Tomorrow is december.



Tja. Sitter på sängen i myskläder och ansiktsmask. Snart ska jag kolla Desperate Housewhifes här på datorn eftersom jag sett nyaste avsnitt än vad de visar i svensk tv.

Elina har varit här en stund och det blev en massa girl-talk.
Du är en härlig och mycket stöttande vän. Tack gumman.


PEACE.

Morgonen och lite telefonsnack med gulliga IDOL Linnea.



Tja! Idag vaknade jag runt kvart i 08 och var fett förkyld. Svårt att andas, ont i näsan, huvudet kändes som en förkylnings-bomb och jag vad utmattad i hela kroppen. Bestämde mig för att vila idag så jag inte blir sämre. La mig i soffan med täcket och kollade på Vakna med The Voice och så fort det slutade (kl 09) så somnade jag om och vaknade igen lite efter kl 10. Kände verkligen att jag behövde det.

Snackade med Linnea från IDOL för en liten stund i telefonen. Förhoppningsvis ska jag och Carro dra och träffa henne nästa vecka om hon inte kommer vara i Stockholm under finalveckan.

PEACE.

Hemma från kylan.



- Tja, Nu är jag hemma igen. Har promenerat och varit i Meddan med A ett tag.
Är fett trött och ska hoppa i duschen när som. Brorsan tjatar om att jag ska visa saker och ting på min nya mobil. Sen hoppar jag i duschen.

PEACE.

Randoms.



  • I always notice that guy on Lilo & Stitch that always drops his ice cream.
  • Edward isn't a Vampire, He lives in the forest, he doesn't eat people, and he sparkles. Hes obviously a Fairy.

Funderar på.



- Ni ser bilden längst ner till vänster..(?) Funderar på att färga hårbottnen lite mörkare och topparna ljusare. Inte blonda som på bilden men lite ljusare i alla fall. För se hur det blir.

Sitter i skolan nu och ska planera några grejer till Stures tidning. Intervjuer och sådant.

PEACE.

Julskyltningen.



- Tjaaaa. Runt halv fyra kom Noemi igen och lite senare promenerade vi ner till stan i snövädret. Där mötte vi Tilda och drog på julskyltning. Träffade en hel del härliga vänner och kl 19 gick vi och åt på Capri med Daniella.
Efter att ha gått hem i snöstormen så var jag inne i värmen igen runt 21.
Är fett mätt och sitter och tittar på tv med mamma.

PEACE.

Telling you about last night.


Photo: Fotograf Stina J.


God morgon eller god dag. Idag vaknade jag av att Noemi log jämte mig och snackade i telefon. Efter en stund smög sig huvudvärken sakta in i tinningen och nu har jag fett ont i huvudet.

Gårdagen kortfattat: Amanda kom till mig kl 21 och jag fixade mig snabbt och sedan sprang vi in till stan. Sjukt jobbigt och kallt var det. Hann med bussen i sista sekund. Vi åkte upp till Frösakull där en kompis hade fest och träffade en del barndomsvänner och nytt folk.
Något som var synd var att musiken spelades från en iPod. Så det gick ju inte ändra till någon annan låt än de som fanns där. Folk stoppade musiken med jämna mellanrum vilket gjorde att stämningen sjönk lite efter slutet på låtarna. Men sen var det igång igen.

Runt kl 01 var jag inne i stan och träffade Noemi och några andra. Det var äckligt kallt så vi drog hem till mig runt 02:30. Snackade och frös till sömns.

PEACE.

This night.


Last night.



- Igår kom Fanny och Patricia hem till mig och drack vin och rökte vattenpipa. Hah, så jävla bäst vi är när vi diskuterar SMS. Hur som, kvällen var toppen och tjejerna drog hem runt 01 skulle jag gissa på. Så då drog jag ut och träffade en vän ett tag i kylan. Även fast det är sjukt kallt så kan det ändå vara mysigt att bara gå runt och snacka. Kl 02 var jag hemma igen fast utan känsel i händer, fötter och ben.
That's was my night.

Nu gör jag mig redo för kvällens festligheter.
PEACE!

