LIFE IS UNFAIR.



- Två tummar ner för idag.
En tumme upp.


Idag tog jag blodprov eftersom jag ska ta en massa tester på måndag och gud vad mycket blod de tog. Flera milliliter, det visste jag inte. Armen blev helt slö efter det och det gjorde lite ont att böja den.

En vän förlorade sin mamma. Fick träffa henne en gång och jag mins att hon då gav mig ett utländskt snacks som jag älskade. Känns helt sjukt att hon bara är borta nu. Och lider verkligen med min vän/ex.
Hoppas hon har det bättre uppe i himlen.
Vila i fred! <3

Något att se fram emot idag som kanske inte är lika lätt nu efter att jag fått detta tråkiga besked är iallafall att jag ska träna med Mikaela. Vi ska på Body Balance och det ska bli kul nu när jag köpt ett träningslinne med, haha. Har även hittat ett par träningsskor på rean idag. Imorgon är de mina och på måndag inviger jag de med svett.

PEACE.

Kommentarer
Postat av: Anonym

usch vad hemskt.........

beklagar sorgen, stackars ditt ex att förlora sin mamma så tidigt....

2011-02-03 @ 18:02:16

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0