A GREAT PARTY NIGHT.


PH: VIP night -Angela Carrasco & Salong Monique.

- Tja alla. Det blev mer ''All in'' än planerat igår. Först en riktigt trevlig förfest hos Viktor och hans brorsa och därefter utgång. EN riktigt lyckad kväll men däremot inte morgon. Vaknade vid 09 och hade sjukt ont i magen och mådde en aning dåligt. Kröp till köket där jag fixade en macka och en varm kopp te. Därefter somnade jag om igen och vaknade efter kl 15:00. Huvudvärken var på G och jag kände mig ganska död men nu känner jag mig lite mer levande efter kaffe, frukter och äppelpaj. Mys hemma med familjen så länge jag kan och i natt så blir det jobb i baren.
Tack alla för igår. Det var toppen.

PEACE.

Kommentarer
Postat av: kimiees

hej! jag hittade en gammal kommentar från dig på min blogg och blev jätteglad eftersom jag lämnade bloggvärlden för ett tag. Tråkigt, men nu är jag tillbaka igen! :D vore superkul om du ville kika in hos mig igen :) puss o kram från Kim!

2011-09-17 @ 20:17:48
URL: http://kimiees.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0