Sister and brother.


Photo: me and my brother Kristoffer.
Syster och bror. Världens sötaste, jobbigaste, snuskigaste, lenaste, kaxigaste och gulligaste lillebror.
Älskar dig Fiffi.

Morgon.



- God morgon. Så här ser en nyvaken Becka ut, haha. ANTECKNA!
Okej, kanske inte idag. Bilden är tagen morgonen efter Halloween-festandet. Men när jag vaknade idag så jag ut som Quasimodo i Ringaren i Notre Dame. Mitt vänstra öga var helt svullet och jag så inte så bra på det. Nu har jag haft både en ögonkräm och svart te på ögat, haha. Det känns lite bättre så vi får ju hoppas att det går över snabbt.

F-f-f-fryser.



- Gillar gilla gilla läppstiftet. Fett tufft på de som passar i det.
Sitter på sängen och skakar sjukt mycket. Fyfan vad jag fryser. Mer om kvällen berättar jag imorgon.

Godnatt.

My room by night.



Phil Keaggy – God Only Knows (Theme From Big Love)

Förra vinkvällen.



- Langar fram några bilder från förra helgen då det var typ.. vinkväll? Joper, Hampus, Daniella, Noemi och Tilda var gänget.

Of you.



- Hemma från skolan. Nyduschad och har fett ont i ögat. Vet inte vad som hänt. Nu blir det käk med mamma sen får vi se.

Peace.

,.-,.-,.-



- Slut med serier för idag. Snabbdusch och lite käk nu.

Peace eller något.

Torsdagkväll.


Photo: Fotograf Stina J.

- Kollar serier och vilar. Imorgon är det fredag igen. Tiden går väll ganska snabbt ändå.


Ville bara skryta lite.



- Tja! Ville bara skryta lite med min nya borste gjord av trä som är mycket skonsammare för håret och hårbottnen än plastborstarna. Fett bra också.

Tre favoriter.


Photo: Me.

-Tre favoriter från Rhodos.
Har suttit i säkert över en timme och skrivit in kontakter från den gamla mobilen som inte fick plats i den nya. Över 180st fick man skriva till. Fan vad jobbigt. Snart ska man sova.

PEACE.

I'm sorry...



- Förlåt för den sämsta uppdateringen på länge. Saken är att jag helt glömt bort bloggen idag. Ganska skönt faktiskt. Åkte till TRE-butiken imorse när de öppnade och fixade några saker och efter det har det varit skola och sedan åkte jag raka vägen hem till Elina och Samuels nya lägenhet.
Vi bodde så nära varandra men när jag fick reda på att de flyttade från mig var jag tvungen att komma och godkänna lägenheten. Om de nu var värd att byta ut mot mig, vilket den faktiskt var. Haha! Mycket fin och stor.

Nu kom jag nyss hem och leker men min nya mobil som jag bytt ut mot min nästan tre år gamla Sony Ericsson. Nu är det HTC som gäller.

PEACE!

FG.



Hej hej heeeeej. Lite sur nu. Japp. Varför berättar jag inte här. Men men. Ska försöka fixa det imorgon. På morgonen, yey..
Jobbat på kvällen. Segt och varmt som fan. Dock inte lika varmt när jag gick hem i snöstormen.
Ska snart sova. Ha det bra. Bye.

Two new.



- Tja. Ville bara meddela att jag spottade blod idag och hade även näsblod. Lucky me?
Ville även visa upp de skönaste jeansen just nu. Cheep Mondays nya stretch som är fett mjuka. Love them!
Den lilla mössan på bilderna för endast 99kr är också ny. Vet dock inte om jag passar i sådana mössor. Men vissa gör det sjukt mycket.

Daniel Adams-Ray – Dum av dig

Håkan.



- Håkan hela morgonen och nu ska jag fan ta och försöka plugga...
Håkan Hellström – Mitt Gullbergs Kaj Paradis

En extra sovmorgon.



- Tja bloggen eller vad man nu ska säga... Idag fick jag en extra sovmorgon. Fan vad skönt!
Vaknade kl 10.00 och nu ska jag göra frukost. Idag börjar jag kl 13.00 och då har jag prov. Sedan slutar jag.

