FIRE DANCING // HIPPIES // FAMOUS ARTISTS // OUR DAY.

PH: me, Daniella and Kylor did some fire dancing on night after the Donavon Frankenreiter gig.
 
Lördag 21:00
 
- Igår drog jag ut och tog några drinkar med Garald, en före detta jobbarkompis. Vi drog först till The Alchemist, en cocktailbar där två polska och svenska kompisar jobbar. Därefter till min bar, The Rum Dairy och slutligen Black Pearl, Australiens bästa cocktailbar och en av de bästa i världen där några bekanta också jobbar.
 
När jag kom hem hoppade jag in i skypesamtalet Daniella hade med Noemi, en vän från Halmstad.
Väl tidigt på morgonen hade jag massa energi och cyklade till Lentil för att äta en stor frukost med min hippiekompis i solen. Därefter tog vi några kuddar, en högtalare, hans gitarr och la oss på gräset ett tag och njöt av nuet och snackade massa.
 
När Daniella vaknat till liv och gjort i ordning sig drog hon och jag till The Ian Potter gallery och The National Gallery of Victoria. Konstvärk av Picasso, Andy Warhol, Yves Saint-Laurent och många fler syntes till. vi träffade även en vakt vid Picasso som bjöd in oss till någon galen VIP fest som äger rum vid Crown casino imorgon. Får se om vi drar dig en stund efter mitt jobb..
 
Nu blir det date!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0