Polen 23/2



Dag 3: Denna dag åkte jag och Daniella in till stan. Vi promenerade runt och var inne på ett shoppingcenter som heter Drukarnia. Där köpte vi toning till håret och andra skönhetsprodukter. Efter det gick vi till restaurangen Sowa och åt en mycket god pasta med lax och räkor. Satt där ett bra tag och snackade om allt. Efter det fikade vi men Kamilka (en släkting till mig) på caféet Sowa.
Mot kvällen gick jag och Danni till de små butikerna i närheten av morfar och köpte öl och annat gott.

Forts... Dag 4. -Video kommer!

B l o g g D a t o r .


Pic 1: Min nya lilla bloggdator.
Pic 2: Min vanliga dator.


Här är den! Min nya bloggdator/resedator. Jag kommer använda den på tåg, cafén, skolan (kanske), utomlands, hos vänner m.m. Som sagt... På resande fot.

Nu ska jag trycka i mig lite choklad och titta till min datorväska som jag också köpte idag. Det kommer bild på den någon gång. Ha det fint tills vidare.
P.s. Jätte glad när det är plusgrader och snön/isen börjar smälta. Det är ca 5.1C utanför mig just nu.

/R <3

From Euro to Off.



Kom nyss hem från Eurostop och Onoff. Kollade lite kläder och köpte munskölj. Nu ska jag installera och ladda upp en sak. Men vad? Det får ni reda på senare. En extra bästa vän jag köpte på Onoff. Hörs snart igen!

PEACE <3

Polen 22/2



Dag 2: Idag var det min första morgon i Polen detta året och Daniellas livs första morgon i Polen.
Vi vaknade tidigt p.g.a att vi glömde rulla ner persiennerna. Åt frukost runt 10-11 tiden och sedan kom min mormor till oss. Gud vad jag saknat henne!
Vi åkte tillsammans till Galeria Pomorska och åt världens godaste glass samt kollade runt i alla affärer. Senare på eftermiddagen tog jag och Daniella spårvagnen till Focus Park (en av de största shoppingcentrerna, störst i Bydgoszcz). Där shoppade vi och sedan åt vi middag på Baalbek. Ett arabiskt fastfood ställe med lite modernare och amerikansk mat.
På kvällen fikade vi och satt vid morfars dator en stund.

Forts... Dag 3. -Video kommer!

Polen 21/2



Dag 1: Runt halv ett lämnade jag lägenheten bakom mig och sa hejdå till mamma. Daniellas pappa kom och hämtade upp mig och så körde vi ner till Malmö flygplats. Flyget var försenat i ca en timme men inte hade vi något ont av det inte. Vi gick runt och kollade i taxfree affärerna, åt äckliga mackor, halvsov på bänkar och snackade sex och sånt. Så typiskt oss, haha.

Min största rädsla är att flyga men vad gör man inte för att få lämna Sverige? Jag satt spänd under flygresan som varade i ca 40min. Sedan landade vi fint och mötte upp min lille morfar. Två timmar senare var vi framme i Bydgoszcz. Det blev ganska sent när vi kom så vi hann endast äta en typisk polsk kvällsmat och sedan packade vi upp lite och duschade.

Forts... Dag 2. -Video kommer!

Back from Poland.



Nu är jag tillbaka! Tillbaka till Sverige, till skitsnackar hålan Halmstad, vanorna, problemen, vännerna och min underbara säng.


Jag sov till kvart i ett idag eftersom jag var helt utmattad efter gårdagens hemresa.
Polen var super. Jag och Daniella hade jätte kul och fullt upp från morgon till kväll.

Jag tänkte sammanfatta våra dagar i mitt land med en bild per dag nu i början. Varför jag inte lägger upp fler bilder är för att jag och Daniella ska sätta hop en sammanfattande film med videoklipp och bilder från hela resan. Det ska vi göra så snabbt vi kan så än så länge blir det en bild per sammanfattande dag.
Men nu ska jag äta lite kakor. Börjar skriva om en stund.

/R <3

Mot Polen.


Pic: Canon 1000d
Bild: Ett nytt och modernt halsband som mamma köpte i Polen till mig. Det ska köpas lite mer nu när jag och min bästa vän och tvillingsjäl Daniella flyger dit.
Hon och hennes pappa kommer och hämtar mig lite innan kl 1 och efter det glider vi lugnt ner till Malmö. Säger hejdå till hennes pappa och hoppas på det troligtvis rosa-lila planet ner till Polen.
Vi landar i Gra'nsk och sedan hämtar morfar oss så kör vi ner två timmar till min stad Bydgoszcz.

