Gör som jag -BLOGKEEN.



- Tjaa! Har varit på banken och gjort lite ärenden i stan och käkat frukt på balkongen. Nu sitter jag och planerar/gör små bloggjobb inför kommande saker som är på gång.

Tänkte därför ta och tipsa er om denna nya sidan där man kan följa sina favoritbloggar som heter Blogkeen. Den liknar lite Bloglovin fast nyare och fräschare. Så ta och börja följa min och alla anda bloggar ni läser.

▲ Paparazzibecka -

kvällen.



- Heeey! Nu är ännu en utgång avklarad. Igår var det ju premiär för nattklubben KRÄM och jag kom in VIP med halva priset och slippa kön tack vare en fotograf. Tusen tack!

Vi förfestade först lite hos Tove och Alex och därefter drog vi vidare på förfest #2 hos Linda.
Under natten besökte vi Corner, Nudelbar och Mårtensson (där KRÄM håller till).

Nu sitter jag och nyser och nyser och nyser hela tiden. Ska ta och käka lite.
PEACE.

PARTY@..



- Hahah, kunde inte sova inatt vilket resulterade den här normala bild.
Hur som, det var inte det jag ville komma med i detta inlägg. Tänkte smygsponsra Nöjet i Halmstad med att berätta att nattklubben som ändas är finns på sommaren har premiär ikväll vid namnet KRÄM inne i centrala Halmstad. Så för er som är myndiga och festglada gör som jag och ta er in till stan.

Men nu går jag två gator bort och upp till Tove för lite förfest med några vänner. Därefter springer vi runt på alla uteställen natten lång.

PEACE.

290611.




- I'm back on track. Har varit på Tylösand i några timmar med vänner och sedan fick jag någon allergiattack och åkte med panik hem. Nu är jag nyduschad och mår mycket bättre fast är dock lite seg så tar mig en andra kopp kaffe för dagen. Ska föna håret och börja fixa mig smått inför ikväll då det är lill-lördag och även premiär för en ny sommar-nattklubb här i Halmstad.

PEACE.

NU HÄNDER DET.



- Åhh, jag älskar när det händer många grejer på en och samma gång. Att ha många bollar i luften är bland det roligaste jag vet. Förutom när det gäller skolan, hah.

Men nu verkar det hända mycket roliga grejer på kort tid. Dels för att jag nu är 18år och kan göra mer. Men berättar inte mer än så nu. När jag vet mer exakt eller när det börjar närma sig så får ni veta vad det handlar om.

PEACE.

MIDSOMMAR.



- Några HTC-bilder från midsommar eftersom jag kände att det var bäst att lämna systemkameran hemma under en planerad partykväll.

Idag väntar ännu en solig dag.
PEACE.

andonesagain.



- They say time will make all this go away. But it's time that has taken my tomorrows and turns them into yesterdays. And once again that rising sun is dropping on down.
And once again you my friend are now here to be found.

GIFTS.



- Några av presenterna jag fick när jag fyllde år. Fick andra grejer med som b.la flygbiljett tur & retur till Kos som jag drar till om 11dagar.


Sitter och lyssnar på mina gudar Rebecca & Fiona som jag missade när jag var på Marstrand. Fan.. Att både de och jag var där samma kväll men det var toppen ändå. Får la se de en annan gång.
Har även kollar den nya säsongen av Weeds som hade premiär i USA igår. Fan vad pepp jag blev av den. Mamma med. Vi båda är riktigt Weeds-nördar.
Dock kommer jag missa en del när jag bor i Grekland men det får jag ta igen när jag drar tillbaka till Sverige igen.

PEACE.

PH: mitt 18års firande.


; Bilder från mitt 18års firande. Då det blev käk på Harrys med några vänner och sen Bulls och Corner med några andra. Fina Sandra på nedersta bilden bjöd på en god drink och satte igång fördelsedagsmusik så alla sjöng på Corner under tolvslaget. Tusen tack.

- Nu har jag varit ute i solen i ca 1h, orkar ju som sagt aldrig längre då jag blir rastlös. Ska fixa lite käka snart och sedan dammsuga tror jag.1

PEACE.

280611.



- Heeya. Jag har drömmt den konstigaste drömmen på länge. Vet knappt vad den handlar om. Men modig var jag i den och slog någon kille med stillettkniv tror jag.

Nu står jag och fixar ägg till frukosten och ska äta på balkongen. Sedan går jag ner och lägger mig på gräsmattan nedan.

PEACE.

klubbarunt.


; bilder från Mattis fest och utekvällar på stan.

- Har frossat lite till The XX och TBBT-serien. Nu ska jag byta om och träna lite på gymmet.

PEACE.

fezt@kossans.



- Några bilder från ett party i Kossans mysiga lägenhet.

Har suttit i solen en stund men pallar inte med en typ 30min. Blir sjukt uttråkad och rastlös. What to do?
Så jag springer in och up på balkongen hela tiden, haha.

Sitter och planerar in lite spännande saker i kalendern och ska fan försöka hålla mig i solen nu.
Good luck Becka!

PEACE.

+


newshorts.



- Två nya sköna shorts jag fick lagom till min födelsedag av min vän Kossan.

