P ?




- Sitter på soffkanten. Tittar ut genom fönstret. Blinkar långsamt. Hör varje instrument. Enskilt, i denna låt. Persiennerna är snea. Penslarna är torra. Klockan går fel. Deras fönster är mörka. Himeln är ändå klarblå. Den dystra känslan kryper fram. Långsamt. I ryggraden. Den fastnar. Jag hör de sorgsna tonerna. Ryggen är vänd mot mig. Hård och mörk. En fluga kryper på fönstret. Blommorna hänger. Pappret är hopskrynklat. Ett hål i varje strumpa. Klotter. En sladd. Utan energi. Utan kraft. Ensam. Naket. Påbörjat eller bara gett upp. Utan byxor. Snett och smutsigt. Den böjer sig. Det klickade. På fel sätt. Vill vara bra. Bli bättre. Stämplad som bra. Något unikt. Svårt att sätta ord på det. Fast det är just det. Det jag vill. Vill vara bra. Bra bra bra. Tillräckligt? Det har många ord. Svåra och lätta. Inga och alla. Få men ändå många. Detta är svårt. Kanske patetiskt. Vem vet. De vet. Ni vet bäst. Inget vet. Bara du. I ett svart. Mycket svart hål. Det gör ont. Annorlunda. Hoppas på. Positivt. Säg ja. Våga vara. Vilja. Osäker. Känslorna är svåra. Många. För många. Eller för få. Vem vet ingen vet. Vad är detta? Sluta tänka. Eller inte. Tänk om. Vad vill du? Låt bli. Ta chansen. Sluta stanna. Gör det. Tänk inte på det. Det är gammalt. Men fint. Nostalgi. Kanske ensamt. Helt nytt. Bry dig inte. Låt mig. Kan. Jag kan. Jag vill. Vi kan. Alla. Nu räcker det. Punkt på ett slut. Slut på en punkt. Ifrågasätta. Uppskatta. Godkänna. Allt eller inget.

Länkad av Rosanna.



- Gulliga Rosanna la upp vår bild och länkade mig på sin blogg idag. Najs najs du!

För er som är intresserade så har jag 27st tabletter kvar att svälja. Blä, I hate it...
Nu ska jag kolla ett avsnitt från säsong 5 -How I Met Your Mother. Gillart.

PEACE!

That's sucks.



- Haha... Sitter och kollar på några bilder från förra veckan.
Käkar isglass, kollar serier och slappar på soffan. Det jag har ångest för är att jag vill dansa! Jag vill vara med på danslektionen på fredag, men det för jag inte... Kommer sitta och titta på typ... Det suger. Något annat som suger är singellivet. Inte ett dugg kul längre. Levde livet på Rhodos, men när man kommer hem är det inte lika kul längre.
Nu ska jag sätta på lite emomusik.

PEACE!

Not even a crown.



- Gud, jag är galen i allt detta fina. Want want want. Men sak inte röra mitt lilla konto på ett tag. Måste ha pengar till bussresan upp till Stockholm som kommer ligga på över 700kr. Och om jag rör mitt konto är det för sent. Ska försöka jobba mera nu den kommande månaden. Jag äger inte ens ett busskort! Går till skolan, stan och jobbet oavsätt väder och smugglar in mig själv någon enstaka gång på bussen om jag sak besöka andra sidan stan.
Fast nu har jag ju ändå halsfluss så då spenderar jag inte en ända krona. Goodie!

PEACE!

Vouge Russia.




Inspo: Vogue Russia September 2010

Dagens inspiration!

Diagnos: Halsfluss. Skuld borde någon kille i Rhodos ta.



-Kollar serier och käkar vitlöksbröd. Nu ska jag slappa i 2-3 dagar framöver utan skola.
Var hos läkaren och tog prover. Jag har mått lite dåligt, haft halsont, hostat och varig mycket slö. Så efter några tester fick jag svaret.
Diagnos: Halsfluss.

Jag få ju ta och skylla på någon kille nere i Rhodos. Men veckan var galen där och jag ångrar inte en sekund av något där nere. Så nu får man ta smällarna, vilket blir ingen träning på 10 dagar och ingen skola på minst 2-3 dagar sa de. Men jag klarar inte av att vara borta längre än så. Känns som om jag kommer missa för mycket då.

Snart blir det mysig kvällsmat med mamma. :))
PEACE!

Hoppas inte.



- Jag har rast igen. Lång rast. Så jag gick hem. Ska ta mig en kopp kaffe, igen.
Börjar marknadsföringslektionen kl 13:00.

Efter skolan drar jag till läkaren och kollar vad det är för fel på min hals. Hoppas inte att någon snygging i Rhodos smittade ner mig med halsfluss.

PEACE!

O u p s .




- Ikväll har jag och brorsan gjort chokladbollsdeg och käkat lite. Kollat en del How I Met Your Mother-avsnitt och ska nu göra en läxa. Första läxan i tvåan, haha.
Oups! Nu plingade mobilen till, en anledning att avsluta detta inlägg.

God natt!

Underbara Göteborg.


Ph 1: Sanna på Bianco. Ph 2: Johanna springer runt. Ph 3: Sanna, Rosanna och jag. Ph 4: Jag läser på tåget tillbaka.

Har kollat The Hills, The City och kollar på How I Met Your Mother för tillfället. Tryckt i mig en hel del nötter och ska skicka iväg några mail nu.

PEACE!

