tog en öl på Bm, hälsade på några på Boom Boom Room, hängde med härliga studenter uppe på Morfars och därefter en sväng förbi B&B.

Idag är jag ännu mer förkyld än tidigare. Har lite feber, hostar, snyter mig varje 10min och fryser för tillfället.
Borde ha suttit och skrivit en del till skolan men har ingen ork. Så fort jag inte fryser längre så ska jag sätta igång.


MY ARTICLE @ MODETTE // STORY OF MY LIFE.



- Heya folks. Mins ni att jag berättat lite om min krönika? Eller har jag ens gjort det här på bloggen..?
Hur som, bättre sent än aldrig.

En krönika jag en dag skrev blev sedan publicerad på Modette -Nyheter24 och nu tänkte jag tipsa om den här på bloggen. Många av er har kanske redan läst den men för er andra så får ni ta och göra det nu.

Har ni fått en viss bild av mig, så tror jag att den kommer ändras lite efter att ni läst krönikan.
Alla bär vi på ryggsäckar fyllda med något slags problem eller något svårt vi gått/går igenom i vårt liv. Och nu delar jag med mig av vad som finns i min tunga ryggsäck.

Ett extra tack till er som kommit fram både i Halmstad och Stockholm och gett mig fina ord och kramar efter att läst krönikan.

Tryck på bilden eller HÄR för att läsa den.

WORK IN THE BAR.


PH: Jobb på James.

- Ikväll blir det jobb trots min stackars hals. Om det blir på James Rockbar eller Corner vågar jag inte svara på än. Det återstår att se när man kommer.
Nu kommer Oktay så jag måste rusa.

120518



- Idag har jag tränat oerhört lite. Förutom att jag solade lite på balkongen, har sjukt ont i halsen och hade ont i magen så har dagen vart bra. Oliver var här hemma och gjorde en tidsplan för vårt kommande äventyr.
Nu ska jag fixa något för mig värkande hals.


inspoforyouandi,ineeditall.



- Spending hours on the telephone, like partners in crime you and i. Both know what the other's thinking. So we don't have to lie. Both been broken hearted, both been by eachother's side. You held my head and wiped my tears away as you cried.

And then you say that we should stay this way forever. And just when i think you finally understand. Start to talk about how perfect we are together.
What am i to do. Go on, pretend do be friends. Just to be close to you. What do you mean when you say. That way, you get me that way. You get me that way too..

LEOPARD PÅ BENEN.



- Brukar inte lägga ut "Dagens Outfit" eller shopping men några har velat se byxorna jag haft på mig några gånger i baren. Så här kommer de!
Hittade de på outlet för 100 kr. Om jag tröttnar på de så klipper jag bara av de till shorts, men just nu tycker jag att de är helsköna.



Bort bra men hemma bäst. Kom hem runt halv 12 idag efter lite sömn. Men nu är jag nyduschad och känner mig som en ny människa!
Ska slänga i mig något litet att äta och sedan dra ut och hänga med Kalle ett tag.

MY LIFE RIGHT NOW.



- Halsmandlarna gör fruktansvärt ont, har haft näsblod två gånger, ständigt hungrig, stressad i skolan, ångest, regn, bajsekonomi, jobb, möten, prestationsångest o.s.v. Så ser mitt liv ut just nu.
Inte så överdrivet glamouröst, right?
Hoppas ni inte har det lika jobbigt.
Snart har jag prov och därefter kommer jag döda mig lite känns det som.

ALL I DID TODAY // NEED TO CALM DOWN.


PH: photo from easter.

- I need to calm down...
Idag har jag stressat som fan. Skola på morgonen, stressigt möte, till gamla grundskolan Hallägra med Chicca för att lämna våra POPKORN-tidningar vi gjort, träffa några gamla lärare, träffa första lärarcruchen och andra. Springa tillbaka till bussen, äta lunch på skolan, cykla till stan på möte.
Hem, fixa tvätten, fixa med kläderna och byta lakan i sängen, hjälpa en kompis från Australien som är internationell DJ att kolla gig, leta hotell till honom i Halmstad, ringa bossen, Chicca kommer, girltalk, misslyckas på vårat CC-möte, hjälpa brorsan med kläder till festen han sa på imorgon, gå igenom gamla dagböcker, fixa käk x3, lägga brorsan till buddhistisk Zen-musik (funkade läskigt snabbt!), nu ska jag skriva skriva och skriva till skolan.

120514.



- You say what would i do without you.I say i don't know. You say if you left you'd know i'd be right behind you. I say dito
Ever since i've known i wanted to tell you. I've decided we're the next best thing. Like bonnie and clyde whatever we want. We'll do. We could do everything.

What am i to do, go on, pretend do be friends. Just to be close to you. What do you mean when you say that way, you get me that way. You get me that way too

FOOD IN MY PHONE // SICK.