Avslutade gårdagen med mackor, serier och B&J glass.
Ny dag och nya tag. Ska försöka få lite sol om vädret tillåter.

PEACE.

maraton&glass.



- Nu blir det TBBT-maraton och glass i mängder.
En perfekt söndag kan man säga.


PEACE.

2ofmine.


; två av mina män.

- Har fixat lite nytt i mitt rum som jag någon dag kan visa upp och brottats med brorsan. Ikväll ska jag ta det sjukt lugnt efter en galen partyvecka.

PEACE.

crazynight@theVIProomStrandverket.



- BANG, and here they are! en hel del bilder från igår kväll/natt/morgon.

Det började med att jag tog tåget till Möndal i sällskap med Niklas. Sedan kom Linda och hämtade upp mig och vi drog till hennes förra hem. Efter det blev det en impulskick i på bussen till Avenyn, därefter tog vi oss till centralen där vi mötte upp Julia & co. Sedan fortsatte vi med tåget till hamnen (fråga mig inte vad den heter, don't know) och därefter båten till Marstrand.

Där blev det först en snabbvisit på Mama's där vi e upp några till och sedan drog vi vidare till Strandverket.
Först lite häng nere i baren vid uteserveringen. Och sedan fortsatte vi upp till övervåningen där det omtalade VIP-rummet var och där var det en helt annan värld. Massa musik, dans på möblerna, duscha i champagne och festa loss.

Förutom vårt sköna sällskap var Carro som kom två i Kanal 5's STYLISTERNA där samt Stureplans ägaren, en del nattklubbs chefer från storstäderna m.m. där.
En sjukt galen kväll som vi alla kommer minas ett bra tag framöver.
Festandet var helt över kl 05 då det blev nattmat.

PEACE.

SJUKASTE KVÄLLEN.



- Vill börja med att säga WOW! Jag hade den sjukaste och festaste kvällen på... 18år haha. Göteborg och Marstrand, ni har inte gjort mig besviken. Festat med massa trevliga människor ch varit med och en hel del roliga saker. En kväll/natt/morgon jag aldrig kommer glömma.

Men varför jag ser så deppig ut på bilden är bara för att jag inte är hemma i Halmstad än och hade bara denna bilden i blogg-arkivet just nu.

Berättar mer när jag kommer hem och då ska jag även få upp några suddiga HTC-bilder.
Snart ska jag säga hejdå till Linda och springa ner till vännen Niklas från Halmstad som också varit här uppe då jag får skjuts ner.

PEACE.

impulstrip.



- Lägger in lite randombilder. Nu drar jag på en impulstrip till Göteborg/Möndal på party och träffa lite nära och kära.

Uppdaterar troligen därifrån någon gång. Vet inte när jag kommer hem heller.
PEACE.

3 from kossans.



- Lägger upp tre bilder från Kossans charmiga lägenhet som jag var i för några dagar sedan.
Nu måste jag ta och fixa mig innan jag drar vidare på äventyr.

PEACE.

partycorner&lastnight.



- BAM! En bunt partybilder från Corner it is.
Igår var det midsommar och det firades med lite förfest som min vän från Hörby drog in mig och Noemi i och sen utgång på stan.

Nu är jag nyduschad och ska få mitt hår att bli vanligt från en dreadlock. Får se hur det komme gå. Även käka på det, fett hungrig och min baksmälla håller sakta på att gå över.

PEACE.

MIDSOMMAR -going out.



- Börjar fixa mig inför utgång. Först förfester sedan ut på stan och dansa loss!
Ha en fin midsommar alla snälla.

PEACE.

STÄNGA AV OMVÄRLDEN.



- Kladdkaka och kaffe väntar snart på balkongen med musik i öronen för att kunna stänga av omvärlden.

PEACE.

pics & kvällsplaner.



- En gäng bilder från en kväll med käk, drinkar och Bulls med fina vänner.

Idag är det midsommar, en svensk tradition jag inte tar så seriöst. Medan svennebananerna springer runt en stång och hoppar som grisar som om de var höga på något så drar jag ut och dansar loss i stan och klubbar runt med kompisar. Det är iallafall hur planerna ser ut för ikväll/natt.

Snart ska jag kasta mig över kladdkakan mamma nyss bakat.
PEACE.

unknown.



- We've tried the good byes so many days. We walk in the same direction so that we could never stray.
They say if you love some body, then you have got to set them free. But I would rather be locked to you than live in this pain and misery.

FINA HÄLSNINGAR.



- Vissa är bara för fina. Vill stolt visa upp några av de finaste grattis-hälsningarna jag fick på min 18års dag på fejjan.

Har nyss dammsugit lägenheten och ligger på sängen med massa kuddar runt mig och dricker kaffe till bra musik. Idag ska jag ta det lugnt.

PEACE.

feathers.



- Nya örhängen från Polen.
Love feathers.

sammanfattning &mamma.



- Börjar dagen med att lägga upp tre fina bilder på min underbara mamma.
Igår blev det utgång och den var verkligen lyckad med massa trevliga människor men ''hemgången'' var inte lika fet som utgången. Kvällen slutade med att jag och Noemi duschade och däckade på en sek i sängen.