Gårdagen i Gbg.



- God morgon. Nu är det söndag. Underbara sköna söndag. Slappdagen, tv-seriedagen, myskläder-dagen, skrivdagen, -mysdagen!

Tog just den sista droppen av kaffet.
Igår var det en toppendag. Jag tog tåget kl 11.00 till Göteborg och min wingman Sanna hoppade på tåget i Falkenberg. Vi träffade Sannas syster Johanna, min fina vän som jag träffat i Thailand en gång -Linnea. Vi träffade även på bloggaren Rosanna. En riktigt härlig och go tjej var hon.

Skulle även träffa saknade Krille och hans kompis men han tyvärr inte...
Vi tog tåget till Falkenberg och köpte thaimat, godis och hyrde film. Sedan körde vi och hämtade Rasmus.
Myskväll med filmen Remember Me hemma hos familjen Gunnarsson.
En galet bra film som alla borde se. På slutat rann våra tårar, haha.

PEACE!

God Morgon Sverige.



- God morgon Sverige. Frukosten och kaffet ligger i magen och jag ska ta och börja fixa mig. Om en halvtimme börjar jag gå ner mot tågstationen. Hoppar på första bästa tåg mot Göteborg och möter min wingman Sanna på tåget. Vi åker upp till underbara Göteborg och springer i affärer. Jag känner att jag har lite press på mig själv... Måste hitta en bra outfit till min oförglömliga kommande kväll i Stockholm.

Sanna ska troligtvis shoppa loss och så ska vi träffa hennes syrra, en kompis till mig och förhoppningsvis fler vänner och släkt där uppe.

PEACE!

It's gonna be a long night, tooo long.



-Några få cambilder från när jag kommit hem från dansträningen, svettig och trött.

Nu har jag druckit två koppar kaffe och maten väntar på mig. Tar bussen till stan om en stund och sätter mig på Harry's och snattat mat från vännernas tallrikar.
Sedan bär det av på lite fest hos min saknade vän Sara. Fast denna kväll/natt håller jag mig nykter eftersom jag ska hålla mig vaken till halv 03. Eller t.o.m. senare!
Ska nämligen hålla min wingman Sanna sällskap  när vi kör upp till Göteborg och hämtar två vänner på flygplatsen som har göttat sig i solen ett bra tag. Sedan kör vi ner till Halmstad igen och sover.

På morgonen kommer det mer info och vad för äventyr det blir för mig och Sanna igen.
PEACE!

Weed-day.




- Nu är det fredag igen. Suger att man inte är 18år än.
Fest ikväll även fast jag inte är ett dugg taggad. Efter att ha upplevt de bästa kvällarna i mitt liv på bargatan i Rhodos så känns det som om det inte längre finns hopp för roliga kvällar i Halmstad. Speciellt inte när man bara är 17år.

PEACE!

Are we human?

-Jag har nyss haft min första rättskunskapslektion.
Om 10min börjar ensamblen, och det ser jag starkt fram emot. Fredagarnas lektioner är typ... bäst.
Efter ensamblen har jag dansträning eller danslektion eller vad det heter. Träna skiten ur mig och sedan hem och duscha.
PEACE!

Hope it will not happen.


- Haha, när jag tittade på denna bilden nyss tänkte jag på Kissies läppar. Hur som... Gillar sådana här typer av bilder. Och det roligaste är när man själv kan bestämma hur de ska vara. Är bara lite rädd att de ska komma ut på weheartit.

Ska ta och fixa lite mackor och renskriva en grej sedan blir det serier.
PEACE!

Whoever.



- Nyduschad med de mysigaste kläderna på. Ska ta och kolla lite The Hills och The City i sängen.
Vi har besöka av en bekant här hemma och jag är urseg så jag håller mig inne på rummet ett tag. Är småsugen på något hela tiden men vet inte vad. Typ ostbågar, mmm. Får ta och vänta tills brorsan somnar så tar jag mig en lite skål. Det var ett bra tag sedan jag gjorde det sist.

Nej, nu trycker jag på play.

T r i a n g l e B a m b i .



Bambi is the greatest.

O s k a r ( U n d e r b a r ) L i n n r o s .




- Jag har sett Oskar (underbar) Linnros tre gånger nu. Första var när han och Danne hade spelning med Snook och sedan såg jag honom på Arvikafestivalen då han var galet bra. Nu såg jag honom för tredje gången, var inte lika vild som innan eftersom mitt sällskap inte var några stora fans till honom...  Nästa bild: När jag åkte tåg med Sanna för snart en vecka sedan.

Idag börjar jag skolan kl 13.10, asskönt. Så för tillfället sitter jag i soffan med mig stora Pacha (en t-shirt från en av favoritbarerna nere i Rhodos) -t-shirt och lyssnar på Hard-FI – Living For The Weekend.

Upptäckte efter att jag gjort kaffe att det inte fanns någon mjölk hemma. Panik! Ska sitta och googla vad man kan ha i istället.

PEACE!


W h a t E v e r .



- Detta är mina nya favorit jeans. Cheap Monday, såklart. Deras jeans kostar inte mer än 400kr men jag hittade t.o.m. dessa på rean. Asbilligt blev det. Great!

Har varit på en så kallad föreläsning i över 1.5h, typ. En kille på 20år från Florida som är fotograf och designer visade sina verk. Skit skön snubbe med härligt afro. Önskar att jag hade lika grym engelska som honom. Tänk att vakna upp en dag och snacka exakt som en amerikan. Jag hade aldrig vågat somna om då.