Jag har inte med mig datorn så det blir inget bloggande på 4-5 dagar. Hur ska jag klara av detta? Jag kommer nog göra ett tråkigt litet inlägg med endast text då jag smyger mig in på morfars dator. Som tur så är det fem grader varmare där, så all snö är förhoppningsvis borta när vi kommer.

I Polen ska vi åka massa taxi, spårvagnar och springa runt på alla våningar i de stora och roliga shoppingpassagerna. Hoppas ni blir avundsjuka, haha. Nej nu ska jag äta frukost och packa ner det allra sista.

Ha det kyligt i istiden!
KRAM <3


Istiden 2010.

(Klickbara)

Istiden verkar aldrig ta slut. Man kan inget göra i detta deprimerande väder. Inte cykla i alla fall. Ja, i ser ju hur min cykel ser ut i nuläge. Helt frusen till is, och det är ju inte lite.... Stod och hackade av lite med en nyckel men kom inte så långt. Började även sparka ganska så våldsamt men inte gjorde det större nytta...

Nu ska jag duscha av kroppen och sedan fixa mig och åka ner till stan och träffa två vänner. Siri ska lämna tillbaka mig tunika som jag ska ha med mig till Polen och Daniella ska växla pengar. Vi ska även köpa lite gått som vi kan äta på resan. Höreees!

PEACE <3

D Z A .



Min mamma och plastpappa kom nyss hem från Polen och äntligen har ensamheten försvunnit. De hoppar runt som om de var 5år och Let's Dance slutade nyss. Elin Kling åkte ut...  Nu ska jag inspireras av denna snygga tjej på mitt collage. Så nu lägger jag på svart nagellack. Det är nästan slut så det blir att man köper några i Polen.
Ha det mysigt!

/R <3

L i g h t n i n g .



Heeeeeeyaaa Freedaaag!
Skolan var tråkigt och lika så snövädret. Mätt och belåten. Ska snart fixa lite O'boy och senare till stan en snabbis. Min underbara och tjatiga mamma kommer hem ikväll och det ska bli kul att få träffa henne igen. Hoppas på att man lyckas hitta på något roligt nu ikväll. Vill passa på att träffa vänner innan jag och min tvillingsjäl Daniella flyger till Polen. Ska börja packa lie smått idag och på söndag lämnar vi landet.

PEACE <3

Me and my brother.



Jag och min älskade bror på bilderna.
Snackade nyss med honom i telefon och troligtvis kommer jag inte få träffa honom på mer än två veckor. Snyft... Nu kollar jag på Glee och gör mackor.

PEACE!! <3

B a g .


Want want wanna have!

Ny duschad, ny städat och trött. Kollar på tv och ska snart fixa några mackor och kornflakes, ringa ett samtal och fortsätta drömma mig bort...

/R<3

K i s s I n P ! n k .



Hej hej!
Nu är jag hemma på min långa rast och ska ta och laga lite mat. Efter det blir det lite småstädanden innan mamma och ena brorsan kommer hem. Tomorrow! Fast brorsan kommer senare... ''/

Nej nu är jag hungrig som en varg. Bye bye dudees!

Tävling Mini.



Jag tävlar sällan i tävlingar eftersom jag aldrig känner något hopp för att det ska finnas en chans att jag vinner.
Men nu händer ödet. Jag är så fruktansvärt till stort behöv av en liten laptop som jag skulle kalla ''resedator''.

Min nuvarande dator är klumpig och går inte att resa med och nu när jag förflyttar mig från min hemstad oftare och oftare skulle det sitta perfekt med en liten laptop att ha i knät i bilen och på tåget m.m.
Det skulle inte bli några omständigheter med studerandet när jag är på resande fot och både skolan och bloggen skulle gå upp.
Om jag nu skulle haft råd med denna dröm dator skulle de självklart varit hos mig just nu. Men när man nyligen blivit bestulen på alla sina pengar och busskort kunde jag inget mer än att glömma drömmer om datorn.

Men nu hände det! Nu finns det chans att vinna den och då känner jag att det äntligen finns ett litet hopp om att äga den. Nu är det så att det är fruktansvärt många som tävlar men vad ska man göra? Hålla tummarna och hoppas på det bästa.