PEACE.

youonlyliveones.



- Snart kommer J hit en stund och det blir väll film. Ska käka en efterlängtad sallad som mamma ska fixa ihop och senare ikväll kommer Jasmine hit och därefter utgång och en sväng förbi min vän Linda som har en 18års present till mig.

PEACE.

rock-chick.



- Nytt linne. Lite rock-chick style.

PASTALAX.



- Något nytt jag testade när jag bodde själv.

Pastalax 2 port:
2 ägg
3 laxfiléer
1 citron
salt & peppar
2 dl gröna ärtor
1 röd paprika
färsk persilja


Vitlöksdressing:
2 dl creme fraiche
1 stor vitlökslyfta
citronsaft
salt & peppar


Koka äggen och koka upp vattnet till pastan. Medan äggen och pastan kokar steker du laxen i en het spekpanna med en klick smör.
Krydda med saften från en citron (spar ett par droppar till såsen), salt och peppar. Koka ärtorna enligt anvisningen på förpackningen.
Skär paprikan i småbitar och blanda den tillsammans med de kokta ärtorna i pastan. Skär laxen i småbitar och fördela dem jämnt över tallriken,
skala äggen och dela dem
vi halvor, strö sist färsk persilja över.

Finhacka vitlöken, blanda den tillsammans med creme fraiche, lite citronsaft, salt och peppar.
Dock blev det godare när jag gjorde tomatsås till det istället, haha.

seize the day.


; phs från en utekväll med tjejerna.

- Igår var det en lugn dag och träning. Men det ska det inte vara idag. Känner att jag log en aning i ide och latade mig förutom när jag tränade såklart. Idag ska jag ta vara på dagen!

PEACE.

walkaway.



-With so may people to love in my life. Why do I worry about one. But you put the happy in my ness. You put the good times in my fun

And it's so hard to do and so easy to say. But sometimes, sometimes you just have to walk away
Walk away and head for the door

DE HAR GJORT DET IGEN!



- Åh de har gjort det igen! Rebecca & Fiona, som jag för första gången jag träffade de var två dryga tjejer men som numera är gudar för mig. Lika grymma som vanligt och lika snygga och kreativa.

Här ovan ser ni deras nya låt och den tuffa videon till.
Vad tycker ni?

PEACE.

hippiebohem.



- Ville bara stolt visa upp min fina hippie-bohem-bikini överdel och halsband som jag fick av min fina vän kossan lagom bra till min födelsedag. Tusen tack igen!

PEACE.

STUDENTEN '11 #4.



- Här kommer de sista studentbilderna.
De första är från Jacobs studentskiva (eller vad man nu kallar det för), sedan hos Adrian och Isabelle och där efter hos Pece.

PEACE.

STUDENTEN '11 #3.


; Ännu ett gång studentbilder från lite mer än en vecka sedan.


- God morgon. Nu är min födelsedag över och jag är utvilad. Frukost och kaffe står på schemat!
PEACE.

herecomesthesun.



- Oh no, here comes that sun again. That means another day without you my friend
And it hurts me to look into the mirror at myself. And it hurts even more to have to be with somebody else

And it's so hard to do and so easy to say. But sometimes, sometimes you just have to walk away
Walk away

SMYCKEN.



- Några nya smycken från mamma och brorsan.
Nu ska vi ut och käka.

PEACE.

STUDENTEN '11 #2.



- Slänger in massa studentbilder lite snabbt för att hålla mig uppdaterad här även under födelsedagen.

PEACE.

and the birthday continues.



- Yeah! Fett skönt med att äntligen vara myndig. Snart ska jag klä på mig och fixa mig lite smått. Senare idag drar jag in till stan för att träffa min ena syrra och hennes lilla familj som kommer upp till Halmstad för att fira mig lite. Men just nu gör jag om på mitt rum av de sakerna jag fått! Happy!

PEACE.

IT'S MY 18TH B-DAY!



- Yäääy I'm 18 now! Efter så lång väntan och en massa nedräkning så är jag äntligen 18år. Kommer berätta med om hur jag firade inatt och hur dagen blir.

PEACE.

SISTA TIMMARNA SOM 17ÅRING.



- Tjaaa alla! Jag har bara några timmar kvar av livet som 17år och övergår till att bli myndig på tolvslaget.
Vilket betyder att jag nu drar ner till stan för att avklara mitt andra födelsedagsfirande med några tjejkompisar på Harrys och därefter får vi se var som händer.
Eftersom att de jag umgås med är från så olika umgängen så får jag dela upp mitt födelsedagsfirande lite. Så ikväll kör vi del 2 av firandet. Sen återstår det två till I think.

PEACE.

STUDENTEN '11 #1.



- Slänger in en ''Del 1'' av förra veckans studentbilder som jag inte hunnit lägga upp. Men nu är de här. Alla dessa är från Sturegymnasiet, vår underbara skola. Och längst ner på bilderna står Robin, Adrian och Adam. Mer bilder från stan o.s.v kommer!

PEACE.

timerunsawaylikewildhorses.