Funderar på om jag orkar lägga på lite mascara nu när jag ska på Monki Magazine Party med Daniella en stund ikväll. Wow, vilket problem jag har va, haha. Svarta jeans, cheap monday-linne (givetvis CM igen) och en gammal rutig skjorta än dagens outfit. Svarta naglar, nitarmband, festivalarmband, lyckohalsbandet och egyptiska nyckelöronhängen sitter också på mig.
Orkar inte lägga upp någon outfit bild, så ni får ta och föreställa er det bästa av förklaringen.

Värst vad jag blivit skrivsugen den senaste veckan. Kanske för att jag inte orkar bry mig om vad andra tycker längre. Kanske för att det händer så mycket, för att det är så rörigt på senaste tiden. För att jag har så mycket att dela med mig av och kan bara nämna det ''lagliga''. What ever... Nu är jag trött, men det är för sent för kaffe.

Förbereder mig inför Daniellas kommande utrops-sms.

PEACE!

H å r f ä r g s t j a t .

-Tja allesammans. Idag är det onsdag. Det betyder lång skoldag. Det är första gången jag bloggar från skolans dator och det gör jag endast för att min långa fotolektion som började 12.40 slutar kl 17.10. Inte den kortaste lektionen om jag ska vara ärlig. Men det är ju trots allt foto. And that's awesome cuz... Läraren/mentorn är härlig nog som åter oss ta rast lite hur som helst. Så jag satte mig vid en dator, surfade in på facebook och några fotosidor.

Har sk*t ont i min högra han efter samhällslektionen. Vi skrev konstant i över en timme. Och det var inte lite text vi skulle skriva. Hela min han är förstörd nu. Sitter och knappar på tangentbordet med vänsterhanden och ringfingret på höger.

En sak till! För att avrunda detta inlägg ville jag bara tillägga att jag alltid varit lite sugen på att färga håret så som på den högra nedersta bilden. Vet inte om jag skulle passa i det... Ska färga håret snart i alla fall. Då hade jag tänkt mig en aning mörkare brunt hår ön vad jag har nu. En del på bloggen ser mörkare ut på andra datorer har jag märkt. Om man kollar på ''Mysfaktorn: ON.'' -inlägget så är mitt hår ganska så mycket mörkare på Mac datorer. Så som bilderna ser ut på alla mac's skulle jag vilja ha håret om inte som på bilden i detta inlägg. Får se vad det blir. Ska färga håret inom en månad för att ha det fint tills jag åker upp till Stockholm. Då vill jag ha håret nyfärgat på alla spännande bilder som kommer att tas. Men vet inte om jag vågar har den röda färgen till det kommande evenemanget. Blir kanske rött till våren istället.
Vill ha förändring!
PEACE!

OH FUCK YOU.



Mysfaktorn: ON.



- Mätt och belåten med massa mackor och tapas i magen. Morötter och dipp har också trillat ner i i magen.
Nu hoppar jag i myskläderna och tvättar bort mascaran. Bädda om sängen och krypa ner med någon varm och god dricka låter perfekt för tillfället.

PEACE!

Cheap Monday s/s 11 -diss?



- Cheap Monday s/s 11.

Cheap Monday går mot strömmen. De kommer inom kort släppa ut dessa fem par jeans från deras vår- och sommarkollektion 2011.

Jag har alltid gillat Cheap Monday både som jeans och andra plagg. Men detta? Ganska besviken på deras nya kollektion om jag ska vara ärlig. Gillar inte ett dugg dessa latin- och LA-inspirerade jeansen som snart kommer finnas på asos.se, Cheap Mondays egna butiken och enstaka Weekdaybutiker.

Vad tycker ni om den nya kollektionen?

Bloggintervju.

Nu har jag käkat en hel kexchoklad.
Det ångrar jag verkligen, för mycket socker i min kropp nu känner jag.

Har kollat på The Hills och The City. Wow, jag bara drömmer mig bort till när jag gått ut gymnasiet, jobbat ihop en del och kan göra mitt liv till ett spännande och lärorikt äventyr.

Nu ska jag sätta mig och kolla i den nya IKEA katalogen 2011. Känner att jag kommer hitta mycket fint och mysigt i den. Ovanligt mycket, faktiskt.

Look what I found. Lite Prt Sc-bilder från en bloggintervju som är några veckor gammal.





Gym som start på dagen.


- Langar en några veckor gammal bild på mig hos Sara.

Nu på morgonen har jag gymmat i lite mer än 1.5h och kommit hem från ovädret och är nyduschad.
Ska fixa lite lunch snart och Sedan drar jag till skolan. Då blir det Samhällskunskap tror jag.

PEACE!

F u c k I t .



-Jaha... Känns som sådana här härliga outfits bara finns i drömmar nu när det tråkigt höstregnet börjat.

Kom hem från stan för en stund sedan. Har letat efter något att ha på mig på för ett kommande evenemang uppe i Stockholm, men när man bor i Halmstad kan man ju inte förvänta sig att det ska finnas något unikt plagg som inte hela staden redan har.
Det blir nog att man får ta och åka upp till Göteborg i helgen och hoppas på större lycka där.

För tillfället sitter jag på sängkanten och äter lite mörk choklad och lyssnar på mina favorit spellista på Spotify.
Vädret har nu kommit under medelgränsen av påverkan i mitt humör. Grått, mulet och regnigt.
T.ex. såhär.