Svar på frågan: Telias surfzoner är på 3300 ställen inom Sverige och med hjälp av deras partners kan man koppla upp sig 25000 platser runt om i världen.

PEACE <3


Rock i Hult.


Pic: Canon 1000d
Ojojoj, vad jag blir sugen på sommar, sol och galna utekvällar, och det kommer det bli på Hultsfred i sommar med vännerna.

På eftermiddagen kom Evelina och Sara på besök hos mig. Vi snackade en massa och Sara sprängde toan.
Sedan drog hon och då lagade jag och Evelina lite mat och fika.
Vi har även kollat på en hel del Hultsfred filmer och bilder.
Haha, lilla Evelina följer inte med... Synd det. Men det är p.g.a en annan vän inte fick.
Det är skönt när vi alla som ska dit har köpt biljetter redan. Nu ska jag skriva upp lite på Hultsfred listan och sedan städa undan i köket.

/R <3

A v a n t .

God morgon! Idag hade jag matte oc sedan informationsmöte om olika val i media. Efter det fick vi rast och då är det självklart att jag drar hem och äter. Så nu ska jag göra mig lite polsk soppa.

PEACE <3

Foto till Media.



Nu är alla bilder färdiga till foto uppgiften i skolan. Bilden på mig och en kam är ca två år gammal, men jag kunde ta den ändå. Duschade nyss och ska ta mig en klementin och sedan sova.

OBS; Små foton= klickbara.

PEACE <3

All Because Of You.



Suck... Jag är för lat. Orkar inte städa undan maten i köket. Orkar inte hämta kameran. Orkar inte ta det sista kortet till skolan...
Kick my ass!


F o r A W h i l e .



Idag har lagat mat och fått diskmaskinen fixad av grannen. Nu sa jag göra fotoläxa till skolan. Sedan hoppa i duschen. Just nu kollar jag in banden som är klara inför Hultan. Jätte taggad är jag verkligen. Men nu...
Bye for a while!

15/2 Mamma 42år.



Kunde inte lägga upp detta inlägget igår så det får komma upp nu.
Ett stort grattis till min vackra och älskade mamma. Just nu sitter hon nere i Polen och jag hoppas att hennes födelsedag blir annorlunda och lyckad.
Älskar dig mest i hela världen, det går inte att beskriva det med ord. Ännu en gång... Grattis Mamo! <3

Sitter och redigerar bilder för fullt till skolan och ska ta och små äta lite.
Hörs av mer i morgon.

Good night! <3


Handlat.



Idag stannade jag på skolan i en extra timme för att få allt gjort i grafen och nu är det fixat.
Efter det handlade jag på Netto lite mat. Det var lite komiskt i kön vid kassan.
Jag hade köpt detta som ni ser på bilden. Bara massa nyttigt, men vad hade inte en par bredvid mig köpt? Hela deras korg var fylld med chips, godis, en massa choklad, cola och annat sött. Jag hoppades på att de skulle titta på min korg och inse vad onyttiga de är och att jag som är tiotals år yngre är lite smartare när det gäller att äta rätt.

Nu ska jag fixa en lax macka och cornflakes. Redigera lite bilder till skolan och titta på tv.
Ha en mysig kväll!

/R <3

A x e l n .


Pic: Canon 1000d

God morgon Sverige! Jag lyckades hålla mig vaken dagens svenska lektion och om mer än en timme har drar jag till skolan för att fixa några saker jag inte hunnit i grafen. Efter det går jag och handlar mat.

Bild:
Här lägger jag upp en bild på kedjorna jag satte fast på min kavaj inför födelsedagsfesten i fredags.
Jag är inte så pysslig av mig men blev nöjd med axeln.

Från igår åkte mamma och plastpappan till Polen och jag kommer bo själv tills på fredag. Så då blir det till att leta i den vuxna livet några dagar. Jag gillar inte alls att sova själv och inbillar mig ständigt olika ljud, om det nu är inbillningar... Men det är ju bara bra att försöka vänja sig lite inför när jag lämnar Halmstad efter gymnasiet.

Alla hjärtans dag
är allmänt överskattat och enligt mig så är det en ''Alla mobba singlarnas dag''. Som inte alls ska firas. Men gårdagen blev lyckad ändå. Massa gott och annorlunda umgänge på kvällen.
Amir som bor två hus från mig och Musse kom förbi igår kväll och kollade på tv med mig och Sarah.