- God morgon. Kanske lite sent för att säga det. Hur som. Igår blev det hemmafest hos Matti och sedan avslutade vi natten på Corner. Då var det sista natten som jag smög in på ett uteställe jag är för ung för. Men inte länge till! Imorgon fyller jag år! Fan vad man längtat. Känns inte riktigt verkligt. allt går så snabbt nu, känns det som.

Nej fan vad smutsig jag känner mig efter nattens festligheter. Får hoppa in i duschen och sedan fixa käk.
PEACE.

PARTYNIGHT.



- Heeeya. Slänger in en vecka gammal bild och fönar håret. Sen springer jag upp till Tove och därefter drar vi på hemmafest med några. Förhoppningsvis utgång därefter.

PEACE.

PISSVÄDER.


; En kväll med Frida och Jasmine.

- Faack.. Det är ett riktigt pissväder ute just nu och jag som skulle cykla till gymmet.. Men jag får vänta en liten stund tills det avtar.
Sålänge underhåller jag mig själv med YouTube givetvis.

PEACE.

need some time to play.



- So what if I go out on a million dates. I'd rather rage than sit around and wait all day
Don't get me wrong. I just need some time to play.

EN START OCH ETT SLUT.


; Började mitt sista sommarlov med sushi och rosé hos mig med Jasmine.

- I'm dead. Igår blev det fest hos Åsa och därefter drog jag och någon snubbe från festen till stan och köpte mat. När jag väl kom hem orkade jag inte gå in i lägenheten för att väcka mamma så jag satte mig utanför huset och käkade medan jag lyssnade på fåglarna då det började bli ljust. Nu är jag vaken och ska ta och fixa en sen frukost och en kopp kaffe så jag piggnar till.

PEACE.

PARTY FROM A HTC.


; 2 från 18års firande, 3 från en sen efterfest i en sommarstuga, resten från utgångar med Jasmine och Frida.

- Varit hos fina Åsa ett tag och fick lite 18års presenter och chillade. Bilder kommer sen.

PEACE.

+++++++



- Nu är jag mätt och har kollat den tredje Twilight-filmen och bär mig nu av till min vän Åsa för at pröva lite kläder och snacka.

SOME FOOD.



- Eftersom jag nu ska kolla en film i detta mysiga regnväder så får jag passa på och dela med mig av lite käk som går sjukt snabbt att göra vilket är en fördel för sådanan som mig som är lata när det gäller matlagning.

PEACE.

EN TON MÖRKARE.



- För en vecka sedan färgade jag och Linda håret på varandra. Jag gjorde en mörkare toning på henne och hon permanentade en ton mörkare mestadels i min hårbotten.
Det blev ju inte världens skillnad, men tycker ändå att jag fått lite mer lyster i håret och kommer lägga några ljusa slingor i det lite längre fram.

PEACE.

3 randoms.


; ph1- en bild J tog där jag visar lika mycket kärlek som vanligt. ph2- några i klassen på skolavslutningen. ph3- jag efter avslutningen hos Linda.

- Mätt och belåten. Snart drar jag mig till J för filmkväll och B&J.

PEACE.

adream.


; ännu fler bilder att drömma sig bort på..

- Nu har man tränat Body Balance med mamma och duschat. Snart är maten färdig men jag är så sjukt hungrig så jag trycker i mig frukter så länge.

PH's FROM A GREAT TUESDAY NIGHT.


; Ett gäng bilder från en tisdagskväll med Linda, Pontus och Linus från Göteborg.
Middag, fotboll, rosé, vattenpipa, musik, taxiäventyr och Malibu är en bra sammanfattning på kvällen.



- Har nyss vart på skolan två gånger för att lämna in några böcker jag glömt och ska snart ta mig ner till S.A.T.S och gymma en liten stund och därefter på Body Balance.

PEACE.

2 randoms.


; randombilder från en tvkväll med kuddkrig i sällskap av granen Emil och en bild J tog när jag försökte gömma mig för kameran.

- woow, vilken natt! Kan inte berätta så mycket nu då jag är lite stressad. Men så fort jag får tid så skriver jag ihop en sammanfattning.

PEACE.

handlahandlahandla.



- Vad är det med mig när jag bor själv? Då är veckans höjdpunkt att gå och handla och testa nya grejer.
T.ex så såg det ut såhär på bordet efter att jag handlade förra veckan.


Ikväll blir det nog chillkväll med vännerna och sen på någon uteservering. Får la hoppas på att mitt ansikte efter behandlingen ser lite bättre ut ikväll.

PEACE.

MITT RESULTAT EFTER ANSIKTSBEHANDLINGEN & EN DRÖM.



- Heey. Ge mig ett hus med allt detta i ett så ska jag inte be om något mer sen. Hade verkligen varit en dröm..

Hur som, kände att jag behövde en skönhetsbehandling och gick och unnade mig en ansiktsbehandling då de stack lånar i ansiktet och annat som inte var så skönt. Men början och slutet av behandlingen var underbar.
Resultatet blev ett prickigt ansikte och en aning svullen. Så jag vågar inte visa mig i dagsljus just nu.
Vilket betyder att jag hoppar över gymmet idag. Imorgon ska jag ändå på body balance så det får räcka. Ska ändå försöka trycka in ett gympass innan denna veckans slut.

