23th Of April - Sydney, NSW. EBS Reunion!

 
23e april - Sydney, NSW.
EBS Bartender Reunion!
 
Efter att ha lämnat den hittills bästa surfspot bar vi oss upp mot Sydney. Joseph som jag träffade i Barcelona under juli 2012 erbjöd sovplats till mig och Daniella. I hans hus i Newtown bor han med Matt som jobbar som jobbade som bartender och lärare. Även Sara, lärare och Isabelle, bartender. Än så länge var vi och festade en gång.
 
Jag åkte in till stan och träffade saknade Selja och Max från EBS på Max's cocktailbar Stitch Bar inne i centrala Sydney. Yes, ni läste rätt mina gamla bertenderklasskompisar.
Så kul att få träffa gamla vänner/bartenderklasskompisar/bartenderlärare igen efter en lång tid. Vi har gått igenom mycket och delat alla möjliga saker med varandra då vi alla bodde i Grekland under sommaren 2011. Och här var vi tre igen, sittandes i en nice cocktailbar på andra sidan jorden efter två år.
Bra kväll, bra vänner!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0