PEACE!

red / camel


Infinity.



- Sitter och lyssnar på The xx non stop. Käkar frukter och choklad och ska snart börja plugga lite.
The xx – Infinity

Peace!

Home from school.



- Fyra bilder från sommarens plåtning.
Foto: Stina J.

De andra analoga.



Här har ni två analoga bilder jag tog i Rhodos i augusti. Ingen stor skillnad på den förutom att den nedre är lite hårdare. Gillar dock mer att man ser detaljerna till vänster på den översta.

Now: Studdy!

Ont efter jobbet.



- Jobbat från 15-20 idag. Ont u huvud, hals, mandlar och rygg. Great! Nu ska jag tvätta mig och plugga lite.
Sen kolla någon serie till jag somnar eftersom mamma tog min bok och är helt inne i den, haha.

PEACE.

GET THE LOOK


- Coat Weekday, Boots Jeffrey Campbell, Sunglasses Asos, Pants Topshop, Tank top Monki, Belt Topshop, Bag Asos, Cape Weekday.

,.l..



- Barnpassning. Brorsan sitter och tjatar sönder om allt mellan jord och himmel medan jag redigerar bilder. Nu måste jag hoppa i duschen. Helgens bilder kommer någon gång.

Peace typ.

Island.



- Kaffe och mackor på soffan. Sitter och skrattar åt alla fula reklamer på Cartoon Network som brorsan tittar på.
Igår blev det en lugn vinkväll med vännerna. Mer om det berättar jag senare.

The xx – Islands
PEACE.

7 långa månader.



- Fanfanfan. Åldernojja (finns det något som heter det?) till max nu. Suger att nästan alla vännerna hänger på krogen och dylikt och vänner i min ålder verkar fett sega.
Idag är det exakt sju månader tills jag äntligen blir 18år. Fyfan vad segt. Klart kommer jag gå in tidigare men ändå... Ska fan föda mina barn tidigare på året så att de inte börjar med falskleg haha. 20 juni är dock första halvåret men på slutet av första. Suck...


Hemma från stan.



- Hemma från stan nu. Blev Roberts med Carro och sen lite affären och sånt.
Haha, vi hade verkligen samma typ av killsmak, så kul. Nu ligger jag i sängen och är fett seg. Måste vara igång och göra något så jag inte somnar. Hah.

Peace.

Ge mig...



- Gud hjälp mig. Ge mig ett fett jobb med bra betalt och som jag trivs med. Ge mig mer hjärnceller så jag blir duktigare i skolan i vissa ämnen. Ge mig alla de kunskaper som behövs för att klara högskoleprovet. Kasta in mina drömmar i verkligheten och ge mig mer lycka. Och givetvis att tiden ska gå snabbare...

PEACE.

Morning.



- Good morning everyone.

Lip.



- Tja. Ge mig Fionas läppstift och alla andra hon och Becca också använder för den delen.
Testade ett liknande från Make Up Store för en vecka sedan. Reaktionerna på stan var väldigt blandade. De yngre och upp till min ålder kollade nästan lite konstigt medan, hmm... skulle gissa på 18+ verkade gilla det.
Men vafan, Halmstad är ju så litet så folk vågar inte sticka ut.

W e e k D.



Va fan ska hålan bjuda på då?



- Fan vad segt. Har hämtat brorsan från skolan och sitter och slöar. Känner nästan för att trycka i mig grönsaker och dipp och bara slöa... Får se vad som händer och fötter. Haha.

Panda.



Crazy make up! Hade tråkigt en kväll och lekte lite med sminket. Fick dock panda-ögon, men what ever.

Idag var det trams på Rättskunskapen med Sasha och sedan drog jag på konstutställning med ensambel-gänget och hängde i sofforna med musikeleverna och drack kaffe.
Det snöade en del med försvann snabbt som tur. Nu sitter jag hemma och försöker överrösta det borrande ljudet med house men går inte så bra, höhö.

PEACE!