PEACE.

aroundtheglobe.


; bild lånad av AngelickaB.

- Ett nytt halsband har flyttat hem till mig. Har aldrig haft ett så kort och tjockt tidigare men man måste ju pröva olika saker. Jag gillar det mer än var jag trodde att jag skulle göra och det är perfekt till en bas-överdel.

PEACE.

PARTYPHOTOS & MORNINGPLANS.


; ett gäng bilder från en 18års fest. Siri, Sara, Martine, Simon och jag på bilderna. Sista är på mig och min blivande baldejt, Simon.


- Nu bär det av på en timmes skönhetsbehandling. Sjukt länge sen sist.. I really need this!
Hörs laterooo!

SOMRIG FÖRFEST.


; Somriga bilder från en förfest i en sommarstuga för någon vecka sedan. Martine, Sara, Simon och Siri på bilderna.

- Tränar, käkat och nyduschad. CHECK!

to the fullest.



- Nu drar jag och tränar. Boxar och sparkar blir det idag!
Update så fort jag duschat och käkat.

PEACE.

bilder&planer.



- Ett par bortglömda bilder som är någon vecka gamla då jag och tjejerna hade det stressigaste förfesten hemma hos mig innan vi drog till Corner.

Dagens planer är: Dammsuga lägenheten, promenera, träna med mamma, duscha, käka och därefter träffa en vän.

PEACE.

new necklace / dreamcatcher.



- Ett nytt halsban från en random affär i Stockholm.
Är helt galen i fjädrar och drömfångare nu..

chilli'n.



- Efter att ha kollat lite MTV cribs så fastnade jag och mamma på en massa inredningsbloggar från USA och Australien. Kommer lägga upp en del favoriter senare eller imorgon.
Nu ska jag käka lite.

PEACE.

porch life.



- sunset on your breath
a deep connection to the natural world
it ain't easy being mc dreezy, beautiful symmetry, porch life.

MY FIRST JUMPSUIT.



- Visar upp min första byxdress. Har aldrig hittat någon i affärerna i Halmstad som jag tyckt om. Men nu äger jag äntligen en. Skulle beställt en annan blå men den var slut så fick bli den här istället. Perfekt till vardags och fest.

PEACE.

NIGHTMARES.



- Jag somnade kl 03.30 inatt eftersom jag fastnade helt i boken jag börjat läsa. Vad är det med sommarlov och böcker? Jag börjar oftast läsa på sommaren och det har nog aldrig hänt under höst/vinter/vår konstigt nog.

I natt fick jag kämpa med en del mardrömmar och bara flög på mig. Jag vaknade upp ungefär två gånger men såg nästan det där jobbiga i drömmen på riktigt. Väldigt obehagligt. Det var nästan så att jag inte vågade somna om. Men nu är jag utvilad och ska få i mig frukost och kaffe.

PEACE.

STURE PÅ STAN DAY 2.



- Några glömda bilder från dag två på ''Sture på Stan''.

All my life I've been good, but now I'm thinking What The Hell.
All I want is to mess around, and I don't really care about.
If you love me, If you hate me, you can save me, baby, baby.
All my life I've been good but now.. What The Hell?

120611.



- Ett litet kortare med väldigt intensivt pass på gymmet idag. Nyduschad och mätt. Läste lite i en bok på gräset i solen med. Helt ok söndag må jag säga. Nu ska jag boka flygbiljetter till Grekland då jag ska på bartenderutbildningen. Sen blir det nog till att träffa J en stund.

PEACE.


NEW FOR SUMMER.



- Lite nytt till sommaren. Med ett par shorts och bustier/tube-top/bikini under och det är klart.
PERFECT.

mandown.



- Börjar med att säga godmorgon och berätta att jag skulle kunna döda för denna tjejens garderob och permanenta håret så jag också få så fint surfvågit hår. Men i min färg såklart, hah.

Igår blev det filmkväll med grannen Emil och Amanda. Sen drog jag hem och däckade ganska så snabbt.
Nu ska jag sätta mig och käka frukost på balkongen.

PEACE.

GRANNFREJD.



- Mamma och brorsan har kommit hem från Polen och jag har skällt ut granna för att de fimpat och spillt rövin på balkongen. Nu drar jag till en granne på andra gatan, Emil och där är även Amanda och någon mer kanske.

Är för bakis för utekväll. Men imorgon blir det träning!
PEACE.

VINTAGE BACKPACK.



- Visar upp ryggsäcken jag fick med mig hem från Stockholm som jag hittade på Weekdays recond-hand-avdelning.

Har haft sjukt ont i mage så jag tryckte i mig lite tabletter och nu känner jag att jag håller på att somna när som. Ska blunda en minut.

PEACE.

110611.



- ååh, hade inte bangat en sekund på att ha en fondvägg med bilder på denna snyggingen. Kärlek vid första ögonkastet var på H&M reklamen.

Nog om det. Har legat och läst en bok jag fick på Blog Awards i solen nu i ca en timme och blev galet hungrig så ska ta och fixa lite käk.

PEACE.

HEEY BAKSMÄLLA.



