WORK IN THE COLD.

Ph: at work with my manager Sunny and Andy.
 
Torsdag 19:54
 
- Okej, nu är det dags att rycka upp sig. Ikväll ska jag jobba med dessa två underbara killarna ch förhoppningsvis blir det inte allt för galet. Det är en av de kallaste dagarna på detta året så det finns en stor risk att folk håller sig hemma och myser. Men samtidigt är det påsk i helgen och folk är lediga från jobb. Så det är bara till att hålla tummarna att det inte blir för galet.

Kommentarer
Postat av: Tove

Hejsan! Jag är en tjej från Halmstad som brukar läsa din blogg. Har vart OZ i 5 månader, jobbat i Sydney och gjort östkusten och nu har vi kommit till Melbourne för att stanna i några dagar. Så bara undrar om du har några tips på must do's liksom. Typ grejer att se, bra shopping, barer? Vore supersnällt, ha det fint!

Svar: sv: sorry for late answer. Har haft full upp med livet. ta hand om dig, kram!
Paparazzibecka

2013-03-29 @ 23:47:05
URL: http://toveochlivet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0