Innan den bästa.




- Hittade några bider som togs några dagar innan Rhodosresan. Jag och mamma var på väg till Ikea på dessa bilderna och himlen blev galet vacker vid ett kort tillfälle.


Nu har jag haft två sega lektioner och det återstår en MDK-lektion och en svenska-lektion.
Sedan drar jag in till stan och letar efter en outfit till ett speciellt tillfälle och kommer förhoppningsvis träffa ett gäng härliga människor som jag träffade i Rhodos som ska till Halmstad och hälsa på under dagen.

PEACE!

Grekland - Rhodos day 7, back home.


Natten innan vi skulle tillbaka till Sverige tog vi en runda på bargatan och sa hejdå till alla fina människor. :/


Packa för fullt.


Några få minuter innan vi hoppar på flyget...

Mamma är hemma och det är skönt att det är liv i hemmet igen.
Nu ska jag hoppa i myskläderna och mysa med någon serie.

PEACE!

22-09-10.



Kör på denna stilen idag, typ.
Svarta naglar, rockig outfit och slappt.


Har kommit hem från Falkenberg, lagat mat, dammsugit lägenheten, varit en stund hos Anton och Fredrik idag.
Sedan jag kom hem har jag kollat mest på The Hills, The-Hills-Maraton typ.

Inom kort kommer jag med en nyhet!

PEACE!


Grekland - Rhodos day 6.






Hinner inte skriva så mycket nu.
Det var ett äventyr att ta sig upp till Falkenberg igår då jag råkade hoppa på fel tåg och åkte mot Malmö, haha.
Har sovit här och haft filmkväll hemma hos Sanna. Nu ska jag käka lite och sedan åker vi ner till tågstationen.
Mot Halmstad igen, blä...

Ska fixa några ärenden idag och sedan kommer mamma hem.
PEACE!

Grekland - Rhodos day 5.


Paradise Hotel-Patrik.


Jag, Martin Isberg från Dagens Man, puremodels.se m.m. och Sanna.


Marcus & co.


Valle på bargatan.


Hampus fyllde år. Grattis i efterskott!


Mike & co.



Mike, (?) och Petter.

Internet funkar inte alls hemma. Så nu sitter jag och bloggar från caféet Roberts Coffe.
Har köpt en bok jag snart visar upp och en ny lite kalender.

Min fina vän Noemi sitter och håller mig sällskap och vi har nyss tryckt i oss två kakor, Mumms!
Nu blir det massa tjejsnack denna gråa lördag.

PEACE!


Internet funkar inte idag, och lika så igå...

dsc02195 (MMS)

Internet funkar inte idag, och lika så igår kväll. Då var det matlagning och tvmys med Daniella. Idag hade jag ensamble och danslektion. Förhoppningsvis blir det att jag drar och kollar Oskar Linnros med vänner. PEACE!


The second day of school.



- Hey there everybody!
Nu har jag klarat av den andra skoldagen. Började kl 10 och snackade i ca 15min. Sedan hade vi rast ända tills kvart i ett. Efter det bilade vi med vår fotoklass och 3:ornas fotoklass till en fotoutställning. Inte min smak av bilder... Nu är jag i alla fall hemma och har diskat och mår bättre än innan.

Ska fixa lite polsk soppa och sedan vila en stund.
PEACE!

Grekland - Rhodos day 4 part 2.



Då var de här. Bilder från Rhodos dag 4.

Jag kom nyss hem från bion med Sanna. Vi fick gå gratis p.g.a ett samarbete och kollade då på Knight and Day. Det positiva med filmen var Toms och Camerons skämt och handlingen. Men annars så filmen väldigt dåligt gjord tycker jag. Ganska orealistisk om man säger så.

Nu kollar jag på tv och hostar som vanligt. Får köra på hostmedicin för tredje gången... I dag!
Sedan ska jag nog ta och somna till How I Met Your Mother eftersom jag läste ut Elsas Mode i Grekland.

PEACE!

Grekland - Rhodos day 4 part 1.




Nu delar jag med mig av sjukt mycket bilder från när jag och Sanna promenerade runt i gamla stan i Rhodos.
Jag har varit på olika ställen runt om i olika länder och sett mycket vackert. Men detta gamla och exotiska som smälter samman är något av det vackraste jag sett på länge.

Jag sög upp varenda detalj med ögonen och de fick inte nog, jag ville bara se mer och mer. Men vi hade tider att passa just den eftermiddagen. Vi skulle nämligen gå ut och äta på en mycket vacker restaurang där det var bokat bord till oss och våra vänner Didrik och Jesper. Bilder därifrån kommer senare.

Gamla stan i Rhodos är något man måste se. Dit ska jag igen.
När jag gick på de mysiga gatorna tänkte jag: Detta är första och absolut inte sista gången jag går här. Detta ska upplevas igen.
Sedan började jag en massa bilder för att kunna dela med mig av så mycket som möjligt till mamma. Hoppas jag får chansen att åka dit med henne någon gång. Villa att hon ska uppleva den fina stämningen med mig.


Nu ska jag dammsuga och sedan kommer Sanna (min Rhodos partner, my wingman).
Vad som händer sedan kommer i ett inlägg med andra härliga Greklandsbilder.

Den första skoldagen i 2an.



