twoevenings.

PH: me in our last bedroom and a photo from when I did fire dancing. So much fun!
 
Lördag 20:53
 
- Hej världen. Förlåt för usel uppdatering men internet ligger nere i huset och hjärnan bakom sådant, Cam, är iväg och campar. Så fram tills dess blir de inte mycket internet.
 
Hur som har jag det fantastiskt som vanligt. Jobbar mindre, njuter mer. Sol, bad, fest, mat, parkhäng, musik, spirituellt, hippies, yoga, svett och kärlek från allt och alla varje dag.
 
Just nu sitter jag på San Churro som är ett chockladcafé. Första gången jag var här var jag på en dejt men en trevlig bartender från mitt område. Nu är jag bara här för en rejäl Long Macchiato och internet givetvis.
Om mindre än en timme drar jag till kära Rum Diary för att jobba i runt 6h. Innan dess ska jag förbi ett ställe och säga hej till en kompis som spelar där.
 
Klockan är snart nio på kvällen och det är fortfarande 30 grader. Hur sjukt är inte det?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0