Det var allt för mig än så länge.

PEACE <3

S p r i n g .



Idag var jag på badhuset med Sara, Evelina och Mia. Åt pasta och bastade en hel del. Efter det drog jag hem till Sarah där även Cassie och Senad var. Vi åt massa kladdkaks muffins och chips. Sedan gick jag och Sarah ut och träffade Sturesson en stund. Nu har vi precis kommit hem till mig och dricker te framför tvn. Hon kommer även sova över här. En kompis till oss är påväg och vi ska bara ta det lugnt ikväll.

Ha en fin alla hjärtans dag/kväll.  <3

Saras 17års party! # 3.


Pic: Canon 1000d

God morgon! Här har vi de sista bilderna jag bjuder på från Saras 17års fest i fredags.
Nu ska jag äta frukost och sedan dusch.

/R <3

Saras 17års party! # 2.


Pic: Canon 1000d

Har har vi del två av bilderna och de kommer även en del tre med de sista. Nu ska jag ta en glass och sedan kolla på den galna filmen på kanal 5.

See ya!

Saras 17års party! # 1.


Pic: Canon 1000d
Sorry för dålig uppdatering men jag har varit så fruktansvärt seg idag. Gårdagens festande tog mig verkligen på krafterna. Här har jag i alla fall lagt upp några bilder och givetvis kommer det mer! Håll ut allesammans.

Vill också säga tack till Sara Rosén som vi firade igår. Tack för igår, verkligen hjärtat! Och ännu en gång... GRATTIS! Tack till alla andra som gjorde min kväll härlig. <3

PEACE!

K e d j o r R u n t H a l s .



Nytt halsband med olika kedjor i silver, svart och gråskalor. Det fick pryda mitt svarta fodral jag hade på mig under gårdagens fest.

Uppdaterar senare med massa festbilder från igår kväll hos min vän Sara.
/R <3

@ S a r a s P a r t y . En fi

16b6f837fab86db3b31207729082430a.png

Kolla varifrån!

@ S a r a s P a r t y . En fin liten hälsning från Saras tvättstuga med chipsmassa diskutioner med Daniella. Ha det bra som jag :)


Back in black.



Nu är jag tillbaka igen.
Lite senare än bestämt men så blir det ibland när man stannar på skolan med dansklassen. Nu ska jag ta och fixa lite med tvätten och sedan dra in till stan med några. Hööres!

/R <3

Goodnightandsleeptight.



Good night and sleep tight!
Tomorrow is another day. Now I will boil some tea and watch TV with my wonderful mom. Then sleep.
Tomorrow it will happen a lot. I will return sometime after 12.00 pm. Be good until then.
Good night ... <3

H e e y a !



Heeya everybody!
Fall Out Boy spelas förfullt i mitt mysiga rum. Jaa, jag skrytter ''jätte'' mycket.  Nej, vad har man att säga? Vi kör en lite kortfattad version eftersom förra inlägget med svaren blev så jävla långt.

Grafprovet gick bra. Mätt och belåten är jag med. Känner bara att jag måste ta något onyttigt nu...
Breakdance idag då ja. Min inre blödning i handen var inte mycket bättre när vi gjorde freez med händerna. Så jag fick ta det lugnt. Glee kommer få en tittare mer idag. En seriös tittare. Jag sa kolla på det nämligen! Innan var det bara små kik men nu ska jag fanemig bara sitta vid min beroendeframkallande dator på reklam pauserna.

Nu ska jag kolla igenom olika grymma låttexter och vara allmänt oseriös på msn med Daniella som vanligt. Tagga med tankarna inför morgondagens festligheter. Det går bra nu..
See ya dudes!

Svar på frågor.