Omväxling tack. Rhodosbilder bombar jag givetvis senare med.

Sitter på soffan med en sked i munnen och käkar lite gott som Daniella rörde ihåg igår samt har högsta volymen på Babyshambles – Fuck Forever.

I skolan började vi med att få lite information kl 09. Sedan gick vi till våra klasser. Min klass ''MP-media-foto'' körde igång med att fotografera porträttbilder på de nya media-ettorna. Sedan var det lunch.
Lite surf på fejan och därefter promenerade jag hem med jackan under armen. Skönt med lite så kallat ''höstsol''.

Ska slappa hela dagen hade jag tänkt. Passa på innan läxorna drar igång.
Blir kanske en sväng in till stan och köper en trashig kalender eftersom skolans lär man få vänta på i veckor vilket ett planeringsfreak som jag inte klarar av.

Blir nog att dammsuga lägenheten med, börjar äckla mig lite på det.
Mer update om dagen kommer självklart senare.

PEACE!

Grekland - Rhodos day 3.







Här är alla bilder från dag/natt två.

Hade en jättetrevlig dag med Daniella idag, sedan gick jag till jobbet och led i fyra timmar med gamla tanter och gubbar som skrek på mig i telefonen. Livet leker, right?

Nu käkar jag och sedan ska jag duscha.
PEACE!

Grekland - Rhodos day 2 part 3.


Blåbärsshots.


One of the best.


Känner att jag är den längsta här.



Nu slipper jag Daniella en stund. Jobbet nu, ha.

Höstens funderingar.



Tänkte att jag ska variera lite med Rhodosbilderna och inspirations och modebilder.
Hösten verkar vara påväg, inga mer stranddagar och jag går runt mer parkas/army jacka och jeans. När jag var på väg hem från jobbet igår runt 21 tiden kände jag att det skulle vara skönt med en sjal med. Det var ju månader sedan jag bar en.

När sommaren precis hade börjat tänkte jag: Hur har jag kunnat längta till hösten när sommaren är så härlig?
Men nu kommer det upp igen. Efter två månader av sommarlov och lite semester i Grekland så känner jag att jag börjar längta tillbaka till hösten.

-Att kunna sitta inne med filt, snacks, film och mys utan att få ångest av att inte orka gå ut i solen igen.
-Skolan börjar. Nej, ingen skolnörd eller vad man kan kalla det för men Sturegymnasiet är ju bara den bästa skolan jag vet med så blandat och härligt folk. Saknar att få träffa alla igen.
-När man har jobb och skola fem dagar i veckan så finns det endast två dagar av ledighet, och hur mycket ser man inte fram emot det? När sommarlovet är igång har man ledigt hela tiden så känns det inte som om man uppskattar all ledigheter.
-När man har färre lediga dagar finns det oftare roliga saker att kunna planera in.
-Höstmodet! Finns inget mysigare än höstmodet och jag ser fram emot det som f*n.


Nej, nu ska jag göra frukost och Daniella är på väg hit.
PEACE!

Grekland - Rhodos day 2 part 2.


Sol och god mat på Jacks.


Alen, Jacob och Mico.

Killarna och jag och Sanna fotograferade varandra från balkongerna, haha.


Avni och co.


På Alkoplanet bjöd gubben på shots och var riktigt äckligt snuskig.


Alens shopping, haha.


Baren i hotellet.

Haha, Sanna fick ett nytt smeknamn, Rudolf. ;))



Nu blir det ett litet stopp. För mycket bilder i ett och samma inlägg, haha. Galet mycker bilder har jag och jag lägger inte ens up hälften.

Jobbat till 21.00 idag. Nu ska jag duscha och imorgon kommer Daniella förbi.

PEACE!

Grekland - Rhodos day 2 part 1.


Utsikt från balkongen.


Vi hade rummet mittemot Mico och Alens rum.



Ella Beach


Jag slog mitt rekord på 24st vindruvor i munnen! Haha.


Utanför vårat hotell. Bodde på Amaryllis som var bakom baren där inne, haha.


Vårat rum.


Sanna och Alen hälsade på alkoholesterna till grannar.


Dag 2.

Jag får ta och göra två inlägg för dag 2:s bilder eftersom jag vill vela med mig av så mycket.
Vaknade runt 09 och promenerade till stranden där vi solade, badade, grävde ner mig och åt frukost.
Vi gick tillbaka och duchade av oss runt halv 3. Mer kommer!

PEACE!


P.S. Nu klär jag på mig och startar mitt vanliga liv igen. Gör en kopp kaffe, promenerar ner till stan och träffar min efterlängtade bästa vän över en fika. Runt 17 tiden drar jag till jobbet för att bli lite mindre fattig än vad jag nu är.
D.S

Grekland - Rhodos day 1.


Packat och klart.


Taggat gäng i bilden mot Malmös flygplats.


GIRL -Only for girls. TaxFree.





Dag 1

Jag, Sanna, Alen och Mico kör ner till Malmös flygplats Sturup efter att vi käkat lunch på McDonald's någonstans i Skåne. Jag var rädd i början och slutet av flygresan som vanligt.

Vi var framme i det varma hotellet i Rhodos stad runt 23:00 då vi var dödströtta och la oss för att spara på krafterna till veckans festande och stekande.

PEACE!

Paparazzi is back.



She's back! Paparazzibeck is back, the real life has started again.

