ROAD TRIP UPDATE DAY 37.

Ph: by my lovely mother.
 
On the road day 37:
 
- Nu har jag luffat runt på östkusten i över en månad. Daniella är tillbaka nere i Melbourne p.g.a jobb och dylikt. Jag reser runt med lite kompisar här uppe i värmen medan det är höst, eller kanske t.o.m vinter i södra Aussie.
28 grader och sol, varma kvällar och mycket läsning, chilla, promenera och hänga med vänner är vad jag gör just nu.Utöver det kollar jag ständigt upp plugg och studiemöjligheter. Tänker en hel del på framtiden för tillfället.
 
Många säger att jag inte ska oroa mig ännu och bara njuta av min semester. Men jag njuter av att kännamig lugn och bekymmerfri vilket jag är när jag vet att jag har allt under kontroll och planerat. Detta jag pysslar med tar också extra lång tid att göra här p.g.a tidsskillnaderna.
 
Och för er som undrar när ni får se mig igen i Sverige så kan jag avslöja att jag kommer komma upp om ca ett år. Kommer vara iväg längre än planerat.Men givetvis kan mycket ändras fram tills dess.
 
Just nu befinner jag mig uppe i Cairns och har sedan det senaste blogginlägget besökt Rainbol Beach, Fraser Island, Airlie Beach, Whitsundays, Magnetic Island, Townsville och Mission Beach.
Jag kommer resa till två andra städer innan jag flyger tillbaka till Melbourne där jobb, vardagsliv och 16 grader väntar mig.
Men jag ser ändå fram emot det då jag saknar känslan av "settle down".
Nu ska jag dra tillbaka till Calypso Inn där jag bor förtillfället. Laga lite nyttig lunch och simma i poolen efteråt.

UPDATE FROM ROAD TRIP DAY 23.

PH: At the hostel in Byron Bay. Dinner and surf movie.
 
Road Trip, day 23.
 
En liten snabb uppdatering. Idag är det 23e dagen som vi luffar runt på Australiens kust. 
Noosa är den nuvarande destinationen men om bara några timmar hoppar vi på en buss upp till Rainbow Beach. Imorgon ska vi på stora äventyr. Fraser Island, känd som världens största sandö ska besökas under tre dagar och två nätter med jep och camping. Hoppas på bra väder!!
Därefter åker vi tillbaka till Rainbow Beach och spenderar en natt där innan vi drar vidare upp.
 
I Byron Bay som so far är favoriten på east coast, träffade vi massa bekanta och internationella vänner från Melbourne och dylikt. Sjukt vad världen är liten.
 
Nej, nu måste jag rusa. Vi ska laga mat innan vi hoppar på bussen.

UPDATE FROM ROADTRIP // 6 MONTHS IN AUSSIE TODAY.

Ph: Me, Daniella and the dog in Ulladulla, NSW. Day 4.
 
6 Månader! Vad sjukt det är! Det känns verkligen inte som om jag vart i Australien i ett halvår nu. Men idag är det dagen. Tiden går otroligt snabbt när man har kul och jag känner ingen som helst längtan till Halmstad eller Sverige. Mamma, Kristoffer, släkten samt några vänner är givetvis saknade. Men that's it.
Kommer jag komma tillbaka till Halmstad? För en kort tid kanske, men bara tillfälligt. Annars nej, världen har så mycket mer att ge. Så jag tänker inte sitta i en liten stad då mina flesta vänner reser också eller har flyttat, samt aldrig bott där.
 
Jag tänker varje dag på framtiden och jag kommer vara borta från Sverige längre än planerat. Jag är inte klar här och ska resa runt i Asien innan jag drar mig tillbaka till norden igen.
 
Men just nu är jag på road trip med en av mina bästa vänner, Daniella. 
Road trip day 17 är idag och vi befinner oss just nu i Byron Bay. Här ska vi spendera en vecka och sedan drar vi norr. Vi lämnade vanen, hunden och killen som ägde allt dag 12 då vi fick nog av honom.
 
Vi har än sålänge besökt Lake Entrance, Mallacoota, Eden, Bega, Ulladulla, Jervis Bay, Kiama, Cronulla, Sydney (4 nights meeting up with some friends), out in the bush, Port Macquarie, Nimbin (famous weed/hippie town) and now Byron bay.
 
Vi lämnar kära hippie/surfarstaden Byron på måndag och åker upp till Noosa på äventyr.

RSS 2.0