- Mat fanns det mer i mobilen än i magen.

Idag mår jag dåligt. Sämre än igår. Fan. Det ser ut som om jag drabbats av ögoninflammation och jag ska snart dra ner till apoteket för att be på knä om hjälp.
Balen är om mindre än två veckor och jag är inte i form.


PHONE PHOTOS // FEELING LIKE SHIT TODAY.



1-3. Carro, Julia, Sandra och jag på krogsöndag. 4. Mårtensons krogsöndag. 5. Jag innan jobbet. Lagom taggad? 6. Sofias hund hindrade mig från att blogga. 7. Väskan packad till skolan. Inte varje dag den ser ut såhär? 8. Studentesten sög, och då passade jag på att lura med mig några till hörnan. En av de blev det fotoglada Philip, eller..?

- Idag mår jag skit. Förlite sömn, förmycket stress skulle jag gissa på.
Har haft så ont i ögonen hela dagen och de är lagom blodsprängda. Mandlarna mådde inte heller bra inatt.

Efter att jag tvättat bort min nya ansiktsmask som mamma tog med sig från Polen idag så ska jag fan lägga mig.
Imorgon har jag lovat mig själv att vara duktig och skriva lite till skolan. Hoppas bara jag mår bättre.

RANDOM.



- Lägger upp ett par random bilder från mobilen.

Idag har jag lyckats göra färdigt ett skolarbete, skönt! Sitter och dricker kaffe till Kings Of Leon och har skypat med Ariana ett tag. Någon timme i telefon med Daniella för lite girltalk och ikväll blir det jobb i baren som vanligt.
Igår var jag på Corner, frågan är vilken bar jag blir i denna kväll..?

inmymind.



- This could be the best thing for you and me. I don't know, it just feels like it. I know we swore no strings attached. But that was before we realized it.

And it's like you said, you should learn to be a little less emotional.
And instead, we could be more practical, and I bet you thought I was gullible.
When you said, let's not take this personal.

Everyone said watch your step unless you like the tightrope. But falling's the best part regardless of how hard it is. Who needs a net?
Hoping no one gets hurt playing with fire. But somehow somebody always gets burnt. It's a small price to pay just to play with the flames, that's why I never listened.

changeofplans.



- Change of plans!
Jag står i baren på hörnan ändå. Super woman hinner med allt på ett och samma dygn. Nu kommer Roxina och hämtar upp mig. Ses på andra sidan baren folks.
Ha det fint.

PEACE.

STRESSFUL FRIDAY.



- Puch.. vilken stressig fredag!
Skola kl 09, cykla hem tio min senare för att jag glömt studentmössan till flakfotograferingen, skola, lunch runt 11:15, cykla hem 11:30, lämna alla studentsaker, hämta räkning, cykla till stan.
Framme på Polska Konsulatet 11:50, dra till banken 12:05, fixa två ärenden.
Hemma igen kl 12:40, byta om, sitta i telefonkö med banken fram tills nu.
Ska betala lite räkningar, registrera någon skit, till gymmet innan kl 14, hem, duscha, laga mat, packa och sen drar jag iväg innan 17.

Ikväll hittar ni inte mig på Corner då jag har andra grejer att fixa som kan påverka min framtid positivt.
Nu är det bara att hålla tummarna.

AN EVENING WITH D LAST NIGHT.



- Hey people. Igår fick jag besök från en konstik vän, Daniella.
Förutan en del flum, snack om framtid, drömmar, jobb, killar och allt det där roliga lyckades jag även imponera på henne med mina matlagningsskills. Kokade ihop en thai inspirerad fisksoppa och bjöd på Daniellas favoritfrukt kiwi.
Dock missade jag träningen vilket betyder att jag drar en snabbis till gymmet idag.

lifesaver.



- Its not complicated. The lines been drawn, but I can't differentiate. The side your on are you my nemesis or my lover. I guess six an one half a dozen of another.
When its water under the bridge. I guess it is what you say it is. So go ahead and push me and put me out of my misery, but I still can't see why you'd come waidin' in after me.

I can feel the war and tear the older I get. I can hear the gear slip and squeak when I step. So what's the point with all your bullshits comments. What is the difference in backhanded compliments and loaded questions.

FORTUNE COOKIES // THE YOUNGER GENERATION.



- Inte nog med att man får små citat i fortune cookies, men de är sjukt goda med!
Mamma brukar köpa hem några och så öppnar vi varsin en gång i veckan. Senaste jag öppnade min cookie fick jag mig en riktig tankeställare.



Idag skulle vi precentera våra projektarbeten på skolan och jag var sjukt nervös. Fråga mig inte varför, för jag gillar att synas och prata. Men efter att ha sett alla de yngre eleverna med uttråkade och nonchalanta ansiktsuttryck som de tydligen haft mot de andra som presenterade så blev jag helt skakig.