Efter massa vilda nätter, partykvällar, restaurangbesök, sol, bad och svett är jag hemma igen i kalla, dystra Sverige.
Nu börjar det vanliga livet igen. Efter ett sommarlov och semester i grekiska Rhodos med underbara människor, sitter man nu här på sängen i pyjamasbyxor och fryser lite.

I Rhodos svalkade jag av mig dagligen under iskalla duscha. När jag kom hem satte jag vattnet på 40 grader men hade fortfarande gåshud.

Snart kommer det bildbomber från Rhodos!
PEACE AND LOVE!

Bra och dåligt här i varma Grekland.



Sorry för ingen update igår. Natten till igår var galet rolig. En av de roligaste och galnaste partynätterna i mitt liv.
Natten till idag var också rolig men hur mår jag nu då?
PESS.

Bakis, snurrig i huvudet, ont i magen m.m. Tänker jag mig alkohol nu vill jag inget annat än att jälla ut den men tänker jag på nätterna på bargatan vill jag bara parta loss.
Idag är det sista natten i Rhodos vilket betyder att vi drar till bargatan och har kul med en del som har ledigt ikväll från barjobbet. Men är inte ett dugg sugen på att festa som en galning. Ska nu upp tidigt imorgon för att hinna med bussen till flygplatsen och då vill jag inte vara bakis.

Nu ska jag möta upp Mico, Sanna och Alen och dra och käka efter att ha sovit några minuter för en stund sedan.
Hoppas på att jag mår bättre efter maten.

Bilderna ovan är givetvis från igår då jag mådde bra och var glad. Men nu ser jag ut som en död fisk.
PEACE!

To good to be true.



Hey there!
I'm still in Rhodos and it's awesome.
Sola, bada, äta gott och umgås med underbara människor dygnet runt. Förfesta på hotellrum, åka moped med greker, festa, dansa, spela, äventyra, svettas, fira, och massa annat galet gör vi dygnet runt.

Ikväll blir det bargatan som vanligt. Igår hade vi förfest med några göteborgare och det hände massa roligt och galet under kvällen/natten.

Ikväll blir det förfest på mitt och Sannas hotellrum med några som jobbar på bargatan och sedan festar vi loss och firar Hampus som jobbar som bartender här och som fyller år.

PEACE!

Over and out.



Hej hej heeeeeeej hej hej!
Nu är jag jääääätte stressad. Jag, Sanna, Didrik och Jesper ska snart ut och äta på ett najs ställe.
Idag solade vi från elva till tre, sedan gick vi fyra och käkade på I love Sallad. Aaaaaasgott var det.

Runt fyra tiden promenerade jag och Sanna till gamla stan, någon så fruktansvärt fint var det där. Det vackraste jag sett på länge (ögonorgasm).
Nej, nu måste jag sluta.

Bargatan inatt med massa härligt folk.
PEACE!

Festa till det med en Paradise Hotell vinnare?

Hey there!
Här sitter jag på hotellet. Dödstrött.
Igår började jag, Sanna, Mico, Alen och två andra grabbar från balkongen mittemot att förfesta kl halv 9 och jag och Sanna begav oss några hundra meter bort till bargatan kl 00:30.
Träffade galet många härliga och glada människor. Stockholmare, Göteborgare, festande ungdomar från alla Sveriges hörn. It was awesome!

Vi träffade några bartenders och vänner som Sanna känner sen innan. Massa gratis drinkar och shots. En galet bra natt var det. Vi festade non stop till kl 04:30.
Gissa om vi är trötta nu?

Sanna ligger och sover och jag ska lägga mig om en stund. Solen tar så mycket på krafterna och även en lång partynatt med få timmars sömn.

Ikväll börjar festandet kl 21:00, och jag har ingen aning om hur jag ska orka denna natt. Need to sleep!
Ska klicka fram någon partybild på Patrik (vinnaren av Paradise Hotell) som jobbar på favoritbaren.

PEACE!


Jag och Sanna igår.                                                Den lilla baren på vårat hotell.

Sanna slänger sig i sängen och försöker väcka Mico och Alen.

I'm in Rhodos bitch.


Pics: Webcam.
Tjaaaaa allesammans!
Eller som man säger i Grekland Yia sou!

Igår kom vi fram till hotellet runt elva på kvällen och drog och åt Giros på en restaurang i Rhodos stad som vi bor i. Duschade av resefebern och la oss runt 02.

I morse vaknade vi upp kl 09 och promenerade ner till en strand där vi åt toast till frukost.
Vi solade och badade på stranden från kl 10- 14.30 ungefär.

Nu har jag duschat hälsat på grannarna till höger om oss. Till vänster har Mico och Alen sitt rum.
Jag kan tyvärr inte lägga in bilder från kamerorna här så ni får se allt när jag kommer hem. Klarar ni av webcambilder i en vecka?

Hur som.. När alla har fixat sig så drar vi ut och käkar god grekmat. Sedan ska vi på Ladies night. Får se om Mico och Alen vågar följa med och kolla på de manliga stripporna. One free shot to the girls!

Ha det fint i Sverige!
PEACE!

What i'm gonna miss.



Snart åker jag... Kommer sakna min bästa vän Daniella och hennes störda stunder.
Mamma, brorsan, vännerna, sängen, kläderna, soffan, min vanliga dator, allt!
Men nu ska jag samla på mig massa härliga minnen.

PEACE!

I will miss the music.