ELLE SPAIN.



- Elle Spain November 2010


Fan vad stolt jag är över mig själv. Har jobbat i matten en hel del idag. Grymt. Plus i kanske för mig själv.
Blev fett sugen på att göra listor eller liknande. Kanske gör en frågestund or something, inom kort...

Peace.

How's that girl.



Har dammsugit lägenheten och städat lite i mitt rum samt dunkat hög musik. Nu blir det käk sedan drar jag och fotograferar lite till tidningen.

PEACE.

every time.


every time i want to remember you..
i close my eyes..
i haven't seen you in so long..

i daydream all the time..
most of my day im thinking of you..
my mind keeps drifting to you..

Förkyld men måste ändå.


-Två andra bilder från sommarens fotografering.

- Förkyld like fuck. Andningssvårigheter, huvudvärk, halsont och sånt skit. Ligger och vilar mycket. Senare måste jag dra mig till Halmstads Arena Hall och fotografera någon från IDOL och sådant till tidningen.

Peace.

BACK TO BEING ME


r&f




“vi tänker dra till brasilien, men jag tänker fan inte finna mig själv där”
-r&f

Kalla fötter.



- No fantacy. 3D style.

Har kalla fötter. Bokstavligt talat. Sitter och fryser i sängen. Vill spola fram tiden.
Sitter och gnäller på mig själv i mina tankar samtidigt som jag dunkar lite house i öronen med kassa små lurar...

Peace typ.

Inspo- bilder från fotograferingen.


- Hey! Mins ni att jag var på en oförberedd fotografering i somras?
Här är i alla fall två inspo- bilder från fotograferingen.

some outcast.



- Fryser. Myskläder, tända ljus och god mat. Mycket vilan. I really need that.

A new day.


- Good morning Halmstad.
Började dagen med att försova mig...igen. Nu ska jag käka frukost och fixa mig.
Sen blir det samhällskunskap och en låååång fotolektion.

PEACE.


I'M SORRY.


Hey, you and I are going to have...


De första analoga.


- Tja. Nu har jag fått i mig en dock underbar mat. Mätt och belåten. Vill sova nu. Efter DW läger jag mig så snabbt som möjligt innan datorn börjar ropa på mig och bilder fast mig i hans värld.

Här ovan har ni två analoga bilder som jag scannat in.
Bild 1: En varm sommarkväll på Cafét's uteservering med Adam och Sabina.
Bild 2: En morgontrött ,osminkad och oförberedd Becka i skolan.

Gillar ni analogt så häng kvar. Jag kommer visa mer.
PEACE.

What I want right now.



- Nyduschad efter träningen och död i armarna.

Det jag vill just nu: Sova, mat, cappuccino, myskläder, hemma och vila.
Men nej, nu ska man stressa till skolan med en galet hungrig mage och ha matte och samhällskunskap.

SOONER OR LATER.


Läkaren hade fel.



- Idag har jag varit hos min cp läkare lääänge. Ska fan ta och byta. Hon är inte okej.
Kärringen ville skriva ut recept på massa skit som jag skulle ta så att jag inte skulle kunna träna eller något på länge. Och det gissade hon på. Men jag tvingade henne att skicka iväg mig på prover och det gjorde hon tillslut. Vilket resulterade att hon hade fel och jag lätt. That is sick!

PEACE.

Back to school.



- A new week. Back in school... again. I'm already missing the weekend.

Home from IKEA.


- Några veckor gammal bild.
Nu är jag hemma från det stora IKEA och har ont i rygg, svank och axlar. Får se om jag lyckas övertala mamma att massera lite.

PEACE.

The XX.



- Drar ner till det nya IKEA.
PEACE.

the shadows.



- Lyssna på ny skön musik och dricker kaffe i sängen. Snart ska jag klä på mig och sen drar jag ner till det nya IKEA.

Stanton J.


Ph 1: Stanton James.

Häng.



- Nu har jag sagt hejdå till Daniella, Noemi och Tilda och ska snart hoppa i myskläderna. Ikväll blev det Roberts och sedan lite häng hos mig. Är faktiskt inte så trött. Är nog den allt försena kaffen...