Efter ens presentation så kunde de yngre komma fram och kolla på våra resultat som log framme på bordet och på datorn men mer än hälften slängde inte ens en blick mot våra projektarbeten och gick raka vägen ut.
Det är sjukt vilken skillnad det är på de och på oss när vi var i deras ålder. Då visade vi respekt, kollade på allas resultat och pratade och diskuterade arbetena.

Det verkar bli sämre oc sämre för varje generation. Apropå generationer, nu ska jag fortsätta med ett svenskatal om den nya generationen.


I'VE GOT PLANS!



- Efter någon timme var det spikat. Jag har en resekompis till sommarens tågluff!

Vi har redan vart i sportaffärer och kollat backpackingryggsäckar och tunna sovsäckar. Budgeten har vi gissat oss fram till och som tur så har jag sparat all min bartenderlön sen jag började jobba.
Det är lätt värt det att leva på studiebidraget och dricksen och sedan inse att man har tillräckligt med pengar för att tågluffa i tre veckor.
Men jag ska fortsätta spara den kommande lönen till andra kommande resor i framtiden.

Efter lite Body Balance där jag träffade några bekanta så kickade P förbi och hängde här hemma en stund.
Nu har jag suttit och skrivit på mitt projektarbete i en timme och det känns ganska flummigt men jag är själv en aning flummig just nu, och det är enda gången jag verkligen kan sätta mig och skriva.

DRÖMMAR I SOMMAR.



- Jag blir galen här. Snart är skola slut och jag vill ut i världen. Vill tågluffa i början av sommaren, men sa även jobba. Vet inte hur jag ska få ihop detta.
Min tågluffarkompis har även gått in i väggen och nu är jag forever alone, hah..

Tre veckor i Europa hade passat perfekt efter studenten och jag vet att jag kommer explodera om jag bara kommer sitta i Halmstad och jobba hela sommaren. Vill till Polen och hälsa på släkten i några dagar med.
Om det är någon som ska tågluffa i Europa i sommar så hör bara av er till mig.

thingshavebeencrazylately.



- I sat down, read the letter you left on the bed it said:
Dear baby,
I know
Things have been crazy lately between you and I.
But I've been missing you, wanting to hold you today until the day that I die. And if you gave me a chance, I know I'd be the best thing in romance since Romeo met Juliet.
And I bet that you bought it...

BACK TO THE GYM.



- Tja folks. Ja, jag gillar det ordet..
Nu känner jag att det inte är tillåter att sitta och slöa. Tillbaka till gymmet snart. Det är trots allt ny vecka vilket givetvis betyder nya tag. Ska ta och svettas lite med biffarna och studenterna på S.A.T.S. Det är där det händer... haha.
Sa bara slänga i mig lite käk så jag inte svälter.

STUDENT & VUXENLIV.



- En dag och en månad kvar. Det är sjukt hur snabb tiden har gått och för första gången i mitt liv kan jag nu erkänna att jag kommer sakna skolan lite. Om bara några veckor kastas jag in i det så kallade vuxenlivet och har jag riktigt tur så blir det heltidsjobb med.
På gott och på ont. Inga mer påsk, sport, höst, jul och sommarlov. Inga DTF-dagar, inga håltimmar eller några timmars långa raster.

Snart börjar det verkligen livet. Snart ska jag kämpa för ekonomin som aldrig förr och bli ännu mer sparsam än vad jag redan är, om det nu är möjligt.

När jag prövade studentmössan var jag inte ett dugg exalterad. Inte så glad som på bilderna.
Det där är bara fejk för att se lite oskyldig och söt ut.

Snart är man fri men fast på en och samma gång. Snart är det på riktigt.

TAKE-CARE-OF-MY-SELF-DAY.



- Min "Take-care-of-my-self-day" är äntligen här.
Än så länge har jag tryckt i mig avokado, tagit världens längsta dusch, sitter i musbyxor och lyssnar på musik.
Nu blir det grönt te och sedaa ansiktsmask.

iknowthatyouandiarewrong.



- The space in the bed, faded about as fast as the infatuation did. We both paid no mind, where the lines separated. Well, I ain't stranged, and I don't claim to be, cause I've seen my fair share of infidelity.
So long, see you tonight, when you mean goodbye.
Is it so wrong, you and I?
I know that you want her back, baby. There was nothing I could've said that would have made her not want me dead.
But my heart still beats both blue and blood red, the ups and downs, in and outs.
Not black or white, but grey's the shade we made when you'd kiss me and say, so long, see you tonight.
When you mean goodbye

It was none of my business, I know, but it was wanting and waiting and show me a witness, to what it is that I saw.
So I decided it wasn't prime, but it was intentioned.
Oh, and instead.