- Börjar dagen med en randombild som jag tog efter att ha gått en modevisning. Huden ser dock photoshopad ut, vilket den absolut inte är. Det ända jag ändrar är skärpa och lite färger. Konstigt.. Typ ''dollface''.

Hur som, vaknade upp med världens baksmälla och magvärk. Inte så glammigt. Men nu har jag fått i mig frukost och ska gå ner och lägga mig i solen en stund med en bok. Därefter dammsuga hela lägenheten och damma av.

PEACE.

FIRA STUDENTERNA.



- Måste stolt visa upp rosen jag fick från J som tog studenten idag. Nu drar jag ner och möter upp Jasmine och sedan drar vi runt på studentskivor (heter det så?) och ska ha en toppen eftermiddag/kväll.

PEACE.

EN STUND.



- Tja! Nu är jag hemma en stund för att käka och fräscha upp mig. Har kollat på när mina fina vänner tagit studenten, en fet musikshow på skolan och köpt lite grejer i stan med Jasmine.

Nej, nu ska jag käka lite och fixa till mig.
PEACE.

SKA INTE KLAGA PÅ DE SOM TAR STUDENTEN.



- Heey heey hey! Idag tar en massa idioter studenten i Halmstad. Idioter för att de låter oss andra gå kvar i skolan.. Men äch. Ska ine klaga. Går på den bästa skolan, har mitt sista sommarlov, en spännande månad i Grekland framför mig, en grym bartenderutbildning, en trip till Prag i höst, tusentals studentfester under hela 3an och sen är det ju min tur också.

Men nu drar jag och Jasmine ner till vår skola Sture och kollar när vännerna springer ut och sen fortsätter vi in mot stan. Mer update kommer... inatt eller någon gång under dagen om jag hinner.

PEACE.

FÖRSTA LOVDAGEN - TOPPEN.


- Tjaa. Efter avslutningen drog jag till stan med Sofia och Tilda för att köpa lite studentpresenter och sedan tog jag en latte på Sandys med Linda och hennes kompis. Jag och Linda fick ryck och gjorde en impulsiv hårfärgning. Dock gjorde jag bara lite mörkare i hårbottnen och lite mer lyster i håret.

Efter det drog jag och träffade Jasmine och vi beställde hem massa sushi och drack rosé på balkongen till Lykke Li och KOL. Resultatet blev sjukt flummiga och djupa konversationer och ångest och dumheter man ångrat.

Nu har Jasmine gått ner för att möta upp Frida och köpa cigg. Sen kommer de tillbaka och då ska vi försöka planera ihop något för kvällen.

PEACE.

SOMMARLOV.




- Äntligen! Förutom att det är tråkigt väder och jag försov mig så är det nu sommarlov!
Ska åka in till stan och träffa några vänner och köpa student-presenter nu. Mer uppdatering när jag kommer hem.

PEACE.

PIZZATIME!



- Hemma från stan nu. Fortsätter spela sönder Kings Of Leon och börjar bli galet hungrig.
Så snart kommer J hit och så drar vi och käkar på pizzerian som ligger på hör på min gata. Sedan avslutar vi kvällen med bio!

PEACE.

STURE PÅ STAN DAY 1.



- En liten bildbomb från Sture på stan dag 1.
Den sista bilden är på min vän Siris snygga ringar som jag fastnade för direkt.



SPRÄNGA DENNA MORGONEN.



- good moronog everybody. Ska koppla in högtalarna i datorn och spränga lägenheten med Kings Of Leon samtidigt som jag fixar en sen frukost.

LATEROO.

TISDAGSHÄNG.



- Heey. Kom hem för ca 45min sedan.
Blev middag hos Linda med Pontus och Linus från Göteborg och fotboll. Dock blev det ca 15min ftittande sammanlagt och vi fastnade vid datorn och kollade gamla bilder istället.
Sen åkte jag förbi J, snackade lite och sa Hej till hans vänner.

Back to Linda & co. Drack mer rosé, var på cykeläventyr och lekte kriminella med en taxichaufför. Därefter rökte vi vattenpipa på gräset vid Nissan och drack lite Malibu drinkar. Nu ska jag tvätta mig, ta något litet att käka och sedan lägga mig.

PEACE.


VARDAGSLYX.



- Vilken dag! Kort skoldag, powernap på dagen, hård träning då jag boxat av mig och en massa tjejsnack med fina Frida. Vi satt i solen på balkongen och drack Rosé. Lite vardagslyx!
Nu är jag nyduschad och ska cykla ner till stan hem till Linda där det väntar god mat och två killkompisar från Göteborg kommer ner.

PEACE.

LAST STHLM PHOTOS & MY FIRST POWERNAP.


; Här har vi de sista bilderna jag tänkt lägga upp från Stockholmsdagarna.

- Idag vaknade jag runt 07, fixade frukost, tog det lugnt och drog sedan till skolan då vi bara fikade och snackade på idrotten. Kom hem några minuter i 10, skulle bara lägga min en minut på sängen och slocknade direkt.
Vad hände? Jag som aldrig kan somna på dagen om jag inte är riktigt sjuk somnade på nolltid och vaknade runt halv 12 igen. Framsteg Becka! Det är ju i för sig bra att kunna ta powernap ibland.

