VILL MEN KAN INTE.


- Lyssnar på musik, läser om olika band, kämpar med förkyldningen, planerar in veckans träning, funderar på ekonomin, saknar, är en aning sentemental, dagdrömmer, ler åt minnen och är rädd för framtiden.
Att längta efter något så starkt även fast man inte vet om det kommer hända, om man kommer klara det, om jag kan vinna, lyckas, drömmen är så stark och jag vill öppna upp mig för världen men ändå så känns det som om jag förstör det då jag blir för ärlig.
Hur ska man kunna leva med något så starkt inom sig som inte få släppas ut när det är något av det största man vill uppnå. Har inte varit i dessa tankegångarna riktigt än men desto mer jag tänker desta jobbigare blir vardagen även fast jag ständigt lyckas fejka ett leende dagligen och bita ihop.
Jag biter ihop mer än vad någon kan tänka sig. Ingen vet exakt vad som går runt i mitt huvud och just därför kan folk tolka mig som nonchalant eller att jag tar saker och ting förgivet. Men det är så mycket inom mig, så jag kan inte fixa allt nu. Jag kan inte ta mig samman. Behöver mer tid.
Har alltid velat att tiden ska gå snabbare, och det vill jag fortfarande på sätt och vis. Men ändå så hinner jag inte med verkligheten riktigt. Jag behöver mer tid.
Fan.

Kommentarer
Postat av: Molly Bergström, UPPSALA

Vad gör du ?:)

2011-11-22 @ 15:47:01
URL: http://mooollys.blogg.se/
Postat av: emma

Gokväll, haft en bra dag? kramis

2011-11-22 @ 17:51:42
URL: http://emmababy.se
Postat av: Patricia♡

DU har verkligen en del tankar du:/

2011-11-22 @ 18:48:13
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Louise

skönt att höra :)

2011-11-22 @ 19:13:22
URL: http://sepenteen.blogg.se/
Postat av: Louise

sv: Okej då förstår jag, för som sagt var, du tar verkligen fina bilder! :)

Hoppas du haft en bra dag!

kram

2011-11-22 @ 20:15:29
URL: http://lojjsi.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0