Vad har du tänkt att utbilda dig till? Oj, bra fråga! Jag går ju medieprogramet i gymnasiet just nu. Så det blir väll något inom media och foto. Men vet inte när och var jag ska utbilda mig än.
Vad gör du helst en kall vinterdag? Sitter hemma med myskläder och äter gott och kollar på tv med datorn i knät och täcke. Självklart med trevligt sällskap.
Vad fick dig att börja blogga? Jag vet inte riktigt. Jag ville nog pröva på något nytt, och för över ett år sedan var det inte så många som hade en blogg.
Hur många unika läsare har du varje dag? Det är faktiskt ingen som vet exakt. Jag har väll nämnt det till någon kompis i början när jag började blogga. Men tycker att det är kul när jag själv hör hur folk gissar sig fram.
Vilka bloggar läser du? En hel del... B.la Kenza, Rikauteliggare, Elin Kling, StockholmStreetStyle, Amanda Berg, Lisaplace, Loweo, Cittys, Andreas Wijk och några till.
Vad intresserar dig mest i bloggar? En annorlunda design gör så att jag fastar vid den och kikar igenom om jag hittar något kul. Folk med sinne för mode m.m.
Vad gör du på din fritid? Jag driver min blogg, fotograferar, redigerar bilder, shoppar, småjobbar då och då, pluggar, festar, reser, äter och fikar en massa med vänner.
Vilken är din favvo färg? Jag har ingen favorit just nu, men svart passar till allt och alla. Det beror ju på vad färgen ska vara. På sig själv eller inredning?
Vad ska du göra i sommar? Jag ska sommarjobba förhoppningsvis, åka till Hultsfred, Göteborg, sola, bada, shoppa, festa och sedan får man se vad sommaren mer har att erbjuda.
Hur gammal är du? Jag är 16år, snart 17år om några få månader. Alltså född 93.
Har du syskon? Yes, fyra bröder och en syster. Även två plastbröder.
Är du rädd för clowner? Haha! Rolig fråga. Jag har aldrig varit det så nej det är jag inte.
Har du pojkvän, om inte gillar du någon? Nej, jag ha tyvärr ingen pojkvän. SINGEL OCH SÖKANDE! Haha, skojar.. Och ja, jag gillar en men det blir nog inget av det. ''/
Vad använder du för smink? På vardagar är det en tunn foundation som endast ger mer lyster och är inte alls täckande. Sedan blir det lite ögonskugga och mascara. Till fest och annat är det en mer täckande foundation, eyeliner, kajal, mascara, puder och lipgloss. Märken varierar.
Din favorit film? Det finns så många men om jag måste välja blir det nog The Pursuit of Happyness.
Hur dyr är din dyraste jacka? Ingen aning! Det är väll en som kostar 1700:- men som jag köpte på rea för 700:-
Hur länge du har bloggat? Ett år och snart två månader.
Hejsan, jag har följt din blogg ett tag och älskar den. Jag har två frågor, vad är ditt absoluta favoritplagg? och Om du fick välja att göra vad du ville för en dag vad skulle det vara? Tack så mycket först och främst! Kul att du gillar den. Mitt favoritplagg blir nog ett av mina jeans från Cheap Monday annars vet jag inte. Det finns så mycket jg vill göra. Skulle vilja känna på hur det känns att vara riktigt känd men även vilja vara i Thailnd eller något liknande land. New York är en av mina drömmar. Finns så mycket att välja på!
Vad är det bästa med att vara dig? Oj, det var en svår fråga... Jag har ingen aning. Finns det något riktigt bra? Det är svårt att svara på sådant när jag bara upplevt att vara mig själv och allt känns naturligt. Den frågan borde någon annan svara på åt mig, haha.
Hur ser din familj ut/har du bra kontakt med alla? Lite känslig fråga. Jag har en mamma, pappa, plastpappa, fyra bröder, en syster och två plastbröder. Jag har träffat min pappa endast en gång i mitt liv och har aldrig träffat min syster och tre av mina bröder. Men hoppas på att snart kunna göra det! Har fått kontakt med alla förutom min yngsta bror som är ca 1år.
Hur lång är du och hur mycket väger du? Jag är 162.5 cm lång och min vikt varierar mellan 48-52kg. Det går i släkten men jag äter ständigt för att försöka gå upp i vikt.