PEACE.

E/Stockholm day 6.


Day 5.
Sista shoppingen och käket på drotninggatan innan tåget skulle avgå.


Tog tåget till Göteborg, köpte en bok på Pocketshoppen och sedan tog jag nästa tåg hem till Halmstad.

Tack ännu en gång Paradise Hotel Patrik, Sebastian (Rahlenfelts bror), Citty och Valle för denna vecka.
PEACE!

L o u 3 .



- In some odd way I always find seem to find boys with a superpower, a special one that you can't see on their appearance.

Hair.



- Så jäkla snyggt hår. Älskar M-K och A Olsens självfall speciellt Rumis röda toppar på den vänstra bilden.
Love love love it.

Flames.


- Fet låt. Lyssnar om och om igen.

Tja alla härliga. Sorry för bad update. Daniella kom och väckte mig och mer behöver jag nog inte förklara. Käkade, fotograferade och hängde lite här hemma bara. Skönt som fan när man är så seg som jag har varit. Nu har hon åkt och jag ska ta och slänga i mig lite mat.

Shit, är klockan inte ens fyra?! Jag som trodde att den var runt sex. Det är ju så sjukt mörkt ute. Blää...
Ikväll blir det nog lite häng hemma hos någon i trion (Daniella, Noemi och Tilda) eller på något mysigt ställe förhoppningsvis.

PEACE!

E/Stockholm day 5.


Dag 5.
Fasta från Valles balle (balkong!). Gick upp ganska sent, så det här var det ljusaste man han se på dagen.


Middag/kvällsmat på T-Centralen. Proppmätt till tusen.


Blev sleep-over hos bästa Citty igen. Passade på at köpa en liten tackpresent till henne då.


Cappuccino till max. Så jävla gott. Vet inte hur mycket cappuccino och latte jag drack under Stockholmsveckan alltså. På kvällen/natten blev det häng. Drog ut med Petra.


Hälsotallrik på ett kebabställe till nattmat. Det var som ett fett berg med käk. Åt inte upp allt, hah.

PEACE!

CAMERAS




After being crushed...



- After being crushed and hurt so many times I've been careful lately. Like in a fairytale.
I take good time and effort to trust people, and I search carefully for the ones that won't destroy me.

Slow motion.



- Fan vad seg jag är i huvudet. Och när jag kollar mig i spegeln blir jag fan rädd för mig själv. Helt svullen och trött. Hur ska man orka med eftermiddagens dansträning? Help me.
Känner att jag behöver ta en powernap mellan duschen och innan jag drar och handlar. Det har aldrig funkat innan om jag inte varit sjuk eller bakis.
Jaja, får la se hur detta kommer gå.
Nu drar jag och repar med emsambelbandet. Hoppas det blir kul.
PEACE!

E/Stockholm day 4.


Dag 4.
Vaknade upp runt elva och tog en snabbdusch hos Patrik. Sedan körde han mig till t-banan och jag drog in till stan och träffade Petra i Slussen. Det blev en galet god men lång lunch.


Look, Acne! Gissa om jag dog när jag kom inte på Acnes avdelning? Bara kolla alla de snygga kläderna som hänger bakom dessa coola skorna. Eller okej... Man ser typ inget men gud vad jag ville ha allt allt allt.


Härliga Drottninggatan med massa roligt folk och lite shopping.


Fika blev det också. Mums!


Sedan packade jag väskorna och bosatte mig hos denna grymma flairtendern Valle. Det blev fotografering och vin. Snäll som han är så fick jag med min en av hans flairing flaskor så jag kan öva lite hemma.


Sedan blev det fest för hela slanten. Träffade äntligen det gamla Campgänget från sommarens Arvikafestival och självklart ursköna Daniel igen. Man blir så glad av att se honom. Här har ni hans blogg: http://www.finest.se/danielparis

+▲+



- Har snackat med en saknad vän för ett tag sedan. Evelina. Fan vad bra hon förstår en. You are great! Gossip Girl, mackor och mys i min stora säng. Underbart. Imorgon är det fredag. Vad händer då? We will se.