God morgon! Vaknade för 10min sedan fast hjärnan har inte vaknat än. Sätter på härlig glad musik som jag kommer sakna när jag är i Grekland. Då blir det antagligen bara svart-mans-musik och techno, vilket jag aldrig lyssnar på.

Jaha. Nu är dagen här. Usch, lät nästan lite hemskt. Hur som helst... Idag flyger jag om tre vänner ner till ön Rhodos där vi ska sola, bada, äta gott, festa och massa annat spännande och roligt. Ska samla på mig massa minnen med hjälp av några kameror. Och om jag kommer dela med mig av bilderna? Ååhja, det kan ni ge er fane på.

Mer om mitt bloggande och resan uppdaterar jag om en stund igen.
PEACE!

Fått och upplevt.


- Mamma hittade sitt gamla objektiv Canon Zoom Lens EF 90-300mm. Gissa vem som fick ta över det? ;)

Denna kväll spenderade jag hemma hos Evelina med Siri och Ludvig. Vi grillade, käkade, spelade spel m.m. En mysig och trevlig kväll. Tog bussen hem i sällskap av Aleks, Fredrik, Carro & co. Nu har jag duschat och ska snart då och lägga mig. Imorgon väntar mig en lång dag.
Upp tidigt!

PEACE!

Vi och korven.


- pics: Någon dag sedan när jag åt polsk korv på stan med Daniella.

Nu ska jag hoppa i kläderna och dra hem till Evelina för lite grillning.
Uppdaterar senare.

PEACE!

Schulman om Halmstad.


- Kan inget annat än att hålla med Calle. Stämmer in ganska bra om man tänker efter.
Men ska jag också behöva ''packa och dra från Halmstad'' som Calle? Naaaaj, men det gör jag ändå, tomorrow!

Har packat en massa men det känns som om jag inte ens fixat hälften.
P to the EACE!

Need to do this now.



-Gooooooood morgon!
Idag är det sista dagen i Halmstad, nej till och med Sverige nu innan jag flyger till Grekland.
Har inte packat ett piiiissss och ligger och degar på sängen med rockmusik på hög volym. Försöker att få mig piggare. Funkar faktiskt lite, haha. Nej nu måste jag klä på mig lite och sedan dra upp på vinden och hämta reseväskan.

P.S. Tack till Pece för igår kväll. Jag hade det mycket trevligt med fina människor.

PEACE!

Now.



-ikea med mamma, hem och duscha, mixa mig, käka, bussen, grilla, party!
My day.

+++


-frukost, sen ikea med mamma.

K v ä l l s m y s .


- myskväll.               igen.

You're good.


Pics: Från en förfest hemma hos Sara för några dagar sedan.
Ni tjejer är bara för härliga!



Tänkt ta mig en skål glass och sedan börja titta igenom saker som jag ska packa ner till Grekland.
Får se vad som händer ikväll.

PEACE!

Gratis är bra.

Tja! Nu är jag hemma igen. Träffade Daniella en stund. Vi gick till torget där det idag stod olika stånd från olika länder. B.la. Holland, Italien, Tyskland och Polen. Givetvis gick jag till ''Polen-ståndet'' och snackade lite polska med de. De hade tjocka polska grillade korvar (äter inte korv vanligtvis), men polska korvar är så gott. Frågade hur mycket de kostade och han sa 50kr. Men bara för att jag är polsk så fick jag det gratis. Yeeey! Och gud vad mätt jag blev. Kommer inte kunna äta på typ en timme till, haha.

 

PEACE!


The plans.



Käka lite lunch, fixa mig lite och sedan drar jag ner till stan för att möta upp Daniella.
Får se vad vi hittar på idag. Oavsett vad så blir det kul. Reser ju snart iväg och lämnar problem bakom mig i en vecka och då måste man ju passa på att träffa sin bästa vän innan man säger hejdå.

idag blir det att umgås med Daniella.
Fredag: Börja packa för Grekland. Träffa Daniella på kvällen och fixa oss för fest.
Lördag: Kanske grillning och packa allt.
Söndag: Dra ner till Malmö med Rhodos-gänget och sedan flyga till värmen.

PEACE!

Inte än.



Jag har inte ätit frukost än... Trött på mig själv för att jag fastnar så lätt framför datorn. Nu måste jag käka innan jag dör. Klä på mig med för den delen, fryser...

En bra låt till er idag: Band of Horses – The Funeral
Love it!

Don't remember.



- look what I found.
Två bilder på killkompisarna Max och Kevin på väg hem i bussen. Kommer dock inte ihåg att jag tog dessa bilder, haha.

Nu blir det frukost och kaffe.
PEACE!

M y s i g t .



Lite HIMYM, lite chips, lite myskläder, lite drömmar, lite funderingar, lite inspiration, lite trött.

GOODNIGHT!

.



-Det är vääääääääääääääldigt sällan jag svarar på kommentarer eftersom jag ignorerar alla utan e-mail adress som det står ovanför kommentarsfältet. Men nu vill jag bara göra klart för denna blyga person om en kommentar.

Anonym:
Ironiskt att du skulle sluta äta godis och var jättestolt för att du hällde ut läsk i vasken men ändå bakar kladdkaka dagen efter.