Beskriv dig med tre ord. Pratglad, nyfiken och flummig.
Vad är din största dröm? Att tiden går lite snabbare i gymnasiet så jag kan lämna Halmstad och flytta till Göteborg. Hitta en liten fin lägenhet, ett bra jobb jag trivs med, skaffa familj i framtiden, resa mycket och bo i New York någon gång. Vill självklart bli känd med. Det är väll ganska vanligt?
Vad anser du om homosexualitet? Jag känner folk som är bisexuella och jag accepterar de som de är. Tycker att det är bra att det finns olika sorters människor.
Vad vill du läsa i en blogg? Gillar stilrena bloggar med både resor, vardag och mode i ett. Kända bloggar intresserar mig mer.
Har du gjort din design själv? Ja, det är en amatördesign om man ens kan kalla det för design. Haha!
Vart brukar du handla dina kläder?, du har fett snygg stil :) Tack så mycket! Jag handlar en del i Polen, Monki, H&M, Carling, BikBok, Tretton (affär i Halmstad med olika märken) m.m.
Hur skall en kille VARA för dig? Han ska ha en snygg klädstil, behöver inte vara ursnygg, bara han ser bra ut, pratglad, trogen, rolig och omtänksam.
Hur skall en kille SE UT för dig? I början gillade jag bara utländska kilar men nu är det mycket olika. Mest mörkhåriga killar och mörka ögon men även en del blonda. Inte allt för smala, armmuskler gör mig galen och även tatueringar.
Vad vill du jobba med när du blir äldre? Något inom mediabranschen. Där man får träffa mycket människor och endast i storstäder. Vill även jobba som reseledare någon gång i tidig ålder.
Vilken foundation och mascara använder du? Clinique och Lancome foundation. Maxfactor och Lancome mascara.
Var får du inspiration ifrån när du väljer kläder? Vänner, bloggar, mode och kändisar.
Har du fått reda på hur det gick på castingen i sthlm? Nej, tro inte det blir något med filmen. Har inte råd och plats till att bo där under de veckorna inspelningarna pågår.
Vilken linje går du på, på Sturegymnasiet? Media!
Vilket land kommer du ifrån? Jag är 75% polsk och 25% georgian.
Är du och din bästa vän släkt??!?! Haha! Nej nej och åter igen nej. Det har man fått höra i snart tre år. Folk tror vi är tvillingar, syskon, släkt eller något sådant men nej det är vi inte. Endast bästa vänner. (:
Du har en jätte bra blogg. Har följt den i några månader. Vilken linje och skola går du på? :D Vad glad jag blir av sådana kommentarer! Tack tack! Jag går på Sturegymnasiet i Halmstad och som sagt... Mediaprogrammet. (:
Hur har du gjort din bakrund? Jag ändrade bara backgrunder från färg till en bild genom stilmallar tror jag.
Vart bor du? I sommarstaden som ruttnar på vintern... Halmstad! Vart i Halmstad? Stueområdet vid Sturegymnasiet och Högskolan. Ca 4min med buss från centrum.
Hur stor är din blogg? Vad ska man svara här då? Ingen aning faktiskt. Jag har träffat på folk från andra städer som sagt att de vet vem jag är och även hört talas om min blogg vilket gör min mycket glad. Även här i Halmstad träffar man på en del som ibland bara iaktar än på bussen, ropar på en, frågar om bloggen (har hänt på bussar endast) och sådant. Igår när jag hoppade av bussen och den körde förbi mig sedan tittade jag mot den och såg några killar som höll upp händerna mot ansiktet i fönstret genom att visa att de håller i en kamera och tar kort vilket de nog menar med ''Paparazzi''=Paparazzibecka. En del vinkar ibland som jag aldrig sett förut och när jag handlade med mamma en gång var det ett gäng killar som förföljde oss och ropade upp min bloggadress, lite kusligt men mamma bara skrattade, haha! Fulla ungdomar på stan har även kommit fram och berättat att de läser min blogg och gillar den och annat. Oj, nu blev det lite mycket! (x
Vad är dina framtidsplaner? Att flytta till Göteborg efter gymnasiet och hitta en egen lägenhet och jobb.