PEACE!

E/Stockholm day 3.


Dag tre.

Sa hejdå till Sebastian och Enköping runt tre tiden och åkte in till T-Centralen i Stockholm och träffade Ph Patrik. Köpte glass och sedan drog vi hem till hans hus. Matlagning, filmer och massa snacka och diskussioner hela kvällen.

Feeling so cold.



- Idag upptäckte jag att den nya musikvideorna är riktigt grymma. I alla fall vissa.
Jag tror inte jag haft någon video som jag verkligen gillat men idag hittade jag två-tre favoriter. Visar de lite senare kanske.
För tillfället sitter jag och fryser som en galning. Tror jag börjar bli sjuk...

PEACE!

Julfrossa.



- Sitter hemma och läser i Amelias Jultidning. Blir genast sugen att fixa mysig julstämning men nej det är för tidigt.
Skulle ha varit i skolan nu men har typ fått magknip (?). Kom nyss. Ajajaj, vad händer. Snyft...

PEACE!


The brown one.



- 1) Modekungen 2) Topshop 3) Alexander Wang 4) Asos 5) Topshop.

Apropå smink och sånt.



- Tja. Var så galet skrivsugen tidigare men inte nu längre.
Har kört rengöring och ansiktsmask nu. Jag har verkligen tröttnat på smink. Visst känner man sig finare men när det suttit på i någon timme känner jag mig bara äcklig och min hud skriker att jag ska tvätta bort alla metaller och annat som täpper igen och förstör huden.

Nu kör jag bara på ögonbrynspenna och concealer. Ibland en tunn eyeliner och lite solpuder.
Visst blir det mera skit i ansiktet om man ska ut och festa eller på middag. Men bättre det än att använda foundation och gnugga bort mascara dagligen.
Har faktiskt inte använt foundation på månader. Sist var på en fotografering i somras och det kändes förjävligt när make up artisten spacklade på skiten över hela ansiktet.

Oj, jag var väll lite skrivsugen ändå. Ska snart tvätta bort ansiktsmasken och kolla igenom några läxor.
PEACE!

Enköping/Stockholm day 2.


Dag två.
Vaknade upp. Hoppade i duschen. Och när jag var färdig var det frukost på sängen med levande ljus och en rolig film. En bra början på dagen eller vad säger ni?

Bild ett är urgulliga Emil och bild två är Sebbe.
Vad tycker ni? Är han lik sin bror Christopher Rahlenfeldt? Naaah... Jag tycker i alla fall inte det.

På Kvällen blev det massa god mat på en restaurang i Enköping.
PEACE!

a dark wednesday.


- 1. Mason by Michelle Mason. 2. Vingörhängen. 3. Oversize bombarjacka från Monki. 4. Tabi boots.

What I do now.



- Fotolektion. Analogt. Scanna. Kakor. Gossip Girl. Cykla. Vänta.
That's what I do now.

Onsdaagmorgon.



- Onsdag. Morgon. Vill bara ligga kvar i sängen och somna om. Varför kan inte tiden gå en aning snabbare? Spola fram några månader. Kanske 6-7 månader? Varför ska allt vara så tråkigt?

Jag vill gå i ide. Vet ändå att jag inte kommer missa något speciellt.
PEACE!

Enköping/Stockholm day 1.


Redan till Stockholm började med att jag tåg första tåget upp till Göteborg och hängde på Espresso House i ca en timme innan jag hoppade på nästa tåg som skulle ta mig vidare till Stockholm.


Tågresan med det andra tåget vad hur seg och tråkig som helst. Kändes som en evighet (7timmar). Tåget var ju inte det nyaste heller... Inget dricksvatten, inget internet, inga eluttag att ladda t.ex dator och mobil. Det vad väldigt smutsigt på tåget med.


På resan fanns det inte mycket att göra. Läsa en bok, fotografera (inget kul där), titta ut, lyssna på folks konversationer och... äta.

Efter många timmar var man äntligen framme i Enköping. Då bodde jag hos Sebastian och hans familj.
På kvällen blev det film och pizza.

oooooh.