Är fett seg i huvudet fortfarande så ska kolla serier och kanske ta en till kopp kaffe.
PEACE.

SLUT.



- Nyduschad, tränat, handlat, och ska bara städa lite i köket sen kommer J förbi en stund.
Jag är helt slut efter denna dagen och solen tar mycket på ens krafter!

PEACE.

060611.



- Tjaa! Nu är jag hemma från stranden. Har tagit årets första dopp nu.
Fick lite färg men drog hem lite efter 15 dels för att jag skulle hinna handla och käka lite innan träningen plus att några gick mig på nerverna på stranden så kände att det var lika bra att dra.

Nu har jag iallafall duschat av sanden och ska tina upp lite lax och förberedda inför middagen ikväll. Ska testa på lite nya grejer och brädda mina matkunskaper. Får la se hur resultatet bli.

Nej nu drar jag till gymmet en stund.
PEACE.

GOING TO THE BEACH FOR THE FIRST TIME THIS YEAR.



- Okej gott folk. Nu har jag dammsugit lägenheten och inviger stranden för första gången i år.
Tylösand med Sandra och Daniella nu.

PEACE.

STHLM PHOTOS & AN EARLY MORNING.


; Ännu en bildbomb med Stockholmsbilder.

- Okej Rebecka. Vad är det för fel på dig? Jag vaknade innan 06 och drog mig och försökte somna om minst 50 gånger men runt 06 gav jag upp. Nu har jag varit vaken i över 3h och har kollat tv, konverserat med en kompis som bott utomlands i några månader, slängt soporna, städat i köket och käkat frukost samt druckit kaffe.
Duktigt!

Ska snart ta och dammsuga hela lägenheten.
PEACE.

EN DUKTIG DAG.



- Nu har man lagat god och nyttig mat, käkat på balkongen, tvättat i några timmar, kollat lite Big Brother som jag missat, käkat glass, och ska bara kolla färdigt ett avsnitt av BB och sedan fixa i ordning i rummet med alla nytvättade kläder.

PEACE.

SUMMER LUNCH.



- Stekt halloumi.
- Räkor.
- Sallad: Cocktailtomater, avokado, svarta oliver, paprika, oliv olja & grekisk salladskrydda.

Bättre sommar-lunch finns inte.

ÄVENTYR OCH SAMMANFATTNING.




- Här kommer ett gäng mobil-bilder från de senaste äventyren.

Igår efter 18års firandet blev det käk i stan och sedan efterfest i en sommarstuga. Det slutade med att jag och Victor cyklade hem ca halv 05 i morgonkylan.

Jag vaknade upp kl 15 och fick ångest över att inte hinna kolla balen och att sovit bort nästan alla soltimmar. Så jag fixade snabbt några mackor och la mig nere på gräset utanför huset och lyssnade på musik.

Ska snart ta en dusch när jag druckit upp kaffet som står och vänta på balkongen och sedan gå ner och tvätta kläder.

PEACE.

OFF.



- You say that I'm messing with your head
All cause I was making out with your friend
Love hurts whether it's right or wrong
I can't stop cause I'm having too much fun

You're on your knees
Begging please
Stay with me
But honestly
I just need to be a little crazy


- Yeah, nu drar jag på förfest och sedan fisa två härliga tjejer som fyllt 18år.

PEACE everybody.

FIXING FOR 18TH BIRTHDAY PARTY.



- Nu börjar jag fixa mig lite smått inför kvällens festligheter och på schemat står det 18års fest x2.
Om jag hinner slänger jag iväg ett till inlägg senare.

PEACE

LIVING A HIPPIE LIFE.



- Heey. Today I'm living a hippie life.
Har varit en snabbis på Maxi, mediterat, och utövat Body Balnace på gräsmattan, ätit frukter i solen, lyssnat på akustiska låtar och bara slappat i solen. Vilken underbar dag!
Det ända jag behöver nu är lite matinspiration och sedan fixa ihop något i köket till min hungriga mage.

PEACE.

NIGHT & MORNING.



- Heeey fellas! Igår blev det promenerat med J. Sedan kom Emil min granne förbi en stund och vi kollade tv och kommenterade att som gick att kommentera samt hade kuddkrig och boxades. Hittade även en igelkott som jag försökte mata med en banan, haha.. Men det tog bara några tuggor..

Nu har jag duschat, käkat och varit på Maxi utan min mobil. Det är framsteg ni! Fett skönt var det ändå att inte bära med den.
Nu ska jag ta en kopp kaffe och sätta mig på balkongen och njuta av solen.

Apropå gif-bilden på Rebecca&Fiona, de kommer till Falkenberg ikväll!! Åååh vill se de. Men det är antagligen 18års gräns och jag ska ändå iväg och fira två vänner då dem får jag ta och se en annan gång. 

PEACE.

HELSINGBORG IN PHOTOS.



- Här är bilderna från idag.
Tåg, italiensk mat, sol och glass i solen med syrran, hennes barn Alice, Sebastian Krantz & Michaela.

HOME FROM HELSINGBORG.