Det var alla frågor! Vad kul att ni ville veta mer om mig. Hoppas ni fått svar på det ni ville. Nu ska jag byta om och gå till dansträningen snart. Ha de!

PEACE! <3

F r å g e s t u n d !



Nu kör jag min första frågestund.
Fråga på så mycket som möjligt om allt. Framtid, hobby, familj, utseende, vanor, jobb o.s.v. ALLT!

Start NU!
Tills jag säger stopp.


STOP! Försöker skriva ihop frågorna så fort jag kan!!

Soon soon...



Jag funderar starkt på en frågestund här på bloggen. En hel det har bett om det ända sedan jag startade bloggen. D.v.s mer än ett år sedan. Så jag tror jag startar den om en stund. ^^

New things.


SHOPPING


Hej hej! Idag var jag på stan efter skolan. Luchade och fikade med Daniella samt köpte lite saker.
Keppan ovanför är köpt till tanken på att jag ska ha den på Hultsfred. Jag ska även skriva Hultan, Hultsfred eller något sådant. Om jag få chans så ska jag försöka på några autografer från hultans band. Annars blir det väll annan text kan jag tänka mig.

PEACE <3

on the couch.



I natt ska jag sova på soffan.
Sitter med täcke och kuddar i min underbara soffa och kollar på tv samt äter Risen. Kan det bli bättre? Ja, om man inte satt själv så. Men detta är härligt det med.
Ska gå igenom grafen lite till och kolla tv. Sedan blir det att sova. Ja... I alla fall innan kl 23.30 har jag bestämt mig. Ska försöka i alla fall.

I morgon slutar jag skolan tidigt. Mellan 11 och 12. Sedan drar jag inte till stan. Med eller utan Daniella, det får vi se. Sedan träffa Malle och göra några ärenden.

Just nu jag jag inget mera än att hoppas på att provet går bra i morgon. Nu ska jag fortsätta kolla på tv.
Ha det fint!

PEACE <3

D o w n .


Pic: Canon 1000d

Nu har jag både pluggat graf och tagit mig en lång dusch. Ska alldeles strax äta kyckling och natcho chips. Sedan blir det plugg och tv. Uppdaterar senare.

Fan fan fan... När något är på topp sjunker det andra. Varför har jag alltid otur i sådant här? Finns inget annat än att hoppas på bättre tider. ''/

/R <3

B l e n d e r .



Det är sjukt att man inte kan få nog av denna människa...
Kom nyss hem från skolan och ska plugga till ett grafprov som jag har i morgon. Vi får se hur det går nu när jag inte har alla anteckningar hemma. En mycket kort skoldag blir det även imorgon. Tummen upp för det.  (y)
Ska byta om till myskläder nu och fixa grafen. Hörs snart igen!

The Pretty Reckless - Blender (Taylors band)


G o o d N i g h t .


Pic: Canon 1000d

Ville bara säga god natt. I morgon blir nästa inlägg på eftermiddagen eftersom jag har en lång skoldag framför mig. Usch... Nej, nu ska jag borsta tänderna och sova.

Någon gång denna veckan blir det en lite frågestund. Min FÖRSTA frågestund!
Good night!

Bilddagboken.se


Pic: Min bilddagbok.

Ville bara säga att jag inte lägger till folk jag inte känner. Jag har bildagoken till för att hålla mig uppdaterad av mina vänner och intresseras inte av andra. Det gäller det samma med Facebook. Som om ni vill ha tillgång till min bdb så får ni med BDB bevaka mig anonymt. Nekar alla andra!

Just nu: Sitter och pustar ut efter att ha brottats lite med brorsan. Helt galen är han. Det är sjukt så mycket energi man kan ha. Själv känner jag mig som en gammal tant till skillnad från honom.
Nu är maten färdig och vi ska hugga i den ugnsbakade kycklingen.

PEACE <3

T M .


Pic: Collage by me.
Hej! Har inget att dela med mig av just nu. Spelar sönder Taylors låtar som vanligt. Kollar nyheterna. Vad mer?
Hmm.. Lite små sur. Höhö.

Ha de! (:

Red lips.



Igår prövade jag något nytt igår. Trivdes inte alls i det men men, man måste ju pröva på något nytt.
Idag har jag saknat Göteborg. Jätte mycket faktiskt. Vet inte varför men jag vill dit nu! Känner mig så deppig här i dena hålan och längtar tills jag kan lämna Halmstad. Då blir det bara besök då och då.

Nej nu ska jag kolla färdigt filmen!

Update! Tv:n slocknade nyss. Vi försöker få igång den, skumt. ;o
Precis när två stycken kysste varandra på ett bröllop.

/R <3

What i want.


Pic: Collage by me.

Nu har jag gjort ett collage på grymt snygga saker. Både härliga kläder till sommarens höjdpunkt -Hultsfredfestivalen och även annat.
Skulle inte ha något emot att få allt hemskickat. Haha.. Nu ska jag fika, dricka te och kolla igenom engelska läxan.

Laterooooo!


A crazy girl's night!