- Tights Topshop, Shoes Jeffrey Campbell, Bag Topshop, Tank Top Weekday, Ring Asos, Hat Weekday.

won't wait forever.



- If you like her, tell her because she won't wait forever....

Denna tisdagen.


- Upp till skolan. Idrott. Hem. Duscha. Plugga. Matte. Lunch. Samhällskunskap. Hem. Myskläderna på. Läsa. Redigera. Skicka.

Depp-vintern.



- Tja. Har jobbat idag. Ont överallt. Seg. Deppig.
Nu är depp-vinter i full gång.

Inga Stockhomsbilder eller mingelbilder nu inte. Det är stopp i mitt huvud...

PEACE (?)

GG-tröst.



- Huvudet sprängdes nästan i morse. Bra början på veckan or what?
Sitter hemma och käkar mackor, dricker kaffe och fryser. Fryser? Inget bra tecken de inte.

Får trösta mig själv med lugn musik och lite Gossip Girl.
PEACE!

Dagens sammanfattning Sthlm-Gbg-Hstd.



- Back home in Halmstad.
Jahaop... Nu är man hemma. Man samma gamla myskläder, samma säng, samma polsk mat, samma favoritfrukt, samma rutiner. Back to the reallity.

Har haft näsblod vilket betyder att ajg kommer bli dålig och förkyld snart. Börjar på ont i huvudet och har ont i både rygg och benen.
Efter att jag lämnat Cittys lägenhet tog jag mig fram till Centralem och Drottninggatat där jag sprang runt och letade efter de sista sakerna och mat till resan.

På tåget till Göteborg läste jag tidningar, käkade och drack en hel del varm choklad, mums! PH Patrik ringde mig även och underhöll mig en stund.
När jag fick slut på ideér under resan och inte orkade rulla tummarna mer ringde jag till min kära trio.

När jag var framme i Göteborg ringde Valle och vi snackade lite om den kommande sommaren. Hoppas hoppas hoppas (?). Sedan kom tåget och jag åkte hem till Halmstad.

PEACE!

Back to Cittys.



Hey there!
Sitter hemma i denna brudens lägenhet och lyssnar på musik och dricker cappuccino.
Ska snart träffa Petra och sedan får vi se vad som händer.
Sista kvällen i Stockholm detta året... Surt.

Igår kväll var det en väldigt annorlunda men rolig kväll på en Idrottshögskola vid Stadion. Där träffade jag och Petra den gamla Camp-gänget från när jag var på Arvikafestivalen i somras.
Daniel Paris var även där. Hur skön som helst!

Sedan blev det nattmat på SevenEleven. Jag kom hem till Valle runt 04, haha. Sjukt kallt var det!
Det var väll allt jag hade att dela med mig för tillfället.

PEACE!

Stockholm, this and that.



- Tja Stockhooolm!
Åkte hem till Ph Patrik och käkade och sov där. Imorse vakande jag runt 11.00 och drog till T-Centralen en timme senare. ´Gick runt och letade efter lediga förvaringsskåp till min väska i ca en timme och sedan kom Petra (en kompis från Halmstad) och mötte upp mig. Vi drog till Slussen och sprang runt i affärer . Jag käkade en mycket god kyckligsallad på Tully's Coffee. Där satt vi i över en timme och snackade om allt mellan himmel och jord. Sedan fortsatte vi kika runt i affärer och tog därefter tunnelbanan till Centralen. Den blev en latte på ett café på Drottninggatan och på kvällen drog jag hem till den grymma flairtendern Valle och drack vin fotograferade. Nu inväntar jag Petra sedan får vi se vad Stockholm har att erbjuda.

En till grej. Det är en aning tragiskt att så fort man skriver på bloggen att man ska träffa någon känd typ så kommer det upp på skvallerbloggar. Dock är det lite kul att skratta åt det då folk kommenterar saker de inte vet sanningen om och ni ger mig allt mer besökare. Tack!

Hejdå Enköping och Hej Stockholm.