; Bilder lånade från Anna Stohrs fejja.

- Heey. Home from Helsingborg now. Träffade min ena syster Sandra och hennes dotter på 3månader, hämtade mina skor som jag glömt hos min vän Didrik, lunchade, träffade Sebastian Krantz och Michaela och käkade glass.

Har haft en riktigt mysig dag i Helsingborg med mycket sol, glass och italiensk mat.
Ska fixa med lite bilder nu.

PEACE.

MOT HELSINGBORG.



- Tjaa! Står och fixar frukost och ska sedan cykla ner till stationen för att ta tåget ner till Helsingborg.
Där ska jag träffa en av mina systrar för första gången och hennes nyfödda dotter samt träffa en killkompis som jag var i Grekland med förra året som vaktar mina klackar, haha.

Uppdaterar när jag kommer hem eller ett  tidsinställt inlägg.


PEACE.

EN FET SAMMANFATTNING AV ''Lill-Lördagen''.



- Heeey guys! Sorry för att jag skjutit upp min lilla historia/sammanfattning av förra natten.
I onsdags var det som sagt ''Lill-Lördag'' och efter att ha fått lite sällskap av J här hemma som klampade Jassie, Jasmine, Tove och Frida in i lägenheten. Jag hade såklart glömt bort tiden helt, haha. I knew it!!

Hur som. Jag och tjejerna körde en ganska kort förfest hos mig och jag stressade som fan eftersom jag inte ens käkat kvällsmat. Men det ordnade sig då jag fick dra och köpa käk på donken för vakterna på Corner utan att behöva visa legg eller betala sent inträde. Så jag och min vän Sandra som jag träffade utanför sprang och köpte käk sedan blev det party all night long fram till 03.30 på Corner med massa härliga vänner.

Förra gången jag var på Corner blev jag förföljt av ca 3 killar under nästan hela kvällen. Vid vissa tillfällen fick några killkompisar komma fram och rädda mig på olika sätt och två vakter fick dra bort en vid två tillfällen.
En annan randomkille gav mig och min vän en lapdance vid baren med efter att jag puttat bort honom ett antal gånger pallade jag inte och fick damp vilket slutade med att jag sparkade killen så han föll in i ett barbord.
Japp, så händer det om de inte fattar ett nej..  ;)

Hur som... Träffade även på en och annan bekant som jag inte snackat med på ca tre år vilket var jättekul nu när vi sågs igen.

Efter att jag och Tove promenerat hem samtidigt som vi sammanfattade natten och alla galna händelser så hoppade jag in i duschen och kl 04 ringde Jasmine och jag fick springa ner i trapphuset med handduk och öppna för henne, haha. Bliv lite girltalk sådär tidigt en torsdagsmorgon. Inte något som brukar hända precis, haha.

And that's my night. Eller ja.. Det jag vågar dela med mig av, haha.

SKYPE WITH MUM & BRO.




- Blev ingen träning idag eftersom S.A.T.S var stängt.
Men fixade det mesta och skypade med mamma och Kristoffer som jag redan saknar lite. Vill bara krama om de nu.

Ska in till stan om en stund och träffa Noemi vilket var ett tag sen och snacka lite.
Sen blir att försöka lägga sig innan detta dygnet är slut eftersom jag drar till Helsingborg imorgon runt lunchtid för att träffa lite nära och kära samt hämta en grej.

PEACE.

FIXING.



- Käka, dammsuga, städa, tv, träna, duscha.
När allt är klart berättar jag om natten.

PEACE.

FB-PHOTOS - JBCATWALK.



- Hittade några fejjan-bilder från när jag gick fyra visningar som hårmodell förra helegen.


Snart berättar jag om en helgalen lill-lördag.
PEACE.

PHOTOS FROM STOCKHOLM AND THIS DAY.


; Bilder från Stockhlom dag 2, hotellet och stan.

- Hemma från sista dagen på Sture på stan för i år. Dagen har varit sjukt soft och vi har typ inte gjort ett skit. Hängde i princip hela eftermiddagen med musikklassen och på slutet fotograferade jag lite med min fotoklass och chillade i solen.
Nu är jag mätt efter lite käk och sitter och redigerar bilder samt lyssnar på Simple Plan vilket var sjukt länge sen jag gjorde det.

Snart kommer J hit ett tag och därefter kommer några vänner som bor bara någon gata bort och vi kommer ta och förfesta här hemma. Det är ju lill-lördag idag och det betyder första utgången på en vardag idag. Skönt att man har långhelg nu med och att vädret är på topp.

PEACE.

YELLOW.



- Nytt linne från H&M. Gult till sommaren är ett måste. Plus att man ser lite extra brun ut.
Till stranden eller utekvällar. Passar allt.

Inspo från Angelica Blick.

32.4°C 26.3°C



- Good morning. Har sovit ut, ätit god frukost druckit en kopp kaffe, kollar Top Modell och 90-tals serier på TV3 och ska nu sätta mig på balkongen en stund innan jag drar till Sture på Stan.
Termometern visar just nu 32.4°C ute och inne 26.3°C.
Kan inget annat än att gilla det.

PEACE.

RSS 2.0