Svar:
Jag skulle aldrig först skriva att jag ska bli nyttigare och sedan andra dagen trycka i mig en hel kladdkaka.
Om man läser ett inlägg från igår står det klart och tydligt att jag skulle baka kladdkakan för att bjuda vännerna jag ska resa med till Rhodos och min mamma idag. Om du nu inte läser bloggen så ordentligt så ska du inte säga något för ens du vet allt.
En liten sak till, sparar IP nummer och har hittat två stycken som kommenterat anonymt tidigare. Vet vilka ni två blyga personer är. Kom fram på stan istället och säg det nästa gång ni ser mig. Men det kommer ju givetvis inte hända, haha.

Nej, nu ska jag inte lägga mer tid på denna skiten. :p

What i've got.



-Här har vi lite grejer jag fick som tack för Båstadjobbet.

Har PowerWalkat till stan med mamma, fixat lite saker där och sedan gått hem igen. Käkat mat och bakat en kladdkaka som just nu är i ugnen. Ska ta mig en dusch och tvätta håret, sedan kommer Rhodos-gänget hit och fikar.

PEACE!

Al this for nothing.



-look what i've got a few days ago!
Plastkasse, Sofis Mode-tidning, Klick-tidning, Aftonbladet, solfaktor (spray), solfaktor till läpparna, armband från JC, läppglans, tandkräm, rabatter på JC, plåster, Bonaqua, godis (blää) och presentkort på JC 50kr.

Nu ska jag äta frukost och sedan ringa försäkringskassan.
Sen blir det Power Walk med mamma på stranden vid oss.

PEACE!

To make decisions.



Oooch så har vi två oseriösa bilder  att bjuda på innan jag avslutar min dag.
How I Meet Your Mother och lite läsning innan jag somnar vilket jag ska försöka göra innan kl 00:00. Good luck to me!

Denna dagen har fått mig att tänka om, planera, ta beslut, göra något bra.
Jag ska börja ta en PowerWalk oftare. Försöka göra det varje morgon nu innan skolan börjar och även försöka göra det minst en gång i veckan när skolan börjar, men då har jag mer träning, så det är förlåtligt.
Hällde även ut två liter läsk i vasken och ska dra till stan imorgon och kolla efter något som minskar mitt småätande. Blir nog raka vägen till naturapoteket skulle jag kunna tro. Tog även eget inttiativ och dammsög lägenheten. Gissa om mamma blev glad av att slippa tjata på mig?

Nu: How I Meet Youre Mother under täcket.

PEACE!

...


03-08-10.



Har legat på balkongen, tittat på alla moln, läst boken Elsas Mode, lyssnat på mysmusik och bara slappat.
Nu ska jag käka. Ha de bra, tralala...

Nytt till hösten.


Denna mysiga tröjan från Monki följde med mig hem för ett par dagar sedan. Lite boheminspirerat mot brun hud.
Blir perfekt för sedan sommarkvällar och höst.

Nu: kaffe!


Y e a H .



-Idag skiner solen och jag går och lägger mig på den galet varma balkongen.
Tar frukost om en halvtimme och sedan får vi se vad som händer.

PEACE!

M y s F a k t o r .



Chips, vatten, How I Mett Your Mother, myskläder, soffa, kuddar, mysbelysning, lugn musik.
-That's my evening.

När jag packade.



Hittade en bild jag glömt lägga upp från när jag packade inför Arvikafestivalen.

Åt nyss glass och snackade med mamma. Nu fixar jag lite småsaker hemma och funderar på om jag ska ta en myskväll ikväll och vila upp mig från alla sena utenätter.

PEACE!

T . A . M - K .


Underbar inspiration! Älskar Taylor, Ashley, M-K och deras stilar.
Låter bilderna tala för sig själva.

Båstad second day part 4.


Madison night.

Baren!
Angela, Sanna och Martina.

Fanta och Rosé!

Papporna och Sanna.

Sanna och jag.


- the last.
Nu har jag delat med mig av alla bilder jag har. Men chefsdesignern har flera bilder och en film håller på att göras någonstans av någon. Kommer självklart med mig av det när jag fått filerna och filmen.

Sitter på balkongen i skuggan och käkar god mat och lyssnar på musik. Helt jäkla underbart är det.
Skulle bara behöva en pistol att skjuta ner de skrikande fåglarna.

PEACE!

T h e M o d e .



Festivalmodet in my heart.
Har nog aldrig gillat något mode så mycket som detta. Här ska man inte behöva vara sexig, kvinnlig, kurvig eller pinnsmal. Det gäller bara att blanda ihop massa galet till något snyggt och tufft.
L-l-l-l-l-loooove!

Båstad second day part 3.


Outfits.

Jag och Sanna i våra första outfits.



-Mer bilder kommer.
Nu ska jag käka!

I see the sun.



-Solen skiner. Oh my good! Kan inte vara sant, haha. På med shortsen igen och sätta mig ute på balkongen och titta på de få molnen som syns. Ska dricka upp mitt kaffe med.
Förövrigt har jag inget mer att tillägga förutom att jag älskar min bror Kristoffer galet mycket.

PEACE!

About yesterday.



- igår blev det Marinfestivalen från 17:00-01:00. Såg Amanda Jensen och Mustasch.
Även något ACDC liknande band.

Lite häng på stan med tjejerna och andra. När jag skulle börja dra mig hem och ta följe med Evelina och Ludvig stötte jag på Mico och följde med en snabbis in till stan och sedan hem igen.

Nu ska jag käka och hoppas på att mamma kommer hem snabbt med kaffe innan jag blir på dåligt humör.
PEACE!

RSS 2.0