Ph 1: tv6.se/paradisehotel
Ph 1: finest.se


Tja alla. Jag var så sjukt slö och trött hela dagen igår och fattade inte varför eftersom jag som länge. Men sen kom jag på det. En hela dag utan kaffe!

På kvällen drog jag och Sebastian in till Enköpings centrum och käkade massa gott på en Kinarestaurang. Sedan satte vi på en film, gammal klassiker. Som jag inte sett tidigare -Pulp Fiction. Men så trött som jag var så somnade jag ganska så snabbt.
Nu är jag i alla fall uppe och vi ska snart äta.
Sedan tar jag tåget in till Stockholm och möter upp killen på bilderna ovan, Patrik B!
Kommer bo hos honom fram tills på söndag.

PEACE!

Slöväder.



- Tja. Jag var så sjukt trött igår så jag sov till ca 12:30. Tog en dusch och sedan fick man frukost på sängen. Lyx! Sedan kollade vi på en rolig film. Det är så jäkla trist väder så man blir allt för slö.

PEACE!

@ Sebbes.



- Tjaa. Sitter hemma hos Sebbe och har käkat pizza. Jag är verkligen den segaste på att käka. Inte okej.
Blir en lugn kväll eftersom jag är så galet trött efter den sjukt långa resan hit till Stockholm/Enköping.

Har redigerat några mingelbilder, lyssnat på musik och snackat massa.
En grej till. Jag drack Coca Cola, haha. Har ju inte druckit läsk sedan Rhodos i augusti och ville bli nyttig.
Jag höll mit i tre månader. Imponerande, haah.
Det var allt jag orkade dela med mig av idag.

PEACE!

Från Göteborg till Stockholm.


Hos denna pratglada och roliga kille Sebbe ska jag bo hos i några dagar.
Bild tagen från rahlenfeldt.blogg.se


- Jag och dessa tåg... Tog fel på tågtiden från Halmstad till Göteborg och missade tåget... Fuck.
Så jag fick ta och köpa en senare biljett. Men nästa tåg var framme i Göteborg ca 10min efter att mitt andra tåg till Stockholm avgått. Så där förlorade man några hundralappar, fan fan fan. Så nu har jag en ny biljett men dyrare... Hur som. Nu är jag på Espresso House och käkar mammas macka och någon smoothie.
Mitt tåg till Stockholm avgår kl 11:07.

PEACE!

Mot tågstationen.



-Goooood morning!
Vill bara fortsätta sova men icke. Halv nio tar jag tåget till Göteborg och sedan byter jag tåg kl 10 mot Stockholm. Det blir till att underhålla sig med mobilspel, bildredigering och liknande. Kl 15.00 är jag framme i Stockholm och då kommer S och möter upp mig. Men berättar jag senare.

PEACE!

Redigerar med levande ljus.



- Tja. Internet har inte funkat på flera timmar men nu verkar det vara ganska stabilt.
Har levande ljus runt sängen och ligger och redigerar mingelbilder från The Corner och Club Liberty.
Ska snart hoppa i duschen och sedan packa det sista inför imorgon.

PEACE!

Halloween-party part 3.


- Nu är de sista bilderna fårn Halloween hos O uppe. Sitter och kollar på Brooke Knows Best på MTV.
Har även börjat packa lite inför veckan i Stockholm som börjar imorgon.

PEACE!

Inre blödning.



- Hej hej alla. Varför känns det som om jag alltid har otur med mina händer och fötter?
För snart ett år sedan fick jag min första inre blödning i handen under ett boxningspass. Efter det jag jag (thai)boxats lite då och då. Vad händer dårå? Jo, jag får en inre blödning varje gång. Under denna hösten har jag fått sammanlagt två i höger, en i vänster och en i höger fot. Det jobbiga är att jag inte kan träna fullt ut under dansträningen eftersom det tar minst en vecka innan jag känner att det känns helt bra igen.

Bilden ovan: så såg det ut under och efter det ut under och efter det senaste passet. Bytta dock till en annan linda hos sjuksystern. Jobbigt...

PEACE!

PMC.



- Play Me christeric.

RSS 2.0