Pic: Digital
12 timmar... Jag har sovit 12 hela timmar idag. Det är otroligt. Inte likt mig ett dugg. Men allt kan ju hända när man blivit nersupt av sina vänner.
Igår var det middag hemma hos Elina med Daniella, Noemi, Sarah och Izabelle. Sedan massa galet snack. När Daniella åkt hem körde vi tjejer ''Jag har aldrig'' och vi planerade att supa ner Bella. Det gick ja... Men sedan så gjorde de samma med mig fast jag kom på de. (x

Vaknade halv tre!! Galet galet. Har vara ätit frukost och lyssnat på musik samt kollat kläder på nätet.
Nu ska jag hoppa ut mina sovkläder och duscha ordentligt. Sedan äta igen.
I will update you soon.

PEACE <3

G i r l s N i g h t .


Pic: digital
Här har vi bilderna från igår. Mycket mysig kväll/natt blev det.
Först drog jag till stan och mötte upp tjejerna. Sedan åt vi på Stantons och efter några timmars snacka och mat så åkte vi hem till Paulina och kollade film och snackade massa snusk samt spelade spel. Vi avslutade kvällen med att sova sked runt fyra tiden.

Idag var jag på skatetävling med Sasha. Träffade på några vänner och kollade hela tävlingen som varade i ca tre timmar. Efter det gick jag hem och åt. Så nu sitter jag här och ska snart börja fixa mig inför ikväll.
Det blir ett till inlägg eller mobilbloggning någon gång under kvällen.

PEACE <3

Right now.


Pic: Webcam
Så här ser jag ut just nu. Trött och ofixad. Igår kväll var det jätte mysigt med tjejkväll och äta ute. Bilder kommer om ett tag. Nu ska jag fixa mig och sedan kanske kolla skatetävling i närheten av mig.
Hörs!

/R <3

T a y l o r M o m s e n .


TAYLOR MOMSEN
Ojojoj... Det är galet vad det tjejen är snygg. Hon har utseende, stil, attityd och röst. Grymt!
Jag har spelat sönder hennes låtar hela dagen (bokstavligen) och drömt mig bort i hennes snygga stil.
Denna dagen har varit känslofull med en del tårar. Tar inte upp VAD som hänt på bloggen....
Hur som, ska trycka i mig lite onyttiga saker nu.

See ya! (:

E a t Y o u r F u c k i n g . . .


Trött. Hungrig. Nyduschad. Fundersam. Yes, det är så jag är/känner mig just nu. Dansträning idag, och nu känner jag mig som en helt ny människa. Fast utan mat. Så... Mot kylskåpet!

Bye bye!!

+ + +


Det är galet vad mycket det är jag vill ha och vad mycket jag behöver! Skulle inte vara fel att vinna en liten bloggdator och några tusen till en del viktiga saker... Dela gärna med er om ni har lite över!

T i k T o k B e a s t .



No. 1 or 2?
Jag tycker att Tik Tok är en mycket bra partylåt men när jag fann den andra parodin så blev det min nya favorit.
Videon är ju sjukt rolig och killarna är ju så härliga. Texten och klart mycket bättre också haha! En plus är även att de har en sådan härlig brittisk dialekt.

Vad tycker ni då? 1 eller 2?

V i d e o F r o m V i l s h ä r a d .



Video
från i lördags hemma hos Linnea. Tror att det är Daniella eller Malkolm som filmar.
Yeye, lyssnar på Taylor Momsens låtar och har kollat igenom alla Hultsfredfilmer nu. Glassen har nyss lagt sig i magen. Snart hoppas jag in i mina myskläder. För er intresserade.. Hade näsblod två gånger idag. Myyys ;)

See ya latero dudes!

T o D o .



To Do List.
Gjorde denna för ett tag sedan. Detta är några av de aktuella sakerna... Nej, nu måste jag duscha. God natt!

/R <3

Y d e & T o b b e s .



Yde & Tobbes singel skiva spelas här hemma som jag tog med mig från Stockholm. Har varit i stan hela eftermiddagen och lämnat några få CV:n i några cafén och affärer. Man får hoppas på att jag får något jobb och helst något av mina ''drömjobb'' som jag lämnade in till. Fixat lite hemma och ätit. Ska duscha snart tror jag och sedan mysa framför tv:n. Uppdaterar senare tror jag.

/R <3

L i n n e a s P a r t y # 3.



Japp... Här var de sista bilderna från lördagens fest hos Linnea.
Vill tacka alla ännu en gång för en mycket lyckad kväll. Nu ska jag ner till skolan och ha en lång graf lektion.
Hörs later!

PEACE <3


RSS 2.0