Musica:
Beleriand
Believe
Belly Up
Below It
Benoit

ON A LONGBOARD.



- Tja! Såhär cool kan man se ut när man har lite kvalitetstid med brorsan. Glider runt on an longboard like a boss. Eller något sånt.

En varma koppen och sedan drar jag till P en stund innan jobbet.
Ha de bra, lev väl, take care, see ya och allt sånt.

PEACE.

A WINDY DAY.



- Igår jobbade jag på James igen. Det var ganska lugnt så jag chillade en del och tog en kompis pass istället för att gå hem.
Ikväll blir det jobb som vanligt. Om ni hittar mig på Corner eller James kan jag inte svara på. Men det återstår att se!
Nu behöver jag en kopp kaffe för att lugna mina nerver. Har mycket i huvudet...

THREE FROM STHLM // MUSIC.



- Tre mobilbilder från Stockholm.
Ph1: Nyheter24 Gruppen.
Ph2: Philip & co på äventyr i Stockholmsnatten.
Ph3: Pontus leker hemmafru och syr på en knapp. (ja, ni känner igen honom från Bachelorette på TV3)

Music:
Before The Worst
Before We Come Undone
Beg, Steal or Borrow
Behind Blue Eyes
Being Boring

INSPO // GODASTE..



- Är tillbaka efter lite fika och kaffe hos Patricks päron. Åt den godaste blåbär/björnbärspajen ever.
Nu är jag mätt och belåten. Sitter med brorsan och myser. Snart kommer Roxina och hämtar upp mig för lite häng på någon uteservering innan jobbet. Fin fredag.


BIRTHDAY // WORK // TODAY // PHOTOSHOOT.


PH: The Local Firm.
- Idag har jag:
  • vart i skolan
  • köpt present
  • provjobbat (servitris)
  • hoppat runt i Olivers OnePice
  • fått hem två plagg från USA
  • fått hem studentklänningen från USA

& nu fixar jag mig inför kvällen.
Blir att fira Patrick som fyller 23år idag och sedan till jobbet i baren som vanligt.


SLUT PÅ SÖTT.



- Från och med nu ska mamma sluta baka goda pajer och kakor och vi ska inte köpa så mycket onyttigt.
Sorgligt nog tog jag nyss två rutor Marabou men sen får det räcka.
Imon 15min är jag på gymmet och svetta i mina nya löparskor.

Jag och Chicca satt på gatan mellan min och hennes lägenhet i 1.5h då vi bara snackade massa tjejsnack och flummade. Det hände så många random och sjuka grejer på en och samma plats på väldigt kort tid. Skrattade så att kinderna gjorde ont. Och gatuhäng kommer det bli mer av när det är så fint väder som idag.

Nu drar jag och bränner lite kalorier.


PAPARAZZIBECKA @GÖTEBORGSPOSTEN.



- Min kära vän Oliver hittade mig i GP för ett tag sedan. Då prydde jag modesidan och visade upp de snygga Local Firm brillorna.
Plåtningen med The Local Fim var b.la Adam Tensta, Amanda Berg, Erik Hassle och många andra. Men ändå så valde de denna bilden på mig. Känner mig lite hedrad, haha.

Nu ska jag iväg på ett möte!


SORRY, I'M BUSY.



- Sorry folks for bad update.
Det har hänt sjukt mycket på kort tid och idag hade jag helt enkelt inte lika mycket till för lite blögg blögg..
Dåliga saker kan leda till sjukt bra möjligheter och det känns lite som om min otur har vänt sig. *Håller tummarna.*

Igår var jag på möte i stan, därefter blev det kaffe ute i vårvärmen med Robin som kom och hälsade på från Falkenberg och Jasmine. Sedan blev det promenad med P och lek med brorsan.

Idag var det en kort skoldag, gymmet, telefonmöte, lek med brorsan, promenad och nu sitter jag med mamma och leker viktig buisneswoman. Det går bra nu.

Ska hoppa i min pyjamas/grekiska bar t-shirten och skriva.


FRUIT SALAD.



- Äpple, kiwi, passionsfrukt, mango, banan, sharon & rabarberkesella.
There you have the best fruit salad ever.


MODETTE/BLOG DINNER & PARTY NIGHT PT3.



- Ett gäng mobilbilder från Modette/bloggmiddagen och utgången.
Et stort tack till Amanda, Victor, Elin, Angelica, Philip och alla de andra från denna kväll.



Igår blev det lite häng på Morfars uteservering med Sandra & co, och därefter jobb bakom baren på James Rockbar. Fullt ös och klöckfullt med folk, så jag hade inte en enda minuts paus.
Tråkigt nog missade jag en inflyttningsfest och några kompisar som hälsade på i Halmstad.


RSS 2.0